Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Procyon verziomból hiányzik az mds, nem az elsõ eset. Akinek megvan légyszi mondja már el hogy hová teszi mostanában a procyon azokat a . mds fileokat? Ja és nem totalcommander miatt nem látom hanem nincs is ott.
elite
Brenyo, nálad hogy fut az OF?
Mekkora felbontás, milyen részletesség, és szaggat e?

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

NeBby
Csináltam egy hamachi szobát , gyertek! <#vigyor2>
A szobát mindig figyelem , tehát ha tele lesz kiteszem azokat akik ritkán gamelnek , vagy leírom , hogy lehetsz örök premium <#vigyor>

Szoba: COH:OF
Jelszó: havefun

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Lehetséges nem eredeti cd kulccsal elinditani a COH:OF-ot?

Eagle16
Oké, akkor megpróbálom az 1718-as Hsz.-ben leírtakat.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A régivel senkinek sem volt baja:) Sõt a beta végén még külön kértük is mindannyian a készítõktõl, hogy rakják vissza a régit..

elite
Nekem a régi ICS-el nem volt bajom. Helyette inkább megoldhatták volna, hogy a szakasz jobban szórodjon szét fedezékekbe...

Egybehangzó vélemény szerint 1 hónapon belül már lesz valamilyen patch.
Fõleg az új ICS(infantry combat system) az ami nagyon gáz lett, pedig a beta végén mindenki mondta ,hogy ezt szedjék ki.
Lényegében egy adott gyalogos osztag katonái nem halnak meg egyesével olyan sûrûn, viszont ugye az össz életerejük megy lefele(ezzel kb azt probálták érzékeltetni, hogy az életben sem 1 embert lõ mindenki, hanem az egész osztagot).
Ezzel az az óriási probléma, hogy pl a wehrmachtnak NINCS gyógyító létesítménye(a medkiteket meg senki se használ kb). Ráadásul futás közben most többet sebeznek az emberek mint eddig, szóval csak meg kell rohamozni a wehrmacht gyalogságot, lekapni a hpját, aztán retreat. Míg az allied meggyógyítja az osztagjait, addig a wehrmacthnak lesz egy rakat max létszámú, de kb 0 energiáju osztagja, melyekkel egy kósza mortar is végez.
Illetve a wehrmacht med bunker hatótávját kegyetlenül megcsonkították, így szinte értelmét vesztette.

elite
Hát akkor egyelõre nem erõltetem a beszerzést.
A gépem úgyse bírná maxra húzva, és akkor még a játékmenet is xarabb lett!?
Mire lesz hozzá vasam addigra a patchekkel tán kiforr.

No meg nincs még meg a beígért "nem random" 2v2 ranked(majd patchben tán). Illetve magasabb gépigény ,lag még mindig megvan, rakat gamehez nem lehet csatlakozni...szóval kb olyan érzés, mint ha a betával játszanék még mindig..

Eddigi multi tapasztalat az OFrõl:
Aki nem akar csak az amcsikkal játszani(mivel a wehrmacht kb használhatatlan lett), az vegye meg.
A jó szándék ellenére a visszájára sült el egy rakat változtatás(új célzási rendszer, megváltoztatott sebzési rendszer).
A KEGYETLENÜL buta AI-ról nem is beszélve(a barom idiota piok meg engik képtelenek ledrótozni egy hidat..mindig kimarad az utso darab,átmennek a másik oldalra stb és ezért3 piot vesztettem el múltkor)
Sajnos a legtöbb tapasztalt játékos is így gondolja, ezért õk se játszanak az új frakciókkal(eredmény: szinte lehetetlen nyerni axissal, ).
Viszont aki meg kicsit is vágja akár a Briteket akár a PE-t, azok ellen meg kegyetlenül nehéz az alappal játszani, mivel egyszerûen nem tudni pontosan melyik egység menynire erõs, így ott meg azért kap ki az ember.
És mi a rákért nem látom replayben, hogy épp mi készül az adott épületben, vagy mit fejleszt az egységére? Csak egy kib. csík kúszik ikon nélkül..

robotnyk
nem, de nem is próbálom, a patchek miatt jobb a clone egyelõre. eleve már van egy a lemezre kerültnél frissebb verzió, rengeteg változással, szóval passzolom.
Van már hozzá valami creck?
Eagle16
#1718,1719-ben leírtak nem jók?

Nekem elindult a játék de kér valami kódot benne .Nemtudjátok mit kell oda irni?
Eagle16
Valaki felrakná rapidra külön a cracket? Mert még nem látom sehol sem külön...remélem mûködik a clonedvd-s verzióval is.

Eagle16
Kijött a Fairlight - FLT rilíz is.
6.5Gb, a Clone DVD-s meg 6.3
Valaki próbálta a cracket??

