8857
-
Amadeus HU #2080 Ja f*sza! Deserter pont nyomtuk és a server össze szarta magát, Kép megállt semmit nem tudtunk csinálni és pont akkor voltunk pár pontos hátrányban. Na ná hogy mi lettünk a vesztesek. -
#2079 ma van a nagy javítás.
Servers down intermittently tomorrow, Tues Oct 16th 2007
Hi everyone,
It appears our programmers who are visiting Quazal in Montreal this week have made some significant progress towards fixing some server issues for Company of Heroes.
We are really excited about this.
However, unfortunately we'll have to bring down the servers several times tomorrow for testing, maintenance, and fixes.
We're really really sorry about the disruption of service lately and for the intermittent service tomorrow, but we really think we've made a breakthrough and hope to provide you with a positive, stable online experience soon.
Thanks! -
deserter #2078 ez jó ötlet! Csak már megint rosz a relic online. Dejó hogy pont akkor rosz mikort pont játszani akarok:D -
Zol77 #2077 Csinálék én most is,de természetesen nem megy a relic server megint. meg kellene beszélni szerintem,hogy este 10kor legyünk a mittomén katmandu szobában magyarok,és akkor mindenki fel tud venni mindenkit.
Vagy holnap 6kor a vietnám szobába vagy ilyesmni :) -
Amadeus HU #2076 Eddig még nem kaptam választ. Csináltál már játékot (HOST)?
Egyszer össze kéne futni online-on és akkor megnézem az ottani eredményedet stb -
Zol77 #2075 Nekem változatlanul nem megy az az oldal. Arra esetleg nem írtak vissza,hogy mi lehet a gáz? Továbbra se találom magamat a player searchnál,meg beloginolni se enged. Pedig már van ranked 1v1 eredmény is a statomnál,mert eddig erre gyanakodtam,hogy lehet azért nem találom ott magamat,amíg nincs ranked eredményem. De ugyanúgy semmi. -
Amadeus HU #2074 Már neked is elküldtem a meghívot mebucain. Ezen az oldalon tudod megnézni: http://coh.relicrank.com/ itt az online-os felhasz neveddel és jeészavaddal kell belépni és a company invites-nél lesz. -
#2073 holnaptól valószínűleg én is bolti verzióra, hivatalos szerverre váltok. ^^ -
deserter #2072 athlon 2500 barthon maggal, 1gb ram (400mzh), geforce 6600gt 8xAGP, és egy ocska ECS kt-600 as alaplap. Tudom nem valami erős gép. De 1 éve még jó gép volt :D Mostmár semmire nemjó. Akad rajta a bioshock, az ut2007 el is bajok vannak. Hirtelen ugy megemelkedett a config követelmény hogy csak lesek. Egyébként van már Budapest szoba?:D -
#2071 Mert az új patch feltúrbózta a grafikát az OF szintjére...
Nekem is ez a bajom a régi gépemmel. Milyen konfigod van? -
deserter #2070 Hozzá szólok már ehez is. Nekem a coh első része majdnem fullon futott kissebb lassulásokkal. De mióta kijött a kieg és szinte egybe van a kettő, teljesen levan szedve a grafika low-ra, és ígyis alig van 15 fps em :S nemértem miért. -
#2069 8800 GTX jó 30-40%-al erősebb a GTS-nél... -
Amadeus HU #2068 Miért ne tudná?
Nekem minden maxon van és minden baba... -
#2067 Miután más már mondta hogy hasonló konfiggal nem tudja maxra húzni?
Azért szerintem van ok a kíváncsiságra... -
Amadeus HU #2066 Bírom az ilyen embereket akik felsőkategóriás konfigokat beírnak egyes fórumokba és hozzá teszik hogy talán elmegy rajta ez+az...
-
#2065 Na. Tegnap megkaptam az új vasam nagy részét:
Asus P5K alaplap
Core 2 Quad Q6600
2*1GB 1066 MHz RAM
Samsung 500 GB HDD
És ma jön hozzá Geforce 8800GTS(640MB)
Remélem ezen már jól fog futni 1280-ban grafot felhúzva...
Mert ha nem, akkor... kutya világ lesz! -
mebucain #2064 az az oldal is olyan szar, mint a serverük... párszor frissítesz és bejön nagy nehezen... remélem gyorsan találnak valami megoldást ezekre a hibákra, mert így ahelyett, hogy nőne a CoH tábor, egyre csak fogyatkozik a rosszul megoldott multiplayer miatt -
BBazsi #2063 Hi!
