8857
  • bgabor
    Hülyeség. Az amcsiknak vannak a legkönnyebben és leggyorsabban elérhető tankelhárító megoldásaik. Rögtön az elejétől lehet airbournet/rangert csinálni, plusz ugye az AT gunok. Airbourne esetében meg ugye az AT gunok bárhova dobhatók. Ráadásul az airborne-okkal még mozogni is tudsz.
    Ennél sokkal kezdetlegesebb megoldás az angolok fix telepítésű 17 fontosa. De a legrosszabb a PE helyzete ezen a téren. A PE a Marderen kívül mégis milyen tankelhárítást tud felmutatni? A gyalogosegységenkénti 1 darab panzerschreck minden, csak nem hatékony megoldás! Úgyhogy nem kéne sírni, amcsikkal a legkönnyebb játszani tankozós ellenfél ellen.

Mellesleg még jó hogy nem lehet Pershinget gyártani. Az a tank '45 februárjának utolsó napjaiban került ki a frontra, két hónapra a háború végétől. Ebből következően kb semmiféle hatása nem volt a háborúra. Persze hogy ritkaság, és csak egy lehet belőle. Vagy akkor belemennél abba is, hogy a németek egynél több Tiger I/II-t gyártsanak?
    Akkor szívnál csak igazán, hiszen már a Pantherrel se boldogulsz.
  • surisomi
    én azt
    szeretném kérdezni, hogy elindul a
    játék, meg minden, de nem lehet
    felpakolni rá a patcheket mért
    nem. feltenném a 2.100.2.101-es patchet
    és azt írja ki, hogy nem
    találja az alapjátékot, de
    azt nem tom feltenni, mert ha felteszem a kieget
    akkor törli az alapot, és a kiegben
    minden benne van, ami az alapban is, biztos
    ezért törli. nah de akkor sehogy se
    tudom majd feltenni a patcheket? vagy eredeti
    változat kéne?
    aki tudja a
    választ, az írjon kérem egy
    pm-et.

ezt írja ki, mikor
    tenném fel a patchet:

A complete,
    valid Company of Heroes installation could not
    be located. Please reinstall Xompany of Heroes
    and try again. Error code
    10262

Ha tud valaki
    segíteni, vagy van valami ötletetek
    kérlek vélaszoljatok, vagy írjatok egy üzit..:D
  • CAC
    Úgy, hogy a multiplayeren belül rákattintasz az automatch gombra. Ekkor nem te választod ki, hogy melyik játékba szállsz be, hanem a szerver ad egy random pályát, és a szintednek megfelelően keres egy ellenfelet. Tulajdonképpen csak a frakciódat választhatod ki, illetve a felsorolt map-ok közül kivehetsz kettőt.
    Ezekben a játékokban alapban VP-k is vannak -mi több-, javarészt ezek döntik el a küzdelmet.
  • Neoncsoves
    hát a netem nem igen szokott szakadozni :) ugyhogy az első. egyébként hogyan lehet Ranked matchet játszani? Vagy ez hogy van?
  • CAC
    Vagy a relic szerver állt le, vagy a neted szakadt meg. A lényeg, hogy nem volt kapcsolat a géped és a szerver közt.
  • Neoncsoves
    Srácok ma ilyen történt (nem először, de mostmár beírom):
    játszunk 4v4et, minden tök jó, egyszer csak egyik gyerek belaggol, kb 10mpre, aztán mindenkire kiirja h Dropped és egyedül maradtam bent a mapon! Ez mitől van?
  • CAC
    No kihívó híján: http://www.cac.extra.hu/2p_angoville farms.2008-08-05.21-38-23.rec
    Elég jó játékos ellen, direkt szituációs gyakszi volt. Máskülönben el sem jutottam volna odáig, mert hagyta magát :). Valami pantheres acc-ot csináltam.
  • CAC
    Én szívesen kiállok bárki egy panther-je ellen egy rifleman és egy ranger osztaggal, aztán feltehetjük ide a replayt. :P

Jól mondta Robotnyk, kombinált haderő kell szinte mindig. Egymagában egy wm panther lókaki.
  • Neoncsoves
    lol... de kb 100x annyiba kerül neked kinyirni 1 panther tankot :)))
  • robotnyk
    combined arms a válasz, upgunned sherman, at, rifle sticky bomb/recoilless/ranger m9. emellett tényleg ki kell használni a lehetőségeket, fire up, gyengébb oldalsó, hátsó armorok, armor piercing rounds. persze hogy erős, de gondolj már bele, hogy pl egy PEnek kell 3 épület, két fueles fejlesztés, majd még 1000 MP. ha valaki ellened annyira úszik a manpowerben, hogy ezt gond nélkül kigazdálkodja, és neked nincs ellenszered, akkor nem azért szopsz mert erős a panther, hanem azt, mert már régen elrontottad a meccset.
  • Zsoltika 007
    "2. már neked is hasonló kaliberű haderővel kell rendelkezned" Mi tud hasonló lenni 2 panterhez? Csinálok 4 m10-et. Ja ok. És szted az mennyit fog ellenük érni? Semmit.

