Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Ha van Blitzkrieg módod és készítenél multi player gameplayt 3-4 fõs társaságunk szívesen beszáll egy játékra <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fent van az új játékbemutató Company of Heroes Opposing Fronts 34 perces teszt filmecske.

COH : OP tesztvideóm

Sajnálom akkor is hogy nem magyar mint az alap játék. 😞 Még ha így is értem de akkor is. 😞 Steam ejnye. 😊
Sheltem
Srácok van az utolsó patchel is mûködõ Gridkey valahol?

Ami a qwer, asdf, yxcv szerinti kiosztást tartalmazza.

Elõre is köszi, ha tudtok adni linket.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aha akkor már értem. Nem baj simát is angolul nyomtam akkor marad úgy. Ez van. Köszi.
El kell keserítselek, az elérhetõ magyarítás csak az 1.71-es patch-el mûködik, a jelenlegi Steam verzió viszont 2.602!
Nekem mindkettõ megvan, de a magyarítás nem mûködik.
Nekem csak az Opposing Fronts van meg Steamrõl, de úgy látom mivel 9 giga felrakja az alapot is. Tehát mégis kell hozzá valamilyen szinten. 😊 Most lehet akkor az a baj hogy az alap játék magyarítását nem raktam fel csak az Opposing Fronts-ét? Vagy kell az alap játék megléte is steamen? S ezért nem magyar asz OP?
Még 5 napig lehet nevezni az 1v1 tornára (8331-es hsz)!!
Szerény pénzdíj és CoH Antology jár a legjobbaknak...
Hecker007
patchel a steam magától mindent, máshogy el se tudod indítani a játékokat 😊

Az Opposing Fronts-ról beszéltem. 😊
Sziasztok. Én nemrég vettem meg a kiegészítõt Steam-en. De nem megy vele a magyarítás. Miért nem vajon?

Ja és a Steam alapból automatikusan felpatchel minden játékot? vagy külön le kell szedni a javításokat ott is?
Igen, közben rájöttem, hogy ez a game nagyon más taktikát kíván mint általában az RTS-ek. C&C-n nõttem fel, az ott alkalmazott módszerekbõl itt semmi sem használható. A területeket nem igazán tudom megvédeni, mert nagyon kevés a gyártható egységek száma. Ha elegendõ védelmet állomásoztatok a már meglévõ pontokon, akkor alig marad gyártható egység a támadáshoz. Ez nekem egyelõre szokatlan, ugyanakkor új kihívás.
Hogy elfoglaltál egy területet az csak azt jelenti, hogy neked "adózik". Meg látod a területet...
De onnan még ugyan úgy támadhat. Pont úgy, mint az életben! Nem elég csak elfoglalni a területet (nyersanyagot) hanem meg is kell tartani! Illetve törekedni rá, hogy megtartsd. Vagy fel is áldozhatod, ha a stratégiád úgy kívánja.
Nekem volt már olyan, hogy szinte az összes terület az enyém volt, visszafoglalták, majd legyaktak 😄
V43 1105
Valaki esetleg tolja Blitzkrieg móddal .. ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igazából ember ellen lehet jó gyakorolni. Max arra jó a hard, hogy gyorsabb legyen az ember reakció ideje és a helyzetfelismerése, de másra nem nagyon. Vagy talán 2v2-ben egy társsal összeszokni.

Ah, szóval itt így kompenzál a gép :-(

Az a baj, hogy a normalt sima zergeléssel agyon lehet verni, szóval gyakorolni max a build ordert lehet.

Megyek vissza multizni, azt majd alakul.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

A géphez tejesen más taktika kell, mint ember ellen. Ha valaki emberek ellen akar játszani, annak elég a normal fokozattal gyakorolnia, kiismerni a játékot.
Hardon 2x annyi nyersanyag bevétel mindenbõl, Experten 4x, úgyhogy ontja magából az egységeket. Olyan dolgokkal lehet legyõzni, ami élõ személy ellen nem menne. A legfontosabb az útvonal keresését megzavarni, lezárni területeket. Szögesdrót, akadály, hidak felrobbantása, aknásítás. És az általunk kívánt útvonalon halomra lõni a futószalagon érkezõ egységeit.

