8857
  • HunZsoci
    Nem olyan egyszerü azért az^^,a játékmenetet változtatták annyiban, hogy sokmindent automatizáltak, ezáltal nem annyira micro igényes már mint volt az első rész(Cohnál persze még igy is microigényesebb, de már nem akkora a különbség), sok skillt lehet automtatára állítani, a javítást-egymás utáni építést is, rengeteg új unit van, régiek tűntek el(csak a multiból, balance miatt, kampányban benne vannak a régiek és újak is.

Végülis, ha egy játék, aminek szebb a grafja, új a sztorija(de folyatatólagos az elsőét viszi tovább, és szuper!!!), meg átdolgozott komolyabb multija-és battlenet 2.0 ja van, akkor tényleg ugyan az a játék^^, de azért gondold ezt a mondatot végig mégegyszer^^, persze alapokhoz nem nyúltak, nagyon helyesen, ami jó volt, azt megtartották, pl. nincs Vp-és a vele járó campelés, bárhova építkezhetsz a mapon, nem tudod elején hogy hol van az ellenfeled egy 1v1 ben, van benne építkezés, nem úgy mint a Dow2 ben, rush-base rape az elején, mert nem véd meg 5-6 percig a bázisvédelmed ettől mint Coh ban stb stb, ez egy igazi régivágású RTS. ÉS jó.
    Coh al nem lehet és nem is akarom összehasonlítani, maga nemében Top mindkettő. Ki kell próbálni, ha mást nem, legalább a kampányát, mert annyira jó a történet, mintha egy jó könyvet olvasnál.
    Gl Hf.
  • Quent1n
    CoH után SC2? Hát nemtom nekem CoH után kicsit túl egyszerűnek tűnik. Változott vmi az egyhez képest komolyabban? Videókat láttam azok alapján ez kb. ugyanaz csak szebb graffal új sztorival meg komolyabb multival. De a játékmenet ugyanaz. Helytálló ez az infó?
  • HunZsoci
    Hello Fifus, a SC2 csak pár napja van meg ugye, szóval nem az volt az ok, az csak most, és egy darabig a fő ok. Van-volt sok más is,és a Coh ot is meguntam sajnos megint, majd egyszer megint előveszem lehet, de most elég volt a sok cangooból, és egyebekből egy időre^^, most ha játék, Starcraft2. Jó szórakozást mindenkinek Coh világában is, de akinek van rá módja vessen egy kis pillantást az SC2-re, ha másra nincs is igény, legalább a kampányra fiuk, beszarás jó...
  • Fifus
    Szevasz, mester. Valóban jól eltűntél sok mindenkivel egyetemben, azt hittem az árvízre és a nyárra lehet fogni. Az SC2-re nem is gondoltam.
  • hyperati
    A szintem pályafüggő, de ezzel szerintem mindenki így van. Amúgy 12-16. Tegnap pl egy 13 és 17-est vertem meg egy ismeretlen egyénnel Duclair-en automatchben. Mondjuk lehet, hogy nem voltak frissek, de közük nem volt a játékhoz. Kb 15 percig tartott az egész.
    Magyar bajnokságra gondoltam, azt elfelejtettem leírni. Ha nincs akkor kellene szervezni egyet.
  • HunZsoci
    Sziasztok, régen nem jártam már erre, sry Cac hogy beígértem csinálom a PE részt az oldalon, aztán eltűntem mint szar a fűben^^, de láttam más sem igazán aktivizálja magát, majd jött millió dolgom+nem kis részben el is távolodtam a Coh-tól(hol kangoo/drophack/stb, most leginkább az SC2miatt), mindegy, neked ezért jár egy sry, nem fogom tudni csinálni úgy érzem,de erre már magadtól is rájöttél gondolom^^

Sok sikert a megmaradtaknak, és jó szórakozást a játékhoz!
  • hapi
    Ja ott érdemes körül nézni de játszani már nem annyira mert expertek szoktak benevezni, néha nagy öregek is akik 1-2 éve pl, minden frakcióval első háromban voltak...
  • Quent1n
    Sztem magyar bajnokságra gondolt ami nem lenne hülyeség, már én is gondolkoztam rajta. Az meg, hogy hányas szintű sztem pont nem számít. :)
  • Hector Troy
    itt nézz körül
    Azért megkérdezhetném hányas szintű vagy, hogy már bajnokságon jár az eszed?
  • hyperati
    Sziasztok!

Valaki tud CoH bajnokságról? Szivesen részt vennék egy ilyenen. Mi lenne a szerveznénk egyet?
  • rusher4587
    Sziasztok!

