8857
-
TDantes #4001 Ez valami vicc? Cuesawy és három mindössze három küldetés? Ööö 15 perc és kész a játék harmada? -
#4000 Igen. Mert a világon sok országban eltérő időpontban jelenik meg. -
oroberto #3999 Eszem megáll inkább annak kell örülni hogy megveszik a játékot. -
#3998 Sok helyen tiltják nekik (a kiadó) hogy az engedélyezett országon kívülinek is küldjék. Persze lehet hogy itt pont nem. Szerencse :) -
oroberto #3997 http://www.game.co.uk/default.aspx például de ha megrendeled külfökdi oldalró kétlem hogy nem postáznák el. -
#3996 Ebay-ről tudok. Sok helyen( külföldi játék boltok, online letöltős oldalak pl steam, direct2drive stb) még nem engedik ide postázni mert hivatalosan még nem jelent meg itt. Az hogy hivatalosan mikor kéne nálunk azt még a steamesek se tudják pontosan. 15 vagy 25-e elviekben. Thq megint alkot.. -
Cefre #3995 Hello nemtudjátok honnan lehet megrendelni a játékot ? -
#3994 Ja hogy most nézem csak kampányonként 3 küldi van?! Hát mi a francot csináltak eddig? És ezért van pofájuk kérni ennyi pénzt? -
KingPunisher #3993 Nem ha felpatchelted 2.501-re akkor annyi a dologd beirod a Tov-hoz kapott kodot és kész. Lemezt be sem kell tenni.. -
eminemtheking #3992 mint kiderül télleg kölönálló gém de most akkor nem is lehet rárakni a coh+of-ra? mivel nekem azok fennvannak akkor lekell törölni ezeket és külön a tovot felkrani? -
KingPunisher #3991 Igen csupán a két előző kampányait nem tudod tolni de amugy minden mást igen multiba mindent megkapsz. -
#3990 Akkor 100%, hogy ha CSAK a ToV-ot veszem meg, akkor is teljes értékű multit kapok (SP nem érdekel)? Standalone kieg, rendben, de pl. DoW esetében lockolja az alapjáték (és a két kieg) fajait. -
#3989 Lehet, hogy csak 17-én fogunk vele találkozni Steam-en, vagy netán 24-én :S -
#3988 hát igen, lesem folyamatosan a Steam-et, ez kezd egyre elszomorítóbb lenni :( -
Savage85 #3987 Valaki hazai boltot ahol meg lehetne venni vagy rendelni? -
#3986 Hiszed te :) Még most sincs engedélyezve... -
#3985 Hamachi szoba (tov 2.501 pecs)
Szoba: COHTOV
jelszó nincs -
buba23 #3984 "Company of Heroes: Tales of Valor is now available in North America and parts of Europe via Steam. Additional territories will be unlocking on April 17th and 24th." -
#3983 Ha Bemész a regeditbe onnan kitudod másolni a sima company és az opposing cdkulcsát is ha netán steam-en vetted meg, szóval semmi gáz nem lenne ha netán behalna a steam. -
#3982 Steam-en kb fél óra és feloldájk a játékot. Reménykedem benne, hogy nem lesz túlterhelt a steam szervere és kitudom ma még próbálni.:) -
#3981 mindet ki lehet próbálni virágbolti verzióval is. -
KingPunisher #3980 Warezba csak az egyik uj mododot tudod kiprobálni egyedül én ugy veszem ki. Lan-ban gondolom a másik kettőt is kilehetne mivel azokat csak ember vs ember stilusban lehet tolni..
szerintem letölteni warezba sok értelme nincsen esetleg annak akinek nincs meg a COH semmilyen formában..
Remélem hamar kaphato lesz és megvehetem :) kb 1 játékkal játszok az utobbi 1 évbe rendszeresen most majd pont ezt nem veszem meg mégha nem is tul sok mindent kapunk hozzá.. -
buba23 #3979 Reggel 10 óta végre lejött a game az egyik content serverről.
(Ezzel a patch-eléssel igazán csinálhatnának valamit :S)
CoH mappa mérete: 9,07 GB
-
oroberto #3978 akkor most valmelyikőtök írja le értelmesen miről van szó a 3 móddal kapcsolatban mert kb mind a ketten ugyanazt mondta de elég zavarosan
-
#3977 eurogamer 7/10 -
ropi88 #3976 a 2.4es patch még márc 30án kijött de jogos a válaszod! -
#3975 na, hát ezt jól megmondtuk egyszerre -
#3974 Ami szomorú, hogy a 3 új multi modnál, mind a 3hoz CSAK! egy map van alapból. Ja, és az AI ellen csak a Stonewall modban lehet tolni. Ez azért csalódás. -
#3973 3 új játékmódhoz csak 1-1 új pálya van. a panzerkriegben nem lehet AI ellen játszani. Stonewall és Assault módban csak usa, vagy wehrmacht lehetsz. hát. ez így elsőre karcsú. -
#3972 Most jött ki pár órája bazze! Ne akrjál már törést azonnal! Szerinted az csak úgy kiugrik a warez teamek zsebéből? -
Neoncsoves #3971 hát még odébb van a megvétel :) -
#3970 Szerintem csak steamen fog menni. Most már ott kell venned. Vagy megveszed és felrakod mellé de akkor át kell lépned a másikba ha a másik oldallal akarod tolni. (már ha nem akadnak össze)
Steamen még 5 óra van hátra.
-
ropi88 #3969 hali!
a 2.4es patch-hez van valami törés?
én single-ben akarom tolni csak...
kösssz -
oroberto #3968 Jelenleg annak éri meg máris megvásárolni akinek sok pénze van vagy aki új játékos de annak nagyon! -
oroberto #3967 Én meg fogom venni de szerintem nem most majd később ha lentebb megy az ára.
-
Neoncsoves #3966 aham értem... hát akkor ez csalódás számomra -
oroberto #3965 Jelenleg a Patchekkel csak új mapok kerültek fel a régi játékosoknak meg új külső ToV miatt. -
Neoncsoves #3964 pff az úgy szar... -
oroberto #3963 OF??-el nem érsz semmit Locked lesz amíg nincs ToV Serial kódod! -
oroberto #3962 Hát ez ebben a formában nem igaz azem a 3 játékmódból 2 cooperative gép ellen és csak 1 lesz Player vs Player ellen