8857
-
#3200 én inkább valami orosz... hmm... és még valakik:) -
Neoncsoves #3199 Vagy egy Csendes Óceáni hadszínteret kapunk, és ugye akkor japánokat kapunk... bár inkább Afrikai hadjáratokra tippelek:) -
Neoncsoves #3198 Úgyhogy szerintem 2 új nép lesz! Olaszok meg a franciák -
Neoncsoves #3197 senki nem tud róla semmit, még képeket se találtam :o egyébként szerintem afrikai hadjáratos lesz! -
#3196 király lesz:)
milyen új "népek" lesznek? erről tud valaki valamit? -
Neoncsoves #3195 Új kieg. Nem is lesz drága :o -
Neoncsoves #3194 te lelkes amatőr vagy és megfigyeled hogy az ellenfél hogy védekezett ellened az eddigi meccseid alatt... mert pl eleinte én mgs-t sose vittem mindig riflemaneket vittem csak szart sem ért arra jöttem rá meg csak resource pazarlás :D -
#3193 köszönöm Mester a dicsérő szavakat:D:D
de a 2v2 sima ügy volt:) nehezebbre számítottam főleg mivel lvl 3 és lvl 6-osok voltak:) -
Neoncsoves #3192 mi játszottunk egyet... 2v2 (kiléptek a végén a lámák pedig még hozzá se értem az épületeihez) aztán Mike-nak bemutattam, hogy néz ki kábé egy ranked meccs :D elején kicsit megszopatott... de ugye a tapasztalat győzelemre vitt :D:D:D -
Solyom2 #3191 Nem tudjátok hogy kell megcsinálni az a küldit ahol a dombot kell elfoglalni -
CAC #3190 2 és fél órás meccs? Gondolom annihilate volt... valami hidas pályán.
Messziről kerülendő mindkettő. Ha láttok "no fkn annihilate" nevű szobát, abban ott leszek hostként. :) -
Neoncsoves #3189 Aki szeretne csapatni egyet CoH-ban az most jöjjön online, és jöjjön be a Budapest szobába. várok 30ig, addig hozok üccsit meg kaját:D -
Neoncsoves #3188 tudom csak néha igy is el lehet huzni egy meccset több órásra. tegnap 2v2ztem, 2 és fél órás volt a meccs... amcsikkal voltam, társam is. ellenfél: panzer elite. folyton hozta a kurva sok panzer grenadiert, panzerschrekkel meg mindennel, szóval tankok felejtősek. 3 lángszórós engi egység, meg egy rakás airbornes antitank fegyókkal, meg 2AT ágyú, +4 M10= -1 Jagdpanther -3Panther... persze közben a társam lőtte őt Calliopeval, pershinggel, meg minden... de a végső csapás durva volt... jól nyomta az ellen, mert az volt, hogy együtt mozgatta azt a sok egységet. és ha elvittem egy engi csapatot előre foglalni, az a kb 30panzer grenadieres, jó hogy kinyirta az egységet, még visszavonulni se tudtak. meg a hülye égetős gránátjai voltak idegesítőek, egy kupacba futnak az airborne egységeim, kb 4-5, és annak a 3/4e meghalt a tüzes gránát miatt... sztem az is túl erős, vagy amcsiknak meg briteknek miért nincs olyan? -
CAC #3187 Szerintem meg hagy játszon az rankedot, aki akar. Ha kezdő a szerencétlen, és abban kéjeleg, hogy lesöprik a pályáról, az az ő baja...majd előbb-utóbb megtanul játszani. Ha meg 2v2 rankedot játszol, akkor fogadd el az eshetőségét, hogy egy kezdő játékost is kaphatsz allyként...ellenben az is bent van a pakliban, hogy az ellen soraiba kerül egy noob. -
Neoncsoves #3186 később igen:) -
#3185 :D:D:D nem rossz ötlet:D
amúgy lenne kedved játszani egyet? -
Neoncsoves #3184 szerintem úgy kéne megcsinálni, hogy rankedot csak úgy játszhatnál, ha már 20x játszottál sima Basic Matchet és legalább 40Skirmish-t :D szűrné a lámákat szerintem -
Neoncsoves #3183 LOL! bázisra húzta fel a tankcsapdákat LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL kész -
#3182 hát ja, az komoly:)
én most 2v2-t játszottam, velem volt egy olyan csávó, aki életében először játszott a játékkal:S bázisra húzta fel a tankcsapdákat, alig foglalt valamit, támadásról és védekezésről ne is beszéljünk, aztán kilépett, mert mennie kellett, gép semmit nem csinált helyette, csak jött a bázisomra meg nem mondom miért:S majdnem lenn volt már az egyiknek a bázisa, aztán a másik kisegítette, és szépen bedaráltak minket 7-8 tankkal, így esélyem nem volt:( -