Modot akarok készíteni, mert nagyon idegesít, hogy a poplimit miatt alig van katonám. Arra gondoltam, hogy az egységek pop.értékeit nullára állítom az .rgd fájlokban, és ez majd megoldja a problémám, aztán elindítottam a játékot és ugyan úgy számolja őket, nem tudom már, mit kezdjek vele és nagyon idegesít:S Valakinek sikerült már ezt megoldania? Tudom, hogy vannak ilyen vagy hasonló modok a neten, de mind1ikben van valami plusz, ami nekem nem kell, csak az említett dolgot akarom kikapcsolni meg esetleg lassú öngyógyulást beállítani.
    Akinek vannak pozitív tapasztalatai saját készítésű modokkal, az felvehetne MSNre...
    Köszi:)
  • Oddball29
    Ja, így járta már én is, hogy keringtem a bázisán m10-el, hogy honnan a francból lőnek..:)
  • Hector Troy
    Köszi, hasznos infó volt. Elég szépen ment a sector arty is, még jó, hogy a játék végén vetette csak be. Én meg elküldtem egy M4-et Hummelre vadászni, aztán majdnem beírtam hogy csíter.
    Később jött viszont a humi is.
  • Oddball29
    Semmi, durrog egy picit, de komolyan nem árt. Még dzsippel is el lehet így cappolgatni. Akkor van geba, ha sector arty is van mellé.

• Hector Troy
    Nah, életemben először sikerül kilőni 1v1-ben kétszer!! is a panther groupot. Kellett hozzá akna, egy at gun AP töltettel, sticky bomb, egy m10, egy m26, egy m4, két osztag riflesquad, meg hogy a gyerek elkezdte üldözni a 5% hp-jű m4-emet.
    Ja és lv 10-es PE player volt, szóval nem voltam még smurf sem. A legidegesítőbb pedig az volt, hogy folyamatosan booby trappolta be a pontjaimat. Kb. két teljes oszatag és számtalan emberemet nyírta ki ezzel az olcsó kis szarral.
    Azt írjátok már meg, mi lett volna ha m8 greyhounddal próbálok cappelni?! Tolatgatni kellett volna, hogy egy pontnál ne robbanjon fel az m8?
  • bgabor
    Nem, az még csak tervben van. Egyelőre az EF-ben még csak oroszokkal lehet lenni sajna.
  • dolorex
    ui.:Német oldalon nincs új Csoport.Csak Wermacht és Panzer Elite.Elvileg lenne egy eltérő felépítéső Német csoport, nem de?
  • CAC
    Szívesen!
    Igazából nem gond, csak felesleges, és időpazarlás. Ugyanis a ToV-ban bent van a CoH és OF is. Ha esetleg a CoH és OF kampány kell, akkor elég megadni ezek serialját. Ha nem mozgat a kampány, akkor pedig nem is kell ezzel foglalkozni.

