Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Azt elõre is nagyon szépen megköszönném! 😊
Milyen séma szerint írtok fel (adtok tanácsokat) a Fansite oldalra? Mert a legutóbbi is már Májusi? "Company of Heroes - Gazdasági továbbképzés 2", stb...
Jó lenne olvasni ezekrõl az apróságokról Számomra nagyon érdekesek ezek a cikkek, trükkök 😊
Hisz ezekben rejtõzik a gyõzelem kulcsa 😊
Szia!

Mivel mostanában sajnos nem jelent meg új cikk, ezért körbekérdezek, hátha van valakinek kedve írni egy ilyet, esetleg lefordítani egy angol nyelvût.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szia CAC, Szia Fifusz!
Sziasztok!
Ami Fifusz linkjét illeti, igyekszem, bár az angollal hadilábon állok 😊 😄
Ezért is lenne jobb az oldalatokon errõl olvasni, vagy egy komplett és átfogó "TUTORIAL-t" végigkövetni, ahogy ezt más (nem Magyar) oldalakon már láttam.
Nos, igen. Elég kevesen érdeklõdnek a térképkészítés iránt. De mondjuk megnyithattam volna már a témát az is igaz. Ennek most eleget is tettem.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Szia Fifusz! 😊)))))))))))))))) Nem is tudtam, hogy Te ide is szívesen írsz! Azt hittem, hogy csak a CoH Fansite-re 😊
Örülök, hogy írtál, mert a Fansite oldalán ez a forum üres 😞
Sziasztok! Valaki csinált már pályát a CoH-ban? Worlrd Builder-rel?
És ha igen akkor hogyan kell?
Auto teammatch. Társ kell hozzá.
Hali, az AT-s meccsek micsodák és miért nem lehet õket elindítani? csapat kell hozá?
Közben olvasgattam Steam fórumot, más is járt így a ToV-val. Könnyen lehet, hogy kifogytak a CD-kulcs keretbõl. Elvileg csak várni kell...remélem így lesz.

Na sikerült megoldani a 60Hz problémát. Pont úgy, ahogy leírtad. <#eljen>

Megvettem a ToV-ot is és akkor úgy voltam az alap se hiányozzon. Így végül is mind3 megvan. Viszont van egy problémám. A ToV nem indul. <#conf>

Az alapnál kiírta a CD-kulcsot, azt az indításnál elfogadta és fel is oldotta az alap kampányt. A ToV-nál viszont nem akar CD-kulcsot mutatni. Azt írja mindig ki "Csatlakozás a kulcsszerverhez sikertelen."

Innen szedd le a patcheket és telepítsd fel. Mennie kell.
Sziasztok! Felraktam a játékot a relic le is szedte a patch-eket. De amikor elindítom a játékot újabb patch-et kér. Rá nyomok hogy szedje le. De azt írja ki a patch nem elérhetõ próbáljam késõbb. Mi lehet a gond? A válaszokat elõre is köszönöm.
Köszi ezt mindenképpen megpróbálom, ha otthon leszek. <#worship>

Samsung 757mb monitorom van. 1024x768 100Hz-en megy. HD4830-as VGA-m van (DX10.1) úgyhogy nem tudom megkerülni a DX10-et. Na a drivert (lehet nincs is win7-hez) fel se raktam nem is gondoltam rá sose. Mikor ezt a monitort vettem (2005) még Vista se volt sehol. Xp-hez használtam drivert, de Win7-hez már nem.

bajgunar
Szerkezd a kapcsolót! (Ikon-on jobb egér/tulajd. és a Cél: -->
"C:\program files\THQ\Company of Heroes\RelicCoH.exe"
és illeszd be a végére:
"C:\program files\THQ\Company of Heroes\RelicCoH.exe" -novsync -refresh 100 -nomovies

Ezeket rakd be! És hibátlan lesz, No intro-val, 100Hz-en, és nincs vsync! Vagyis ha a géped tudja (nekem pl 140Fps-el ment) nem max 100 fps-ed lesz.
Nekem így sikerült! Nekem Dx10-be 30Hz-en akart menni mindenképp (pedig 60Hz-es a samu led-em) refresh 60-at írtam és ment hibátlanul, anno egy 120Hz-es acer-om volt, ott meg 120-al! És nem kell RefreshLock. Azzal nekem sem ment.
Itt van pár kapcsoló.
De a többit nagyon ne használd, felesleges! -dev -el pl nem tudsz multizni, hangot kikapcsolni minek?, missin unlock már csalás...
Sok sikert!

