Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeBby
Jah és patch felrak , de én nem a játékba töltöttem azt le , de tökmind1 sztem!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Procyon van meg!
Elõször feltettem az alapgamet , utánna az OF ot , telepítés elején kiírja , h fennvan az alapgame és törölni fogja , de kell majd még ! Feltette az OF ot DTpro ba be minnimage ( Fixed Image ) (vagy sima DT 4.xx + YASU 1.47(A YASU-t a DT mappájába kell rakni és onnan indítani)) és megy is !

Shep
Ja nekem nem kellett a patch

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát, hogy megszakadt a telepítés mert bla bla bla. Vista alól feltettem és most megy xp alól, vista alatt viszont annyra jó a dolog, hogy ha kinyomom a gamet, az exe file továbbra is fut és leállítani se lehet.

Ja igen a Normandy-s küldetéssorozat az azért nem válik játszhatóvá, mert az az alapjáték küldetéseit takarja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
patch
a többiért olvass vissza...
bauer15
hello sztem már megvoltak beszlve a kérdések de
azér megkérdezem hátha válaszoltok
Company_of_Heroes_Opposing_Fronts-FLT ez a verzió van meg
kell az alapjáték ?
és mikor belépek kér nevet kódot majd azt írja töltsem le a patch-et de azt nem tölti le honnan tudnám letölteni?
és mien eevet és koodot kell beírni a menüben?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

robotnyk
milyen hibaüzenet?
a procyon megy.
Csak a kieg felrak.
yasu, dameon tools legújabb behergel
minden megy felpatcholja magát és mûkszik
ráadásul alap kampányt is aktivizáltam + a régi "népeket" multiban
lan is jó bár hamachiban nehéz kapcsolódni
Shep
Nekem install közben hibaüzenettel kilép, mi baja lehet?

Naxos
leírnád pontosan melyik verzió van meg neked és hogy sikerült elindítani? köszi😊

NeBby
Clone van és hosts ot átírtam , be is lép a lanba!
Naxos: Crackel nekem se megy

Naxos
van egyáltalán mûködõ verzió?😊 mert az FLT-t nem lehet indulásra bírni pedig crackelve van.

robotnyk
nem, megy a clone verzióval lan, csak a hosts filet kell módosítani.
Naxos
neked melyik verzió van meg?

NeBby
Amúgy YASU vagy DTpro val megy nekem , de crackel azt írja ki ,amit a képen...

NeBby
Nah nekem elindult , de nem crackel sajna <#szomoru1>
Mer csak azzal megy a lan nem?

robotnyk
yasu aktív (1.3ast használok, az már biztos jó)? van egy bármilyen dvd a meghajtódban? legalább 4.09es a daemon?
Naxos
nekem is ugyanez a problémám😞 ha valaki tud megoldást írjon légyszi.

NeBby
Itt írja ki! Amikor belépek egybõl. Feltettem az alapgamet , úgyse megy , de azt amúgyis letörli, szal fölöslegesen szedtem le <#vigyor>

bon
Úgy látom van hozzá.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Itt figyelgesd: http://www.gamecopyworld.com/

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

És van már hozzá?
bon
igen

Most nekem 2.1.0.0-án van meg creckeltem és ha felrakom rá a 2.1.0.1 es pachot akkor másik creck kell hozzá??
wander01
%#&@' laptop rohadna meg, rühellem ezt a vistát. olyan bajai vannak amikrölo lövésem sincs hogyan oldjam meg, az xp-vel annyira jol elvagyok... grrrr

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bon
Nekem Vista Ultimate 32bit-en simán megy.

wander01
van még valaki aki rajtam kivül sziv a vistával? 32 bites vista home, és ha el is indul kicsit a játék (csak opposing fronts van fent), kilép hogy application crashed... esetleg valaki nem tud valami megoldást?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

robotnyk
elsõ kérdés, melyik validate nem megy, az elindításkor, vagy az alap akitválásakor? van fent alcohol?
NeBby
Nekem azt írja h Validating media.... Utánna kijön egy ablak , hogy nemsikerült és megint validating és ez megy mindig ! Patcheltem , crackeltem ( nem a régebbivel ) rs.dll t is bemásoltam. Klikkre indul egyböl , semmi continue-t nem ír , de ott nemtudok továbblépni! pls help !

