8857
  • csaba90
    és megmondanád hogy mégis hol?én is megszeretném venni és néztem 576-ba, tescoba, coraba,auchanbe.... de semmi
  • Fifus
    Hogy nem tudott ez a játék se még az újságmellékletek szintjére süllyedni?
  • NovaTerra
    Megveszed.
  • Styx36
    Akkor mit tudok tenni azért, hogy jó legyen? :)
  • Kotomicuki
    Hhmm, ha eddig - pár hónapja még - jó volt, de "csak" most nem, az lehet szerver(/program) hiba is: mostanság volt rá néhány panasz, a "hivatalos" változatnál...
    Azóta mi is változott az adott gépen szoftver-/hardver-ügyileg, ami ezt a hibát előidézheti...?!
    Feladatkezelőben való bámészkodás, hogy hátha vmi akkor éppen oda nem illő viszi el az értékes CPU-időt, amikor a COH.exe(?)-nek volna rá szüksége (~#8244)...

Ha most kezdtétek, akkor mindenki minimum-közeli grafikai beállításokkal, 1v1-n is próbálja meg játszani, ha így megy, akkor a felhasználó PC-je körül támadt gubanc:
    - túl régi/új a grafikus kártya(DX verziók kompatibilitásai...), vagy annak drájvere( :)) )
    - kifut a gép a memóriából (túl magas GFX beállítások, 3v3-4v4 mapok (+mod-ok) is zabálják), és a virtuális késleltetését nem tudja tolerálni a játék
    ...azaz, a "szokásos" hibák, amik egy többéves, fejlesztői által mostohán kezelt játéknál már/még (mindig) előfordulnak. :)

Warez-os multira amúgy sincs garancia...
  • Styx36
    Nem akkor dob ki mikor elindítjuk hanem csak egy idő ujtán elkezd laggolni a játék és valakit kidob,de a játék ugyanúgy folytatódik csak ugye mindenki egyedül játszik tovább. Nem tudom mi lehet a gond mert mindent kiszoktam kapcsólni,de így is.
  • V43 1105
    Tunngle .. Relic Downloader kilő indítás előtt, virusírtó, tűzfal, msn, skype szintén ...
  • Styx36
    Egy kérdés, hogy barátaimmal játszunk Coh-ot,de kb. 5 perc után kidob. Próbáltuk már GameRangerrel is meg Tunngleval is,de mind a kettő kidobott egy idő után!
  • Fifus
    Míg élünk, nem felejtünk! De sejtettük, hogy megoldod egyedül.
  • TheBossbuster
    Felejtsétek el,én voltam a hunyó,közben elolvastam pár külföldi oldalt is!
    Üdv
  • TheBossbuster
    Most bejött,de csak a Tales of Valor képernyő!
    Unlockolva van az első három misszió!
    Gondolom így a multit sem engedi,de legalább azt odaírhatták volna melyik széria szám melyik részhez tartozik!!!:(
  • TheBossbuster
    Sziasztok!
    Megvettem a COH Anthology verziót!
    Próbáltam beregelni és mivel nem volt semmi útmutató és a dobozban két széria szám volt,az elsőt beírtam /relic online account registration képernyőn/ a product keyhez,a másikat meg az optional accounthoz!
    Ezt visszadobta 2szer az bannolta a szeriált!
    Marhára örülök hogy kiadtam ennyi pénzt és szívok itt vele!
    Valakinek valami ötlete?
    Előre is köszi!
  • zoldzoltan
    közben rájöttem de azért köszi
  • kitt2000
    Pontosan a Market Garden hadművelet-hez kell írni!
  • kitt2000
    A második kódot a Opposing Fronts-hez kell írni akkor aktiválja a teljest!
    Nekem is az van nekem úgy sikerült!
  • zoldzoltan
    A Company of Heroes Eastern front-ról mit tudtok? van-e? vagy ha nincs mikor jelenik meg?
  • csaba90
    sziasztok! nem tudtok hozzá valami magyar kiegészítést? Magyar mapot/Magyar tankokat stb..
  • zoldzoltan
    Köszi a segítséget sikerült nagyon hálás vagyok :)
  • zoldzoltan
    Köszi a segítséget remélem jó lesz, am az, hogy van, hogy van 1 kód beírom akkor a gold editiont telepíti ha a másik kódot írom be akkor a Tales of Valor... a Gold editionba az nincs benne? ezt nem értem..
  • bgabor
    Úgy látom mások is találkoztak már EZZEL a problémával.
  • bgabor
    Próbálj másik patchet rá. Elvileg a Tales of Valorhoz készült peccsek, amiknek a nevét leírtam, jók hozzá. Szerezd be őket, és próbáld kézzel egyesével föltelepíteni. Utána indítsd csak el egyáltalán. A legfrissebb verzió a 2.602, idáig kéne eljutni a peccseléssel.
  • zoldzoltan
    Még törölni se tudom mert azt írja ki, hogy error: 10233

Ez valami átok?
  • zoldzoltan
    Nekem a Company of Heroes Anthology van meg. és amikor próbáltam profilt csinálni írta, hogy átírányit valamilyen oldalra le okéztam erre ki adja, hogy töltsem le a 1.34-es patch-et le okéztam kilép és nem történik semmi és amikor kézileg probálnám telepíteni (amit mondtál) azt írta a telepítés közben, hogy error: 10267
  • bgabor
    Figyi. Felrakod a Tales of Valort. Mielőtt még elindítanád, szépen felpeccseled 2.602-re. Ezután elindítod a játékot, csinálsz ott egy profilt amivel bejelentkezel, és játszol. Ennyi, nem bonyolult.