CRT és a drájvere sem dobja föl opcióként - vagy nagyon gagyi, vagy túl minõségi lehet az a monitor?! A Windóz képernyõ/monitor beállításai tájékán sincs ilyen opció? (2002-s 755 DFX tulajként: a moncsi a 60 és a 66Hz-t támogatná hivatalosan, de a w7 85-n hajtja (visszavéve 60-ra egybõl elõjön a vibrálás) és mûködik a CoH, DX9 VGA-l!)
A grafikai részletesség visszavétele sem segít?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

sparrow35
Köszi.

I want to be a mighty pirate ever!

sparrow35
Ez nekem is rossz hír, mert crt-m van, nem lehet dx9ben futtatni?

Értem, köszi. A teljes multihoz akkor a ToV kell. Na mind1 most már megvettem az OF-et, azt hittem bármelyik lehet multihoz. És úgy választottam, hogy annak a kamápányával is játszanék. Na mind1 nem ezen a 406Ft-on múlt az életem. 😄

Viszont egy dolog már zavar. Úgy néz ki csak 60hz-en hajlandó mûködni és sajnos CRT monitorom van. Így ez egyenlõre játszhatatlan. 😞
Még RefreshLock progival se tudtak rákényszeríteni a normál értéket. 😞
Ezt szerintem a DX10 okozza. Crysisnál is DX10 only 60Hz, de ott lehet DX9-be indítani.

Alapjáték tartalmazza az amcsi kampányt. Multiban tudsz játszani us-el és wm-el. De összerakhat pe, illetve brit ellen is. Az OF hozza a PE-t és a Britet. Azaz azt a két kampányt. Ha csak OF van meg az alapjáték nélkül, akkor multiban pe-vel és brittel tudsz játszani, de ellenfeled lehet us és wm is. Ha a ToV-ot veszed meg, akkor tudsz játszani, mind a 4 frakcióval multiban és skirmishben is, csak az alap és az OF kampányt nem tudod. Tehát, ha nem érdekel a single játék, akkor a ToV-ot éri meg megvenni.
Én most csak az Opposing Fronts-ot vettem meg. És Skirmish-ben nem engedi csak az angolokat és a panzer elite-t választani. Az amcsi és wermacht le van lockolva. Azt írja a ToV kell hozzá, hogy feloldja õket.

Elég megvenned a ToV, ugyanúgy játszhatsz vele multiban. Igazából bármelyiket elég megvenned, patchelés után ugyanazt kapod multiban, csak single kampányt nem tudsz vele játszani. De a single része a játéknak elég silány, a multi viszont jó.
sparrow35
Értem, kösz, valaki azért még csak benéz ide mielõtt lejár az akció...

Gubberx
Sajnos az online részét még nem volt alkalmam megnézni mert csak gyorsan megvettem este.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

sparrow35
Nem nagy összeg de haveromnak steamen csak a Tales of Valor van meg és vele játszanék együtt mások ellen és nem tudom hogy mûködi kaz egész rendszer.

Gubberx
Én egyben megvettem tegnap 1500 Ft-ért, szerintem nem nagy összeg a 3 részért 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

sparrow35
Hali, most hogy nagy leárazás van steamen érdekelne hogy Company of Heroes Tales of Valor-t elég megvennem, ha multizni akarok, vagy az elõzõ részekkel játszanak többen? Egyáltálán hogy mûködik, minden címnek külön szerverei vannak?

Amúgy egy kérdés nem találtam faq-ban. Multi hogy mûködik? Kiegészítõként van lebontva pl szükséges a ToV hogy a frakcióhoz megkapd az új egységeket vagy elég egy opposing fronts?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Steam 5 euró az egész pakk leárazva.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ilyen problémával mi is küzdünk, pedig nekünk rendes honlapunk és közösségünk van. Fenn, a magyar fansite.

