Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Megfogadtam jópár tanácsot és egész jól megy a game. Azonos szintûekkel már egész sokszor elbánok és néha szerencsém van és megverek 7-8-as leveleket is. Persze ehhez kell, hogy legalább olyan társam legyen, mint amilyen én vagyok.

És itt a bökkenõ. Az utóbbi 8-10 vesztésem majdnem mindig az ellenfelem miatt volt.

Egyszerûen nem ad mellék level 5-nél magasabbat, holott ellen oldalon rendre 7-8-10 levelek jönnek össze PÁRBAN!. Miért van ez? Ma este pl 4-szer próbáltam játszani és mindannyiszor jóval magasabb volt az ellenfél mindig playájának a levelje, mint a miénk.
Nem bizony, hamar megunta az usa, bár gyûrhette volna még, most 13-as éppen, de a leggyengébb levelje is 10-es.

Érdekes capping order az elején, így pont odaértél mindenhova. Tényleg folytathatta volna, jó kis non stop action lett volna. Szerény véleményem szerint sokat játszottál az elmúlt hetekben, igen komoly lett a játékod.

Köszönjük, az enyim az rövid lesz^^, azért nem kell majd szotyit sem elõvenned😄.
Gratula a gyõzelmekhez! Este megnézem a repet. Bekészítettem a szotyit, szóval remélem jó lesz. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ez a vet 3-as gren hordák egyedül britek ellen hatékony magasabb szinten, de ott is verhetõ taktika.

A remény országában soha nincs tél.

Aki 600 mp-t 600 munit és 400 fuel-t nem tud elkölteni az túl sok sört ivott. Ez minden frakciónál bûn, ami elõbb-utóbb büntetést von maga után, és nem lesz kiegyenlített a játék.

Ha tényleg 10-esek voltak az usa ellenfeleid, akkor van jövõm! Mondjuk általában nem ezt tapasztalom. A 10+-esekkel már szenvedni szoktam, konkrét strattal jönnek, nincs felesleges resource sehol.

Haha, olyan rohadt OP ez a WM^^, most hogy így elkezdtünk dumálgatni ma délelött szegény US, tápos WM kapcsolatáról, játszogattam 2-t ma US el, az új main accountommal, GaryTaylorHun-al, volt már vele 4 játékom US ként össze vissza^^, ma mondom belerakok még 2-t, és hipp hopp, azt vettem észre, hogy lv.9 lettem US ként, 6 játék-6 win, 0 lossal, úgy, hogy amit csináltam pl. most ma frissiben, langresen, az nem volt más, mint egy rifle jobbra, egy rifle balra NO SKILL US játék, mindezt azon a langresen tudtam prezentálni, ami azért tényleg WM map, nagyon erõs medicbunkerezõsd/középsõ frontvonalas campelõs lehetõségek vannak. JAh, megnéztem a gyerek statját, azért nem lehetett olyan rossz, mert lv.15 volt WM 1v1 ben, top 200 ban benne, azután is hogy lv.7 es accountommal elvertem, és jó sokat visszacsúszhatott szegény, még igy is lv.14.
Nah, tehát amatõrnek finoman sem nevezném, ehhez képest, ÉN, aki összes lejátszott meccseim 5% át játszottam US el körülbelül, 10 perc alatti idõ alatt kivégeztem egy valóban neki kedvezõ pályán.

PE vel vért hányok, lv.10-11 es US ek ellen(Britrõl meg ne is beszéljünk), most US el, lv.14-15, és 10 perc. Gondolkozz el miután megnézed a repet, tényleg OP e a WM, meg vajon miért nem úgy kezdte ez a min. lv.14 es srác hogy VET 3 grenekkel lerohant egybõl, hisz az olyan OP^^

