Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És itt a bökkenõ. Az utóbbi 8-10 vesztésem majdnem mindig az ellenfelem miatt volt.
Egyszerûen nem ad mellék level 5-nél magasabbat, holott ellen oldalon rendre 7-8-10 levelek jönnek össze PÁRBAN!. Miért van ez? Ma este pl 4-szer próbáltam játszani és mindannyiszor jóval magasabb volt az ellenfél mindig playájának a levelje, mint a miénk.
Érdekes capping order az elején, így pont odaértél mindenhova. Tényleg folytathatta volna, jó kis non stop action lett volna. Szerény véleményem szerint sokat játszottál az elmúlt hetekben, igen komoly lett a játékod.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A remény országában soha nincs tél.
Ha tényleg 10-esek voltak az usa ellenfeleid, akkor van jövõm! Mondjuk általában nem ezt tapasztalom. A 10+-esekkel már szenvedni szoktam, konkrét strattal jönnek, nincs felesleges resource sehol.
Nah, tehát amatõrnek finoman sem nevezném, ehhez képest, ÉN, aki összes lejátszott meccseim 5% át játszottam US el körülbelül, 10 perc alatti idõ alatt kivégeztem egy valóban neki kedvezõ pályán.
PE vel vért hányok, lv.10-11 es US ek ellen(Britrõl meg ne is beszéljünk), most US el, lv.14-15, és 10 perc. Gondolkozz el miután megnézed a repet, tényleg OP e a WM, meg vajon miért nem úgy kezdte ez a min. lv.14 es srác hogy VET 3 grenekkel lerohant egybõl, hisz az olyan OP^^
Hapinek szeretettel^^: OP WM
No mindegy, az én véleményem az, hogy US vs WM az nagyon jól eltalált balanceban, van egy agresszor és egy védekezõ szerpû nép, egyiknek dolgozik az idõ, és a harc nélküli üresjáratok, a másik meg a totális attacker, és a csetepaté kedvez nekik. Ha rá tudja erõszakolni a saját elönyeit a másikra az egyik fél, az nyer. Meg tényleg, ha már ennyire itt tartunk, hogy WM az OP, szegény US meg nem, nézd meg a legújabb statisztikákat, a hivatalos Gr.org Coh részén, ahol kielemezték a profi playerek uccsó tournamentjét, véletlen pont US el nyertek a legjobb százalékban azok az emberkék, akik kurva jól tudnak játszani, WM csak a második lett^^
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A lentire meg azt reagálom hogy nem minden grent kell megvennem mert ott vannak a zombik. És ha láttad a replayt nem szereltem fel õket semmivel csak 1 vagy 2 shreckkel ami ráadásul, végül az US-nél kötött ki.
Meg ismétlem magamat, bár nem hinném hogy eljutott teljes egészében hozzád, a vet3 grenek kellenek csak és KT, mondatoddal mintha azt mondanád, hogy "csak" egy telejes US T4 ára kell meg "csak" a KT semmi más^^, ez meg igy azért vicces kicsit, ez nem apróság, fõleg ha azt nézed, hogy azokat a greneket is meg kell venni 300 darabja, fel kell szerelni mg-42-vel, méginkább schreckel, amit kifelejtettem hogy ára van a veteránságot megvételre kínáló épületnek is stb.
Tehát valóban, sokszor nem kell más a sikerhez, mint annyi pénzt elkölteni, mint egy US T4 ára, kihozni a játék egyik legtöbb Cp-be kerülõ tankját, ami bejövetelnél 500mp-be kerül, és még utána is 500mp-ba, mert nem úgy jön utána az Mp ahogy kéne, csak egyszer lehet behozni stb. Ennyi erõvel, mondhatnám én is azt, hogy US OP nép, mert oda sem kell más a sikerhez, mint kitechelni a T4 ig, aztán gyártogatni pár riflement ugy 4-5öt, és as végén behozni a pershinget😄. Tiszta vicc már, hogy ilyen erõs nép, hogy ezzel lehet is velük nyerni^^.
NA egyébként én meg német játékos vagyok, néha balance probálgatásából játszogatok US el, és találtam neked valamit, remélem tetszik, ahol igy elhülyéskedem, végén van KT is, én vagyok az US, nézd meg mennyire gyenge az US inf, hozzáteszem, szarul játszok, gyakorlatom se nagyon van benne, de valahogy US inf playbe ott még ez is belefért, KT ide KT oda...
Én se csinálok semmit US ként Langresen Hapinek^^:http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=1744c23d032462ab2a362fb784529f3a
Ugyan ez igaz a lenti langres replaynél. Ott ráadásul az amcsinak 2600 manpowere is volt és semit nem tudott csinálni a rengeteg zombi vet3as gren ellen.
Nem láttam a repet, csak elmélet.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Jeep-et hoz a 12.percben, és menekül a pakod elõl, szóval ez sem OP.
T2 Vet3-as grenek és a végén a KT. Nem kell semmi más.
Ja és hogy ha az US támad és elvág és neki is vet 3as rifle-jei lesznek akkor jó?
Itt 1 másik replay ahol mindezt megteszi, az egész térkép az övé vet 3as riflek mindent használ és végig semmi esélye.
langresen se csinálok semmit
Ráadásul ismétlem nem tudok Wm-et játszani soha nem is szoktam. nincs 30 meccsem velük, ezek meg 9-10-11 es ellenfelek.
lol - röhögök hangosan...
SZU - sokat züllött ürge
WM-el meg nyugisan bevédem a pályának kb az 1/10-ét az is elég, és a végén a vet 3-as seregekkel semmit nem tudnak kezdeni. AZ meg undorító hogy kb. a semmibõl is lehet vet 2-es sereg.
Szerintem a vet-eket a tech szintekhez kellett volna kötni minimum.
Magyarul amíg nincs utolsó techben addig nincs vet 3.
És miért mehetett az amcsi srác mp-je mínuszba?
Ha csinál mondjk egy WSC-t még a supply depot elött, onnan kihoz egy snipert+mortart, esetleg õ is MG-t, és tudja õket használni, akkor lett volna csak esélye, igy valóban, egy ilyen mapon, mint st. mere dumont, vagy akár Semois, nem marad legtöbbször más opció az US nek, mint szopni egy jó nagyot, a befészkelt WM mg-t nem okos dolog frontálisan BAR al támadni...
OP - overpowered
KT - King Tiger
PE - panzer elit
A többit megtalálod kicsivel lejjebb oRoberto hszénél.
hsz - hozzászólás 😛 😊
KT = King Tiger
PE = Panzer Elit frakció
Mellesleg nincs jelentõsége, a játékban sosem egy-az-egy ellen találkoznak az egységek. Pumák meg megeszik reggelire a BAR-os amikat, ha nem hagyod hogy közel jöjjenek.
WM is OP
Semmit se csinálok azt nyerek
Képet is mellékeltek a KT adatairól a végén, ha lejjebb görgettek. Vet3-as grenadierek ölhetetlenek, nagyjából.
Mondjuk azt hittem egyszerûbb...
Mert ugye a Temp.rec-nek a neve a progiban a Last played game ha a filet átnevezem, a progiban akkor névtelen lesz.
Árulta az 576, legalábbis itt Pécsett. Ott vettük meg haverommal.
A remény országában soha nincs tél.
Mindenbõl új drivert használok, win7, háttérbe csak a nod, meg msn fut. Azóta van gond, mióta játszottam haver tört coh-jával, hamchin. <#gun>#gun>
every_body_tells_a_story