Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény országában soha nincs tél.
Nem vagyunk 10 éves gyerekek vazzeg...
A két dolog messze nem ugyan az tehát ezzel sztem ne érveljetek."
Semmivel se bonyolultabb vet 3-as rifle-t csinálni, mint mondjuk vet 3-as gren-et. Nem aprópénzért osztogatják ám a németek a veteránság árát, míg az amiknál szépen fogod feltolod a supply yard fejlesztéseit és onnantól kezdve csak annyit kell csinálnod, h folyamatosan harcolsz velük és NEM engeded õket meghalni.
Egyébként nekem meg ez a véleményem a vet 3-as wm gyalogságról
A két dolog messze nem ugyan az tehát ezzel sztem ne érveljetek.
Egyébként nem neked szállt el a múltkor is a kommented? 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Live now, sleep later.
every_body_tells_a_story
Live now, sleep later.
Vet3 as tiger, és vet3 as inf egy meccsen az azt jelenti, hogy a Wm nek 2x annyi fuelt kellett összeszedni legalább, míg az US ellenfele elér a saját T4-ébe, tehát kötve hiszem hogy õvé csak a pálya 25% a volt, és kb. a HQ szektor melletti egyik fuel csak, vagy ha igen, akkor meg az azt jelenti, hgoy 1.5 órás meccsen, folyamatosan 75% mapcontrollt nem tudtál kihasználni a gyõzelmedhez, akkor aki ennyire nem tud támadó játékot játszani, hogy 3/4 pályával és erõforrással nem tud elverni valakit, akinek csak harmad annyi van mindenbõl, az még nem tud játszani, ez az igazság, ott fejlõdni kell, vagy Britekkel játszani, mert ott aztán védekezhetsz, campelhetsz, és nem vagy rászorulva hogy támadó félként keljen játszál, ami ezek szerint nem megy...
Ha valakit csak infantryval bevernek, ott komoly gondok vannak.
Ez mekkora baromság. 20 ms-ben még barakkod sincs. Valamint, ha el tudod vágni az ellenfelet inf-el, akkor miért bajlódnál tank-kal, amikor a gyõzelem tied. Ha majd fejebb jutsz, akkor az lesz a problémád, hogy míg neked csak infed van õ már a 7. percben két pumával szed szét, 15- ben meg már p4-ek vannak a bázisodon. Próbálj meg magadnak való ellenfelet találni, mert magasabb szinten hip-hop elfoglalják a pályád és kezdõként már nagy hátrányba kerülsz.
Én most hullámvölgyben vagyok, szaporodnak a vereségek, sokszor kapok 9-10-es embert, de base rusht nem sûrûn látok így se, egyszerûen elfogy a VP, vagy meg se várom a base rusht...
Tény, hogy a játék elején az inf. a kifizetõdõbb, de végzetes hiba lehet, ha valaki leragad. Mindenre van ellenszer, legfeljebb még nem tudod használni. A legjobb módszer ha megnézed mit rontottál el, és tanulsz a hibádból.
Esetleg ha ide feltöltöd, mi is szívesen segítünk. Na pá.
every_body_tells_a_story
U.i.: ha feladod, és úgydöntesz nem adsz neki több esélyt, ott van KingPunisher(Urmy) neki el tudod adni jóáron a játékodat, én örülnék neki, legalább seggbedurrantanám^^.
Játszottam ma 4 menetet, és úgy döntöttem, hogy a game törlésre kerül. Egyszerûen egyesek teljes mértékben megerõszakolják a játékot, egyszerû rush-olós f..t csinálva belõle, aminek piszkosul nincs értelme szerintem... Egy korrekt tank tank elleni küzdelmet nem láttam napok óta, mert az inf szinten vége a játéknak. Mármint se õ se a másik fél nem képes tovább fejlõdni. A védekezésre kényszerülõ nem tud, a támadó nem akar. Én nem tudom, hogy egyesek komolyan ezen mit tudnak élvezni. Mármint, hogy fogok 3-4 egység géppuskás panzerest, 3 AT-t meg 2-3 lövész egységet és rush, rush, rush. 0 védelem, egy bolyban rohangál az összes egysége és ennyi. És kicsit elszomorító, hogy pl egy bizonyos szint felett már tényleg senki nem foglalkozik pl tank gyártással, vagy egyáltalán jármûgyártással. A lényeg, hogy már a 20 másodpercben rusholjunk és végig ezt is tegyük.
