8857
  • mascarun
    A kiegészítőt nyomod?
    mert akkor meg kellene venned az eredeti játékot mármint az alapot!
    Arra rakod rá és úgy már az is lesz!
    Vagy szerzel egy alapjáték serial-t és azzal feloldod!
    Legalábbis nállam anno így is ment!
  • Sliders
    Sziasztok!

Biztos ezerszer volt már kérdezve. Feltelepítettem a játékot peccseket feltettem.
    De az invasion of normandy kampányt nem engedi elindítani, le van lockolva? Mit kell csinálni ahhoz hogy indítható legyen?
  • eminemtheking
    na nagyon fasza jó lett megoldottam a problémát
  • eminemtheking
    na megcsináltam MINDENT ami levolt írva ott de nem enged accuntot csinálni azt írja hogy illegális a cohofproductkey-em
    na szóval erre kéne megoldás....na szóval tud valaki adni nekem ilyet?
  • robotnyk
    igen.
  • eminemtheking
    gondolom a 2481-es hozzászólásra gondolsz elolvastam...csak muszály ezt végig csinálni akkor is ha nem akarok neten játszani csak singlet?
  • mascarun
    Szerintem annyi lenne a pálya lényege hogy lehetőleg se az előző pályán(ugyanez csak este) se ezen ne semmisítsék meg a tüzérségedet! Azzal meg már szépen lehet osztani! a 88asokat is el lehet intézni vele csak figyelni kell hogy hova csapatsz vele.
    szóval nem egy nehéz! ha gyalogosokra gyúrsz akkor is le lehet rendezni a pályát. vagy Ernyősökkel, rangerekkel!
  • bgabor
    Tedd easyre a nehézséget ha nem megy másként, és használj ejtőernyősöket.
  • m0tTh0w
    A játék elindul akkor is, ha nem erdeti, és az is kiderül hogy hogyan, csak vissza kell egy kicsit olvasni...
  • eminemtheking
    ez a játék csak eredetivel megy "feltört"(biztonsági másolatalxD)nem?
    mert én úgy halottam hogy nem de azé megkérdezem hogy van e valaki aki azzal nyomja. mert ha csak eredetivel megy akkor megveszem én egyből csak nemtudom honnan lehetne:S ha valaki erre is tudna válaszolni az megköszönném
  • mike0013
    próbáld meg megcsinálni:) vigyél oda egy vagy két snipert és szedd szét azokat a lövegeket, utána meg érdemes elfoglalni engikkel... nem olyan nehéz az a küldetés, csak mindenhol legyen egy mg+at kombó
  • kitt2000
    Alap játékhoz van mentés mert elakadtam a 11 pályán ahol a 500 pontott kell megtartani ( a domb térkép ahol a 88mm-es ágyút kell semlegesiteni az ellentámadásnál)
    -Ha lenne mentés adnátok linket?
  • Savage85
    :( hát azért reménykedtünk.
    Thx!
  • mike0013
    egy cdkulcs csak egy profilhoz tartozhat
  • Savage85
    Nem tudjátok hogy eredeti coh-hoz hozzá tudok adni olyan O.F.(szintén orig) es cd-kulcsot ami már regisztrálva van csak egy másik alap COH-val?
  • CAC
    Az eredeti játékról még nem hallottam, hogy gond lett volna vele. Persze, ha már nagyon szemetes az oprendszered, akkor lehet, hogy majd reinstallálni kell.
  • baloghkr
    mindegy megrendeltem majd meglátom megy e,remélem nagyon:)
  • baloghkr
    Úgyanaz a gépünk van pont csak abban külömbözünk hogy neki vista nekem meg xp van fent.
  • CAC
    Semmi. :)
    De gondolom nem tök ugyanolyan konfigotok van, ugyanolyan programokkal, az utolsó kis frissítés ezredverziószámnyilag is megegyezve? Mert ha nem, akkor tök nem mérvadó mi fut az egyik gépen el, s mi nem a másikon. :)
  • baloghkr
    köszi de mi garantálja hogy az eredeti is fut nálam mikor ez öcsémnél megy tökéletesen.
  • CAC
    Nem szükséges hozzá semmilyen amd driver, attól max jobb lesz a teljesítmény.
    Xp reinstall vagy vedd meg eredetiben.
  • baloghkr
    Most ott tartok hogy betöltődik a főmenüig de utána ki is lép egy pillanat allat.Segítsetek mi a fene lehet vele?
  • baloghkr
    és az a vicc hogy már felraktam a proci telepítőt és semmi
  • baloghkr
    your computer appears to have a dual-core amd cpu. to ensure a smooth gaming experience,please make sure you have installed the latest cpu drivers and amd dual-core optiizer available from amd's website at http://www.amd.com. Ezt írja ki nekem minden telepítésnél a játék meg nem megy.
  • baloghkr
    semi egy kis homokóra felvillan egy pillanatra és annyi
  • robotnyk
    egy kicsit fejtsd ki ezt a nem indul témát, mi történik, ha elindítanád a játékot?
  • baloghkr
    Ok de fel is raktam amit írtál de az az üzenet ugyan úgy feljött és a játék még mindíg nem indul.
  • CAC
    Nem arra gondol. Érzékeli, hogy 2 magos amd proci van a gépben, és a 2 mag kihasználásához szükséges drivert tanácsolja, mint ahogy már írtam.
  • baloghkr
    Köszi a segítséget de semmi sajna:(( ez a verzió van meg nekem és ebbe semmi crack sincs Company.of.Heroes-LOADiNG ha valakinek van tippe az írjon pls öcsémnek vistán fut rendesen de nekem xp-n nem:(
  • m0tTh0w
    Erre gondol a játék, nem az optimalizerre.

