8857
  • Zoli2008
    Sziasztok!

Ha tud valaki segíteni nekem, az nagyon jó lenne és nagyon megköszönném!

Szóval, megvettem az eredeti CoH-t (alap-játék)aztán mikor online szerettem volna játszani nem tudta automatikusan feltenni a Relic oldaláról letöltött cumót (ami külön sz*r mert nagyon sokáig vártam arra hogy letöltse)! Ezután magam próbáltam feltelepíteni a patcheket. A Relic oldaláról feltudtam telepíteni egészen az 1.7.1 patchig de aztán megáll a tudomány és az 1.7.1-2.1.0.1(vagy valami ilyesmi) patch nem működött egyáltalán. Amikor letöltöttem már eleve gyanus volt, hogy nem jelent meg a szokásos CoH ikonocska a comanderben ahogy a többinél!Azért rápróbáltam és szivacs, semmi! Még egy helyről próbáltam de ott is ilyen eredménnyel zártam :( Szóval valaki tud segíteni nekem hogy honnan szedjem le? Vagy valami másféle módon de hogyan tudnék játszani?!

Előre is nagyon köszi sziasztok!!

Z
  • ferret17
    Szevasztok!

A segítségeteket szretném kérni: mikor elindítom a játékot bejön a fekete képrenyő majd megfagy az egész gép.. és nem tudok semmit csinálni.
    Régebben már futott a játék simán vitte is a gépem , viszont akkor is ezt csinálta de akkor találtam megoldást, csak most már nem nagyon tudmo mi volt az.
    Szóval ha valakinek van valami ötlete az írjon!
  • CAC
    Nehéz így bármit is mondani, hogy nem írtad le a konkrét fájlnevet. Nem lenne szabad friss patchelés után ilyet csinálnia. Nem volt reset a folyamat közben?
    Próbáld meg felrakni az OF-et, és azt felpeccselni.
  • onek
    Üdv!
    nos nem töltöttem le az OF-t hanem csak patcheltem a simát! 2.3.0.1-ig felpatcheltem aztán crackeltem (nem akarok multizni majd késöbb) serialokat beirtam stb és elvileg nincs lezárva egyik kampány sem de ha kieg kampányra megyek azt irja hogy valamien létfontosságu fájl hiányzik!
    skirmishben tudom választani az összes csoportot meg az alap kampány is megy csak a kieg kampányai nem!
    Valakinek esetleg ha volna ötlete az irja le!
    elöre is köszönöm!
  • CAC
    Szerintem kevesebb peccsből is megoldható.
  • robotnyk

így lesz a legfrissebb
  • zzeN
    mi a patchelési sorrend az OP-nél? az alap a 2.01, gondolom nem kell egyesével mindet...
  • Solyom2
    Köszi!
  • tojas1
    Hali

Fel tettem minden Patchet az utolsó 2.301.
    A Create acount-nál kér valami Optional Product Key-t.EZ MI??
    Ugye nem ide kell beírni a kieg. kódot.
    Én nem ezzel akarok játszani.
    Innen nem tudok tovább menni

Hogy lehet csak a "sima" Company Of heroes-sal játszani
  • mike0013
    akkor viszont el is felejtheted az online játékot:)
    hacsak nem hamachira gondoltál
  • CAC
    Ez kell neked. :)
  • Solyom2
    Kössz!
  • tojas1
    Oksa.

Akkor már csak szereznem kell egy CD kulcs Generátort
  • Neoncsoves
    van az a 2gigás patch, ami tartalmazza a kieg új cuccait. annyi hogy meg kell adnod egy Opposing Frontsos cd kulcsot és tudod a kiegészítő kampányát is játszani. de az se gond ha nem adod meg, de akkor nem mehetsz panzer elite-tel meg britekkel
  • tojas1
    Ez most nem értem.
    Benne van a patchben a kiegészítő játék
    Nem kell megvennem??
  • tojas1
    Tessék!!
  • Neoncsoves
    ha felrakod 2.101ig, akkor már ugymond "megvan" a kieg
  • tojas1
    Ez 2.301 csak akkor kell,ha megvan a kiegészítő játék is??

