Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jo unatkoztam kicsit...😄

http://www.pampog.com

Live now, sleep later.

Sracok ha gondoljatok osszedobok egy oldalt gyorsan ahova lehet feltolteni reply-okat, van a szerveren hely boven.

Live now, sleep later.

Meglepetés

6-os PE, nem számítottam rá.

Hector Troy
A következõvel szembesültem emberek: wm-mel voltam, us ellen, a gyerek staghound rush (2db-ot legyártott) iszonyú gyorsan, aztán beállt full inf. massra miután elhitette velem, hogy a stag-okat fogja massolni. Én persze at gunt, meg schrekket fejlesztettem, jól meg is szívtam. Van repim is, de nem tudom hova feltölteni (még).
Az a kérdésem, hogy az ilyen jellegû dolgot hogyan védhetném ki, esetleg hol rontottam el az egészet, ha feldobom a repit, légyszi nézzétek meg a konkrétumok miatt. Ilyen nagyot us ellen még nem szívtam, pedig nem vagyok németpárti játékos.

every_body_tells_a_story

Ááá, a durva, hogy én javítottam ki oRobi-t, erre simán bekopipészteltem a rosszat tõle. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Megint megszívatott egy 6os PE. Most amcsiként.
Csak kettent gyártott az elején, csak munira ment, és a legjobb helyekre aknát rakott, plusz a maradék kettennel ment a cutting. Nem sokkal késõbb csupán 3 pg-vel tizedelte az aknára lépett rifle-ket, majd hamarosan egy hotckiss is feltûnt. Az épülõ motor pool-t lõtte vele...
Döbbenet.

Nem tudom ki szerkeszti a magyar F.A.Q rovatot,de legyen szíves kijavítani:

HF - have fan (jó szórakozást)

Nem have "fan", hanem "fun".

Legyünk maximalisták 😊
...ez igy igaz, random jatekforumokra regelek es igy bovitem a customer bazist, attol a perctol hogy letoltottetek a replay-t csak botokkal tudtok verekedni a COH-ban, es a Kingstigert-t hamarosan felvaltja a lengyel csuzlis lovassag.Mivel ezen mar csak a piocasember, vagy a szolgaltatasom tud segiteni ha rauntok a csuzlizasra allok rendelkezesetekre 😄
Sajnos a reply nekem sem mukodik, es nem is listazza ki a replyok kozott szval passzolok, valszinuleg egy ALT-TAB nem tett jot mentes kozben, mas nem jut eszembe.
A PCP keszuloben van, sajat project egyeb massal karoltve 😉 ISC managerkent dolgozom egy, hm nagy foodservice company-nal.

Live now, sleep later.

Hector Troy
Ja, ennél a cégnél nyomatod? Mi vagy te, rendszergazda, vagy webdizájner? <#beka3>
Amúgy tényleg nem jó a repid.

every_body_tells_a_story

Bezony, ez megdöglött. Vagy csak vírust küldözgetsz itt nekünk, hogy aztán a pécéfalanksz szolgáltatásait ajánlhasd. 😄

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nem tudom mi lehet, megnezem estere, lehet beserult a file transfer kozben, remotely masoltam fel a serverre.

Live now, sleep later.

Valami gond van vele, a replay analyzer is lefagy, ha indítom.

voila : http://www.pcphalanx.com/rp/bsumer.rec

Live now, sleep later.

Termeszetesen, mindjart feltoltom.

Live now, sleep later.

Letoltottem ujra, az elso reply file amit letoltottem valamilyen okbol csak 111kb volt valsznuleg azert akadtam le 6 percnel, erekes hogy az 1/4 jott le a filenak megis mukodott egy darabig.

Live now, sleep later.

Láthatjuk az elsõ meccsed?

A replay mûködik, érdemes megnézni. A 15.perc után nem lett volna szabad ennyire VP-re menni, és váltani kellett volna taktikát, ami nem ment, mert már szinte láttam a végét. Õrület.

Fifus nekem kb 6 percnel megall a reply. Megvolt az elso jatekom az USA-val tegnap (elso online es az elso jatek veluk ever), azt kell mondjam hogy nagyon meglepett hogy ennyire gyorsan tudtam "ontani" a gyalogsagot a barracks-bol, ennyi emberrel korberohantam a terkepet seperc alatt, egeszen addig amig az MGket be nem telepitette a WM jatekos, de ugy ereztem hogy Victory point 500 as jateknal a Jeep es a gyalogsagon kivul nagyon nem is kellett volna fejlesztenem, bar lehet a srac volt bena (5 szinten volt) de megettem a rengeteg BAR-ral felszerelt infantryval es a Jeep-ekkel amelyeket mindig reserve tartottam es flankeltem az MG-ket vele. A strategiai pontok nyomaszto folyamatos elvagasa valahogy egyszerubbnek tunik ennyi emberrel.

