8857
-
koj #6593 Már jó kösz a segítséget:) -
#6592 Ehh vegyél gameboy-t minek neked pc ha egy parancsikont sem tudsz átirni?
a cél igy néz ki, nekem az i-re van telepitve :
"I:\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev -nomovies -mod GRANDE_SP
-
koj #6591 ja és utánaolvastam mert lefordítottam az angol readmet is meg ami volt azt is, de normálisan nem voltak képesek leírni -
koj #6590 Hát nekem így sem indul el. Ha az indítás helyéből kitörlök mindent és beillesztem amit mondtál, akkor ezt írja ki: A kezdés mezőben megadott
-dev -nomovies -mod GRANDE_SP mappa nem érvényes. Ellenőrizze ohgy a mappa létezik-e, és az elérési út helyes.
Ha meg a célt írom át akkor meg azt írja ki hogy a megadott név érvénytelen. -
#6589 legalább utánaolvasnál ha valamit telepitesz!
ird az inditóparancsba ezt : -dev -nomovies -mod GRANDE_SP -
koj #6588 Feltelepítettem a Grande 1.4 modot és nem működik. Csak bemásolta a fájlokat a COH mappájába, és ott egy külön GRANDE SP mappában vannak a fájlok. De semmi indító exe nincs benne, és ha elindítom az Eastern Frontot abban sincsenek újítások, se új egységek. Valaki tud segíteni? -
#6587 Az rendben volt! :)
Elfogadta. -
Oddball29 #6586 A cd key-ed legyen jó, többi nélkül ki lehet bírni...:) -
#6585 HAIL!
Megvettem a opposing fronts- ot! Másnak sem volt a tokban kis füzet vagy valami a DVD-n kívül vagy csak én jártam így?
-
CAC #6584 Ezt meg sem hallottam. :) -
koj #6583 Sikerült megoldani, de valami cheat nincs a játékhoz? -
koj #6582 Köszi a segítséget, de letöltöttem az eastern front modot, de nem indul el. Azt írja ki hogy Hiba: Cannot Locate File: Relic COH.exe -
CAC #6581 Biztos lesz egy readme fájl a csomagban.
Egyébként általában egyszerű: letöltöd, feltelepíted, a saját ikonjával indítod. -
Oddball29 #6580 Valaki jönne Eastern Front-ra innen? Online. -
koj #6579 uánanéztem azt írták hogy a GRANDE Mod v1.4.0-ben sok új egység van, de hogy kell feltelepíteni? -
koj #6578 Sziasztok! Van olyan mod amely skirmish módban több új egységet ad mindegyik országnak? -
Oddball29 #6577 Registered/sector artillery beméri az álcázott snipert? Láttam egy repet, ahol kettőt is seggbe lőttek ilyennel, hogy nem volt körülötte más egység. -
CAC #6576 Az a fura, hogy az Anthology mindenhol olcsóbb, mint a ToV, pedig több stuff van benne.
Egyébként van 5 és 7 fontért is. Az szállítási költséggel is kevesebb, mint 8-9k.
Nézd meg Bajgunar #6480-es hsz-ét! -
#6575 3e körülért lenne reális az ant. -
Quent1n #6574 Drága. A Steamen is 46 euró amiből csak a ToV 35. Sok. Az egész pakk kb. 6-7 ezerért lenne reális szerintem.
-
#6573 Company of Heroes Anthology (Games for Windows)
Ár (bruttó): 8.690Ft
Már majdnem emberi az ára! Várható volt hogy beesik az ára így hogy ingyenessé akarják tenni az online részt! -
dolorex #6572 Köszönöm szépen srácok, sikerült!
Minden jót -
oroberto #6571 Mi is arty + airbornba gondolkozunk ezen a pályán. Köszi a repet majd meglesem. -
Oddball29 #6570 Itt pont fordítva, szövik jönnek fel, de a végén csak behúzták őket...Pedig felmorzsolásban jól álltak és az erőik is intakt maradtak.
