Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értem , hogy sötét , hogy nem csinál semmit , ha rá kattintok.
Miért van az , hogy a Multiplayer-ben az Automatch-ben nem tudok 2v2 AT, 3v3 AT, 4v4 AT-ben játszani??
Ott van a Start Game , de sotét.
Beaux, és Wrecked is nagyon jó pálya trainingnek, ezeken már a hard ai is megnehezíti az életed, bár pár meccs után kiismerhetõ.

Flooded plains, Beaux lowland, Industrial riverbed, Wrecked Train, Ruins of Ruen is AM ranked 1v1 mapok még, ezeken sem árt gyakorolni, azokon kívül amit Fifus írt neked.
A ranked mapok sokkal jobban balanceoltak, figyelnek rájuk jobban, hogy ne legyenek bennük átgondolatlan hülyeségek, és ne legyenek kedvezõek az agyatlan emberi szemétségeknek, amik bár unalmasak-patkányságok, de hatékonyak lehetnek(pl. kevés számú támadási pont egy pályán, amik nagyrésze híd--->örült campelés, ami majd szükségszerüen arty war-ba, és az átkelési pontok felrobbantgatásába torkollik, egy ilyen meg sosem lehet élvezetes játék épeszü embernek,aki már egy kicsit is tud játszani)

A másik, hogy a ranked mapok ismerete fog segíteni idõvel abban is, hogy az automatchekben jól helyt tudj állni, és a legjobbakat úgy fogod tudni játszani, ha 1v1 ezni akarsz, ha automatchet játszol, mert ott elvileg véletlenszerüen generált egy idõ után ha beáll, saját szinteden lévö ellenfeleket kapsz.
Igazad lehet, a hidas palyan most feltunt hogy a gep bug/gyengeseget ki lehet hasznalni, hiszen semmilyen igazan jo strategiat nem hasznal a vedelemre/hidon atkeleshez. Szinte feladta nekunk a palya kozepet, akarmennyire is lerohant minket az elejen, es a hid le lett bombazva, nem az volt a proirity-je hogy ujraepitse hanem hogy egysegeket gyartson es varjon... Mi a kulonbseg a "ranked map" es a tobbi kozott ?

Live now, sleep later.

JanosUK, hagyd ezeket a hidas pályákat. Ha már egyszer skirmisht nézel, játssz ranked mapokon: Angoville, Langres, Sturzdorf, Semois. Ezeken kell az ai-t lenyomni. Ha már skirmish. Sima 500-as VP-vel, standard resource-szal.

Én az amerikaikat javaslom neked, könnyen(vagy legalábbis a többinél könnyebben) játszható, de elég szimpi nép. Ha pedig a választott népeden keresztül megismered a játékmenetet, melyik egység mire jó, akkor majd lehet tolni a többivel is. Persze ez csak egy tanács, ha te vmelyik másik néppel szimpatizálsz akkor ne hagyd, h eltérítselek<#kacsint>

A remény országában soha nincs tél.

Kösz a tanácsokat oroberto.
Amúgy az angolokat annyira nem csípem, csak "úgy is vesztek" alapon választottam õket.
Tenky 1996 megnéztem a replay azt tanácsolom elöször is válasz egy frakciót kezdésnek ami a legszimpatikusabb fekügy rá arra, néz meg jó pár replyat expert játékostól aztán amit látsz abból vond le a következtetést, hogy:
1. Te mit nem csinálsz amit mások mindig.
2. Melyik egység mire való és hogyan használják.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

PE ként sniperre a legjobb counter a ScoutCar/Armor Car. Mindkettõ kapott detectálást a legújabb patchekbe, igy még ketten nélkül is egyedülállóan hatékonyak sniper ellen, egyszemélyben felkutat/öl, AC ellen Snipernek ha bukik nincs esélye, ott futás közben is kb. garantált a kill, AC utoléri(pláne overdrive-al), és mozgás közben is killel egy sorozatból legtöbbször. Amivel itt baj lehet, egy eldugott AT gun, ranger/para, MG armor piercing el, szóval nem egyszerü, tudom én.
4p_point_du_hoc.2010-05-31.12-16-09.rec
Feltöltöttem az elsõ online gyõzelmemet a pampog.com-ra .
A játékban a nevem Tenky 1996 .
Kérlek írjátok le a Hibáimat, és azt mennyire noob vagyok.
Feltoltottem egy videot amelyen en-WM a tarsam-PE vs HARD-Brit/US computer. Nem igazan tudom kifigurazni hogy mi toltuk jol (nagyon rossz - gyenge kezdessel) vagy a gep benazik iszonyatosan egy power start utan. Nem egyeztettunk strategiat es en a terkepen a bal also sarokban akartam nyitni/secure a teruletet majd benyomulni kozepre kesobb. Ha gondoljatok nezzetek meg (RAR-ban tettem fel mert 4.8 Mb)
4p_achelous river.2010-05-31.20-02-53 - a srac kozepen nyitotta a hidat aminek majdnem az lett a vege hogy kipofoztak a jatekbol...kivancsi lennek ti mit gondoltok arrol amit probaltam...bar veszitettunk volna pontot az elejen de kis "erogyujtes" utan bemasirozhattunk volna kozepre es egyszerubb lett volna mint igy...thnx

