Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Company of Heroes ANTHOLOGY "New & Sealed" FREE P&P £13.49
A Tales of valor £9.99 magaban Free P&P. kb 300ft korul mozog a font szval az anthology 4k
Live now, sleep later.
Nem is értem ^^ most akkor miért is ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Te ehhez hasonlítod a valós történelmi eseményeket, erre mit mondjak ??
Amugy értem é,n CoH játékélmény fokozása miatt sarkítja ki a dolgokat..
DE ennyire ?
Amugy a visszavonulás megoldása a legidiotább dolog amit RTS-ben láttam. Ez vonatkozik Dow2-re is.
De azon, hogy egy tigrist kilõ egy m8 miközben kering körülötte, nha azon nem tudok túllépni ^^
AMugy meg Zsoci szokta írni hogy milyen komplex játék ez meg mekkora stratégia, meg micsoda über fasza no.1 2010-es gamekkel versenyez (ezt CaC)
Ha komplexitás MoW 1000x, ha fun Dow2.
Oké szeretitek CoH-t értem én. Én meg vagyok a csunya bácsi aki elveszi a nyalokát 😛 de mondok egy példát..
CoH összes kampányt végig toltam legnehezebb fokozaton ( van itt még ilyen arc ? 😊 ) és 1x kellett visszatöltenem mert elbuktam..
MoW-ot háát had ne mondjam..
Multiban meg mint már írtam a klikk/second dönt..
Ha nem mozgatod a tankod mert a háboru ködében a hangja miatt feltûnik ^^ ha leégeted az erdõt szétlövöd a házat mert TALÁN van bent gyalogos nha itt kezdõdik valami..
Bár tény iszonyat frusztrálo tud lenni hogy 1 hiba és GG de ettõl áll a cerka mikor forgatom a löveget azon izgulva nincs e mögöttem 1 szaros ember aki amugy 1 lövés de ha van nála anti tank granyo akkor ^^
Amugy meg szeretlek titeket értelmes emberek vagytok szeretek veletek vitázni azért írok ide.
Anyázni meg eddig sem anyáztam azt ti toljátok most is.. Hector komátok persze CaC azt nem törli mert kis korrupt köcsög.. (nha ezt tuti fogja .. haha)
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A remény országában soha nincs tél.
"Dow 2 az egy hangulatos kiváló játék ami nem akar többnek látszani mint ami."
Mire fel gondolod azt, h a coh nem ilyen?
A remény országában soha nincs tél.
KingPunisher:
Kérlek, csak a játékkal kapcsolatosan írjál a topicba! Nem azt mondom, hogy hagyd a témát...ha akarod menj át a betonkeverõbe, vagy valami semleges topicba, hagyj magad mögött egy rámutató linket, és aki vitatkozni akar veled az követ.
Köszönöm.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mindkettõ jó a maga nemében, nekem a Coh jobban bejött. Ha igazi szimulációt akarok akkor meg arra ott a West Front.
http://kutyuszoba.blog.hu/
A MoW legalább olyan messze áll a valóságtól(napokig sorolhatnám miért, a tankok például tizedakkora távolságról tudják kilövöldözni egymást vagy akár csak tüzelni a másikra, mint a valóságban), mint a CoH, de ez nem gáz, mert egyik se a valóságot akarja visszaadni, hanem mindkettõ élvezetes játék akar lenni, arra tervezték.
Igaza van viszont Hectornak, érdekes hogy most hogy már van moderatúra, egybõl tudod hol a helyed és mit engedhetsz meg magadnak. Hiába, vannak akik csak a korbácsból értenek.
Bár következõbe valoban játékbeli kilométerekrõl lehet majd lõni .
DE COH olyan szinten nem is közelít a modelleken kívül semmiben a valosághoz hogy az fájdalom..
A történelem megcsufolása.. szégyen gyalázat mikor m8 megadja a végsõ döfést a KT-nek.
Jó érzésû embernek ez fáj. 😊 😛
Az meg hogy coh meg MoW nem 1 kategoria hülyeség ..
Lofaszt nem .
RTS mindkettõ és 2 .vh..
Megvalósítás más. Ilyen alapon semmivel nem lehet hasonlitani COH-t.
Ha Battlefieldhez esetleg valami körökre osztott cucchoz hasonlitom akkor él ez a motor vs kocsi hasonlat.
Nha jolvan aki érti érti, ti meg nem is akarjátok 😊
Szép estét. Megyek tolok..
Miért van az az érzésem hogy te már megint hangulatot kelteni jöttél ide?
Gondolkodtam CoH ujra és elverlek 😉 de feltettem és nem kapott el az érzés :S
Eszembe jutott ez, rég is imádtam csak bugos volt meg akadt valami hiba miatt de mára már kijavították 😊
ÁÁ amikor megy tank és forgatod a löveget mert lehet mögötted 1 méterre ott van egy szaros ember egy szaros gránáttal ^^ nha ott ujra elkapott a gépszíj..
Ez a töltény dolog meg érdekes, attól az embertõl, aki a DoW2-ért rajong. Tényleg ott nem végtelen számú tölténnyel lõnek ki akkora monstrumokat, mint az Eiffel-torony. Totális reális háborús játék nincs. Ha reális háborút akarsz, akkor menj el zsoldosnak valahova! Ha kapsz egy láb lövést garantálom nem fog meggyógyulni 10 ms alatt, mint a Call of Duty-ban.
A sportkocsit meg a versenymotort sem hasonlítod össze, ugyebár.
DE érted mikor volks huzza szögesdrotot mérföldeken át meg pio ássa ki a "sárkányfogakat" több köbméteres betonbol nha azért ott elmosolyodik az ember..
