Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mac100:
Azért írja ezt ki, mert automatikusan fellép a Relic szerverére, neked meg nem jogtiszta a progid. Keresd meg az 1719-es hozzászólást a 10. oldalon! Abban minden le van írva.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ide gyertek!!!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ez csak a mérnökök álltal épített épületekre igaz, egy polgári épületbõl átalakított barakkra nem érvényes. Egyébként szerintem a játék nagy hibája, hogy az ilyen semleges épületeket nem lehet például javítani.
Sajnos tudtommal a telepített fegyverekbõl nem lehet kiszállni. Én a kommandós faszagyerekekkel szoktam magam aládinamitozni, ha szorongat a population limit.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lenne egy kérdésem, miért nem találjuk egymás szerverét a haverommal ? Eddig ment, de most gépcsere lett, nah azóta se kép se hang .. :o
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A support fegyvereket úgy lehet ledobni, hogy egy ellenséges géppuskafészek vagy tank elé viszed az egységeidet, és azok pillanatok alatt eldobatják velük. 😊)
A hamachis része pedig nem igaz. Én 1.0.1.3-mal játszom, és minden megy flottúl. Elõtte az 1.0.2.0 volt fent és az is tökéletesen mûködött.
Fel kell patch-elni mindegyik játékot, akik játszani akarnak a legutolsó patch-ig befejezõleg (2.2.0.1-ig /4db patch/).
Hamacsiból mindenképp a 1.0.1.5-ös verzió KELL!!!
Kell egy MiniImage file, amit a DaemonTools 4.10 -es verzióba kell beMOUNT-olni!!!
Aztán kell egy YASU 1.4 es verzió amivel eltünteted a DaemonTools-t a játék elõl!!!
A Daemon-ba az összes emulációt be kell kapcsolni.
Létre kell hozni egy Windows Registry Editort ezzel a bejegyzéssel!!!
Windows Registry Editor Version 5.00
"CoHOFProductKey"="1E3E-DA0E-3998-1911-8672"
"InstallState"="Installed"
"CoHProductKey"="3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7"
Aztán a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts <--file -ba
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
beszúrni ezt a két sort, hogy ne akarja magát PATCH-elni a játék!
ÍGY EL FOG INDULNI A Company of Heroes Opposing Fronts Hamachin Multiba!!!
Viszont nem lesz ACCOUNT-od, nem fogsz fejlõdni, nem kapsz pontokat.
De a multi az TUTI h menni fog.
Máshogy nem nagyon fogjátok elinditani!
SOK SIKERT!!!
(nekem megy) <#mf1>#mf1><#whatever>#whatever>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TDU nick: HuncutTuncus
http://www.youtube.com/watch?v=LHaBpJowGZg
Megint tanúltam valami újat😄 (Nemtudtam, hogy az unlocker mire jó)
De sajnos csak az Opposing fronts-hoz van savegames....
A simához nincs😞(
Valaki adjon mentést...
Na jó...arra jó, hogy a közeli fog of war-os területeken is mutatja az ellent, illetve úgy ánblok mutatja a közeledõ enemyt.
Engem érdekelne a sima és/vagy a kieg is. Az ár is megfelel.
Pest környékén személyesen is tudunk cserélni.
Lenne egy hatalmas kérésem kérésem!😄😄
Valameikõtök megszánhatna pár emntéssel kb Red ball küldetésnél jártam már vagy 5x-ör😞😞
De Csodák-csodájára megint újratettem a gépem így elvesztettem, ameikõtök lenne oly kedves elküldeni nekem azt nagyon megköszönném:S
Msn-en szeretném még pedig a címem [email protected]
Elõre is kössz!
Exclusive Hottest DX10 Game bundle: Company of Heroes - Opposing Fronts
Ma az lenne akkor érdekel?
Next PC upgrade: 2022
Az sima CoH jár hozzá.
Mint az átlalam eddig ismert ilyen játékok ez is papírtokba foglal helyet rajta a seriallal.Nem használt mert hozzá sem fogok nyulni,max a multi miatt tartanám meg de én meg a stratégia távol állunk egymástól.
Szeretem õket játszok velük meg minden de legtöbb esetben pl világháborusaknál tudni kell mi jó mi ellen.Elõnyben akik vágják a világhábórut jármûvekkel tankokkal mindennel.
Vagy csak a sima alap??
És mennyit kérnél érte??
Nah és a Serialt az Accounthoz (mármint ha az OF lemez)?
Kicsit gázos használt GAME-t venni.
Max ha dobozba van és belül a serial is! <#idiota>#idiota>
Mert amit veszek VGA-t ahoz adják és nekem nem kell mert megvan már warezba!
Van már olyan mod ami összekapcsolja a panzer elitet és a wermachtot?
Eladó még a CoH-od?
Felteszem PE-vel, és Tank Buster generálissal.
http://data.hu/get/14384/Company_of_Heroes_-_Opposing_Fronts_maps.zip.html
Mert multi alatt nem akarnak menni,hiába van meg mindkettõnknél,azt írja hogy nincs meg a kiválasztott pálya,holott skirmish-ben tudok rajta játszani.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h