8857
  • Hecker007
    Csak a New Steam Version-t kell felraknod a többivel nem kell foglalkozni. A THQ megszűnése miatt át lett variálva egy kicsit a játék, sajnos néhány korábbi funkció el is tűnt belőle, de azért játszható és élvezhető teljes mértékben a játék.
  • kemotox
    Sziasztok!
    Még elég régről megvan a játék a STEAMen, kiegekkel együtt. Talán valami humblebundléba volt, vagy nemtom, de csak most jutottam el odáig, hogy kipróbáljam.
    Van viszont két alap COH verzió, egyiknél azt írja, hogy "new steam version".

Azt kéne akkor felraknom, vagy mind a kettőt esetleg? Vagy mi ez a new steam version egyáltalán, miben más, mint a sima?
    Köszi!
  • AndrewT
    tapasztaltatok olyat, hogy elég izmos nettel rendelkező emberke is 100 körüli pinggel képes csak operálni úgy, hogy a háttérben semmi nem fut, más nem használja a megosztott netet, viszont a játék 10 másodpercenként áll? játékon kívül meg 5-10 ms a ping. elég ideölő
  • koj
    Szerintem a verzióval lesz a gond. A TOV 2.602-es, és arra tettem a v2.10-es EF modot. A játék virágbolti, és ahhoz még nincs 2.700 patch....
  • AndrewT
    nincs jelenleg fenn EF modom, szóval inkább csak ötleteket tudnék adni:

- a Tales of Valor-od a legfrisebb Steam-es verzió (2.700)? (ha Steam-es, akkor érdemes ellenőrizni a helyi fájlok integritását; ha dobozosod van, akkor Steam-en be lehet regisztrálni és frissíteni. ha virágbolti, akkor sok variáció lehetséges)
    - ehhez a verzióhoz tartozó Eastern Front Mod-ot telepítetted (v2.10)? (ha korábbi, akkor okozhatja az)
    - egyéb CoH mod található a játék könyvtárában? (ha igen, érdemes kipróbálni, hogy annak a törlésével változik-e a helyzet, még akkor is, ha az EF elvileg nem módosítja az eredeti fájlokat)
    - mindegyik Eastern Front Mod-os mapnál ez történik vagy csak bizonyosaknál, bizonyos frakciók kiválasztásakor (Wehrmacht, Panzer Elite, Ostheer, Soviet Red Army? ha az alap Tales of Valor-t indítod, akkor is fennál hasonló probléma? (amiatt lehet lényeges, hogy a hiba melyik részéhez köthető a játéknak)
    - a hiba leírását átnézted? (Dokumentumok\My Games\Company of Heroes (Relaunch)\warnings.log)
    - illetve néhány rutinellenőrzés, friss vga driver (oké, hogy 7 éves játék, de akkor is), adminjogokkal futtatás, stb