Eltekintve 10-15 klassz játéktól, amikor védelmi vonalakat kellett áttörögetni, vagy mikor 2-3 panzer IV-gyel tarkított inf szakasz támadását kellett viszsaverni, kb 0 az élmény. Ez nekem nem játék, hogy odaküldök a bázisra 6-8 inf szakaszt és mocskolják szét a még fel sem ébredõ ellent. :S
Biztosan fel lehet fejlõdni erre a szintre, (mármint, hogy inf-ekkel simán eldõljön 15 perc alatt az egész), de szerintem abszolút elveszik minden amiért a játékot kitalálták... Ennyi erõvel maradhattak volna SC szinten és mint a zergekkel rusholhattak volna percenként. Az is de kerek élmény volt.
Szívesen!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Majd irok!
köszi az ötleteket ill. segitséget.
Üdv
Hát lehet ráférne... pannonos netem van nagyon nem tudok töltögetni, meg a Vista is mostmár nagyon cseréjét éli... idáig nem foglalkoztam vele de mostmár kezd *****kodni.
Ám tegnap este játszottam egy skirmishet akkor nem volt baja, de kb néha indul néha nem.
köszi a választ
Mondjuk leírhattad volna milyen konfigod van, így csak a levegõbe találgat az ember.
Nekem egy olyan bajom lenne, hogy nemrég megvettem az anthologyt, elõször is felraktam a tov keyel majd az opposing fronts keyel oké bekapcsol minden szép és jó de amikor tölti a játékot a vége elõtt kb 2-3 centivel megáll és kb mintha lefagyna és csak restartolni lehet a gépet.
MI lehet a baj?
a grafikát simán viszi a gépem nem is állitottam rajta semmit, tehát sztem ez nem lehet a baja. Valakinek valami hasonló baja volt?
Üdv elõre is köszönöm a választ
Cac komolyan kérdem miért adod el ? 2000 ft nem sok pénz 4 doboz cigi neked azt meg hamar elszivod nem ér annyit meg ez a játék számodra ?
Én amugy szeretném megvenni (komolyan) megadom a cimem és elküldöd ha ideérte meg elutalom neked a pénzt.
Jo lesz igy ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Churchill meg iszonyat lassu persze, és ha idõben észreveszi a marder ki is lõheti, egy a baj, ami ALAP ugye, hogy ha egy T0ás Bren upgradelt Tommy buttonozza 10 secre már csak, az is elég, hogy még a tetü lassu Churchill is beérjen mellé, és utána kezdõdik marder számára a haláltánc megint. ÉÉÉÉÉS a másik okosság, hogy ismétlem, amirõl szó van, az egy giga durva páncélvédettségû 700hp(még overrepair nélkül is)tank, ami ha bejön 3Cp-nél ismétlem, legtöbbször még lófasz nincs, nem hogy marder... Hogy Marder legyen, az azért nem kevés fuel, még akkor is, ha nem T1-T4, vagy T2-T4 straton vagy, hanem a T1-T3on, vagy T2-T3on. Csakhogy, mivel a Brit inf blobot nem igen lehet megfogni olyan AC-vel, amit Brenek is kilõnek, igy legtöbbször marad a P4, akkor meg esély nincs a Mardert idõben hozni.
Nehéz ez...
every_body_tells_a_story
http://kutyuszoba.blog.hu/
A Royal enginer az tényleg arra jó, ha ugy érzed, elhúzódó intenzív gyalog csata után ha megvan a killek miatt a 3Cp, és igy berántva egy massziv páncélzatú nagy hp ju Churchillt, az nagy bonyodalmat tud okozni, amit akár ugy magad javára tudod fordítani, hogy nyerhetsz is gyorsan, ez egyébként nem csak noobok ellen müködik, én PE vel szoptam már be ilyet, és biztosíthatok bárkit, nem kell hozzá más, csak nem tank huntert választod, ahol lenne rá teller/hetzer, más doktrinát, belemész egy T1-T3, vagy T2-T4 szokásos PE taktikába, és bejön egy nem várt churchill, sokszor vége a dalnak, WM ellen nem ilyen könnyü/átütõ taktika ez, de PE -t nagyon ki lehet szivatni sokszor a 3Cp-s Churchillel, amit utána egy AT HT nem fog meg, MArdert meg körbe lehet forogni, schrecket meg tank shock megfegteti. Próbálgatni érdemes legalábbis.
