8857
-
Gascan #8777 milyen tuzfalad van? ha zonealarm akkor torold le, deaktivalas nem segit
neha ha ujrainditod a jatekot is segit -
Edyl #8776 Nemrég vettem meg a Company of Heroes Anthology-t, annyi kérdésem lenne, hogy a szerverek feléhez nem tudok NAT probléma miatt csatlakozni, ezzel mit lehet csinálni? Men of War-nál is ugyanez a problémám, köszönöm a segítséget előre is. -
Since #8775 Nemtudom próbáld ki hogy látsz-e játékosokat a moddal. Elvileg kellene, olvastam hogy működik a multi. -
antiqueA #8774 Köszi a segítséget. Még sose játszottam ezzel a moddal. Most először raknám fel és egyből a steam verzióra. Viszont multi nálam alap. Gép ellen nem játszok. -
Since #8773 Én igazából most kezdtem el a játékkal foglalkozni, és feltettem a Blitzkrieg modot de sajnos nem indult el...
Utánajártam interneten és rájöttem hogy mi volt a gond.
- régi CoH mappádból másold át a blitzkrieg-el kezdődő file-okat az új steam-es CoH-os mappába vagy
- telepítsd újra a modot egy külön mappába (az archive.exe illetve a BugSplat.dll szükséges hozzá különben nem megy fel a patch), ha megvan a legújabb patchelés akkor szimplán másold be a steames CoH mappába
Nekem így hibamentesen elindult, bár online játékokat nem látok és nem próbáltam a multit.. -
antiqueA #8772 A Blitzkrieg mod működik az új steam verzióval is? -
Gascan #8771 nagyon jo videok... a Bites pershingjet neztem meg :) -
Gascan #8770 meg nem.. koszi :) -
Fifo #8769 CoH HD közvetítések
Jó, amit szeretnél, bár nagy türelmet igényel, ezeket már láttad? -
Gascan #8768 valakivel jatszanek ugyh h ne az legyen a jatek celja h nyerjunk hanem h kielemezzuk a taktikat ... -
antiqueA #8767 Igazából, ezt az idióta megoldást soha nem fogom megérteni: miért kell előre eldöntenem, hogy pl. Stug vagy Geschütz kell nekem a következő játszott meccsen? Miért nem lehet betenni mindkettőt az adott épületbe és játék közben eldönteni, hogy melyikre van szükségem? Páratlanul nagy baromság, ahogy most van. -
wednes #8766 Annyi még a különbség, hogy a T17-es vet-tel lesz védetebb (vet2 asszem). Tehát ölni kell vele, viszont ha sikerül "ingyen" van meg rá a fejlesztés (meg kell dolgozni érte). M8-ra meg váráolni kell a páncélszoknyát.
Játékstípus válogatja kinek melyik jön be, mennyire tud vigyázni az egységre, vagy inkább ellátmányból rákölt stb. -
Gascan #8765 M8 ... ahogy en olvastam nem sok kulonbseg van koztuk, talan csak vet1nel a T17 erosebb tuzero
-
wednes #8764 Igen, mozgatni kell a M8-at, T17-et. M8-ra kötelező fejlesztés a páncél szoknya, anélkül ne is nagyon harcoljon, fontosabb mint a géppuska. Párban mozgatott M8 már elég durva a gyalkoság ellen.
Amcsikkal támadni kell, folyamatosan nyomás alá kell helyezni WM-et, és arra törekedni, hogy több legyen a bevétel és/vagy a németet folyamatosan elvágni az utánpótlástól. WM védekezésre van kitalálva, kapásból hozhat MG42-est, bunkerei elég jók, fejleszthetőek stb. Ahogy múlik az idő (időt nyer magának) egyre erősödik WM. Hiszen a veterán fokozatokat megvásárolhatja, amcsikkal ellentétben, ahol harcolni kell érte. Ez a közép-vége felé nagy előny, hogy kapásból jöhetnek a Vet2-3-as egységek, amik lenyomják az újonc USA katonákat, mint a bélyeget.
Természetesen ez csak akkor előny WM-nek, ha mevan a szükséges bevétele, nem elesett katonákra, kilőtt jármúvek pótlására kell folyamatosan költeni a a bevételét (mp, fuel, ammo).
Ha egyenlő a nyersanyag megoszlás a két fél között, az idővel WM-nek kedvez (játékos képességektől függően), erre figyelni kell. Ezért kell a folymatos nyomás USA részéről, és ha lehet a nagyobb bevétel biztosítása. USA-nal meg pont arra kell figyelni, hogy a veterán egységek ne pusztuljanak el, mert elég nehéz a harcban edzettek pótlása. -
antiqueA #8763 Armored car alatt M8-at vagy a T17-et érted?
