Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Sajna mostanában a relic elfelejti rögzíteni a nyert 2v2 AT-ket.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
---
robotnyk: csinálok majd screenshotot (bár az lehet h a vga ram használata is beletartozik a 2300mb-ba, nemtom mit is monitoroz a rivatuner 'ram' cimszo alatt - ezesetben elnézést a baromságaimért), ha legközelebb nagyobb csatába kerülök 😊
Forza.
...másrészt ha utána olvasol, lehet kapni papírtokos, tök jogtiszta verziókat is. Én most adtam el egy cohot 2500ért, és hirdetem 3500 az OF-et, amit úgy néz ki hétvégén szintén elvisznek. Ez 6000 forint. Szerintem ennyivel simán lehet támogatni egy olyan szoftvercéget, ami szemlátomást igyekezik jót csinálni.
De az nem állapot, hogy a játék gépigénye majdnem kétszeresére nõjön, csak mert két új népet beépítettek.
A warez meg? Megnéztem, 12.000 forint a játék gold kiadása a cdgalaxisnál, ami az alapot és a kieget is tartalmazza.
Nyilván ha lanozni akarunk, kettõt kell belõle venni.
Akkor most adjak ki 24.000 Ft-ot azért hogy hálóban játszhassunk?
Nem, ez magyarországon, különösen a mai idõkben nem életszerû.
Vedd meg eredetiben! Semmi ilyesmi problémával nem találkoztam soha. Az, hogy a relic sokszor szar, már más kérdés. Az, hogy a kalóz arcok mit barmolnak össze egy crack-ben, ami abnormális mûködést okoz, azt ne a THQ-n verd le.
Most, a patch után, mikor LAN-on joinol a másik gép, a host-on kilép az asztalra a játék.
Single-ben jó volt, minden más szempontból gagyi.
Befejeztem a kílódást a cuccal. Ez egy rossz minõségû játék.
És még csak nem is az egységekkel vagy a játékmenettel van a gond.
Hanem mi ez a buzeráns online mizéria, hogy minden percben netre akar kapcsolódni a program, LAN problémák, meg aktivációs kódok és 60%-os gépigénynövekedés, mindezt bármiféle látható grafikai elõrelépés nélkül!
Gratulálok a fejlesztõknek!
Ez nem így van!
Egyrészt a 32 bites XP 4 gigáig tud memóriát megcímezni, de ebbõl lejön a különbözõ perifériák által használt memória mérete. Tehát jobb esetben 3,5 lát a 4 gigányi DDR/DDR2-bõl.
Másrészt a 64 bites XP bõven kezel 4 giga fölött is.
A lanos problémával én is találkoztam már. Löjj le minden létezõ antivirust/tûzfalat, állítsd be a grafikai beállításokat mindkét gépen ugyanúgy, hostolj fordítva. Nem lehet biztos megoldást mondani...ezek közül valamelyiknek meg kell oldania.
Alap OF-ek, aktivált COH-al, tûzfalak lelõve. Az alap COH gond nélkül ment LAN-ban ugyanezen a hálózaton.
Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?
Még annyit tudok tenni, hogy felpeccselem a játékokat 2300-ra, de egyéb ötletem nincs. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vistát meg a buta sznobokon kívül nem használ senki, mivel több mint 30%-al lassabban futnak rajta a játékok. Alapból nevetségesek a harverkövetelményei is, egy vicc az egész.
CAC: 4g végülis megoldás 😉 (hiába csak 3 körül lát belõle a game, az is több vmivel...) - thx MS, h vistábol is létezik 32bites és gátat szab a 64bitesre fejlesztéseknek 😞
Forza.
mert nekem xp alatt a memhasználat 2000-2300 mb is szokott lenni (oprencer + game) -> azaz ha csak 2g ramod van, akkor könnyen swappelésbe mehet át a dolog ...
Forza.
Az utolsó kérdésem az lenne, hogy a játékba épített benchmark mennyire megbízható ebbõl a szempontból? Ha az OF- ben a benchmark elfogadható, 25 fps feletti értéket mutat, akkor a játékban is csak alig fog szaggatni?
Szerintetek, a tapasztalatotok alapján, a felpeccselt OF jobban fut(nagyobb az FPS), mint az alap? A legújabb patchet érdemes felrakni, vagy vannak gondok vele?
Az OF-ben van e olyan grafikai beállítás, amit ha lejjebbveszek vagy kikapcsolok, jelentõsen jobban fog futni a program?
(magyarán mit kell kikapcsolnom, hogy magasabb fpst produkáljon a játék?)
Kezdem azt hinni, hogy a programozók szándékosan csesztetnek minket.
Meg tudnák csinálni a játékokat sokkal kissebb hardverre is, de az ugyebár nem indukálna hardvervásárlást. Szemetek!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tudna nekem vki linket adni CofH-OF 2.100.0 trainer hez? Mert mindent találtam csak 2.100.0-et nem, és patchelni a game nem enegdi magát. :-(
Mellesleg a WM két mg-42essel felszerelt Granadier-ei elég brutálisak, nem tudom azokkal szemben mit lehetne kezdeni mondjuk az angol gyalogsággal.
bgabor:
Igen, volt benne performance javítás. Én mondjuk nem vettem észre különbséget.
(bár gyengék a nácik egy kicsit...😞 )
(de azért megmondhatnátok,hogy mi a baj😄 )