8857
  • bajgunar
    Azt áruljátok már el, hogy honnan a retkes kurva annyából jön egyből át az én térfelemre, 3 egység melóssal, mind lángszóróval felszerelve, nekem meg még semmim sincs????
    Aztán körberushol az én térfelemen, és mindent elfoglal, de addigra jön neki tank-ja is, és meg se tudtam mozdulni!!!
    Ezt jó pár multis game-be megcsodáltam!
    Ez valami retkes kód?? Vagy én csinálok valamit szarul???
    Kicsit kurvára felbaszta az agyam, s töröltem is ezt a rohadt egy szar csaló genny játékot!!!
    Ilyen a mesébe nincsen, amiket kapok soxor.
    A gyözelmek is szinte azért következtek be, mert vagy atom noob volt az ellenfél, vagy ledobta valameiket.
    De hogy rendesen nyerni kurvára nem lehet ebbe a fos játékba!!!
    Most untam meg ezt a szart, asszem a következö részét már nem fogom megvásárolni!
    Mert tele van az egész online multis világ CSALÓKKAL !!!!
    Üdv mkinek.
    Nektek gyözelemben gazdag évet kivánok.
  • bgabor
  • formatuq
    kijelolod, es megnyomod ketszer gyorsan a "del" gombot
  • Zsoltika 007
    Meg kell venni... 2 doboz cigi vagy egy mekis kajálás ára 2 főre.
  • zede
    Szép estét nektek

volna 1 gondom
    Szval az a gondom hogy szeretném 1 haverommal játszani hacahin kereszetül de nem látjuk egymást a játékbe...
    a hamachin látjuk egymást és le is tudjuk egymást pingelni...irkálni is egymásnak..mikor inditjuk a gamét és belemegyünk a szerver készitésébe és a lant-t kiválasszuk és kreáljuk a szervert eggyünk se látja a másikat..Vista op rendszerünk van...win tüzfalak kikapcsolva..ha valakinek lenne ötlete mi a gond vagy valakinek lenne fent ez a game és a hamachi is és müködik is neki (kibrobálta már)az kérem segitsen nekem hogy megnézhessem tudok-e hozzá csatlakozni vagy ö hozzám..
    elöre is köszönöm
  • WOLF3x6
    Automatch-ezni szoktatok, vagy inkabb non-ranked-en jatszotok? Melyiket szeretitek legjobban 1v1 / 2v2 / stb?
    Akik aktivan jatszanak meg innen SG-rol irjak mar le nekem, hogy jatekban mi a nevuk, persze csak ha nem baj hogy felveszem oket friends-ben. Majd jatszhatnank is parat kozosen, igaz nekem meg sokat kell tanulnom.
  • gezmo
    Üdv!
    Egy aprócska kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ.A helyzet:
    Britt lövészárok kiássa, elkészül ,beugrik és amikor olyan helyzetbe kerül, hogy el kell hagynia, akkor kiugrik az embereivel és abban a pillanatban fel is robbantja...
    Most megpróbáltam különböző egységekkel utász, kommandós vagy éppen alapegységek kreálni ugyanezt a lövészárokrobbantós szituációt és nem sikerült...
    Már már cheatre gyanakszom, de ki tudja... Nem keverendő össze azzal az ősi trükkel amikor a lövészárokba bombát teszünk ammoért és azt a kivánt pillanatban felrobbantjuk.
    Ezt már csak azért is kizárom, mert a játék első percében lévő egységek ezt nem tudják megcsinálni viszont ugyanezen egységektől mégis láttam már ilyet igaz elég "furcsán" játszó játékosoktól...Az illetők mintha nem fog of war-ban játszottak volna mindent láttak és mintha terminátorok lettek volna. Vannak jó játékosok szép számmal, de ilyet velük kapcsolatban nem tapasztaltam, ha valaki tudja mi ez a robbantós "trükk" az legyen szives irja meg itt a fórumban.
  • Cefre
    Ez milyen kép??
  • WOLF3x6
    Koszonom, a kirugasos dolgot mar en is tapasztaltam. Jo lesz ha javitjak.
  • Zsoltika 007
    Shift+enter az all chat. Sima enter a team.
  • Zsoltika 007
    Csak a hosthoz kell tudni csatlakozni. Ergo nem lesz olyan hogy nem tud bejönni a lobbyba valaki mert a másik tűzfal mögül van. Meg gondolom megcsinálják hogy ha vkit kivág a game vagy kickelnek a többiek akkor ne fagyjon be a game. (10-ből 6x simán előjön)
  • WOLF3x6
    Mit fog tartalmazni a patch, hogy utana nem lesz balfaszkodas?
    Masik kerdesem: pl 2v2-ben hogy tudok valtani All es Team chat kozott?
  • Rolika16
    http://www.gamereplays.org/community/uploads/post-70591-1225077706.jpg
  • Zsoltika 007
    Jöhetne már az a rohadt patch hogy 10-ből 6 játék ne a balfszkodás miatt menjen taccsra.
  • CAC
    A Tales of Valor meg a béta szerver két tök más dolog.
  • Cefre
    Tales of Valor erre gondoltam
  • CAC
    Az igazi mellett van egy betaszerver is. Azon fut az aktuálisan tesztelhető CoH verzió.
  • Rolika16
    Milyen béta ?
  • WOLF3x6
    Az alapjatek learazasa nagyon szuper, nem tudjatok lesz-e a kozeljovoben az OF-bol is ilyen kiadas?
  • Cefre
    Hello

