8857
-
#2200 jellemzo a relic-re. Csinalnak valamit, azt is felig, aztan kesobb meg elroltjak azt is.
Jo nehez lehet egy mar meglevo adatbazisbol (relic ranking)-bol kiszedni az adatokat, es kilistazni egy website-n..... -
Amadeus HU #2199 Vissza írtak a relictől az account problémáról, hogy egyesek nem találják magukat a ranked listán.
A levél mindössze annyiról szól, hogy ők tudnak a problémáról próbálkoznak kijavítani de nem biztos hogy sikerrel is járnak ez ügyben! -
almenyus #2198 OK! Nem eredeti! -
#2197 #1719 -
Amadeus HU #2196 Ha eredeti akkor mindenképpen kell csinálnod egy accountot és a serial kulcsot regisztrálnod kell. Amint megvan a felhasznév, akkor simán bennt vagy a menüben és indíthatsz campaing-t is. De ha nem csatlakozol a netre és úgy índitod a játékot akkor bekell tenned a lemezt ellenőrzésre. -
almenyus #2195 MIkor elindítom a Company of Heroes - Opposing Fronts ot akkor egyből a Relic Online Login jön be! Hogy tudom ezt elkerülni vagy hogy tudom ezt megoldani? Én nem akarok neten játszani csak ugy nature.. VALAKI SEGÍTSEN!!!
-
Amadeus HU #2194 A hungarian bad company-nak indult egy TS server és ott könyebben megtudjuk beszélni a coh összecsapásokat mint itt fórumon.
Akit érdekel a ts-re való csatlakozás az írjon egy PM-et!
Csakis eredeti szoftverrel rendelkezők jelentkezzenek, mert relic serveren játszunk és nem Hamachin. -
deserter #2193 Az acc alatt a felhasználót érted? hogy több felhasználód van? -
#2192 nekem 2 acc.-m mukodik, a 3. nem latszik, pedig 60 gamet toltam vele.... -
Amadeus HU #2191 Szerintem attól omlik össze, mert nem bír ennyi embernek egyszerre frissítenie a pontjait helyezéseit nyereségeit veszteségeit stb. És ez túl sok. Nem is egy EA server parkkal rendelkezhetnek ahol a BF2 és a BF2142 felhasználói vannak frissítés alatt minden egyes percben. -
Amadeus HU #2190 Az az igazság, hogy a relic rank oldal is egy nagy rakás szar, mert valamikor hol bejön hol nem. A nevet akkor is rögzíthette a sereren, mert tudott csinálni accountot. Az meg egyértelmű ha éppen nem lett volna online a server akkor meg nem is tudott volna csinálni magának nevet. -
mebucain #2189 ez jó kérdés, hogy miért nem találod magad. nekem is van egy accountom, amit szintén nem hoz a honlapon. lehetséges, hogy amikor regisztráltad, akkor épp szarakodott a server és nem kerül bele. az az érzésem, hogy ezek már soha nem kerülnek föl a honlapra... ez is valami relic hiba lehet. próbálj egy másik accountot regisztrálni és nézd meg másnap, hogy fenn van-e. igaz ezzel a másik névvel elért sikerek elvesznek... -
Zol77 #2188 Erre nem jött még rá valaki,hogy mi a bántért nem tudunk ide( http://coh.relicrank.com) beloginolni,meg miért nem találjuk magunkat hárman se a player searchnál? Már van negyven akárhány győzelem,basic,meg ranked match is vegyesen,de ugyanúgy egyikőnk se tud belépni oda,mindig bad login. De ha a játékon belül a leaderboardsnál keressük magunkat a player searchnál,ott megtaláljuk egyből magunkat,csak ott előbb ugye ki kell választani,hogy melyik játéktipusnál keressen. De ott legalább megtaláljuk magunkat. -
Kurfürst #2187 Tessék...
COH_OF_HUN2 / COH_OF_HUN2
-
Hunor1 #2186 Oki minden müxik, version 2.102 hamachin látok servert:-))
TUDNÁTOK HAMACHI SERVERT ADNI AHOL MAGYAROK JÁTSZANAK ,ÉS NINCS TELE ??
Köszi -
Somika9 #2185 Hunor1!szerintem az volt a baj hogy directX-el valami történt.nekem a Carbon-nál volt ez és újra installáltam a directX-t.és aztán minden jó lett. -
Hunor1 #2184 huhh, megoldódott.Egy kis rendszervisszaállítás segített. -
Hunor1 #2183 Értem, de ezelőtt pár nappal még működött minden, csak most még installálni se tudom. -
Amadeus HU #2182 egyáltalán nem kell fel rakni a sima coh-t, hogy tudj játszani a kieggel. -
Hunor1 #2181 HI !