Ezeket a peccseket kell feltelepítened még indítás ELŐTT, sorrendben:
    - EN_2500 to 2501_Patch.exe
    - EN_2501 to 2502_Patch.exe
    - EN_2502 to 2600_Patch.exe
    - EN_2600_2601_Patch.exe
    - EN_2601_2602_Patch.exe
  • zoldzoltan
    De még az a röhej, hogy 1.34-es patch-et követeli és amikor valamit automatikusan tölt le mind 2.500-as meg ilyenek.. a szerkesztők berúgtak mikor csinálták vagy mi van??!! ha kellenek képek a hibáról akkor szóljatok.
  • bgabor
    Amúgy valaki mondja már el nekem, hogy amikor multiba bejelentjezek, a nevem mellett megjelenő szám az milyen szint. Ez a szint minden népnél más, PEnél kettes szintű, dacára annak hogy letoltam egy csomó skirmish és custom multi meccset, a ranked szintem a PE-vel meg 4-es. Akkor mi ez?

Ennél átláthatatlanabb stat rendszert én még egy játékban sem láttam.
  • bgabor
    Meg is néztem, nagyon jók ezek a közvetítések. Bár azért napjainkbeli Kínai Néphadsereget (People's Liberation Army, PLA) összekeverni a vietnámiakkal/koreaikakkal vagy a vietnámi háború idején tevékenykedő Vietkongal nálam egy picit kiverte a biztosítékot.
  • bgabor
    Eszméletlenül durva egyébként, mennyire nem lehet manapság ellenfelet találni a játékban. Vagy tolod az automatchet a kiborgok ellen, vagy nem játszol. A custom multiplayer rész faék egyszerűségű a COHO-hoz képest. Kedvencem a frissítések gyakorisága, mire lecsekkolod az amúgy teljesen áttekinthetetlen statjait a résztvevőknek és bejoinolsz, a szerver már régen tele van/megszűnt stb.
    A másik meg hogy a szerverkészítők zöme eleve computer elleni vagy annihilate/high res meccset játszik, ami igen távol esik a classic game módtól. És ugye sajnos az ócska új "játékmódokat" se lehet kiszűrni a meccsek közül, pedig mind a három elég tré szerintem.

Komolyan úgy néz ki manapság a COHozás nálam sajna, hogy háromnegyed órát vadászok megfelelő(értsd:tök alap vp control meccs nem kiborgok ellen) custom match után, aztán kilépek mert nem találok olyat. :(

Nagyon kéne már egy második rész ennek a játéknak, rendes online rendszerrel, mert ez a mostani borzasztóan fapados.
  • zoldzoltan
    Üdv nekem valami hiba lépet fel

Belépek a játékba és kiadja, hogy jelentkezek be rákattintok a regisztrációra ki ad, hogy át írányit valami f..szságra leokézom kiadja azt, hogy patch-eljem 1.34 rákattintok le okézom és kilép és semmi nem történik meg probáltam patchelni kézileg és kiadta patch instalálás közbe, hogy 10267 error

Valaki tudna segíteni mert már az idegtől szétrobban a fejem
  • szoszibá
    Igen, volt aki próbálta! A viedoteszt megtekinthető a CoH magyar livestream honlapján. Istenpá!
  • bgabor
    Emberek, ezt a Modern Combat modot próbáltátok már? Döbbenetesnek tűnik a képek alapján.
  • koj
    mármint a játék része, vagy....?
  • koj
    Sziasztok! Letöltöttem a Modern Combat modot és nagyon jó, de játék közben mindig kiírja folyamatosan hogy "Hack attack in progress" most ez mi?
  • wednes
    Egyszer se lépett még ki a játék Win 7 alatt. Nem volt gond offline és online játéknál se (kb 160 óra játékidő).
  • Fifus
    Eddig nem a win7-tel hoztam összefüggésbe, de ki tudja...:)
  • mascarun
    Üdv!
    Amióta Win7-et használok állandóan kilép a játék! Pedig nem is online akarok játszani csak a kampányt. Valakinek volt hasonló tapasztalata vagy ez csak nálam sza*akodik?
  • Fifus
    Account- Relic Online Profle Selection-Add Product és írd be a kódokat.
  • kitt2000
    Beruháztam az Anthologyra

Valaki le tudná irni hogy kell rendesen feltelepiteni majd aktiválni a játékot mert a elö három campányt nem engedi!

Hogyan kell aktiválni mert nem nagyon tudok angolul!
    hogy mit hova kell beírni!
  • CAC
    Kedves, magyar Company of Heroes rajongók!

Meghírdetjük az első 2v2 versenyünket!
    Nevezési határidő: 2012 április 6.
    A torna indulásának időpontja: 2012 április 9.
    Hivatalos nevezés: további tudnivalók a rajongói oldalon

A versenyre minden, a rajongói oldalon regisztrált tag nevezhet ranked szintre való tekintet nélkül.

Üdvözlettel a szervező csapat:
    WayneGace és conshilla
  • Fifus
    Az is bezavar. Azóta 10-ből párszor enged játszani, addig viszont folyamatosan kidobált random jelleggel. És valóban csak a Karbantartás óta.