Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így rendben is lenne, de a céltudatosság és ennek eltökélt végrehajtása a döntõ, amit már az 1. szintû játékosnak is követnie kell a siker érdekében. Itt érzõdött az a fajta bizonytalankodás, hogy az ellenfélnek túl sokáig hagyva lett, hogy a saját elképzelése szerint folyjon a játékmenet (2 VP és a középsõ rész birtoklása), miközben se erre ("csak" 1 Mortar HT, támadni képes gép - Hetzer, PIV - nélkül; csalinak nem jó az AC, hiába gyors, a kontrákra kihegyezett gépekkel (Marder, AT HT), önmagukban meg nem lehet nyomást kifejteni), se a base-rush-ra (gyalogsági fedezet hiánya, a támadás korai berekesztése) nem történt komoly felkészülés, és ez így majdnem végzetes lett - mondjuk, pont ez tette érdekessé a végjátékot, mert már mindent egy lapra kellett feltennie Prednek, ha még gyõzni akar és itt azért (már) látszott, hogy nem ma kezdte gyûrni az ipart.

Nagyon érzõdik a PE frakción, hogy nincs megfelelõ támogató tüzérsége - vagy, ha ez van/lesz, akkor a nyomáskifejtéshez nincsenek meg a "korai" eszközei (Hetzer, Wirbelwind), ami a játékkezdeti lerohanást és egyben a sikert megvalósíthatóvá tennék számára - , miközben az aktív, támadó stratégiára volna kihegyezve a frakció, amihez nagyon kéne az az összhang és egyensúly, amit nem lehet létrehozni, mert ennek valamelyik eleme mindig hiányozni fog - a játékegyensúly végett. Ha nem jönnek be a korai gyõzelmeket hozó lerohanások és területtartások, akkor, legtöbbször már csak a base-rush tudja megmenteni ezt - vagy a VP-ben éppen vesztésre álló - frakciót.
A PE gyalogság támadó felével nem is volna akkora gond, de a védekezõ részével, a kitartással már gondok vannak alapból - a létszámhátrány, a költséges fenntartás - , amin csak a fejlesztések tudnak, úgy ahogy, segíteni. (Itt azért ki kell térni arra a nem elhanyagolható tényre, hogy míg az USA gyalogsága központilag, egyszerre van fejlesztve - a Ranger-eken(, Airborne-kon) kívül - , addig a PE egységeit külön-külön kell (50 muni/squad) vagy még több manpowert kell rájuk áldozni a többlet erõért - ez 6 gyalogos egységnél már elõnyösebb az USA részére, nyersanyag-ügyileg. + a sebesültjei is végleg elvesznek PE-nek, míg a másik frakciónál ezen lehet segíteni -> eléggé drága mulatság a PE gyalogság, miközben nélkülözhetetlen - mivel más tûztámogatása nemigen lehet a gépeinek és sohasem állhat kevés egységbõl, mert sérülékeny és gyakori "karbantartást" igényel.)
A gépei, bár elõbb jöhetnek, mint az amerikai félé, de azoknál rendszerint sérülékenyebbek, így a gép-gép elleni harcban, általában alulmaradnak. Ezen kéne segíteni a támogatással, ami a legnagyobb gyengéje ennek a frakciónak: a direktre csak a gyalogsága jöhet szóba, szigorúan a fejlesztések után és a szintén gyengécske gépei; indirektre meg csak a Mortar HT van, ami vetek és további támogatás (pl. Muni HT) híján eléggé karcsúnak mondható. (vö: Howitzer, Calliope, légi támogatások; azaz USA-nál bármikor megoldható ez - és a hatékonysággal sincs baj)
Sajnos, a fejlesztések is szépen szétszórtak, és így már eléggé drágák is PE-nél...
Tehát, az egyetlen esélye PE-nek a jól összehangolt, lehetõleg minél koraibb (kontra)támadás...

Áhh, mennem kell...

Sz'al, félig fel kell mentenem Predatort, hogy nehezen akaródzott az utóbbi patch-ekben kikupált ATG-front ellen megindulnia, de a komoly és egyetlen esélyt nyújtó base-rush-t akkor sem hajtotta végre kellõ eréllyel.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ez így rendben van, csak ugye Pred fog of warral játssza a meccset. Ilyenkor közbelép egy bizonytalansági faktor, amit egy level 10-es nehezen, egy 16-os könnyebben él meg...