Az Arty doktrina 1v1 ben FUN doktrina szerintem, ha már amugy is nyertél doktrina nélkül, akkor jópofa szétalázni szerencsétlen ellenfeled, aki egy normális néppel volt olyan hülye/szerencsétlen, hogy odaállt játszani egy brit ellen^^, és hörögve röhöghetsz a szerencsétlenen, aki küzd, kapar, és odadurrantasz egymás után egy sorozoatot a bázisára a 25 fontos empláidból, majd szinte rögtön utána ráversz mindegyikbõl ha van munid bõven(és mivel a kamionjaid a nagy munikon OP-zva állnak igyen van^^) egy pár super hatótávú overcharged zónázott ultra mega tápos atomcsapást, amikor már tényleg minden elpusztult, akkor ezek után odamerészkedsz a capitannal, és ráversz az összes ütegedbõl+a behozott mobil priestekbõl egy újabb ingyen és instant Victor Targetet, ami ugye a recharge timeot ignorálva megint lõ minden arty-d egy újabb sorozatot. DE éles játékban, egyenlõ képességú ellenfelek ellen a Commandos doktrina erõsen ajánlott azért, PE ellen lehet érdemes fõleg néhány szituban a Royal enginer.
Azért remélem a dow fórumban tovább húzod, mert innen nemsokára eltoltod a biciklit, elõre látom. <#vigyor>#vigyor>
On: Oroberto vagy Zsoci, (bárki aki jó brittel), az arti. v. commando supporot használjátok általában? A 3. az ér egyáltalán valamit? Mikor, melyiket érdemesebb szerintetek választani? Fõleg 1v1 esetében érdekelne...
every_body_tells_a_story
Arról van szó, hogy a többség ezt marhára unja már. Talán kifogásoljátok? Ne háborogjunk emiatt, tûrjük tovább szótlanul? Ugye nem gondoljátok komolyan?
Sajna ezt KP nem tudja megérteni, elfogadni, ezért idejár mindig. Javasoltam a többieknek az ignorálást, de sajna csak a moderálás marad ahogy elnézem.
2. figyelmeztetés. Szép napot!
Melyik játékban van bázis építés?
Melyik játék Komplexebb ez miatt és a több lehetõség miatt is?
Melyik játékban van hamarabb zúzás, ölés, vér, és robbanás?
Melyik játék gyorsabb pörgõsebb véresebb?
Na ha itt jól válaszoltál akkor:
Szerinted ugyan az a cég ha csinál 2 hasonló RTS játékot akkor melyik játékkal melyik korosztályt és piacot célozza meg?
Mivel neked a DOW2 tetszik jobban ezért nyilván te abba a táborba tartozol akiket ez a játék megcélzott. Tehát casual játékos aki a gyorsaságot a nem túlzott komplexitást, vért és a sok effektet, a zúzást szereti.
Mi inkább szeretjük a sok lehetõséget a sok taktikát a pepecselést az építkezéssel.
Szal légyszi ne akarj már minket meggyõzni az igazadról, mert nincs is olyan.
EZ a mondatod meg mindent elárul rólad:
"Anyázni meg eddig sem anyáztam azt ti toljátok most is.. Hector komátok persze CaC azt nem törli mert kis korrupt köcsög.. (nha ezt tuti fogja .. haha)"
A mondat végével máris meghazudtolod, a mondat elejét, tehát saját magad. Innen egyenesen következik mennyi idõs lehetsz és kb. milyen magas az értelmi szinted.
Szóval tedd meg nekünk azt a szívességet hogy elkussolsz és elhúzol innen máshová, köszi.
Nem tudom észrevetted e, de nagyon nem értünk egyet veled a CoH-ot(és a DoW2-õt) illetõen, és ez már így is marad, akárhányszor kezded el mondani a magadét. Ideje lenne elfogadnod ezt.