8857
  • aragorn1
    Kössz már működik is!
  • robotnyk
    akkor valamit csúnyán benéztem, bocs. -.-
    szedd le innen
    2.102 verzió.
  • aragorn1
    Légyszives ere a címre küld amit írtam,valakivel össze keversz nekem nemkültek semmit, tegnap reggeltem az sg-n! A reinstallt mar próbáltam és akkor is csak úgy indul el a játék hogy egyből a Relic Online Login jön be! Én nem akarok neten játszani csak ugy nature! Kérlek küld el a reliccoh.exe/ és rs/rs.dll fájlt, remélem azzal működni fog! Vagy ha van egyéb ötleted azt szivesen veszem!
  • robotnyk
    elküldtem a mailre a linket már az előző alkalommal a send2uról, keresd elő, mégegyszer nem fogom...
    egyébként vazzeg, reinstall smafu? már egy hete ezekre a fileokra vársz, ahelyett, hogy 20 perc alatt újratelepítenéd?
  • aragorn1
    Helo
    Valaki eltudná nekem küldeni az általa használt reliccoh.exe és rs/rs.dll fájlt, mert e kettőt kissé megerőszakolta a crack. :)
    Mondjuk erre a címre tamasdf(kukac)citromail(pont)hu
    Előre is köszönöm! Nagyon jó volna minél előbb mert mar nagyon jatszanék a Company of Heroes - Opposing Fronts-al!!!!
  • mebucain
    lesz ma valaki a relicen? szeretnék már végre valaki magyarral is játszani...
  • elektro4
    valaki segítene nekem? nem rég letöltöttem a company of heroes oppsonig frontsot, de állandóan azt írja ki hogy "could not verify media".
    crackeltem, daemon toolssal coh kép betöltve!
    mit kéne tennem?
    a segítségért örök hálám lenne!
  • ropi88
    sziasztok!
    fel szeretném tenni a 2.102-es patch-et de vmiért nem akar felmenni, mindig vmi hibát ír ki. mit tegyek? a 2.101-es az fent van. előre is köszi a segítséget!
    Kár hogy a balkánon vagyunk különben lenne magyar csetszoba is és onnan lehetne valamit kezdeni [#szomoru1.Egyébként mifogja meg annyira ,hogy 1x 3 másodperc alatt csatlakozok 30X meg soha az életbe (akihez csatlakoznék az is balkáni )
  • formatuq
    Buta banda. Azt tudnod kell, annak a forumnak semmi koze a relic-hez, hivatalosan. Par csicska osszealt es megcsinaltak a forumot, es most kapirgalnak a szemetdombon.

Engem is bannoltak, legutobb mikor hamachirol irtam valamit, meg a relic "g@y" online rendszererol. Egy akock nevu tulbuzgo megkerdezte "mit tudok felhozni mentsegemre" mint valmi birosagon, ROLF.
    Mondtam neki hogy az anyukajat. Bann.

Proxy van, max 10 perc kiesest jelentett mig uj acc-t csinaltam es megirtam neki azonnal, hogy igyekezzen, mert soha nem fogja tudni melyik uj acc lesz az enyem. Persze ezt is bannolta, es kezdodott ujra.

Javasolni tudom a gamereplays.org forumot, ott hozzaertok irnak a co-rol.

Tiensin!
    Igen megneztem, nagyon klassz volt, az a srac nem a haverom, 1x toltam vele, de akkor jo volt. Tegnap tenyleg o volt a bena, toltam vele meg kesobb egy 2vs2-t, de sajnos azt el is buktuk, szinten az o hulyesege miatt.