Royal artillery+air usa
2v2 rails -
#6569 Mintaszerű szép játék, grat!
Robi: Hát igen, ez a pálya tényleg németeknek fekszik nagyon, ugye riflemanek flankre vannak kitalálva a játék elején, ezen a pályán meg nincs sok variáció, egy két mg + sniper, vagy motor, aztán futhatnak vissza 10 percen át. Addig meg lehúzzák a területeket, és szép lassan bedarálnak.
Majd ha látok valami értelmes repit, linkelem. -
Oddball29 #6568 Na, kis mozi. USA vs PE, south Sturzdorf kezdés. Armor vs Scorched Earth. Mortar Halftrack, 2x Panther Battlegroup, vet3 Quad, Sector Artillery, Pershing. Esélytelenek nyugalmával kezdtem el, mert temettek már be abilty spam-el északról...
Mostanában többször is előfordult, hogy elején sikerült a riflemen-ekkel jól megszívni magam xp-vel, aztán nagyon szétcsapni a PE gyalogság között.
www.itechforces.com/pampog/ul_rec/southsturzusape.rec -
oroberto #6567 Szívesen várnék tippeket replayokat, hogy 2v2 Rail mapon szövetségessel (Brit+US) mi a legjobb taktika mert eddig mindig elvéreztunk 100 VP alatt a vége fele. Mivel nem noobok vagyunk kezdem úgy érezni, hogy ez a map nagyon fekszik a németeknek, föleg Defens doktrinának. -
oroberto #6566 www.pampog.com
-
Oddball29 #6565 Replayt hova tudnék feltölteni? Nem nemzetközi. -
Quent1n #6564 Egyet kell értsek :) -
#6563 Ha nincs az ellenfél látómezejében, amikor leállítod valahol, akkor kb fél perc után "ilyen" láthatatlan lesz!
Ha nem hiszed, járj utána 125 Ammo kell a legyártásához, és kb fél perc.
"Életemben nem csaltam még egy Online játékban sem!!! Még a Single részeknél sem könnyítettem magamon csalásokkal! Kifejezetten gyűlölöm és utálom azokat, akik megkeserítik a nem csalók játékát. Nem fél éve cod-ozok, coh-ozok, és css-ozok. De már kezdem gyűlölni mindent a SOK csaló miatt!"
Ha meg ezt sem hiszed, a jó öreg Quentin barátomat megkérdezheted.
Ő is ezen a tényálláson van.
Csipesz -
Jossua #6562 mi számit nálla fedezéknek ?.... és kb mennyi idö mig láthatatlan lesz? -
CAC #6561 cover=fedezék -
Jossua #6560 miben áll ??:) ezt nem is tudtam LOL =) -
bgabor #6559 A góliátnak ugyanolyan képessége van, mint a PE Fallschirmjager-eknek. Ha egy ideig coverban áll, láthatatlan lesz. -
Quent1n #6558 A góliát láthatatlan de mozgás közbe könnyen ki lehet szúrni. Nem csalás próbáld ki!;) -
hapi #6557 Ha jól emlékszem ha belépsz a átékba akkor ott a news-ban volt nemrég egy hír. Kifejezetten kérik a csaló rec-ek beküldését. Valami map hack-ről van benne szó. -
Jossua #6556 és a láthatatlan GOLIÁT azt hoooogy ????? :) te játékodbol mentettem ki a képet ! -
Oddball29 #6555 Support elvileg itt
http://community.companyofheroesgame.com/support -
#6554 Háromszögön belül nekem felfedezte a snipert is.
Egyből lelőtték. De ez a gyerek nem azt a doctrinát választotta.
Az meg h megkerülöm vele a házat, meg visszafele is kacsázok összevissza, érdekesen lekövette.
Am meg ha te is ki-be kapcsolgatod a replay-ben a fog -ot, nem látható a sniper game alatt. De ő mégis követte. Vagy csak real -ben bug-zik be?
Sztem nem.
Azóta sose érhető el a gyerek chat -ben. Gondolom gyorsan törölte ezt az acc-ot.