A Fansite-on megjelent 'Panzer Elite T2-T3 stratégia' c. cikk videójával kapcsolatban lenne pár észrevételem (pályaszélrõl, utólag, kibicként):

- A PE által 7., ill 8. percig elfoglalatlan 2, "saját", Municiós terület MP-hiánya/-kiesése érzékelhetõ, ezeket is mihamarabb el kellet volna foglalni, pontosan a játékban alkalmazott, viszonylag nagyszámú PG-egység manpower-szükséglete miatt; miközben a Ketten a két map-szél között ingázik
- a Kettenek biztosítása nem volt megfelelõ, a PZJag doktrínában kapott javítási képessége sem lett kellõen kiaknázva
- a 17. perctõl kialakult PE nyomást (a 2. M8, majd az 1. Hellcat kilövésével) az USA bázisának felszámolása kellett volna, hogy kövesse a 20. percben, szerintem; a sajnos akkor éppen nem létezõ (ezért elkapkodott támadás volt így) gyalogság középre nyitva (késõbbi VP-foglalási célzattal) fedezi a gépeket az ATG-k elõl, míg a négy csõ (2 Panther, Marder, AT HT - a Mortar HT, mint PE egyedüli, általános tüzérsége nem hiányozhatna semelyik base-rush-ból sem) végez a bázissal - + az AC, mint tartalék és Sniper-vadász/ATG-forgató - , az ellenfél akkori ereje (1 Hellcat, 2-3 AT, 2 Sniper, pár Engi) ezt lehetõvé tette volna - a korai visszavonulás (a gyalogság(i fedezet) hiánya miatt) nagyon elhúzta a játékmenetet és több saját veszteséget okozott, mintha az épületek le lettek volna tarolva és közben vesznek el azok az egységek, amik a késõbbi összecsapásokban amúgy is elvesztek.
- a VP egyensúlyának USA felé történõ, jelentõs elmozdulása majdnem végzetessé vált; ahogy a kezdeti jó map-kontroll is semmivé lett a játék közepére (USA mindezt a gyengén foglaló Engi-kel érte el - a Sniper-ek segítségével, mert se Jeep, se M8 nem húzott! 😮 :S)
- a PE gyalogsága nagyon igényli és meg is hálálja a fejlesztéseket, ha ekkora számban (5-6+ squad) vannak használva - igaz, a HMG elég ritka jószág volt a gémben (a Mortar meg fõleg, a Rifleman-l egyetemben) és a mesterlövész ellen kevéssé hatásosak ezek a buffok (a gyógyítás (itt fõként a Flame-Engi miatt), a gyújtógránát az ATG-k "mozgatásához" (addig sem lõnek a gépekre), a sprint és a +1 fõ (a 4 fõs PE gyalogság már tud elhagyott ATG-t is "szerezni", kevesebb, mint 150 MP-ért úgy, hogy nem veszti el a fegyverfejlesztéseit és ez Armor-doki ellen, esetleg Sniper csaliként (erre az elhappolt HMG) is jó...) azért komoly segítség, HA el van kapva az orvlövész és nem vetezõdik a csillagos égig -> az ATG, a Sniper-ek levadászásáig, HMG/gépi fedezet nélkül, nem sokat tehet a gyalogság ellen; azaz VAGY az orvlövész, VAGY az ATG kerül (elõször) a gyalogság célkeresztjébe, majd a magára hagyott ATG (a visszavonuló/-forduló) gyalogsággal szétszedhetõ, míg a Sniper, ATG-k híján gépekkel (AC, Ketten felderítés mellett) levadászható)
- a (német (fél)nehéz) páncélosok mindig az ellenfél (bázisa/felvonulási útvonala) felé nézzenek, elõre- és visszavonuláskor, ill. a javításuk alatt is, mivel úgy a legnehezebb kilõni õket (itt egy Panther veszett el ennek be nem tartása miatt, fölöslegesen a 33. percben)
- érzõdött, fõként a játék utolsó harmadában, hogy nem kezdõk csaptak össze, mert mindkét fél megpróbálta kihozni a legtöbbet az adott helyzetekbõl, így végül mégiscsak jó játékká lett a párviadal, mert küzdöttek a legvégsõkig a felek

A nem mindennapi USA nyitás (keine Rifleman, nur Sniper), szerencsére, nem tudta annyira megzavarni Pradator-t, hogy ne õ gyõzedelmeskedjen végül! 😊
Köszönet és dicséret a cikkért és a videóért az azokban közremûködõknek! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hi!
Ti most ebben a pillantban be tudtok lépni a coh multiba. Nekem cd-t kér.
NHC mod POWAAA!!!!

