8857
  • adikas21
    Ha ezt nekem írta, az a gond, hogy ha beírok egy nevet és egy jelszót, azt írja nincs ilyen. A játék pedig eredeti ha az változtat rajta. Nem értem, előre is köszi a segítséget!
  • atyca
    Sziasztok!
    1:A Modern combat szóló része az első pálya végén nekem nem tölt tovább.Fekete képernyő,és annyi.
    2:Hogy a bánatba tudnék letölteni a filefrontról?403 forbidden,akárhányszor próbálom.
    Előre is köszi!
  • Fifo
    Írj be egy nevet és jelszót, sőt egy emlékeztető kérdésre is választ kell írnod.

A javítócsomagokat gyorsabb, ha kézzel feltelepíted, itt fenn a bannerban vannak "patchek" linken.
  • adikas21
    Tiszteletem! Megvettem marátommal a Company of Heroes Anthology kiadást és lenne egy kis probléma. Nem enged belépni, kér egy felhasználónevet és jelszót, amit elvileg relic onlin kéne regisztráltatni, de én nem lelem. Illetve egy kis patchet mindig futattna amit ha leokézok kilép.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • bajgunar
    Ez Napalm! És a Vietnam Mod -ban van.
    Company of Heroes:Vietnam
    A legjobb az Company of Heroes: Eastern Front.
  • AndrewT
    ha még aktuális:

A-verzió
    B-verzió
  • szoszibá
    Ez nem az, ez egy fos. :D
  • Apa27
    napalm
    ez is az
    én ilyet találtam.
    ez nem a firestorm
  • szoszibá
    Szerintem az nem napalm, csak sima firestorm! Alap játékban is benne van, wehrmacht doktrinális képessége. Vagy stuka vagy nebel. Lehet ezekkel kevered. De ha mégis napalm akkor lehet az az új mod, mégpediga Modern Combat.
  • Apa27
    Sziasztok! Találtam olyan videókat amikben napalmot dobtak le a játékban. Ez milyen MOD-ban van?
  • bakvarnyu
    nagyon fasza ez a játék
  • Fifo
    6 giga az elég kevés magához a rendes működéshez is. Egy átlag fullhd képet már nem is tudnál lagmentesen szerkeszteni, menteni.
  • Hecker007
    winfos is fentart magának némi helyet, plusz ott van még a virtuális memória is, csinálj neki helyet 27MB-hoz nem sok mindent kell törölni.
  • DogZ
    Egy 27 Mb -os foltnak kevés 6 Gb ??
  • NovaTerra
    Ha ki írja, hogy kevés a hely, akkor szerinted mi lehet a megoldás?
  • DogZ
    Sziasztok ! Megvettem az Anthology változatot és most itt szenvedek vele. Lepeccseli magát egészen a 2600-ig de a köv. foltot nem akarja felrakni : kevés a hely (kb 6 Gb van még) és enélkül nem játszhatok vele :(
  • Sheltem
    Srácok létezik olyan gridkey még ami nem csak akkor megy amikor aktív(ahol beállítod milyen arányú a monitorod) hanem a régi klasszikus amikor kicserélsz 2 filet és onnantól mindig a "játék része" ?

Nekem a régi jobban tetszett csak nem találok linket rá.
  • W4z3
    A blitzkrieg mód rendkívül új fényt ad a játéknak :D.
    Mi egy barátommal játszogatunk, és én nagyon élvezem.
    Ízelítőnek:
    -Rengeteg új egység, a meglévők pedig átvariálva (képességeik főleg)
    -Ha letöltöd a map packot is akkor gyönyörű mapok
    -Rengeteg új taktikai lehetőség
    -Teljesen átvariált doktrínák
  • V43 1105
    Blitzkrieg mód, kukkants bele, szerintem tetszeni fog. Új , részletesen kidolgozott egységek, új képességek, új skinek, új textúrák, pályák .. brutális. Ha van kedved legfrissebb patch, Tales of Valor , aztán dobd fel és ha gondolod mehet a multi ..
  • Andrews2007
    :) BLitzkrieg mód? Azt nem ismerem. Milyenféle? Régen volt egy ilyen 2. vh-ús játék meg hát a név ismerős a töriből de akkor ezekhez a COH játékokhoz is van már megannyi mod? :)
  • V43 1105
    Ha van Blitzkrieg módod és készítenél multi player gameplayt 3-4 fős társaságunk szívesen beszáll egy játékra
  • Andrews2007
    Fent van az új játékbemutató Company of Heroes Opposing Fronts 34 perces teszt filmecske.

COH : OP tesztvideóm

Sajnálom akkor is hogy nem magyar mint az alap játék. :( Még ha így is értem de akkor is. :( Steam ejnye. :)
  • Sheltem
    Srácok van az utolsó patchel is működő Gridkey valahol?

Ami a qwer, asdf, yxcv szerinti kiosztást tartalmazza.

