Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Ha patchelni akarsz, akkor crackelés elõtt mindig mentsd el a megfelelõ fájlokat. Így új patch esetén visszaírod, és máris patchelhetsz. Aztán új crack fel... Persze a megfelelõ fájlokat ilyenkor is mentsd el.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Köszi, már nyomon vagyok..legalábbis singlében sikerült egy egész du.-s bazsakodás után, az flt-s cracket kellett összerakni a pyroconos passworddel és megy...de a lant még nem próbáltam...kis szépséghiba,hogy nem peccselhetõ---de talán ha install a jelszóval pecs és utánna crack, akkor jólehet.Tehát akinek flt-je van és folyton a validating install a gáz az más jelszóval próbálkozzon tapasztalatom szerint, amit a pyroconoshoz adtak bejött Nemtom mi összefüggés, de így ment...
robotnyk
úgy látom úgy összegezhetõ a dolog, hogy az flt verzió nem az igazi. nálam elindult, de a lan nem megy, valakinél egyátalán nem, szóval én pl visszatértem a procyonos verzióhoz. ha ez nincs meg, akkor gcwn van mini-image, érdemes azzal próbálkozni inkább.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
A probléma:
Felraktam a patch-et, utánna crack, és azt írja ki amikor elindul a játék hogy "could not verify media" és csak az ok-ra lehet nyomni, majd megint ugyanezt írja ki.... és így tovább. Csak ctrl+alt+del-el lehet bezárni. FLT-s verzióm van. Mi lehet a probléma?

Patcheltem, jo cracket plusz dllt másoltam be a helyére és mégis...
mondjuk a patchet egy kamu accountal töltöttem le a játékból de kikrekkeltem már mint írtam...
Hálás lennék a segítõ ötletekért.
Köszi
Hello... A kérdésem azokhoz szól akik onlinen nyomják. Csak nekem van olyan problémám hogy 50bõl 1 szerverre tudok belépni? a ranked match egyáltalán nem müködik. Eltelt fél óra és nem indult egyetlen játék sem. Mióta összenyomták a régi coh ot meg az ujjat... Nemtudok játszani 😞 Inkább maradt volna minden a régiben. Akinek van valami ötlete hogy mit csinálhatok, az légyszives írjon.
NeBby
Mondjuk lehet , hogy annyit számít az az 512MB vga memória...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Pedig nekem Ultra-n megy 2×AA val , úgy ,hogy szarabb a VGAm , 50fps átlaggal!

bon
Nem túl jól van megírva a játék, nem a memória lassúság hibája. A más szebb játék tökéletesen megy.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hogy lehet elöhozni a konzolt hogy beüssem a cheat kódot?Szivok mint állat az egyik pályán az alapjátékban mert a ctrl +shift+kukac gombbal nem tudom elöhozni.
NeBby
Többet bír az a VGA , neki csak a memória miatt megy lassabban. Ha van hozá normális procid/ramod , akkor még ultra-n , 2×AA val is megy normálisan!

elite
Királyság! Végre valami bíztató hír!
Tuti ilyen karit veszek akkor.

Rolika16
van:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1450&nev=Company_of_Heroes:_Opposing_Fronts_v2.1.0.1._javitas

Csak ez a patch van,írja mit javítottak.

Az új COH OF
Rolika16
Az alap Coh+Coh😮F rakd fel,akkor minden néppel játszhatsz multiban.
Többi #1870 hsz-ben ott van.

Ha itthon szeretnénk lanozni az OF-fal és szeretnénk minden fajt akkor melyik verziót töltsem le és mit rakjak fel hogyan?
Rolika16
Talán le írhatnád,milyen van fent most.

Rolika16
#1870 hsz ott van leírva,meg olvass vissza fele is,biztos meg találod.

Sziasztok! Tudom nem szabad meg csúnya dolog a warez de egyetemista vok nincs pénzem😊) Crackelem minden király de tudjátok mindig behozza hogy reggeljek de azt prsze nem tudok hogy tudnám azt átlépni?😊

bon
Ma kipróbáltam és játszható a sebessége High-re állítva

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello
Nem tudjátok véletlenül, jön ki valami javitás a köszeljövõben ,mert a németeket nagyon elbaszták a régi jobb volt sokkal .Eddig a német volt az erõsebb betették hozzá a briteket akkor egyenrangú lett volna ha nem rontották volna le enyire a népmeteket.<#fejvakaras>
Solid Snake
Na megoldodott a problem, minden faxa <#nyes>
Rolika16
oroszlan1:Ha nekem köszönted meg,akkor szívesen.

Rolika16
Azért mert hibás lemez,vagy ha a gépen van az install-ja,akkor meg valami baja lett.Igencsak le kell töltened újra,ha más se tud nálam jobb megoldást.(esetleg azt fájlt meg szerzed valahonnan,nem lehetetlen)

Igazad volt.Tényleg mûködik a játék. Köszi
formatuq
a felbontas? 800x600 hiheto <#mf2>

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

formatuq
kell mind a ketto, vCoH es Coh😮F

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Scottt
HELP!

