8857
  • Neoncsoves
    Na én inkább megvárom a 2.401-et amiben javitják az új bugokat :)))
  • oroberto
    Nekem vírust jelzett a hivatolos torrent site-ról letöltve a NOD32!!!
  • CAC
    Lehet, hogy realisztikusabb, de sokkal rosszabb..dobozhangja lett. Mondjuk ez ízlések és pofonok kategória, de én inkább fókuszáltam volna a kardinális problémákra (lásd a buglista alant), mint a jó kis hangok értelmetlen cseréjére. Egyébként a rádióadások és a sniper hangja tényleg jobb lett, mondjuk nekem eddig sem volt vele bajom.
  • moho
    Sztem egy kicsit jobb lett az egyensúly, brittekkel elég nehéz volt.
  • m0tTh0w
    Akit érdekel, eddig ennyi komolyabb bugot gyűjtöttek össze a relic forumon:

* Wirbelwind still insta-pins
    * Minimap is still bugged for some people, dots too small
    * Nebelwerfers decrewed in the middle of a barrage continue firing when recrewed (even by opposing troops)
    * Skirmish AI very broken
    * Various sound issues
    * Automatch map list broken again
    * New maps are not there
    * Repair is bugged for all
    * British mortar barage is bugged
    * Tiger in english version is silent (not in german version)
    * Henschel-run is not worth 200 ( One hit on 5 churchils in LoS after all flight ins)
    * Wire cutter can now clear sandbags too
    * Wehrmacht repairbunkers repair nothing like ATs, 88s, flakvierlings ...
    * MG42 is very powerfull
    * every single mod and custom map no longer works
    * automatch stats are broken
  • robotnyk
    így valósabb állítólag, nekem bejön. az ostwind hangja viszont elég gány lett, de majd megszokom. de custom mapokat akarok :C
  • oroberto
    Ez a patch már hívatalos? huszáj felrakni? :)
  • CAC
    A PE-t is alaposan szopatóra vették. Azt a barmot viszont, aki megerőszakolta az mg hangját, igazán sokáig és élvezettel kínoznám meg. Hogy mi a véres viharnak kellett hozzányúlni a játék egyik legjobb hangjához?
  • formatuq
    ez a patch kiraly, brit rape patch-nek is hivhatnank
  • m0tTh0w
    eheh...
  • bajgunar
    Jah, nem lehet szerelni az AT/Flak -eket! Haver légvédelmis gépágyúját se tudtam (Panzer Elit). Kicsit szarak lettek a hangok az elözöhöz képest! V1 es rakéta hangja elég gyenge PL, Sdkfz 251 Halftruck is kicsit gány :D hangú lett, de erösebb a tűzereje. Sztem.
    Egyszer 2. fejlesztés utánn már tanképületet is tudtam gyártani. (Battle Phase-t). Érdekes volt!
    Erösebb lett a Firestorm. Kevesebb 160 ammunition.
    De ezek szinte le vannak írva.
    Jah elég gáz, h nem táogatja rendesen a Custom MAP-eket :( LooL
  • m0tTh0w
    Custom mapokat nem latja a jatek a peccs utan. B@sszak meg.
  • m0tTh0w
    Kivancsi vagyok en is mit rejt ez az uj tapasz.
    Robotnyk kollegaval mindjart megnezzuk, aztan kiderul h milyen.
  • robotnyk
    rossz helyen keresi, mert anno rossz helyre telepítettem, az az én saram, a többit meg majd meglátom, ha végez a patchelés :p
  • robotnyk
    eddigiek alapján amit olvastam, tele van egészen új bugokkal, hang problémákkal, nem szerelhető at/flak, plusz nálam fel sem települ, mert a telepítő rossz helyen keresi a játékot...
  • mike0013
    huhh, ez jól esett:) nagyon köszi
    és nagyon kíváncsi vagyok erre:)
  • bajgunar
    Feltettem nektek rapidra, ha netán nem menne a torrent!
    EN_2301_2400_Patch.rar
    Sok sikert!
  • bajgunar
    Itt az új PATCH !!! v2.4.0.0.
    CoH OF Patch v2.4.0.0. Log
    Ha igaz az amiket itt leírtak, akkor nagyon jó lett az új javítás!! Megcsodáljuk!
    Töltse mindenki! Igaz torrent gyorsabban lejön, mivel kifingottak a relic szerverek. Itt egy LINK!
    EN_2301_2400_Patch.exe
  • robotnyk
    mik vannak a host fileban? elvileg nem kell kilőni a netet.
    lobbyban egy cím akkor szürke, ha különböző a map verziója, vagy valami mod van betöltve, vagy az egyik warez crackelt a másik meg images.
  • NeBby
    Ez miért van? Szürke a szerver neve és nemtudok csatizni :S
  • NeBby
    Áh megvan
    Netet ki kell lőni , bár ezt sehol nem volvastam...
    host filet átírtam amúgy
  • NeBby
    2.301 es patch van fent
  • NeBby
    Sziasztok!
    Az mitől van , hogy mikor yasu + minivel indítom , akkor legtöbbször ez a kép fogad és nem tudok belépni a menübe!
    Viszont néha kijön a vaildating disc és akkor tovább tudok menni.
    Ez mitől van , hogy néha ellenőriz , néha nem? XP alól próbálom

