8857
  • CAC
    Csak pojjjén volt.
  • Fifus
    Nem egy volt.
  • CAC
    Jó drága egy peccs volt az. :)
  • Fifus
    Én fel tudtam, DE nekem 20 000 Ft-be került.
  • Bozont Gabi
    nekem már nagyon elegem van belőle:)
    először is nem eredeti játékom van,de meg van mind a 3 alap.DE az istené nem tudom az utolsó két részt patchelni,és nagyon zavar.
    tud erre valaki valamit?
  • hapi
    befognak jelenteni egy új játékot a mi a company of heroes franchise-val kapcsolatos. Remélem nem valami béna lövölde mint a warhammeres gagyiság és nem is valami online bénaság, hanem inkább COH2. Ha volt már akkor bocsi.
  • szoszibá
    Szerver leállás van. Néha olvasd el a híreket a játékban!
  • csinyo
    Sziasztok . Van egy kis gondom . Nem akar elindulni a játék kéri az eredeti lemezt , ki sem vettem a gépből amikor rányomok hogy bent van akkor bejelentkezik de nem megy fel relic nek a multijára ki írja hogy jelentkezzem be . Bejelentkezzem és kéri hogy tegyem be a lemezt de a lemez bent van ..
  • Sheltem
    Sziasztok!

Kérdés:

Létezik a jelenlegi verzióhoz Gridkey? Annak idején Karlrosner gridkez fileját használtam, de már nincs meg a weboldala(nem tudom működik e még).

Esetleg valaki tudna linket küldeni?

Köszi szépen
  • szoszibá
    Több basicet játszom mint rankedet, de nem vagyok rossz játékos. Szerintem! És nem csak gyenge playerek játszanak basicet.
  • CAC
    Na akkor 11 napig még egyidősek vagyunk. :)
    Ahogy Wayne/ÚjFöld írta, itt külön vannak vezetve a különböző játékmódokban elért szintek. Pl a profilok listájánál csak a ranked lvl jelenik meg, míg a játékon belül van még skirmish és basic lvl is. Hogy ne legyen egyszerű megkülönböztetik még az 1v1, 2v2, stb eredményeket is. :)
  • NovaTerra
    Ranked meccset kell játszani és úgy lépsz szintet. Basic-kel is lehet, de azt külön kezeli a rendszer és nem jelent semmit. Akinek csak basic rangja van, az általában rossz játékos és csak pár mapen játszik folyamatosan gyenge ellenfelek ellen.
  • csinyo
    Köszönöm megkereslek ha nem gond CSINYOhun néven játszom fent . Nem tudom nálad öregnek én 33 éves vén róka vagyok de a tapasztalat miatt kértem segítséget a rutinosoktól :-)

CAC : Megnéztem az oldalt , köszönöm . Amúgy az a gond netes online harccal hogy azt jelzi hogy lvl 1es vagyok közben már régebben nyomtam a COHO val és volt egy pár ismerős is de itt ahogy belépek egy szobába kidobnak hogy alacsony a szintem , anno a COHO ba már akkor nagyobb szinten voltál ha kijátszottad a COHO-n belül a Company Of Heroes itt most meg kijátszottam az összes kiegészítőt és még mindig LVL 1e nyomom , érdekes gondolom ha játszom többet online és nyerek akkor lépek szintet ..
  • CAC
    Nagyon szívesen!
    Látogass el a magyar fansite-ra: www.hungarian-titans.hu
    Ott van egy rakat cikk, amikben olvashatsz hasznos tanácsokat a játékhoz.
  • Fifus
    Én öreg vagyok, az nem elég? RO neved? HUNFifus vagyok.
  • csinyo
    Sziasztok , köszönöm mindenkinek aki segített de főleg CAC nak mert sikerült megoldani a telepítést .

Lenne esetleg valaki aki segítene a játékban ?? A játékot már kijátszottam de egy kis tapasztalatot szeretnék még szerezni a nagy öreg rókáktól

Ha valaki esetleg tudna a játékban online segíteni azt megköszönném

Respect ...