"3. Infantryban a rangerek + of map combat group (ebben néha 2 M10 is van, amiből egynek illik túlélni a küzdelmet)."
    Gyalogság az ok de tankban nincs ellenszere. Mire a combat groupot be tudod hívni már lesz neki bőven vagy 4.
  • Zsoltika 007
    Panzer elite 1000 manpower 2 panther
  • CAC
    Bocsi, lemaradt az előzőből...tudtommal erősíteni fogják az M10-et az új peccsben. Eddig ennyiről tudok:
    "- US M10 3in main gun penetration increased 20% (from approx .35 to .42) vs Panzer Elite Jagdpanther
    - M10 main gun range increased from 40 to 45"

(thx to MoxNox)
  • CAC
    Az a baj, hogy kissé összekeveredtek a dolgok. Panther groupról beszélsz, meg "hazakergetett rangerek"-ről, pedig az egyik wm a másik pe. Szerintem itt alapban a magányos wm Pantherről ment az eszmecsere.
    Egyébként a Panther Groupba légyszíves számold bele a kifejlesztési költségét, illetve a követelményként előírt upgradek költségét, tovább ne feledd, hogy ehhez az épületek 75%-át fel kell húzni. US-nél az AT gun-hoz elég a 40%-át. Így igenis rohadt drága a Panther group, és ha az ellen idáig eljut:
    1. vagy te csináltál valamit rosszul, hogy engedted
    2. már neked is hasonló kaliberű haderővel kell rendelkezned
    Hiányolod az us ellencsapást:
    1. Armourban ott az M26 + allied war machine.
    2. Airborneben a tankkiller recoilless rifle + AT drop.
    3. Infantryban a rangerek + of map combat group (ebben néha 2 M10 is van, amiből egynek illik túlélni a küzdelmet).
    A Panther 2-es támadással rendelkezik gyalogság ellen. Így szerintem az inf a legjobb választás ellene stickyvel+rangerrel.
    Az aknában igazad van, de nem csak a hidaknál lehet alkalmazni. Az utakon ugyanis gyorsabban halad minden egység, mint terepen, ezért útvonalkeresésnél automatikusan az úton fog haladni a tank. Persze nehéz előre kiszámítani, de egy jó helyre tett mine isteni tud lenni. :)
    Szóval tény, hogy erős a párduc, de szerintem ezzel nincs baj.
  • robotnyk
    600 mp, 110 fuel a wehrmacht panther. a legdrágább tank, még jó, hogy van értelme legyártani.
  • Zsoltika 007
    Az a baj hogy most az amcsi oldalról volt szó. Azoknak lóf.sz sincs panther ellen. És nem tudom neked miért sok 1000 manpower 2 pantherért. És kb 5 perc alatt a semmiből nő ki 4 tank az elég geci dolog ha amcsival vagy. Elvileg az m10 már elég erős kellene hogy legyen, erre lepattannak a pantherről a lövedékek... És akkor ida írják hogy good vs tanks. És akkor elhiszem hogy hátba kell lőni de ha van egy pici agysejt az ellen fejében már tudja hogy nem mutatja a seggét soha az ellen felé. Erről ennyit. Aknázás meg tényleg hatékony, de csak ott ahol fix útvonalak vannak pl hidak. Itt igazából kellene engedni pershing-et gyártani és nem csak 1 darabot mint armor company-nál. Vagy erősíteni az m10 ágyúját.
    Az angolok ebből a szempontból amúgy teljesen rendben vannak.
  • CAC
    Igazából nem tűnik el az alapjáték, csak megváltozik a főmenű, illetve az OF serial miatt csak az OF kampányok elérhetőek. Ha eredeti az alapjátékod is, akkor az accounts-on belül, az add products-szal tudod hozzáadni annak a serialját, és akkor már elérhetővé válik az is.
  • robotnyk
    hogy érted, hogy a multiplayer jön be? ha az, hogy nevet, jelszót kér az nem a multiplayer, állandó online jelenlét van eredetivel, kivéve ha nincs internet, akkor minden indításkor lemezt kér. az alapjáték is eredeti?
  • R1200Gs
    Ha felrakom a kiegészítőt, eltűnik az alapjáték. Nem a program filesbe telepítettem a játékokat, de ugyan az volt mindkét telepítésnél az elérési út.
  • R1200Gs
    Szevasztok!