• eminemtheking
    Havernak nem jó az opposing fronts pedig megcsináltuk a 2481-es hz-ásban leírtakat. nálam így működik... valami megoldást tud valaki?
    vagy ha nincs megoldás akkor ha neki csak a sima coh van fenn nekem meg az opposing fronts is akkor tudunk játszani lanba?
  • mascarun
    bár lehet ez csak nekem újdonság !
  • mascarun
    Hivatalos oldalt végre frissítették!

http://www.companyofheroesgame.com/
  • Danilov1980
    Van egy kisebb baráti társaság,akikkel játszunk és az alappal tökéletesen működött a launcher,amit kifejezetten OF-hez adtak.Mindenkinek ugyanaz volt fenn(launcher,mapok),plussz Teamspeak-en keresztül hatalmas szájkarate is ment.:)Számolta a statot is online.Mivel szeretjük a változatos,nagy mapokat és igazából csak szórakozás az egész,ezért lenne jó,ha működne.Egyébként nincs semmi a patcheken kívül fenn(mod,stb.)Lehet,hogy jobban belekell majd rágnom magam külföldi fórumokon is?:)Azért köszi a hozzászólásokat!
  • CAC
    Nem lehet, hogy bent maradt a -dev kapcsoló a parancsikon végén?
  • KingPunisher
    Elvileg olyanokkal tudsz játszani akiknek megvan ugyanaz a map vagy ugyanaz a mod és ugy indiottad el a gamet hogy betölti őket.
    Gyakorlatilag nem tudom mivel normál játszom de talán lesz aki jobban ért ehhez amugy miért akarsz több mapot ? te szerkesztetted őket mert ugy megértem de amugy szerintem amik vannak alapba azokon told.. 2 hét mulva meg lesznek ujak..
  • mascarun
    Olvastál már vissza?
    asszem valami hasonló volt már!
    De estére jönnek az okosok majd segítenek. Én nem értek hozzá
  • Danilov1980
    Segítségeteket kérném a következőhöz.Eredeti alap +of -om van teljesen felpatcholva.Az alap mellett online is tudtunk játszani custommapokkal,ha a launchert indítottam el.Most,hogy fenn van az of csak a servereket látom de nem tudok csatlakozni egyikhez sem és hostolni sem tudok custom mapot.Valaki találkozott hasonlóval?
  • Fr3nky21
    Már régóta játszok vele (nem profi szinten) és nagyon bejön. Meuntam az állandó hamachis hülyeséget. Ami kijön kieg aztis megfogom venni mert megér ez a játék ennyi pénzt.
  • KingPunisher
    Nincs mit örülök hogy tetszik és megveszed,bár lehet jobban jársz ha vársz pár hetet mert akkor jön ki egy uj kiegészitő.. Nem tudom hogy oldják meg és mivel lehet lenni akinek csak az van meg de lehet mind a 4 néppel..
    Szoval az is egy megoldás..
  • Fr3nky21
    Köszi
  • KingPunisher
    http://www.vatera.hu/company_of_heroes_jatekszoftver_pc_re_137996177.html
    Csak neked bár a madár kirakta a kodot sajnos :P
    De érdemes vadászni rá neten sok videokari mellé adtták sokan árulják nekem is igy van meg..
  • Fr3nky21
    Szevasztok! Szeretném megvenni a játék kiegészítőjét, de sehol nemtalálom egyik online áruházban sem. Azthiszem a Cd galaxisban volt hírdetve, de ottis készlethiány van. Az alapjátékot is 3 hónapig kajtattam, amíg sikerült megvenni szerencsére. Aki tudna valami oldalt ahol meglehet rendelni, vagy netán tud valakit aki eladná a játékot légyszi szóljon. Köszi!
  • eminemtheking
    ja engem érdekelne benn is vagyok de nem sikerül beszélnem veled ;)
    szal jólenne ha valami címed is megtudnád adni mondjuk msn vagy xfire..
  • DdavidHero89
    Hi all!
    Akit érdekel tört játék hamachin jöjjön be ebbe a szobába van megoldás a timed outra is!!!
    Szoba: cohophun
    Jelszó: cohophun
  • KingPunisher
    CoH Sninglebe is igen erős de multiba meg mégerősebb :) nézd meg! ilyen komoly felhasználóbarát felület mint Coh multiba nincs több..
    Millio lehetőség ,game, sok játékos, Rankedek és ez tovább bővűl uj multi modokkal.. De aki tud hasolno színvonalas RTS-t irja be, nekem nem sikerült találni. Red 3-at 5 percig birtam olyan együgyű gagyi dolog lett, számomra..
  • oroberto
    Nagy hiba online nem próbálni az a lényeg!! ember ember ellen nagyon fun persze fair ellenfelek ellen.
    Én megkaptam a WiC névnapomra :) most visszaraktam nemrég a gépre single miatt mert bele sem néztem eddig csak egy kicsit a multiba alig vannak már a szervereken meg az a probléma hogy tuajdonképpen szükséged van jó csapattársakra anélkül nem ér semmit. A COH "egyedül is" tudod tolni.