Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most viszont, egyik barátommal szeretnénk játszani (sima alap CoH-ban ment gond nélkül), hamachi be van kapcsolva, barátom létrehozza a szervert, és látom is, csak ha csatlakozni akarok egy idõ múlva kiírja, hogy "Could not connect all player in the game"! Erre valami gyógymód:S?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
megy a játék, meg minden, de nincsenek meg a mentések, ez így természetes, vagy vissza tudom hozni valahogyan?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Ja és akkor virtuálisan megköveztelek, saját kérésre 😊
BlackShadownak csak annyit, hogy ha gyakran veszít multiban, akkor szívesen játszanék ellene egyet. 😄
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Vannak szimpatikus vonásai a kiegnek. Pl az AI végre javítja a hídat, állatdurván mortározik, normálisan (nem csak hébe-hóba) szereli a sérült harcjármûveket, használja az egység speckókat.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
CAC: 1etértek, multiban csalódás a kieg, singlében meg még neki se álltam, de ami késik nem múlik 😊
...és csak a reinstall segített, mert a fájlaid nem voltak jók. Azért köszi utólag is! A srácnak egyébként továbbítottam én is a te send2u-s méled.
Egyébként õszíntén megvallva nekem kissé csalódás ez a kieg. Lehet, hogy csak nekem tûnik úgy, de a britteknél valami hihetetlenül kevés egység, épület, upgrade van. Persze ez valamilyen szinten elõny, mert nem kell a sok hülye cuccra erõforrásokat pazarolni; másrészt én a változatosság gyönyörködtet elvét vallom.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
egyébként vazzeg, reinstall smafu? már egy hete ezekre a fileokra vársz, ahelyett, hogy 20 perc alatt újratelepítenéd?
Valaki eltudná nekem küldeni az általa használt reliccoh.exe és rs/rs.dll fájlt, mert e kettõt kissé megerõszakolta a crack. 😊
Mondjuk erre a címre tamasdf(kukac)citromail(pont)hu
Elõre is köszönöm! Nagyon jó volna minél elõbb mert mar nagyon jatszanék a Company of Heroes - Opposing Fronts-al!!!!
crackeltem, daemon toolssal coh kép betöltve!
mit kéne tennem?
a segítségért örök hálám lenne!
fel szeretném tenni a 2.102-es patch-et de vmiért nem akar felmenni, mindig vmi hibát ír ki. mit tegyek? a 2.101-es az fent van. elõre is köszi a segítséget!
Engem is bannoltak, legutobb mikor hamachirol irtam valamit, meg a relic "g@y" online rendszererol. Egy akock nevu tulbuzgo megkerdezte "mit tudok felhozni mentsegemre" mint valmi birosagon, ROLF.
Mondtam neki hogy az anyukajat. Bann.
Proxy van, max 10 perc kiesest jelentett mig uj acc-t csinaltam es megirtam neki azonnal, hogy igyekezzen, mert soha nem fogja tudni melyik uj acc lesz az enyem. Persze ezt is bannolta, es kezdodott ujra.
Javasolni tudom a gamereplays.org forumot, ott hozzaertok irnak a co-rol.
Tiensin!
Igen megneztem, nagyon klassz volt, az a srac nem a haverom, 1x toltam vele, de akkor jo volt. Tegnap tenyleg o volt a bena, toltam vele meg kesobb egy 2vs2-t, de sajnos azt el is buktuk, szinten az o hulyesege miatt.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
A haverod nem tudom hány éves, de kicsit visszavehetne:o Elég durva hangnemben beszél az nmyvel:o Nekem se szoljon be, a replaybõl is kiderül, hogy sikerült a fönti hidnál csúnynán elbasznia😮 Nembaj lényeg, hogy megnyertük
nekem van (mindig is volt) nod32 a gepen, semmi baj nem volt vele. ez persze nem zarja ki a nalad nem o a ludas.
itt arrol irnak, hogy ha akarsz segitseget, ezt a "highjack" prg-t is le kell futtatnod.
Hijack this is a program that we sometimes ask people to use to help us resolve issues.
For detailed information about the program see:
http://www.tomcoyote.org/hjt/
Download from here: http://tomcoyote.org/hjt/hjt199/hijackthis.zip
Probald ki, sok infot kiir, lehet mge lesz a ludas (nem a Matyi) 😊
egy olyan problmám lenne, hogy egy-két haverommal akartunk vele játszani lan-on(hamachi-val)és nekik megjelent a server amit õk csináltak ellenben nekem nem, de ha én csinltam akkor pedig nekik nem jelent meg... mi lehet a baj?mert nem tudtunk semmi értelmeset kiötölleni... lécci ha tudtok segtsetek
elõre is kössz
lassan alakul a magyar bridgad.
Remelem Robotnyk lagg problemaja is megoldodik, es ha relic is kijavitja a hibait, akkor tudunk jokat harcolni.
Én azt mondom, hogy nagyon jó játék, ezelõtt csak a Warcraft volt ilyen jó nekem ... 😛 😉 😄
Sokkal de sokkal nehezebb õket elütni mint más játékokban
Játszál egy World in conflictot..na oda kéne jobb MI:o
Amúgy mit vártál a mortartól? Ez nem sniper.
Gondolj bele, látja az ellenfelet, odalõ, most hogy közben az elmozdul az az õ microjának köszönhetõ.
Eszméletlen durva a mortar a gyalogság ellen....ha mindig oda csapódna ahol ellenfél van, akkor az egész játék csak mortar spamból állna.
és ez csak a jéghegy csúcsa, vannak benne még akkora marhaságok.
A géprõl meg nem is beszélve, a MI olyan pocsék mind a kettõ részbe, hogy inkább nem is mondok semmit róla.