8857
-
#3561 Azt áruljátok már el, hogy honnan a retkes kurva annyából jön egyből át az én térfelemre, 3 egység melóssal, mind lángszóróval felszerelve, nekem meg még semmim sincs????
Aztán körberushol az én térfelemen, és mindent elfoglal, de addigra jön neki tank-ja is, és meg se tudtam mozdulni!!!
Ezt jó pár multis game-be megcsodáltam!
Ez valami retkes kód?? Vagy én csinálok valamit szarul???
Kicsit kurvára felbaszta az agyam, s töröltem is ezt a rohadt egy szar csaló genny játékot!!!
Ilyen a mesébe nincsen, amiket kapok soxor.
A gyözelmek is szinte azért következtek be, mert vagy atom noob volt az ellenfél, vagy ledobta valameiket.
De hogy rendesen nyerni kurvára nem lehet ebbe a fos játékba!!!
Most untam meg ezt a szart, asszem a következö részét már nem fogom megvásárolni!
Mert tele van az egész online multis világ CSALÓKKAL !!!!
Üdv mkinek.
Nektek gyözelemben gazdag évet kivánok. -
bgabor #3560 #2481 -
#3559 kijelolod, es megnyomod ketszer gyorsan a "del" gombot -
#3558 Meg kell venni... 2 doboz cigi vagy egy mekis kajálás ára 2 főre. -
zede #3557 Szép estét nektek
volna 1 gondom
Szval az a gondom hogy szeretném 1 haverommal játszani hacahin kereszetül de nem látjuk egymást a játékbe...
a hamachin látjuk egymást és le is tudjuk egymást pingelni...irkálni is egymásnak..mikor inditjuk a gamét és belemegyünk a szerver készitésébe és a lant-t kiválasszuk és kreáljuk a szervert eggyünk se látja a másikat..Vista op rendszerünk van...win tüzfalak kikapcsolva..ha valakinek lenne ötlete mi a gond vagy valakinek lenne fent ez a game és a hamachi is és müködik is neki (kibrobálta már)az kérem segitsen nekem hogy megnézhessem tudok-e hozzá csatlakozni vagy ö hozzám..
elöre is köszönöm -
WOLF3x6 #3556 Automatch-ezni szoktatok, vagy inkabb non-ranked-en jatszotok? Melyiket szeretitek legjobban 1v1 / 2v2 / stb?
Akik aktivan jatszanak meg innen SG-rol irjak mar le nekem, hogy jatekban mi a nevuk, persze csak ha nem baj hogy felveszem oket friends-ben. Majd jatszhatnank is parat kozosen, igaz nekem meg sokat kell tanulnom. -
gezmo #3555 Üdv!
Egy aprócska kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ.A helyzet:
Britt lövészárok kiássa, elkészül ,beugrik és amikor olyan helyzetbe kerül, hogy el kell hagynia, akkor kiugrik az embereivel és abban a pillanatban fel is robbantja...
Most megpróbáltam különböző egységekkel utász, kommandós vagy éppen alapegységek kreálni ugyanezt a lövészárokrobbantós szituációt és nem sikerült...
Már már cheatre gyanakszom, de ki tudja... Nem keverendő össze azzal az ősi trükkel amikor a lövészárokba bombát teszünk ammoért és azt a kivánt pillanatban felrobbantjuk.
Ezt már csak azért is kizárom, mert a játék első percében lévő egységek ezt nem tudják megcsinálni viszont ugyanezen egységektől mégis láttam már ilyet igaz elég "furcsán" játszó játékosoktól...Az illetők mintha nem fog of war-ban játszottak volna mindent láttak és mintha terminátorok lettek volna. Vannak jó játékosok szép számmal, de ilyet velük kapcsolatban nem tapasztaltam, ha valaki tudja mi ez a robbantós "trükk" az legyen szives irja meg itt a fórumban.
