8857
  • bgabor
    Szép, szép, de remélem lesznek új frakciók, hogy további színt vigyen a multiplayerbe.
  • m1garand
    ez korrekt
  • CAC
    Tényleg faszányos. Egyetlen dolog szúrja a szemem: a bal oldali háttérkép jobb szélére kéne egy kis átmenet, mert nagyon éles a kontúr, ahol a képnek vége van, és kezdődik a fekete rész.
    ::grats::
  • m0tTh0w
    nagyon olasz a banner...
  • robotnyk
    begyere :)
  • Narxis
    Zsír. :P
  • AndrewT
    látom pangás VAN, banner NINCS...

waddaya think? :P
  • Fasiszta
    Tiger rulez
  • Prince23
    Talesof Valor trailer
  • Narxis
    Semmi, me nekem se jön be.
  • nandorb
    lol mutasd meg mi kene hogy bejojon
  • Narxis
    Nem jön be.
  • nandorb
    mivan a banneral?
  • nandorb
    ez Narxis vmi fura topik akar lenni csak senkinek sem jon be a game es veszekedtek:)
  • Narxis
    Te mindig érted. :D
  • Fasiszta
    Értettem
  • m0tTh0w
    Elég lesz már az OFFból. SGn senki sem politizál.
  • Fasiszta
    És hát a fasizmus jobb mint a Hitler féle pusztitsuk el a zsidokat meg a kommunizmusnál is jobb
  • Fasiszta
    Éljen Olaszország
  • bgabor
    Izé, nem lehetséges, hogy rossz postra reagáltál?

A fasizmus és a nácizmus tényleg nem azonos fogalmak.
    Mindkettő rossz, ez tény, de nem ugyanaz a kettő.
  • Narxis
    looool
  • smusher
    Jah, szereted legyilkolni az etiópokat az olasz nemzeti állam zászlaja alatt, de amikor britekkel/amerikaiakkal kerülsz szembe? Ezt jelenzti a Mussolini-féle fasizmus szeretete nálad?
  • Fasiszta
    De szerintem csinálhat nának japánokkal is
  • Fasiszta
    Én nem legújabbról kieg.-ről beszélek hanem arról hogy jólenne hogy csinálnának
  • Narxis
    OFF:

Hitler nem fasiszta volt hanem náci, teljesen más a fasizmus és a nácizmus.
  • robotnyk
    nem lesz új faction következő kiegészítőben.
  • Fasiszta
    Tudom mit jelent és nem szeretem a Hitler féle fasizmust csak a Mussoliniét
  • m0tTh0w
    Nem "baj", csak kiváncsi vagyok, hogy tisztában vagy e jelentésével.
  • Fasiszta
    Miért baj
  • Narxis
    Ilyen névvel nem is csodálkozom. :D
  • Fasiszta
    Jó lenne ha csinálnának egy olyan kiegészítőt amiben Észak-Afrikavan
    lennének benne az olaszok is mert úgy hiteles egy játék.
    Ezt azért mondom mert szeretem az olaszokat
  • Tiensin
    Azért hívom majomkodásnak, mert szimpla egyszerű fun. Semmi több. Érdemben foglalkozni a játékkal úgy, hogy csak hamachin játszol..nem lehet. Kimaradsz abból a pörgésből ami a communityban van(takikták bugok exploitok stb). Ráadásul milliószor stabilabb és lagmentesebb mint a hamachi(bele is telt pár évükbe mire ezt összehozták). Én is szoktam haverok ellen játszani..régen még hamachin is. Viszont nekem rohadt unalmas volt egy idő után, hogy már mindenkinek a játékát ismertem mint a tenyeremet..egyszerűen nem volt változatosság.
  • Tiensin
    SE nélkül semmi esélyed sincs kirobbantani egy simcityző britet mondjuk ,szóval abszolút kötelező. Egyetlen hiánya ugye az ,hogy végjátékra nem lesznek olyan ütős egységeid mint a Jagd vagy a Fallschirmek. A sector artyra meg remekül el lehet költeni az ammot. Amúgy ha megnyugtat akkor azt kell mondanom, hogy a PE a legtáposabb faction az összes közül (1v1ben is brutális..de csapatban néha már már gusztustalan).
  • m0tTh0w
    "a hamachi is csak arra jó ,hogy az ember haverjaival majomkodjon"

Ezzel nem értek egyet. 2 éve tolom hamacsin keresztül a haverokkal játékot, de nem érezem azt, hogy csak majomkodnánk. Sajnálom.
  • Tiensin
    Tanulság: Nem reflexből válaszolni a legfölsőbb postra hanem megnézni a dátumot. :)
  • Tiensin
    Amióta van software azóta van warez..Ott is ahol egy játék ára uzsonnapénznek minősül. A warez annyiból pótolhatatlan, hogy legalább kipróbálhatsz valamit mielött megveszed (demok már ritkán vannak, és általában a játék megjelenése után adják ki már őket). Viszont a CoH-nál elesel a játék igazi erősségétől, a multiplayertől(a hamachi is csak arra jó ,hogy az ember haverjaival majomkodjon).
  • CAC
    Na ja, ez már kezd frankó vitaalapnak lenni.
    Én is SE-vel nyomtam, amikor elkezdtem PE-vel játszani.
  • Zsoltika 007
    Egyrészt szerintem mindegyik doktrina jó, csak játékosa válogatja kinek melyik áll kézre vagy a stílusához legmegfelelőbb. Szerintem abszolút nem hasznavehetetlen a scorched earth. Csak nem elég kifinomultan alkalmazza/nincs annyi logikája hogy meglássa mekkora potenciál van benne. Én az esetek 70-80%-ban ezzel játszok. Ezért is találtam égbekiáltó hülyeségnek a kijelentését.
    Itt az érvem.
  • Zsoltika 007
    Sector artillery, booby traps, (pontokon és házakban). Ha ezeket okosan használod játékok dőlnek el igen hamar. Aztán a hummel már csak hab a tortán.
  • CAC
    Már ne haragudjatok, de mindkettőtök hozzáállása sántít. Elhangzott mindkét oldalról egy-egy frappánsnak szánt mondat, aztán kész. Egymás piszkálása helyett, inkább valami érv alapú vitát produkáljatok plíz!