8857
  • Cefre
    Működne singlebe de multiba csak chamahival
  • wardogzombie
    Sziasztok!Olyat lehet hogy nem eredeti alapjáték+opposing fronts?müködhet?single és multi vagy egyik se?
  • m0tTh0w
    Itt olvashatsz a harci stratégiákról. (angol)
    gamereplays.org
  • nono55
    Illetve nem tud vki egy oldalt, ahol harci taktikák vannak bemutatva, szájbarágósan leírva, kielemezve stb...? Nem, videók nem érdekelnek...
  • nono55
    Ma délután-este egy partit valaki?
  • mike0013
    ááááá, ezek nagyon jó képek, grat;)
    le is mentem mindet, valamelyik befigyel háttérként:D
    egyszerűen művészi képek!
  • m0tTh0w
    játszottunk...

• mike0013
    elküldve:)
  • nono55
    oké. Priviben küld el az MSN címed aztán nyomhatjuk...
  • mike0013
    benne vagyok, mostantól ráérek kb fél 6-ig
  • nono55
    Délután valakinek nincs kedve nyomulni egyet? (eredetivel) Vagy akár többen is...
  • robotnyk
    sga-s mapokhoz cohlauncher, így a játék könyvtárán belül kell csinálni egy maps könyvtárat.
  • CAC
    Huh, fejből nem tudom... program files/thq/company of heroes/ww2/data/scenarios/mp/ tán. Lehet, hogy nem ez a sorrend, de általában minden térképben van egy nfo fájl, amiben leírják.
  • gurubefree
    Sziasztok

A letoltott map-kat hova kell bemasolni ???

elore is koszi
  • m0tTh0w
    A szokásos. Daemon tools lite-on kivül más emulátor ne legyen a gépen.
    Ha ez így van, akkor működnie kell a már leírt megoldásnak.
  • Rapperman
    THX a segítséget!
    Valaki tudna segíteni abban, hogy a sima Company of Heroeses feleket USA és Wermacht hogyan lehetne feloldani, mert az én gépemen sikerült h becsatoltam a lemezképet és beírtam a kódot a jáktékban, de apám gépén nem működik, milyen megoldás van rá?
  • CAC
    Szerintem semmi baj nincs. Nekem is ezt csinálta. Leveszi a coh ikont az asztalról. Tallózd be a program files/thq/... mappában lévő relicoh.exe fájlt és kész.
  • Cefre
    Köszi
  • nono55
    OK, sikerült felcsigáznotok! Bevallom férfiassan stratégiával még nem játszottam multiba, úgyhogy nagyon érdekel! Esetleg vmikor nyomhatnánk egyet közösen!
  • m0tTh0w
    Hatalmas multiban. KB megjelenése óta toljuk haverokkal. 3v3 vagy 2v2ben, ahogy tetszik. Nagy kedvenc mapok a the scheldt, gilroy's harbor, rails and metal, na és persze lyon
  • Neoncsoves
    a max a 4v4, de mapfüggő. a nagyobb mapok 4v4ek. van kisebb, az 1v1, aztán 2v2,3v3,4v4..
  • nono55
    Hányan lehet multizni max? A pálya mérete megfeleő hozzá? Csak azért mert nem szeretem a kis pályákat, főleg ha 5 perc alatt legyilkoljuk egymást...Azért este letöltöm a Steamről...3500 Ft-ért a hülyének is megéri...:))))))
  • Neoncsoves
    sztem kurva jó multiban. igaz már lassan 1 hónapja nem játszottam, de majd hétvégén :)
  • nono55
    Köszi szépen!

És multiba milyen? (majd egy játszópajtás jól jönne)
  • m0tTh0w
    Önmagában is telepíthető, nem kell hozzá az alap.
  • nono55
    Hi!

Az lenne ez egyszerű kérdésem, hogy a CoH:OF önmagában is telepíthető vagy kell neki az alap játék? (megvenném, de mind a 2 nem kell)
  • m0tTh0w
    - indítsd el a coh_of-ot

- a menüben katt az invasion of normandy kampány nevére

- feldob egy ablakot, hogy milyen formátumban vásároltad a játékot. katt a retail-re, kéri az alap CoH cd kulcsát. Írd be.

- ezután ismét ellenőrzi a lemezt, majd ha minden oké, kiírja, hogy hozzáadta az alap coh-t a kiegészítőhöz. így skirmishben, lanban választhatóak az alap coh frakciói, és az alap kampány is választható.

(robotnyk korábbi hozzászólásából vágtam ki az ide vonatkozó részeket.)
  • Cefre
    Hello
    Lenne 1 kérdésem meg van nekem a coh of eredeti ,de abba nem megy a régi coh hogy tudnám berakni h tudjam használni az amerikaiakot meg a wermachtot ?
  • bgabor
    Ez a hiba azért van, mert crackelted a játékot.

Ennek ellenére lehet nem eredeti játékkal lanozni, csak másképpen kell csinálni.

