8857
  • CAC
    Örülök, hogy sikerült!
    Hasonló jókat!
  • StefanNT
    CAC!

Sikerült megoldani. A linkeket bogaráztam amit küldtél. És annyi a megoldás hogy az árnyék minőséget kell csak Ultra-ról magasra visszatenni.
    Ennyi! :) Mükődik is már fut hibátlanul.
    A különbség pedig minőségben észre sem vehető!

Köszi!
    Jó játékot!
  • V43 1105
    Használjatok Tunngle-t ... www.tunngle.net .. :)
  • dolorex
    Hali!

Egyik barátommal szeretnénk LAN módban játszani ám nem találjuk egymást.Hamachi verziónk megegyezik.ToV és EF van feltelepítve 2.601 verzió.Tipp?
  • oroberto
    Sziasztok!

Én megnéztem a COH onlinet betát. LOL!! Van US vs Wermacht. Mindengyik doktrinához van egy tábornok játékmenet ugyanaz, CP nem használhatsz, de csak kapsz tapasztalati pontot szintet lépsz ami alapján kapsz a doktrinából képességeket, + fejleszetheted őket techtree módszerrel hatóidő növelés stb drágábbak a dokrinák pl. 100 muni a for the fatherland. Kapsz erősebb unitokat amiket be tudsz rakni a hadseregbe. Kb ennyi egyelőre, a LOL az hogy összerak egy lvl38-al akinek mindene van doktrinába neked meg semmid mega unbalance.
  • CAC
    Nézz körül itt vagy itt.
  • StefanNT
    Van bőven! 85 Gb szabad.

Nem csinálja a játék eleje óta. Az első (amcsi) kampány 7. pályájától kezdte csak. Azért nem értem.
    Drivert frissítettem meg minden. Passz!
  • CAC
    Van elég hely a vinyón?
  • bgabor
    Én is néztem, hogy a COH onlineban csak a két eredeti frakció lesz elérhető, a britek és a PE nem. Hát tényleg elég lusta bagázs.
  • StefanNT
    Sziasztok!

Valaki tud segíteni mit tudok tenni az alábbi esetben?

Amikor új küldetést tölt be, sokszor kidob a játék, és az alábbi üzit írja ki:

"Failed to create dump file. Error:183"

A játék közben nem fagy ki soha, henm mikor tölti be a küldetést!
  • Oddball29
    Felvettelek.

EF-ből kinn van az 1.22-es verzió. A szovjet ladder és AM is működik már, de ha sima game-el jelentkezel be, akkor amerikaiként jelzi őket.
  • Oddball29
    Oksa, megkereslek, de mostantól kevesebb időm lesz, mert úgy néz ki, lesz új melóm. Munkanélküliként meg eddig eljátszogattam meg írogattam....
  • Hector Troy
    Mi az hogy nincs meg az eredeti team? Ez nem Agyarországon készült, hogy nem voltak bejelentve. LOL. Ilyen kifogást, ne vicceljenek. Legfeljebb sz@rnak rá. De, hogy ne tudnák megoldani, áhhhh.... Az meg, hogy a coh online a 2006-os cohra épül, az megint csak nem semmi. Lusta egy bagázs, pedig a cohhal nem sz@rt alkottak, de úgy látszik kutyából nem lesz szalonna...
  • Halesz89
    Ebben lehet valami mert ha jól láttam, az oldalon lehet bele rakják az EF-et.Meg irták is nekik hogy jó lenne.
  • bgabor
    Szerintem meg kell lennie az eredeti kódoló teamnek, hiszen most hegesztik a COH onlinet.
  • Hector Troy
    Vegyél fel játékban, és játszunk EF-et!! LordLucien a gyakorló accom.
    Bárki más is nyugodtan felvehet aki szereti az EF-et!
  • Oddball29
    Tankok ellen a fejlesztett tank hunterek tudnak igazán durvák lenni. Nem a PTRD, hanem az antitank gránátok miatt. Egyszer egy mobbal ember ellen szétkaptam három Panthert egymás után. Leteszel velük pár at aknát, vmi közeli közeli susnyásban álcázod, hold fire bekapcsol és szinte bármit szétkapnak, ami gurul egy pillanat alatt.

Mondjuk a sniper-jüket még most sem vágom teljesen, mert azt hiszem csak coverben lehet álcázni, és akkor se mindig mindkettőt.
  • Hector Troy
    A ruszki sniper odabasz azért, náluk abból is több van.
    Ha be lehetne szálni azokba a szarokba, a ruszki is egész játszható lenne (ember ellen is).
  • Oddball29
    Igen, armor ellen. De inf ellen a Jagdtigernek nagyobbat kell szólnia.

Ha megveszed a fejlesztést az orosz AT-hez, akkor (nem visszamenőleg) négyen lesznek, két kezelő, két lövész.

Patch előtt öten voltak.
  • Hector Troy
    Damage:
    King Tiger - 165
    Jagdtiger - 260

ez ugye tank ellen van?!
    Mert emberre a KT sokkal többet sebez, nem igaz?

"Ezért is nagyobb létszámúak az orosz nehézfegyver team-ek." Hát nálam 3 emeber áll a ruszki AT gun mögött.
  • Oddball29
    GR-ről itt az egész.