Hello

Lenne 1 kérdésem. A játék 6,7 gb
Én találtam 8.4 gb nem tudnátok véletlenül mért ez a nagy méretkülömbség? Mert irni nem irja .
Mi is kipróbáltuk és mûködik, úgyhogy már csak hamachi szoba kell, meg játékosok!
Írjatok, ha van kedvetek játszani hamachin!!!!
robotnyk
most próbáltuk haverral a hamachis multit, lagot leszámítva ment.
Körülnézek,kösz

formatuq
Kerdesedre nem tudok pontost valaszt adni, mert nekem eredeti van, de a forumokat olvasgatva az jott le nekem, hogy LAN-os jatekhoz is be kell jeletkezni online-ra, 1x az elejen (gondolom ellenorzes celjabol).

Fobb topik temak:
-Complaint: REQUIRED Relic Online Logon to play Single player
-how to play on a pc without internet?
-Problem with LAN games via Hamachi.

http://forums.relicnews.com/forumdisplay.php?f=146
erdemes korulnezni, sok erdekesseg van.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Aha, igy már világos thenx.

KoPf04 kérdésedre énis kiváncsian várom a választ :)

Hello

Egy olyan kérdésem volna hogy mi történik akkor ha a nem erdeti alap coh-t patch-elem 2.101-re?
Mi változik?játszható-e továbbra is hamachin keresztül gond nélkül,illetve elérhetõek lesznek-e benne az új dolgok?Legfõképp az új választható nemzetek multiban.

thx a választ

robotnyk
benne van, de kell az alap lemeze hozzá, hogy akiváld benne.
elite
Bizonyára benne van. (Ha az alaphoz elég egy 1.7 GB-os patch hogy OF legyen...)

Nem mondjátok komolyan hogy abban a ~8gigában nincs benne az alap játék? <#wilting>

Eagle16
Nekem majdnem ilyen gépem van, és nem minimumba megy a játék. (mondjuk a vga erõsebb)

elite
Mégis VGA-t veszek elõbb az alábbi alapján:
Prohardver vga-cpu házasítás COH

robotnyk
nah, közben arra is rájöttem, hogy hogy az "én" telepítési módszeremmel a verzió 2.100, az alap cohból megnyitva a kiegészítõt peidg 2.101. egy indításra kivettem a hosts fileból az utólag beírt 2 sort, így indításkor feldobta a letöltési lehetõséget a 2.101hez (140 mega kb), letöltöttem, visszaírtam a két sort, patcheltem, és ugyanúgy megy. így már nem lehet probléma kompatibilitással.

viszont egy barátom, akivel hamachin keresztül játszani szoktam, valamiért nem tudja OFben aktiválni az alap CoHot, hiába kapcsolja ki a yasut, nem ismeri fel a lemezt a kód beírása után, szóval azt még mindig nem tudom, mûködik-e a multi :(
100 do az vicc:o
Amazonon 24.98 GBP, ami barátok között is 10 000 Ft-on belül van.

steamen most nézem. $100 lesz az Opposing Fronts :o Remélem a bolti ára nem 18ezer lesz...

elite
Hogy az a &@#!%322@!!!!!!

Igen.
Kb az ajánlott konfig lett a minimum(p4 3ghz, 6800 GT 256mb ram, 1gb ram).
A sima CoHos beállításokból némileg vissza kell venni OFben, hogy ugyanúgy fusson.

elite
És nagyobb a gépigénye mint az alap COH-nak?

formatuq
igen!

vCoH = allies (usa) es axis (whermacht)
CoH-OF = allies (brit) es axis (Panzer Elite)

Ha mind a ketto meg van, akarmenyikkel lehetsz.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Nm. Megnéztem, és kell mindkettõ, hogy mindenkivel játszhasson az ember:o

Tényleg:o Az OF-et ha valaki megveszi, akkor vajon kell az eredeti CoH is, hogy multiban az axissal/alliessal(most már wehrmacht/american csak hogy bonyolításk) lehessen játszani?:o

Ha van sima CoH-od és patcheled akkor nem kell.
Ahhoz kell megvenni, hogy online játszhass a maradék két néppel is.(ellenük attól még lehet).

akkor mûködik fordítva is,csak nekem azért nem ment elõször,mert nem volt blokkolva a host.
Lord Malshun:
le kell tölteni mégiscsak,mert az mds mellett ott kell lennie a 8gb-os procyon mdf nek is.

Ezek szerint,ha jol ertem, nem is kell letolteni az Opposing Frontsot? Holnap ki fogom probalni,remelem mukodni fog...
robotnyk
leírom hogyan telepítettem fel, és indítottam el én, hátha valakinek segít. ha valaki máshol találkozik ezzel a szöveggel, az nem a véletlen mûve. :)

- fogtam a régesrégen kiírt alap company of heroes dvdmet, bemountoltam az imaget, elindult a telepítõ, majd a telepítõbõl uninstalláltam a játékot. (lemez maradt a meghajtóban, mert még kelleni fog)

- bemountoltam az OF imaget, és telepítettem a kiegészítõt.

- indítás elõtt letiltottam zone alamban a reliccoh.exét, és a telepített játék rs könyvtárában lévõ rs.dll-t is.