• NovaTerra
    Nem tudom biztosan mennyire terheli, de pluszt jelent. Egy próbát megér.
  • Fifus
    Az ultra terhelheti annyira a procit, hogy észrevehető legyen?
  • NovaTerra
    Vedd vissza a beállításoknál az effekteket! Bár régi a játék, de támogat dx10-et, 3d meg elég sok effekt van benne, az sem mindegy milyen felbontásban játszol. Illetve, ha nincs külön hangkártyád, de ultrán van a hang, akkor az is a procit terheli. Próbáld ki, lehet csak túl magasra vettél pár dolgot.
  • gooooliath
    srácok!
    1800mhz dual processzor, 2giga ram. 256megás graf kártya. Fel telepitve rá a sima CoH! és azt veszem észre h szaggat...mintha nehéz lenne a gépnek..a windows 7es van fent..miért ne mmükszik rendessen a gép? help
  • NovaTerra
    Windows registry-ből töröld a CoH bejegyzéseket és próbáld újra feltenni. Valószínű az a gond, hogy a tört hagyott valamilyen nyomot.
  • Realtibi
    Az igaz, hogy régebben tört játék volt fent. Viszont nem blokkoltam én sehol semmit.
  • CAC
    Nem lehet, hogy régen fent volt törten a játék, ezért a host fájlban blokkoltad a relic szervereit?
  • Realtibi
    A telepítéskor beírtam a kódot, utána felraktam, aztán amikor belépek a játékba, ott nem elérhető a "create account"(nem lehetett ráklikkelni), ezért a CoH oldalán csináltam egy accountot és hiába próbálom a játékba nem tudok az accountommal belépni. (invalid username and password)
  • Fifus
    Kódokat beírtad? Mi az hogy nem tudsz semmit csinálni, hol áll meg? A Relic Online-hoz való belépéshez megkér egy profil létrehozására. Ezután kellene belépned a főmenübe.
  • Realtibi
    Sziasztok!

Nemrég vettem meg a CoH Gold-ot.És ezzel kapcsolatban egy olyan probléma merült fel nálam, hogy feltelepítem a játékot (eredeti verzió)majd utána semmit nem tudok csinálni. Már regeltem magam a játék honlapján, de nem enged tovább.

Mit kell csinálni?
  • Fifus
    LAN-ban próbálj szerezni magadnak másokat. Online csak eredetivel, és nem lehet eléggé elmondani, hogy milyen jó. Több évig játszhatsz a 6 1v1, és a 6 2v2 ranked mapon.
  • Aprolek84
    Nekiálltam letölteni ezt a Tales of Valor-t ,van valami lehetőség azon,hogy Online lehet játszani?Vagy ennyire csak eredetiben fogadja el,Cod4 et is lehet nyomni multiban,ennek nincsenek ilyen szerverei vagy valami hasonló?
  • Fifus
    Ide se jár sok warezos, régi már a játék, Anubisz.
  • Aprolek84
    Sziasztok!
    Letöltöttem ezt a Company Of Heroes Opposing Fronts -ot és amikor felakarom tenni ,kijön egy olyan hiba ,hogy a játék nem ment át a Windows Logó tesztelésen és ezért nem teszi fel,mit tévő tudok lenni,mert így nem tudok vele játszani sajnos:(
    Másoknál ezt a hibát nem láttam az Ncoron ahonnan leszedtem.
    Remélem tudtok segíteni ,előre is köszi a választ, nagyon szeretném tolni ezt a játékot:)
  • NovaTerra
    Akkor ugord át. :) Egyébként az a baj, hogy ranked tapasztalat nélkül szinte értelmetlen a fejtegetése. VP pedig nem elvesz a játékból, hanem hozzátesz. Tehát több taktikai lehetőséget nyújt. Akik meg minden áron base rushra mennek, azt egy közepes player is elveri 10-ből 10-szer.
  • Fifus
    Axis másik lehetősége a front mögé dobni egységet a Fallshirmjager.

VP-s győzelemre szerintem, de csak szerintem kb level 10-11 felett nem lehet utazni. Ugyanis itt már meglehetősen képben van mindenki azzal, hogy a COH se az állóháborút, se a unit-egyhangúságot nem szereti.

Base rush vonzalmad további értelmet nyert azzal, hogy nem tartod "igazi" győzelemnek a VP-set, feltételezem Blitz-ben se ilyet játszol.