Health:
    King Tiger - 2000 HP
    Jagdtiger - 1600 HP

Armour:
    King Tiger - Tiger Armour + Received Penetration -20%
    Jagdtiger - Jagdpanther Armour

Rotation Rate:
    King Tiger - 20
    Jagdtiger - 30

Range:
    King Tiger - 45
    Jagdtiger - 55

Damage:
    King Tiger - 165
    Jagdtiger - 260

Reload:
    King Tiger - 4.5-5.5
    Jagdtiger - 9
  • Oddball29
    Kényszerű feature.A modderek ott elakadtak, hogy foglalható nehézfegyvereket tegyenek a játékba, mert állításuk szerint azonnal fagy tőle minden. Kértek segítséget a Relic-től, de hol van már az eredeti kódoló team...Ezért is nagyobb létszámúak az orosz nehézfegyver team-ek.

Viszont van "hold fire parancs", ami nagyon kéne az USA verziónál is, hogy ne kezdjenek el minden kósza gyalogra lövöldözni, felfedve ezzel az ágyút. Ígérnek valósághű, hosszabb csövű 57 mm Zisz-2 modellt is.

De ha elveszíted az ágyút, de marad a team-ből egy ember és újra feltöltöd, akkor új ágyút kapnak.
  • PsyhoApu
    Sajnos még nem tudták ezt a problémát áthidalni a készítők.
  • CAC
    Akkor több mint valószínű, hogy hamarosan megkereslek privátban ez ügyben. :)
  • Hector Troy
    Köszi, és az hogy a ruszki nem tud még a saját AT gunjába sem új emberrel beszállni, az bug, vagy játék balance?!
  • Oddball29
    Elvileg 1600 a hp-je (KT-nek 1200) van Jagdpanther armorral és olyan 260-as sebzéssel kb. mint a régi Gwagen). Viszont sokkal lassabban tölt újra.
  • Hector Troy
    A Jagdtigernek vagy a KT-nek van több hp-je? Mert ha ugyanannyi, akkor a KT jobban sebez össz-vissz, meg ugye a jagdnak a rögzített tornya...
    Ja és EF-ben az Al is kb. 15x okosabb lett, arról nem is beszélve, hogy a frakciók már simán massolják a t4-es egységeket skirmish közepére.
  • Oddball29
    Ha írni kell vmit, abban tán tudok segíteni. Elég gyakorlott publikáló vagyok.
  • DonCarlo88
    Nem...ugy toltottem le...:S
  • CAC
    Emlékeim szerint az elsőt kell választanod (tán retail store), aztán bent kell lennie az eredeti dvdnek, vagy élő nettel kell rendelkezned.

Eredeti egyébként a ToV?
  • CAC
    Köszi! Válaszoltam.
  • DonCarlo88
    helotok.az a gondom h a Tov van nekem meg es amikor be akarom irni a cd-key-t a sima Coh-ba es a CohOP-ba akkor elfogadja a kodot de aztan ki ir valami olyat angolul h honnan van a jatek vagy mi....aztan mikot barmelyikre kattintok azt dobja ki h Could not verify media....es aztan nem megy.mit csinaljak?kosz a segitseget elore is
  • NovaTerra
    Küldtem neked emailt. Arra, amin msn-en is vagy.
  • CAC
    1. A coh-stat (mint neve is mutatja) csak statisztikákat tartalmaz, leírást nem.
    2. Ráadásul a statisztikák már fel vannak töltve, tehát csak leírás kell.
    3. Mindez ékes magyar nyelven történik, ilyen pedig még nincs.
  • Hector Troy
    Nem akarok kukacoskodni, de minek egy 23. leírás, miért nem elég egy link a cohstatsra?!
    Nem egy mai game, aki játszik az már tudja mire való a HQ xD
    Szerintem felesleges energia, egy újabb leírás, fórum, stb. abból van elég a neten, inkább az EF-fel foglalkozzatok, vagy a COH onlinenal.
  • CAC
    Tulajdonképpen már az is nagy segítség, ha a szövegeket megírod. Én meg szépen beillesztem az egységekhez, épületekhez, stb.
    Épületeknél elég egy sima leírás a saját szavaiddal.
    A későbbiekben jöhet mindenhová egy screenshot, de konkrét taktikai videórészlet is (lásd a pionál). Persze ez már a hab a tortán, első körben a leírásoknak is nagyon örülnék.

Példának nézd meg a WM piot, HQ-t. Ezeket én csináltam. Robi pedig a brit szekcióban csinálta az infantry sectiont, meg valamelyik kamiont.

Egyébként próbáltam veled felvenni a kapcsolatot (mail, privát), de nemigen sikerült.
    Az oldal fóruma már működik, lehet ott is folytatni. A belső, HT-s topicot nem fogod látni regisztrálás után sem. Írj nekem itt, ha regeltél, és adok hozzá jogot.
  • NovaTerra
    Sikerült! :) CaC! Közebn gyorsan írtam egy leírást a riflemenekről. Majd átküldöm neked, hogy jó-e, valamint lektorálhatod is.
  • HunZsoci
    Megcsináltam e-mailest is, most fent vagyok.
  • NovaTerra
    Zsoci. Nem látlak a játékban. Azt olvastam, hogy emailcímes-es kell felvenni, a karakter névvel nem működik.
  • NovaTerra
    Most látom csak statok vanna az egységeknél. Írok, majd us-hez egy rövid ismertetőt róluk.