Előre is köszi, ha tudtok adni linket.
  • Andrews2007
    Aha akkor már értem. Nem baj simát is angolul nyomtam akkor marad úgy. Ez van. Köszi.
  • TokraFan
    El kell keserítselek, az elérhető magyarítás csak az 1.71-es patch-el működik, a jelenlegi Steam verzió viszont 2.602!
    Nekem mindkettő megvan, de a magyarítás nem működik.
  • Andrews2007
    Nekem csak az Opposing Fronts van meg Steamről, de úgy látom mivel 9 giga felrakja az alapot is. Tehát mégis kell hozzá valamilyen szinten. :) Most lehet akkor az a baj hogy az alap játék magyarítását nem raktam fel csak az Opposing Fronts-ét? Vagy kell az alap játék megléte is steamen? S ezért nem magyar asz OP?
  • conshilla
    Még 5 napig lehet nevezni az 1v1 tornára (8331-es hsz)!!
    Szerény pénzdíj és CoH Antology jár a legjobbaknak...
  • Hecker007
    patchel a steam magától mindent, máshogy el se tudod indítani a játékokat :)
  • Andrews2007
    Az Opposing Fronts-ról beszéltem. :)
  • Andrews2007
    Sziasztok. Én nemrég vettem meg a kiegészítőt Steam-en. De nem megy vele a magyarítás. Miért nem vajon?

Ja és a Steam alapból automatikusan felpatchel minden játékot? vagy külön le kell szedni a javításokat ott is?
  • TokraFan
    Igen, közben rájöttem, hogy ez a game nagyon más taktikát kíván mint általában az RTS-ek. C&C-n nőttem fel, az ott alkalmazott módszerekből itt semmi sem használható. A területeket nem igazán tudom megvédeni, mert nagyon kevés a gyártható egységek száma. Ha elegendő védelmet állomásoztatok a már meglévő pontokon, akkor alig marad gyártható egység a támadáshoz. Ez nekem egyelőre szokatlan, ugyanakkor új kihívás.
  • Apa27
    Hogy elfoglaltál egy területet az csak azt jelenti, hogy neked "adózik". Meg látod a területet...
    De onnan még ugyan úgy támadhat. Pont úgy, mint az életben! Nem elég csak elfoglalni a területet (nyersanyagot) hanem meg is kell tartani! Illetve törekedni rá, hogy megtartsd. Vagy fel is áldozhatod, ha a stratégiád úgy kívánja.
    Nekem volt már olyan, hogy szinte az összes terület az enyém volt, visszafoglalták, majd legyaktak :D
  • V43 1105
    Valaki esetleg tolja Blitzkrieg móddal .. ? :-)
  • wednes
    Igazából ember ellen lehet jó gyakorolni. Max arra jó a hard, hogy gyorsabb legyen az ember reakció ideje és a helyzetfelismerése, de másra nem nagyon. Vagy talán 2v2-ben egy társsal összeszokni.
  • Axsys
    Ah, szóval itt így kompenzál a gép :-(

Az a baj, hogy a normalt sima zergeléssel agyon lehet verni, szóval gyakorolni max a build ordert lehet.

Megyek vissza multizni, azt majd alakul.
  • wednes
    A géphez tejesen más taktika kell, mint ember ellen. Ha valaki emberek ellen akar játszani, annak elég a normal fokozattal gyakorolnia, kiismerni a játékot.
    Hardon 2x annyi nyersanyag bevétel mindenből, Experten 4x, úgyhogy ontja magából az egységeket. Olyan dolgokkal lehet legyőzni, ami élő személy ellen nem menne. A legfontosabb az útvonal keresését megzavarni, lezárni területeket. Szögesdrót, akadály, hidak felrobbantása, aknásítás. És az általunk kívánt útvonalon halomra lőni a futószalagon érkező egységeit.
  • Axsys
    Énis a héten kezdtem el játszani, nagy elánnal nekiálltam, néztem videókat többek között Fifusét is. Az eddigi tapasztalat, hogy itt máshogy kell hozzáálni a dolgokhoz mint más rts ben, ezen én nehezen lépek túl :D

Tegnap kiis akadtam mikor a hard bot 2x agyonvert, na de már csak ezért sem hagyom ennyiben a dolgot :-P
  • V43 1105
    Singleben ha kampány akkor ne csodálkozz ..

Ha Skirmish akkor se, hiszen a játék egyik fontos része maga a területszerzés is .. :-)
  • TokraFan
    Sziasztok,

Csak most vettem a játékot Steam-en, és lenne egy kérdésem.
    Azt vettem észre, hogy hiába foglalom el a területeket, ettől függetlenül jönnek újabb ellenséges egységek azokból a szektorokból is.
    Úgy tűnne logikusnak, hogy az általam ellenőrzött területekről már nem kapok újabb támadást.
    Ez tényleg így működik a játékban, vagy én néztem be valamit? Csak single player módban játszom.
  • conshilla
    Őszi hadjárat fedőnévvel két hétvégés 1v1 tornát rendezünk.
    A torna időpontjai
    Osztályozó mérkőzések: szeptember 1-2.
    Liga meccsek: szeptember 8-9.
    Jelentkezési határidő: augusztus 28. (Nevezést visszavonni is eddig lehet.)
    A versenykiírást
    ITTolvashatjátok.