8857
  • Toweliee
    Köszönöm!
  • Fifus
    Sima másolás nem biztos, hogy elég. Gamereplays-en Sepha csinált egy custom map illesztő progit, fórumon hamar rátalálsz.
  • Toweliee
    Sziasztok! Company of Heroes - Tales of Valor játékban hová kell bemásolni a netről letöltött térképeket ha skirmish módban szeretnék azokon játszani?
  • Fifus
    Alapvetően van a magyar fansite-on olyan közösség, akik így játszanak, valószínűleg szívesen fogadnak, ha hű társuk leszel. Keresd tenkes02-t!
  • W4z3
    Sziasztok! Ha valakinek volna esetleg kedve, és ideje játszani azt megkérném hogy vegyen fel skypera :).

Csak 14 éves vagyok, de nincs kislányos hangom, és kicsit értelmesebbnek tartom magam az átlagnál, csak már unom a botokat és idegenekkel/ellenük pedig nem szeretek játszani, ezért szeretnék pár barátot találni akikkel játszhatok :).
  • Hecker007
    Már van 4.51 is :)
    BK Launcher-ből tölthető!
  • Kotomicuki
    4.5-s Blitzkrieg Mod letöltése!

Háhá, kijött!
    A 'Changelog' olyan terjedelmes, hogy nem fért bele az SG 24k karakteres korlátjába! :))
    Most már csak a hibajavítások kellenek majd hozzá...
  • CAC
    Szia!

Próbáld meg letölteni a pc-re a fájlokat, és 'kézzel' frissíteni.
  • Shep75
    Hello!
    Olyan probémám van,hogy új rendszerre szerettem volna feltelepíteni a játékot és nem tud lefrissülni a net ről és a már letöltött pach ek sem jók!
    találkozott-e valaki ilyennel és esetleg van-e megoldás?
  • Fifus
    Hányan játszanak általában a MoW-val?
  • AndrewT
    Hi,

This e-mail confirms that you are a user of Relic-Online. If you forget your password, you can get it reset using your secret answer and cd-key.

Account Name: 1234

secret question: What was ...?

secret answer: 5678

Regards,

Relic-Online Team
  • generalGGabe
    sziasztok! sikeresen elfelejtettem a jelszavamat.
    a játékon belül nem enged valamiért új jelszót kérni.
    azt tudom, hogy egy emilt kell elküldeni nekik fotóval, csak
    pont az emilcímüket nem találom egyet találtam, a supportost, de
    az nem jó. nem tudnátok segíteni? előre is köszönöm.
  • Toweliee
    Sziasztok! Company of Heroes - Tales of Valor játékban hová kell bemásolni a netről letöltött térképeket h skirmish módban szeretnék azokon játszani?
  • HunAnFionn
    Sziasztok!

Szerintetek hol tudnék több magyar játékost találni a multiplayer játékra, a CoH-trilógiában, vagy a MoW-ban?
  • kisgoce
    Oké. Köszi mindenkinek
  • Fifus
    Hogyne menne 7esen, még 64 bit sem gond neki.
  • bgabor
    Playert találni nem nehéz, talán neked a rendszer percek alatt. Csak olyan playert találni nehéz, aki hozzád hasonlóak kezdő. És a játék automatch rendszere távolról sem hibátlan.
  • kisgoce
    bgabor 8290 hsz-rá gondoltam...én se tudom miért az írtam:)) meg egy utolsó kérdés: win7-en megy?
  • Fifus
    Ki mondta hogy nehéz playert találni? 8000 ember játszik vele naponta, pedig 6 éves, tudod, ez mit jelent a mai papírzsebkendó-játékok korában?
  • csaba90
    köszönöm a segítségedet :)
  • CAC
    Én nem érzem úgy, hogy anti-modder lenne a CoH. Régebben rengeteg mod volt letölthető a játékhoz, de mivel ezek verziószám függőek is, a kicsik nem tartottak lépést az upgrade-ekkel.
    A nagyobb, ismertebb modokból meg kevés van.

Szerintem nézz el a magyar fansite worldbuilder fórumába, ott tán tudtok érdemben infót cserélni.
  • csaba90
    moddoltam már más játékokat nem is egyet... 1-2 játékban elismert modder vagyok... de mivel ez teljesen más mint azok a gamek ezért kérdeztem rá.. mivel van ahol sokkal egyszerűbb mint gondolná az ember akár csak az is elég hogy felül írom a fájlokat... vagy ha vannak rá megfelelő programok akkor az is sokkal egyszerűbb.. de ha végig programozás meg xml fájlos meg scriptes dolog az egész akkor már tényleg bonyolult! Viszotn azt is gondolom hogy ez a game nem kifejezetten arra készült hogy modolják.
    És szerintem ennek a kettőnek az ötvözése nem csak nekem jutott eszembe... :)
  • kisgoce
    Sziasztok! Azon gondolkodtam, hogy meg kéne lepnem egy játékkal:DD A választás erre a játékrea esett mert videók alapján nagyon megtetszet, meg egy ideji játszottam a CoHO-val.Az lenne a (lehet hülye) kérdésem, hogy az Anthology megéri-e az árát? Főként multi érdekelne, de ahogy vissza olvasgadtam csökkent a lelkesedésem(nehéz playert találni stb.)
  • bgabor

