8857
-
#3521 Nem hát.
Még.
-
CAC #3520 Nézd, bár én is szorgalmazom az eredeti CoH beszerzését, ennek ellenére nem vagyok a warez ellen. Kelet-Európában ennek van létjogosultsága. Ezt el kell fogadni. Nem tudom hallottál e róla, Kínában iszonyúan magas a fekete XP-k aránya. Az MS bevezetett egy nyúlfasznyi kis szankciót, mire egyenesen a kínai kormány lépett fel a szigorítás ellen. A magyarázat csak annyi volt, hogy a gazdasági helyzet, és az emberek létszínvonala nem engedheti meg, hogy ennyi pénzt adjanak ki oprendszerre.
Ugyanez van itthon is, csak más kategóriában persze. Amíg valaki nem játszott annyit egy játékkal, hogy eldöntse, hogy tetszik e neki, érdemes e pénzt kiadni rá, addig nem tartom bűnnek a warezt. CoH esetében, 1500 forintért igen. :)
Ennyi.
Egyébként a topic több mint 50% a játék feltörésével van teli. Én régebben még segítettem többször is ezügyben. Most már nem teszem. Aki akarja megtalálja a megoldást. Ha meg az itt leírtak nem jöttek be, mi sem fogunk tudni segíteni. -
#3519 Gyanítom ... pont úgy útálom öket, mint te.
Valamint a BKV ellenőröket, a közterület-felügyelőket, és hasonló fajjaikat.
Ám ez a játékoknál nem változtat semmit.
Ha egyszer (majd valamikor)elérjük, hogy országunk nem lesz kiemelt helyen a szoftverlopás kimutatásban, akkor nem lesznek ilyen jellegű nézetváltások sem.
De.
Ma és tegnap ... abszolúte letojják hazánkat, mert elterjedt vélemény: minek ezeknek bármit is kiadni ... úgyis ellopják.
Meg is isszuk a levét.
Tehát ha majd abba a korba lépsz, hogy ezt át tudd gondolni, érdekes következtetésre jutsz.
Gyk. amit én most képviselek.
Nem vagyok sem szeplőtlen angyal, sem felemelkedett miafaszom.
Ám következmények nélkül hosszú távon és végérvényesen lopásra berendezkedni ... nos ez nem hiszem, hogy a MAGYAR nép sajátsága.
Per pillanat befejeztem lélekemelő előadásomat, de azonnal folytatom, mihint reagálás érkezik rá. -
bgabor #3518 Persze, megkímélünk téged a werezes hozzászólásoktól.
De azért ha valakinek warezproblémája van, továbbra is minden további nélkül válaszolunk és segítünk neki. Mert ugyebár nem vagy olyan helyzetben, hogy meghatározd mikor miről beszéljünk. -
#3517 Gondolom már rég lovaggá ütöttek a BSA irodáiban. -
#3516 Hehh ... céges működésüek vagyunk.
Bár ez kies honunkban nem jelent semmit.
De.
Nálunk igen.
Buktál a tört windozzal.
4 gépünk van, mindegyiken kemény pénzen vett op. rendszerrel.
Hab a tortán ... mindegyiken Linux is van.
Amit nem bírunk vindozz alatt megoldani, de Linux alatt lehet, azt
természetesen Linux alatt oldjuk meg.
De ha nem lett volna világos:
Még egyszer kérem! - A warez-pártolók kíméljenek meg a hsz-ektől.
Tudom, nem lesz foganatja, de a fórum kedvéért annyiszor írom le, ahányszor cak szükséges.
Warez-pártolók ... sux. -
#3515 Ne warezolj és nem lesznek ilyen problémáid.
Ha mágis olthatatlan vágyat érzel valaminek a védelmében, akkor kezeltesd magad. -
Neoncsoves #3514 Fogadjunk, az ilyen anti-warezosoknak tört windowsuk van, sőt, biztos találnánk a gépükön nem jogtiszta tartalmat^^ -
bgabor #3513 Tudod nekem meg azzal van tele, hogy bemegyek BÁRMELYIK játék fórumába, és a játékról beszélgetés helyett a warezolók ütése folyik folyamatosan.
És tudod, ez sokkal gyakoribb jelenség, mint a törtjátékkal problémázás, mivel az általában a játékokhoz tartozó warez-topicban zajlik. Viszont a 'csak-a-bolti-az-elfogadható-a-warezolókat-máglyán-elégetjük' típusú emberkékkel tele vannak a topikok, annyi van belőlük, mint a szemét. És én már nagyon unom őket. -
#3512 Örömmel fogadtam bocsánatkérésedet!
-
Neoncsoves #3511 Could not verify media. -
#3510 Ha nem hát nem...
Figyelj csak, pontosan ezért akartam, ohh bocsánat szerettem volna zárni a témát, mert tudtam, hogy ez lesz belőle. Egy hatalmas OFF, és ahogy írtad is , nem játékról megy majd a duma.
Annak nagyon örülök, hogy a sziveden hordod a szoftver legálitást, de én magasról teszek rá, hogy vki warezol vagy sem. Mert én ilyen vagyok, valamint senki ellen nem áll szándékomban visszavágni, főleg nem warez/nem warez miatt. Sőt egyszerűen nevetséges, hogy idáig húzzuk ezt az acsarkodást. -
#3509 Felejtsen már el minden warez-párti/pátyolgató ha lehet.
Vegyen gyurmát, és kreatíve alkosson szobrot, vagy mifenét.
De nehogy már én legyek a mumus.
És erről nem szállok le.
Meglátjuk kit rúg ki először a moderátor.
Nem ösztönzök senkit.
Nem fizetnek érte.