• Tiensin
    Jó volt a múltkori game, sikerült megnézni a replayt?
    A haverod nem tudom hány éves, de kicsit visszavehetne:o Elég durva hangnemben beszél az nmyvel:o Nekem se szoljon be, a replayből is kiderül, hogy sikerült a fönti hidnál csúnynán elbasznia:O Nembaj lényeg, hogy megnyertük
  • elite
    Bírom ezt a nem hivatalos Relic fórumot. Az egyik srác kikelve magából a program hibái miatt "fuck you"-zni meg átkozni kezdte a Relic-et. Erre én annyit írtam neki, hogy moderálhatná magát. Ezután még az én hozzászólásomat törölték, és figyelmeztettek. Hát ehhez csak gratulálni tudok...
  • formatuq
    hol vagy mar? ;)
  • Tiensin
    NEkem is nod32 van volt:D De tényleg volt olyanra példa, hogy csak uninstall segített, na kiderül :D Megyek énis coh nemsoká:)
  • formatuq
    oke, akar ma is, pl 23.00-kor online leszek
    nekem van (mindig is volt) nod32 a gepen, semmi baj nem volt vele. ez persze nem zarja ki a nalad nem o a ludas.

itt arrol irnak, hogy ha akarsz segitseget, ezt a "highjack" prg-t is le kell futtatnod.

Hijack this is a program that we sometimes ask people to use to help us resolve issues.
    For detailed information about the program see:
    http://www.tomcoyote.org/hjt/
    Download from here: http://tomcoyote.org/hjt/hjt199/hijackthis.zip

Probald ki, sok infot kiir, lehet mge lesz a ludas (nem a Matyi) :)
  • robotnyk
    nem tudom, inkább majd kipróbálok még egy több résztvevős multit, nem szívesen változtatok olyat ami már bevált.
  • LPKENJI
    hello!
    egy olyan problmám lenne, hogy egy-két haverommal akartunk vele játszani lan-on(hamachi-val)és nekik megjelent a server amit ők csináltak ellenben nekem nem, de ha én csinltam akkor pedig nekik nem jelent meg... mi lehet a baj?mert nem tudtunk semmi értelmeset kiötölleni... lécci ha tudtok segtsetek
    előre is kössz
  • lee56
    jaja, igaz más játéknál, de egyik havernak szintén csak ugy ment ha a nodot leszedte, az sem volt elég hogy kikapcsolta...
  • Tiensin
    Nemtudom..volt akinek le kellett törölnie nodot, hogy jólegyen:D Egy próbát megér..leszeded, kipróbálod max visszarakod:D
  • BlackShadow
    valaki tud egy hamachi szervert ami használható? (és mondjuk nincs 24/7 tele offline emberekkel)
  • Pluskast
    Látom megy a harc:)
  • robotnyk
    2 playerig nem szokott gond lenni, nem vagyok benne biztos, hogy nálam volt a hiba. nod32 van fent, de exceptionnek be van állítva a program. viszont a hosszú hétvégé miatt elég tré volt a chello, egy 20 perccel kilépés után megszakadt a net, reggelre meg új ipt is osztottak ki, szal majd meglátjuk...
  • formatuq

