Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elite
Igen. Az ilyen dolgok miatt meg tud szorongatni. Mi 2 expert ellen szoktunk nyomulni, és ha nincs lezárható híd, sokszor meg tud szorongatni. Csak az átkozott fagyások miatt mostanában nem nyomjuk...

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

😄 😄 tény, hogy nem volt valami képzett játékos. Tulajdonképpen csak fosta ki az egységeket, amiket aztán csoportokba szedve rám küldött. Aztán amint kifejlõdött már csak tankokat gyártott. Nem volt ellenfél. 😊
Viszont egyben nem értek egyet: van amiben jobb az AI egy embernél. Egyszerre tud mindent irányítani, nem kell nyomkodni a képességek, speckók alkalmazásáért, rögtön érzékeli a stratégia pontok státuszát, nem kell a csapatkijelöléssel bajlódnia.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ha azt gondolod, hogy az AI jobban csinál bármit is mint egy human player, akkor tényleg valami szerencsétlen ellen játszhattál😄D

Köszönöm Formatuq, de ez 2vs2 a 2user vs 3exp ai helyett. Ettõl függetlenül megnézem otthon, bizti jó lesz.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

formatuq
2vs2 ranked, lvl8 es lvl 5 vs. lvl 11 es lvl6 itt

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

hooah
Hali
Valaki segíthetne, mert az a probléma merült fel, hogy telepítés után a game kiírja a "Coud not verify media" üzenetet pedig idáig rendesen ment, + yasu és a daemon 4.10-es is meg van.

Nos, igen. A magam koca CoH szintjén kissé soknak tûnik a nyílt pályán lévõ 3 AI, aki (vagy ami) köztudottan jobban terjeszkedik, foglal mint egy human player. Egyébként még csak egyszer játszottam ember ellen, és sokkal könnyeben kicsináltam, mint egy expert AI-t. Bár ez minden bizonnyal az õ hibája volt.
Egyébként tõled/tõletek is szívesen látok ilyesmi replay-eket. 😉

formatuq
jaja :d

Nyomhatnánk tõlem, de sajna itt a koleszba le tiltva vannak a portok :S. Most akarjuk megbeszélni, hogy engedélyezve legyen a Hamachi, remélem sikerül ... 😄. Egyébként ez a kép, amin a két Hard-ot megvertük a Route N13 pálya, ezen nincs híd meg semmi. A felállás pedig Hooah - Wehrmacht, én - Panzer Elite, AI1 - amcsi, AI2 - angol. Nyomjuk még a Drekplaats, és a Hill 331 pályát, ezeken igazán meg lehet küzdeni, mert itt nincs híd amit le lehet zárni, vagy felrobbantani

Naaa, van akinek az AI is kihívást jelenthet:o

Hát azt megnézném én is szivesen 😊

Elõre is bocsi a szkepticizmusért, de fel tudnál valahová tölteni egy replayt, amin nem hidas pályán kicsináltok a haveroddal ketten 3 expert AI-t?

morreau
Akkor nyomhatnák együtt!!
Nekem is van 1 haverom, akivel már a játék megjelenése óta toljuk. De nekünk nem ellenfél 2 hard 😄 ... inkább a 3 exp vagy 4 hard. Azé' grat!!
Gyertek fel hamachin a szobámba! cs

hooah
😄 [/img]

Már nyomjuk egy ideje HOOAH-val a COH-ot is meg a COHOF-ot is. Nagyon király játék mindkettõ. Legutóbbi gyõztes meccsünket a két vadmacskának köszönhetjük nagyrészben ... nah meg gyalogság 😉. MI - 2xhard

morreau
Ha vki játszana haman-n, jöjjön!
név:Coh-OF
jelszó:Coh-OF

formatuq
hat, tobb megoldas is van.
1.,add meg a cimed, elkuldom a sajat kodom...
2., www.google.com
3., rakeres itt a hozzaszolasok kozott
4., ha nem eredet a verziod, akkor tort (jeee, logika) akkor valaki feltorte, akkor annak ott a kezjegye az .nfo file, benne leirassal

Sziasztiok. sajnos a játék nem eredeti!Tudnátok nekem kódót kûldeni vagy van valamilyen megoldás?

Onnan már kitöröltem a THQ/COH könyvtárat, és a Mydocuments bõl is kipucoltam mindent.
formatuq
regedit

Felraktam az COH😮F FLT verziót, nem indult el, állandóan CD-t kért ráadásul virusos volt. A virus megfertõze az COH uninstall.exet, amit le kellett törölnem. Így nem tudtam uninstallálni a cuccot, le kellett deletelnem ez egész játékot. Most azonban nem engedi ujrainstallálni az alap COH-t, azt modja hogy már a gépen van egy példány. Valami szemét még a gépen maradt, de nem tudom hol. Segitsen már valaki😞

formatuq
oke 😊 mert en is vegig neztem meg 1x, de csak jo dolgokat lattam
meglatjuk, de meg mindig hianyolom az amcsi air finomitasat.

robotnyk
mintha bõvítették volna azóta (vagy csak én voltam vaksi), és ott van már pl az at halftrack nerf, infantry half track hp nerf, stb, szóval nem szóltam.
formatuq
Mire gondolsz?

