8857
  • CAC
    Na ahhoz nem értek. :)
    Csak csodálkoztam, mert a CoH-ban már nem téma egy ideje az elite-ek tápossága ilyen upkeep mellett.
  • Tiensin
    Coho részemről:))
  • nemethpityu
    az lenne a kérdésem hány mecset kell nyerni multiba COH-ba hogy lépjek 1szintet?
  • CAC
    Ti most itt miről beszéltek? CoH vagy CoHo?
  • Tiensin
    A repair bunker mindekinek az egységét javítja, teljesen nyersanyagmentes megoldás, és doktrinafüggetlen. A pershing meg hiába jön 6 cpnél, azt el is kell érni, addig viszont a blitznek ott a flare, sturm, rocketbarrage. Defensivenek a bunkerspam, 2cps 88 ilyenek.
  • Kopiati
    A gond, nem azzal van, hogy rákészülni, hanem bizonyos amcsi hősökkel a kezdeti játékban kegyetlen el tudják verni az embert, az említett barral, rakéta vetővel felszerelt rifleman pl, vagy az egyik dzsip, ami abnormálisan magas sebzéssel, akár a bázisodra is betör és leírtja a piókat...

A repair bunker jó cucc, de van hatótávja, self repairt meg bárhol használhatja... és kb 4-5 repair bunker javítana úgy mint a self repair.
    6 cpnél jön az ő pershingje, a tigrisem meg talán 8nál és 1150 mp...:D rangerrel embert csak akkor láttam artira futni amikor forced retreat-el, és jó időzítéssel lett fáklya, majd tüzérség bedobva a bázisára, de ott se vesztett sokat, mert egyből fire-up, és fénysebesség, akár az ejtőernyősök, a behívott egységek vettelődése pedig a fórum tanulsága szerint vissza fog térni... a storm jó, mondjuk én csak tisztogatni használom, de annak nagyon jó, knights kross még mindig jobban bejön nekem...csak eléggé megpuhult a ToV-hez képest
  • Tiensin
    A ranger, airborne, storm azért nem erős már blobolva, mivel nem kapnak veterancyt. Ráadásul ráfutsz egy artyra (ami a simához képest itt sokkal nagyobb vszinuséggel előfordulhat) és máris horror mp veszteség.

Self repair < pár repair bunker (doctrine független, semmi penalty nem jár érte, fillérekbe kerül).

Jó a pershing, de ne feledd 6 CP-nél érkezik leghamarabb, 800 MP-ért. Ráadásul az nmy mivel tudja ,hogy armour vagy ,bőven tud rá készülni.
  • Kopiati
    A ranger, hogy is mondjam brutálisan erős lett, mert (pár pont után) 2 rakétavetővel érkezik, a fire-up, vagy hogy hívják olyan sokáig rajtuk marad, hogy bemászkálják a térképet, sokat segítene ha minden behívható egységre lenne limit, rangerre airbornra, stormra...stb...és a pershing-tigris páros is egyszer behívható lenne, utána csak az eredeti panzer support maradna, stug... azért egy pershinget limitálnék, mivel az armored önjavítás olyan gyorsan javít olyan sokat, hogy a jó isten nem tud annyi tankot teremteni ami kompenzálja...nincs is szebb amikor egy milliméteres életű pershinget amire ráment 1-2 tankod (párduc stb), kb 30 sec alatt kipolírozzák...persze az igazi tankos németeknek ilyen cucca nincs..:(
  • Tiensin
    A Brit > allnál sokkal kiegyensúlyozottabb.