T1T4: SC és ATHT és valóban PIV az irányadó egység, ATG-t értem, csakhogy WSC-ről volt szó: sniper, mg ellen. A +1 fős fejlesztés pont nem kell.
  • szoszibá
    Mert cukrozza a fikát és olyan jelentéktelen dolgokat próbál megmagyarázni, hogy agyfaszt kapok...
  • NovaTerra
    Miért baj az, ha összetett mondatokban fejti ki a véleményét? Ha nem érdekel, nem olvasod el.
  • szoszibá
    "Majd igyekszem visszafogni a megmondhatnékom." Én ennek örülnék a legjobban...
  • Kotomicuki
    Jó, rendben, persze, megértem, igen.
    Azért az empla több annál, mint amit tartasz róla - az időhúzás még jó felismerés.
    (USA - Brit felállásban jól jön a Sim-City-hez a Pop-Cap-mentes USA géppuskafészek, mert így több támogató brit empla(/egység) épülhet - brit tüzérként - , amik blokkolni tudják az Axis területszerző kísérleteit - ha van már mit (pl. ellenfélbázis-közeli területet - a pálya egyik oldalán, ahonnan csak pár lépés a totális cuting... majd a base-rush) birtokolniuk a Szövetségeseknek...; CoH-ban, a WM "lopakodóin" kívül nincs semmilyen lehetősége Axis-nak a frontvonal mögé egységet dobni, így csak szemből jöhetnek arra, ha az felállt (mert pl. Axis VP-s győzelemre ment, míg Allies a megsemmisítőre...)) <- Preddel kipróbáljátok, hátha (nem) működik?? :D ;)

"Skyland akkor is elhullott volna, ha Pred megáll középen." - USA ott nagyon egysíkú, kevés egység-típust felvonultató játékstílusa miatt kapott ki - a gyalogság és a támogatás - nem is volt nagyon mit, tulajdonképpen - túl kevés volt. Pred jó játékos, így a várt meglepetés elmaradt, mindkét részről. Illetve az, hogy megelégedett(USA) a VP-s győzelemre utazással és kivárta a doktrínájának mindkét ágán a nagyvadat, amivel érezhetően elkésett és nem is használta ki - mivel már nem használhatta ki... - megfelelően az(oka)t, mindezt előrevetítette.
    Nem volt agresszív(USA - főként, lásd: 20. perc; bár, azzal - ha kivitelezi - megint csak a b-r-ra - mint A megoldás - és a nem kiegyenlített játéktudásra/elrontott-'nem bejött' játékstílusra lett volna példa, nem a 'T2-T3'-ra...), inkább ült, a számára akkor még kedvezőnek tűnő eredményen, na. Ezért nem tartom "igazi" győzelemnek a VP-set, mert ahhoz nem kell "igazán" harcolni. Nem kell végigküzdeni a csatát, mert közben vége szakadhat annak és lehet úgy is győzni, hogy éppen a megsemmisülés előtt állt pár másodperccel az egyén és díszes kompániájának maradéka. (T'om, ez is egy játékstílus és senki sem szeretne fél-egy óránál többet egy meccsre "pazarolni".)

"...sokkal nagyobb a kifejthető nyomás T1T4-gyel" - hát, támogatás nélkül a Pz IV se bírja sokáig az ATG-k tüzét, meg az Inf HT-k se erről híresek (Esetleg Base-Rush-ra gondoltál, mert arra, szinte tökéletes?! :) ). Egyedül a +1 fő gyalogság hasznosult volna belőle, "rendes" játéknál. PE nagyon rá van szorulva mindenére a sikerhez, ha KIEGYENLÍTETT a játéktudás.

De tényleg befejezem. Valóban, egy éve CoH-t csak nagyon ritkán játszottam, nem is megy már annyira. Inkább a Blitz', az nyugodtabb...
    Várom, a többiekkel együtt az "élménybeszámolókat" az általad ismét felfedezett PE-ről és a többi frakcióról.
    (Majd igyekszem visszafogni a megmondhatnékom. :)) )
  • Fifus
    Totál nem jól látod, de csak erőlteted. Általad leírt zavar és tanakodás jeleit max level 5-ig tapasztalom.
    A videóban lévő mg empla teljesen felesleges volt, mivel én wsc-n voltam, nem is ment arra gyalogos. A pop cap mentességére írtam, hogy max a játék végi VP védelemre való,mikor már van mp bőven, és késleltetni kell. Egyéb célra egyszerűen nem használják, mert marha drága, a játék első fél órájában értelmetlen pazarlás usa részéről.