Köszi.És ha felrakom a kiegészítõt is?Abban benne vannak az eddigi patch-ek?

robotnyk
ha a kiegészítõ nem érdekel, akkor 1.71ig bármelyiket, nem kell hozzá crack.
Szasztok.Egy kérdés:az alapjátékot most szereztem meg.Fõlraktam,1.00-ás.Milyen patch-eket érdemes rárakni?

Ha valakinek kell creck hozzá
http://rapidshare.com/files/58919858/CoH_OF_by_LarryZ.rar
BaLeeX
Megoldódott úgytûnik, most már az install elindul legalább. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

robotnyk
hibaüzenet?
itt van hasonló problémáról topic, de megoldás még nincs. nézd át azért a topicot, keresgess a fórumban, hátha van valakinek hasonló gondja, és van megoldás rá.
BaLeeX
Visszaolvastam gyorsan de nem láttam hasonló problémát, mondjatok valamit mi lehet a gond.
Fent van az eredeti CoH felpatchelce 1.71-re de mikor bemountolom az új kiegészítõt (mdf fileot) akkor bármelyik exe-ra kattintva programfuttatási hibát ír ki a gép (vista 64bit).

Ötletek?
Clonedvd-s verzió van meg meg leszedtem hozzá a cracket.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

robotnyk
igazából lvl 15.
formatuq
Jol beszelsz.
Tegnap jatszott nystorm (wehrmacht) microza (allies) ellen, nystorm csunyan kikapott.
(akik kicsit jaratosak a CoH vilagaban, tudjak hogy ki az a nystorm, lvl 20-as axis player, a kovetkezo rankban lvl 14-es !!!)

Forumokon mindenki ezert sir, lehet hogy ez most eletszerubb, de nem szoktak meg, es mivel nincs triage center az axisnak, igy nem kiegyenlitett a ket oldal.

Medic bunker is csak azon a teruleten dolgozik, ahove epitve lett!

Sok sok finomitasra can szukseg, es minnel hamarabb, mert teljesen kihalt a community.

2vs2 rankedrol (team-ben) meg ne is beszeljunk, majd valamikor 2-3 honapmulva lesz, addig meg marad a consolos modszer...

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

NeBby
Ha a tied a szerver fölösleges volt kirakni sztem , bejön a sok külföldi aki xarik rá mitmondasz neki!

NeBby
Igazadvan!
...jólesz több nyelven b*szakodni<#vigyor>...

Új hamachi szoba, remélhetõleg ide sokan fognak csatlakozni, mert meg van hírdetve a PlanetHamachi.com-on is!
Opposing_Fronts EU
pass: opp

Gyertek játszani!!!
NeBby
Nemtom még nincs meg <#vigyor> 90% nál töröltem véletlen (torrent) , aztán ideges lettem , de most megin elkezdtem , majd holnap <#vigyor3> De minden új game megy 60 fps fölött maxon...

Hecker007
aha, akkor leszedem, majd lesz crack, úgyis csak singleben tolom végig

robotnyk
crackelõs, nem gond a netkapcsolat, letiltás, satöbbi, viszont nem patchelhetõ. vagyis nyilván patchelhetõ, csak már a legfrissebb verzióhoz nincs crack.
Hecker007
FLT-s változatot próbálta már valaki?
azis szenvedõs vagy megy simán, nem akarok most 6.3gigát lerántani fölöslegesen

Nem tudna valaki crecket küldeni , ha van már hozzá
Hapi nekem is hiányzik az mds de én így is fel tudtam rakni a Prycon verzióval. Egyébként már van hozzá crack és nem kell buherálni semmit.
Ok, köszi a segítséget.
robotnyk
HQból fejleszthetõek ki szépen sorban.
Légyszi valaki mondja má meg, hogy ha a nácikkal vagyok, hogy lehet elérni a csata fázist meg az ilyen cuccosokat mert sok dolgot nem enged, ha nem vok ilyen fázisokba!!!