Hali!
Ha valakinek van kedve hamachin keresztül COH-ozni az írjon rám bátran. Eddig 3-4 fõs a csapat, de minnél több annál jobb.
Üdv,
JETAN
Nagyon Köszönöm!!!!!!!!!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

AndrewT
http://www.supergamer.hu/company-of-heroes-anthology-games-for-windows-p-4689.html

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy honnan lehet megszerezni a COH eredetibe kéne mind a 3 esetleg ha tudtok online boltot pls linkeljetek legjobb lenne vmi 3 az 1 be csomag vagy vmi nem tudom van e ilyen?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

hello nekem van egy kis gondom a company of heroes -al jatekban kb 10 perc mulva elö jön hogy relic problem meg hogy kuldjem el nekik mi a hiba mit tegyek elkuldtem es nem segit a jatek eredeti a segitseget elöre is köszönöm.
...no meg semmit nem ér s vetes grenek ellen. És akkor még a táposabb storm vagy kch meg sem lett említve.

Egyébként meg M3 az isten. 😄

Én két M3-at nem gyártanék, inkább WSC-bõl MG és sniper és mortar. Illetve akna minden fontosabb ponthoz. Mikróigényesebb, de figyeld meg, hatásosabb.

Callio marha messze van amúgy is, rengeteg CP és MP.

Szia! Nekem általában, ha csapatban játszunk az HMG szokott beválni, de abból is legalább vagy 3. Jól elhelyezve nem sétálnak át rajtuk úgy, mint ha csak 1 lenne. És ott van még az M3 Halftruck-ra megvásárolható quad ágyú ami igen szépen eszi a gyalogosokat. Távol kell tartani õket, szép messzirõl had osszák. Ebbõl is jobb ha legalább 2 van. Nem mellesleg reinfolhatsz is mellettük.

Igaz, köszi. Nyilván a karbantartások miatt hezitált, most már jó.

Viszont lenne egy kérdésem:
USA-val Wehrmacht ellen játszva mit lehet tenni a wehr infantryblob ellen? 3-4 Grenadier, Elite armorra vetezve? Sajnos a vetezett BAR-os, gránátos Riflemanjaim nem bírnak velük. Mi az USA fegyvere a blob oszlatásra?

Ugyebár fordított helyzetben könnyû dolgom lenne, a Wehrmachtnak számos fegyvere van a tömegoszlatásra. Kezdetben lehet Pumával és Nebellel dolgozni, késõbb jöhetnek a komolyabb blob oszlató eszközök, mint a Walking Stuka és az Ostwind.

Viszont USA-nál nemigen tudok ilyen bloboszlató cuccról, talán az egy Calliope lenne hatásos, de az ugyebár doktrína egység, és én nem játszom armor doktrínát.

Tévedés. Ha nincs net kapcsolatod, vagy offline a Relic szerver, kell a cd.
Lásd itt.

Mi van mostanában a COH-al?
Elvileg ugye betett CD nélkül lehetne játszani. Ehhez képest minden tetves indításkor CD-t kér, sokszor nem enged bejelentkezni, ledobál a relic szerverrõl satöbbi.

Egyébként eszméletlen hogy mennyire visszalépés a COHO után. Nincs 3v3 és 4v4 automatch, a legtutibb COHO ranked mapek nincsenek benne a ranked listában, így rankedolni se lehet rajtuk. A szarabbnál szarabb ranked mapok közül kettõt lehet kikapcsolni. Az online rendszer, chatszobák, hasonlók is egy vicc a COHO-hoz képest. Remélem ezeket a funkciókat beépítik majd a COH2-be.

Sokan a COHO csõdbemenetele után a Relic bírtatására azért vettek COH-ot, hogy folytathassák a játékot. Nyilván sokan nem vették volna meg, ha elõre tudják, hogy az alap COH kábé a töredékét tudja online játék terén, mint a COHO, és csak éppen a kedvenc meccseiket nem fogják tudni játszani vele(pl: ranked az új 4v4 mapokon stb).

