8857
  • Fifo
    Ez az 5 millió se segít, hogy kiadhassák a márciusi nagy címeket.
  • antgecc
    Hát, 3-mat játszottam, de ahogy látom bőven van mit tanulni. Nagyon fura a Starcraft 2 után :) Tudna valaki, valami oldalt ajánlani, lehetőleg magyarul, ahol szépen el van magyarázva, hogy mit, miért, hogy? Alap stratégiák, mit mi után illik gyártani, stb...
  • hapi
    vettem is 2 packott :)
  • antgecc
    Sztornó, elindult. Repair kellett neki.
  • antgecc
    Itt most 1 dollár a játék, kiegészítőkkel együtt.
  • antgecc
    Tudna vki segíteni?

Steamen vásároltam a játékot, feltelepítettem a két kiegészítővel együtt. Indítanám Steamből, de nem csinál semmit. Kiírja hogy indítás előkészítése, utána eltűnik a felirat és kész, semmi nem történik. Akármelyiket indítom (alapjáték v kiegészítők) nem indul el.

Van erre vmi ötlet?
  • Hecker007
    Nálam is ezt csinálja néha, a rendes dobozos verzió, van net is, berakom neki a lemezt erre kiírja a verify media szöveget és cseszik továbbmenni.

Havernál olyan van most a steam-es verzióval hogy nem engedi belépni a profiljával, 3 napja vette a játékot aznap jó volt, tegnap 1x sikerült belépnie, azóta semmi, annyit ír hogy a profil "busy", erre van valami megoldás esetleg?
  • Fifo
    Ilyen nálam is van, de nekem volt előtte dvd-s verzió is. Olyankor kéri, ha nincs net.
  • mascarun
    Üdv!

Olyan gondom van hogy megvettem a STEAM-en a Tales of Valor-t és most disc-et kér! Mivel a STEAM en vettem így nincs Disc-em!
    Ilyenkor mi van?
  • Jolly87
    Na sikerült is megoldanom:)Szóval adkias ezt csináld és jó lesz:
    Lépj be: C:windows/system32/drivers/ect­/ és a host nevű fájlt kivágás asztalra áthelyezed,megnyitod,kitörölsz belőle mindent és elmented!
    Ha ez kész:http://cohpatch.relic.com/
    erről az oldalról szedd le a tales of valor english patchet.Az összeset és sorba telepitsd.Ezután belépsz és már enged is accountot létrehozni;)
  • Jolly87
    Ugyanaz a problémám mint adikas21 nek!
    volt fent előtte torrent verzióm, de azt leszedtem teljesen, cleaner-el kipucoltam a maradványokat is!Újra telepitettem.Mégis bármit irok be a create account mező inaktív..Ha valakinek van ötlete vgay adikas ha neked sikerül megoldanod kérelek írj!
  • adikas21
    Amit kért telepítésnél beírtam, a doboz belső oldalán volt. Csak a create account nem lesz aktív sehogy se. Megpróbálom megint újratelepíteni.
  • Fifo
    A kalózverzió csíráit is el kell tüntetned adikas21, ez nem kérdés. Bármely játék esetében kötelező. Meg a rendszerleíró adatbázisból is törölnöd kell a nyomait. A szokásos cleaner progik megfelelőek.

