8857
-
bgabor #6553 Háromszögön belül se fedeződik fel a sniper, se más gyalogság. Csak járműveket jelez.
Nem lehet, hogy az okozza a hibát, hogy az ellen kijelöli célpontnak a még látható snipert, és akkor mikor a sniper eltűnik, követi? Bug miatt? -
#6552 Nagyon komoly volt, tényleg lekövette a churchil a snipert.
Szerintem nem csaló a gyerek, ahhoz túl szarul játszott, csupán egy "szokásos" coh bugról van szó. Youtubeon már láttam ilyet, csak stug csinálta ugyanezt. -
#6551 XXXXMADMANXXXX2 a cheater!
vagy ha itt jobb:
XXXXMADMANXXXX2 a csaló!
Én vok a N3wPr0f1le nevű.
Kb 21-22. perc környékén lesz az eset a pálya közepén, amikor átküldöm a snipert a "folyón". És megkerülöm vele a házat.
lessétek meg, azt hogy láthatta másként? ha nem csalással!? -
#6550 Igen a "radaros" a Royal Comm. akarta jelentene (gyengébbek megérthetése végett). Azt tudom és tisztába is vok vele, hogy akkor is hogy, s mit láthat az ellenfél. És akkor is, ha felfedődik a háromszögön belül a sniper, azt én is észreveszem, más lesz a színe, meg mindenki lő rá. Itt nem lőtt senki, se az mg fészek, se az engineer ek, csak követte a tankkal, körbe körbe microztam a ház körül, az meg jött utánam. Ha esetleg érdekel valakit, feldobom mindjárt valahova. -
bgabor #6549 Ez a "radarosnak ment" a Royal Commandos doktrínát akarja jelenteni?
Merthogy azzal se lehet felfedni a teljes térképet. Két dolgot tudnak:
-Kijeleztetni az ellenfél termelési/fejlesztési üzeneteit (ultra decryption)
- A letett három rádióadó által alkotott háromszögben lévő ellenséges járműveket megjeleníteni a térképen (Radio triangulation) -
bgabor #6548 -Felrakod a TOV-ot
-mehet rá az EN_2500 to 2501_Patch
-aztán a EN_2501 to 2502_Patch
-aztán a EN_2502 to 2600_Patch
-végül a EN_2600_2601_Patch
Ennyi. -
oroberto #6547 van egy email cím majd megnézem ha gondolod én 1x küldtem oda drophacket de a további lépésekről nem tudok nem kaptam visszajelző emailt. -
#6546 Érdemes a TOV -ot, és azt patch -elni, kevesebbet szed le.
Am meg gyorsabb ha leszeded a patch-eket és külön elmented, ha netán ujra kell rakni, nem kell letölteni. :D
Ha IGAZI Cheater -be akadok, aki szemmel láthatóan leköveti Brit -ként a Sniper -emet, ugy hogy "tank" -osnak ment, nem "radar" -osnak, vagyis használja a fog of war cheat -et, amivel mindent lát.
Ezt nem 1x játszotta el egy game alatt. Akkor azt hova lehetne küldeni a relic-nek? Esetleg van -e értelme elküldeni foglalkoznak -e vele?
-
Oddball29 #6545 Régen telepítettem de ha jól emlékszem az összes kell. -
dolorex #6544 értem.viszont elkezdtem letölteni, és akkor látom ,hogy 2.601-nek 2.600 kell, majd annak 2.502 és így tovább.szóval lekéne töltenem vagy 15 patchet?:)vagy érdemesebb felrakni az OPF és a TOW?? -
bgabor #6543 Ha te mondod. :D -
v1r2sd3n4 #6542 bgabor !!!
Amelyik dinoszauruszról beszélt Hector Troy , az nem a Velociraptor , ha nem a Compsognathus . -
Oddball29 #6541 Akkor az lesz az. Alapjátékot frissíteni kell EF telepítés előtt 2.601-re -
dolorex #6540 Elvileg natúr.Nem tettem fel semmilyen patchet, csak ami EF-hez tartozott. -
Oddball29 #6539 Az magában nem hibaüzenet, hanem azt jelzi, hogy megfelel a legfrissebbnek a verziód. Az alapjátékod patchelt vagy natúr? -
dolorex #6538 Sikerült feltelepítenem az 1.1.1.1. patchet, és most nincs Tallózás, viszont még mindig Eastern Front Mod is up to date. hiba üzenetet dob ki! -
dolorex #6537 Felratkam az 1.1.1.0-as patchet is, akkor viszont nem észleli a játékot.Rákkattintok EF-luncher.exe-re és Tallózás jön be....amúgy win7-et használok.Vmi tipp?? -
dolorex #6536 Letöltöttem az alábbi patchet, feltelepítettem.Sajnos még mindig nem indul a játék.Kis kiugró ablak megváltozott, viszont ha Play-re kattintok az alábbi hiba üzenetet kapom:"Eastern Front Mod is up to date." -
Oddball29 #6535 Hopp, az 1.04 akart lenni, de már 1.10 van.
http://www.moddb.com/mods/coheastern-front
Nem tudom, tört verzióval is megy-e. De miért is ne... -
#6534 AAAAAAAAAZZZZZZAZZZZZZZZZZZ! -
dolorex #6533 Alap COH-hoz töltsem le az 1.4 patchet vagy EF-hez?Egyébként nem nagyon találtam 1.4 patchet Efhez -
Oddball29 #6532 Próbáld meg letölteni a mod hivatalos oldaláról manuálisan az 1.4-es patch-et, mert a régi update módja már nem működik.
