Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
No akkor lehet nézegetni a FAQ-t. Írjátok meg, hogy mi az, ami szerintetek felkerüljön még ide!
Az oldal többi része még nincs kész.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
SC2 témához annyit szólnék hozzá hogy, kipróbáltam és nekem nem jött be.
Semmi innováció nem történt, pedig SC1 óta azért megjelent a Rise of nations és hát a COH is ugye. Nekem ezek a játékok sokkal többet adnak mint SC2. Gyárts folyamatosan minden gyárban és számold hogy mennyi munkás után építesz újabb gyárat stb... Ez 10 évvel ezelõtti szint.
On
Pe-vel soha nem játszok és most szivattak valamiféle aknával ami csak egyet robban és nagyon éget, általában capture pointoknál de nem érintésre aktiválódik és nem is ha rámegyek. EZ mi ? És hogyan mûködik?
SZerintem az Tales of valorral debutált új kis motor tudja letenni akna keresõ engi sem látja, vagy valamit benéztem.
Ha valaki tudja mirõl beszélek akkor szánjon meg.
Live now, sleep later.
Valoszinuleg mar 1 millioan kerdeztek de ebben a pillanatban a Tales of Valor van feltelepitve a gepre, van vmi kulonbseg ha az alapjatekot es az OF-et is feltelepitem melle, vagy a ToV tartalmaz mindent ? COH anthology-t vettem meg (£10 bargain volt) es ebben mind a 3 resz megvan.
Live now, sleep later.
Nagyon Érdekelne , hogy mennyibe kerül , mert szívesen megvenném.
Szal hy mindenki, uj vagyok COH teren, nemregen vettem ,hard-on mar kalapalom a gepet de expert fokozaton meg beverzek, WM-tal jatszom az angol-amerikai reszet hagyom kesobbre. Nem vagyok campaign fun skirmish v. multiplayer...ja es nagyon tetszik a jatek es orulok hogy megtalaltam ezt a forumot...nagyjabol ennyi 😊
Megegyszer udv mindenkinek , Janos
Live now, sleep later.
Live now, sleep later.
Nemigen láttam szmájlit, akkor nem szoktam viccre gondolni.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Ezzel szemben meg, a WSC kifejlesztése, lehetõvé teszi, hgy 2 WM mg és egy mortar ne SZOPASSON szana széjjel egy ilyen hegyes völgyes coveres akadályos sûrû házas mapon. Tudni kell mérlegelni, a WSC nem kötelezõ mindíg, de azért mondom, ilyen mapon nagyon kell 99% ban.
http://wallpaper-world.co.cc/wallpapers/aviation/A-10-Thunderbolt-1-1024x768.jpg
Ellenben félre tetszik beszélni. Az US anti tank a legjobb ebben a témában! 2-3 db azért kell belõle, hisz gondolom inf fronton sem egy egységgel akarod megváltani a világot. Kraftosabb páncélosnál érdemes használni az AP shellt, mert egy lesz elég páncélátütõ ereje, és nagyobb eséllyel csinál engine damage-t.
Azt meg mondjuk ne várd, hogy egy doktrina egységet (ott is a tech végén lévõt) olyan könnyû elpusztítani.
Az az A10 meg M10 lesz, és szintén nem kell lebecsülni, csak tudni kell vele mikrózni.
A mesterlövész és az aknavetõs tényleg hasznos dolog tud lenni ilyen elhúzódó csatában.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ja a wsc-tõl nem félek én használom, csak ha support elõtt felhúzom õ meg kijön 2 gyors pumával akkor vége van. Itt egy példa ahol megfogadom a tanácsodat, és megfordítom a csatát pedig már beírtam hogy gg. De csak azért mert láttam hogy vet-re költi a fuelt szal nem lesz gyors puma.
wsc néha kell
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ami tetszett, agressziv cappelés már a játék legelején, folyamatos presszura fentartása, és végre, a két supply yard os képesség megvétele, ami szerintem életben tartotta a reményeid, mivel hosszú játék volt, sok infeddel, amit ráköltöttél, az kb. 5x visszajött manpowerben, és a riflemanjeid is, néztem, volt olyan squad, ami 3!!! sima inf kill el vet1 volt, és volt olyan ami meg 7!!! inf kill el vet2. A supply yardos skillek nélkül, fele ennyi veterán riflemened sem lett volna, ergo kivégeztek volna inf csatában a vége elött 20 percel már kb., valamint mondom, kb. 1000 +manpowerhez jutottál azzal szemben legalább, mintha nem lett volna megvéve a fejlesztésed, és enélkül a nyersanyagfölény nélkül, megint csak kikaptál volna, mivel még igy is szoros volt. Tehát amit mutat ez a dolog, supply yard fejlesztések a gyõzelemért^^, ha legközelebb ilyen mapon tolsz, egy WSC meg még könnyebbé fogja tenni😛.
