Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ez tényleg nagy hiányosság. Reménykedtem, hogy valamelyik patch majd javítja, de sajna nem.

mac100:
Azért írja ezt ki, mert automatikusan fellép a Relic szerverére, neked meg nem jogtiszta a progid. Keresd meg az 1719-es hozzászólást a 10. oldalon! Abban minden le van írva.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Valaki tudna nekem segiteni letöltöttem az Opposing frontsot de amikor belemegyek a játékba egy uj accountot akar nekem csinálni , letöltöttem a legujabb patcheket is de mikor beirom az adatokat kiirja hogy Account banned, nem tom má hogy mit tegyek, 3 hét alatt alig akart lejönni és most meg nem tok rajta játszani<#szomoru1> Üdv Mac
Hello skacok!! Elkészült a magyar coh klán foruma is. Tessék ide is látogatni meg regelni meg irogatni 😊
Ide gyertek!!!!
Grove4
😄 ez nagyon jó!!(dinamitos),viszont ezek elég nagy hibák,egyébként a játék jó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Megynomtad elõtte a delete gombot? Mert akkor meg kell jelennie egy várakozni tilos kinézetû táblának, scuttle felirattal.
Ez csak a mérnökök álltal épített épületekre igaz, egy polgári épületbõl átalakított barakkra nem érvényes. Egyébként szerintem a játék nagy hibája, hogy az ilyen semleges épületeket nem lehet például javítani.
Sajnos tudtommal a telepített fegyverekbõl nem lehet kiszállni. Én a kommandós faszagyerekekkel szoktam magam aládinamitozni, ha szorongat a population limit.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Egyforma a hamachi verziója? Mert nálunk az volt a gond .Legjobb az 1.0.1.5 nem a legújabb , de ezzel megy nálunk bevált.
Grove4
megpróbálom,de ugy emlékszem nem jelent meg semmilyen piros ikon,de azért ködz,megpróbálom,és a flakból h kell kiszállni?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

V43 1105
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, miért nem találjuk egymás szerverét a haverommal ? Eddig ment, de most gépcsere lett, nah azóta se kép se hang .. :o

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Miután kijelölted a lebontandó épületet, nyomsz egy del-t, majd megerõsítésként rákattintasz a megjelenõ piros ikonra.
A support fegyvereket úgy lehet ledobni, hogy egy ellenséges géppuskafészek vagy tank elé viszed az egységeidet, és azok pillanatok alatt eldobatják velük. 😊)

Grove4
Az lenne a kérdésem,hogy a company of heroes opposing fronts-al játszok,és nem tudom hogy kell lebontani épületeket,amie már nincs szükségem pl.:mg fest,meg a másik,hogy hogy tudom azt mondani a katonáimnak,hogy hagyják el a flak 88 ast meg tegyék le a mortart meg mondjuk a mg 42est?

Nektek is szarakodik mostanában a relic online. Egy csomószor nem loginol be, piros a pötty a jobb sarokban. Ekkora szar az egész vagy nálam van vmi hiba?
Nekem is volt ilyen hibám, és vagy az 1.0.1.3-as hamachi, vagy egyszerûen az, hogy más kreált, de megoldotta. Elite pedig javasolta a model detail ugyanolyanra való állítását. Sajna mást én sem tudok javasolni.

Hát nem is tudom. Igazándiból ezek mind kellenek ahhoz, hogy magával az OF-fel tudjon a delikvens játszani. Kivétel a registrys bûvészkedés, de felteszem ezt ugyanígy létrehozza a gém is, ha beírod a serialt.
A hamachis része pedig nem igaz. Én 1.0.1.3-mal játszom, és minden megy flottúl. Elõtte az 1.0.2.0 volt fent és az is tökéletesen mûködött.

bajgunar
B***ott nehéz rábirni a GAME-t h hamacsin menjen!!!
Fel kell patch-elni mindegyik játékot, akik játszani akarnak a legutolsó patch-ig befejezõleg (2.2.0.1-ig /4db patch/).
Hamacsiból mindenképp a 1.0.1.5-ös verzió KELL!!!
Kell egy MiniImage file, amit a DaemonTools 4.10 -es verzióba kell beMOUNT-olni!!!
Aztán kell egy YASU 1.4 es verzió amivel eltünteted a DaemonTools-t a játék elõl!!!
A Daemon-ba az összes emulációt be kell kapcsolni.
Létre kell hozni egy Windows Registry Editort ezzel a bejegyzéssel!!!

Windows Registry Editor Version 5.00

"CoHOFProductKey"="1E3E-DA0E-3998-1911-8672"
"InstallState"="Installed"
"CoHProductKey"="3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7"

Aztán a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts <--file -ba

127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net

beszúrni ezt a két sort, hogy ne akarja magát PATCH-elni a játék!

ÍGY EL FOG INDULNI A Company of Heroes Opposing Fronts Hamachin Multiba!!!

Viszont nem lesz ACCOUNT-od, nem fogsz fejlõdni, nem kapsz pontokat.
De a multi az TUTI h menni fog.
Máshogy nem nagyon fogjátok elinditani!
SOK SIKERT!!!
(nekem megy) <#mf1><#whatever>
robotnyk
érdemes végigjátszani, nem tart sokáig. kiegészítõ teljesen más játékstílushoz illõ factionöket hoz, szóval azt is érdemes kipróbálni.
Narxis
Most játszok elõszõr a játékkal és kegyetlen jó.Tutorialt érdemes végig csinálni?Nem most kezdtem az RTS-ekkel, de eddig ez fogott meg igazán, a többit pár pálya után feladtam.Kiegészítõje is olyan jó mint az alapjáték?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tuncee
Elárulom h így se megy de mind1 azért thx

TDU nick: HuncutTuncus

Ennek az oldalnak a közepe táján megtalálod a választ. Visszaolvasás rulez! 😉

Tuncee
Csáo! Nekem az a problémám h megvan az OF is és hamachin keresztül akarok jáccani egy haverommal, látom a szervert de amikor rákattintok kétszer akkor connectel vár 1 percet és kiírja h couldn't connect! PLZ HELPPP!!!