-
Cefre #3554 Ez milyen kép?? -
WOLF3x6 #3553 Koszonom, a kirugasos dolgot mar en is tapasztaltam. Jo lesz ha javitjak. -
#3552 Shift+enter az all chat. Sima enter a team. -
#3551 Csak a hosthoz kell tudni csatlakozni. Ergo nem lesz olyan hogy nem tud bejönni a lobbyba valaki mert a másik tűzfal mögül van. Meg gondolom megcsinálják hogy ha vkit kivág a game vagy kickelnek a többiek akkor ne fagyjon be a game. (10-ből 6x simán előjön) -
WOLF3x6 #3550 Mit fog tartalmazni a patch, hogy utana nem lesz balfaszkodas?
Masik kerdesem: pl 2v2-ben hogy tudok valtani All es Team chat kozott? -
#3549 http://www.gamereplays.org/community/uploads/post-70591-1225077706.jpg -
#3548 Jöhetne már az a rohadt patch hogy 10-ből 6 játék ne a balfszkodás miatt menjen taccsra. -
CAC #3547 A Tales of Valor meg a béta szerver két tök más dolog.
-
Cefre #3546 Tales of Valor erre gondoltam -
CAC #3545 Az igazi mellett van egy betaszerver is. Azon fut az aktuálisan tesztelhető CoH verzió. -
#3544 Milyen béta ? -
WOLF3x6 #3543 Az alapjatek learazasa nagyon szuper, nem tudjatok lesz-e a kozeljovoben az OF-bol is ilyen kiadas? -
Cefre #3542 Hello
Nem tudjátok véletlenül hogy mikorra várható az új béta? -
-
Neoncsoves #3540 nem tom, de mostmár jó :) -
#3539 a lopware fent volt? -
#3538 prohardver.hu harverapró/ pc játékok én is ott vettem az coh of-et 3k-ért -
#3537 ha mindkettő fent van akkor mp ben választhatod mind a 4et -
#3536 OF standalone. -
imp99 #3535 lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Kérem akit zavar az ne válaszoljon, aki meg veszi a fáradságot és ír pár hasznos infót annak köszönöm:
Most hogy van ez a játék, fel kell raknom az alapjátékot és hozzá az opposing front-ot vagy külön is megy a kettő? A két játék egybeolvad vagy két különálló modul? Most akkor 4 új választható "faj" lesz vagy külön 2-2? -
-
#3533 -
#3532 6 darab Caliope...
-
Rapperman #3531 Valaki nem tudnak linkelni valami jó oldalt, ahol olcsón meg lehetne szerezni a COH Opposing Fronts-ot, mert 8000FT-ot nem szeretnék kiadni érte, a sima COH-ot, most vettem meg 2000FT-ért és nagyon jó!!!! -
CAC #3530 Tegnap is nagyon gáz volt. Megdőlt az eddigi rekord a legtöbb on-line lévő játékost tekintve. Úgy néz ki ezt már nem bírja a relic szervere. Mondjuk a kevesebb, mint 9000 playert tekintve ez elég vérszegény teljesítmény. -
kazmerke #3529 Nekem ma egész délután szenvedett a játék, mintha a relic szerverrel lenne valami
Most engem sem enged meg, én is a couldn't verify media hibát kapom, gondolom a szervert leállították karbantartás miatt vagy ilyesmi :S -
Neoncsoves #3528 belépek(nék) a játékba (steam) erre kéri h adjam meg h Retail vagy DirectDrive vagy STEAM... mondom STEAM, Could not verify media... wtf :| -
#3527 csak most számoltam meg, hogy ez itt mennyi :O -
#3526 -
Neoncsoves #3525 Nah, haverom végül megvette :) -
#3524 Megyek. -
CAC #3523 Szívesen! :)
Egyébként ha ténylegesen a játékról akarsz beszélgetni, akkor javaslom, hogy keresd fel a Hungarian Titans klán oldalát! Itt rendszerezve találsz különféle témákat (taktikák, tippek-trükkök, replayek kivesézése, stb). -
#3522 Köszönöm intelligens hozzászólásodat/véleményedet!