Nem tudjátok véletlenül hogy mikorra várható az új béta?
  • m0tTh0w

• Neoncsoves
    nem tom, de mostmár jó :)
  • m1garand
    a lopware fent volt?
  • m1garand
    prohardver.hu harverapró/ pc játékok én is ott vettem az coh of-et 3k-ért
  • m1garand
    ha mindkettő fent van akkor mp ben választhatod mind a 4et
  • Prince23
    OF standalone.
  • imp99
    lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Kérem akit zavar az ne válaszoljon, aki meg veszi a fáradságot és ír pár hasznos infót annak köszönöm:

Most hogy van ez a játék, fel kell raknom az alapjátékot és hozzá az opposing front-ot vagy külön is megy a kettő? A két játék egybeolvad vagy két különálló modul? Most akkor 4 új választható "faj" lesz vagy külön 2-2?
  • m0tTh0w

• robotnyk
  • m0tTh0w
    6 darab Caliope...

• Rapperman
    Valaki nem tudnak linkelni valami jó oldalt, ahol olcsón meg lehetne szerezni a COH Opposing Fronts-ot, mert 8000FT-ot nem szeretnék kiadni érte, a sima COH-ot, most vettem meg 2000FT-ért és nagyon jó!!!!
  • CAC
    Tegnap is nagyon gáz volt. Megdőlt az eddigi rekord a legtöbb on-line lévő játékost tekintve. Úgy néz ki ezt már nem bírja a relic szervere. Mondjuk a kevesebb, mint 9000 playert tekintve ez elég vérszegény teljesítmény.
  • kazmerke
    Nekem ma egész délután szenvedett a játék, mintha a relic szerverrel lenne valami
    Most engem sem enged meg, én is a couldn't verify media hibát kapom, gondolom a szervert leállították karbantartás miatt vagy ilyesmi :S
  • Neoncsoves
    belépek(nék) a játékba (steam) erre kéri h adjam meg h Retail vagy DirectDrive vagy STEAM... mondom STEAM, Could not verify media... wtf :|
  • AndrewT
    csak most számoltam meg, hogy ez itt mennyi :O
  • robotnyk
  • Neoncsoves
    Nah, haverom végül megvette :)
  • Heuro #3524
    Megyek.
  • CAC
    Szívesen! :)
    Egyébként ha ténylegesen a játékról akarsz beszélgetni, akkor javaslom, hogy keresd fel a Hungarian Titans klán oldalát! Itt rendszerezve találsz különféle témákat (taktikák, tippek-trükkök, replayek kivesézése, stb).
  • Heuro #3522
    Köszönöm intelligens hozzászólásodat/véleményedet!