A create accountnak meg kell jelennie, bár telepítésnél már kér kódot. A create account gombra kattintás után kitöltve meg is jelenik, neked csak a személyes dolgokat kell kitöltened.
  • Fifo
    Ez a legjobb ajándék és a legolcsóbb is
  • adikas21
    Az a baj,hogy hiába írok be nevet és jelszót a create account utána se lesz aktív, a login igen de arra ha rámegyek nem jelentkezik be.
    Nem tudom probléma lehet e ezért megkérdem igen e, hogy régebben fent volt egy kalózverzió? Egyéb tanácsot tudnál adni?
  • Apa27
    A legjobb Karácsonyi ajándék :)
    CoH Anthology
  • hapi
    Egész nap nem tudok belépni. Nem mennek a szerverek? vagy nálam van gond?
  • conshilla
    Amit belinkeltél adikas, ott nem kell csinálnod semmit.
    A következőt kell tenned:
    - elindítod a játékot
    - felugrik egy ablak Relic Online Login felirattal, ami kér tőled Account name és password párost, amíg ezek a mezők üresek, addig alul a Login, Create Account, Forgot Password parancsok passzívak (halvány) és az Exit to Windows aktív.
    - írjál be az Account Name sorba egy nevet, tök mindegy mit
    - aztán írj be egy passwordöt
    - ekkor aktívvá válik a Creat Account parancs - bökj rá arra
    - ott írd be az Account name helyére a nevet megint, lejjebb passwordöt, lejjebb megint, a felsorolt Product Key-eket hagyd úgy, ahogy vannak, aztán írj be egy Email címet, egy titkos kérdést állíts be, aztán egy választ, a personal info lejjebb nem kötelező, végül Create Accountra bökj egyet.
    - Aztán nyomj egy Logint, aztán hozz létre egy profilt a következő ablakban (Relic Online Profile Selection) - Create New Profile és mehet a játék!
  • adikas21
    Nem igazán értem még most se, de ha minden igaz előbb itt kell felhasználónevet generálnom( már csak mert alapból a játékban nem engedi).

De itt Relic Online ezt hol tudom megtenni? Mert hiába kattintok a create accountra csak kidob hülye helyekre(attrakt).
  • Fifo
    Így van, ennyi, be kell lépned a RO-ra ( Relic Online) egy választott profilnévvel és jelszóval. Ezt hozzárendeli a telepítéskor beírt CD-kulcshoz, így azért értelmes nevet válassz, később még négy profilt kreálhatsz a fő mellé.
    Függetlenül attól, hogy van-e net, vagy nincs, ezen keresztül kér majd lemezt, vagy enged fel multi-ra.

Szerintem mihelyst elkezdesz egy nevet leírni a CREATE ACCOUNT gomb kifehéredik a többivel együtt...

A lényeg: választott profillal léphetsz be a játékba MINDENKÉPP. Ezt már írtam korábban is.
  • wednes
    Találj ki egy felhasználónevet meg egy jelszót. Nem látom a betűket már ha nagyítok. De az a lényeg, lehet nem az elsőt kell választani, hogy Login. Mert még ugye nem létezik az account és ezért írja, hogy nem találja.

Olyan kéne, hogy create account vagy hasonló, második sorba mi van írva? A harmadikat azt látom forgott password (elfelejtett jelszó) az sem kell most.
  • adikas21
    Valaki tud akkor segíteni? Lent már képet is linkeltem..
    Nagyon kéne, és nem lenne jó ha csak pénzkidobás lett volna.
  • conshilla
    Szia! Itt találsz 7 db pályát gamereplays.org map pack testing tournament
    Ha elnavigálsz valamelyik pálya linkjére, mutat egy másik linket, ahonnan egy kis progit le lehet tölteni, ami automatikusan bemásolja neked a letöltött térképfájlt a megfelelő helyre, és állítólag a segítségével elmenthetők és visszanézhetők a custom mapon játszott meccsek is, amire amúgy nincs mód. Én nem próbáltam, de a forrás megbízható.

Nem tudja valaki, pl Cac, hogy mi történt a CoH rajongói oldallal. Nekem azt írja, hogy felfüggesztették a tárhely szolgáltatást. Ez eléggé szíven ütött
  • Apa27
    Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudnék olyan pályákat letölteni amit már egyszer lejátszottak ás a netre felraktak? Kiértékelném a már lejátszott pályákat/meccseket, stb...
    Honnan tudnék ilyen meccseket letölteni? És hova kellene bemásolnom, hogy végignézhessem mintha csak az enyém volna?
    Előre is köszi a segítséget!!!
  • adikas21
    Kicsit késve, de jelentkezem :)