ha kicsit több infót adsz, úgy könnyebb volna segíteni...
  • koj
    Sziasztok! Feltelepítettem a TOV-ot, és hozzá az Eastern Front modot, miután kiválasztom a mapot, és indítani akarom a játékot mindig hibát észlel és leáll. Ez mitől van?
  • hawkie22
    Megtaláltam közben.
  • hawkie22
    Még anno megvettem a CoH-ot, majd később az Opposing Force-ot és a Tales of Valor-t. A neten csak 2.602-ig tudom felfrissíteni a játékot. Hol tudom a steam-en hozzáadni a kódomat, hogy ne kelljen újra megvenni a teljes játékot?
  • Benyoboy
    Sziasztok, játszik valaki még rajtam kívűl a Blitzkrieg moddal? Keresnék online játék partnereket. Írjatok minél többen! :D
  • Benyoboy
    A lagg viszont elviselhetetlenül nagy. Mivel az én gépem a jobb vas, ezért én csinálnám, de sajna akkor nem tud csatlakozni.
  • Benyoboy
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet a Blitzkrieg modot játszani Online? Mert routeren játszunk. Ha én csinálok szerót akkor tesóm nem tud csatlakozni, viszont ha ő csinál akkor meg én tudok az övére. Csak valamiért ha ő csinálja akkor nagyon nagy a lag. Azt szeretném megkérdezni, hogy jött már ki valamiféle patch erre? Vagy mi lehet a megoldás?
    Előre is köszi!
  • atyca
    Sziasztok!
    A Modern Combat modot,hogy lehet működésre bírni?Gondolom a Steamra költözés miatt egyszer csak nem indult.(404 hibaüzi)Töröltem,majd az 1.15.0.0-ás verzójú MC cuccot leszedtem,és telepítettem.Azomban a telepítési mappában nincs exe fájl.Mivel lehet indítani?
    Köszi a segítséget!
  • conshilla
    Ha vársz még türelemmel, lehet, hogy lesz Steamen jobb akció (5 EURO, vagy ilyesmi nagyságrend, mint ahogy volt is már). CoH2-höz csapva is lehet majd kapni Collectors Editionben. Ilyen polcon elfekvő példányban nem hiszek, de minden lehet.
  • SgtChris
    Igen én is végignéztem a szóba jöhető webshopokat, látom a steam-en meg lehet venni 25Euro-ért, az egész packot, de valami jóárasított megoldásban gondolkodok. Esetleg valamelyik Tesco, Saturn, vagy hasonló áruház polcán még árválkodhat...
  • conshilla
    Szia! Nézegettem a nagyobb játékboltokat, de sehol sincs raktáron, és nem is biztatnak rendelhetőséggel. Fórumokon, aprón, online piacokon még kifoghatsz Antology-t, de ha már valaki beregisztrálta Steamen, akkor bukovári. Aki a játékkal kapcsolatos fórumokat még olvassa, az aligha válik meg az eredeti játékától... Bár ki tudja, ami sírás-rívás van most a steames szerverek, meg a sok funkcióvesztés miatt, lehet hogy lesznek kiábrándult játékosok...
  • conshilla
    Lehetséges, hogy rosszul írod be a kódot. Próbáld ki, hogy nullát írsz Ó-nál, és fordítva, nézd meg jól az összetéveszthető karaktereket, pl. "egyes" és "el"-betű, ilyesmi.
    Ha így sem működik, akkor írd meg a Relic-nek a problémát röviden, mondd el, hogy az OF működik, de a core game nem, küldj nekik screenshotot az invalid product key képről, küldd el a játék kódját, írd meg, honnan van a játék, és segíteni fognak.
  • SgtChris
    Sziasztok! Dobozos Anthology-t nem tudtok eladót? Új, esetleg használt, jó állapotú lemezekkel érdekelne reális áron!! Üdv : Chris
  • BBazsi
    Az opposing serial cod-ját elfogadta a steam, de a sima coh kodjat nem fogadja el, azt irja invalid product key. Pedig az eredeti jatek kodját irom be. Nem értem.
  • conshilla
    Ha az OF-fel simán ment, akkor mennie kell az alapjátékkal is. Hibát ír ki, vagy mi a gondja? Hogy érted, hogy nem fogadja el?

Ha végképp nem megy, akkor készíts pár screenshotot a műveleteidről és hibaüzenetről, és írj egy levelet a Relic-nek: [email protected]
    Pont az ilyen problémákat várják ide.
  • BBazsi
    Hali!
    Nekem nem fogadja el a steam a sima coh-os produkt key-emet. Az opposingot igen de a simat nem. Ilyenkor mi a teendőm?
  • jocking
    Nem, 3 nappal ezelőtt óta soha nem volt steamen aktiválva. Relic downloader leszedte, felraktam, és steam nélkül futott.
  • conshilla
    És a THQ-tól vett cuccot a Steamen keresztül futtattad, ugyanúgy, mint a New Steam versiont, igaz? Vagyis Steamen aktiváltad anno a CD-kulcsát? Csak így tudom elképzelni, hogy automatikusan odatette neked a New Steam version install indítóját.
  • jocking
    Nem, közvetlenül a THQ oldaláról vettem meg még anno.
  • conshilla
    Akkor te Steamen vetted az eredetit is, igaz? Merthogy azoknak nem kellett a CD kulccsal mahinálni.
  • jocking
    Fogalmam sincs. Nekem már azelőtt bent volt a steam listán a new steam verison, mielőtt hozzáadtam volna a kulcsomat a steamhez.
  • conshilla
    Nem, nem mutatja még, hogy melyik oldalon hányan vannak. Van még egy rakat hiányossága ennek a steames cuccnak, ami megvolt a Quazalos verzióban. Ennek egy része végleg eltűnik (pl friend list, whisper), viszont másokat meg elvileg vissza fogunk kapni idővel. Még nem tudják mikor, mert most főleg azon ügyködnek, hogy a DH, MH meg hasonló finomságokat megakadályozzák, amik szerintem sokkal fontosabbak, mint a kényelmi funkciók. Más kérdés, hogy laggol, mint az állat, 2v2 3v3 játék közepén kidob, szóval játszhatatlan, de csak megoldják a fiúk. Türelem.
  • Hecker007
    Azért kell a kulcsot hozzáadni mert máskülönben honnan tudná a steam hogy megvetted a játékot?
    Az oldal választós dolog viszont tényleg gáz, reméljük javítják. Addig meg marad a random aztán hátha jó helyre tesz.
  • jocking
    Közben rájöttem, hogy igen, a new steam version-t kell használni. Viszont nem értem, hogy akkor miért kellett hozzáadnom a "régi" coh kulcsát a steamhez, ha az úgyse működik?

