8857
-
CAC #8210 Szerintem nem az zavart be. Minket is dobál ki egy ideje, pedig nem használok még modot sem.
Egyszerűen szar most a RO. -
wednes #8209 Sajnos a jó kis Realistic Skin Pack-et kukázni kellett, mert multinál ledobott.
Ha jól tudom eddig nem volt vele gond, csak a legújabb karbantartás kavart be neki. Sajnálom, mert ezek után az eredeti kinézett elég csapnivalóan hat. -
CAC #8208 :)
A játékon belüli News fülön csak a tervezett karbantartásokat szokták feltüntetni. Szerintem van valami twitter vagy FB oldal, ahol kint vannak az ilyen hirtelen közbejött kiesések, csak én nem mozgok ilyen közösségi site-okon. -
bgabor #8207 Na, jó, csak én naiv azt gondoltam, hogy találok majd valami hírt vagy értesítést az oldalukon, hogy "ilyen meg ilyen okból eddig és eddig nem megy, bocsi". Túl sokat vártam. -
CAC #8206 Úgy csinálsz Gábor, mintha hosszú pályafutásunk alatt ez lett volna az egyetlen eset, amikor nem működött a RO. :) -
bgabor #8205 Beloginolok, DVD-ben van, és jobb fölül piros marad az Online jelző. Mi a fene van ezzel? -
bgabor #8204 Mi van most a Relic Onlineal? Nem enged bejelentkezni, és persze minden login próbálkozásnál követeli a DVD-t. Idióta védelmi rendszer. -
CAC #8203 Próbáld megbeszélni a rendszergizdával, hogy lője be a portforwardot nálatok. Elég csak a te ip-dre. -
szoszibá #8202 Én is koleszos vagyok és mivel itt tiltva van az ilyesmi (online játék), én úgy oldom meg, hogy benn hagyom a dvd-t. Most például nincs nálam, ilyenkor meg azt csinálom, mint régen, mikor a törtel toltam, benn hagyom a mini image-t, host fájl átír, yasu. -
NovaTerra #8201 Akkor nálad van valami gond, akadozik a net vagy valami blokkolja, én nem tapasztaltam ilyet soha. Amikor rendszeresen játszottam, akkor is a fiókban tároltam a DVD-t. Lényegében csak telepítésnél kell, mert mint írtam, ha nem enged fel, akkor nem éri el a szervert, max. replayt tudnék csak nézni vagy kampányt játszani. -
bgabor #8200 Igen? Hát velem gyakran megesik, hogy egy nap háromszor is beteteti a DVDt indításkor. Jó szar védelmi rendszer ez, hogy az eredeti tulajokat is hülyére szívatja. -
NovaTerra #8199 Ha csak multizol, akkor fölösleges a DVD, mert csak akkor ellenőrzi, ha nem éri el a szervert. Karbantartás vagy valami hasonló miatt, tehát egyébként sem tudnál játszani. -
bgabor #8198 Köszönöm. Még egy kérdésem lenne. Eredeti játékom van, de mivel kollégista vagyok, állandóan magammal kellene hurcolásznom a DVD-t, elvégre kit tudja mikor van kedve verifyolni a játéknak. Ezt ti hogyan oldjátok meg?
Még így eredeti játék birtokában is úgy gondolom hogy erős túlzás a COH védelmi rendszere. -
NovaTerra #8197 Nálam 1920-1200 felbontásban nem volt gond. -
NovaTerra #8196 Azt azért beláthatod, hogy egy basic rangból nem tudsz következtetni a másik játéktudására. Mert az lehet, hogy 1 pályán játszik folyamatosan és begyakorolt valamit, olyan beállításokkal, ami neked kedvez. De az is lehet, hogy csak ismerőssel játszik, de magas szinten (ez a ritkább). Ezzel szemben, ha látod, hogy rankedben lv14 1v1 a rangja és sok meccse van, tehát nem smurf account, akkor be tudod lőni, hogy kb. mekkora a játékerőt képvisel. -
#8195 Sziasztok.
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a COH nem akar menni 1920x1080-on ? Samsung P2270 HD monitorom van,ha beállítom a felbontást 1920x1080-ra akkor ki írja a monitor, hogy "Nem támogatott üzemmód" más játékoknál még soha nem tapasztaltam ilyet. -
CAC #8194 "Csak utálom, hogy ennyire lenézik a basic-et játszó playereket."
Nem lenézésről van szó, hanem köztudott, hogy skillben a basic rang << ranked rank. -
szoszibá #8193 Nem tudtam, hogy ő Wayne sorry. Már be is fostam. Csak utálom, hogy ennyire lenézik a basic-et játszó playereket. Én általában azt toltam jóval többet mint rankedet. És lettem 13-as basic szintű, mikor elkezdtem ezután rankedozni meg azt láttam hogy vagyok olyan 10-11-es simán.
Értem én, hogy nyilván hamarabb el lehetett volna érni ezt az eredményt, ha csak rankedolok, de így sem vagyok szar player.
