Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csaby
Azóta mi is változott az adott gépen szoftver-/hardver-ügyileg, ami ezt a hibát elõidézheti...?!
Feladatkezelõben való bámészkodás, hogy hátha vmi akkor éppen oda nem illõ viszi el az értékes CPU-idõt, amikor a COH.exe(?)-nek volna rá szüksége (~#8244)...
Ha most kezdtétek, akkor mindenki minimum-közeli grafikai beállításokkal, 1v1-n is próbálja meg játszani, ha így megy, akkor a felhasználó PC-je körül támadt gubanc:
- túl régi/új a grafikus kártya(DX verziók kompatibilitásai...), vagy annak drájvere( 😊) )
- kifut a gép a memóriából (túl magas GFX beállítások, 3v3-4v4 mapok (+mod-ok) is zabálják), és a virtuális késleltetését nem tudja tolerálni a játék
...azaz, a "szokásos" hibák, amik egy többéves, fejlesztõi által mostohán kezelt játéknál már/még (mindig) elõfordulnak. 😊
Warez-os multira amúgy sincs garancia...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Üdv
Unlockolva van az elsõ három misszió!
Gondolom így a multit sem engedi,de legalább azt odaírhatták volna melyik széria szám melyik részhez tartozik!!!😞
Megvettem a COH Anthology verziót!
Próbáltam beregelni és mivel nem volt semmi útmutató és a dobozban két széria szám volt,az elsõt beírtam /relic online account registration képernyõn/ a product keyhez,a másikat meg az optional accounthoz!
Ezt visszadobta 2szer az bannolta a szeriált!
Marhára örülök hogy kiadtam ennyi pénzt és szívok itt vele!
Valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi!
Nekem is az van nekem úgy sikerült!
Csaby
Ez valami átok?
Ezeket a peccseket kell feltelepítened még indítás ELÕTT, sorrendben:
- EN_2500 to 2501_Patch.exe
- EN_2501 to 2502_Patch.exe
- EN_2502 to 2600_Patch.exe
- EN_2600_2601_Patch.exe
- EN_2601_2602_Patch.exe
Ennél átláthatatlanabb stat rendszert én még egy játékban sem láttam.
A másik meg hogy a szerverkészítõk zöme eleve computer elleni vagy annihilate/high res meccset játszik, ami igen távol esik a classic game módtól. És ugye sajnos az ócska új "játékmódokat" se lehet kiszûrni a meccsek közül, pedig mind a három elég tré szerintem.
Komolyan úgy néz ki manapság a COHozás nálam sajna, hogy háromnegyed órát vadászok megfelelõ(értsd:tök alap vp control meccs nem kiborgok ellen) custom match után, aztán kilépek mert nem találok olyat. 😞
Nagyon kéne már egy második rész ennek a játéknak, rendes online rendszerrel, mert ez a mostani borzasztóan fapados.
Belépek a játékba és kiadja, hogy jelentkezek be rákattintok a regisztrációra ki ad, hogy át írányit valami f..szságra leokézom kiadja azt, hogy patch-eljem 1.34 rákattintok le okézom és kilép és semmi nem történik meg probáltam patchelni kézileg és kiadta patch instalálás közbe, hogy 10267 error
Valaki tudna segíteni mert már az idegtõl szétrobban a fejem
Amióta Win7-et használok állandóan kilép a játék! Pedig nem is online akarok játszani csak a kampányt. Valakinek volt hasonló tapasztalata vagy ez csak nálam sza*akodik?
Valaki le tudná irni hogy kell rendesen feltelepiteni majd aktiválni a játékot mert a elö három campányt nem engedi!
Hogyan kell aktiválni mert nem nagyon tudok angolul!
hogy mit hova kell beírni!
Meghírdetjük az elsõ 2v2 versenyünket!
Nevezési határidõ: 2012 április 6.
A torna indulásának idõpontja: 2012 április 9.
Hivatalos nevezés: további tudnivalók a rajongói oldalon
A versenyre minden, a rajongói oldalon regisztrált tag nevezhet ranked szintre való tekintet nélkül.
Üdvözlettel a szervezõ csapat:
WayneGace és conshilla
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyszerûen szar most a RO.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha jól tudom eddig nem volt vele gond, csak a legújabb karbantartás kavart be neki. Sajnálom, mert ezek után az eredeti kinézett elég csapnivalóan hat.
A játékon belüli News fülön csak a tervezett karbantartásokat szokták feltüntetni. Szerintem van valami twitter vagy FB oldal, ahol kint vannak az ilyen hirtelen közbejött kiesések, csak én nem mozgok ilyen közösségi site-okon.