Neoncsoves #3181 rájöttem hogy sok a kezdő :))) nem volt 2v2 meccs, ezért nyomtam 1v1-et. gyereket enyhén aláztam (500-0 ide) :) -
mrton #3180 üdv
kis problemem van az opposing frontsal. szóval igy néha befagy a jácci meg ilyen olyan hibák lépnek fel, de kb 6 különböző patchet letöltöttem de egyik se volt jó. -
#3179 na végre meglett nekem is eredetibe ez a játék:) Aki esetleg úgy gondolja szívesen játszana velem az nyugodt szívvel írhat egy üzit, amúgy MikeCPL néven játszom! -
Neoncsoves #3178 ezen a gyereken látszott, hogy tudott, csak gondolom megunta... de még küzdöttem, de nagyon jött az ellenfél... eleve sokkal magasabb rankon voltak mint én ugyhogy felejtős -
CAC #3177 Az nem olyan biztos. Lehet, hogy jobban jártál volna az AI-val :). Én már kaptam olyan allyt, aki többet akadályozott mint segített. -
Neoncsoves #3176 BASSZA MEG! most elkezdtem egy emccset, 5 percig tartott. társam kilépett az első 5percben, én még próbálkoztam, de azt mondtam h: gg bye... ranked meccs ugye... victory point. 2v1ben lehetetlen... főleg hogy ők rank 5-6 voltak én meg még csak 2 -
Neoncsoves #3175 megcsinálhatnák végre ezt a fasszopó ranked match rendszert... összerak olyannal akinek 400as pingje van és pirosban van a performance neki... persze ha én kilépek, mert már 5perce várjuk hogy elinduljon a meccs, persze hogy Lose-t kapok... na kapják be -
#3174 -
tommy21 #3173 azt irja h please insert the opf cd ráklikkelek a folytatásra és utána could not verify the media.:S nem tom mitévő legyek... -
tommy21 #3172 hali skacok! Az lenne a gondom h felraktam az opt daemon yasu meg minden (pecset is 2.201ig) és amikor elinditom akkor egyrészt kéri a cdt és nem enged tovább. szal segítsetek lécci -
CAC #3171 Ismét egy replay az aktuális panter groupos vitához: panther ölés élesben
Kis időn belül (értsd: kb egymás után rögtön) visszavertünk 2 panter groupot és egy tigrist. Nekem egy árva tankom sem volt, az allym egy M26-tal jött a második menetre. Ráadásul meglepetésként ért az oldaltámadás, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy fel voltunk készülve.
Tehát nem kell ide tank... -
#3170 Ez csak minta! Majd a bannerműhelybe átméretezik. -
#3169 pici. -
bannernak jó lesz? -
bgabor #3167 Jaj hagyjuk már a PE Panthert. Mind a négyépület kell hozzá, valamint az összes elérhető fejlesztést ki kell fejleszteni. Ezért csak a végjátékban elérhető. Sok meccs rég végetér, mire a PE Pantherek elkészülhetnének. -
koj #3166 Online
-
koj #3165 Amikr belépek akkor írja ki valamilyen Nline beléptetést akar! -
koj #3164 Hali! Az a problémám hogy amikor felteszem a játékot és el akarom indítani elindul, és akkor kiírja hogy "wrong disc inserted, please the original CD/DVD"! De meg van Crackallve. Meg ilyen internetes adatbázis jön be aztán írja ki ezt? MTud valaki egy linket amin van jó Crack? A Kiegészítőhöz léne! És nincs rajta patch! Köszönöm a segítséget! -
CAC #3163 No meg ne feledjük az anti tank granade-et sem. Amiben külön jó, hogy rögtön sebez, nem mint a sticky (amit hiába vágok rá pumára, ac-re, mire robban már lefeleződött a csapatom).
Egyébként az AT hf tényleg nagyon jó cucc. Szemtől szembe mondjuk az M8 felett már nemigen jó, de a thread breaker képességet használva support cuccként első osztályú akár a végjátékban is. -
#3162 marder iszonyat rangel, panzerschreck squad egy nagyon kemény alap gyalogsággal, plusz tankbuster squad, plusz külön doktrina (dobule AT efforts, jagdpanther). aztán ott a light at halftrack thread breakerrel.
jó, a gyalogosokhoz kell egy kis ész, egyedül szemből darálóba küldeni felesleges.
a pershing/tigris limit elsősorban balance kérdés, nem realizmus. -
#3161 "A PE a Marderen kívül mégis milyen tankelhárítást tud felmutatni?"
Panther?!