lassan alakul a magyar bridgad.
    Remelem Robotnyk lagg problemaja is megoldodik, es ha relic is kijavitja a hibait, akkor tudunk jokat harcolni.
  • lee56
    "nem is valósághű, azok a hülye mortarosok egy perc még a lövedék becsapódik," lol
  • Fr0st
    Ne is törődjetek azzal amit Hooah írt, ismerem a srácot, hiszen szobatársak vagyunk a koliba :D. Most csak azért ideges, mert 3x vagy inkább 4x zsinórban kikapott(Ő Panzerelit és amcsi vagy angol). Ezért most le is törölte és mást tol helyette ... :P Hát igen, nem mindenki tolhatja jól ... ;)
    Én azt mondom, hogy nagyon jó játék, ezelőtt csak a Warcraft volt ilyen jó nekem ... :P ;) :D
  • formatuq
    Oke :)
  • Tiensin
    JA és mégvalami, a gyalogosok szétugranak a tankok elöl.
    Sokkal de sokkal nehezebb őket elütni mint más játékokban
  • Tiensin
    Az MI jó, mivel az egységek keresik a fedezéket, a rögzített ágyújú tankok fordulnak a circlestrafenél az ellenfél felé stb.
    Játszál egy World in conflictot..na oda kéne jobb MI:o
    Amúgy mit vártál a mortartól? Ez nem sniper.
    Gondolj bele, látja az ellenfelet, odalő, most hogy közben az elmozdul az az ő microjának köszönhető.
    Eszméletlen durva a mortar a gyalogság ellen....ha mindig oda csapódna ahol ellenfél van, akkor az egész játék csak mortar spamból állna.
  • formatuq
    Latszik ertesz hozza.
  • hooah
    De egy szar ez a game, nem is valósághű, azok a hülye mortarosok egy perc még a lövedék becsapódik, addig meg a célpont már messze jár,
    és ez csak a jéghegy csúcsa, vannak benne még akkora marhaságok.
    A gépről meg nem is beszélve, a MI olyan pocsék mind a kettő részbe, hogy inkább nem is mondok semmit róla.
  • CAC
    Thx!
    Akkor az utolsó kérésem: az újboli reinstall elkerülése végett el tudnád küldeni az általad használt reliccoh.exe és rs/rs.dll fájlt, mert e kettőt kissé megerőszakolta a crack. :)
    Mondjuk erre a címre aleister(kukac)freemail(pont)hu
    Előre is köszönöm!

• robotnyk
    igen.
  • CAC
    Értem. Köszi a választ!

Akkor milyen módszert ajánlasz/ajánlotok? Megnéztem, és te írtad a 1719-es hozzászólást, azzal működik az összes lehetőség (4 oldal, 3 kampány, lan, stb)?

ui: ja és bocsi, most látom, hogy mindenhol omicront írtam a proycon helyett :)
  • robotnyk
    crackkel nem lesz jó a lan.
  • CAC
    Sziasztok!

Egész idáig vártam, hogy felrakjam az OF-et, mert gondoltam eddig kiforr a különböző install mizéria.
    Leszedtem mindent, 1.701-2.101 patchet, fairlight és omicron teljes verziókat, fairlight cracket, omicron minidiscet.
    1.Először simán peccseltem az eredeti coh-ot, aztán az xp host átírás után próbáltam érvényesülni az omicron mini dvd image-dzsel, yasuval. Sajna az új kampányok nem működtek.
    2.Második nekifutásra legyalultam a játékot, és simán felraktam a fairlight verziót, crack, serial, host átírás, media validate után muzsikált is szépen, de sajna a lan multi nem működik. Tán unable to connect hibával, tehát a gém host megtörténik és látja is a másik gép.
    Tudna valaki segíteni?

Egyébként nagyon tetszik a játék, igaz még csak a németekkel nyomulok, de állatdurva. :)
  • formatuq
    nem lehet, (vagyis ugy lehet hogy kijeloled mind kettot, es hozzarendeled egy szamhoz, igy egykent tudod kezelni, de nem for ugy viselkedni, sebzes, loves, stb) reinforcement a megoldas. HQ-nal vagy eloretolt (forward) HQ-nal, Half Track-nal lehet feltolteni a hianyzo embereket.
  • deserter
    helló. Hát gondolkozok, gondolkozok... de nemjut eszembe, hogy lehet-e egyesíteni 2db 3 fős csapatot. Én legalábbis nem találkoztam ilyennel. De javítson ki aki igen.
  • imilee
    hali!
    Azt szeretném megtudni hogyan lehet két 3 fős csapatot egyesiteni, mert az első részben volt. Ha tudtok segítsetek.
  • Amadeus HU
    A sima COH küldetései benne lesznek az opposing frontsban. De ahhoz hogy tudj a simával játszani az is kell eredetiben mármint valid cd kulcs az aktiválásához.
    Hi all.ma vettem a meg CoH opp... felisraktam vagy másfélora alatt a account stb megy minden .majd régi COH kod hozzáadása és nemsok minden történt telepijjem ujra a régit??? az valahogy benne lessz az ujba vagy mia ..............