Hapinek szeretettel^^: OP WM
A Kt miatt lett az belinkelve, nem a vet grenek miatt, amugy nem tudom feltûnt e, hogy valószinü nem azért nem lett vet neki az összes gren, mert nem akarta/nem jött volna neki jól, hanem csak mert nem hagytam, hogy erre is költsön egy T4 nyi mennyiségû nyersanyagot, viszont költött pumákra, költött grenekre, költött volksra, flame piora, végén kint lett a KT, és ha jól emlékszem, még szar játékkal is, kb. T3 ig elmenve, mass US vet infekkel(ami viszont nekem ingyér volt ugye), fogtam a KT-ját, a medic bunkert stb. Azért ahogy vet riflemenek elintézték stickykkel és fuel nélküli AT gunnal, kis vet ranger supportal a sok pumát, Stugot, King Tigert, azért az is megérne egy mise, így valóban értem már, miért nem kell US nek a T4^^, mert megoldja azt T3on, amire más népnek kéne a T4 is legalább😄

No mindegy, az én véleményem az, hogy US vs WM az nagyon jól eltalált balanceban, van egy agresszor és egy védekezõ szerpû nép, egyiknek dolgozik az idõ, és a harc nélküli üresjáratok, a másik meg a totális attacker, és a csetepaté kedvez nekik. Ha rá tudja erõszakolni a saját elönyeit a másikra az egyik fél, az nyer. Meg tényleg, ha már ennyire itt tartunk, hogy WM az OP, szegény US meg nem, nézd meg a legújabb statisztikákat, a hivatalos Gr.org Coh részén, ahol kielemezték a profi playerek uccsó tournamentjét, véletlen pont US el nyertek a legjobb százalékban azok az emberkék, akik kurva jól tudnak játszani, WM csak a második lett^^
Qva táp a protoss, mert a fejlesztett Zealot lenyom egyszerre 4 alap zerglinget. Nem is! Mert a 4 fejlesztett zergling gyorsabban megvan és lenyom 1 fejlesztett zealotot! Nem is!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Srácok játszatok egymás ellen és annak a fényében mondjátok el kinek van igaza! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Megnéztem de sztem nem ezt akartad linkelni, mert itt nem is használ a srác vet-et a játék utolsó harmadáig. Az alap greneken meg hát persze hogy feltuningolod a rifle-kat.

A lentire meg azt reagálom hogy nem minden grent kell megvennem mert ott vannak a zombik. És ha láttad a replayt nem szereltem fel õket semmivel csak 1 vagy 2 shreckkel ami ráadásul, végül az US-nél kötött ki.
Nos értelek, de ez nincs azért igy, ahogy írod, hogy vet3 as grenek kellenek, és a végén KT, semmi más, és azonnal gg...

Meg ismétlem magamat, bár nem hinném hogy eljutott teljes egészében hozzád, a vet3 grenek kellenek csak és KT, mondatoddal mintha azt mondanád, hogy "csak" egy telejes US T4 ára kell meg "csak" a KT semmi más^^, ez meg igy azért vicces kicsit, ez nem apróság, fõleg ha azt nézed, hogy azokat a greneket is meg kell venni 300 darabja, fel kell szerelni mg-42-vel, méginkább schreckel, amit kifelejtettem hogy ára van a veteránságot megvételre kínáló épületnek is stb.

Tehát valóban, sokszor nem kell más a sikerhez, mint annyi pénzt elkölteni, mint egy US T4 ára, kihozni a játék egyik legtöbb Cp-be kerülõ tankját, ami bejövetelnél 500mp-be kerül, és még utána is 500mp-ba, mert nem úgy jön utána az Mp ahogy kéne, csak egyszer lehet behozni stb. Ennyi erõvel, mondhatnám én is azt, hogy US OP nép, mert oda sem kell más a sikerhez, mint kitechelni a T4 ig, aztán gyártogatni pár riflement ugy 4-5öt, és as végén behozni a pershinget😄. Tiszta vicc már, hogy ilyen erõs nép, hogy ezzel lehet is velük nyerni^^.

NA egyébként én meg német játékos vagyok, néha balance probálgatásából játszogatok US el, és találtam neked valamit, remélem tetszik, ahol igy elhülyéskedem, végén van KT is, én vagyok az US, nézd meg mennyire gyenge az US inf, hozzáteszem, szarul játszok, gyakorlatom se nagyon van benne, de valahogy US inf playbe ott még ez is belefért, KT ide KT oda...

