Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Érdekes...
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
Amúgy van hibanapló a C:\Doksik\my games\coh alatt, hátha van ott vmi okosság...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Biztos h. nem a játék a hibás...
Valami ötlet?
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
nem mûködik...általában a Performance Test-nél szoktam megnézni, h jó-e amit próbálkozok, de mindíg kifagy ottis...nem láttam még soha, hogy mi történik az után, miután kigyulladnak a fények a távolban <#rinya>#rinya> ....
valaki segítsen!
kódekkek fentvannak, a driver a 91.31-es, a DirectX a legújabb (mivel telepítéskor nem kéri h feltegye-e az újabbat, meg a legújabb GS-rõl szedtem le)
A hardverminimumom megvan hozzá (AMD 35+,GF 76GS,1GB Ram)
A játékkal sem lehet gond, hiszen 2 haveromnak is fut vígan a játék....
Egyéb ötlet ?
CoH_HUN2
passw : 123456
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
😄DDDDDDDDD
Nekem anno a Knights And Merchants-ban volt ugyanez, amikor egy szoroson kellet átmenni a csapataimmal és a domboldalakról rájuközönlött az ellen kb. 5x túlerõvel..
😊
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Grafikát már lejebb vettem, és 1024 -ben AA nélkül, nagyjából Normál módú garfikával felére csökken a betöltési idõ és nem sokkal lesz vészesebb a grafika, a közelítésnél hiányzik az az AA....
Valaki valami ötlet ?
most tartok a hegy bevetelenel,eleg huzos.
Nemtudom melyik az, nem olyan nagy egyik sem!
Egyébként készülõben van a Magyar Company of heroes rajongói oldal(ami NEM warez témák megbeszélése lesz, de jöhetnek nem eredetisek is). Jelenleg a banneron, dolgozom már 11 féle van, nemtom melyik a legjobb. Segíthetnétek, csak nem tudom hova töltsem fel.(ami gyors). Majd beszámolok a fejlesztési folyamatról. Segítõk is jöhetnek😊
mondjuk carentan bevétele után az ellentámadás alatt vagy 3szor kifagyott és kidobott az asztalra...tudja valaki hogy miért csinálja ezt?
Graph:10/10
MI 10/09
Realitás10/09
Hanz,zene10/10
Sztem 95%
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Priluki1
pass:go
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mert ha kikapcsolom, akkor jelentõs teljesítményt és fps-t nyerek vele és nem tudom pontosan mit is csinál ez az opció...
Demos. Küldhetnétek ti is nekem😉
Akinek kell, szóljon😊