8857
-
#3120 igen. -
Neoncsoves #3119 Srácok, most van ez a CoH Balance playtest... ez most mi? Az új patchet teszteli? -
#3118 tehát a legujabb verziora felpecselt OF is magyar lesz tőle?
(és az alapjáték ? mert anno ahoz csak 1.7 ig volt jo a magyaritás) -
#3117 mindegyikkel -
#3116 és ez melyik verzioval működik ?
(thx!) -
#3115 innét letölthető az alapjáték és a kiegészítő teljes fordítása:
http://rocsikzolee.extra.hu
jó játékot! -
Neoncsoves #3114 thx:) -
#3113 127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 reliclive.quazal.net -
Neoncsoves #3112 Srácok valaki megadná azt a cuccost amit a hosts fileba kell beírni? Haverral szeretnék játszani, csak neki tört van, ezért én is felraktam a tört verziót és szeretnénk hamachin játszani -
Neoncsoves #3111 nem tudjátok mikor lesz új patch? -
#3110 Nem, tuti jó, majd próbálok másik kártyát. Szerintem az otp szenved valamit vagy külön engedély kell vagy valami bürokratikus hülyeség. Mint csövesnél a limit. -
#3109 Nem lehet hogy megszokásból rossz kártya típust választottál? -
#3108 Annyi bajom volt az adatoknál, hogy az 3 jegyű ellenőrző kód nekem 4 jegyű, ami a bankkártyán a név felett/alatt szokott lenni, bepötyögtem az első 3 számot majd az utolsó 3-at, de mindkettőnél ugyanazt írta ki. Ha meg nem lehet másik kártyával venni akkor bekaphatják, így kell elijeszteni a vevőt a Steam-es vásárlástól. :( -
#3107 Nézd meg hogy jól adtad-e meg az adataidat. Nem-e félre gépeltél esetleg. Ha meg már használtál a steam accodhoz másik bank karit akkor ha jól rémlik csak a régit fogadja el és intézni kell a valve-nál hogy lehessen az újjal is. Régebben legalábbis ezzel szoptak páran. :( -
#3106 Ez érdekes, mert 50eurot költöttem róla délután, 35dolcsi a CoH és a CoH:OF ami kb. 5200Ft ami sztem best buy, szal nem hiszem, hogy ilyen korlát lenne de utánanézek. Thx -
Neoncsoves #3105 időponttal biztos nincs gond, inkább nézz utána a bankkártya papirjainak, mert valószinüleg le van korlátolva hogy mennyit emelhetnek le a kártyádról. nekem is ez volt az OF-fel, hogy a max 4000Ft volt és 6000Ft volt a játék. Szüleim bementek felemelték 12ezerre a limitet és ment minden simán. -
#3104 Figyuzzatok skacok, meg akartam venni a Steam-en a GOLD kiadást, mivel a CoH baromira tetszett és szeretném neten tolni, de miután le akarja emelni a MasterCard kártyámról a pénzt azt írja, hogy nem sikerült és lehet, hogy a bankom tartja vissza a pénzt, persze angolul. A kártyát ma délután használtam már internetes vásárlásra sikerrel, sőt Steamen is vásároltam már, de nem ezzel a kártyával. Lehet ennek oka az, hogy nem késő este kéne próbálnom? -
-
Neoncsoves #3102 ja briteknél nincs, cserébe szinte minden cuccuk ilyen beásott hülyeség és rohadt nehéz kinyirni őket... -
#3101 briteknél nincs. -
bgabor #3100 Azt viszont jól láttam, hogy a két új népnél nincs lehetőség tankakadály építésre? Persze a panzer elite-nél ott a roadblock, dehát abból falat nemigazán lehet felhúzni.
És hogy a panzer elite-nél alapból nincs lehetőség homokzsák és szögesdrót építésére, csak ha az ember a luftwaffe mérnökei mellett teszi le a voksát? -
#3099 briteknél a commandosoknak van képessége robbantásra, a panzer elitenél meg a munitions halftracknek van goliath drop képessége. -
bgabor #3098 Köszi, ez eszembe se jutott! -
#3097 Németeknél, használd a goliathot ! -
bgabor #3096 A négy nép közül csak az amerikaiaknál van lehetőség a hidak felrobbantására? -
#3095 nah akkor elkezdem leszedni a patcheket és asszem felrakom énis :D -
#3094 Szintén! -
#3093 Nem vagyok egyedül!!! -
#3092 szintén -
#3091 Én -
#3090 van még valaki aki az alapgémmel játszik? eredetivel? -
Neoncsoves #3089 ok holnap vagy este még megcsinálom :) -
#3088 Jaja -
bgabor #3087 Szvsz az összes szöveget le lehetne venni róla, és valami jó kis grafikával helyettesíteni. Sok concept art van fenn a neten a COH-ból, azok talán megfelelő alapanyag lehetnének.(nem értek hozzá) -
Neoncsoves #3086 ok akkor később keresek oda valamit :) -
#3085 Helyére tehetnél mondjuk egy párductankot vagy sherman, vagy tigristankot, és már máris szépen nézne ki a üresség helyén... -
Neoncsoves #3084 úgy szerintem túl üres :))) -
#3083 Nekem tetszik, csak nem kéne ott legyen a best startegy... szvsz:) -
Neoncsoves #3082 Banner?
-
bgabor #3081 Megcsináltam!
Működik mindkét gépen és tudnak egymáshoz LAN-ban joinolni.
Végül a 4.12es Lite DT és a legújabb YASU lett a megoldás.
(Egyébként kiderült, hogy a yasu és a mountolt miniimage elég, nem szükséges bekapcsolni a DT emulációit.)
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, kevés topicban tapasztalható manapság ilyesmi. Mégegyszer köszönöm!