Én se csinálok semmit US ként Langresen Hapinek^^:http://mak-virag.hu/Fajlpostas/download.php?file=1744c23d032462ab2a362fb784529f3a
Éppen ezért érzem OP-nek a Wm-et mert az US-nek mindene megvolt a rengeteg Fuel Muni, map control mégsem tud semmi olyat behozni érte ami eldöntené a meccset. (Én meg 500 ért behozom a KT-t)

Ugyan ez igaz a lenti langres replaynél. Ott ráadásul az amcsinak 2600 manpowere is volt és semit nem tudott csinálni a rengeteg zombi vet3as gren ellen.
Gondolom azért, mert volt olyan pillanat, amikor több volt az upkeep, mint a befolyó MP.
Nem láttam a repet, csak elmélet.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Érik a játék Zsoci ellen, és repiért dübörög a nép...Ha valódi 10-essel akarsz egy partit.

Megnéztem. Nem OP a wm, bár tényleg jól játszottál egy olyan amcsi ellen, akinek majdnem ezer mp-je volt, megvette az off-map artyt, aztán folyamatosan 6-700 munija volt, és vagy 400 fuel-ja, és vetteltetni próbálta a három-négy rifle squadot.
Jeep-et hoz a 12.percben, és menekül a pakod elõl, szóval ez sem OP.

Vágom amit mondassz és igaz hogy t4 ára a sok vet de minek nekem T4?
T2 Vet3-as grenek és a végén a KT. Nem kell semmi más.
Ja és hogy ha az US támad és elvág és neki is vet 3as rifle-jei lesznek akkor jó?
Itt 1 másik replay ahol mindezt megteszi, az egész térkép az övé vet 3as riflek mindent használ és végig semmi esélye.

langresen se csinálok semmit

Ráadásul ismétlem nem tudok Wm-et játszani soha nem is szoktam. nincs 30 meccsem velük, ezek meg 9-10-11 es ellenfelek.
thx - köszi
lol - röhögök hangosan...
SZU - sokat züllött ürge

Úgyhogy wm biztosan nem OP, esetleg pálya függvénye, de inkább a playeré.

