8857
-
Quent1n #6513 És mindez miért? Mert ezt a hülye P2P választották. Egyébként meg 40 gamet kereső játékos azért nem kevés ám :). Én sose vártam el, hogy pont ugyanolyan szintű legyen akinek jó a pingje (bár ahogy megfigyelem a ping a legutolsó szempont a választás során) de azért a lv1 sokszor túlzás. Persze rengeteg a smurf mostanában, de sajnos igen sokszor van unbalanced meccs. És akkor még nem is említem a 2brit vs 2wm meccseket amik sokszor korai lángtengerbe fulladnak amit elit piok osztanak le főleg nagyobb mapokon pl. McGechaen's War ... :P Bosszantó dolgok ezek sajnos. Persze az én bajom, hogy szeretek statra azaz eredményre játszani, és az élvezet van mikor másodlagos mert mindenárony győzni akarok. Ezt a sok random dologgal eléggé agyonvágták. -
CAC #6512 Hát figy, ha 30-40en kerestek rankedban ellenfelet, akkor ne csodálkozz ezen. Ennek kb jó esetben a negyede van ping szerint elfogadható helyen. Ebből a 8-10 játékosból pedig ne várd el, hogy pont ugyanolyan szintű legyen valamelyik. -
Fifus #6511 Nem az, hogy nehéz, hanem unalmas, merthogy sűrűn vesztesz. Az élet már csak ilyen, teher alatt nő a búza... Sokkal gyorsabban lehet fejlődni erősebb ellenfél ellen. -
hantorich #6510 Köszi a válaszokat. Ezekszerint nem én szúrok el valamit. Csak egyszerűen kezd dühíteni, hogy rendre bekaom a 10+-os playákat axis oldalon, mikor engem allied-re rak. Ha németekkel szeretném szinte 100, hogy berak ellenem valami nonpluszultra szövetségest. De hogy 80 %-ban erősebb az ellenfél átlagereje az biztos. Ez meg elég zavaró, mert nehéz fejleszteni a tudást olyan ellen, akinek már hatalmas és bevált rutinja van. -
Quent1n #6509 Csak annyit kellett volna leprogramozniuk amit egy kezdő is röhögve megcsinál pascalban, hogy ha talál olyat aki jó neked akkor játék ha pedig nem akkor felugrik egy ablak, hogy akarsz e mégis játszani? Igen, nem. Ennyi. Totál jogos a Relic rendszerének szidása mert egy nagy nulla. Amilyen jó a játék olyan szar a körítés. A P2P rendszert meg ne is említsük. Torrentezgetni jó de komoly játékra alkalmatlan. A CoH az a játék amiből kis odafigyeléssel igen komoly versenyjáték lehetett volna, egy pici kellett volna a halhatatlanok közé emelkedéshez. Így sajna csak egy nagyon jó játék. Kíváncsi leszek lesz e folytatása, mert ez a CoHO engem ezidáig nem mozgatott meg nagyon.
U.I.: A pingről meg annyit, hogy stemrebbenés nélkül kapok 4-500 as pingel rendelkező társakat mikor 30-40en keresünk AM meccset. -
CAC #6508 Esetleg nézz utána, hogy hány axis, allied player van. Lehet, hogy színtiszta statisztikai oka van a problémádnak.
Sőt! Mielőtt bő vérrel szarozná bárki is le a relicet, gondoljon arra, hogy a pinget is nézi a szerver. Alapvetően a térségben nagyobb a vonzalom az axis oldal felé, így nagy eséllyel random esetén allied lesz a próbálkozó. -
Quent1n #6507 Úgy lehet, hogy a Relic Online egy rakás szar. Ezt jelenti az equivalent skill náluk. Randomban 10 ből 7-8szor engem is szövetségesnek rak, azon belül is britnek főleg. 1v1ben szintén. Ez van sajna. -
hantorich #6506 Sziasztok.
Lassan egész jól kezd menni a játék, már stabil 7-8-as szintű vagyok 2 vs 2-ben, azonban mostanában az utolsó 10-15 próbálkozás érdekesen sikerül.
Ha random-ra megyek, rendre szövetséges oldalra állít a gép úgy, hoyg nagyon ritkán kapok velem egyrangú, vagy urambocsá magasabb rangú ellenfelet, ezzel szemben a német oldal állandóan 9-10-től indul. Ha direktbe megyek németre, akkor az esetek 90%-ban behuz ellenem egy legalább 8-as átlagú enemyt a kettőből. Hogy a fenébe lehet az, hogy 80 %-ban mindig papíron erősebb (és sokszor jóval erősebb) ellenségeket oszt a gép?
Illetve lenne-e olyan, aki szívesen játszana egy-két kört esténként? (hantorish24 az account nevem) -
CAC #6505 Skacok!
Valaki nem tudja véletlenül a coh-stat.com.ot üzemeltető Tony nevű egyén kontaktját? -
CAC #6504 Nincs mit! -
nembánom #6503 Köszi. -
CAC #6502 Shift + Enter -
nembánom #6501 Alap dolog,de semilyen kombival nem tudtam előhozni az ALL-ba való írás funkcióját,hogy működik? -
nembánom #6500 És az elég is,ne hogy még valami szánalmat érezzünk iránta!
Mert az végzetes,mint a sakkban!
