Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Azt én is...akkor összesen hány küldetés is kapott helyett a kiegészítõben? (gondolom nem 2)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Prince23
Ezt szeretném tudni én is, de kötve hiszem, h ingyen elérhetõ lenne az OF a gamershellen😮O

Tehat ezek szerint eleg,ha fellinstallaom az eredeti CoH-t es felpatchelem erre a 2.101-es patchig es igy megnyilnak az Opposing Fronts kuldetesei?? Persze meg kell az mds file is bemountolva a DT-be...
thx 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
talán ez: 213.46.246.51:53 vagy .52:53 (vagy mind2? :p)
akkor egy hostnevet és/vagy ip-t nem tud valaki kihalászni tüzfalábol? 😊 pls 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Igazad van! Én elsiklottam a kis pötty felett,ahol ki lehet a lant pipálni, én a bétával játszottam amíg be nem döglött,és ott a multiplayernél egybõl az online ment. Sorry akkor aki emiatt nem szedte. Viszont az alapjáték+patch-el a campaign elindult azt kipróbáltam.

robotnyk

procyon, alap törölve, már sikerült bereggelnem alá.
robotnyk
hát, nem tudom, ha eredeti az alap, akkor inkább nem mondom, hogy töröld le, inkább próbáld meg azt a patchet, amit írt... mert ha leszeded és csak az OF lesz fönt, lehet hogy nem fogsz tudni multizni. viszont lehet hogy kiegészítõ nélkül sem, csak patchel. szóval... passz... 😊
mivel átugrattam a regisztrációs részt,tisztába vagyok vele,hogy NEM tartalmaz lan módot,hanem egybõl megy az online módra. Mivel leszedtem a 6,5gb-os procyon-os szart, kipróbáltam azt is,abban sincs lan,azután letöröltem az egészet,felraktam ujbol az elsõ részt,mert kiváncsi voltam mit csinál a tegnapi patch,és utána látom,hogy opposing fronts lett a frissen felpakolt companyból. Ami szintén a leírt módszerrel elindul,de semmivel sem több mint a procyonos verzió. Ha meg az utolsó campaign felé viszed a nyilat ki is írja,hogy csak eredeti companyval elérhetõ. De az elsõ két uj campaign simán indul az alapjáték+1.75gb-os patchel.

na, akkor most letörlöm az eredetit... de akkor nem fogok tudni játszani az eredeti alap cohommal? 😞

robotnyk
tartalmazza a lant, ha átugrod a regisztrációs részt.
robotnyk
kell. úgy kezdi, hogy az eredetit le kell törölni, és késõbb ha már fut az OF, akkor kell regisztrálni. a fõmenüben van 3 kis kép a kampányból, ott van alul az alap, rákattintasz, megkérdi hol vetted (retail store, steam, meg még valami), és akkor érhetõ el az alap kampány. 9 giga, tartalmazza az alap.
és ha nekem van eredeti Steam-es CoH-om, ahhoz felrakom a patchet, akkor most nekem nem kell YASUznom meg DT-znem?

Prince23
Miiii???!!!
azt akarod ezzel tudatni, h a gamershelen le lehet tölteni az Pc OF játékot???!!!

Aki a multi miatt szedné le az ne tegye! Ugyanis nincs benne lan mód,csak online! Viszont dt 4.10-el,és yashuval single módban elindítható ez elsõ két campaign. Ehhez meg nem kell leszedni 6.5gb-ot,hanem ha fent van az alapjáték,akkor elég hozzá leszedni a tegnapi patchet v1.71 to v2.101 ami 1.75GB http://www.gamershell.com/download_21150.shtml ,és máris lett a company of heroesbol opposing fronts. Innen tovább minden ugyan az. DT 4.10 v pro , yashu , internet lehúz, és start és az elsõ két campaign már játszható is. A daemonba meg ezt mountoljátok : http://rapidshare.com/files/58384864/mds.zip.html

Eagle16
Nagyon tetszik a Jagdpanther videó alapján, de a Királytigris a legjobb<#taps>

Meg ami még nagyon bejön, az a mobil tüzérség(jó kis Priest-ek 😊 )

jah, a hostnevet amire csatizni akar a játék a wines hostfileban átirányitani a 127.0.0.1-re (ami ugye a sjaát géped) , ennek eredménye ugyan az mintha nem érné el a netes szerverüket, de ugye ez semmi mást nem tilt csak azt a servert
esetleg ha tüzfallal tiltod nem tudnád megnézni milyen hostnévre vagy ipre akar csatizni?