De 13 éve internet-előfizető vagyok.
És hót tele van a ***-m, hogy bemegyek egy játékfórumba, ahol azt hinném a játékról beszélünk, aztán tele van azzal, hogy nem működik a tört játékom, mit csináljak!
Aztán ha -nagyon ritkán- hangot adok véleményemnek, mindjárt van 2 okostóni, aki oktat.
Mert nem én oktatok, siralmas visszavágás ez a warezpárti emberek részéről.
Van warez?
Van.
Normális fórumon kell ezt megbeszélni?
Nem.
Okostónik ilyenkor azzal zárják nagy bölcsen a hozzászólást: "részemről befejeztem".
Hát én nem.
-
#3508 lehet ösztönözni másokat arra, hogy megvegyék a játékot. de ez a stílus sok mindenre ösztönöz, játékvásárlásra nem. -
#3507 Nomen est omen ... a "bunkó" kifejezésre ... -
#3506 Ezzel teljes mértékben egyettértek.
De a "vitánk" abból fakad, hogy az egyik hsz-ben tanácsot kérnek warez témában, mivel játék nem indul. Erre jön a szokásos kioktató válasz, hogy keresd a boltokban, vagy húzzál megvenni.
Nem azt mondom, hogy itt kell kitárgyalni a játékkal kapcsolatos warez problémákat, de az se helyes ha ilyen már elnézést de bunkó módon válaszolunk a kollégáknak. Részemről befejeztem. -
CAC #3505 Az underground fórumok kivételével, így itt az sg-n is, nem szokták támogatni a warezt. Itt elfér ugyan, de közel sem mondanám, hogy "Az ilyen hsz-ekre nincs szukseg.".
1500 forintért tud jogtiszta, eredeti CoH-ot venni bárki. Ennyivel igazán meg lehet tisztelni a készítőket. -
#3504 Épp ezt akartam mondani neked. -
#3503 Pontosan mi a gondja? Miert nem "megy" ? -
#3502 Ha akarja megveszi, ha akarja nem.
Nem kötelező az észt osztani. -
#3501 De bizony hogy van. -
#3500 esetleg egy másik mini-image-el próbálja meg:S -
Neoncsoves #3499 Jah, ezt írta be host fileba... :S -
#3498 Az ilyen hsz-ekre nincs szukseg. -
#3497 Uj daemon-hoz nem kell yasu.
host fileba ezt irta? 127.0.0.1 reliclive.quazal.net -
#3496 PC DOme
CD Galaxis
... és a többi.
-
Neoncsoves #3495 Srácok haverom felrakta alap Company of Heroes-t. Felpatchelte 2.301ig.
Daemon Tools 4.30.2
YASU v1.4
Mini-image
Hosts fileban átírva minden ami kell
NEM MŰKÖDIK!
megpróbálta YASU nélkül, úgy se megy. YASU-val se... ötlet? :| -
#3494 Egy kis kiegészítés.
A worldbuilder csak akkor nyitja meg rendesen a mapot, ha a mapot pontosan ide másoljuk: CoH\WW2\DATA\SCENARIOS\MP
Valamint nem árt ha a worldbuider.exe-ből csinálunk parancsikont, majd a tulajdonságaiban megtoldjuk a cél mezőt egy -DEV paraccsal, és így indítjuk.
A végére itt egy kép példaként, hogy mi kell még minimum az SGB fájl mellé a könyvtárba, ha SGA-ba akarjuk konvertálni mapunkat.
[Az tudni kell, hogy az SGA egy összecsomagolt és tömörített map fájlok összessége.] -
#3493 Nna, köszi, ezt én is megnézem -
uniqes #3492 Nagyon köszönöm a segitséged! -
#3491 SGB-ből SGA:
1. elindítod worldbuildert
2. megnyitod a mapot ami sgb-s kiterjesztésű
3. aztán rámész file\export package, ezzel a progi készíti az sga-t
4. cohlauncher-el inditod a játékot. -
#3490 Az SGB az CoH OF, az SGA meg CoH.
Ismert módszert sajna nem tudok az átalakításra. -
CAC #3489 Így van. -
bgabor #3488 Illetve az ALT gomb lenyomvatartása mellett teszőleges szögben forgathatja a kamerát. -
Neoncsoves #3487 Field Ops a játék neve, de tudtommal már törölték... -
uniqes #3486 iLLETVE MÉG ANNYI,HOGY .SGB FILE-OK VANNAK. HOGY TUDOK MELŐLE .SGA CSINÁLNI? Csak mert azt ismeri fel szerintem a cohlauncher is.??? -
uniqes #3485 Sziasztok!
Én a MEDIA M...-ba vettem 1990-ért az alapot!
Viszont va egy gondom. A -dev parancsal nem tudok saját mappal játszani. Sok mapot készitettem már és játszottunk is rajta viszont miota megvette eredetibe és be is másoltam az adott könyvtárba és mégse látom. MIÉRT LEHET?
PLease tippeket.
KÖSZÖNÖM!!! -
engine #3484 A Digital Reality-nek volt valami ilyen játéka, csak az nem 2. VH.
Ha jól emlékszem. -
CAC #3483 Japánban kiadtak egy csak online játszható CoH-ot. Ott van erre mód. Itt max rohadtul ráközelíthetsz a csatatérre, és így élheted bele magad 'jobban' a pogóba. -
#3482 üdv
sem az alapjáték, sem a kiegészítő nem tud ilyet, a készülő új kieggel kapcsolatban hallhattál a "direct fire" módról, ami arra jó, hogy egyjátékos (multiban ez nem lesz) módban egy-egy jármű lövegtornyával manuálisan lehet célozni és lőni, az előzetesek szerint