Én kipróbáltam anno az EF-et, és csak akkor találkoztam az általad említett lakatos frakció hibával, amikor az alapjáték ikonjával indítottam a játékot. Nekem jogtisztán volt meg, így lehet, hogy a crackelés valamelyik folyamata okozza a hibát.
  • dolorex
    Először is köszönöm ,hogy segítesz.Másodszor, EF indítóikonjával indítottam a játékot.
    Igazából nem tudom, mindig feltelepítettem a Cohot és Tovot amikor éppen játszani volt kedvem.Szerinted ez lehet a probléma?
  • CAC
    Bár nem szoktam crackelt játékosoknak segíteni, de:
    1. Az EF-nek saját indítóikonja van
    2. Minek rakod a CoH-ra a ToV-ot? Miért nem csak Tov-ot telepítesz?
  • dolorex
    Sziasztok!
    Felraktam az alap Cohot-majd a ToV és rá az Eastern Frontot.Belépek a játékba és nem enged játszani skrimishben az oroszokkal.Nemzetiség kiválasztásánál egy piros lakat van mellettük.Tudja vki miért, illetve ,hogyan lehet játszhatóvá tenni?
    ui.:játék tört, ToV van crackelve és nincs feltelepítve semmilyen patch, mert ha vmien patchet rakok fel akkor utánna mindig további patchet kér, hiába rakom fel az összes létező patchet, nem jó.
    Köszönöm
  • Palle92
    aki akar sima company of heroes-on lan-ba hamacsival gamelni az vegyen fel x-fire:kriss9212 2 player jó lenne 2v2 őzni de jöhetnek többen is.
  • oxonom
    sziasztok
    ki ismeri a Blitzkrieg-moddot ?
    kelene info pl:
    mien patch kell neki ?
    mert sokat fagy !
    akinek nincs meg link:
    http://www.moddb.com/mods/blitzkrieg
  • JanosUK
    Bocsi ha a pampog.com nem volt elerheto tegnap, koltoztettem egy masik szerverre azota ujra up and running :) kellemes 7veget mindenkinek
  • oroberto
    Szia. Torrenten is le lehet tölteni a patch külön próbáld meg úgy egy kis sárga downloder icon segítségével ami a játék inditásnál elvileg elindul de a relic support oldalon is fent vannak a torrent fileok. Hátha külön file letöltve menni fog.
  • thomasmorten
    sziasztok
    tököm kivan már az egész opposing fronts al
    nem hiszem el hogy nem tudja magát felpatchelni pedig a játék eredeti
    rendesen a játékon belül elindítom a letöltést aztán mikor kilép h telepítse hibaüzenettel kidob (the patch maybe corrupt....)
    konkrétan mikor 2101-ről 2201 re frissítek
    segítsetek légyszi ha tud vki vmit
  • oroberto
    Nincs fog of war "csítre" gondolok, gratulálok az ilyen gyökereknek akik esetleg még így sem tudnak nyerni.
  • Oddball29
    Furcsaság történt velem tegnap is. Kaptam egy V1-et a támadáshoz összegyűjtött tankok és az ott sürgölődő engik közé. Visszanéztem, semmi spotter, sniper nem volt a környéken se közel,se távol. Egyáltalán hogy célzott akkor és főleg honnan tudta, hova kell..

Így is elvesztették, de furi.
  • bajgunar
    Valameik gyík drophack-elt, vagy Alt+F4 -ezett, mire kifagyott a game, erre felindulásból ráküldtem az ellenre 200 "golfzászlót", mire kiírta, h Vitory with Disputes.
    Ezt már kezdem unni kicsit és is, h ha már bukásra áll az ellen, kihuzza a net-kábelt, vagy beizzít valamien csalást!
    Fog off, drophack, stb...
    Lassab kezdhetnék BAN-olni az illegálisan multizó köcsögöket Relic-ék!
  • Hector Troy
    hello!

Futni fog mint a kés a vajon.
    Banneren van egy MAGYAR F.A.Q. ott minden infot megtalálsz, ha mégsem írj nyugodtan.

Ki kéne valahogy emelni a FAQ-t a banneren, pirossal, vagy dupla méret, vagy akármi, mert tényleg nem nagyon szembeötlő így.
  • kingtomi
    sziasztok!
    windows 7 alatt futni fog a játék? kellenek e hozzá patch-ek?
    előre is köszi aki válaszol!
  • Oddball29
    Basic match-en nálam kb. 80 game-re jutott annyi "dispute" mint 600 1v1 auto-ra.

Nem is kell, hogy hidas pálya legyen, vmelyik gyökér folyton bepróbálkozik.
  • Hector Troy
    Komolyan mondom, hogy kezd elmenni a kedvem a multitól. Kivéve persze ha ismerős ellen játszok. Az nem fog ki dc-zni.
    Mi az a sok ki zászló a golfpályán wazzzze?
  • bajgunar
    Csak úgy:

Drophacker gyökér után.
  • Hector Troy
    Na, délelőtt írtam egy szép kerek mailt a supportnak, és már mostanra jött is a válasz, hogy kivizsgálják az esetet. Remélem tényleg lesz valami foganatja a dolognak, mert jó lenne végre tisztességesen kikapni.
  • CAC
    Tudtommal fel fogsz tudni így is lépni az official szerverre, és látod is a többi játékot, de nem fogsz tudni csatlakozni hozzájuk. Ám ha valaki ugyanazzal a moddal tolja ahhoz igen.
  • CAC
    Persze, jelentsd.
  • hatec
    Hali, az RC Realism moddal játszik valaki? Csak 1-2 "nagyobb" módosítás van az eredetihez képest, csak nyilván élethű.
    Haverommal 1v1-ezünk, csak többen jobb lenne.
    Vagy hol lehet szervert csinálni, joinolni netre, nem eredeti játékkal?
  • Hector Troy
    Természetesen automatch a dolog.
  • Hector Troy
    Az drophacknek minősül, ha a gyerek a játék elején ki dc-zik, majd én kapom a loss-t miatta? Tegnap, ma is így jártam ugyanezzel a gyerekkel.