8857
-
#3641 ááá az nagyon jó lesz végre lehet a tankot irányítani, és oda lő ahova szeretnéd -
#3640 Valor of tales single player beli újdonság:
"A direct-fire-rel bármikor átvehetjük az irányítást fegyverrel felszerelt járműveink lövegtornya felett" -
#3639 Valljuk be béna vok, mégis sikerült :D
Most már csak a mod-ot kéne elindítani. -
#3638 a launcher add map gombbal sem? valószínű, hogy a magyarítás amúgy, de soha nem használtam, szal passzolom. -
#3637 Sajnos nem sikerül berakni az .sga mapokat, vagyis sikerült bemásolni de nem indítja el. Mit csinálok rosszul, nem az lehet a probléma hogy le van magyarosítva a game? -
#3636 sga formátumú mapok működnek. másold be a játék könyvtárába egy Maps könyvtárba, és használj CoHLaunchert. link hozzá.
-
#3635 Sikerült megoldanom
De most meg egy másik hiba történt amikor megpróbálom elindítani a eltöltött pályát akkor a pályát töltés felénél visszadob a főmenübe
Másik pedig megpróbáltam felrakni egy modot sikerült is csak amikor el akarom indítani a gamet ezzel a két hibaüzenettel kilép:
-
#3634 Hi all!
Tudna valaki segíteni? Letöltök egy pályát és bemásolom oda ahova kel de mégsincsenek benne a játékban. Leírná valaki az egész folyamatot hogy hogyan kell pályákat berakni a játékba?
Előre is THX. -
#3633 :D:D:D
köszi, okoztál nekem egy vicces percet:) -
CAC #3632 Nem neked írtam. Eredeti játékról van szó, és ott van chat. lol -
zede #3631 Budapest chat szobában
lol meik c6-on?:)a ventrillo meg nem is magyar..ami a honlapon van..nem igaz nincs 1 csapat aki ezt a gamét játsza..ez lol -
CAC #3630 A Budapest chat szobában vagy a Hungarian Titans klán fórumán. -
zede #3629 mag az a hamachi cim amit megadtak sosincs sanki rajta szoval sok game ott nincs én online vagyok álltalába mindig..ts is van ventrillo is és hamachi is..szoval már csak emberek kellenek akik onlinék:) -
zede #3628 nekem van eredeti is de van tört is..igy a törtel játszom mert az oppsoit front már nem eredeti nekem.. -
Gauge #3627 Hol szoktatok gyülekezni azok, akik hivatalos pélánnyal rendelkeztek?
-
zede #3626 senki nem jön hamachi ra?:) -
zede #3625 valami msn jöhetne aki hamachin tolja a company of heroes-t
-
zede #3624 én mentem de azota még nem láttam ott gamét.. -
Cefre #3623 Én is most vettem meg :D -
#3622 Az alap game akciós 1790 Ft! -
Neoncsoves #3621 hja -
Cefre #3620 De még se 12000 :D -
hyperati #3619 Sziasztok! Ha valaki akar hamachin játszani annak a cím:
Comp_of_h, jelszó pedig: 1234.
Akinek van kedve jöhet. -
Neoncsoves #3618 az most : 30.00 USD = 6,667.20 HUF -
Cefre #3617 az amazonon 30 dollárt irtak előrendelésre -
Neoncsoves #3616 én meg azt remélem hogy nem fog 12ezrekbe kerülni -
#3615 http://www.gamekapocs.hu/hir/13856/Company+of+Heroes:+Tales+of+Valor+kepek
Tán márciusban kijön!
Remélem nem játsza el ugyanazt mint a BIA Hell's Highway hogy éveket csúszott! -
#3614 Bejelenteték a Company of Heroes:Tales of Valor-t.
A Relic Entertainment belekezdett a díjnyertes Company of Heroes második kiegészítő lemezének a fejlesztésébe, ami a Tales of Valor alcímet kapta. Az új expanzióban három új kampányt, új multiplayer módokat, egységeket, és fegyvereket, valamint egy direct fire nevezetű rendszert is kapunk, amivel az ígéretek szerint még taktikusabban irányíthatjuk a katonáinkat. A küldetés lemez nem igényli sem, az alapjátékot sem, az első add-ont, és várhatóan 2009 tavaszán kerül boltokba.
ezaz! zsír! remélem lesznek havas küldetések! -
#3613 Némeik Custom Map-ot a játék telepítési könyvtár-on belül létrehozott scenario/mp ..... mappába kell másolni, h rendesen menjen.
De némeiket meg a c:/felhaszn./Documentumok/MyGames/Company .... ba kell tenni, h menjen. Ezeket figyeltétek? A MAP readme leirja általában, vagy ahonnan letöltöd.
Persze az OF-ot fel kell tenni, és frissíteni a legújabb PATCH-ig.
Nekem a magyarítás bug-os volt a multiplayer menüben.
A játékos meghívása, és a chat helyett számokat írt ki, (invite player, és a Vhisper izé helyett). -
nono55 #3612 Nem tudja valaki, hogy a Steam-es verzióval működik-e a magyarítás? Mert korábban felraktam rá, de utána a multit nem értem el... -
#3611 igen. -
#3610 A kiegészítő az az Opposing Fronts? -
#3609 Ok! Köszi! -
#3608 beszerezni a kiegészítőt, és teljesen felpatchelni :) -
#3607 Lehet valamit tenni ez ellen, vagy felesleges erőködni rajta? -
#3606 custom mapok rendszere megváltozott a kiegészítő után, valszeg ezért nem töltődnek be. -
#3605 Sziasztok!
Az alapjátékkal próbálunk játszani multiban. A patchek 1.71-ig fent vannak. Szedtünk le térképeket a netről, viszont ezek nagy része nem működik. A jelenség a következő: a térkép betöltése közben visszalép a menübe. Tud valaki segíteni, mert ötletem sincs, hogy mi lehet a probléma? -
CAC #3604 Na az mégjobb. :) -
#3603 tripla terror, átalakított lorraine ^^ -
CAC #3602 Mit keres ott 2 KT? Csak nem dupla terror? :)