8857
  • Cefre
    Itt az új Patch http://community.companyofheroesgame.com/forums/topic/2500-and-2501-torrents

• Neoncsoves
    STEAM progi kell hozzá, ki tudod backupolni a játékot, de csak a STEAM programhoz rakhatod fel... serialt nem kapsz, próbáltam kiszedni, megtaláltam regeditben a keyt, de ha megpróbáltam felrakni és a serial validatingnél kérdezte h Direct2Drive, Retail, vagy STEAM. Ha nem STEAMre mentem akkor kiirta h invalid.
  • oroberto
    Eddig én is vágtam de miután megvetted megkapod a serial-t és letöltheted kiírni ki tudod egyáltalán? vagy hogy mert ugye nem dobozos terméket kapsz!! Újra installnál újra letölt felrak stb.
  • Neoncsoves
    ápr 15étől kapható STEAMen, kell hozzá egy bankkártya amivel lehet vásárolni neten. Javaslom valamelyik VISA kártyát... megadod a neved, számlaszámod, lakcímed, telefonszámod (nem hivnak soha, nem küldenek lakcímet a leveledre) és lényegében ennyi. Annyi pénzt ráraksz a kártyára amennyit akarsz, csak legyen meg XY Euro, tehát a játékot ki tudd fizetni :) Eddig már jó pár játékot steamen vettem meg, másnak is vásároltam és nincs semmi gond
  • oroberto
    Ez a Steam-es vásárlás hogy müködik????
  • Prince23
    Vérfrissítés nem árt...
  • NeBby
    Csináltam egy frissebb bannert , íme:
  • Neoncsoves
    én majd steamen veszem meg valamikor:)
  • oroberto
    Valószinü én külföldről rendelem meg aztán bekaphatja a hazai forgalmazó.
  • mascarun
    * 3 Immersive Storylines - Embark on the definitive WWII experience from all sides of the war. Each episode contains new missions and objectives in a persistent environment.
    * Episode 1: Tiger Ace: Control Tiger Tank Ace Hauptmann Voss's highly decorated Tigergruppen against the British 7th Armored Division on D-Day in one of the most famous tank battles of WWII.
    * Episode 2: Causeway: Command and American Paratrooper Company in the hours following the initial D-Day landings.
    * Episode 3: Falaise Pocket: Command the Wehrmacht Army as your soldiers try and hold off the advancing Allied army.
    * Direct Fire Control - Not only can the player's tactical and strategic decisions influence the battle, but players also directly control units on the battlefield. Players will aim, fire, and maneuver in real-time to capitalize on the changing battle conditions.
    * Command New Units - New infantry and vehicles such as the Schwimmwagen and Staghound will be available. The Schwimmwagen is an amphibious, all-wheel drive off-road vehicle while the Staghound is a highly maneuverable 4x4 Armored Car.
    * Conquer New Territory - New maps based on famous battles such as Villers-Bocage will be available for competitive players in the online battlefield.
  • NeBby
    Van valami hamachi szoba ahol szoktatok játszani?
    Csatlakoznánk pár haverommal ha lehet
  • V43 1105
    Azért ne kiabáld el .. :-)
  • mascarun
    Azért egy demo-t feltolhatnának!
  • mascarun
    Ha azt nézitek én Belföldi honlapokon még előrendelést sem láttam úgyhogy marad a várakozás...
  • KingPunisher
    Hát kb majd május közepén fog az megjelenni nálunk a magyar forgalmazo 1-1.5 honapot szokott csuszni szoval még nem kell rohanni a boltba.
    Amugy sem sok vizet fog zavarni ez a kis addon egy kis sot szor csak a tetejére de nem lesz jelentős..
    Sajnos.
  • oroberto
    Reméljuk Magyarországon is elérhető lesz 9én nem ugy mint a Warhammer 40.000 Dawn of War II megjelenésnél.
  • robotnyk
    érdekel, de nem fog holnap megjelenni, 9dikén valószínűbb. addig még jön a 2.5ös content patch is.
  • Prince23
    Holnap fog megjelenni az új CoH rész, de úgy látom, hogy cseppet sem érdekel titeket :D
  • oroberto
    ma délután majd felteszem a replayt
  • oroberto
    Hát annyira nem volt szerencsétlen kb 1 órás csata volt vagy mind a ketten szerencsétlenek voltunk :))))
  • Tiensin
    Jaja..meglepően sokat kibír :D Mondjuk így legalább megéri az armour companyt is választani:)
  • KingPunisher
    HAHA ezt jol megmondtad :) amugy igy is van seggel kifelé a fákat lövö m26 nekem sem okozna gondot ;)
    De jol használva esélytelen vagy csak iszonyat tulerővel..
    Olyan páncélzata van mint a KT-nak ugy szalad mint agy Armored Car és talán a game legerősebb lövege van rajt..
    Most ha van municio akkor javithatod menet közben bármikor valamint ha esetleg kilönék akkor egyből ujat lehet hozni teljesen ingyen csupán municiot felhasználva..
    Iszonyat erős lett ha kijön és nem láma az ellen és nem áll vesztésre esélytelen kilöni ha Oroberto kilötte 2x akkor vmi szerencsétlen flotással tolta..
  • Tiensin
    Ja..feltéve ha le bírod lőni a vet3 pershinget. Persze mindent le lehet nyomni, ha az ellenfél elbasz valamit:) Akkor jönnek a gondok, ha olyan ellen játszik az ember aki keveset hibázik:)
  • oroberto
    Igen most sok USA azzal tolja de nem lehetetlen legyőzni! tegnap nekem sikerült Vet3 persinget is lenyomni utánna meg jött persze war machinból még egy vet 0 azt is megettem.
  • CAC
    Én sem vagyok kibékülve 1-2 dologgal az új peccsben (mg és mortar állatdurva), de egy mindenképp az előnyére írható: eddig egyetlenegy NAT hibám sem volt! Ezért mindenképp hálás vagyok a relicnek!
    Btw az vágja valaki, hogy a sárga pinggel jelzett játék mit jelent?
  • mascarun
    Nem tudom ezzel találkoztatok e már...
    A tales of valor-al kapcsolatban írták!
    "Az interjút készítő Edge Online-nak sikerült kikérdeznie Tim Holmant azzal kapcsolatban is, hogy lesz-e egy igazi folytatása a Company of Heroesnak. A válasz egyszerű volt, ugyanis a producer úr szerint még nincsenek terveik ezzel kapcsolatban, de már sokat gondolkodtak a dolgon. A fejlesztők körében már szóba került, hogy esetleg az orosz oldal szemszögéből mutassák be a háborút, de az afrikai hadszíntérrel is szívesen próbálkoznának, valamint az is felmerült, hogy sutba dobják a második világháborút, és inkább a modern harcokat mutatják be a folytatásban."