Hát ez, hogy oda kötik a vet3 at az uccsó tech szinthez, áttételesen Happi, de meg lett oldva hidd el nekem, az árával. Nézd meg lejjebb, leírtam, hogy mennyibe kerül Wm ként ezt megvennni. AZ ár majdnem önmagában csak a gyalogság Vet3ig jutásánál egy T4 ára... És akkor még nincs vet tankod, vet flamer pio-d, vet pumád... Ezek még mind külön külön, majd egy T4 árai. Ha ezt megnézed, mire minden féle WM unit elérheti a veteránsági maximumámát, az kb. 3 full T4 ára, és akkor még a Wm mindig csak T1 en van^^, szóval nem tudok neked igazat adi ebben a dologban. US ként nincs más dolgod, mint akrámilyen legyártott egységedet NEM hagyni meghalni, és folyamatosan támadni, hogy nõljön a veteránság szinted, mivel neked a folyamatos harc a kulcs, ugyanis ha TE nem erõlteted a harcot, a WM nek nem érdeke, õ becampel, és a VETT veteránságos csapatai 20 percel vet2-vet3 as infekkel megzabálják valóban a te zöldfülü harcot még nem vagy alig látott vet0 ás riflemenjeid. DE, ha csinálod amit US ként kell, és támadsz elõre jobbról balra, balról jobbra, zavart keltesz, elvágsz, flankolsz, átváltasz gyakran térkép egyik szélérõl másikra, akkor hamar lesznek vet osztagaid, INGYEN!!!, és az azonos vet szinten lévõ US BAR megeszi a grent. Tények. Makacs dolgok^^. US jó játék mindig agressziv, mindig zavart keltõ, és sosem veszít full osztagot. Ami nagyon fontos még, és meglepõen kevesen tudják, a vet gyorsító ability-k megvétele, amik amugy is nagyon ajánlottak, ha van már fueled bõven, BAR ugye magától értedõdik, Sticky is, de a két legnagyobbat dobó vet gyorsító dolog, az amugy is létszükséglet fejlesztés ha sok infed van(és US általában sok infel operál)a supply depot két Manpower durvító fejlesztése, ami iszonyat szinten megdobja a riflemenek veteránozodási sebességét is, tehát két legyet egy csapásra fejlesztés mindkettõ. Ha nekem 4 BAR van legalább, és 2 ranger vagy airborne, ahogy tudom, már veszem is a supply yardos fejlesztéseket, nem mindgy hogy az elkövetkezõ 20-40 percben mondjuk 240 el jön az Mp, vagy 280 al percenként, meg hogy megáll a BAR rifle-m vet1-2nél max mind, netán lesz pár vet3as, és a többi is min Vet2...
Köszi az észre vételeket mindenkinek. Csak azt tudom mondani hogy eddig US-t játszottam és nagyon intenzíven hajtottam az ellent mindig, sokszor kapkodtam és azt éreztem nem vagyok elég gyors "kattintó mûvész".
WM-el meg nyugisan bevédem a pályának kb az 1/10-ét az is elég, és a végén a vet 3-as seregekkel semmit nem tudnak kezdeni. AZ meg undorító hogy kb. a semmibõl is lehet vet 2-es sereg.
Szerintem a vet-eket a tech szintekhez kellett volna kötni minimum.
Magyarul amíg nincs utolsó techben addig nincs vet 3.
Én ezt hogy minuszba ment észre se vettem, és nem i s tudom...
Ez az, rájöttem, miért utálom St. Mere-t. Mert nem használok soha wsc-t, pedig a fuel hiánya és labirintusszerû pálya eléggé inf-es.

És miért mehetett az amcsi srác mp-je mínuszba?

Megnéztem a St. mere dumont os másik reped is Hapi, szép is volt meg jó is, csak azt nem tuodm elképzelni, hogy tudnak kijönni olyan játékosok a lv.5 bõl, akik így játszanak US-t, hogy miután LÁTHATJA, hogy az egyik legdurvábban beházasított, szûk kanyargós nem könnyen flankolható pályán kezd el játszani, nem csinál WSC-t, holott folyamatosan házakba berakott MG-k supresselik, kényszeritik mass retreatekre. Ezzel szemben, arra van esze, hogy rámenjen T3 ra, úgy hogy már el van vágva a pálya közepén lévõ nagy fueltõl, és az ellenfeléé mindkettõ. Ennek aztán volt értelme...
Ha csinál mondjk egy WSC-t még a supply depot elött, onnan kihoz egy snipert+mortart, esetleg õ is MG-t, és tudja õket használni, akkor lett volna csak esélye, igy valóban, egy ilyen mapon, mint st. mere dumont, vagy akár Semois, nem marad legtöbbször más opció az US nek, mint szopni egy jó nagyot, a befészkelt WM mg-t nem okos dolog frontálisan BAR al támadni...
Így van, abban a KT Langres-n partinál is azért voltak "ölhetetlenek" a grenek, mert csupa friss hússal kerültek össze. Az volt a furcsa, hogy át kellett kapcsolni egy idõ után a wm oldalára, hogy látni lehessen a KT-t. Igen jól használta a gyerek, hiába volt arty, ranger, meg az a négy M10.

A wm is op meccsben az amcsi srác mp-je sokszor mínuszban volt, ez hogyan lehet?