AMD Processor Driver v1.3.2.0053

Felteszed, jolesz.
  • CAC
    Az amd dual core optimizer driverre gondol. Semmi köze a játékhoz. Pont most volt oprendszer reinstallom, és anélkül toltam.
  • robotnyk
    miféle drivert kér? felpakolod azt ahogy írja?
  • baloghkr
    Valaki segítsen fel akarom telepíteni a játékot nekem egy amd 6000+ os dual procim van ahogy a telepítést elkezdem kiírja hogy szedjek le valami drivert az amd oldalról a dual proci végett szedtem is le de ennek ellenére is mindíg ezt írja ki ha pedig feltelepítem nem tudom elindítani.Mi lehet a baj kérlek segítsetek. Ellőre is köszi.
  • robotnyk
    ha felteszed az OFet, alapból patcheli 2.101re azt hiszem, onnantól érdemes aztán pakolgatni.
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Egy két kérdés: Alapjátékban hardon végigjáccottam a kampányt. Nem sikerült az összes medált megszereznem sajnos. Ad valamit a végén ha megvan mind?
    Nemsokára felteszem a OF-ot, kell peccselnem előtte az alapjátékot?
    Illetve milyen modot ajánlotok, mit tegyek fel? Pl ami jobbá teszi a játékmenetet, hangokat stb... ja és valami kamera zoom mod van hozzá? Jobb lenne messzebbről nézni a harcteret.
    Köszi!
  • m0tTh0w
    Királytigris 2v4-ben igen hasznos tud lenni expert ai ellen.
  • robotnyk
    igen, csak terror wehrmachtnál van, de attól még kell hozzá az alapjáték :)
  • mascarun
    A királytigris nállam egyikben sem lehetett építeni csak hívni kívülről!
    Ha megvan a kellő pontod akkor úgy fejleszted a parancsnoki fát és akkor lehet kérni.
    nállam így ment! :)
  • Spazz Maticus
    Ok. köszönöm, asszem beszerzem az alapot is.
  • robotnyk
    azért nem tudsz, mert ezek wehrmacht egységek, kellene az alapjáték.