Live now, sleep later.

Igen, ez szokott lenni a klasszikus felállás, ha tüzérségre megy az allies. 2 PE-vel nehéz választ találni erre, így nem érdemes belemenni egy tüzérségi adok-kapokba az tény.
Meg az is, hogy a legerõsebb frakcióból 2-3 peccs alatt a leggyengébbet csinálták sajna.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szét kellett lõnöm Panzerschreckel a saját Flakjaimat, mert a csipások totál lepucolták õket! Egyszerûen csipaspam ellen a PE tehetetlen fõleg ha brit emplák és staghoundok védik õket.
Hihetetlen ez a játék. Kezdem megutálni 2v2-ben a Pe-t de nagyon. Egyszerûen fos gyenge. 2PE voltunk 15 és 16 szemben hasonlo szintû vegyes csapattal Duclair-en. Egyszerûen esélyünk nem volt!! Amcsi gyártott 3 csipást amivel egész osztagokat lõtt ki. PLusz szép lassan mindenhova mg-t tett. Brit elment artysnak lerakta az emplákat és ennyi. Néha 3-4 osztag infel ránk jött és szétlõtte a HT-ket azt visszavonult. Természetesen EÜ sátra is volt. Amcsi elment Armornak így Staghoundal vígan foglalgatott Booby Trap-ek ellenére is. Aztán jött a két Calliope és a brittel közösen szépen lebontották a bázisainkat. Jah és mindenhova aknát tettek. Rohadt frusztráló, hogy a Relic így eltolta a PE-t.
Az modem restart. :)
Bocs, de szakmai ártalom. Helpdeskes voltam. :)

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Modem reset megoldotta a problémát, többször volt áramszünet a múlt hónapban, minden visszajött, a múlt hét óta azonban nem voltam relicen. Már kezdtem megijedni, jó érzékeny kis progi...

Fr3nky21
Garena nevü programmal tudtok játszani lanban, majdnem olyan mint a hamachi csak annál sokkal egyszerûbb és jobb. Miis azzal játszottunk.

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettõs állampolgár vagyok.

Az T-home-os modem lesz szerintem.

SZU:
Sajna nincs se konzol, se direkt kapcsolat.

Hali!

Lanon próbáltunk játszani az alap játékkal. De nem látta a szervert, bárhogy is próbálkoztunk. Tûzfal kilõ és társai megvoltak. Így kénytelenek voltunk mással játszani.

Nem lehet a játékot valahogy konzollal indítani, hogy direkt IP-re tudjunk csatlakozni. Mert a gond csak az volt, hogy nem browesolta be a szervert. Késõbb a melóhelyen ugyanezek a notik wifis routeren keresztül simán látták a szerót.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nekem is jó most próbáltad direct kábellel routert kihagyva amugy net az van? www.portforward.com találod a megnyitni érdemes portokat hátha úgy jó lesz

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

T-home-os routerrel lehet gond? Eddig ott se kellett beállítani semmit, vagy vírus?

Nálam továbbra se jó, minden a régi, semmin se változtattam.

Relic mukodik (10 perce probaltam) , bejelentkezett, neztem bekefi7 reply-et amig a fonokom be nem setalt.

Live now, sleep later.

Reméljük.

Szerver karbantartás volt nemrég, az lehet az oka.

más=már

A Relic Online mûködik mindenkinek rendesen? Napok óta dvd-vel jelentkezek be, de ma más azzal se enged.

ott van egy +10 muni a kezdõpont elött.

Köszi. Te hova raknád a helyemben az armor truck-ot?

