Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live now, sleep later.
Természetesen az az alap, hogy be volt kapcsolva a hang rögzítés is. A gépem integrált audio cuccával lesz gond, mert a másik simán felvette az audió sávot is.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Live now, sleep later.
A muszály, az muszáj.
Nálam vett hangot. Mindenesetre nem árt a Record Soundot bejelölni. ;)
every_body_tells_a_story
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
every_body_tells_a_story
A másodikat meg, egy-az-egyben a fák közé rejtett pak hátba kapta.
A harmadikra nem emlékszem, lehet lestoppolta a gyártását.
00:11:03 wshirufa starts producing T17 Armored Car
00:23:28 wshirufa starts producing T17 Armored Car
00:41:59 wshirufa starts producing T17 Armored Car
Tudom, hogy nem kötözködsz, én sem azt teszem.
every_body_tells_a_story
CAC köszi!
Az offmapra valóban nem volt muni, de a nebelhez nem is kell.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
Urak!
Azokhoz szólna a kérdésem, akik rögzítettek már Fraps-szel játékmenetet. Csak nálam nem vesz fel a progi hangot?
-Doktrína miatt nem tudtam stormokat hozni, ha elõre látom a jövõt, blitzet választok.
-Igen, volt két pakom, az egyik azt hiszem alapból 2 staghoundot szedett le, a másikat leirtották, azért kellett õket odakint tartanom, mert a quad/stag iszonyú gyorsan közlekedik, írtja a manuszokat.
-A p4, a quad kilövésére készült elsõsorban, de kb. tényleg egyet lõtt.
-A nebel jöhetett volna korábban, de azzal sajna nem lehet cappelni
-Ha rangert hoz, pumákkal, ostvinddal könnyebben leszedem, szerintem
-Az offmap tüzérség ha lõ, nyomsz egy retreatot, azt annyi, elpocsékolt 150 muni, meg olyan csata volt, hogy nekem sem volt munim tüzérségre, pedig a firestorm-ot tudtam volna használni...
A pillanat hevében döntött õ is, én is, ebben a játékban több szerencsém volt, mint neki, mondjuk az életben nem gondoltam volna, hogy én valaha is fogok KCH-kat automatchben használni.
Azt hittem õk dísznek vannak. <#vigyor>#vigyor>
every_body_tells_a_story
Kch jó unit, addig amig nincs túloldalon pár vetted rifle BAR al+távolról focus nekik mielött közelérnél hogy te is tudj ölni akkor retreat, vagy thompsonos ranger, ezek mind leölik a KCH-t, ami sok pénz a rfc, sok xp-t ad az enemy osztagnak aki ölt belõle, és még sokáig is tart a rfc. KCH inkább szép mint jó, azon a szinten-játékperiódusban, ahol elérhetõ már, sztem ahogy régebben is írtam, egy tierrel lejjebb lenne a helye hogy megérje használni tényleg-gyakrabban^^
Fog of warral néztem, de gyanús volt, hogy csak az airborne massot erõlteti, semmi mása nem volt. A puma+kettõ flame pio kombód sokáig uralkodott a pályán, és sokkal olcsóbb, mint az ötös air pótlása.
Szóval a gyors szót nem merem kimondani, de aki harmadszor is 5 airrel támad, az ellen "hamar" nebel, és hamarabb vége van.
Live now, sleep later.
Az angol capture szóból jön, foglalás, cohban a stratégiai pontok elfoglalását értjük ez alatt.
Amúgy a magyar faqban, a gyakran ism. kérdések között van szlengszótár, elég sok rövidítés van benne.
every_body_tells_a_story
-vet 2,3 airborne mass, strafing run support vs. vet2 knight's cross-ok, ostwind support.