• Tiensin
    Jó ez a peccs. Kicsit felkavarta az állóvizet legalább. A régi bugok helyére jöttek újak:D Viszont legalább újra megéri axissal infantryt gyártani. Más kérdés, hogy olyan jól sikerült az armour company buff ,hogy az ellen tökmindegy mit gyárt az ember:o
  • KingPunisher
    Nha ez egy rakás szar lett nem éremes játszani amig uj patch nem jön ki.
    Sok idegeskedéstől kimélitek meg magatok. 1 év alatt ezt sikerült összheozni akkor komoly gondok vannak..
    Elindult a lejtön a Relic és ahogy látom gyorsul is lefelé menet sajnos..
  • m0tTh0w
    Nekem is patogott a NOD, de csak elsőre. Masodik nekifutasra mar nem latta trojainak a peccset.
  • bajgunar
    Háát ennek a Nebelwerfer-nek a hangját is valahogy alávették ennek a videónak! Nincs rajta egy olyan másodperc se, ahol a hang és a kép szinkronba futna egymással, kb egy 5 másodperces hangdemo-t folytonosítottak másfél percig. :( Mert se távolság, se egyszerre több rakéta hangot nem hallottam, mikor a képen meg vagy 8-at is kilöttek 1 pillanat alatt. Nah mind 1, de igaz, nagyon hasonlít rá. (lehet ezt tették be a készítök a patch-be?? )

Nekem is NOD32 van, eredeti! (Smart Sec.) mégse talált vírust
  • NeBby
    Nem , minden jól volt beállítva , de sikerült megoldani kmr tool-al
    Annyit csinál , hogy mielőtt elindítod a játékot kinyomja a netet (vaildating miatt) és mikor létrehoztad a lanszervert akkor nyomja vissza!
    Ezzel kikerül mindenféle connection timeout és egyéb problémákat , így teljesen lagmentesen játszottunk és nem dob ki senkit.
  • moho
    A Nebelwerfer-nek fura az uj hangja de ha megnézitek eléggé hasonló az eredetihez.

http://www.youtube.com/watch?v=xtSTMYGEyaM
  • oroberto
    Akkor kikerülhetetlen a patchelés? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Neoncsoves
    de legalább nincs előttem a DVD hogy csábítson arra hogy játsszak :D
    Csak látom STEAMen amig elinditom a Left 4 Deadet :DD
  • moho
    Sztem nem lettek szarok a hangok. Igaz, hogy dobozosabb de jobban hasonlit egy rádióban megszólaló hangra.
  • robotnyk
    ha nincs fent nehéz vele játszani. -.-
  • Neoncsoves
    Látod-látod, ezért van meg nekem STEAMen: megfogom, letörlöm, és felrakom ha jön új peccs
  • robotnyk
    én pl a dvd berakásával sem tudtam megkerülni a patchelést, az meg pláne nem tudja, aki steamen vette meg.
  • Neoncsoves
    Köszönöm az egyetértést
  • CAC
    Ez a peccs maga a vírus, megfertőzi az eddigi jó kis játékot. :)
    Neoncsövesnek lesz igaza.