Másrészt ez a steames verzió egy határ fos. Elveszett a barátlista, a statisztika, ráadásul van egy olyan qrva nagy bug, hogy ha egy mapon a másik start location-ön akarok kezdeni, akkor amikor átrak oda, akkor nemcsak a helyemet, hanem a játékos oldalt is megváltoztatja. Pl. ha Lyon pályán akarok játszani, és a folyó alatti részén akarok kezdeni, akkor ott csak amcsi lehetek, német nem.
  • Edyl
    Az új steam-es verzióban nektek sem mutatja játék keresése közben a listában, hogy melyik oldalon van még hely?
  • conshilla
    Igen, itt lehet jocking gondja. A New Steam versionben nincs is login. Szóval most már a Company of Heroes (New Steam version)-nel kell indítanod a játékot, és a többi CoH-os játékindítót elfelejtheted.
  • Hecker007
    A New Steam Version-nel indítod a játékot?
    Én is hozzá adtam a ToV kulcsot (az alap és az első kieg nekem alapból steames), de nem engedtem neki letölteni hanem a fent említett steam verzsönt szedtem le és azzal tökéletesen fut a játék.
  • jocking
    Értem. Viszont annyi gondom lenne ezzel a validating media ablakkal, hogy amikor ez bejön, akkor offline se tudok játszani, és nem tudom vinni pl. a singleplayer kampányt. Pedig ismerősömnél ha kiírja ezt a validating media hülyeséget, de őt simán beengedi offline módban... :S
  • Fifo
    Szerintem kicsit később próbálkozz meg vele, ma állítják le a régi szervereket, hátha holnaptól rendben lesz az új verzió.
  • jocking
    Hali!
    Nem tudom, hogy másnál mi a helyzet, de nálam gáz van. Hozzáadtam steamhez a játékot (ahogy a hírekben le volt írva, visszafejtettem a programjukkal a serialt, és steamben aktiváltam és letöltöttem), de nem jutok el a login felületig. Elindítom, és kiírja, hogy validating media, aztán ledobja a játékot tálcára, és bejön egy kódaktiváló felület, ahol már ki van töltve a kód helye. Ha az aktiválásra nyomok, akkor hibát ír ki, ha a kilépésre, akkor kidob a játékból. Mi a gond?
  • conshilla
    Innen van az infó
  • conshilla
    Szia! Ha a Relic Online szerver login jelszavadat felejtetted el, akkor ne aggódj, holnaptól már úgysem tudod használni, mert csak a Steam szerverei fognak működni, ahhoz pedig a Steam accountod jelszava és a CoH serial fog csak kelleni.
  • Fifo
    Mi biztosan nem tudunk. Írj a Relicnek, vagy a SEGA-nak, hogy pontosan melyik nyújt supportot, majd eldöntik.
  • generalGGabe
    Sziasztok!
    Nekem olyan problémám lenne, hogy elfelejtettem a jelszavamat.
    Feltelepítettem újra a Valort, és nem tudom a jelszavam indításnál.
    A forgot password megoldás sem jó, mert hiába adom meg a választ, nem működik.
    Egyszer már voltam ilyen pancser, hogy elfelejtettem, akkor valami emilcímre küldtem el az új jelszó kérést, de azt az emilcímet sem találom.
    Nem tudnátok segíteni? Előre is köszönöm.
  • Fifo
    És ezzel eltűnik a NAT probléma.
  • bgabor
    Ezen kívül a nem steames COH-okat május 5-től nem lehet használni, mert elköltöztek a szerverek. Ehelyett Steam programban kell aktiválni a játék szériaszámát, és a Steamről letölthető steames COH-al lehet majd játszani.