Énis a héten kezdtem el játszani, nagy elánnal nekiálltam, néztem videókat többek között Fifusét is. Az eddigi tapasztalat, hogy itt máshogy kell hozzáálni a dolgokhoz mint más rts ben, ezen én nehezen lépek túl 😄

Tegnap kiis akadtam mikor a hard bot 2x agyonvert, na de már csak ezért sem hagyom ennyiben a dolgot :-P

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

V43 1105
Singleben ha kampány akkor ne csodálkozz ..

Ha Skirmish akkor se, hiszen a játék egyik fontos része maga a területszerzés is .. :-)

Sziasztok,

Csak most vettem a játékot Steam-en, és lenne egy kérdésem.
Azt vettem észre, hogy hiába foglalom el a területeket, ettõl függetlenül jönnek újabb ellenséges egységek azokból a szektorokból is.
Úgy tûnne logikusnak, hogy az általam ellenõrzött területekrõl már nem kapok újabb támadást.
Ez tényleg így mûködik a játékban, vagy én néztem be valamit? Csak single player módban játszom.
Õszi hadjárat fedõnévvel két hétvégés 1v1 tornát rendezünk.
A torna idõpontjai
Osztályozó mérkõzések: szeptember 1-2.
Liga meccsek: szeptember 8-9.
Jelentkezési határidõ: augusztus 28. (Nevezést visszavonni is eddig lehet.)
A versenykiírást
ITTolvashatjátok.
Köszönöm!
Sima másolás nem biztos, hogy elég. Gamereplays-en Sepha csinált egy custom map illesztõ progit, fórumon hamar rátalálsz.

Sziasztok! Company of Heroes - Tales of Valor játékban hová kell bemásolni a netrõl letöltött térképeket ha skirmish módban szeretnék azokon játszani?
Alapvetõen van a magyar fansite-on olyan közösség, akik így játszanak, valószínûleg szívesen fogadnak, ha hû társuk leszel. Keresd tenkes02-t!

Sziasztok! Ha valakinek volna esetleg kedve, és ideje játszani azt megkérném hogy vegyen fel skypera 😊.

Csak 14 éves vagyok, de nincs kislányos hangom, és kicsit értelmesebbnek tartom magam az átlagnál, csak már unom a botokat és idegenekkel/ellenük pedig nem szeretek játszani, ezért szeretnék pár barátot találni akikkel játszhatok 😊.

Fortes fortune adiuvat.

Hecker007
Már van 4.51 is 😊
BK Launcher-bõl tölthetõ!

4.5-s Blitzkrieg Mod letöltése!

Háhá, kijött!
A 'Changelog' olyan terjedelmes, hogy nem fért bele az SG 24k karakteres korlátjába! 😊)
Most már csak a hibajavítások kellenek majd hozzá...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szia!

Próbáld meg letölteni a pc-re a fájlokat, és 'kézzel' frissíteni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hello!
Olyan probémám van,hogy új rendszerre szerettem volna feltelepíteni a játékot és nem tud lefrissülni a net rõl és a már letöltött pach ek sem jók!
találkozott-e valaki ilyennel és esetleg van-e megoldás?
Hányan játszanak általában a MoW-val?

AndrewT
Hi,

This e-mail confirms that you are a user of Relic-Online. If you forget your password, you can get it reset using your secret answer and cd-key.

