8857
-
evilscorpio #3481 hy all! most vettem meg az alapjátékot, eléggé j, valami oylasmit halotam róla hogy belebujhatunk a katonák bőrébe és ugy mehetünk mintha fps lenne vagy tps ezt már nem tom. ez télleg van ien funkció benne? ha igen hogy lehet?aki tud irjon előre is köszi -
#3480 Teljes széria,2 héttel ezelőtt vettem...CD kulcs,angol kézikönyv minden benne volt.Csomagolása ne tévesszen meg... -
bgabor #3479 Miért, mióta árulnak nem teljes(tehát demó) változatokat pénzért?
Lévén hogy az alap CoH jónéhány éves játék már, teljesen reális ár az 1790. Más kérdés, hogy az alapverziót nem érdemes megvenni, olyat kell ami a kieget is tartalmazza. Merthogy abban nem egy hadjárat van hanem három, és multizni is mindenki a kieggel együtt multizik. -
#3478 Akinek meg a kieg is kell akkor 6100 körül van a kettő együtt. -
#3477 Amúgy steamen most az alap 2000 Ft. Jobban megéri mint a dobozos mert ha jön patch azonnal frissíti. Nem kell minden install után kezdeni patchelgetni. -
#3476 Ne beszélj már baromságokat ha fogalmad sincs róla! -
Neoncsoves #3475 szerintem teljes... -
#3474 sztem ez csak vmilyen limitált széria (vagy nem teljes), 2000 ft alatt nem igen kapsz sztem boltban, steam-en is drágább... -
Neoncsoves #3473 Akit esetleg érdekel:
1790Ft a játék a CDGalaxisnál!!! Alap Company of Heroes játék! -
Neoncsoves #3472 Viszont kivánom neked, és minden más fórumlakónak Kellemes Ünnepeket kívánok! Azok akik esetleg elutaznak és Újév után jönnek vissza, azoknak Boldog és sikerekben gazdag Újévet kivánok :) -
CAC #3471 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket skacok! -
#3470 Hátha látsz fent írj rám nyugodtan. -
#3469 köszi:)
bocsi, hogy tegnap nem voltam, csak volt egy kis dolgom, ma esetleg játék? -
CAC #3468 Hey!
Nekem van. Privát ment. -
#3467 hali!
ha valakinek megvan bontatlanban a játék (origi of course) és eladná az dobjon rám egy privit, köszi! -
#3466 Tőlem jöhetsz.Elvileg fel is vettelek. -
#3465 jöhetnék én is:)? Mikecpl a felhasználónevem a játékban... -
#3464 Igen azt,olyan 10-ig leszek este kb.Tőlem mehet.De inkább úgy majd hogy egy csapatba legyünk. -
CAC #3463 Bocsi, hogy duplázok, de így legalább nem keverednek össze a szálak.
Szóval nálatok szerintem más probléma lesz, ugyanis mi naponta egymás mellől toljuk router mögül a CoHot, és müködik a dolog. Azt nem mondom, hogy jól, mert a helyes konfig ellenére (fix ip, portok megnyitása, nod kivétel) rengeteg nat hibát kapunk. Szóval lehetne jobb, de a lényeg, hogy müxik. -
CAC #3462 Szívesen! Akkor mégsem a hamachiról volt szó. :)
Most nem vagyok otthon, így nem tudom megnézni a cac666-ot vetted fel? Este gém? -
Cefre #3461 köszi mindenkinek -
#3460 már kb nyár vége óta betatesztelik, sajna a kieg, meg a dawn of war 2 elvitte az erőforrásokat, szal nem tudni mikor lesz végleges. -
#3459 Már itt kéne lennie pár hónapja. Lehet csúsztatják és csak a következő résszel adják ki. -
Cefre #3458 Köszi
És nem tudod mikorra várható a következő javitás?
-
#3457 prm7 ez a nevem. -
#3456 Haverokkal szoktunk összeverődni. De ha adsz benti nevet akkor megpróbállak majd felvenni ha otthon leszek.
-
#3455 Nem lenne kedved játszani online ? Magam nincs kedvem játszani külföldiekkel.Ráadásul még nálam is vannak lámábbak...pedig én kb utoljára,coh:of beta-val játszottam,meg sima vCoH-val. -
#3454 Sajnos ez van sok emberkének. Szarul van megcsinálva a netes része. De a következő patchben azt mondták teljesen megoldják ezt a problémát. -
Cefre #3453 Hello
Lenne 1 kérdésem .A haverrel 1 netszolgáltatónál vagyunk és rootolva van a net kifele 1 ip az a gond h egymással nem tudunk mert vagy engem enged be vagy őt külön külön megy .orginál játékunk van -
#3452 Köszi,nem is figyeltem,hogy van több chat szoba is...Hozzá adtalak friends-hez is:) -
#3451 Nem arra gondoltam...Hanem hogy relicen hol vannak. -
CAC #3450 Végül is lehet. :) -
#3449 Szerintem ő hamachi szobára gondolt. -
CAC #3448 A Budapest chatszobában javarészt magyarok vannak. -
#3447 Melyik szobában szoktak lenni magyarok ? Külföldivel nincs kedvem játszani... -
Fasiszta #3446 Óké. -
#3445 Semmi. -
Fasiszta #3444 Most meg mivan? -
#3443 kénének XD -
Fasiszta #3442 Ja kénének új frakciók