Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen séma szerint írtok fel (adtok tanácsokat) a Fansite oldalra? Mert a legutóbbi is már Májusi? "Company of Heroes - Gazdasági továbbképzés 2", stb...
Jó lenne olvasni ezekrõl az apróságokról Számomra nagyon érdekesek ezek a cikkek, trükkök 😊
Hisz ezekben rejtõzik a gyõzelem kulcsa 😊
Mivel mostanában sajnos nem jelent meg új cikk, ezért körbekérdezek, hátha van valakinek kedve írni egy ilyet, esetleg lefordítani egy angol nyelvût.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Sziasztok!
Ami Fifusz linkjét illeti, igyekszem, bár az angollal hadilábon állok 😊 😄
Ezért is lenne jobb az oldalatokon errõl olvasni, vagy egy komplett és átfogó "TUTORIAL-t" végigkövetni, ahogy ezt más (nem Magyar) oldalakon már láttam.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Örülök, hogy írtál, mert a Fansite oldalán ez a forum üres 😞
És ha igen akkor hogyan kell?
Megvettem a ToV-ot is és akkor úgy voltam az alap se hiányozzon. Így végül is mind3 megvan. Viszont van egy problémám. A ToV nem indul. <#conf>#conf>
Az alapnál kiírta a CD-kulcsot, azt az indításnál elfogadta és fel is oldotta az alap kampányt. A ToV-nál viszont nem akar CD-kulcsot mutatni. Azt írja mindig ki "Csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen."
"C:\program files\THQ\Company of Heroes\RelicCoH.exe"
és illeszd be a végére:
"C:\program files\THQ\Company of Heroes\RelicCoH.exe" -novsync -refresh 100 -nomovies
Ezeket rakd be! És hibátlan lesz, No intro-val, 100Hz-en, és nincs vsync! Vagyis ha a géped tudja (nekem pl 140Fps-el ment) nem max 100 fps-ed lesz.
Nekem így sikerült! Nekem Dx10-be 30Hz-en akart menni mindenképp (pedig 60Hz-es a samu led-em) refresh 60-at írtam és ment hibátlanul, anno egy 120Hz-es acer-om volt, ott meg 120-al! És nem kell RefreshLock. Azzal nekem sem ment.
Itt van pár kapcsoló.
De a többit nagyon ne használd, felesleges! -dev -el pl nem tudsz multizni, hangot kikapcsolni minek?, missin unlock már csalás...
Sok sikert!
A grafikai részletesség visszavétele sem segít?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
I want to be a mighty pirate ever!
Viszont egy dolog már zavar. Úgy néz ki csak 60hz-en hajlandó mûködni és sajnos CRT monitorom van. Így ez egyenlõre játszhatatlan. 😞
Még RefreshLock progival se tudtak rákényszeríteni a normál értéket. 😞
Ezt szerintem a DX10 okozza. Crysisnál is DX10 only 60Hz, de ott lehet DX9-be indítani.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha valakinek van kedve hamachin keresztül COH-ozni az írjon rám bátran. Eddig 3-4 fõs a csapat, de minnél több annál jobb.
Üdv,
JETAN
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet megszerezni a COH eredetibe kéne mind a 3 esetleg ha tudtok online boltot pls linkeljetek legjobb lenne vmi 3 az 1 be csomag vagy vmi nem tudom van e ilyen?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Egyébként meg M3 az isten. 😄
Callio marha messze van amúgy is, rengeteg CP és MP.
Viszont lenne egy kérdésem:
USA-val Wehrmacht ellen játszva mit lehet tenni a wehr infantryblob ellen? 3-4 Grenadier, Elite armorra vetezve? Sajnos a vetezett BAR-os, gránátos Riflemanjaim nem bírnak velük. Mi az USA fegyvere a blob oszlatásra?
Ugyebár fordított helyzetben könnyû dolgom lenne, a Wehrmachtnak számos fegyvere van a tömegoszlatásra. Kezdetben lehet Pumával és Nebellel dolgozni, késõbb jöhetnek a komolyabb blob oszlató eszközök, mint a Walking Stuka és az Ostwind.
Viszont USA-nál nemigen tudok ilyen bloboszlató cuccról, talán az egy Calliope lenne hatásos, de az ugyebár doktrína egység, és én nem játszom armor doktrínát.