Azon a két modon két modder csapat dolgozott évekig. Gondoltad hogy te most egyedül összegyúrod a kettőt? :D
  • csaba90
    ja, jólvan.. hát kár :S azért köszi!
  • V43 1105
    Úgy értem, hogy nem megoldható.
  • csaba90
    nagoyn rendes válasz volt ez tőled 100%-ban kielégítő. akkor még annyit kérdeznék meg ha már nem segítesz nekem akkor egyáltalán lehetséges e ez a művelet?
  • V43 1105
    Nem.
  • csaba90
    hali! valaki tudna nekem segíteni abban hogy ugye van az eastern front mod és a blitzkrieg mod ezt a kettőt valahogy össze tudnám tenni? hogy pl a blitzkriegben legyenek szovjetek is?
  • CAC
    Ez nagyon régen volt így.
    Most már a szerver számon tartja a valaha elért legmagasabb szinted, és azt veszi fegyelembe az összesorsoláskor. Egyébként több más dolog (pl streak) is beleszól, hogy kit fogsz kapni.

Szóval kicsit inkább nézz utána a dolgoknak, az új érdeklődök riogatása helyett!
  • formatuq
    ez nem teljesen igy van. az en estem akkor torten mikor 12000n voltak valamelyik nap, es 1 ora varakozas utan.

Normalis esetben nem csak a "main" rankot de meg a streak-t is beleszamolja.

• Apa27
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg vannak akik azért profik, mert sokat játszanak, gyakorolnak... Itt beleértem, hogy mindenre odafigyel. Ha van egy ügyes társa, akkor verhetetlenek. És fejlődik.

Meg néha nem kell profinak lenni, hogy az ember gyengeségeit kihasználja...
    Itt most értem azt, hogy egy városos pályán embert, hmg-t, sniper-t, mortar-t kell csinálni, nem AC-t. Kilövik miközben forgolódik.
    Engem már csomószor kilőttek:) De tanultam belőle:)
    Ha kezdő vagy beleesel minden apró kis hibába. Arról nem is beszélve, hogy vannak akik az összes pályát úgy ismerik, mint a tenyerüket és már a játék elején azonnal tudják, hogy hova kell lerakni hmg és snipert, hogy soha az élebe ne mehess át az átjárón a mérnököddel:( Így már egy csomó municiot buktál...

Ha véletlen szerűen sorsol ellened társat, akkor számolni kell azzal, lehet, hogy Ő még ezeket nem tudja...
    Ha meg ellenfélnek rak gyengébbet, az még nem biztos, hogy azt jelenti csal, csak tudja/ismeri az efféle trükköket és kijátssza ellened!

"Szerinted felesleges oda szögesdrót mikor visszanézed a felvételt.De aztán rájössz, hogy mindenhol lezár és mikor visszavonulsz a szögesdrótnál lekaszabol. És mindenhol akna van az átjáróknál." Nem tudsz mit tenni, már az elején buktad a játékot:( És nem is biztos, hogy '-esbe bújt profi, csak lehet látta, skirmish-ben kipróbálta és ellened bejött:)
    Nehéz mindenre odafigyelni::)
  • hapi
    ez így nem igaz. Én is 10-11-es játékos vagyok de mivel 1 éve nem játszottam csináltam egy új acc-ot. Az első két ellenfelem 15 és 16 -os volt egyrészt. Másrészt megvertem 3-4db. 8-9-10-es szintűt és máris 9-es lettem. Kezdő pedig tuti nem fog pár játékból felugrani 10-es-re. Szal lassan kiegyensúlyozódik de mindig kaphatsz magasabb ellenfelez is ha nincs épp nincs a szintednek megfelelő.
  • csaba90
    főleg hogy én is kezdő vagyok és van amikor még a gép is bever :S
  • bgabor
    Level 4 játékost level 10+ fölöttivel tényleg nem. Hanem a level 10+ játékos fogja magát, regisztrál egy új accountot és onnantól level 1-ként fogja összerakni a rendszer az igazi kezdőkkel. Ezért nem érdemes már játszani vele, az igazi kezdőknek esélye sincs.
  • formatuq
    dehogynem....

a paraszt neve: AnewMAN, latszik hogy uj, hisz nem talalja magat a palyan.
    Es berakja mellem.... kapja be a relic, ameddig le van csupaszitva
  • csaba90
    hali! valaki nem tud valami jó Afrika modot? ez még sajnos készül.. kitudja mikorra lesz belőle valami :S
  • Kotomicuki
    Hhmm, Open Beta Blitzkrieg invitálás. Haladunk az új verzió felé... új kamuflázsrendszer, nyamiii...
  • NovaTerra
    Ez így egyáltalán nem igaz. Viszonylag sok kezdő játékos van.
    Valamint level négyest nem fog összerakni tíz fölöttivel.
  • setuh
    Koszi a tippeket.