A base rush minden frakcióra egyformán jellemző, ha a játéktudás NEM KIEGYENLÍTETT: megy mindenki még egy M8-cal is a bázisra, ha wm vagype elkésett a counterrel. Nem kell ehhez a millió pénzért fejleszthető Panther Group, vagy a 8 CP-be és 500 MP-be kerülő nehézvadász.

Skyland akkor is elhullott volna, ha Pred megáll középen.

"Bezzeg Blitz"-cel se tudunk mit kezdeni, és Te sem a ranked PE-vel, NEM UGYANAZZAL játszunk, hagyjuk, kérlek. Ma is volt két 2v2 ranked PE-m és marha jól éreztem magam bennük, pedig egyet elbuktunk. Sok lemaradásom van, régóta nem játszottam velük, de igyekezni fogok. Remélem tudok majd jó repiket szállítani.

Pred és PE erejére jellemző továbbá, hogy a felfedezett WSC ellenére T2T3-at hozott, pedig sokkal nagyobb a kifejthető nyomás T1T4-gyel.

Jesszus, mennyit tudsz írni:)
  • Kotomicuki
    Akkor rosszul emlékeztem a meccs szereplőire, sorry!
    No, én ilyesmire használnám, gyakrabban a Nest-eket (hamarabb kész van, mintha félpályáról gyártanál egy egységet, pozíciótartás céljából... és az ellenfél gyalogságának mozgását eléggé be tudja határolni, lassítani) - nem nyitásként, ahogy vélelmeznétek. A pozíciót és a "talajegyengetést"(akadályok, aknák) a megkerülésének és támadásának megnehezítése miatt írtam - hátha belefutnak egy másik szektort/terepszakaszt védeni igyekvő csoportosulásba (+akna) a kerülni igyekvők, de ha már egybeér a front, akkor ennek is kisebb a jelentősége -> ha nem lehet kerülni, akkor szemből kell jönni.
    Nem Pop-Cap-s egység, így "helyette"/mellette lehet (ellen)"tüzérséget"(ATG, Mortar, Sniper - mije van az ellenfélnek sok, főként az ellen) gyártani, ha van anyag - így egy egység Pop-Cap "áráért" kettő unit-ot kapsz, amik még használhatók is együtt vmire, ha van anyag hozzá - itt egy CAC által WM ellen játszott (korai?) videó ugrik be, ahol minden anyagból maximum-közeli menyiséget halmozott fel (1v1-ben!), de a Pop-Cap megakadályozott minden egységgyártást nála (igaz, a vet3-s Gránátosokat már nem "fogja" úgy a nest, mint a vet nélkülit, de ezek az értékek(suppress) összeadódnak és sok lúd disznót győz). Ha nincs anyag, akkor egyértelmű, hogy se nest, se más nem épülhet - kivételt képeznek az akadályok, azt ilyenkor is lehet. Ha pedig kevés a mozgó egység még/már a pályán, akkor azok gyártása/pótlása az elsődleges.

De ezeket eddig is tudtad, csak nem alkalmaztad, nem?!
    Örülök, a PE iránti érdeklődésed feléledésének! :)
    [Blitz'-ben meg pont az ellentétei a frakciók (PE és USA) a CoH-s megfelelőiknek, legalábbis szerintem: ( :)) )
    PE-t helyrerakták, jó értelemben - végre lehet "normális" támogató egysége is - , míg USA "csak" plusz egységeket kapott leginkább - néhánynak nagyon örülne CAC is. :D ]

...