V43 1105
Az ember a saját hibáiból tanul 😄 Ha esetleg késõbb móddal játszanál, ahol többféle egység és egyéb nyalánkságok is vannak -> Blitzkrieg mód ! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem a kérdésem semmis, mert ha jobban belegondolok a skint én telepítettem fel a saját gépemre, saját játékomra. Tehát elvileg, ami megváltozott azt csak én látom. Gondolkodhattam volna mielõtt írok. <#rolleyes>

Hali. Rendelkezem egy Steam-es CoH komplett játékkal. Nézelõdtem neten mivel lehetne feldobni az egységek kinézetét. Aztán megtaláltam a Realistic Skin Pack csomagot, abból is az 5.0-ás verziót (de most látom van 6.1-es is). Szépek lettek az egységek nagyon tetszik, rendben is mûködik vele a játék.

Viszont nem csak egység kinézetét változtatta meg, hanem a lobogókat is. Úgyhogy most a Wehrmacht és a Panzer elite (a történelemhez hûen, hát nem véletlenül realistic skin...) már horogkeresztes lobogó alatt harcol.

Én viszont tartok attól, hogy esetleg ban járhat ilyenért, akár multiban érte. Amit meg nagyon nem szeretnék.
Valaki tud valamit errõl? Vagy vmi jó kis skin packrõl? Igazság szerint az egységet kinézetét meg akarom tartani, mert jól festenek. 😊

Szia!

Szerintem nézz körül a Fansite oldalán: http://hungarian-titans.hu/
Itt tuti találsz játékostársat! Napi szinten vannak közös meccsek, saját teamspeak lehetõség, stb.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Sajnos technikai okokból meg kellett szakítanom az üzenetem, ha megengeditek folytatnám...

Nos, arra gondoltam, hogy szívesen csatlakoznék olyan CoH-os játékoshoz, akinek nincs ismerõse akivel csapatban játsszon, vagy aki kipróbálná a csapatjátékot...
Amint írtam, én eddig szinte csak az Amcsikkal játszottam. A többi se ismeretlen, de nem annyira játszottam velük.

Sajnos senkinek nem tudom megígérni a napi 2-3 órás játékot(gyerek van a háznál 😊 )de amikor megbeszélünk egy idõpontot, akkor leülök és tudunk/tudnánk játszani 3-4 meccset!

Tudom, hogy így nem fogok elõre haladni a ranglétrán, vagy csak nagyon lassan, de örülök, hogy már ennyire is van idõm.

Egyszóval valami hasonszõrût keresek, aki szívesen játszana csapatban. Akár többen is. Pl.: nem csak 2 fõs, hanem 3, vagy 4 fõs csapatba is beszállnék 😊
A kapcsolattartást pedig Skype-ra gondoltam. Ott lehet beszélni, írni egymásnak.
Már most elõre tudom mondani, hogy nekem a 17 és a 21 óra közti idõszak lenne a jó.
Ha valaki akar, nyugodtan írjon ide a fórumra, vagy akár privire. A válaszom garantált 😊

Sziasztok!
Sziasztok!

Olyan játékos társakkal venném fel a kapcsolatot, akik csapattársat keresnek maguk mellé!!!
Nem vagyok kezdõ, de profi sem. Eddig az Amcsikkal voltam, de bármelyik frakció érdekel...
Itt tudtok eredetit venni...

http://www.supergamer.hu/company-of-heroes-anthology-games-for-windows-p-4689.html

http://www.supergamer.hu/advanced_search_result.php?keywords=company+of+heroes&x=0&y=0&osCsid=e2bf1cb14effcb6513320fdf7fdc0845
Á, szerintem elégséges, ha csak itt rontom a levegõt a trollkodásommal és a Fansite megmarad a profiknak, így ott nem kell a lapozgatással feleslegesen tölteni az idõt - azon a fórumon eléggé szûkös a hely az "értékes tartalomnak", sok helyet foglal a sallang, szvsz.
Ott sem nyüzsögnek a Blitz' rajongók... 😊)

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!

Szeretném megvenni a játékot de nem találok sehol... Dobozost szeretnék nem letöltöttet. Az alap meg volt csak eltört a dvd a meghajtóba!
THX
Koto, nem regelsz a fansite-ra? Vagy már megtörtént? Írj inkább oda, azt sûrûbben nézem.