Ezekre a verdákra nagyon kell figyelni. Folyamatosan határon kell velük lövöldözni. Amint látod, hogy mozdul feléd a Volks vagy a Gren, rögtön tolatni kell hátra. Az M8-nak és T17-nek a lőtávolsága nagyobb, mint a panzerfausté, panzerschrecké. Nem árt, ha van hátul HMG, hogy rögtön fektesse a rád futó németeket. Ne menj nagyon előre, mindig legyen hátváded. Csak akkor menj, ha tuti biztos vagy benne, hogy nincs veszély. Ez esetben még a bázisra is bemehetsz természetesen. M8-al külön móka, hogy aknát is lerakhatsz a bázisa közepére. Továbbá nagyon kell vigyázni a camou-s Pak-al is. -
Gascan #8762 tegnap jatszottam amcsikkal egy masik srac ellen aki wermachttal volt.. valamelyik nagyobb 1v1 palyan
elejen szepen elfoglaltam a terkep felet, egy nyero ammo & fuel pointtal amit egesz jol tartottam - annyi pontot szoktam foglalni amit meg is tudok tartani, esetleg ha meg marad egysegem akkor szurkalodoan veszek nehol ezt-azt - ... ehhez volt 1-1 jeep es 1-1 infantry osztagom
aztan mikor osszejott a nyersanyag osszehoztam 2 armored cart, de ekozben mar visszavettek egy-ket pontot amit nem szerettem volna .. az armored carokat a wermacht panzerfausttal elegge meggyongitettek ugyh ki kellett oket hoznom a csatabol ...megjavit, visszakuld .. ekozben megtobb teruletet vesztettem es vegul igy buktam
ti hogy jatszotok amcsikkal? wermacht ellen nekem eddig legjobban az armored car jott be, de ha tul sok municiojuk van akkor panzerfausttal szetszdik ... lehet ott csuszott el a tortenet h a munition pointokat kellett volna eloszor elfoglanom -
attika1979 #8761 Oké,kösz.Akkor majd azt tolom fel én is. -
Gascan #8760 a new steamben meglesz minden .. nekem is mar csak az van fent -
attika1979 #8759 Nekem a dobozos anthology verzió van meg,regeltem a steam fiókomba és mind a három játékot berakta a könyvtárba(coh,of,tov) + egy new steam verziót.
Azt kérdezném tőletek hogy most majd külön-külön fel kell rakni mindegyiket hogy az eddigi anthology-s verziót kapjam.Illetve mi ez a new steam version?Ha csak azt teszem fel?
Előre is köszi. -
CAC #8758 Értem. Köszi!
Úgyis érik már egy W7 reinstall, túlesek akkor ezen is. -
Fifo #8757 Mindenképpen új a verzió, ezért kell letölteni és aktiválni kell előtte a seriallal. -
#8756 CoH1 vizuális megjelenésével és a HD textúrákkal kapcsolatban, ami a CoH2 topikban indult, izmosabb konfiggal bírók figyelmébe:
Link -
CAC #8755 Hát ennek nem örülök. :(
És ez esetben streamről kell leszednem a játékot a dobozos serialjával? -
Fifo #8754 A régi, Quazal nagyon rossz, átok egy login, egy host. Az újra viszont még kevesen váltottak, ezért szintén lehetetlen szinte rankedet játszani még, pedig jó volt a kommunikáció. Valószínű sok a csaló még a régin, akik tobzódnak még pár hetet...
Mindenesetre most nagyon rossz és nehéz időszakunk van. Kaffog és csapkolódik a nép mindkettőn, pedig csak egy kis türelem kéne.
-
conshilla #8753 Május 7.-től dobozos verzió esetén is CSAK Steamen lehet majd multit játszani az első résszel. -
Gascan #8752 illetve bocsi.. Maj 7-en szunik meg teljesen -
Gascan #8751 mostmar sztem csak igen... a regi relic online mar megszunt -
CAC #8750 Nem mondod, hogy dobozos verzió esetén is csak steamen keresztül lehet majd játszani? -
Fifo #8749 Telepíted a NEW STEAM VERSION-t és ő megtalálja azokat a kiegeket, amik fel voltak telepítve, ha dobozos volt, akkor aktiválni kell a steamben és elérhető lesz. -
Gascan #8748 milyen teszt megy? es hogy lehet aktivalni? -
Fifo #8747 A régi szervereket, a Quazal-t zárják be és május 7-től csak Steamworks-ön fog futni. Megy már a teszt, lehet aktiválni bátran! Nem kell bele mást gondolni, írták, hogy nem szűnik meg a COH1 online része. -
Gascan #8746 idővel lezárják mivel a régi szolgáltatójuk megszünteti velük a szolgáltatást
amúgy mikor lesz public beta COH2re? -
antiqueA #8745 Bejelentették, hogy ez lesz. Nem meglepetés. Kérdés a régi megmarad-e vagy idővel bezárják. Utóbbira tippelek. -
McKalton #8744 ezt a new versiont én is elindítottam, nem mondjátok hogy mindenki 0-ról indul újra?
a leaderboradon lvl4 és lvl 8 asok állnak az élen
ez azért gáz hogy elvesztette mindenki a statját -
bgabor #8743 Annak örülök mert momentán még sokkal jobb mint a második rész. -
antiqueA #8742 Nézzétek csak meg a Steam librarytokat! Van benne egy Company of Heroes (Steam Version)! 9.1 gb -
#8741 Én majd "dobozosat" veszek nyáron. :) -
#8740 Nem hittem, hogy tényleg eddig tart a költözés, és hogy ilyen nyűgösen megy. A news fület sem figyeltem. Rendben, akkor türelem rózsát terem. Bár már úgyis leginkább a bétát tolom :) -
Fifo #8739 Több szerver van most fizikailag, ha máson vagytok, haverral nem is tudtok játszani, se chat, se semmi. Épp ezért az ranked is másképp működik most, ha sokáig nincs játék, indítsátok újra. Kicsit türelemmel kell lenni, amíg a költözés a Steam-re befejeződik, ezt írták a NEWS fülön is. Úgyhogy ne lázadjatok: folyamatos a RO a költözés (és cégváltás) ellenére, ez elég nagy szó, főleg, hogy ígéret szerint a COH1 is életben marad még. -
#8738 mármint csődbe ment, a fejlesztőcsapatait és készülő játékait pedig szétkapkodták, a CoH franchise a SEGA-hoz került.