- OF image mountolva, 1.3as yasuval cloakolva, bármilyen (lehet alap coh, mint írtam kell) dvd a driveban.

- játék indul, loading képernyõn egy ideig gondolkodik, de mivel netre nem tud kilépni a blokkolás miatt, feldob egy ablakot, hogy ellenõrzi a lemezt. mivel van lemez a driveban, katt a continuera, pár mp után rendben van minden, megjelenik a fõmenü.

- ekkor alt+tabbal ki az asztalra, yasu cloakolás kikapcsolása.

- OF image unmount, alap CoH image mountolása

- alt+tab vissza a játékba, és jön az alap CoH aktiválása a kiegészítõben. katt az invasion of normandy kampány nevére (ha eddig minden oké, csak ez az egy, ami mellett kis lakat van, a másik kettõ elérhetõ)

- feldob egy ablakot, hogy milyen formátumban vásároltad a játékot. katt a retail-re, kéri az alap CoH cd kulcsát. használjátok az alaphoz adott loading-féle kulcsot. (3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7). ezután ismét ellenõrzi a lemezt, majd ha minden oké, kiírja, hogy hozzáadta az alap coh-t a kiegészítõhöz. így skirmishben, lanban választhatóak az alap coh frakciói, és az alap kampány is választható.

a kiegészítõ exéjének, és az rs.dllnek a letiltása valószínûleg a hosts file buherálásával megkerülhetõ, ennek módja:

- c:windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts nevû fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a végére beírni a következõt:

127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net

mentés, és kész. (a filenak nincs kiterjesztése, ez maradjon is így)
Na csak nem hagyott nyugodni a dolog és rápróbáltam mégegyszer!
MÛKÖDIK!!
Mostmár nyitva van mind a 3 campaign,meg lehet multit is nyomni mind a 4 oldallal!

1. alapjáték felrak
2. összes patch felrak 1.0 - 2.101.0 -ig
3. windows/system32/drivers/etc mappában van egy hosts nevû file,azt nyisd meg egy szövegszerkesztõvel és ezt írd be a végére:
4. játék elindít,elsõre camapignra rányom,megint rányom,hogy rendelted boltból
5. második campaignra rányom cd kulcs beír :4825-03cf-668e-1765-fd43
6. kéri,hogy tedd be az eredeti opposing cd-t
7. alt+tab-al kilép windowsba,mds file berak DT 4.10-be innen: http://rapidshare.com/files/58384864/mds.zip.html (ennek az mds-nek a 8gb-os proycon mdf mellett kell lennie)
8. vissza a játékba,majd rányomsz,hogy bent a cd,kicsit agyal a gép,majd ki is nyílt a két alsó küldetés is,és a másik két oldal a multiban!

Na ez a hosszabbik mód,nekem a fordítottja nem mûködött,hogy elõbb felraktam a procyont,majd rányomtam az elsõ küldetésre,kérte a cd kulcsot,beírtam, de akármelyik módot választottam utána,hogy honnan van a játék,nem fogadta el egyiket sem. Igaz ekkor még nem volt letiltva a két host.
Tehát röviden annyi,hogy az alapjátékból tudtam aktiválni az opposingot,
de az opposingból nem sikerült az alapjátékot.
A képen látszik is,hogy más a csóka:

thx, ezeket a hostnameket kerestem :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Prince23
Vagy vársz szépen Ldg-re, vagy rld-re:DDD Mint ahogy én is teszem:)

Na letöröltem megint a procyonosat,és feltettem megint elõlrõl az elsõt,meg az összes patchet. Itt egy kép róla:

itt meg viszont a két új van most meg zárva,ami valószínûleg azért lehetett elérhetõ az elõbb,mert fent volt a proccyonos. De most meg a procyonnal nem tudom elérhetõvé tenni az alapjáték küldetését,és igy a lanban nem lehet választani az amerikai,meg a német oldalt,csak a két újat. Mivel ma felraktam már vagy 3x az ujat,meg vagy 3x a régit az összes pöccsel együtt,nagyon kezd elegem lenni belõle,és megveszem eredetiben,és akkor nincs ez a kinlódás.

Thanatos:
windows/system32/drivers/etc mappában van egy hosts nevû file,azt nyisd meg egy szövegszerkesztõvel és ezt írd be a végére:

ha az meg van,nem kell a netet letiltani.

na, én most játszanék Online, de nem enged be, mert hogy nem patcheltem a gamem. Online-ban nem engedi letölteni a patchet... Akkor most töltsem le külön a patchet? Azzal menni fog a game? vagy akkor meg kell venni az Opposing Fronts-t

hát eddig nem megy ezzel se, hostnevet meg nem sierült kikalkulálni ip-bõl :S lehet végén muszály lessz tüzfalat felraknom, akkor majd azzal megprobálom csak ezt az ip-t blockolni

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
2 kampány, (9+8 küldetés), 8 multi map.
En sem hiszek igazan benne, de sosem lehet tudni :-)