TDU nick: HuncutTuncus

Üdv.

http://www.youtube.com/watch?v=LHaBpJowGZg

Oké köszi!
Megint tanúltam valami újat😄 (Nemtudtam, hogy az unlocker mire jó)
robotnyk
köszi
Ismerem az oldalt, nem is lenne rossz ötlet...!
De sajnos csak az Opposing fronts-hoz van savegames....

A simához nincs😞(
robotnyk
Heeelp...
Valaki adjon mentést...
Mire hármat számolok. 😊
Na jó...arra jó, hogy a közeli fog of war-os területeken is mutatja az ellent, illetve úgy ánblok mutatja a közeledõ enemyt.

Hali!
Engem érdekelne a sima és/vagy a kieg is. Az ár is megfelel.
Pest környékén személyesen is tudunk cserélni.

A briteknél mire van a rádjó?
Sziasztok!
Lenne egy hatalmas kérésem kérésem!😄😄
Valameikõtök megszánhatna pár emntéssel kb Red ball küldetésnél jártam már vagy 5x-ör😞😞
De Csodák-csodájára megint újratettem a gépem így elvesztettem, ameikõtök lenne oly kedves elküldeni nekem azt nagyon megköszönném:S
Msn-en szeretném még pedig a címem [email protected]

Elõre is kössz!
grebber
Most néztem asus honlapján:

Exclusive Hottest DX10 Game bundle: Company of Heroes - Opposing Fronts

Ma az lenne akkor érdekel?

Next PC upgrade: 2022

bajgunar
<#schmoll2>
Bocse, de nekem az Opposing Fronts kellene inkább.
grebber
Én 4000Ft-ra gondoltam.
Az sima CoH jár hozzá.
Mint az átlalam eddig ismert ilyen játékok ez is papírtokba foglal helyet rajta a seriallal.Nem használt mert hozzá sem fogok nyulni,max a multi miatt tartanám meg de én meg a stratégia távol állunk egymástól.
Szeretem õket játszok velük meg minden de legtöbb esetben pl világháborusaknál tudni kell mi jó mi ellen.Elõnyben akik vágják a világhábórut jármûvekkel tankokkal mindennel.

bajgunar
Meik? A kieg-es? Opposing Fronts?
Vagy csak a sima alap??
És mennyit kérnél érte??
Nah és a Serialt az Accounthoz (mármint ha az OF lemez)?
Kicsit gázos használt GAME-t venni.
Max ha dobozba van és belül a serial is! <#idiota>
grebber
Érdekel valakit esetleg egy eredeti CoH ?
Mert amit veszek VGA-t ahoz adják és nekem nem kell mert megvan már warezba!

Hello
Van már olyan mod ami összekapcsolja a panzer elitet és a wermachtot?
Hali!
Eladó még a CoH-od?

Ó, köszi! Akkor hiába játszottam véresre az OF-et. 😊

Nem. Wehrmacht es terror doctrine bal ágának vége. Összesen 9 cpt kell összeszedni.(1 a zeal 3 a propaganda war és 5 a KT)

Na feladom. Hogy lehet King Tigert gyártani? 😊
Felteszem PE-vel, és Tank Buster generálissal.

Összeszedtem pár jó mappot Opposinghoz!
http://data.hu/get/14384/Company_of_Heroes_-_Opposing_Fronts_maps.zip.html
Egy olyan kérdésem volna hogy hova kell pontosan a custom mapokat rakni,illetve milyen beállítások kellenek hozzá?
Mert multi alatt nem akarnak menni,hiába van meg mindkettõnknél,azt írja hogy nincs meg a kiválasztott pálya,holott skirmish-ben tudok rajta játszani.

És van egy eladó alap CoHom még mindig(természetesen nem használt cd keyyel)😄

Standalone igen, olyan értelemben ,hogy azzal is játszhatsz önmagában. Viszont csak akkor játszhatsz az Usa ill. Wehrmacht frakciókkal(csak ellenük),ha megvan az alapjáték(illetve, ha csak az alapjáték van meg ,akkor nem játszhatsz a Britekkel és a PE-vel).

van róla replay?😄 Másik meg, hogy én relic onlineon játszom, persze hamachin más a helyzet.

Grove4
Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy az opposing fronts kiegészítõ az standalone,meg melyiket töltsem le(akarom mondani vegyem meg) a of. vagy a sima alapjátékot,mert ha az of. nem "csonka" akkor azt töltöm.

V43 1105
Pedig van .. trainer, mûködik multiban .. múltkor játszottam, egy gyerekkel, a srácnak 30 párduca volt .. de úgy építette, mintha gyorsépítéssel nyomná ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Myrddraal
Az szuper, köszi szépen!

Tudtommal igen. Az tuti, hogy a teljesített küldetések, medálok megmaradnak.

Myrddraal
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ha felpatchelem a gamét, akkor a régebbi verziós mentéseimet tudom majd használni?