Meg m8 kerülgeti a tigrist ^^ meg HP-ja van tankoknak..
Öregapám forogna a sírjában..
tudom fun fun de akkor legyen star wars vagy valami de nekem m8 ne sebezze már meg a tigrist 😛
Túlzott komplexitása miatt marad régjáték, az már egy harctéri szimulátor, tábornokoknak, nem játék...
csípem hogy csak CoH minden más szar 😊 ahogy ráharaptok..
modoros ? az a szó tök mást jelent mit amire te itt használtad 😉
nézd meg a szótárba ..
Én azt mondom aki szereti második világháborút és komoly player unja CoH-t,itt panaszkodtok nincs support balance stb.. az nézze meg MoW-ot..
Az meg hogy nem RTs-be való hogy töltény kell a puskába ???
itt kezdõdik a "komoly" stratégia valahol..
Ha 2.vh akkor sem a coh a no.1 RTS csak ennyit akartam mondani.
MoW sokkal egyedibb, ötletesebb, JOBB játék, csak valodi komplexitása miatt rétegjáték marad.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Menj és játsz a W2kval, man of varral, csak itt ne lássam a nevedet, mert kiráz a hideg.
Nem tudom CAC miért tolerál téged, de én már bannoltalak volna, már csak az eddigi modorod miatt is. És szerintem nem csak én.
Mi igenis szeretjük a "tankokat kis házakból" és ha nem tetszik húzz el innen. Meg szeretjük a brit kamionját is,(ha más nem szétlõni), és nem szeretnénk azzal foglalkozni, hogy egy nyamvatt homokzsákhoz homokot meg zsákot szerezzünk.
Szóval ennyi, nem kérek, (kérünk?) belõled. Csõváz
every_body_tells_a_story
Nha az játék ha 2. vh akkor az a numero uno. Persze az tényleg gondolkodos cucc nem abban merül ki a "taktika" hogy melyik benzin pontra tegyük a kamiont meg elvágunk 2 pontot.
Aki komoly stratégiát akar látni azt nézze meg...
Csak meg ne ijedjetek tõle 😊 a homokzsákhoz zsák is kell..
Puskába meg töltény 😛 meg nem a frontok épülnek a tankok ^^ kis házakbol 😊
Én egyedül az Europarkbeli Saturnban találkoztam vele, ott meg 8000-ért vesztegették, ami erõs túlzás volt szerintem.
every_body_tells_a_story
http://www.moddb.com/mods/coheastern-front
http://www.moddb.com/mods/coheastern-front/news/eastern-front-interview-by-relic-entertainment
Live now, sleep later.
Nyilvánvalóan nem az új vásárlók kedvéért csinálták.
Azt meg sose értettem, hogy miért gyengébb a PE schreck a WM schrecknél. Miért nem lehetett ugyanazt a fegyót a Pe fazonok kezébe adni, miért kellett csinálni egy gyengébb schrecket?
Engem csak az szomorít, hogy a kedvenc frakcióm (PE) 2-3 peccs alatt a legerõsebb népbõl a leggyengébb lett, az abszolút unszimpi britek pedig tán a legerõsebbek.
Egyik a Dawn of war 2. expanzioja a másik pedig a SPACE MARINES címû RPG..
Szerencsére teljesen beálltak a wh40k mögé..
Szóval ilyen COH 2 felejtõs amugy vagy egy COH online játékuk is..
Számomra a Relic a no.1 RTS fejlesztõ és hogyne lenne support, héten 2! patch jött dow2-höz..
CoH 2006-os game, mit támogassák már ? Akik fanok mint ti, azoknak jo lesz ez már így is 😊 más meg ugy sem venné már meg akármilyen balance lesz bent ^^
Sajna a supportban igazad van. Én csak azt nem értem, hogy adott egy 2006-os játék, ami még mindig lazán ellenfele (minden tekintetben) a 2010-es gameknek is. Nem veszik ezt észre a készítõk?
Szóval igen, sok a tervezési hiba a PE-nél, csodálom hogy a patchek során nem javítottak ezeken. Ezen is látszik milyen szar a support.
Helyette azt a tetves DOW2-õt supportolják.
Udv Janos
http://www.pcphalanx.com/rp/fplay.rec
Live now, sleep later.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
A 8.perc elõtt három tommy lt+ brennél több unit nem lehet a pályán a folyamatban lévõ field support truckon kívûl. Ráadásul elkezdtem az armor truck fejlesztést, és közben szétlõtte a hq-t, tehát az is megállt, új hq, de már késõ volt.
Ugye a 8 kettenbõl négy állandóan foglalt, tulajdonképp állandó cutting volt. Mindegy, kipróbálhatjuk délután-este, bár nem akartam brittezni, de ez most zavar.
PE srác nyolc kettent gyártott brittem ellen, ebbõl négy maradt életben, végül egy pg-vel felhúzott egy kampfgruppet és egy panzersupport-ot, majd gyors upgrade, és elsõ p4 inf support tank, majd azonnal második, és hazavágta a kamionjaim.
Nem számítottam rá, három tommym volt lt-vel, egy bren upgraddel, és egy bren carrier, amit a p4 hamar elintézett, ráadásul így mire a hq-hoz legurult már vettezõdött, egyszerûen asszisztáltam csak az "új taktikájához". Meghívtam még egy körre, mit tegyek?
CoH2rõl meg annyit, hogy ha a relic így fog ahhoz is hozzáállni akkor kösz de kösz nem. Amit evvel a játékkal is csináltak az kritikán aluli. Maga a játék szerintem zseniális a de support gyak. nincs... :S