A megoldást a #2481-es hozzászólásban találod.
    Annyit még hozzá, hogy a hamachit és az emulációk bekapcsolását ki lehet hagyni az eljárásból.
  • Rapperman
    Valaki segítsen, mi itthon játszanánk LAN-on a COH: Opposing Fronts-al és látja is a játék amikor hostolok de amikor rámegyek kiírja h kapcsolódás és utána azt írja ki h nem kapcsolódhat minden játékos! Nem eredeti a játék!
  • m0tTh0w
  • bgabor
    Hát nem mindegyik. Érdekes módon a kiegészítő két hadjáratával semmi gondom se volt, mindegyik pálya elsőre meglett. Hiába volt a legnehezebb fokozaton, nem volt annyival nehezebb, csak egyfajta taktikai minijátékot vitt bele, a gyalogság használatánál. Tényleg oda kellett figyelni az ellenséges géppuskákra, az embereket fedezékről fedezékre vinni, másik csapattal oldalba kapni a géppuskát stb.
    Olyan volt, mint a Full Spectrum Warrior.
    Emellett nagy szerepet kaptak a homokzsákok, saját géppuskák, aknavetők.
    A mérnököknek volt dolga rendesen.

Érdekes módon az amerikai hadjáratban két küldetés volt, ami nem ment elsőre ezen a legnehezebb fokozaton. Az első rögtön az elején volt, amikor egy várost kellett megtartani, megfékezvén a három hídon átáramló németeket, majd a tamplomhoz kellett visszavonulni.
    Ez csak másodjára sikerült, a kiépített védelmem iszonyatos tüzérségi tüzet kapott, utána pedig sok Stugot hozott az AI.

A második pedig a hadjárat vége felé volt, amikor négy victory pointot kellett tartani, amíg el nem fogynak az ellenség pontjai (a hadjáratban ez az egyetlen victory pointos pálya). Na az iszonyat nehéz volt, sokszor újrakezdtem, és legalább 20 savet ellőttem azon a pályán.
    A négy victoy pointból három az ellenség kezén van az elején, az egyik az ellenfél bázisa mellett volt, a másodikat egy, a harmadikat három 88-as védte. Végül hármat sikerült megtartanom, a negyedikkel, amit 3 db 88-as védett, nem foglalkoztam. Segített, hogy a pálya elejénm kaptam 3 tankot, amivel rögtön az elején leromboltam az ellenfél bázisát.
    Ennek ellenére brutálisan nehéz volt, de meglett.

Ettől eltekintve nem volt annyival nehezebb az utolsó fokozaton játszani, mint hinné az ember. Mindenkinek tudom ajánlani, órisi élmény. A brit és PE hadjárat még így se túl nehéz, ott minden pálya elsőre meglett.
    Az meg, hogy mennyi idő így egy küldetés? Nos, ez nálam nem volt szempont. Az amerikai victory pointos küldetésen kívül egynél se sürgetett az idő, és én szeretek sokat építgetni a mérnökökkel.
    Ha például állandóan zaklatja a gép a nyersanyagelőhelyeimet, én simán építek egy falat keresztbe végig a pályán, tankakadályokból meg szögesdrótból, és csak egy kaput hagyok rajta, amit minden erőmmel őrzök. Ha előre sejtem, hogy egy irányból támadás fog érni, akkor felállítom a géppuskafészkeket és a homokzsákfalakat, tankakadályt, szögesdrótot. Emelett szeretem rendesen megszervezni a támadást, aknavetők, géppuskák, tüzérségi előkészítés, mesterlövészes felderítés stb. Szóval nem szoktam sietni. Így volt olyan küldi, amivel majd három órát is elszöszölgettem.
  • smusher
    ehhez minden tiszteletem
    én a normalon toltam csak őket, de ott is, hogy úgy mondjam, kihívásokkal küszködtem. mindegyik csata elsőre sikerült? kb mennyi idő így egy küldetés?

ha a parancsikonhoz hozzáadjátok az -unlock_all_missions kapcsolót, mindegyik küldetés elérhető lesz, gondolom ez a magyarítás felrakása után is érvényes lehet.
  • ajem kisa
    És igen, nekem ujrakellett kezdenem a hadjáratot, mert nemvolt kedvem tökölni az "okoskodással"! Mindegy, mert legalább végigolvasom azt, amit a forditok beleöltek idöben! :)
  • mike0013
    én felraktam, a multi nem lesz instabil, talán az egy-két nokey miatt, de azt javítják és holnap ki is adják a javítását a magyarításnak:)
  • bgabor
    Ma végigvittem másodjára a hadjáratokat(ma végeztem az amerikaival, azt hagytam utoljára), legnehezebb fokozaton. Baromi nagy élmény volt! Így egészen más játszani, mint normalon, sokat kell taktikázni, fedezékeket keresgélni.

Azt tudom mondani, hogy régen játszottam ilyen jót.
    Külön plusz a dologhoz, hogy nemrég megjelent az alapjáték+kiegészítő magyarítás. Így magyarul tudtam végigvinni őket.

(Megjegyzés: Ha felrakjátok a magyrítást, új hadjáratot kell kezdeni. Emelett megfigyeléseim szerint instabil lesz tőle a multiplayer, szóval tényleg csak a single miatt éri meg felrakni)
  • mike0013
    az alap minimumon, a kiegészítő pedig diavetítés, tapasztalat, proci és vga is gyenge
  • JethroHUN
    Nekem is Radeon 9600-os van, asus alapon. ati chip persze...
    Hát minimumon, nagyon kicsit feljebb, de a nagy pályákat már nem bírja betölteni.
  • Pate
    Ezen a gépen hogy menne ?
    Celeron 2,6Ghz
    1,5GB DDR RAM
    Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
  • horitazi
    De
    Ma csináltam meg.
    Türelmesen,taktikázva,folyamatos rushokkal szórva a gépet.
    Ha ügyes vagy akkor szép lassan szorul majd hátra,ahogy te törsz előre.
    Tankokat nem árt csinálni,mivel a gép is hoz jó párat.