Íme belépésnél ez fogad:
  • V43 1105
    Elindítod a programot, kis ablakban bejön.. megnézed a Screenshot fülön mire van beállítva a képlopás. Utána ezt nem zárod be, hanem indítod a játékot és ott nyomod a megfelelő gombot.. utána feltölt ide beszúr ..
  • adikas21
    Leszedtem, hogy működik röviden?
  • V43 1105
    Van egy Fraps nevű program, FPS-t tudsz mérni vele, valamint videót és képet "kilopni" a játékból :-)
  • adikas21
    ?
  • V43 1105
    Fraps.
  • adikas21
    Küldenék, de ha a Print Screent megnyomom a paintben csak fekete képernyőt ileszt be, más módot pedig nem ismerek rá.
  • Fifo
    Kérnénk screenshotokat, ahol elakadsz.
  • adikas21
    Ez nekem magas! Nem látok semmilyen RO mappát, és mint írtam épp az a gond, hogy játékon belül NEM ENGED REGISZTRÁLNI! Erre kérnék segítséget, hogy mikét csináljak ez esetben felhasználónevet és jelszót!
  • teeb1
    Sziasztok!

Tavasszal töltöttem le az Eastern Front mod-ot.
    Kicsit furcsa volt, hogy a Soviet-ek csak mérnököket, újoncokat, és páncéltörő ágyut vonultatnak fel ellenem. Sajnos nem mentettem el a visszajátszásokat.
    Akkor kezdtem el gyanakodni, amikor - minden újabb peccs nélkül - hirtelen "bekeményített" az orosz, és idővel szinte minden elérhető egységét felvonultatta ellenem.
    A másik észrevételem, hogy 2vs2 esetén a 2 gépi játékos olyan precizen támogatta egymást, hogy a játék állandó megállításával sem tudtam nyerni, holott korábban szünet alkalmazása, és hosszas gondolkodás nélkül is többnyire nyertem - mindezt normál fokozaton. Most ismét nyerek - leszámítva, ha nem csinálok valami különleges baromságot.
    Mintha a gép direkt bénázna.
    Ti nem észleltetek hasonlóakat?
  • joboruz
    Köszönöm. Megint feltelepítem. ...ha meg nem sikerül megpróbálok felrakni ide egy képet hogy mit is művel.
  • Fifo
    Első telepítéskor (ha még nem volt a gépeden RO mappa) meg KELL adni egy nevet, nincs olyan hogy nincs ilyen. A RO megmondja foglalt-e a profilnév, akkor mást kell kitalálnod, de ELFOGADJA, ha nem foglalt, bármit is írsz.

Emílcím, profilnév, jelszó kétszer, emlékeztető kérdés, ezeket mind ki kell töltened, hogy a RO-n regisztrált légy, ezt játékon belül teheted meg, nem weben keresztül.
  • Fifo
    Cowie: Az a link csak a hivatalos weboldalra történő regisztrálást mutatja, nem a játékét.

Joboruz: Nem ismerünk semmilyen második kódot, viszont leírhatnád pontosan a hiba körülményeit, hogyha kiperkáltad a pénzt érte, miért nem tudsz belépni RO-ra net nélkül DVD-vel se.

kitt2000: A Blitzkrieghez mint minden modhoz az aktuálisan felpeccselt játék kell, és ajánlatos a legfrissebb mod letöltése nyilván.
  • joboruz
    Sziasztok!

Újra elővettem a játékot egy hosszú kihagyás után és olyan problémám van hogy nem indul el... mert kéri a második regisztrációs kódot is vagy mi a bánatot! Most gondolom akkor regisztrálnom kellene valami weboldalon hogy megkapjam a második kulcsot is. (ha fizetni kell érte akkor ott r..... meg) Anno régen kiperkáltam a pénzt az eredeti játékért és mikor nem volt bekapcsolva az internet akkor simán lehetett játszani vele.
    Kérdésem az lenne hogy melyik weboldalon lehet ezt a második kulcsot "igényelnem" és milyen módon.

Merthogy JÁTSZANI AKAROK!!!!!!!!
    Segítségetek előre is köszönöm...
  • kitt2000
    Company of Heroes Anthology kiadást vettem meg fut e rajta a A blitzkrieg mód?
    blitzkrieg módnál melyiket kell letölteni?
  • Cowie
    Üdv!

Szerintem először regisztráld magad a játék oldalán.

ITT A LINK

Aztán azzal a névvel és jelszóval jelentkezz be a játékba.