Megnéztem a replayod néhány apró dolog azért van.
- Foglalaási sorended ne volt a legjobb.
- Mortal pit medic depo hamarabb kell.
- Brenel lödd az Mg oldalról közelrõl az veszélyesebb infjeidre mint volks
- LT-re jobban vigyázz.
- Armor truck rossz helyen
- túl agresszív voltlál szembe mentél Mgvel mindig.
- Bren carrierrel hátrálj volksnál nem tud elérni panzerfaustal.

Na köszönöm a tanácsokat, tudom van még hova fejlõdni. Alapjaiba véve én sem vagyok ám a mass inf blob híve Zsoci, csak hozzászoktam már ahhoz, hogyha egy wm-es meglát egy britet akkor egybõl jön a pio/gren spam. Igyekszem majd változatosabban játszani és majd meglátjuk mi sül ki belõlem.<#kacsint>

Nézd, hogyha a firefly neki csak annyi, hogy "lerohanja schreckes infel", és fõleg a T4 az ahogy irod, ami miatt rosszul érzed magad általában WM ellen, mert hozza a "P4 panther ostwind kombót avagy KT-t doktrinából" akkor erre azt tudom mondani, rohand le te is ezeket sapper piattal^^. WM nek nincs mellé olyan okosság sem, mint ami neked, hogy bren-button, elõnyben vagy, csináld azt amit õ, úgyis olyan könnyü csak úgy lerohanni a tankokat^^

Viccet félretéve, langresen, pár 17 pounder(nem sok, tényleg 2 elég max 3) és nem kell nagyon bejönni sem ostwindel, sem semmilyen tankal a hatótávjukba, Firefly nagyon jó ha tudod tartani a lötávot(fõleg ahogy leírtam ha van command tank mellettük), a schreckes infet meg öld a saját infeiddel, arra van, ráadásul a Brit inf blob>Wm inf blob ha van sok hadnagy mögöttük, vagy Stuart canister, arty, commandos--->demo a kulcspontokra felháborítóan olcsóért stb stb stb.

Játsz egy picit jobban, figyelmesebben, ne ilyen egysíkúan, és nyersz idõvel a jók ellen is, mást nem tudok mondani, te folyamatosan az infet erõlteted, itt az idõ kitalálni mást is, vagy kicsit keverni a paklit.
Ma este megnézem majd én is.
De elöszóban annyit WM ellen brittel 2 jó taktika van szerintem.
1. vagy már az elején recon+trench elvágod a nyersanyagtól és kockáztatod a capelés rovására ez langresen kivitelezhetõ és még néhány mapon.
2. ha inkább cappelsz akkor egybõl kell mortar pit (ha jól betalál kb meg is nyerted a meccset, + így nem tud megfogni mg-vel. + bren hadnaggyal benne. Elöbb tommy+riflegranat mint bern jól tud vetezni. Taktikától függõen lehet menni Churcilre + 17 AT gun + borfors vagy ha captain, stuart, command tank, firefly + Commando. Ami még fontos és maptól függ hogy ha megvan a cappelés és van 2 osztag+bren(hadnagy) akkor rámenni az elvágásra.

Hector Troy
Ha nagyon zavar a házba küldött mg a játék elején akkor ne az uppolt brent-t erõltesd, hanem a riflegran-t a brenbe, nem részletezem miért, de ha ügyes vagy, a pak kihozataláig csak futni fog, ha feltûnik a brened.

Végignézetem a repid, és a türelmetlenséged tûnt fel. Gyors gyõzelmet akartál, iszonyúan zavart a pálya közepén veszteglõ párduc, aminek a kilövésére rengeteg mp-t áldoztál (feleslegesen), pedig egy 17 fontos megtette volna.
Map controlba általában fölényben voltál, nem is értettem mire fel a kapkodás. Brittel úgy bekempelhettél volna oda középre, hogy nem szed ki, a meccs végéig. Amcsinak nehezebb dolga lett volna.
De ha mindenképp a támadást erõlteted, akkor legyél konzekvens, ha 30 percen át nem vállik be az infblob, akkor valószínû az ellennek is feltûnt, hogy mit erõlködsz. Ilyenkor kellene a meglepetés ereje, pl.: nem a fõerõi leirtása, hanem a pontjai elfoglalása a jobb oldalon, a lényeg, hogy megzavard (egy idõre).
Olyan hatalmas hibád nem volt, a türelmetlenséged okozta a veszted, meg hogy nem váltottál stratégiát, majd zsocirobot megírja, hogy a 315 hp-s kommandóst a 158 hp-s anti-tank gun 44,5 mp alatt írtja le. <#beka3>

every_body_tells_a_story

Nah, fel is töltöttem egy példát a pampog.com-ra mitcsinaljak.rec néven.

