Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
rájöttem közben...de mivel 11 egység helyét foglalják el, ezért elég pazarló ott hagyni õket haszontalanul....végül úgy tudtam "áthelyezni" õket hogy szétlövettem õket a commander pontokért kapható howitzerekkel és egy elõrébb tolt bázison építettettem újat a mérnökökkel...

a.carkey
Rakj le újat, közelebb! 😊

A medve nem játék.

Sheltem
Sehogy

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Looserke
a howitzereket hogy lehet mozgatni, mert ugyan marha nagy a hatótávolsága, de mégis szeretném a front felé vinni õket, mert a mostani halyükrõl nem tudják belõni az ellen fõbázisát a Hill 192-õn???

NeoMaN
SWAP file méret? Ugye nem te állítottad be kézzel, valami okoska tanácsára?

zoli80
vegyel uj,nagy vinyot,300 gigaval csak vegigmegy😛

MooN00
UI: Szabaddá tettem 2,1giga helyet a C: part-on , és így láttam a videót, addig amíg a mocsárban mennek keresni valamieddig 😄 ...tehát +1 perc-et tovább láttam....
Érdekes...

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

Jól értem, hogy még fent van a demo is? Szedd le, aztán telepítsd újra a teljes játékot. És csak azt.
Amúgy van hibanapló a C:\Doksik\my games\coh alatt, hátha van ott vmi okosság...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

MooN00
Sajnos nem jött be.... A fura az, hogy régebben ment (a beta-demó), de most már nem megy (a teljes verzió)....szó nélkül megfagy 😞 .
Biztos h. nem a játék a hibás...
Valami ötlet?

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

lehet hülyeség amit mondok, de azért próbáld meg: nekem nincs fenn semmi kodek , csak az mplayer nevü lejátszó(nem kell neki)..és törölj le minden kodeket, lejátszót..nem vesztesz semmit
Looserke
köszi, kipróbálom...volt olyan hogy rosszul helyeztem el az épületeket és nem fért el pl. a tank gyár és akkor tölthettem vissza az állást, mert máshova meg nem tudtam építeni...

Delete gomb, utána klikk a parancsmezõ bal felsõ sarkában lévõ ikonra (ha jól emlékszem, egy visszafelé mutató nyíl).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Looserke
Sajat éítményeket hogy lehet lerombolni/eladni mert a már nem használt géppuskafészkek csak a helyet foglalják a katonák elõl???

MooN00
Feltettem a 84.21 drivert és a legújabb DivX és Xvid-et meg még vagy 3 kódeket....
nem mûködik...általában a Performance Test-nél szoktam megnézni, h jó-e amit próbálkozok, de mindíg kifagy ottis...nem láttam még soha, hogy mi történik az után, miután kigyulladnak a fények a távolban <#rinya> ....

valaki segítsen!

NeoMaN
Tegyél fel régebbi VGA driveret, ill. új Divx-et vagy XViD-et.

MooN00
A beta demó futott, majd amikor újra raktam az XP-t, és újra feltettem a teljes mellett a demót, akkor már nem futott (a demó változat sem)...ugyanúgy befagyott...
kódekkek fentvannak, a driver a 91.31-es, a DirectX a legújabb (mivel telepítéskor nem kéri h feltegye-e az újabbat, meg a legújabb GS-rõl szedtem le)
A hardverminimumom megvan hozzá (AMD 35+,GF 76GS,1GB Ram)
A játékkal sem lehet gond, hiszen 2 haveromnak is fut vígan a játék....

Egyéb ötlet ?

Ha valaki nem fért bele a CoH_HUN hamachi szobába, az menjen ebbe :
CoH_HUN2
passw : 123456

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

A szokásos: driverek és DirectX frissítés.

McFrost
tiszta Rambo fíling: mikor helikopterével leszáll a rizsföld közepén , leakassza az oldaláról a géppuskaát és mindenkit kinyiffant

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

NeoMaN
HIGHLANDER!!
😄DDDDDDDDD

Nekem anno a Knights And Merchants-ban volt ugyanez, amikor egy szoroson kellet átmenni a csapataimmal és a domboldalakról rájuközönlött az ellen kb. 5x túlerõvel..
😊

zoli80
viccesen fejeztem be a hegyes palyat,ketszer,haromszor is bebuktam,vigyaztam az egysegimre.utolso alkalommal minden pancelosom odaveszett erre mergembe odakuldtem foglalni az osszes nyomi gyalogost,persze picit sem remeltem.a vegen 1! db rifleman marad es foglalta el a hegyet,semmi mas egysegem nem maradt,a hegy pedig tomve volt fritz tankokkal,gyalogosokkal és mindenki ot lotte😛

zoli80

strategia a jobbik fajtabol.

