Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg ami még nagyon bejön, az a mobil tüzérség(jó kis Priest-ek 😊 )
esetleg ha tüzfallal tiltod nem tudnád megnézni milyen hostnévre vagy ipre akar csatizni?
(remélem lesz nemsokára törés...)
indítás: 4.10es dt, frissebb fajta yasu, és egy bármilyen lemez a meghajtóba. reliccoh, rs.dll blokkolva, loading sokáig gondolkodik, majd lemez validate. ha ez a két file nincs pl zonealarmban blokkolva (tehát kimehet a netre), akkor a regisztrálni kell accountot (ugye ez warezzel nem igazán lehetséges) még single playerhez is.
majd tesztelem, hogy megy-e hamachival a lan úgy, hogy utólag kiengedem indítás után a reliccoh.exét, majd ha lesz fejlemény, jelentkezem...
Még az én 630-as, õsöreg P4-emen is megy 😄
a depo.hun nézve a 6700 43 körül van, a 6750 41 , a 6850 pedig 60 😄
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Én is gondolkodtam az E6850on, csak sokminden mást is fejlesztek, így marad a 6750.
Alányomok egy E6850-et (vagy Q6600-at ebben még bizonytalan vagyok), aztán pár hónap múlva VGA-t is kap.
Szóval sztem procit vegyél(ha már mindkettõt nem lehet😄).
Amúgy sajnos igaz, hogy a CoH eléggé vidkari érzékeny is(valaki ezt a textúrák méretével vagy mivel magyarázta...ennyire nem értek hozzá)😊.
Tény, hogy az MSI 8800 GTS OC mellé CoH-ot csomagolnak..sztem nem véletlen😄
Viszont egy erõsebb karit ez a proci már nem fog meghajtani az fix.
Ez lesz... 😊
Procit vagy VGA-t?
P4 3.2
7800GT
???
Már megjelent, lehet szedni CLONE DVD PROCYON!!!!!
Csak én még várok a krekkesre.
aki játszott a beta-val az tudja hogy elõrehozták a megjelenést, már nem november. szept 28-dika az európai premier. a beta teszt lezárult hétfõn, tudtommal mostmár nem is lehet feljelentkezni betaval gamelni.
A játékban van egy news menü ott le is van írva mindez, de adok egy másik linket a nagy bejelentéssel:
CoH OF megjelenés
Ui.: Nem olvastok híreket? 😊 Pl még a gamestar.hu is megírta múlthéten.
Megjelenés meg november vége.
Egyébként sajna gépet kell majd fejlesztenem hozzá.
3.2 GHz P4 7800 GT combóval már hajlamos szaggatni nagyobb csatában.
(És a bétában még csak fel sem lehet húzni maxra a grafikát)<😮
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.