Felakarom rakni az alap játékot 😊De mindig kihoz egy hiba üzenetet ,hogy a F:\program files\THQ\Company of Heroes\WW2\Archives/WW2Data.sga file hibás vagy mi.Lehet nyomni retryt és exitet hiába nyomok retryt nem tudja felrakni pedig már nagyon akarok játszani pls help!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Solid Snake
Lenne egy olyan problémám,hogy letöltöttem a procyon-os verziót,feltelepítettem és utána a yasut elindítom bemountolom a mini image-t és a játék odáig jut hogy csináljak magamnak acc-ot de viszont ha crack-elem akkor beindul a game rendesen csak nem tok. hamachin gamelni vele!Lécci segítsetek hogy crack-elés nélkül el tudjam indítani a gamét és hogy tudjak vele hamachin gamelni! elõre is thx
Hecker007
nem te vagy a hülye, az õ fejével van a baj, vagy csak nem tudja hogy mi van a gépében 😊

NeBby
Ezaz! 2 órán keresztül magyaráztam neki ,de akkoris csak azt bizonygatta , hogy neki van igaza és hülye vagyok <#nyes>

Rolika16
Lehetetlen.
Az én gépem:Intel Core2 E6600 2.4Ghz,Gigabyte ATI 2900XT 512MB PCI-E,2x1GB DDR2 667MHZ Kingston...és erõs med-high beállításokkal el megy.

NeBby
Sokkal! De ráadásul még nekem se megy annyival 4×AA val nekem kb 40 el megy maxon , pedig sokkal jobb a gépem...

Hecker007
ez szerintem is kamu 2600xt-nél még egy x1950pro is jobb teljesítményt produkált eddig mindenben

NeBby
Kicsit off , de pls páran válaszoljatok rá ( lehetõleg olyan aki nem csak rámondja )
Bantu (hamachin ez a neve) azt állítja , hogy neki TELJESEN MAXON( 4×AA ) megy a game 70 fps el (átlagba)!!!
Konfigja: Ati 2600XT (fõleg emiatt vagyok benne biztos h képtelenség)
AMD X2 6000+
2GB kingmax RAM

robotnyk
ha fent van az alap coh, uninstalláld elõtte.
bon
Még nem volt idõm, ha el nem felejtem majd holnap délelõtt megnézem, ma már munka után nem lesz kedvem.

Helló!
Felraktam a patch-et, utánna crack, és azt írja ki amikor elindul a játék hogy "could not verify media" és csak az ok-ra lehet nyomni, majd megint ugyanezt írja ki.... és így tovább. Csak ctrl+alt+del-el lehet bezárni. FLT-s verzióm van. Mi lehet a probléma?
Ha vki tud segíteni akkor elõre is thx!
elite
Írd le a konfigodat pontosan.

Creator
Telepitéskor feljön ez az üzenet:Mdm Zinc V2 ERROR HANDLER PROBLEM, mi lehet ez, másnak is feljött?
elite
BON: kipróbáltad már high physics és High textures beállításokkal?

Rolika16
Istenem olvass már vissza.Lenek le törli,de ugyanúgy bírsz majd vele játszani,kampány meg marad.

Company of Heroes: Opposing Fronts v2.101 Fixed EXE:ha ezt cracket szedted le akkor,kell hozzá alapjáték is.(legalábbis nekem kéri)

A Company of Heroes: Opposing Fronts v2.101 patch pedig itt van:http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=1450&nev=Company_of_Heroes:_Opposing_Fronts_v2.1.0.1._javitas

Nekem így megy.

Azt nem tudjátok hogy mi a fenémek törli le telepítéskor az alapjátékot?
Persze hogy bemásoltam. felülírta mind a kettõt, de betöltés után kilép automatikusan a játékból
robotnyk
most próbáltuk haverral, és vissza kellett állni a yasus módszerre, mert nem ment a lan. ettõl még lehet, hogy valakinél jó, de nálunk nem vált be.
Nem tudjátok véletlen, hogy Hamachin az Opposing_Front EU szobát ki csinálta?
bon
Akkor én nagyon szerencsés vagyok, mert nekem gond nélkül megy még a legújabb patchel + crackel is. A játék 2/3-val már végeztem és nem volt semmi gondom. Egyébként itt is fentvan az flt-s crack megy gond nélkül: www.gamecopyworld.com
Leget, hogy hülye kérdés, de a dll-t is bemásoltad a megfelelõ mappába?

Nem jó a crack, mert utánna már csak elindúl a játék és betöltés után kilép magától
NeBby
Mégse müxik mindenkinek...

bon
Az FLT-s crack jó.

NeBby
Nem jó a krekk , azér nemmüxik!