8857
  • gezatata
    sziasztok
    a teljesített küldetéseket melyik mappába és milyen fáljba mentődik el? sehol sem találom.
    szeretném újra telepíteni a Windowst de nem szeretném ha elvesznének a teljesített küldetéseim,
    ha tud valaki segíteni szívesen fogadom
  • Oddball29
    Nem tud.

Semois mapon nekem régebben sikerült párszor wsc starttal kijönnöm a leszorításból. Mortarral/Sniperrel nagyon jól lehet ott helyezkedni.

Viszont hónapok óta nem játszottam alapjátékkal, csak EF-el.
  • cikasz
    senki nem todja... megszünt az ódal...
  • Fifus
    Volt kettő rifle-m, mindkettő az mg-t piszkálta, miközben befonták mögöttük a hidat, végül így csapdába estek, az egyik megúszta. Jeep amúgy át tud menni a dróton? Mert akkor nem vesztek időt.
  • Oddball29
    Ja azt a hidat...:)

Nem játszok Semois-t, de csak úgy, hogy elkapod menet közben az első rifle-vel.
  • nemethpityu
    valaki segít a magyarosítás letöltésébe mert nem tom
  • Fifus
    Ha-ha, a legelső házban egy mg lapul. Majdnem a barakkig hord...
  • Oddball29
    Trehány engik otthon hagyták a drótvágót?:)
  • Fifus
    Délelőtt olvastam, és természetesen rettenetes.
  • Fifus
    Másik kérdésem: sokadszorra szaladok bele abba a hiába, hogy Semois-án a hidakat wm idő előtt ledrótózza, még sehol supply depot, hát még egy M8, amivel letarolhatnám. Ilyenkor kivárjak, míg lesz pénz gépre, vagy kerüljek addig is?
  • rage
    RIP...