Plz segítsen valaki. Megvolt az OF a gépemen, FLT-s .Fel akartam peccselni 2.102 -re.Valahogy letörölte az egész játékot a gépemről...:-((
Ok, újra fel az alap coh, majd próbálom az OF installni, de néhány másodperc után error, nem lehet feltelepíteni emiatt:
" An error occurred while configuring essential DirectX components.The install can not continue.Please contact THQ technical support.(error code 10258) "
Tudna valaki segíteni? Előre is köszi -
almenyus #2180 Miért egyből az a onnline dolog jön be telepítés után mikor elinditom a játékot???? -
almenyus #2179 Kösza választ.. sima serialom van egy csomo de ne mfogadja el :oS -
#2178 a retail (3 kocka) kódhoz nem kell írni semmit, a fölötte lévő a lényeg. -
#2177 Az eredeti a dvd tok belsejeben, a kis konyvecske (user manual) mellett van egy kis fecnin.
Ha a warez kell, ott lesz az .nfo file-ban valahol, vagy keress ra google-n -
Somika9 #2176 és köszönöm a segítséget. -
Somika9 #2175 sziasztok!hát sajnos nem jó a játék így se pedig sikerült felrakni a gépre az új driver-t.akkor szerintem veszek új videó káryát.vagy valami. -
almenyus #2174 Sziasztok! Segíteni tudna valaki a COH: Opposing Fronts ot szeretném instalálni de valahogy nem találok " Retail code" - ot sehol sem ha valaki tud serialt meg iylen kodot írja le nekem kérem! -
mebucain #2173 ti kaptatok meghívót a csapathoz, csatlakozzatok: Szilard,Kaisersoeze,Napihun,Gerkon
itt lehet: http://coh.relicrank.com
-
Somika9 #2172 köszi hogy elmondtad.most fogom installálni.remélem sikerül. -
#2171 ide aztan Catalyst Software Suite -
Somika9 #2170 sziasztok!megnéztem a linket csak nem tudom hogy hol lehet letölteni.mert három pont van és nem tudom hogy melyikre kattintsak. -
#2169 robotnyk-nak igaza van.
ha meg is kiakarod probalni (driver frissites nem fog artani) akkor itt a link
Catalyst™ 6.11 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition
File Size 46.6MB
Version Catalyst Software Suite 6.11
Date Posted Nov. 15, 2006
Posted Package Includes: Display Driver Catalyst Control Center WDM Drivers
Egy probat meger, ha elindul, akkor a settings-be mindent minimumra (low)-ra allitanek.
-
Somika9 #2168 nem sokára itt a szülinapom és akkor majd új cuccokat kérek a gépbe. -
Somika9 #2167 akkor milyen kéne? -
#2166 a 9200as széria már túl régi, a játék nem támogatja megfelelően, így valószínűleg a driver frissítése sem segít. -
Somika9 #2165 sziasztok!na megtaláltam és leírom.
Display: name:RADEON 9200 SERIES
manufacturer:ATI Technologies Inc.
Approx totalmemory:128 MB
System:Operating system:Microsoft windows XP Professional 5.1 build szám:2600
Processzor:AMD Athlon XP 2800+,MMX, 3DNow,~2.1 Ghz
Memory:512 MB Ram
DirectX:9.0c -
Amadeus HU #2164 Aki tagja a Hungarian Band company-nak azoknak mára egy összejövetelt tervezek. itt egyeztetünk hogy mikor lenne jó mindenkinek. -
#2163 nekem nem 9 az IQ-m, google-be beirtam, es elso oldalon kidobta oket :) -
Amadeus HU #2162 Ez túl bonyolult neki... Kár volt az idődet rajzolással+szerkesztéssel töltened :) -
#2161 ok,
start menu, futtatas, es oda ird be, hogy: dxdiag aztan enter
elkezd keresgelni, varjal vele, aztan:
rogton az elso olalon "system" ki lesz irva hogy "operating system:"
(magyarul nem tudom hogy van, nem volt soha magyar xp-m, de gondolom operacios rendszer)
szoval ami utana kovetkezik, az kell nekunk, ami oda van irva
itt egy pelda:
aztan vga:
a harmadik ful, "display1"
azon belul, device mezoben a name utan ami van, az kell meg.