Rendben van, legyen, ahogy akarod! A Google meggyõzõ érv tud lenni. <#worship>

Az egy dolog, hogy a thompsont tommy gun-nak hívták. De a háborúban a tommies, Tommy, ugyanolyan kifejezés volt, mint az németekre a Fritz. Ehhez nem kell senkit megkérdezni, csak beírni a google-be. Szóval helyesen használta Fifus a közvetítésben.
Hát, én másról nem tudok, hogy ilyen közvetítéseket csinálna (gyakoriság, mennyiség, minõség), így a Fifus-félét tartom etalonnak ebben a témában. Lehet, hogy van jobb-rosszabb, de azért érdemes és érdekes végignézni mindegyiket.
Az érdekes, fordulatos játékmenet sokat tud dobni a közvetítésen, itt nem lehet érzelemmentességre panaszkodni. Egy laposabb, szokványos meccset, esetleg láthatóan már elrontott és ezért bukásszagú vergõdést konferálni úgy, hogy helyrehozza a látottak hiányosságait, az már valóban mûvészet és nem elvárás.
Szerintem érezhetõ, hogy Fifus-Mester játszik is a játékkal, sõt mindet elkövet az abban való fejlõdéséért. Az esetleges hibák meg velejárói az "élõ" mókáknak.

Tehát, innentõl határozottan: Puma! Rövid szõrû, vagy hosszú orrú az már lényegtelen, a közösség döntött! 😊

Én meg a Mester... Olyan szinten közvetíteni, ahogy egy-két profi caster teszi, hogy egyszerre van jelen szakismeret, játékismeret és érzelmi töltet, na ettõl vagyok messze, pont olyan hullámzó itt is a teljesítményem, mint sokszor játékban.

Jó, akkor az Sd.Kfz 234-s család tagjai, együttesen Pumák! Ezt is megbeszéltük! 😊

...

A Tommy Gun az amerikai Thompson géppisztoly beceneve. 😛
(Ha eszembe jut, akkor megkérdezem a német ismerõsök nagyszüleit, hogy a németek, akkor, hogy hívták az amcsi és a brit katonákat. A "pudingfejû"-t én is lecserélném egy kevésé sértõre... De inkább hagyjuk ezt a meddõ vitát...)

...

Fifus!

Nehogy emiatt abbahagyd a közvetítéseket, ha már más nem hajlandó "átvenni" azokat tõled, vagy gyakrabban "besegíteni"! A bizonytalankodás volt a leginkább zavaró a Mestertõl! <#worship>

V43 1105
Szerintem maradhat a Tommy, nyugodtan.. Amcsikra meg a Jenki kifejezés 😊

Tudom, hogy wikipédia nem szentírás mégis itt a link.
Szerintem azzal sincs semmi baj. CoH-ban az is elterjedt. Most beírtam a keresõbe, hogy ww2 tommy. És csupa britekkel kapcsolatos dolgot talált. Elsõ találat: "A "Tommy" is a British soldier. The Krauts used to call'em that during WW1/WW2. "Tommy Atkins" was supposed to be a typical British name."

Vagy itt egy kép találat:

A Tommykért is elnézést, nem tudom , miért erõltetem. Se történész nem vagyok, se színész.

Bizonyára igazad van, sajnos különösebb elõtanulmányok nélkül álltam neki a riportolásnak, sokszor most is "félrebeszélek". Nem beszélve arról, hogy közel se vagyok jó játékos, nem is igazán nekem kéne a castokat készíteni. Csupán az itt-ott fellelhetõ rövidítéseket, és közös megegyezés szerint használt fogalmakat szoktam én is használni, amit szerintem mindenki megért.
Továbbra is jó néven venném, ha egy profi átvenné ezt a keresztet tõlem.