Amúgy sokkal jobb az EF, mint a TOV. Ezt tudja a relic is, ezért nem engednek külön szovjet statisztikát vezetni, pedig vmelyik korábbi verzióban volt. Anélkül meg ki akar automatch-elni...Pedig simán verné a COH online-t, főleg ha kijön az Ostheer.
Hector:Procompsognathus aka kompi -
bgabor #6531 Jah, a velociraptorok. -
#6530 Köszi Gábor, mondjuk 100 esetben 1x működik a dolog. Tisztára Jurassic Park érzésem volt amikor úgy szétszedték az 5x akkora párducot, mint a kis dinók a faszit, amelyik eltévedt. (Remélem tudod melyikről van szó.) -
CAC #6529 Félig-meddig. :)
Igazából korrekt áron el tudtam adni itt egy fórumitának, és úgy gondoltam, hogy ha hozzárakok még egy kicsit, akkor mégis lesz pár új egységem, új játékmód, stb.
Ha visszakeresel anno mindenhol azt írtam, hogy a ToV nekem 1000-nél többet nem ér meg, és várok rá pár évet, amg lemegy az ára. No, úgy érzem most jött el az a pillanat. :)
Sajna erre elkezdett hiánycikk lenni, de előbb-utóbb csak találok valamit. -
bgabor #6528 Hát ember, ez nem semmi játék volt, gratulálok!
Nem gondoltam volna a kis gyík tetrarchról, hogy tömegben simán elintéznek egy panthert.
Gondolom a wm player gyorsan megbánta hogy kihagyta a Tier2-őt, PAK löveggel durván lehetett volna fegyelmeni a tatrarchokat.
Sose láttam értelmét wm-el tier2 átugrásának, a wm legjobb egységei abból jönnek. -
#6527 " Sajna eladtam a jogtiszta játékokat (CoH+OF), de mindenképp tervezem a visszatérést egy ToV-val. "
Ennyire hiányzik a Schwimwagen, meg az M16 Hellcat?
Dolorex, nem játszok EF-tal, szóval passz.
Hantorich téged majd felveszleg, aztán játszhatunk. -
dolorex #6526
Itt egy kép a kis albakról.Amit még eltudok mondani, hogy alapjátékra van telepítve a kieg és nincs semmiféle patch felrakva! -
dolorex #6525 Sziasztok!
Nagy COH rajongó vagyok első rész megjelenése óta.Játszottam a Tales-ig (majdnem) mindegyik részel, igaz tört verzióban van meg az összes.Most hallottam csak ,hogy megjelent az Eastern Front, le is töltöttem, viszont nem tudom elindítani a játékot.
Ez a kis kép jelenik meg, exe indításakor, rákattintok a Play Eastern Front-ra de az alapjátékba lép be.Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm -
CAC #6524 Juhééé!
Na akkor látni fogod, hogy minden frakció, minden típusának (egység, fegyver, épület) a statját megcsináltam. Mivel maholnap megszűnik a coh-stats, ezért szükség volt rá.
Szóval már "csak" leírást kell csinálni hozzájuk.
Időközben Dini hála égnek bevállalta a WM-et, de sajna azóta nem jelentkezett. :( -
oroberto #6523 Megjöttem nyaralásból, visszatérek a harctérre + csinálom a COH siteot. -
CAC #6522 Én is megnézném magam. :)
Sajna eladtam a jogtiszta játékokat (CoH+OF), de mindenképp tervezem a visszatérést egy ToV-val. Akkor nagyon szívesen produkálok majd valamit, de biztos formába kell majd rázódnom.
Jelenleg egy elég komoly CoH fan site köti le az energiáimat, amivel szeretném majd ismét régi fényébe emelni eme remek játékot.
Sajna a cikkírók (Zsoci, oRobi, Dini) egyelőre inaktívak, így bár az oldal kész, tartalom még nemigen van rajta. :( -
hantorich #6521 Akkor ok.
Egyet tudtam játszani, de ennyi. Most megint áll.
Esetleg, ha valaki innen a forumban szeretne játszani (lvl 8 szint körül) akkor vegyen fel.
Felhasználónév:
hantorish24
hantorish -
opre2174 #6520 Nekem tegnap jött meg az anthology és tegnap ment is de ma már nekem is az van mint hantorichnak -
#6519 1. A coh szerver mostanában tényleg nem működik, nem veled van a baj.
2. Fifus postázzál már amcsi repit, kíváncsi vagyok a játékodra.
3. CAC te régi játékos vagy, téged is megnéznélek szövetségessel. Meg persze bárki mást innen... -
hantorich #6518 Sziasztok. Valami gond van a coh szervereivel, vagy mi az oka, hogy nem tudok beloginolni? Folyamatosan kéri a a COH OF dvd-t, mire berakom, belép a game-be, de piros az accountomnál. Már két órája próbálkozok fél oránként és semmi.
Lehet a dvd sérült meg? -
Fifus #6517 Lazán nyomod, fél meccsnél már 43 pontod volt csak. Gratula, ilyenkor én szét szoktam esni. -
#6516 Még a párducot is pikk-pakk szétkapták. -
#6515 Tetrach spammal nyertem egy ügyes wm játékos ellen. Zsoci mester múltkori okítása nyílt fülekre talált, tényleg szétszedik az Ostwindet, PZ4-et etc. Lásd: pampog.com-on. tetrach_spam.rec -
CAC #6514 Igen, az tény, hogy a P2P eget verő baromság volt. Dedikált szervereknél pl alapban kizárt lenne a drophack, ami a csalások 90-95%-át kiteszi.
Volt róla szó, hogy átveszi az online játékok lebonyolítását (nem akarok hülyeséget mondani, mert nem emlékszem igazán) tán a Microsoft Games, de ebből tudtommal nem lett semmi.