Szerencsétlen, ilyen fiatalon...
  • Fifus
    Végül is mindegy hány hero van a pályán, a lényeg, hogy az ellennél is hasonló mennyiség legyen.
    Erről nincs mit lehúzni, mert az olcsósága miatt nem sok embert zavar. Inkább megdöbbentő, hogy itt az amcsi kampány a vCoHból ingyen.
    Alapból hiába van gránátjuk, ha nincs rá muni, hogy dobjam. Csak kifejleszteni nem kell már.
  • nemethpityu
    rá megyek a letöltésre és onnan nem tom mit kell csinálni
  • grebber
    Igen van! Itt megtalálod!
  • PsyhoApu
    Érdekes ez az online. Vannak jó dolgai, de egyértelműen visszalépés az alapjátékhoz képest. Kb húzzunk le még egy bőrt a dologról érzésem van.
    Ami érdekes az a hero unit rendszer. Régi szokásomhoz híven a jenkikkel megyek. Trénirozik egy veterán gyalogos rajt. Az első gyalogos rifleman egységként őket gyártom le mindig. Alapból már van gránátjuk, és sticky bomb. Nem kell mondanom, nem kis üzemanyag spórolás az elején. Ha elérik az ötös szintet, akkor már lesz stachel sharge is a zsebükben. Hát mit mondjak kemény brigád. Mondjuk bizonyos szint után lehet, hogy már csak brutális hero egységek fognak a harcmezőn járni. Ami nem feltétlenül jó. Ha jól csinálják akkor ennek a supply rendszer szabhat határt. Mert a különleges egységek fenntartása bizony nyersanyagba kerül. Nekem most nincs túl sok.
  • nemethpityu
    helló van magyarosítás a játékhoz?
  • Kopiati
    Amin én csak mosolygok, hogy a coh online hangmérnöke elaludt a keverő pulton, mert van menüben olyan amikor masíroznak, meg tank hang, és van amikor HELIKOPTER hang hallatszik...(tudom akkor már létezett helikopter, de nem igazán a második világháború fegyvere....)
  • oroberto
    Én gondoltam hogy próbálnak előre fele fejlödni de ez visszafele fejlödés játéktechnikailag, akik komolyabban játszottak COH-al azoknak felejtös szerintem. Inkább a COH2-be kellene energiát tenni nem az Onlineba vagy esetleg egy jó játékott supporttal mégjobbá tenni pár abból igaz nem sok pénz jön.
  • Neoncsoves
    engem nem a mikrotranzakciós szar zavar, hanem ez a hősös meg upgrades faszság :\ szerintem ennek a dolognak köze nincs a CoH szériához :\
  • oroberto
    Néztem én is a COH Onlinet hát sajnos a Relic már ezt fogja eröltetni ezt a mikrotrazakciós irányt ami szerintem a balanceon ami eddig sem volt valami fényes, csak rontott. Viccosztályt csináltak ebből a nagyon jó játékból, ez lesz a Dawn of war széria sorosa is.
  • Fifus
    Semennyire, csak ha érdekel a Staghound az M8 helyett, a Kangaroo és a Geshützwagen. A kampány része felejthető.
  • Neoncsoves
    ha megvan a CoH és CoH:OF akkor mennyire éri meg megvenni a Tales of Valort? :D
  • Fifus
    Tessék.
  • Fifus
    Nálam késő estére fog lejönni.
  • v1r2sd3n4
    ?????
  • v1r2sd3n4
    Nem tudjátok , hol tudnék beszerezni egy Tales of Valor-t
  • Kopiati
    Vannak benne jó ötletek, főleg az új blitzkrieg-es rakéta tüzéres, bedobós tetszik, van egy késleltetett második hulláma... 3ból kétszer engem ért :D mondjuk mindháromszor a bedobás után át tudtunk törni nagyon erős... de sokkal casual-abb lett az eredetinél,
  • Oddball29
    Tesóm teszteli, lesz majd cikk, én hozzá nem nyúlok.
  • Kopiati
    Company of Heroes Open Beta, nem érdekel senkit rajtam kívül? Mert csak magamat láttam BP cseten:D
  • FSpofon
    steamen 1000ft a coh + 1. kieg
    3500 mindkettővel
  • oroberto
    Mi is járunk úgy 3v3 4v4 hogy vesztésre áll a ellenfél kilép 1 vagy 2 ember aztán a gép meg megnyeri nekik a mecset. Normális játéknál ilyen kor megállnak egyhelyben az egységek, de ez itt vicc hogy még gyárt is.
  • Fifus
    Mindenesetre ez az ismertetőjeled. WSC-vel kezdést az elmúlt egy évben még nem láttam, főleg profitól.
  • Hector Troy
    Csakis kicsi pályán kezdek egy engivel, így már az elején nagy előnyhöz juttat, főleg WM ellen.
    És a Riflesquad ugye gyorsabban cappel is, szóval szerintem ezen a pályán bőven jobb mint a szokásos 2 engi start.
    A WSC nyitás sem rossz, persze akkor kell a 2 engi, hanem 3, csak azt túlontúl kockázatosnak tartom.
  • Fifus
    Nekem még mindig fura az egy engie-s kezdésed, próbáltad a hagyományos nyitást is?
  • Hector Troy
    Parádé volt mindenesetre, köszi.
    Amúgy a vet 2-3 PE gyalogságot kinyírni, főleg ha blobban vannak, szerintem a legnehezebb a játékban (PE panthergroupot leszámítva).
  • Fifus
    Elnéztem, tényleg a társad lógott meg, és ez a szitu csak növeli érdemeid, mert az AI rendszeresen halálba küldte az AT gunokat, mg-ket, nem hinném még a hardot se...
  • Fifus
    Két PE ellen zajlott a küzdelem, az egyik a meccs felénél valóban kiszállt, a másik meg az összes épületet felhúzta. Egy AC nem csinál nyarat, mint láttuk már párszor, a hetzer spam a sok inffel viszont sokáig uralta a közepet.

Ami erejét jól mutatja, hogy Te egy barakkal és egy supply upgraddel, illetve infantry doktrinával is el tudtál lavírozni. Több különböző off map groupod volt, így wsc biztos nem kellett volna, volt mg-d, mortarod, és jól is jött mindkettő. M10-zel lőttél ki Jagdpanthert, Panthert AT gun segítséggel. Off map arty nem volt túl sikeres, nem miatta hullottak a vet2-3-as pg-k.

Mégis a meccs nagy részében ők voltak fölényben, és a végjáték is parádés adok-kapok volt, alig 5 pontra a győzelemtől is percekig húzta még a srác.

Remek volt, gratulálok.
  • Fifus
    Jó a link. Te jó ég, másfél mega a fájl. Nemsokára meglesem.
  • Hector Troy

ha ez sem jó akkor valószínű azért mert eltördelte a link sorait
  • Hector Troy
    link a repihez