Company of Heroes Opposing Fronts ja és ez a játék ami nem megy.!
Üdv mindenkinek.Tegnap letöltöttem ezt a nagyszerü játékot.Nagy meglepetésemre nemsikerült elinditanom ugyanis állandoan jelszót és felhasználó nevet kért.Visszáb olvastam a fórumban itt azt írták hogy felkel pachelni a játékot utánna enged a single playerre.Hát a nagy pachelés megtörtént utánna kérte a cd behelyezésre és megint nembirtam játszani. Valaki tudna segiteni hogyan birnék játszani vele?(lehet hogy csak én vagyok láma ezért elnézéseteket kérem.)A segitséget köszönöm elöre is.
robotnyk
hova a tökömbe buffolják még tovább a PEt? nem volt elég OP eddig?
ok megvan tutorialból!nácikat miért nem lehet választani egyböl(skirmish)?
hooah
[/url][/img]

hooah
A két nagymacska.

van e egy gyüjtöoldal?nyersanyag beszerzést leirná vk?légyszi
formatuq
gyere, toljunk egyet ma is 😄

scvkkel lehet tiberiumot farmolni ennyi a lényeg 😄 Amúgy www.gamereplays.org/coh itt sokmindent meg lehet tanulni.

Ja és mégvmi PE is OP ugye?😄

formatuq
basic training?

elite
Meg bugos is 😊

Ott a game tutorial, az leírja az alapokat jól. 😉

vagy egy oldal,ahol leirják az alapokat.
Na éljen!végre játszok!rs dll es téma volt a ludas!Pár gyors kérdés:Nyersanyaggal kapcsolatban,hogyan gyüjtök asszem(fuel)t?skirmisben ha felhuzok mondjuk1barakot,nem marad nyersanyagom supplie(nyersanyaggyüjtöre!látok hordokat sztm az lenne/ha betudnám"takaritani.help,kéne egy kis gyorstalpalo
robotnyk
nod32 IMON exception listbe fel kell venni a játékot.
elite
Mert bugos. Remélhetõleg következõ patch javítani fogja.

hooah
Nekem simán megy a game, fixedimageel+yasuval, csak mikor multizun, akkor egy idõ után kilép mindenkinél a játék, és valami relicoh.exe hibát észlelt szöveget ír k.
Valaki ha tudja,hogy miért csinálja mondja már el.

nagy segitség,THX
sorry!ideges voltam,nemakartam megbántani senkit,egyszerüen ideges voltam,mert nem tudtam a törtet...!(30szor instaláltam
Értem. Köszi a válaszokat!

robotnyk
a hozzácsatolásnak az a lényege, hogy mindig rangeben marad az officer, pluszt nem ad.
a captain védelmi bónuszokat ad, pl enplacementeknek több hpt.
természetesen nem fog több külön patch kijönni az alap verzióhoz, nem véletlenül egyesítették a kettõt az általad említett content patchel.
Megfogalmazódott bennem pár kérdés, ha valaki válaszolna rájuk, igazán hálás lennék.

1. Észrevettétek, hogy bármilyen pozitív hatása is lett volna az egységekhez csatolt tiszteknek? És ezalatt nem a szintet lépet hadnagy heroikus képességét értem, mert emlékeim szerint a hatáskörében az mindenkire kiterjed, nem csak a hozzá csatolt egységre.
2. Amelyik zónában a kapitány van, az zölddel jelenik meg. Ennek mi az értelme? (esetleg az összes baráti egység a zónán belül bónuszt kap?)
3. Jól értelmezem, hogy a COH-hoz már nem fog több peccs kijönni? Úgy értem, ha valaki szeretne az alapjátéknál maradni, az szívja a fogát az 1,71-gyel? Csakmert ugye nem mindenki akar egy feltúrbózott grafikájú -ezáltal pct lassító- patchet felrakni, ami majdnem 2 gigát elvesz a HDD-rõl.

Akinek az FLT-s törés nem megy, ott a hibásan vannak megadva a teendõk a crackelésnél. A következõ a teendõ: A RelicCOH.exe jó, azzal a szokott módon kell eljárni. Az rs.dll-t viszont át kell nevezni rspa.dll-re, és nem az rs folderban kell vele felülírni az eredeti rs.dll-t, hanem az rspa folderben lévõ rspa.dll-t.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

robotnyk
formatuq
Kedves kreative nevu zsilike,
A 8 elemi osztaly megint a segitsegedre lehetne, de segitek: format /u /q

formatuq
"bazdszájbaanyádat fél1kor ne fárasszál az idiotaságoddal!laposkuszás!"
Ilyeneket a rokonaidnak es a barataidnak irogassal.
En egyik se vagyok.

Mas idozonaban is laknak emberek, de persze ehhez szukseges a 8 elemi....