Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még így eredeti játék birtokában is úgy gondolom hogy erõs túlzás a COH védelmi rendszere.
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a COH nem akar menni 1920x1080-on ? Samsung P2270 HD monitorom van,ha beállítom a felbontást 1920x1080-ra akkor ki írja a monitor, hogy "Nem támogatott üzemmód" más játékoknál még soha nem tapasztaltam ilyet.
Nem lenézésrõl van szó, hanem köztudott, hogy skillben a basic rang << ranked rank.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Értem én, hogy nyilván hamarabb el lehetett volna érni ezt az eredményt, ha csak rankedolok, de így sem vagyok szar player.
Egyébként meg kurva sokat játszok basic meccset 1v1-ben VP-vel és normal res-el természetesen. Ha valaki ilyet tol, az nincs is messze a ranked-tõl, és akkor a basices rangja kábé reális.
Ezek szerint hamarosan jönni fog egy újabb verzió... meg majd annak javításai is, idõvel! <#taps>#taps>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A Youtebe-on van fent valami CoH2 Trailer, de félek, hogy az csak valami rajongói "feltöltés".
#acm
C:\Windows\System32\drivers\etc mappában.
#acm
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Van ennél tökéletesebben kidolgozott (második világháborús) stratégiai játék?
Plusz! Egyre jobban vonzanak az eredeti játékok!!! Tudom, hogy nagyon drágák, de ha befektetsz, akkor nem lesznek ezek a HOGYAN KELL...NÁLAM NEM MÛKÖDIK dolgok!
elõször is nem eredeti játékom van,de meg van mind a 3 alap.DE az istené nem tudom az utolsó két részt patchelni,és nagyon zavar.
tud erre valaki valamit?
Kérdés:
Létezik a jelenlegi verzióhoz Gridkey? Annak idején Karlrosner gridkez fileját használtam, de már nincs meg a weboldala(nem tudom mûködik e még).
Esetleg valaki tudna linket küldeni?
Köszi szépen
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ahogy Wayne/ÚjFöld írta, itt külön vannak vezetve a különbözõ játékmódokban elért szintek. Pl a profilok listájánál csak a ranked lvl jelenik meg, míg a játékon belül van még skirmish és basic lvl is. Hogy ne legyen egyszerû megkülönböztetik még az 1v1, 2v2, stb eredményeket is. 😊
CAC : Megnéztem az oldalt , köszönöm . Amúgy az a gond netes online harccal hogy azt jelzi hogy lvl 1es vagyok közben már régebben nyomtam a COHO val és volt egy pár ismerõs is de itt ahogy belépek egy szobába kidobnak hogy alacsony a szintem , anno a COHO ba már akkor nagyobb szinten voltál ha kijátszottad a COHO-n belül a Company Of Heroes itt most meg kijátszottam az összes kiegészítõt és még mindig LVL 1e nyomom , érdekes gondolom ha játszom többet online és nyerek akkor lépek szintet ..
Látogass el a magyar fansite-ra: www.hungarian-titans.hu
Ott van egy rakat cikk, amikben olvashatsz hasznos tanácsokat a játékhoz.
Lenne esetleg valaki aki segítene a játékban ?? A játékot már kijátszottam de egy kis tapasztalatot szeretnék még szerezni a nagy öreg rókáktól <#hamm>#hamm>
Ha valaki esetleg tudna a játékban online segíteni azt megköszönném
Respect ...
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
1800mhz dual processzor, 2giga ram. 256megás graf kártya. Fel telepitve rá a sima CoH! és azt veszem észre h szaggat...mintha nehéz lenne a gépnek..a windows 7es van fent..miért ne mmükszik rendessen a gép? help