Help!
Mostanában többször is kikaptam Langresen wm playerektõl és az esetek 80 százalékában ugyanúgy. A játék elején szépen mg-el befoglalja a map közepét onnan pedig megy t2-be. Elkezdi tolni a gren spamot, 2 pak tankok ellen közvetlen a bázisa elé, vet 3 megy az infnek. Na, ezt még csak-csak megfogom, de hiába verem el, nem tudom elfoglalni soha a harmadik vp-t. Ezért csak nagyon lassan pörögnek lefele a pontjai, az idõ meg ugye neki dolgozik, szépen techel t4-be onnan meg PIV, panther, ostwind combó; avagy kt doktrínából. A gyalogságomat felõrlik a tankjai, ha pedig hozok firefly-t akkor azt lerohanja a schreck-es grenekkel. Én pedig irtom a gyalogságát rendületlen, de hála a medic bunkereinek, nemhogy fogynának, hanem csak egyre többen lesznek.

Igen, ilyen dolgokban lehet szerepe, a reális játékban viszont nem igen éreztem még szükségességét, mivel sosem volt fölöslegesen sok száz municióm bespájzolva, valószinû másnak sem, ezért nem látjuk gyakran replayekben sem, hogy nagy szükség lenne a munitions ht-ra. Az egyik legértelmetlenebb/leghasználhatatlanabb unit ami a játékban van szerintem.
Ja, minden aminek abilityje van. A PE-nél megszokott 180 másodperes cooldownt csökkenti 3 (!) másodpercre. Szóval azért lehet szerepe, gondolj egy csapat infantryra, akik 3 másodpercenként tudnak AT gránátot hajigálni, vagy egy AT HT-re, ami három másodpercenként süti el a Thread Breakert.

Akkor a Marder mellé hiába állítom. Tehát AT HT focused fire-ja már látványosabb lehet, illetve az infek anti tank-anti building device újratöltése lesz gyorsabb? Vagy a vámpír goliath rakási ideje? Meg maga a muni ht aknarakása? Mortar ht roundja?
Nem egy nagy segítség, egy-két helyzetben talán életmentõ lehet, ha van pár ezer muni a brifkóban, de 200 mp és 15 fuelnak lenne helye máshol is.
Mindenesetre jó volt az ötlet.

A Munitions Halftrack egy dologra jó: Abilyti cooldownt csökkent, gyakorlatilag néhány másodpercre viszi le a PE egységek képesség újratöltõdési idejét. Ezen kívül aknát lehet rakni vele. Ennyit tud.

Online játékban alig használják.

A muni ht-tól csak a unitok ability-jei töltõdnek gyorsabban, az egységek nem lõnek többet vagy hamarabb. Ha így lenne akkor mindenki itt sírna Zsocinak, h milyen op a PE<#nyes>

Próbálgattam skirmishben a Marder mellé állított muni ht-t. Valamiért egy idõ után vet2 def-es lett, de azt hogy a Marder gyorsabban tüzelt volna, azt nem láttam.

Jah, és ezeket tudom fejbõl, természetesen, mivel Coh statsot annyit nézegettem, a legtöbb adat már fejbõl megy, veterancy levelek, unit adatok, spec képességek-doktrinák, nagyjából tudom mindet, a Briteknél annyira nem, másik háromnál igen.
Igen, ez elég köztudott dolog, aki egy kicsit is utánanéz a Gamesystemnek, az tudja. Én meg inkább abban lelem örömöm, ha értem mi miért történik, mivel nem vagyok egy nagy micro bajnok, nekem csak ez marad, hogy ismerem a legapróbb részleteket is, de ezt tényleg azért csinálom, mert ÉLVEZEM, nem pedig a gyõzelemért. Szeretem a számokat-összefüggéseket, nem tehetek róla^^, ha ez betegség, akkor beteg vagyok, I Robot:D.

Akarsz még játszani:D???
Ez egy elég köztudott dolog, ha valaki komolyabb szinten ûzi a játékot.

Megkövetlek, nem voltam alapos. Tényleg a pak végezte ki a második t17-et, a harmadikat pedig az Ostwind. Na õk nem öltek sokat.<#wave>

Hoho.. De ez miért ? Most nekik nem árt a fejlövés :P ?
Költõi kérdés volt amugy.. Bazz Zsoci te beteg vagy komolyan :)
Ezeket betanultad vagy megnézed ?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."