Live now, sleep later.

Tegnap én is csak vigyorogtam. Én nem tudnék visszahozni innen semmit, a szerencse a tudással jár karöltve.

Na ott sírva röhögtem hogy ilyen nincs!

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Amúgy, egyszer, Oroberto ellen is, kb. hasonlóan szopókából nyertem, szintén Blitzel, csak az St.Mere Dumonton volt, nem pedíg Angovillen. Ott ha lehet ilyet mondani, méginkább szopókára álltam, és Orobi azért Britekkel már közel van a lv.11 hez, szóval nem is ügyetlen, de a Stormokat és a Nebelt õ is megtanulta tisztelni azután a meccs után^^. Õ már szétlõtte a bázisom ott, csak az HQ volt meg félig, onnan jöttem vissza, és nyertem a végére, csupa off map dologgal, ment a sok storm, és végén Tiger. De ott is, és itt is SZERENCSÉM is volt, hidd el, azért mindenben van szerencse, ebben is volt.
A Stormtrooperekre gondoltam, de a cohban a szerencse, kb annyi, mint a sakkban.
Leírtam, hogy gg, és azt hittem, nyertem, erre... Ez kódolva volt.

Haha, Fifus, amugy Luke Skywalker én lennék😄? Mert ha igen, akkor találóbb szerintem a LUCK Skywalker név innentõl nekem😄.
Szóval akkor beépül.
Köszönöm.
Egy a mappa, gyakorlatilag felpeccseli.

Hogy ha az alapjáték fent van a gépemen , és aztán fel rakom az OF-ot, akkor az beépül az alapba , vagy külön lesz
A Jedi visszatér

Ilyen utolsó percekre nehéz felkészülni.

Amit mondtam már neked PE ellen mit kell csinálni:M8, Strafe spam, recoilles rifle, mindenhova aknát, és AT gun spam a komolyabb tankok ellen(bár kis HT kat-AC-t meg 2 lövésbõl öli arra is jó), mg mortar a végén supply droppból, onnan megint amit kapsz munit strafe-re, és hihetetlen nehéz helyzetbe kerül a PE. Azt csinálhattad akkor, amit elötte mondtam, és kb. be is jött, már nem emlékszem rá, totál összekevertem egy másikkal...
Ráadásul Langres volt. Amúgy béna voltam, csoda, hogy az M8 és a paradrop kihúzott a csávából.

Hmmm, akkor szerintem totál összekevertem, amirõl én beszéltem, az más valaki ellen lehetett egy ilyen loss, szintén régrõl, mert veled párhuzamosan utobbi hónapban sokat játszottam 1v1 et, és fõleg magyarokkal Anogville-n szintén Lekterrel, Lechner Karcsival, Bekefivel, Orobertoval, Piistii vel, szóval összefolyik tényleg.
AT-HT-k tûntek el, magam is meglepõdtem az Airborne hatékonyságán. Volt vet2-es M8-am amit annyira táposnak hittem, hogy az AT-k elé állítottam.
Négy AT gunt dobtam le, a végén a Jagdod meg Armor Piercingekkel sem akart felrobbanni.

Viszont erõs kezdésed volt inf-fel, a tech-hel mindketten beragadtunk, M8 elõbb volt, mint Hotchkiss, és szerencsém is volt vele, talán ott nyertem annyi idõt, hogy tarthattam az elõnyt. A harmadik-negyedik meccs lehetett éjjel, olyankor már nem jó játszani.

Nekem természetesen nincs meg^^, de dehogy hagytam magam... Soha nem hagyom magam Fifus, de ezt mondtam neked miután kikaptam is, hogy jó voltál, vagy én voltam szar, de hogy gratuláltam az fix, és akkor is mondtam hogy nem hagytam magam. Abból tanulsz ha soha nem hagyom magam, ha úgy játszanék ellened hogy hagyom magam, átbasználak, azt meg nem akarom. Én már részletesen nem emlékszem amugy tényleg hogy mi történt, csak foltok vannak meg, és csak annyi, amit leírtam. Valami nagy alázást kaptam, mapkontroll hamar elment tõlem, és hamar veszítettem Inf HT-tkat ugye? Valami ilyesmi rémlik, ha nem igy volt, javíts ki pls. már legalább egy hónapja volt, tényleg nem emlékszem semmire részletesen.
Van replay, elõször azt hittem, hagytad magad.

Hahaha, jó vicc, a szomorú az Cac, hogy én voltam^^, és virtuálisan nagyon belémnyomta Fifus, úgy kb. tövig😄.