Nekem nem jön be az oldal!
http://coh.relicrank.com/
Blajen néven játszom. -
mebucain #2062 hol fogom látni, ha meghívtok? -
deserter #2061 Akinek van kedve még az szoljon... -
Amadeus HU #2060 Időpont egyeztetés jól jönne hogy közösen lenyomjuk a sok külföldit.
MSN cím csak PM-ben. Ne reklámozza senki az msn címét nyílvános fórumon, mert egyesek visszaélnek vele... -
mebucain #2059 én is kérek meghívót... mebucain -
deserter #2058 Köszi :) Nemlenne kedvetek megszervezni egy időpontot vagy valami hasonlót hogy játszunk egyet mi magyarok?? Esetleg msn-cím csere?? (istenem... hányszor próbálkoztam már ezzel... Annyira reménytelennek érzem) -
Amadeus HU #2057 A GameHistory-nál és ott tudod törölni a mentéseket is.
Egyszer kitöröltem a mentéseimet és 1gigát szabadítottam fel -
deserter #2056 Tényleg jó lenne egy Budapest szoba. Mert berlin annyi van hogy... !!!! ...sok. Egyébként most hogy megváltozott a menü, hol találom meg a replay-okat??? Elkezdtem keresgélni hogy hol tudom őket lejátszani, és rendesen megfájdult a fejem :D -
Izmael #2055 köszönöm, ki fogom próbálni!
Ha műxik, küldöm a pulyát!
:) -
#2054 írja a miniimage leírása, hogy 4.10es daemon kell, frissíts. mindenképpen crack nélkül, miniimage+yasuval használd, ha lanozni akarsz. az alapjátékot be lehet aktiválni a kiegészítő alá, csak az alap verzió cd kulcsa kell hozzá. -
Izmael #2053 ..no igen..és lan-os multizni is szeretnék... -
Izmael #2052 Sziasztok!
(Olvastam ám vissza!)
Szeretnék tisztán látni, mert láma vagyok!
Ez a játék önállóan is játszható (benne van az alap is)
Nem csak skirmish és multi van benne, hanem kampány is.
Az FLT-s verzió van meg. Letöltöttem a linkelt patch(eket), nem a DVD-n tallhatóval crakketem.
"Verifájolja" a médiát indítás után, majd kakukk. Nem megy...:(
A YASU-s megoldáshoz a következőt csináltam (lámzzatok le, ha nem így kell) leszedtem a linkelt mini-image-et, de a daemon nem ismeri fel az image-et. (4.08-as Demon).
Aki tud, kérem segítsen, hogyan indítatom el, mert megőrülök.
Előre is köszönöm..
(jah..és aki tud segíteni, annak elsőszülött fiúgyermekemet odaadom!) -
Amadeus HU #2051 Csak kár hogy nincsen ország szerinti szűrés a felhasználók között, mert így nehéz megtalálni a magyarokat. Ezen a fórumon meg vagyunk 4-en 5-en akinek megvan eredetiben. -
Tiensin #2050 A magyar szoba egy remek ötlet. Már jóformán mindenféle városról elnevezett szoba van...nekünk miért ne jusson?:) -
Amadeus HU #2049 Elküldtem. Talán már holnap kapok is választ.
Eddig minden levelemre kaptam választ, és kértem hogy csináljon Budapest vagy Hungary szobát a chatroomnál és akkor azt a választ kaptam hogy megpróbálja. De majd rákérdezek erre hogy lesz vagy mégsem... -
Zol77 #2048 oké! kíváncsi leszek mint mondanak erre majd. -
Amadeus HU #2047 Fogalmam sincsen mi lehet a gond, de írok egy levelet ez ügyben a relic managerének. -
Zol77 #2046 De hogy nincs a listán,rendben van ,talán ezért nem találja meg a player search. De akkor miért nem tud belépni a relices loginnal ettől függetlenül? -
Zol77 #2045 ő a Blajen :) -
BBazsi #2044 Blajen a nevem.
Ma játszottam 2vs2-t automatch-t, nyertem de még nem adta hozzá a stathoz.
Ezek szerint amíg nem adja hozzá addig nem tudok belépni arra az oldalra?
-
Amadeus HU #2043 Mi a nickneved a játékban?
Van egypár játékos rajtad kívül akit nem is jegyeznek a ranglistán és így nem tud belépni -
BBazsi #2042 K-ra nem jó az ID-hez a nick név. -
Amadeus HU #2041 Úgy látszik a relic server megint offline, mert játék indításnál kéri a lemezt.