nagyonhosszu
A nagy különbséget én US és PE között ott látom, hogy az egyik agressziója életveszélyes, és itt jön a lényeg, õrületes pont húzási sebességgel(igy mapkontrollhoz jutás lehetõségével párosul), a másiké viszont a legrosszabb az egész játékban. Nem lehet az mellett ugyanis szó nélkül elmenni, hogy egy riflemen squad 1.5x gyorsasággal húz be minden pontot és vp-t, a PG-k meg csak 0.75x sebességgel, azaz pont a felével. Az Inf HT meg olyan impotens sebzést csinál manapság, ha az ellenfeled ismeri a zöld covert, puskával kiszedi alólad... Ami mégszomorúbb, onnan, hogy eléred Us ként a BAR-t, és ezt össze tudod kombinálni egy zöld coverral ismét, már az AC sem igazi fenyegetés, sõt... US early game szerintem kb. ég és föld a PE kezdõ játék lehetõségeihez képest. A 270 mp-s 6 fõs sima riflemen squad jól használva egy az egyben megerõszakolja a 3 fõs kezdeti 255 mp-s PG-squadot, amibõl ha hullik ember 45 ér veszel újat, US nél meg 27 ér, ez se mindegy. Jeep szétvadássza kettent, és mondom, a cap force az ég és föld, US ha eljut T3 ba, vagy megvan a ranger/airborne RR el, BAR, kb. nem kell félni semmitõl, ami PE. Strafe az egy vicc PE gyalogság ellen, de ami mégszebb, AC-t és egyéb halftrackokat is kivégzi, sniper jól használva iszonyatos élõerõ elszívást okoz, AT gun is vicces tud lenni mikor legtöbb gépet 2 lövésbõl öli, körülötte sticky -s rifle, és nagyon már circle strafelni sem kell, stb. Én legalábbis nagyon érzem a különbséget, egy PE és egy US között, pedig PE vel 20x többet játszottam, legalább, és mégis sokkal szarabbul megy, ott lv.9 környékén már izzadok, nagoyn, és bármikor hibázok egyet, nem is kell nagyot, olyan emberektõl is ki tudok kapni, akiket WM el simán legyõzök, vagy oldalt váltva US ként szintén egyenlõtlen a küzdelem, és én nyerk 10 bõl 10x. PE azért jó, mert bármilyen kezdõ ellen játszom, izgalmas tud lenni^^.
PE PG+IHT, rögtön az elején, G43 upgrade-el.
Ezzel szemben, nála volt egy félhulla volks menekülöben, egy másik volks ami épp reinforceolódott a bázison, és az elöbb emlitett halálraítélt mg, ami vagy szintén fut, vagy meghal.
Nem volt pályája, enyim volt szinte folyamatosan minden, és valóban nem csináltam semmit,csak egy rifle jobbra, egy rifle balra taktika, majd bekerítés után minden irányból támadás.
Nem erõsebb nép ez az US mint a WM szerintem ezzel együtt,én ilyet nem akarok mondani, csak a hibát jobban tolerálja, fõleg az elején.
WM ként egyszer nem ért oda a házba volksal elég hamar, majd mégegyszer az mg szembefutott egy rifle squaddal, és nyomott egy retreaet, kb. ez a két hibája elég is volt ahhoz, hogy ne tudjon megfogni még egy kis területet sem, és ki lett húzva alóla a map. Innen meg nincs legtöbbször már visszaút, ha játék kezdetén elveszik a nagy fueleket tõled, és az ellenfélnek ketyeg.
Ez az, amire US en kivül semelyik másik nép nem képes, ilyen hirtelen, ilyen agressziót kifejteni, és szét harassolni az ellenfelet.
Hapi:
Nyomjál pár mecset Zsoci ellen aztán utána majd megbeszélitek megint 😊 Briteket is ilyen könnyedén elvered?
Hantorich:
Játsz 2v2 AT ott te választod a társat akár teamspeak is jöhet meglátod sokkal élvezetesebb mint a random 2v2.
Erre csak két megoldás létezik: Játszál 1v1-et vagy játszál 2v2 at-t. Én is sokszor kikaptam a sorsolt teammate miatt, ezért álltam át 1v1-re, ott minden csak rajtad múlik.
A remény országában soha nincs tél.