Lásd itt.
Elvileg ugye betett CD nélkül lehetne játszani. Ehhez képest minden tetves indításkor CD-t kér, sokszor nem enged bejelentkezni, ledobál a relic szerverrõl satöbbi.
Egyébként eszméletlen hogy mennyire visszalépés a COHO után. Nincs 3v3 és 4v4 automatch, a legtutibb COHO ranked mapek nincsenek benne a ranked listában, így rankedolni se lehet rajtuk. A szarabbnál szarabb ranked mapok közül kettõt lehet kikapcsolni. Az online rendszer, chatszobák, hasonlók is egy vicc a COHO-hoz képest. Remélem ezeket a funkciókat beépítik majd a COH2-be.
Sokan a COHO csõdbemenetele után a Relic bírtatására azért vettek COH-ot, hogy folytathassák a játékot. Nyilván sokan nem vették volna meg, ha elõre tudják, hogy az alap COH kábé a töredékét tudja online játék terén, mint a COHO, és csak éppen a kedvenc meccseiket nem fogják tudni játszani vele(pl: ranked az új 4v4 mapokon stb).
A másik felvetésed meg helyes. 😊
Próbálok belépni a COH-ban a profilomba, és ezt az üzenetet kapom:
"This profile is currently busy, please try again shortly."
Mi ez? Hogy lehetne foglalt a profilom, amikor csak az enyém?
Régebben minden adás után feltettem ide. Aztán rájöttem, hogy felesleges a meccseknek külön aloldalt szerkeszteni, mert a procaster oldalán ott vannak archivban.
Ezt a honlapról is el tudod érni. Kattints az élõ közvetités videó lejátszó ablakára, ami elvisz a procaster oldalán lévõ CoH szekcióhoz. A videó lejátszó ablak alatt megtalálod a Latest videos részt, ahol ott lesznek a korábbi adások.
Sajna most szerdán pont elmaradt. :S
ha valaki szokott még vele játszani, az legyen már oly kedves és vegyen fel steam-en, aztán játszhatnánk, mert nem sok COH-os ismerõsöm van. köszi.
steam id: bakerhun
- 480/60 (manpower/fuel) a kezdõ ára a Pz. IV E-nek (alapegység), erre jön még 50 muniért a kötényezés
- 500/80 az F2/F8 verzió (SE - 2.54-ig(?), Luft dok), amire szintén 50 muni az oldalvédelem
- 550/100 a H változat (PzJ dok), ami már eleve kötényes (idegõrlõ kivárni, amíg összegyûlik rá az anyag..., itt csak 25%-kal lehet gyorsítani a Pz IV-k elõállítását, 1 CP-ért, míg a WM szekció a költségeken is spórolhat a Blitz dokkal, 2 CP-ért)
(A 2.54-ben még 25-25 muni és a fejlesztés idejére helybe topi kéne a 25 munis HE és 50-75(?) munis páncéltörõ gránát késõbbi használatának lehetõségéért, amit az újabb verziókban már eltöröltek és alapból használhatók az opciók, ha van rá keret.)
...
A FJ és GJ 600 manpower-es (6 pop cap - v2.54) egység, ami 15-20 másodperccel a ledobása után, miután felvette a két csomagját - ha a "akadályba" dobja õket az egyén, akkor matathat az egérkurzorral, mire meglesznek...), már teljesen felszerelt. 1 + 2 CP után már képezhetõ az egyik, +2 CP a másik (szabadon választott a sorrend, bár a nekik +1 vetet adó fícsõr, 2* +2 CP-ért az FJ ágán van), ill. 2 CP a Pz. IV F2/F8.
A videókon néha kissé pazarlóan áldozzák be az egységeket az ifjak - az én mértékemmel mérve - , még ha értékes idõt nyernek is ezzel. (A Blitz-ben minden egység vetezõdhet (úgy tudom, hogy 5 a max. - nekem ennyit sikerül elérnem), ill. a lõfegyvereiket is squad szinten kell, hogy megvegyék - nincs minden rifle-re egységes BAR 90 muniért (csak a gránát és a sticky fejlesztés hat minden egységre), hanem rajonként ennyiért kell rájuk fejleszteni, ahogy az Assault PG is csupaszon (98k) kezd, majd kap 2 db, 50 munis opciót a G43-ra és az MP44-re...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)