Szívosságban jók lesznek, ez igy igaz, a WM veteránság erre megy rá, viszont hidd el Fifus, hasonló US vetted unit ellen, már nem is élnek ám olyan sokáig, a játékban a legnagyobb boostot a veteránság álltal az amerikai gyalogosok kapják, egy Vet3 Bar Rifle minden range-rõl elimániál szinte minden infet, a vet3 ranger thompsonnal meg a legjobb gyalogság a játékban, azt csak Pe P4-el, vagy Ostwindel édremes elkezdeni kezelgetni, akármilyen más infantryval megpróbálod felvenni a harcot úgy hogy nem vagy massziv létszámfölényben, csak veszithetsz ellenük.
Én is csak annyit írtam, hogy a vet3-as greneket megölni nehéz, mint ahogy a vet3-as stormokat is, mint amire már játszottunk példát Zsoci britje ellen.

😊)

Már készül a magyar faq. Ott lesz rövidítés magyarázat is.
OP - overpowered
KT - King Tiger
PE - panzer elit
A többit megtalálod kicsivel lejjebb oRoberto hszénél.
hsz - hozzászólás 😛 😊

Op = Over powered, tehát túl erõsnek tart valaki valamit, amire írja

KT = King Tiger

PE = Panzer Elit frakció
HA megveszed a 2x mg-42-t minden osztagnak, 1v1 szituban, akkor is long rangen nyernek bizony a BAR os riflemenek nagyon, med-short kiegyensúlyozott, de ott az dönt hogy ki kap hamarabb supresst. A 2x MG-42 ugya egy kis idõ elteltével supressbe rak már közelrõl, viszont ez 150muniba kerül, osztagonként, amit ha megnézel, a BAR nál ott a supress fire már 40 muniért, és az meg kb. insta Pinn, de ezt lehet doktrinával counterelni, mint defensive-nél a for the fatherland(ujabb 45muni), vagy a blitz nél az ass nade(ujabb 50muni)stb. Itt egy végtelen játék indul be, de hidd el, olyan NINCS hogy van a pályán kb. 5-6 vet3 gren, és minden squadra külön rá tudsz küldeni 150 muniért 2 mg-42-t, ez nem életszerû. Ez azért is hibás dolog, mert igy már ha elullajtasz vlaamit egy másik osztagoddal, a többivel nem tudod felkapni az US elõl, és annál rosszabb nincs, mikor egy shrcek vgy mg 42 odapottyan egy vet3 BAR rifle elé, te meg ott álsz egy dupla shreckes/mg-42 essel, és csak végigtudod nézni, ahogy köszöni szépen, felveszi, és a saját fegyvereddel az US vet3 ÜBER szuper célzásmodósítóival majd agyonerõszakolja 2 perc múlva a segged... Ugye a WM veternáság jobb támadó értékeket nem ad, csak a katonák szivossága nõ meg, a sebzésük nem, tehát egy VEt3 gren kezében egy screck az ugyan olyan találati esélyekkel-sebzéssel operál, mint az alap vet0 gren kezében, ellenben vet3 Bar riflemen kezében a screck annyit ér, mint manapság egy egész AH-64 apache ezred, ha harckocsielhárításról van szó, ilyen apróságok csak, hogy 1.5 x annyit sebez, meg 1.65x olyan pontosan talál, ezek horror számok, gyakorlatilag minden gépednek vége...
Ez az OP, meg KT, meg PE mit jelent? A többi rövidítés értelem szerû, de ezt nem vágom, a magyar f.a.q. meg nem mûködik fent.

Megnéztem az angovilles-t, persze, WM OP, ha olyan US ellen játszol, aki miután leraktál a nagy fuel mellé egy MG-t, és NEM MOZGATOD el onnan, képes 5!!!x egymás után nem egyszer egyszerre 2 squaddal is benne fetrengeni a supressben-pinnben, miközben hülyére lövöldözöd õket a snipereddel, aminek a játék végre kb. 50 killje volt, anélkül hogy egy rohadt counter snipe kísérletet látthattunk volna. Ez a gyerek kb. a játék elsõ 5 percében már veszített 2 full rifle squadot, így minden nép OP aki ellen játszik, az fix^^. Próbálj meg PE vel veszíteni 2 squadot az elsõ 5 percben, vagy belefeküdni folyamatosan a pinn-be, és nézd meg, mennyi ideig húzod majd, van rá egy fogadásom, nem kell megvárni míg kijön a Pershing a túloldalon, ahogy õ elhuzta ilyen szar játékkal a KT-d ig^^.
Még ha minden osztag vet3 gren-nek megveszed a két MG42-õt, akkor is?

