Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van a Start Game , de sotét.
A másik, hogy a ranked mapok ismerete fog segíteni idõvel abban is, hogy az automatchekben jól helyt tudj állni, és a legjobbakat úgy fogod tudni játszani, ha 1v1 ezni akarsz, ha automatchet játszol, mert ott elvileg véletlenszerüen generált egy idõ után ha beáll, saját szinteden lévö ellenfeleket kapsz.
Live now, sleep later.
A remény országában soha nincs tél.
Amúgy az angolokat annyira nem csípem, csak "úgy is vesztek" alapon választottam õket.
1. Te mit nem csinálsz amit mások mindig.
2. Melyik egység mire való és hogyan használják.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
A játékban a nevem Tenky 1996 .
Kérlek írjátok le a Hibáimat, és azt mennyire noob vagyok.
4p_achelous river.2010-05-31.20-02-53 - a srac kozepen nyitotta a hidat aminek majdnem az lett a vege hogy kipofoztak a jatekbol...kivancsi lennek ti mit gondoltok arrol amit probaltam...bar veszitettunk volna pontot az elejen de kis "erogyujtes" utan bemasirozhattunk volna kozepre es egyszerubb lett volna mint igy...thnx
Live now, sleep later.
Meg az is, hogy a legerõsebb frakcióból 2-3 peccs alatt a leggyengébbet csinálták sajna.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Bocs, de szakmai ártalom. Helpdeskes voltam. :)
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.
SZU:
Sajna nincs se konzol, se direkt kapcsolat.
Lanon próbáltunk játszani az alap játékkal. De nem látta a szervert, bárhogy is próbálkoztunk. Tûzfal kilõ és társai megvoltak. Így kénytelenek voltunk mással játszani.
Nem lehet a játékot valahogy konzollal indítani, hogy direkt IP-re tudjunk csatlakozni. Mert a gond csak az volt, hogy nem browesolta be a szervert. Késõbb a melóhelyen ugyanezek a notik wifis routeren keresztül simán látták a szerót.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Live now, sleep later.
- Foglalaási sorended ne volt a legjobb.
- Mortal pit medic depo hamarabb kell.
- Brenel lödd az Mg oldalról közelrõl az veszélyesebb infjeidre mint volks
- LT-re jobban vigyázz.
- Armor truck rossz helyen
- túl agresszív voltlál szembe mentél Mgvel mindig.
- Bren carrierrel hátrálj volksnál nem tud elérni panzerfaustal.
Viccet félretéve, langresen, pár 17 pounder(nem sok, tényleg 2 elég max 3) és nem kell nagyon bejönni sem ostwindel, sem semmilyen tankal a hatótávjukba, Firefly nagyon jó ha tudod tartani a lötávot(fõleg ahogy leírtam ha van command tank mellettük), a schreckes infet meg öld a saját infeiddel, arra van, ráadásul a Brit inf blob>Wm inf blob ha van sok hadnagy mögöttük, vagy Stuart canister, arty, commandos--->demo a kulcspontokra felháborítóan olcsóért stb stb stb.
Játsz egy picit jobban, figyelmesebben, ne ilyen egysíkúan, és nyersz idõvel a jók ellen is, mást nem tudok mondani, te folyamatosan az infet erõlteted, itt az idõ kitalálni mást is, vagy kicsit keverni a paklit.
De elöszóban annyit WM ellen brittel 2 jó taktika van szerintem.
1. vagy már az elején recon+trench elvágod a nyersanyagtól és kockáztatod a capelés rovására ez langresen kivitelezhetõ és még néhány mapon.
2. ha inkább cappelsz akkor egybõl kell mortar pit (ha jól betalál kb meg is nyerted a meccset, + így nem tud megfogni mg-vel. + bren hadnaggyal benne. Elöbb tommy+riflegranat mint bern jól tud vetezni. Taktikától függõen lehet menni Churcilre + 17 AT gun + borfors vagy ha captain, stuart, command tank, firefly + Commando. Ami még fontos és maptól függ hogy ha megvan a cappelés és van 2 osztag+bren(hadnagy) akkor rámenni az elvágásra.
Végignézetem a repid, és a türelmetlenséged tûnt fel. Gyors gyõzelmet akartál, iszonyúan zavart a pálya közepén veszteglõ párduc, aminek a kilövésére rengeteg mp-t áldoztál (feleslegesen), pedig egy 17 fontos megtette volna.
Map controlba általában fölényben voltál, nem is értettem mire fel a kapkodás. Brittel úgy bekempelhettél volna oda középre, hogy nem szed ki, a meccs végéig. Amcsinak nehezebb dolga lett volna.
De ha mindenképp a támadást erõlteted, akkor legyél konzekvens, ha 30 percen át nem vállik be az infblob, akkor valószínû az ellennek is feltûnt, hogy mit erõlködsz. Ilyenkor kellene a meglepetés ereje, pl.: nem a fõerõi leirtása, hanem a pontjai elfoglalása a jobb oldalon, a lényeg, hogy megzavard (egy idõre).
Olyan hatalmas hibád nem volt, a türelmetlenséged okozta a veszted, meg hogy nem váltottál stratégiát, majd zsocirobot megírja, hogy a 315 hp-s kommandóst a 158 hp-s anti-tank gun 44,5 mp alatt írtja le. <#beka3>#beka3>
every_body_tells_a_story
Mostanában többször is kikaptam Langresen wm playerektõl és az esetek 80 százalékában ugyanúgy. A játék elején szépen mg-el befoglalja a map közepét onnan pedig megy t2-be. Elkezdi tolni a gren spamot, 2 pak tankok ellen közvetlen a bázisa elé, vet 3 megy az infnek. Na, ezt még csak-csak megfogom, de hiába verem el, nem tudom elfoglalni soha a harmadik vp-t. Ezért csak nagyon lassan pörögnek lefele a pontjai, az idõ meg ugye neki dolgozik, szépen techel t4-be onnan meg PIV, panther, ostwind combó; avagy kt doktrínából. A gyalogságomat felõrlik a tankjai, ha pedig hozok firefly-t akkor azt lerohanja a schreck-es grenekkel. Én pedig irtom a gyalogságát rendületlen, de hála a medic bunkereinek, nemhogy fogynának, hanem csak egyre többen lesznek.
Nem egy nagy segítség, egy-két helyzetben talán életmentõ lehet, ha van pár ezer muni a brifkóban, de 200 mp és 15 fuelnak lenne helye máshol is.
Mindenesetre jó volt az ötlet.
Online játékban alig használják.
Akarsz még játszani:D???
Költõi kérdés volt amugy.. Bazz Zsoci te beteg vagy komolyan :)
Ezeket betanultad vagy megnézed ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."