Megvan az Oposing Force eredetiben, de ha feltelepítem akkor csak a multi player jön be. Letöltöttem az alapjátékot, az működik, de ha felrakom a kiegészítőt, akkor megint csak a multi jön be. Mi lehet a gond? Azt olvastam az Oposing force-ról, hogy önállóan is működik.
  • CAC
    Őszintén megvallva nem értem min vagytok kiakadva. Erős a Panther? Na és? Erős a commandos is, vagy épp a CHK. Legyenek is erősek, ha annyiba kerülnek amennyibe. Az a szép a COH-ban, hogy mindenre van ellenszer. Egy stickyt kapott Panthert darabokra cincálja 2 AT simán, vagy írtátok a rangereket is, 50 munis mine, az overrepairolt Fireflyokról nem is beszélve, azok a képernyű túloldaláról lövik rommá a Panthert egy kis mikróval, és akkor még nincs mellettük Command Tank.
    Én is szívtam már a korán kihozott axis tank miatt, de leginkább magamat okoltam a balfaszságomért, nem a játékegyensúlyt. Nem állítom, hogy tökéletes a ballance, de nem is a Párduc ennek a fő oka az is tuti.
  • Neoncsoves
    nem arra gondoltam. tegnap játszottam este és még azok is mondták, hogy túl erős a Panther akiknek volt vagy 8. De néha túl erős a Tiger meg Kingtiger a játékban :) Rájöttem, hogy a Faces of War-ban legalább ki lehet lőni minden tankot..
  • Narxis
    :DDDDDDD
  • lee56
    többek szerint :) , Szerintem ide beletartoznának a második világháborús németek ellen harcoló kezdetleges sherman tank legénységek még élő tagjai is, ők kinek írjanak levelet? :D
  • Neoncsoves
    én is így gondolom... meg AT ágyúkkal hiába lövöm... 1 pantherra kell vagy 3AT ágyú...
  • Zsoltika 007
    Igazából az m10 túl gyenge. Ha erősítenének rajta már kiegyensúlyozottabb lenne. Hiszen elvileg nagyon gyenge a páncélzata(ez már most is ok) és erős a lövése (hát ez nem igazán van így.. lepattog még ennek is a lövése). Panther meg atom erős páncél bika sebzés. Valahogy nem érzem olyan fairnek.
  • Neoncsoves
    akkor majd írok nekik levelet, hogy többek szerint sem kóser ez így... csak akkor több levelet kéne igy írni, mert kvára zavaró, hogy fel van állítva támadásra készen a seregem és jön egy idióta 10 pantherral és még a HQmat is szét tudja szedni...
  • Zsoltika 007
    Hát ha eddig nem nyúltak hozzá ezután se nagyon fognak.
  • Neoncsoves
    szerintem az új patchben gyengíteni fogják kicsit a Panther-t... legalábbis remélem!
  • Zsoltika 007
    Az egész játékban a panther az egyetlen aminek nem nagyon van normális ellenszere. (persze ebben nincs benne a doktrinás tankok) Egyedül a briteknél van. Amcsiknak csak a pershing de az meg csak armor company-nál van és abból is csak egy lehet egyszerre. :(
    Persze könnyű mondogatni hogy az m10 gyorsabb és mögé kell menni és ott lőni csak ha értelmes ember ellen játszol ezt baromira nem fogod kivitelezni.
    Egy normális játékos panther groupja ellen 4-5db m10 is kevés. Sherman meg még upgradelt csővel is harmatos. Egyedül a ranger/airborne esélyes. De azt meg kergetik haza egyből..

• Neoncsoves
    igazából itt az a gond, hogy le volt rakva a hídhoz 1 AT ágyúm, meg odamentek a shermanjeim, de szétküldte az AT ágyúmat Howitzerrel vagy nem tom mivel...
  • lee56
    lehet ágyut fejleszteni a sheróknál, meg van amcsi tank destroyer is csak annak meg még gyengébb a páncélzata, a legjobb taktika ahogy emlitették lentebb AT ágyuk, meg fejlesztett shermanok, 2-3 már ki kéne hogy szedjen egy panthert..
  • Prince23
    Seggbe lődd! :D ahogy szokás a tigriseket
  • mike0013
    anti-tank:) az üt mindent, ami 4 keréken mozog:)
  • Neoncsoves
    és akkor mivel lőjem ki???..
  • lee56
    nem mind1 milyen ágyus shermannel próbálod, persze a panther igy is ugy is jobb tank ez van :)
  • Narxis
    Németek erősek.
  • Neoncsoves
    arra rájöttem, hogy a német tankokat lehetetlen kilőni amcsi/angol tankkal. hiába löttem egyszerre 2 shermannel 1 panthert nem robbant fel! ennyit erről..-.-
  • arty
    köszi!
  • TBTPumpa
    alapjáték csak az 1.71-ig jó, de ennél újabb már nem lesz, mivel nem telepíthető a javítás, vagyis nem jöttem rá, hogy hogyan kell azt az 1GB méretű javítást feltenni.
    a kiegészítő fordítása elvileg a legújabb javításhoz készült, úgyhogy azalatt tuti menni fog!