Ezért mondtam azt amugy, hogy bár PE player vagyok, ezzel bakker simán ki lehet kapni, bármikor, bárhol, és szinte bárkitõl, egy - két hiba, és nem tudtam visszajönni.

US el ugy játszom ellene, vagy WM el is, hogy közben gyakran nézem a hiradót melettem a tv-n/gyerekhez figyelgetek-beszélek néha felállok, hibázok egy nagyobbat, két percig ilyen után megint akkor nagyon figylek, és visszahozom magam, bármikor, ezekkel nem is kaptam ki tõle soha. PE vel angon, olyat kaptam beszartam, pedig ott nem volt semmi gyerekfelvigyázás, meg asszonyal dumálgatás közbe, csak koncentráció, és kb. 2 kissebb hibám, õ meg kihasználta, kegyetlenül, jött a BAR jobbról balról, töketlenkedett az inf ht fordulásnál beakadt, repült egy stciky majd elpukkant két Inf HT(egyik asszem még aknát is kapott elötte) nem sokkal a játék kezdése után, így övé lett a map, folyamatosan elvágogatott, meg Hq-ra kergetett, én meg PE ként Fuel nélkül küzdöttem mint a fogatlan gepárd, még egy 20 percig nagyjából, de lofütty esélyem nem volt, annyise...

Ügyesen csinálta amit csinált, bár ahogy emlékszem tényleg 2 flame engie, 4 vagy 5 Bar rifle és sticky, meg itt ott néhány akna elég volt, hogy 2 hibám után ESÉLYTELEN legyek, onnan már végén a semmimre hozhatta a shermanokat, M10-et, tán parát is meg mindent be a bázisomra, a legkomolyabb dolog amit tudtam gyártania schreckes pg, az meg 1-2 lövés volt a full squad a shermanoknak😄

Irtam is neki gg^, hisz valóban lekergetett a mapról^^
Szerintem akkor a felesége játszott. 😄
Sry, magas labda volt! 😊

Nem szokás így játszani wm 7-esként valóban, de ettõl szép a ranked. Nem számít igazán, hogy mi a level, legfeljebb irányadó. Zsoci is 9-es pe és egyszer tudtam elverni- ki tudja miért -a 30-35 játszmánkból.

Köszi a választ!

I meant to say elso 10 percet mivel 19 perc a jatek 😊 Egyebkent nagyon jol befoglaltad a palyat. Az US pioneer gyorsabban foglal pontot mint a WM vagy csak erzeki csalodas ?😊

Live now, sleep later.

Fifus, megneztem a reply elso 20 percet, eleg erdekes dolgokat csinalt a srac az MG-kkel 😊vegignezem ha lesz idom de ugy tunik nagyon nem vagta hogy Victory Point Control-rol szolt a jatek 😊

Live now, sleep later.

Igen, fel lehet, csakugy mint hector en is Anthology-t telepitettem es persze a ToV=Anthology.

Live now, sleep later.

Köszi srácok! Akkor majd megírom mi lett az eredmény.

Hector Troy
Szerintem fellehet. Nekem Antology van, és ugyebár nem volt megszabva, hogy melyik kulccsal telepítem.

every_body_tells_a_story

Szerintem nem lehet CAC, de ez csak megérzés, én inkább kiadtam 3400 ft ot a Cdgalaxisban azért, hogy ne keljen patchelgessek annyit, és igy még új unitjaim is lettek^^. Egy próbát viszont megérhet, ha sikerült, majd írd meg😄.
Urak!
Most nekem lenne egy kérdésem. Szerintetek a ToV-ot fel lehet rakni jogtiszta CoH vagy OF seriallal? Azért lenne ez jó, mert akkor nem kéne annyit peccselni.
Természetesen nem arra gondolok, hogy ettõl elérhetõek a ToV egységek is, csak hogy maga az install lefut e?

replay

Mondom magamba, itt az inf vitán felbuzdulva, meg már amúgy is illendõ... figyelek az elsõ négy rifle vet folyamatára. Supply level 1 nélkül valóban 16 kill után kaptam csak vet 2-t, ahhoz meg azért egy ilyen wm is kell.
Egy rifle-nél nem mûködött a retreat, egy M8-at pedig feláldoztam vagy 8 volksért cserébe + a maradék hazahúzott. Ennyi buktám volt, rohadt régen volt ilyen winem, pedig 7-esektõl is ki szoktam kapni.

Nem, csak a te kommentedre hivatkoztam.

Bocs, azt hittem nekem válaszoltál.

Igen? És szerinted mindenki más is?

http://www.coh-stats.com/basics/xpreward.html

Es egy nagyon hasznos kis linket talaltam a experience reward system details-el.

Live now, sleep later.