Nem írom meg mi lett a vége, lehet tippelni <#ravasz1>#ravasz1>
every_body_tells_a_story
Cappelés hiánya --> hiba
Egy helyen veszteglõ blob --> hiba
Ekkora fölénnyel nem támadtad be a bázisát --> hiba
Kihozott AT gun, Hetzer ellen --> jó
Kihozott mortal, m8, inf mass ellen-->jó
Nagy vonalakban ennyi, csüsz
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
every_body_tells_a_story
A lövész árkokat brittel kötelezõ elbontani ha veszett az ügy.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Az expert gepet itt mindenki meg tudja verni - allando jelleggel ? Jelenleg ezzel probalkozom hatha sikerul ujra. Megprobalkozom csak a WM-tal jatszani es ezt fejleszteni arra a szintre hogy kepes legyek az expert pc-t is megruhazni, mert kis tudas itt kis tudas ott ugy tunik nem igazan mukodik. De ez az amiert nagyon bejon ez a jatek, hihetetlen mennyi fele modon meg lehet szivni benne, es forditani lehet a meccsen.
Live now, sleep later.
A remény országában soha nincs tél.
Am most huztam egy 2v2-t Etavauxon, mi két PE ellen meg vegyes csapat. Háát... nagyon durva volt. Szerencsére a brit elment Churchillezni amivel könnyebb lett nekünk. De persze az ami air-es volt. Kurva strafe lekaszált 1 full luft squadot + 1 PS-es osztagot. VICC. A mapról meg ne is szóljak, a jármûveknek egy szenvedés. Izzadtunk de nyertünk azért, nem véletlen volt a szintkülönbség (mi 14, 13(vagy 15 nem emléxem)) ellen 11 körül. Az biztos, hogy senkinek nem kívánom Pe-vel Etavauxot. HALÁL.
A remény országában soha nincs tél.
every_body_tells_a_story
Meg a gyerek elkezdett noobozni, de nem vettem fel a kesztyût mert kb. a nebelek is 2x beakadtak, brit 25-ös arti-jével tapasztaltam ilyet, kiadod a parancsot, és csak állnak, az ikonja meg be van nyomva. Se elõre se hátra, csak felfele tartják azt a sz@rt.
A rangerjei meg olyan pozicíóból lõtték ki az egyik pumám, hogy csak lestem.<#whatever>#whatever>
Szóval a bug tényleg csõstûl jött.
every_body_tells_a_story
Hát ez van, ez csak a coh, nem Urmy? <#idiota>#idiota>
every_body_tells_a_story
Amugy ez a nincs retreat ez nem jó dolog igen, de tényleg néha van ilyen, szerencsére nem túl sürün, ezzel kb. nem tudsz mit tenni Hektor, gyártasz egy új squadot, ez a megoldás rá^^.
Játszottam kettõt, egy wm, egy us. kicsit csalódás volt, nem éreztem olyan pörgösnek, mint korábban vagy csak én nem rázódtam bele.
Zsoci te most milyen néven tolod? Játszhatunk párat majd, ha gondolod.
Kb. 100x retreatoltam, de egyszerûen nem reagáltak. Ez mitõl van? csítelt az ellen? Mondjuk ki is kaptam. <#falbav>#falbav>
Ui.: Repim megvan, ha érdekel.
every_body_tells_a_story
Inf ellenében inkább T3-mat használok szívesebben, amiben megtalálható (az egyik kedvenc német jármûvem), a Geschutzwagen, arra az esetre, ha a pumáimat M10-zel fenyegetné.
Mostanában kétszer is találkoztam ezzel a fast BAR + Tankdepot taktikával, armoured companyval használva természetesen. Az volt a szerencsém, hogy 57mm-est T3-ban lehet gyártani amcsinak, amit átugrott, a gyorsabb siker érdekében.
Szóval a Geschutzwagen + Puma kombó kitûnõen fogta az amcsit, amíg meg nem érkeztek T4-en a komolyabb tankjaim, meg persze a Tigris.
every_body_tells_a_story
Ekkor te ott tartasz, hogy T1, meg van annyi fuelod, hogy irány a T2 fejlesztés, esetleg megvan a T2 épületed is" + "Néztem pár repit, és T3 nélkül, ilyen massot, csak feltartani tudott a gyerek" Ezekbõl következtettem arra,hogy a fast BAR-t szerinted nem lehet elverni T2 heavy strattal. Semmi offense nem volt a válaszomban, szerintem félreértettük akkor egymást...