-
nembánom #6499 Esetleg valaki tud segíteni "retro"COH és OF lemezek megszerzésében? -
CAC #6498 Érthető. Én sem igen szoktam írogatni meccs közben, csak a kötelező udvariaskodást. -
nembánom #6497 Köszi.Álltalában magyarul káronkodom.Igen ezt orvosolhattam volna,de én játszani mentem online-re,nem pedig csvegni. -
CAC #6496 Szia!
Persze.
- Pár hónapja eladtam az én OF-emet, más eladóról nem tudok.
- Fogalmam sincs.
- What the fuck. (mi a fasz?!)
- Felejtsd el. Instabilitási problémákat okoz, verziófüggő, stb. Ennyi angoltudást illik felszednie a net/pchaszáló embernek.
Szívesen! -
nembánom #6495 Hali.Tud valaki segíteni?o
-Hol lehet megvenni,vagy megszerezni az Opposing Front-ot?
-Hogy lehet hozzájutni korábbi kiadású,nem javított verziójú OPF,vagy TLOF-hoz?
-Mit jelent a "wtf"
-Olvastam itt magyarosításról,mi a pontos helyzet vele?
Előre is köszi!! -
v1r2sd3n4 #6494 Ten Ton Hammer: E3 COHO Demo -
v1r2sd3n4 #6493 E3 Video : Brian Wood Interview
ZAM@ E3 Video: Brian Wood Interview -
CAC #6492 Én úgy tudom, hogy ez a bug már javítva lett. Régen az AC-k esetében volt ez halálos, mert gyors AC rush esetén még nincs AT eszköz. -
Oddball29 #6491 Coh-ban nincs "side armor", az oldalsó találat vagy "front" vagy "rear",de lehet sima 5% hp bug is sajna. -
#6490 Hááát Fifus, én elhiszem hogy benyelte a fuelod. Tényleg bármi megtörténhet ebben a játékban.
Amúgy az előző hsz-eimben a panther(ek) AT gunok csatájában erre gondoltam konkrétan. Link -
Izzy96 #6489 sziasztok!
Miért nem mutatja a LAN szervereket a játék? Hamachin is fent vagyunk és nem jelzi őket.
valaki segítseg pls
köszi:izzy -
Fifus #6488 Amúgy esküszöm arra, amikor barakk felhúzása előtt a delete-re kattintok és ott állok két engivel fuel nélkül, merthogy nem adta vissza. -
Fifus #6487 Atyám, óriási volt, szakadtam a röhögéstől. Amúgy meg is zakkant utána a srác, de mindenképpen ügyesen fordítottál, a quad jó választás volt. -
#6486 Nekem a kedvenc bugom a mortar ami ember nélkül is folyamatosan lő, és ől, miután az embereket kiszedték belőle:) már 2szer találkoztam vele:) -
#6485 ja, a 18. perc környékén történt az eset. (AT gunokat figyeljétek.) -
#6484 LOL, ilyen bugot még nem láttam. AT gunomból kilőtték az embert, és visszatolta magát a bázisomra (oda irányítottam, amikor láttam hogy futni kell).
Feltöltve a pampog.com-ra kb18adik_perc.rec néven. Lesse meg akit érdekel, nagyon vicces, az ellen is észrevette, hogy magát tolja az ágyú. -
CAC #6483 Teljesen értetlenül állok az ilyen árak előtt. Hogy lehet az, hogy az Anthology mindenhol minimum fele annyiba kerül, mint a ToV, amikor sokkal több tartalom van benne? -
#6482 Sry, most nézem jelenleg nincs raktáron, de írj nekik, hogy neked kéne ha lesz.
A másiknál meg egy van csak. Gyorsan rendeld meg azt. -
#6481 Egy angol font (GDP) 333Ft, így kb ~ 1700Ft a game + a szállítás.
Ez elég olcsó.
Nállunk mikor fog ennyibe kerülni? (átlag a 8k).
PFf.
Azt elvárják, h nem warezolj, torrent-ezz. -
#6480 Sztem ez elég olcsó.
Vagy még itt. -
Neoncsoves #6479 Nem tudsz véletlenül valakitől leolcsózott CoH anthologyt? (game.co.uk -n anno 5 font volt de lekéstem róla >.>) -
CAC #6478 Ez engem is érdekelne. Azért adtam el az én alap+OF-omat, hogy ToV-ra váltsak, de ennek az utóbbi időben eléggé felment az ára.
A Gamersgate-en volt 50%-os akció, de sajna pont lekéstem róla.
-
#6477 Nem tudjátok véletlenül, hogy a Tales of Valort hol lehet viszonylag olcsón megszerezni? (külföld is jó) -
Fifus #6476 A tellert jól benéztem. -
Oddball29 #6475 Ha tudod, hogy van MTHT-je, akkor 2 fire up-os ranger seperc kiszedi. De 2 gyalognál többet nem szabad egy csoportban tartani és különösen pe ellen érdemes folyton mozgatni őket.
-
#6474 A 2 AT édes kevés, főleg ha van neki Mortal HT-je. Az első dolog ami égni fog, az nem a mozgó ranger blobod, hanem a hátulról lövöldöző AT gunjaid, főleg ha párducot véd. A rangerek meg csak akkor érnek majd valamit, ha sikerül megkerülniük a tankot. Ja, és mire beszállítasz 2-2 engit, az at gunjaidba, addigra már vagy fut, vagy nincs sereged.
Az egyetlen dolog ami jó párduc ellen, ha el sem jut odáig. Mondjuk 12-es szintű PE játékost, én sem gondoltam komolyan hogy meg tudom akadályozni ebben.