Így van. Az AC az AC a Puma meg Puma. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Én elég sokat játszottam CoH-val, kis CoH közösségünket is viszonylag jól ismerem. Sok külföldivel is játszottam. Elterjedt, hogy a Sdkfz 234 amrored car-t egyszerûen pumának hívja mindenki, még a német játékosok is. Lehet, hogy a háborúban nem így volt, vagy a hivatalos gyártási listán. Például a gamereplay.org fórumán, ha azt írod, hogy a másik játékos pumát spamolt, akkor mindenki arra gondol, hogy 3+ darab Sdkfz 234-et gyártott. Nem arra gondolnak, hogy 50mm-es ágyút szerelt minden armored car-ra. Sõt, ha valaki armored car-nak nevezi, akkor a PE armored car-ra gondolnak, nem a Sdkfz 234-re.
Az utolsó 4 közvetítés (1224-) valamelyikének végignézése során került a notice-ba a 234-sek keverése. Mivel most nem tudok belenézni, mert a sávszél-em nem alkalmas rá, így pontos helyet és idõt nem tudok említeni, de a bizonytalankodás mértéke már elegendõ volt a klaviatúra megragadására.

A "Puma" hallatán az 50mm-s ágyúval felszerelt változat ugrik be nekem, ami, mint írtam, inkább gépek ellen jó, míg az alapváltozat a gyalogságot szedi jobban. Ez azért az alapjátékban sem mindegy, nemhogy a Blitz'-ben. Ha esetleg az Sd.Kfz 234-es család minden tagjára ezt használjátok - bár a közvetítés során érzékelhetõ bizonytalanság ennek ellent mond - , mert pl. az AC már foglalt, akkor kérném azt kijelenteni és a továbbiakban nem zavarom fel az állóvizet ilyen esetben.
Hasonlatos a helyet a Tommy - USA gyalogság gúnyneve - ráaggatása a brit gyalogosra, ami már ki lett tárgyalva régebben, így akkora fennakadást nem okoz. 😊

Most ki nem ismerte fel az Sd.Kfz 234-es család tagjait?

Nincs ilyen mod...

Van olyan mod ami Magyarországot, vagy magyar egységeket tesz a játékba? Vagy bármilyen más országot? csak mert amerika, németek, angolok, meg oroszokon kívül igen sokan benne voltak még a 2. vh-ban.
Az utóbbi idõben ismét megindult - ez örömteli esemény - közvetítéseket figyelve nagyon kiábrándító volt az Sd.Kfz. 234-s család fel nem ismerése, ill. az /1-s alapváltozat és a /2-s "Puma" keverése. Az elõbbi az, ami kigördül a mûhelybõl és az AC (Sd.Kfz. 222) fegyverzetét hordozza: egy 20mm-s kwk 30/38 és mellé egy MG 34/42. Az utóbbi, a nagyobb tornyú és fegyvercsövû, a fejleszthetõ és egy ~PAK 38-t, valamint az elmaradhatatlan géppuskát hordja fegyverzet gyanánt - a tornya egy sorozatgyártásba sohasem került könnyû páncélosé lett volna eredetileg.

A wikirõl:
"...A katonák körében a "Puma" elnevezés terjedt el és habár számos szakirodalom is ezen a néven említi, a "Puma" név soha nem szerepelt egyetlen korabeli hivatalos német okmányban sem. A Sd.Kfz. 234/2-es teljesen zárt lövegtornyát, amelyben egy 50mm-es KwK 39/1 típusú L/60-as löveget helyeztek el, még a Krupp-cég fejlesztette ki a Panzerkampfwagen II-es harckocsin alapuló "Leopard" felderítõ-páncélos számára 1942-ben. A "Leopard"-programot végül törölték, így a számára kifejlesztett lövegtornyot a "Pumák" kapták..."

A CoH-ban az alapmodell a gyalogság, míg felfejlesztve már inkább a könnyebb gépek ellen hatásos.
A Blitz'-ben, szerencsére ki lehet váltani az Sd.Kfz. 234/3-mal (75 mm-s, L24-s ágyú + MG) a /2-t, így gyalogság ellen is hatásos, míg némi idõ és muníció felhasználásával a könnyebben páncélozott jármûveket is szépen tudja amortizálni - sajna a páncélos hadnagyokat nem lehet beleültetni, pl. "fejlesztés" célzattal.
Felderítõ jármû, 'az üss és fuss' taktikát szereti, az angolos, kocsmai bunyót már kevésbé, a könnyû páncélzata miatt - szeretek mögé aknát "varázsolni" (még akció elõtt, ha lehet), vagy egy PAK 40-t/Sd.Kfz. 251/22-t 😄 , így a "sikertõl" megrészegült M8/Stuart/Shörmi(ha nem talált elsõre, mert az elviszi) hamar elhullhat, ha üldözni kezdi. Akár egy Bazooka találat is "múltidõbe" teheti õkelmét, és vetezheti a gyilkosát, így eléggé nagy figyelmet és szerencsét igényel a sikeres használata -> inkább sniper, bike, felderítõ leselkedjen és a keményebb gépek (Pz. IV min) "kontaktoljanak" az ellenféllel szemben.