A kiegyensúlyzott amúgy se lesz, mivel fix commanderrel jössz, így akaratlanul is belefut az ember olyanba, amit számára nehezebb megfogni. Ettől eltekintve nem éreztem úgy ,hogy egyik oldal sokkal durvább lenne mint a másik.
  • Petee1983
    Lehet hogy láma a kérdés de: ha a tales of valor beszerzem akkor az tartalmazza az alapjáték és a heroes opposing fronts játékokat is...
    vagy az előbb említett 2 játék teljesen különálló?
  • Kopiati
    A kontextuális szemantika itt szerintem elhanyagolható, ugyanis mind a Tales of Valor-ra, mind a coho-ra túlzás a kiegyensúlyozott(abb) szó használata..:D
  • NovaTerra
    "kiegyensúlyozottabb" Ő ezt írta!
  • Oddball29
    Ha az online-al kezdted, akkor szerintem nyúzd azt nyugodtan, van baja az alapjátéknak is épp elég.
  • Kopiati
    Kiegyensúlyozott...öhmm asszem más játékkal játszol:D amikor az amcsi az elején bar + rakétavetős rifleman hőssel jön, a te pio/motor/volkjaidra...priceless...
  • Tiensin
    Brit + Panzer Elite frakciókat is megkaptod aa simában. A coho viszont kiegyensúlyozottabb ,nincs tele csalókkal, sokan játszák stb:)
  • Fifus
    A coh online kevesebb, mint a coh sorozat. De 4v4 nagyon hamar összejön, én egy 1v1-ezek, de eddig a start gomb megnyomása után talán kettő másodpercet kellett várnom. Mondjuk, most még sokan is vannak.
  • Vagrant
    sziasztok
    kiprobaltam a coh online-t
    tetszik a jatek.
    Az lenne a kerdesem ha neten szeretnek jatszani a coh sorozattal erdemes megvenni mind a 3 lemezt?
    miben ad tobbet mint a coh online?
    es mennyi jatekos jatszik vele ( gyorsan oszejon pl egy 4 v 4)?
  • CAC
    Helyesbíteném is magam: Gold 1066 forintért steamről.

Triplapávő. :)
  • CAC
    Sry a duplázásért!
    Pl itt 9.95 fontért van ToV.
  • CAC
    Régebben valaki belinkelt két oldalt, ahol pl olcsóbb volt a ToV-nál az Anthology. Fura volt számomra, de tényleg így volt.
    Én személy szerint igazat adok Oddball29 kollegának. 1 k körül már van alap CoH, 1,5-ért OF. Aki nem akar rááldozni ennyit, az ne szemetelje nekem tele warezzel a topicot!
  • bajgunar
    6262
    Anthology 8700
  • mascarun
    Én valahol láttam már 4000-4500 pézé is!
    Majd ha megint rábukkanok belinkelem!
  • PsyhoApu
    Aki akar venni az ma is tud. Az ebay a te baráod
  • bgabor
    Aha. Hozzátenném hogy ma már szinte sehol se lehet kapni ToV-ot, ahol meg igen, ott még mindíg 8.000 pénzt kérnek érte. Tudom mert egy időben én is kerestem.
  • poszti2
    Sziasztok

Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a Company of Heroeshoz a magyarítást, mert most tettem fel megint a játékot és a Baker online-on fizetni kell érte a magyarítások portálon meg nincs fent
  • Oddball29
    2 mekizés árából kijönne, hogy ne floodolják tele a fórumot időről-időre a problémáikkal. Taigetosz.
  • nemethpityu
    végigvittem COH-ba most pedig COH:OF
  • Kopiati
    Hát COHO-ban igen, de Tales of-ban elöbb utóbb lépsz...
  • nemethpityu
    miért csak akkor léphetek rangot?
  • Kopiati
    A balanszos rész az nagyon, a térképes az eléggé;) ami vp-s map azt mind rühellem:D ötletesek, meg szépek, de rühellem őket...

Valakinek lenne replay-e egy tökéletesen-jól kivitelezett pio rushról? Érdekelne, multiban panaszkodnak rá, hogy megint visszatért, legalábbis a coho keretein belül a pio-spam... én sosem csináltam, jó lenne valami mestertől tanulni:)
  • PsyhoApu
    Pedig igaz :)
  • Kopiati
    Tutorialt told végig...
  • bgabor
    Jó kis cikk, bár az arrogáns és bunkó utolsó mondat nagyon nem kellett volna bele, elég visszatetsző.
  • nemethpityu
    helló hogy lehet fejlődni mert nyertem egy csomó mecset és még mindig lvl1-es vok
  • Hector Troy
    LOL kb.
    Nem mintha játszanék ilyen szarral.
  • Fifus
    Amúgy az EF tényleg jó, belemélyedek jobban,azt hiszem.
  • Kopiati
    Akkor megy a petíció, hogy a származásunk miatt hátrányosan különböztetnek meg minket:D
  • Fifus
    Amúgy kb így is van, de lehet, hogy nem is lesz elérhető Európában.
  • PsyhoApu
    Tesztelgetem a Beta-t. Vegyesek az élmények. Írtam róla egy kis irományt:
    CoH Online Beta
  • Fifus
    A dokumentumok-on belül van egy My Games mappa, abban egy coh mappa, szerintem azt másold le, és telepítés után illeszd vissza.