Mellesleg nincs jelentõsége, a játékban sosem egy-az-egy ellen találkoznak az egységek. Pumák meg megeszik reggelire a BAR-os amikat, ha nem hagyod hogy közel jöjjenek.

Meg fogom nézni, de így látatlanba mondom csak, hogy a vet3 grenadier az annyiba kerül nyersanyagban, hogy abból US eljut majdnem T4 be(100+300+300=700mp és 30+50+70=150 fuel, szóval ez rengeteg a két legfontosabb nyersanyagból) valamint csak hogy örüljetek, a vet3 BAR riflemen 1 az egyben, szétszaggatja a vet3 gren ánuszát, minden rangen, minden egyenlõ szituációban. Vet3 Bar riflement elérni pedig, ha nem hagyod folyamatosan elhullani az osztagaid, és kifejleszted a BAR-t, a Sticky-t, a supply depotba a két Mp növelõ fejlesztést, meglepõen hamar el lehet ám érni, és akkor azért, ha már mondjuk neked is van 4-5 vet2-3 riflemen a térképen, a szintén vet3 grenek ellen, US jön ki jobban a helyzetbõl. A kulcs, hogy nem szabad hagyni egész osztag rifle-t elhullani, és venni kell nekik a veteránság gyorsító fejlesztéseket, és 20-25 perc játék után, láss csodát, az amerika gyalogság jobb lesz mint a vet3 német.
Komolyan mondom a Whermacht az túl erõs. Nem tudok vele játszani de most kipróbáltam azt zsinórban verek mindenkit. Ilyen 10, 11esek is hullanak gond nélkül nem is kapkodok.Ez a vet 3 granadier ez kb über. Ha érdekel valakit, 2 meccsett elmentettem

WM is OP

Semmit se csinálok azt nyerek
lv 9 piospam

Meg is lepõdtem, agresszívabb meccsre számítottam, de ezzel lettem 8as.

srácok nekem win7em van és megvan a hosts file anno be is raktam de most nem találom a drivers mappában az etc mappát az h lehet ? be van kapcsolva a rejtett filek !!!

Kb. KT

Képet is mellékeltek a KT adatairól a végén, ha lejjebb görgettek. Vet3-as grenadierek ölhetetlenek, nagyjából.

Én a múltkor láttam itt pesten a saturnban, de 8000-ért adták. Hát annyiért nem vettem meg. 😄

Szerintem a replay analyzer-ben is lehet belsõ fájlnevet módosítani.

Köszi!

Mondjuk azt hittem egyszerûbb...
AndrewT
Azt tudja valaki hogyan kell átnevezni a replay-t hogy benn a programban legyen neve?
Mert ugye a Temp.rec-nek a neve a progiban a Last played game ha a filet átnevezem, a progiban akkor névtelen lesz.
"Nem túl drága, nagyobb baj hogy már alig lehet kapni. 576 sose árulta, CDgalaxisnál pedig hetek óta nincs."
Árulta az 576, legalábbis itt Pécsett. Ott vettük meg haverommal.

A remény országában soha nincs tél.

Hector Troy
Van egy nagy gondom: Akárhányszor nyerek, kiírja hogy : You Are Victorius! és azonnal KILÉP a játék gamecrash-el. Nem egyedi dolog, tegnap is, ma is így jártam. Valaki írjon valami ötletet, ha más nem reinstall lesz. (Remélem a társam nem kap dispute-t miattam...)
Mindenbõl új drivert használok, win7, háttérbe csak a nod, meg msn fut. Azóta van gond, mióta játszottam haver tört coh-jával, hamchin. <#gun>

every_body_tells_a_story

AndrewT
Nem túl drága, nagyobb baj hogy már alig lehet kapni. 576 sose árulta, CDgalaxisnál pedig hetek óta nincs.