BÚÉK

Kár, pedig magyarul sokkal jobb lenne :-(
grebber
Szerintem esélytelen!

Next PC upgrade: 2022

Akkor semmi ötlet? Tuti nem meg valamilyen trükkel?
grebber
A magyarítás régebbi mint ami a steam-en fentvan CoH verzió!Csak reménykedni lehet hogy frissíti majd Baker!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Megvettem a Steamen az alapjátékot, de nem tudom magyarosítani.
Valakinek ötlete?
Köszi
Szedd le magad a frissítést és telepítsd fel te magad, az hátha megoldja.

Sziasztok! Meg van eredetiben a tales of valor. Olyan gondom lenne vele hogy, leszedi az elsõ frissítést, de nem telepíti. Mi lehet a gond?
Játék indulásakor írja ki minden softwer a legfrissebb legújabb directx minden fenn van mégis ez van mi lehet az oka ?
Tiltsd le az alaplapi vga-t biosból. Windows indulásakor keresi a dx vezérlõt, vagy a játék indulásakor?

Driverek rendben vannak? Op. rendszerhez, alaplaphoz, VGA-hoz?

Sziasztok egy olyan gonddal fordulok hozzátok amiben remélem tudtok segíteni. Olyan bajom van a játékkal hogy az alaplapi videokártyával fut csak, de a rendes videó kártyámnál kiírja azt, hogy nem találja a directx vezérlõt. Pedig NVIDIA GeForce GT520M 1gb-os videó kártyám van ami kezeli már a legújabb directx11et is és a gépen rajta is van a directx 11 mi lehet a probléma ? Válaszotokat elõre is köszönöm
Vannak, akik játsszák, de elenyészõ százalék. Ott lényegében nincs balance és emiatt sokan csak kipróbálták.
És az Eastern Front mod? Mennyire mindennapos? Vagy nem szeretik, a népek ?😄
Alapvetõen elég sok a gyenge játékos, a leárazások miatt sok új is van. A ranked rendszer miatt nem fog összerakni magasabb szintûvel, csak, ha magasabb szintre jutsz. Inkább várakoztat a rendszer. Basic meccsben meg ugye azzal játszol, akivel akarsz. Sokkal kiegyensúlyozottabb a COHO-nál, köszönhetõen annak, hogy itt nincs hero egység és hasonló, mindenki ugyanazzal vág neki a csatának (természetesen axis vs allies). Viszont, ha sokat játszottál a COHO-val és ott magasabb szintû voltál, akkor viszonylag hamar lépkedsz majd rangban elõre egy ideig, de arra készülj fel, hogy a magas szintû COHO játékos a sima COH-ban kb. közepesnek felel meg.
Helló!

Én is pörgettem rendesen az alapjátékot, és COHO-ba (de jo volt kár, hogy elkaszálták 😞 ) is tettem vagy 100 órát, meg eléggé szeretem a startikat 😄 Szóval nem full alap lenne az induló szint 😄

A játék mennyire van kiegyensúlyozva?

Ami tetszett a COHO-ba az a beadható hero egységek és bónusz képességet voltak. Gondolom itt ilyen nincs?
Szia! Elmondom én hogy érzem. Régóta játszottam már a tört játékkal, mikor megvettem az eredetit és elkezdtem multizni. Így nem voltam olyan nagyon láma, nem a nulláról kezdtem. De azt vettem észre, hogy kábé kezdõ ember nincs is. 5 éves a játék és akik tolják neten azokat vagy simán elverem õket, mert egyszerûen jobb vagyok, vagy simán kikapok mert annyira PRO-k. Ennek ellenére én imádom, és elég sokan is játszanak még vele a mai napig is. Bár néha van, hogy hosszú percekig keres automatch-hez játékost és olyan is volt már, hogy több mint egy óra alatt nem sikerült találnunk 4 embert 4v4-hez. Jah és ajánlom a magyar fansite-ot, ott van még egy maréknyi magyar aki aktívan játszik!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van-e "élet" a multiban? Mert ha vannak még játékosok és nincs "szénné" kockulva minden egyes mozdulat, lehet kezdeni valamit kevés tapasztalattal is, akkor lehetséges, hogy beruházok egy anthology-ra.