Prince23
Sztem Loading-ék föl fogják tenni, ha nem akkor egy rld-ét elképzelnék, az a legmegbízhatóbb.

robotnyk
passz, már máshol is láttam, pontosan nem is tudom mit takar (az az ip cím beírás valami windows könyvtáros fileba?), egyelõre így tudtam elindítani, a multit meg majd meglátom még.
hostfileos blokkolás nem megy? nem sok ingerenciám van emiatt efltenni tüzfalat és hostfile hamachi miatt is jobb lenne ugye...

robotnyk
igen, a blokkolást akkor ki lehet hagyni.
Eagle16
Tehát akkor az is elég ha lehúzom a netet ugye?
(remélem lesz nemsokára törés...)

robotnyk
nem egyszerû a cuccot elindítani. mondjuk már telepíteni sem, mert bugos az installer. sztem elõbb akinek fent van az alap játék telepítõjével törölje le. utána installálja a kiegészítõt.

indítás: 4.10es dt, frissebb fajta yasu, és egy bármilyen lemez a meghajtóba. reliccoh, rs.dll blokkolva, loading sokáig gondolkodik, majd lemez validate. ha ez a két file nincs pl zonealarmban blokkolva (tehát kimehet a netre), akkor a regisztrálni kell accountot (ugye ez warezzel nem igazán lehetséges) még single playerhez is.

majd tesztelem, hogy megy-e hamachival a lan úgy, hogy utólag kiengedem indítás után a reliccoh.exét, majd ha lesz fejlemény, jelentkezem...
Axon
Tényleg jó lenne ha valaki már kipróbálná.

Eagle16
Ne prociról vitatkozzatok má' nah 😊
Még az én 630-as, õsöreg P4-emen is megy 😄

Hol olcsóbb?😄
a depo.hun nézve a 6700 43 körül van, a 6750 41 , a 6850 pedig 60 😄

Eagle16
Vagyis Fronts, nem Force<#idiota>

elite
Ne viccelj, E6850 most olcsóbb mint az E6700!!!

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Eagle16
Éljen, itt az Opposing Force! <#taps>

NA azzal repülni fog a CoH😊
Én is gondolkodtam az E6850on, csak sokminden mást is fejlesztek, így marad a 6750.

Kecseg munkahelyi net..sorry a kettõs postért😞

elite
Pontosan így gondolom én is!
Alányomok egy E6850-et (vagy Q6600-at ebben még bizonytalan vagyok), aztán pár hónap múlva VGA-t is kap.

Amúgy valaki látta már az OF-et hazai boltok kínálatában meghírdetve? Elõrendelésben az UT3tól kezdve a Crysison át, egészen a GTA4-ig(!), minden megtalálható a CDgalaxisnál, de OF az sehol!

Amúgy valaki látta már az OF-et itthon a boltokban? Elõrendelésben az UT3tól kezdve a Crysison át, egészen a GTA4-ig(!), minden megtalálható a CDgalaxisnál, de OF az sehol!

Én egy 9800 pro-ról váltottam 7600 GTre anno, és nem tapasztaltam akkora különbséget. (a procim kb ua. gyors mint a tied)
Szóval sztem procit vegyél(ha már mindkettõt nem lehet😄).
Amúgy sajnos igaz, hogy a CoH eléggé vidkari érzékeny is(valaki ezt a textúrák méretével vagy mivel magyarázta...ennyire nem értek hozzá)😊.
Tény, hogy az MSI 8800 GTS OC mellé CoH-ot csomagolnak..sztem nem véletlen😄
Viszont egy erõsebb karit ez a proci már nem fog meghajtani az fix.

elite
Le kérne mérnem a terhelésüket hogy lássam melyik a szûk keresztmetszet.
Ez lesz... 😊

jaja jólbeszéltél w77d kolega 😊

w77d
olyan proci nélkül ami képes meghajtani a vga-t nincs értelme a vga-nak, viszont vga nélkül meg nincs szép grafika 😊

elite
De melyik hoz látványosabb javulást elsõ körben?

mind2-t xD

robotnyk
elõrehozták a megjelenés, és 23dikán befejezõdött a beta.
elite
Hmmm. Szerintetek mit érdemes elõbb fejlesztenem hozzá?
Procit vagy VGA-t?
P4 3.2
7800GT
???

Prince23
Rossz infókkal vagytok😄D

Már megjelent, lehet szedni CLONE DVD PROCYON!!!!!
Csak én még várok a krekkesre.

rosszul tudjátok.
aki játszott a beta-val az tudja hogy elõrehozták a megjelenést, már nem november. szept 28-dika az európai premier. a beta teszt lezárult hétfõn, tudtommal mostmár nem is lehet feljelentkezni betaval gamelni.

A játékban van egy news menü ott le is van írva mindez, de adok egy másik linket a nagy bejelentéssel:
CoH OF megjelenés

Ui.: Nem olvastok híreket? 😊 Pl még a gamestar.hu is megírta múlthéten.

szerintem végleges verzio... BitHU-ra nem raknak fel faket!

elite
Nem hinném, hogy végleges verzió lenne már, még zajlik a béta teszt.
Megjelenés meg november vége.
Egyébként sajna gépet kell majd fejlesztenem hozzá.
3.2 GHz P4 7800 GT combóval már hajlamos szaggatni nagyobb csatában.
(És a bétában még csak fel sem lehet húzni maxra a grafikát)<😮

Zinaj
meik torrent oldalon ingyenes?
privátba irja meg valaki.thx

i7 azt szevasztok :P

Természetesen Opposing FRONTS, nem Froces... xD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Opposing Forces egységbemutató mozi. Ami rendkívül érdekes, az a végén megjelenõ felirat: 2007. november. <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.