A magyarítást melyik után tegyem fel??
  • Eagle16
    Pontosan, elég csak azt a kettőt letölteni amit írtál.
  • Neoncsoves
    ja addig peccseld, aztán onnantól 2.301ig
  • tojas1
    Szerinted le kell szednem mindet??

Vagy elég csak :1.00-1.40
    1.40-2.101
  • Neoncsoves
    megpróbálta YASU-val de nem megy .( crackkel meg nem megy a LAN. ötlet?:(
  • tojas1
    Húúúú!!! Nagyon Köszönöm.

Remélem ezután már tudok majd multizni is.
  • Eagle16
    Szia!

Innen mindet le lehet tölteni.
  • tojas1
    Sziasztok!!

Honnan tudom leszedni az öszzes Patchet,Multival való játékhoz/eredeti a Game/.

köszi
  • bajgunar
    DaemonTools 4.10 -el lehet menni fog!
  • robotnyk
    friss daemon és yasu, egyéb zavaró programok letörlése (virtual cd, vagy mi, alcohol, stb.)
  • CAC
    Én csak a magam nevében beszélhetek, de igen, végignyomtam a kampányt. Aztán lanparty, majd hamachi, végül kiadta az agyam, hogy ez az a játék, amit érdemes megvenni. :)

Solyom2:
    Este megnézem, de nem bizti, hogy még emlékszem rá. :)
  • WOLF3x6
    Innen a CoH SG-forumrol mindenkinek sikerult vegigjatszani a kampanyt expert fokozaton, vagy nem foglalkoztok vele, inkabb multi-ztok?
  • Solyom2
    A 301 domb vagy mi
  • Neoncsoves
    Haverom felrakta az Opposing Fronts-ot, felpatchelte 2.301-ig.
    Hosts fileba belemásolta azt a 3 cuccost ami kell. Daemon Toolsból a legújabb van fent neki, mini-imaget bemountolja, YASU-ban nyomja a CLOAKot, elinditja a játékot és Could not verify media-nál megáll neki. Mi a gond? Vki help pls mert szeretnénk hamachin játszani!
  • CAC
    Mi a küldetés címe pontosan?
  • Hecker007
    nah akkor töltögetem ami még hiányzik, és holnap már ki fogom próbálni :)
  • Scharnhorst
    hát sztem logikát kár keresni a játékiparban de az biztos h szovjet-német kizárólag nem lesz merthogy a "jók" akkor nem fognak szerepelni benne...
  • Solyom2
    Remélem a keleti front lesz tigrisekkel meg jó sebzés rendszerrel mert az előzőek nem nagyon sikerültek
  • bgabor
    Persze. És akkor már lesz két brit és három wermacht népünk. Roppant logikus.
  • mike0013
    ha neten szeretnél játszani, akkor 2.301-ig patchelned kell a játékot!
  • Scharnhorst
    sztem kapunk egy szép Afrika Korps vs. Desert Rats játékot CoH köntösben :D :)
  • bgabor
    Franciák? Nem hinném, nem sok szerepük volt a háborúban. Tekintve a játék és a már meglévő népek egységeit, az orosz a legvalószínűbb.

(mivel a játék és a benne lévő egységek a háború végéről származnak, emiatt az észak afrikai hadszíntér eleve kiesik)

Hiszen új népeket kell belerakni, amiknek összhangban kell lenniük a már meglévőkkel. Az egyik új nép ugye vélhetően orosz lesz, de vajon ki lesz a másik, a tengelyhatalmi? Én az olaszokra tippelnék. Valószínűtlen hogy csinálnának egy harmadik németet is. :D
  • Hecker007
    ha neten akarok játszani a sima cohval akkor le kell szednem a 2.101-es patchet vagy az már az of-hez van? bocs ha hülyeséget kérdezek, de már rég nem figyelem a játékkal kapcsolatos híreket, csak most kedvet kaptam hozzá