Colton
Ez Miyen fajta játék Stratégiai vagy akció?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

MooN00
Nekem a teljes verzió valamiért kifagy....játszok vele, majd egy X idõ után (ami lehet 5 perc, de volt már negyed óra után is) teljesen megfagy....Semmit nem tudok tenni, csak azt a bizonyos gombot tom megnyomni (GYK:reset gomb) .

Grafikát már lejebb vettem, és 1024 -ben AA nélkül, nagyjából Normál módú garfikával felére csökken a betöltési idõ és nem sokkal lesz vészesebb a grafika, a közelítésnél hiányzik az az AA....

Valaki valami ötlet ?

Bizony, talán az a leghúzósabb pálya;még az utsó sem annyira nehéz, szerintem.

zoli80
huh de rohadt jo ez a jatek,mar epp leszokoban voltam a pc-rol erre...
most tartok a hegy bevetelenel,eleg huzos.

robotnyk
köszi szépen
http://www.send2u.hu/get/?f=otuLKfMjJosXa2Z0HXwg

Nemtudom melyik az, nem olyan nagy egyik sem!
Köszi, megvan! Töltöm
robotnyk
c:\docs & settings\user neved\dokumentumok\my games\company of heroes\playback\
Looserke
az indító exe hibájával száll el, egyébként egyik felsorolt ok miatt sem szállhatna el egy game szerintem...

Hi.Nekem az a gondom van hogy egyszerüen lefagy amikor betöltene egy mapot, akkor mikor megkellene nyomni egy gombot, de legelsõ indításnál nem volt semmi gáz, simán ment a hadjárat.
Szíívesen feltölteném, de nem találom a rec fájlt😞
Egyébként készülõben van a Magyar Company of heroes rajongói oldal(ami NEM warez témák megbeszélése lesz, de jöhetnek nem eredetisek is). Jelenleg a banneron, dolgozom már 11 féle van, nemtom melyik a legjobb. Segíthetnétek, csak nem tudom hova töltsem fel.(ami gyors). Majd beszámolok a fejlesztési folyamatról. Segítõk is jöhetnek😊
GanXstaZoleeWrk
szerintem is rendben van a játék 99/100

GanXstaZolee#2709

NeoMaN
Kevés ram, kevés swap hely, túl magasra állított grafika.

Looserke
tényleg nagyon jó game...

mondjuk carentan bevétele után az ellentámadás alatt vagy 3szor kifagyott és kidobott az asztalra...tudja valaki hogy miért csinálja ezt?

zoli80
istentelen jo jatek ez gyerekek!

Hi! Nagyon tetszik a game szép a grafikája élvezetes élethû videók (divX)
Graph:10/10
MI 10/09
Realitás10/09
Hanz,zene10/10
Sztem 95%

Hecker007
nfo-t nem ismered? vagy csak megnyitni nem tudod?

Csõ, estefelé lehet, hogy felnézek!

xcdgnhcxgngcncyxgnghcdfhdhf

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

NeoMaN
kurvajó a game még mindig!
😄D

Valaki a Company of Heroes install kódját le tudná valaki írni? Nagyon kéne.
HI,nincs valakinek kedve multizni hamachival?
Priluki1
pass:go

Hecker007
elég, én fx5200-al tolom és még azzal is megy elég jól igaz low grafikán, de legalább megy

Kopiati
Helló milyen géppel toljátok a gammát? Elég neki a Nvidia 6600ls?

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hmuda
Bloom, színfilter, ami jólesik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Looserke
nem tudja valaki, hogy a grafikai beállításoknál a Post Processing mit is csinál pontosan???

Mert ha kikapcsolom, akkor jelentõs teljesítményt és fps-t nyerek vele és nem tudom pontosan mit is csinál ez az opció...

robotnyk
ide feltölthetnéd, thx.
Nekem van egy hard elleni replay-em. Amiben gyõztem😉
Demos. Küldhetnétek ti is nekem😉
Akinek kell, szóljon😊