Account Name: 1234

secret question: What was ...?

secret answer: 5678

Regards,

Relic-Online Team

sziasztok! sikeresen elfelejtettem a jelszavamat.
a játékon belül nem enged valamiért új jelszót kérni.
azt tudom, hogy egy emilt kell elküldeni nekik fotóval, csak
pont az emilcímüket nem találom egyet találtam, a supportost, de
az nem jó. nem tudnátok segíteni? elõre is köszönöm.
Sziasztok! Company of Heroes - Tales of Valor játékban hová kell bemásolni a netrõl letöltött térképeket h skirmish módban szeretnék azokon játszani?
HunAnFionn
Sziasztok!

Szerintetek hol tudnék több magyar játékost találni a multiplayer játékra, a CoH-trilógiában, vagy a MoW-ban?

Oké. Köszi mindenkinek <#worship>

Hogyne menne 7esen, még 64 bit sem gond neki.

Playert találni nem nehéz, talán neked a rendszer percek alatt. Csak olyan playert találni nehéz, aki hozzád hasonlóak kezdõ. És a játék automatch rendszere távolról sem hibátlan.

bgabor 8290 hsz-rá gondoltam...én se tudom miért az írtam😊) meg egy utolsó kérdés: win7-en megy?

Ki mondta hogy nehéz playert találni? 8000 ember játszik vele naponta, pedig 6 éves, tudod, ez mit jelent a mai papírzsebkendó-játékok korában?

csaba90
köszönöm a segítségedet 😊

Csaby

Én nem érzem úgy, hogy anti-modder lenne a CoH. Régebben rengeteg mod volt letölthetõ a játékhoz, de mivel ezek verziószám függõek is, a kicsik nem tartottak lépést az upgrade-ekkel.
A nagyobb, ismertebb modokból meg kevés van.

Szerintem nézz el a magyar fansite worldbuilder fórumába, ott tán tudtok érdemben infót cserélni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

csaba90
moddoltam már más játékokat nem is egyet... 1-2 játékban elismert modder vagyok... de mivel ez teljesen más mint azok a gamek ezért kérdeztem rá.. mivel van ahol sokkal egyszerûbb mint gondolná az ember akár csak az is elég hogy felül írom a fájlokat... vagy ha vannak rá megfelelõ programok akkor az is sokkal egyszerûbb.. de ha végig programozás meg xml fájlos meg scriptes dolog az egész akkor már tényleg bonyolult! Viszotn azt is gondolom hogy ez a game nem kifejezetten arra készült hogy modolják.
És szerintem ennek a kettõnek az ötvözése nem csak nekem jutott eszembe... 😊

Csaby

Sziasztok! Azon gondolkodtam, hogy meg kéne lepnem egy játékkal😄D A választás erre a játékrea esett mert videók alapján nagyon megtetszet, meg egy ideji játszottam a CoHO-val.Az lenne a (lehet hülye) kérdésem, hogy az Anthology megéri-e az árát? Fõként multi érdekelne, de ahogy vissza olvasgadtam csökkent a lelkesedésem(nehéz playert találni stb.)

<#smile>
Azon a két modon két modder csapat dolgozott évekig. Gondoltad hogy te most egyedül összegyúrod a kettõt? 😄

csaba90
ja, jólvan.. hát kár :S azért köszi!

Csaby

V43 1105
Úgy értem, hogy nem megoldható.

csaba90
nagoyn rendes válasz volt ez tõled 100%-ban kielégítõ. akkor még annyit kérdeznék meg ha már nem segítesz nekem akkor egyáltalán lehetséges e ez a mûvelet?

Csaby

V43 1105
Nem.

csaba90
hali! valaki tudna nekem segíteni abban hogy ugye van az eastern front mod és a blitzkrieg mod ezt a kettõt valahogy össze tudnám tenni? hogy pl a blitzkriegben legyenek szovjetek is?

Csaby

Ez nagyon régen volt így.
Most már a szerver számon tartja a valaha elért legmagasabb szinted, és azt veszi fegyelembe az összesorsoláskor. Egyébként több más dolog (pl streak) is beleszól, hogy kit fogsz kapni.

Szóval kicsit inkább nézz utána a dolgoknak, az új érdeklõdök riogatása helyett!