Egyébként meg kurva sokat játszok basic meccset 1v1-ben VP-vel és normal res-el természetesen. Ha valaki ilyet tol, az nincs is messze a ranked-től, és akkor a basices rangja kábé reális. -
Fifus #8192 :), jesszus, szoszibá, Wayne-nel inkább ne... Maradjunk annyiban, hogy igaza van, ez egy very hard skillful játék, ez a sava-borsa, amit nem tudsz basic meccsek alatt megszerezni. Nem hiába nem szerepel "komoly" tornákon. -
szoszibá #8191 Aki basic meccset játszik, az azért játszik azt, mert AZT VAN KEDVE. Attól még nem rossz játékos. Ez nem függ egymástól. Én általában basicet játszok, de ha ilyen nagy szád és nagyra vagy magaddal, majd jól elpicsázlak és akkor talán majd más lesz a véleményed... -
NovaTerra #8190 Ranked rangokat nézd! Ha az 1-es, akkor ő level egyes. Level 10-12 közepes játékosok, level 13-15 jó játékosok, 16 fölött a legjobbak. Ha basic meccset játszol, akkor a basic rangot fogsz látni, ami az égvilágon nem jelent semmit. Akik csak basic meccset játszanak, azok általában azért teszik, mert rossz játékosok és rankedben nem boldogulnak. Játssz te is ranked automatcheket! -
bgabor #8189 Valaki légyszi magyarázza már el nekem a COH-ban a fejlődési rendszert. Melyik adatból tudom megállapítani hogy valaki jó játékos e? Mert Level 7-8as csávókat látok a nevük mellett csilivili ikonokkal úgy, hogy az adatlapjuk szerint minden néppel egyes szintűek, és lenyomtak vagy húsz csatát a logjuk szerint. Vagy ott csak a legutóbbi csatákat tünteti fel? Sajna tök átláthatatlan a rendszer. -
Kotomicuki #8188 A Blitzkrieg csapat béta-tesztereket keres itt!
Ezek szerint hamarosan jönni fog egy újabb verzió... meg majd annak javításai is, idővel! -
Fifus #8187 Az még annak is komolytalan. -
Apa27 #8186 Sziazstok! Tudni már valamit a CoH 2-ről?
A Youtebe-on van fent valami CoH2 Trailer, de félek, hogy az csak valami rajongói "feltöltés". -
szoszibá #8185 Nincs mit! -
#8184 Ez volt a hiba! Pedig azt hittem, hogy minden módosítást kitöröltem belőle, volt még egy kis maradék benne! Sikeresen regisztráltam! Köszi szépen a segítséget! -
szoszibá #8183 Ha volt kalóz verziód akkor a host fájlt töröld, vagy módosítsd vissza.
C:\Windows\System32\drivers\etc mappában. -
#8182 semmi változás -
bgabor #8181 Az egy nagyon gyér játék, nem mérhető a COH-hoz. -
Fifus #8180 Registry-t is tisztíts és telepíts újra. Amúgy Relic Online szarakszik újabban, légy türelmes és próbálkozz többször. -
#8179 Sziasztok! Beruháztam az Anthologyra, (non-steam) feltelepítettem, aztán peccselés 2.602-ig majd beléptem, kapásból offline módban indított (lehet a router miatt..TP-LINK) aktiváltam a többi kampányt majd RELIC ONLINE ACC-ot szerettem volna készíteni, de a create lehetőség szürke volt, ezután felmentem a companyofheroes.com-ra, ott is próbáltam regisztrálni, de nem küldték meg az aktiváló e-mailt, írtam a supportnak is, de még nem válaszoltak, hátha valaki itt tud segíteni, nekem is volt fennt kalóz verzió.. előre is köszi -
Fifus #8178 Ruse-t nem dicsérik annyian, mint a CoH-ot. A balance katasztrófa, a játék bugos, nemsokára újságmelléklet lesz, annyi az ára. -
NovaTerra #8177 Ruse-t sokan dicsérik. Én nem játszottam vele, csak videót láttam róla. -
CAC #8176 Nincs. :) -
Apa27 #8175 Engem ami kimondottam megfogott a játékban, az az, hogy nem lehetett orrba-szájba embert csinálni :) No meg az, hogy figyelni kellett, hogy az embereidet vidd fedezékbe és, hogy mikor mire osztod szét a muníciót. No meg a terület szerzés/vesztés lehetősége. A grafikáról és az elforgatható nézetről nem is beszélve :)
Van ennél tökéletesebben kidolgozott (második világháborús) stratégiai játék? -
CAC #8174 Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy én pont akkor néztem a Band of Brothers, amikor a CoH kampányt toltam. Remekül kiegészítették egymást, isteni hangulatot teremtve. Egy rossz szavam sem lehet a kampányra. -
NovaTerra #8173 Meg kell tanulni szelektálni. Vannak olyan játékot, amivel az ember játszik pár órát és megunja, nem érdekli igazán, csak kicsit elszórakoztatja magát. Ezeket nem érdemes megvenni. Vannak olyanok, amik hosszú játékélményt biztosítanak. Már a terméktámogatás miatt is érdemes megvenni. A CoH-nál pedig van még valami, multi nélkül őszintén szólva gyenge a játék, a kampány nem lett eget rengetően jó. Akinek csak az kell, annak felesleges megvenni, bár 10 dollárért már az se olyan nagy pénz. Akinek multi is kell, az pedig költsön rá. -
Apa27 #8172 Jogos... Nekem 15e-be került még 2009-ben, de szerintem megérte... Nincs vele gond! Automatikusan frissíti magát! Már egyszer leszedtem és mikor újra telepítettem a multis eredmények és minden magától visszaállt:)
Plusz! Egyre jobban vonzanak az eredeti játékok!!! Tudom, hogy nagyon drágák, de ha befektetsz, akkor nem lesznek ezek a HOGYAN KELL...NÁLAM NEM MŰKÖDIK dolgok! -
Fifus #8171 Persze, én is "megnéztem" egy-egy játékot, filmet, egyebet, de azt mindig tudtam, hogy nincs multi, nincs peccs és egyéb jóság az eredeti nélkül, épp ezért nem tettem fel barom kérdéseket sehol, hanem megvettem azt a kurva játékot, ha kellett némi plusz.