Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy külföldi szobát is, meg lehet próbálni ott is:
HGI-Company of Heroes
pass: hamachi.eu
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
(de lásd jófej vagyok: igen)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
hamachi?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
To show fps ingame:
type in console type statgraph and enter, than type statgraph_channel "fps" and press enter.
*Note: statgraph must be activated to show the statgraph_channel "fps".
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Remélem most már senki nem fog basztatni mer a haveromnak is megmondtam, hogy már qrvára nem érdekel a bugja, de képet is tehetek fel a bugról ha valakit ennyire érdekel.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én nem játszok a single player-rel egy haverom mondta a problémát és tényleg van valami bug. Játszottam elég RTS-sel és tudom hogy megy, de itt tényleg letelepiti és utána nem történik semmi. Egy másik seriallal mûködik. Ha valaki zokon vette BOCSI! Itt nem arról van szó hogy ki dinnye és ki nem, hanem hogy ha valaki fel tesz egy kérdést azt rögtön idiótának nézik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez az ucsó pálya?<#conf>#conf>
@ a.carkey: Nahát, ezt nem is tudtam, hogy a demo charge-nak iylesfajta felhasználási módja is lehet 😄 Állati 😊)) Majd kipróbálom a gép ellen, noha a skirmish számomra nem annyira élvezetes, szokás szerint rush-olós.
Mindezek ellenére roppant élvezetes játék, csak sajnálom, hogy 3 nap alatt végigvittem. Néhány pályát azért újra fogok játszani hard fokozaton 😉
A másik, hogy a szaggatást szerintem nem a "töredezett" fájlrendszer okozta. Elõször is nézd meg, fut-e valamilyen felesleges folyamat a háttérben (vírusírtó, chat, miegymás). Ezeket mind lõdd ki. Ha ezek után is szaggat, akkor VGA illesztõprogram, valamint DirectX frissítés. Illetve mindezek elõtt talán megpróbálhatod a grafikai beállítások szerényebbre vételét, mert az a pálya valóban egy eléggé erõforrás-igényes rész.
Köszönöm elõre is és remélem van vmi ötletetek mert ez egy nagyon jó játék és még sokat akarok vele áccani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Csak azért mondom ha esetleg másnak is ilyen problémája lenne.
Kell hozzá patch vagy valami értelmes választ írjál.
Nem mindenki hülye.
TUTORIAL megcsinálása derogál?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Enginerekkel vagy ejtöernyõsökkel, hogy kell használni a demolition charge-okat.
Köszi a választ.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amúgy meg általános szabály, hogy a géppuskafészket oldalba/hátba kell támadni (nem csináltad meg a tuorialt??!! errõl szólt), ahol nem lõnek szitává.