Szívesen.
A másik felvetésed meg helyes. 😊

Hali.Köszi CAC.Nekem is hasonló a problémám,de valszeg a karbantartás elhúzódása miatt lehet,mert volt az utóbbi 2 napban--remélem-,és akkor is ezt írta ki,szóval türelem😊
Sziasztok!
Próbálok belépni a COH-ban a profilomba, és ezt az üzenetet kapom:
"This profile is currently busy, please try again shortly."

Mi ez? Hogy lehetne foglalt a profilom, amikor csak az enyém?

Szia!

Régebben minden adás után feltettem ide. Aztán rájöttem, hogy felesleges a meccseknek külön aloldalt szerkeszteni, mert a procaster oldalán ott vannak archivban.
Ezt a honlapról is el tudod érni. Kattints az élõ közvetités videó lejátszó ablakára, ami elvisz a procaster oldalán lévõ CoH szekcióhoz. A videó lejátszó ablak alatt megtalálod a Latest videos részt, ahol ott lesznek a korábbi adások.

Sajna most szerdán pont elmaradt. :S

Hali.Hol lehet utólag visszanézni a szerdánként esedékes közvetítéseket?Mert a youtube-on csak hónapokkal korábbiak vannak.Köszi.
Barátom, Te jártál már a magyar fansite-on? A bannerban van a linkje,csak mert páran játszanak még vele...

Hello,

ha valaki szokott még vele játszani, az legyen már oly kedves és vegyen fel steam-en, aztán játszhatnánk, mert nem sok COH-os ismerõsöm van. köszi.
steam id: bakerhun

Mivel senki sem szólt rám, hogy már megint tévedtem, ezért magamnak kell korrigálnom a hibám. Tehát (PE esetében, de az árfolyam WM-ra is igaz):

- 480/60 (manpower/fuel) a kezdõ ára a Pz. IV E-nek (alapegység), erre jön még 50 muniért a kötényezés
- 500/80 az F2/F8 verzió (SE - 2.54-ig(?), Luft dok), amire szintén 50 muni az oldalvédelem
- 550/100 a H változat (PzJ dok), ami már eleve kötényes (idegõrlõ kivárni, amíg összegyûlik rá az anyag..., itt csak 25%-kal lehet gyorsítani a Pz IV-k elõállítását, 1 CP-ért, míg a WM szekció a költségeken is spórolhat a Blitz dokkal, 2 CP-ért)
(A 2.54-ben még 25-25 muni és a fejlesztés idejére helybe topi kéne a 25 munis HE és 50-75(?) munis páncéltörõ gránát késõbbi használatának lehetõségéért, amit az újabb verziókban már eltöröltek és alapból használhatók az opciók, ha van rá keret.)

...
A FJ és GJ 600 manpower-es (6 pop cap - v2.54) egység, ami 15-20 másodperccel a ledobása után, miután felvette a két csomagját - ha a "akadályba" dobja õket az egyén, akkor matathat az egérkurzorral, mire meglesznek...), már teljesen felszerelt. 1 + 2 CP után már képezhetõ az egyik, +2 CP a másik (szabadon választott a sorrend, bár a nekik +1 vetet adó fícsõr, 2* +2 CP-ért az FJ ágán van), ill. 2 CP a Pz. IV F2/F8.

A videókon néha kissé pazarlóan áldozzák be az egységeket az ifjak - az én mértékemmel mérve - , még ha értékes idõt nyernek is ezzel. (A Blitz-ben minden egység vetezõdhet (úgy tudom, hogy 5 a max. - nekem ennyit sikerül elérnem), ill. a lõfegyvereiket is squad szinten kell, hogy megvegyék - nincs minden rifle-re egységes BAR 90 muniért (csak a gránát és a sticky fejlesztés hat minden egységre), hanem rajonként ennyiért kell rájuk fejleszteni, ahogy az Assault PG is csupaszon (98k) kezd, majd kap 2 db, 50 munis opciót a G43-ra és az MP44-re...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)