A "Mit lehet tenni egy Jagdpantherrel és két Pantherrel?" és a "A base rush az adott T2T3 videóban egyszerűen csak kialakult, nem tekinteném testhezálló és szinte egyetlen járható útnak." -ra:

Sajnos - , vagy sem - , de a kettő nagyon is összefügg:
    A CoH-s játékegyensúly miatt (Ezért szeretik a "nagyok", nem?!), no, meg a változatosság végett - itt mintha túlzásba is estek volna briteknél - , a készítők azt találták ki, hogy elvesznek PE-től pár dolgot, amit, az egyensúly miatt, máshol majd "visszakap". Így alakult ki az az egyedi játékstílus (nincs támogatás, csak (ön)erőből, amit bírnak az egységek, de azt is csak ügyeskedve - mikrózás igény az egekben), amit e frakció megkövetel és aminek egyenes következménye a - itt van a "visszakapás" - játékvégi nagy lendületbejövetel a Panther-ekkel és egyéb OP egységekkel (pl. Hummel, JgdP., hhmm (Luft-doki) - ott inkább az általános összkép javulása van, folyamatosan csepegtetve, így kedvezőbb a többinél azoknak, akiket "zavar" a frakció gyengélkedése a játék középső részében). [A Blitz'-ben ezt "javították ki", azaz, a PE, az USA-hoz hasonlatosan "unalmassá" lett, mert mindene meglehet, még a CoH-ban hiányzó
    támogatása is. (Persze, hogy lehet támogatása a CoH-ban PE-nek a Hummel által, de akkor a többi téren marad gyengébb (harckocsik, gyalogság), a másik doktrínáihoz képest.)]

Hol is tartottam? Ja, meg van...

Sz'al, PE a játék eleji viszonylagos vidámsága - gyors foglalás - , a játék közepére (SC/AC után) tanakodássá, majd zavarrá alakul át (Pred-nél nem, mert ő jó játékos (és jól tud mikrózni)! ( :)) ) ), ha csak az ellenfél nem oly előzékeny, hogy hagyja PE-t vidáman táborozni a Párducaira várva.
    Ha "csak" találkozóharcokat kell vívni PE egységeivel - a középrésze a gémnek ilyen -, akkor nagyon kell hogy létszámfölényben legyenek, VAGY ne legyen támogatása az ellenfélnek (ami ellen eléggé szegényes a repertoárja és a zömében könnyedebb egységei sem viselik jól azt), különben a sikert az ellenfél hibázásától várhatja egyedül, mert a unit-jai nem tartanak ki - vagy egy koreai tizenévest megszégyenítő módon kell a parancsokat egymás után kiosztani(a). (Kicsi a gyalogsági egységeinek a létszáma, így hamar el kell menekülniük, ha veszteség éri őket, mert az újonnan való legyártásuk ugyan csak drága, nem csak az emberpótlásuk az. A magára hagyott gépei pedig hamar elveszhetnek, ha van ellenük kapacitás (pl. ATG) az ellenfélnél -> PE-t a legkönnyebb Manpower-hiányos állapotba hozni - a sebesültjei végleg elvesznek - , miközben arra ő volna leginkább rászorulva (fejlesztések, egységpótlások drágák/MP igényesek.)
    Ha túléli/hagyták túlélni PE-t a középtájékon, a akkor a játék végső fázisára megkaphatja az addigi szenvedéseiért a kárpótlás, a Párducokat és ha van, akkor a választott doktrínájából az OP egységeket. Innentől "csak" annyi a dolga, hogy ezen "mindenevő" csodákkal taroljon a térképen. Ja, hogy közben, mert középen gyengécske volt a sereg (és az ellenfél, hogy nem élt ezzel a lehetőségével...), a VP-l nem áll túl jól?! Akkor nem marad más hátra, mint a joker kijátszása: az OP egységekkel és a sereg maradékával, mint a támogatásuk, lerohanni az ellenfél bázisát.

De ezt már írtam. Pe ellen, CoH-ban elégséges, ha levakarod a gépeiről a gyalogságát - vagy a gyalogságáról a gépeit - és nyert ügyed van, mert más támogatása nincs az egységeinek, sajnos. Tehát az egyedüli megoldás, a Base-Rush is csak menekülés a győzelembe, PE részéről - Bezzeg a Blitz'-ben...
  • NovaTerra
    Nem tudom. Én még mindig nem játszom, csak néha kéretlenül osztom az észt.
  • formatuq
    HtVash, mikor tolunk 1t?

nin9