8857
-
bgabor #3441 Szép, szép, de remélem lesznek új frakciók, hogy további színt vigyen a multiplayerbe. -
#3440 ez korrekt -
CAC #3439 Tényleg faszányos. Egyetlen dolog szúrja a szemem: a bal oldali háttérkép jobb szélére kéne egy kis átmenet, mert nagyon éles a kontúr, ahol a képnek vége van, és kezdődik a fekete rész.
::grats:: -
#3438 nagyon olasz a banner... -
#3437 begyere :) -
#3436 Zsír. :P -
#3435 látom pangás VAN, banner NINCS...
waddaya think? :P -
Fasiszta #3434 Tiger rulez -
#3433 Talesof Valor trailer -
#3432 Semmi, me nekem se jön be. -
#3431 lol mutasd meg mi kene hogy bejojon -
#3430 Nem jön be. -
#3429 mivan a banneral? -
#3428 ez Narxis vmi fura topik akar lenni csak senkinek sem jon be a game es veszekedtek:) -
#3427 Te mindig érted. :D -
Fasiszta #3426 Értettem -
#3425 Elég lesz már az OFFból. SGn senki sem politizál. -
Fasiszta #3424 És hát a fasizmus jobb mint a Hitler féle pusztitsuk el a zsidokat meg a kommunizmusnál is jobb -
Fasiszta #3423 Éljen Olaszország -
bgabor #3422 Izé, nem lehetséges, hogy rossz postra reagáltál?
A fasizmus és a nácizmus tényleg nem azonos fogalmak.
Mindkettő rossz, ez tény, de nem ugyanaz a kettő. -
#3420 looool -
smusher #3419 Jah, szereted legyilkolni az etiópokat az olasz nemzeti állam zászlaja alatt, de amikor britekkel/amerikaiakkal kerülsz szembe? Ezt jelenzti a Mussolini-féle fasizmus szeretete nálad? -
Fasiszta #3418 De szerintem csinálhat nának japánokkal is -
Fasiszta #3417 Én nem legújabbról kieg.-ről beszélek hanem arról hogy jólenne hogy csinálnának -
#3416 OFF:
Hitler nem fasiszta volt hanem náci, teljesen más a fasizmus és a nácizmus. -
#3415 nem lesz új faction következő kiegészítőben. -
Fasiszta #3414 Tudom mit jelent és nem szeretem a Hitler féle fasizmust csak a Mussoliniét -
#3413 Nem "baj", csak kiváncsi vagyok, hogy tisztában vagy e jelentésével. -
Fasiszta #3412 Miért baj -
#3411 Ilyen névvel nem is csodálkozom. :D -
Fasiszta #3410 Jó lenne ha csinálnának egy olyan kiegészítőt amiben Észak-Afrikavan
lennének benne az olaszok is mert úgy hiteles egy játék.
Ezt azért mondom mert szeretem az olaszokat -
Tiensin #3409 Azért hívom majomkodásnak, mert szimpla egyszerű fun. Semmi több. Érdemben foglalkozni a játékkal úgy, hogy csak hamachin játszol..nem lehet. Kimaradsz abból a pörgésből ami a communityban van(takikták bugok exploitok stb). Ráadásul milliószor stabilabb és lagmentesebb mint a hamachi(bele is telt pár évükbe mire ezt összehozták). Én is szoktam haverok ellen játszani..régen még hamachin is. Viszont nekem rohadt unalmas volt egy idő után, hogy már mindenkinek a játékát ismertem mint a tenyeremet..egyszerűen nem volt változatosság. -
Tiensin #3408 SE nélkül semmi esélyed sincs kirobbantani egy simcityző britet mondjuk ,szóval abszolút kötelező. Egyetlen hiánya ugye az ,hogy végjátékra nem lesznek olyan ütős egységeid mint a Jagd vagy a Fallschirmek. A sector artyra meg remekül el lehet költeni az ammot. Amúgy ha megnyugtat akkor azt kell mondanom, hogy a PE a legtáposabb faction az összes közül (1v1ben is brutális..de csapatban néha már már gusztustalan). -
#3407 "a hamachi is csak arra jó ,hogy az ember haverjaival majomkodjon"
Ezzel nem értek egyet. 2 éve tolom hamacsin keresztül a haverokkal játékot, de nem érezem azt, hogy csak majomkodnánk. Sajnálom. -
Tiensin #3406 Tanulság: Nem reflexből válaszolni a legfölsőbb postra hanem megnézni a dátumot. :) -
Tiensin #3405 Amióta van software azóta van warez..Ott is ahol egy játék ára uzsonnapénznek minősül. A warez annyiból pótolhatatlan, hogy legalább kipróbálhatsz valamit mielött megveszed (demok már ritkán vannak, és általában a játék megjelenése után adják ki már őket). Viszont a CoH-nál elesel a játék igazi erősségétől, a multiplayertől(a hamachi is csak arra jó ,hogy az ember haverjaival majomkodjon). -
CAC #3404 Na ja, ez már kezd frankó vitaalapnak lenni.
Én is SE-vel nyomtam, amikor elkezdtem PE-vel játszani.
-
#3403 Egyrészt szerintem mindegyik doktrina jó, csak játékosa válogatja kinek melyik áll kézre vagy a stílusához legmegfelelőbb. Szerintem abszolút nem hasznavehetetlen a scorched earth. Csak nem elég kifinomultan alkalmazza/nincs annyi logikája hogy meglássa mekkora potenciál van benne. Én az esetek 70-80%-ban ezzel játszok. Ezért is találtam égbekiáltó hülyeségnek a kijelentését.
Itt az érvem. -
#3402 Sector artillery, booby traps, (pontokon és házakban). Ha ezeket okosan használod játékok dőlnek el igen hamar. Aztán a hummel már csak hab a tortán. -
CAC #3401 Már ne haragudjatok, de mindkettőtök hozzáállása sántít. Elhangzott mindkét oldalról egy-egy frappánsnak szánt mondat, aztán kész. Egymás piszkálása helyett, inkább valami érv alapú vitát produkáljatok plíz!