8857
  • Nekrofil
    Sziasztok.
    Lehet valahogy magyaritani a CoH OF steam verzióját?
  • conshilla
    Olompumpa, ez a progi megcsinál mindent a letöltött mappal.
    Nem biztos, hogy a játék kalózverziójával működni fog. Mostanában szinte folyamatosan kapható leértékelve a játék, tényleg 1-2K HUF-ért multizhattok, érdemes megvenni az eredetit.
  • olompumpa
    sziasztok, segítséget szeretnék kérni,
    barátaimmal leporoltuk ezt a nagyszerű játékot (CoH 1.0 - más verzióval nem sikerült belőni GR-en :( ..?..), és gamerangeren keresztül szeretnénk tolni, de más pályákon, mint a hivatalos választék.
    nyomoztunk már több napot a neten, de mindig ugyanabba a problémába ütközünk:
    -dev az ikonnal - ok
    bemásoljuk az sga fájlt , ahova kell, de nem látszódik a játékban a map.
    ha pedig nem sga mapet sikerült letölteni a netről, hanem egy mappányi filet, akkor látszódik a választható mapok közt, de nem indul el. :(
    Ha tud valaki erre egy megoldást, kérem jelezze! Előre is hálás köszönet, és ha Szegeden jár vendégem egy sörre! :)
  • conshilla
    Emberek, miért nem a rajnogói oldalra jöttök eszmét cserélni?!
    www.company-of-heroes.hu

Én sokat köszönhetek az SG fórumának, mert itt találtam rá először a magyar közösség néhány szimpatikus figurájára, de aztán, hogy lett szép, magyar weblapja a játéknak (cikkekkel és streamekkel, meg minden), már csak ritkán nézek ide vissza. Nem illik más weboldalt reklámozni, tudom, de a cél egy: legyen nagy magyar CoH tábor! Regisztráljatok a rajongói oldalra (is) emberek!
  • wulwerin
    Köszi. Világos volt.
  • szoszibá
    A lementett replay nem videó formátumban van lementve, nem tartalmaz sem képet, sem hangot. Ezt nem lehet konvertálni. Ez csak a meccs "alakulását" tartalmazza, amit ha a játékban megnyitsz, újra meg tudod nézni, hogy mi történt. De ilyenkor a játék grafikai motorja dolgozik újra, az alkot képet, ergó mintha újra játszanál. Ezért felvenni csak a FRAPS nevű programmal tudod a replayt, ami ha jól tudom avi-ba ment, aztán őt tudod átkonvertálni szinte bármivel, amire vannak megint csak jó programok.
    Remélem érthető voltam és segítettem...
  • wulwerin
    Hali.
    Nem tudja valaki, hogy a replayt milyen progival lehet átkonvertálni normális videó formátummá? Avi, Mp4 stb.
  • Fifo
    Ha egy CD-kulcs alatt csinál új level 1-es profilt, akkor mindegy, mert a rendszer az elért legmagasabb szintjének megfelelővel teszi össze. Viszont a Humble akcióban én is vettem kettő anthology-t, ez tulajdonképpen 6 RO logint jelenthet, egyenként 5 profil lehetőséggel, tehát simán kapok level egyest elég sokáig...

Ettől függetlenül nem nagy élmény sokkal a szinted alatt lévővel játszani, ezt egy ambiciózus, fejlődni és izgalomra vágyó ember tudja.
  • Hecker007
    Szerintem inkább azért hogy legyen kivel játszania, különben lehet belőle tanulni is sokat, meg kell nézni a replay-t és akkor látod hogy kb mit hogy csinál és néhány ilyen után már könnyebben felismered hogy milyen taktikával is van dolgod és esetleg jobban tudsz védekezni vagy éppen támadni.
  • antgecc
    Ez oké, ez annyi, hogy egy nagyon jó játékossal van dolgom. Előfordul sc2-ben is :) Ami kérdéses számomra, hogy miért jó egy ilyen jó játékosnak Lv1 mögé bújni. Hogy gyenge ellenfeleket kapjon és "büszkén" nyerhessen?
  • Fifo
    Egy smurf inkább abban nyilvánul meg, hogy óramű pontossággal fejleszti határozott irányba az egységeit, jól mikróz és rád kényszeríti az akaratát.
    Ha ellenfelednél túl gyorsan van, ami kell és tehetetlenség érzés vesz rajtad erőt: smurf-fel van dolgod.
  • V43 1105
    Ha szerencséd van fogsz még ki kezdőket, de akár egy profi , vagy jobb játékos is hiheti azt rólad, hogy profi vagy..! engem azért mert egy Victory Pointot körbe drótoztam le smurföztek :D
  • antgecc
    Köszi a segítségeket :) Lv5-ön megragadtam kicsit, nehezen jutok tovább. Úgy vettem észre, hogy a steam-es és humblebundle-s akcióknak köszönhetően akad még olyan kezdő mint én. Vagy könyörtelenül felmossák velem a padlót, vagy elég könnyen nyerek. Ritkák a kiélezett csaták, de azért akad :) Coh2-re talán összejön a Lv10 :)
  • Fifo
    Mióta a rendszer már a cd-kulcsot veszi alapul, semmi.

Régi és nehezen tanulható játék ez. Itt kicsi a szórás a sok viszonylag jobb játékos közt, igen kevés a tényleg kezdő. Ha ezen túlteszed magad és kb 10-es szinten vagy, már jól szórakozhatsz.
  • antgecc
    Egyébként mi értelme ennek a smurf dolognak?
  • antgecc
    Még sc2 után is nagyon tetszik a játék és a csaták, de a matchmaking rendszer, meg a többi háttér dolog, nem tudom hogy nevezzem (pl lejátszott meccs után az ellenfél profiljának megtekintése), az options menü, bindelések és invert mouse hiánya borzalom.
  • Fifo
    Na ahhoz hozzá tudok szólni: az úgy lehetséges, hogy sajnos tele vagyunk smurf-fel, vagyis low levelűnek beállított profiszerűvel.

Épp ezért a szintekkel már ne is törődj, túl régi és nehéz ahhoz a játék, ha van valami akció, páran megkóstolják, aztán menekülnek... Az a 10 000 ember aki fenn van, már nem kezdő, legfeljebb fanatikus amatőr.
  • antgecc
    Milyen dolog ez már, hogy nálam (Lv 5) alacsonyabb szintűek úgy vernek rommá, hogy közöm nincs a játékhoz...
  • antgecc
    Van valami megoldás arra, hogy mouse wheel lenyomásakor fordítva mozogjon a kamera (tehát, ha lefelé húzom, lefelé menjen a kamera)? Amolyan starcraftosan. A jelenlegit egyszerűen nem bírom megszokni.
  • Fifo
    http://www.coh2.org/
  • antgecc
    Tudnátok ajánlani jó livestream oldalakat?
  • V43 1105
    Itt ilyesmivel nem foglalkozunk ..
  • Bala004
    szevasztok hol szoktatok multizni valaki segítene hamashi szeró vagy egyéb ??
  • Fifo
    Épületben kb zöld fedezékben vagy, ezért jár a bónusz védelem, főleg álló unit esetén, de flamer unitok a zárt tér miatt hamarabb kivégeznek, mintha nyílt terepen lennél. Ennyi a titok.
  • antgecc
    Hogy működik ez az épületben lévő katonákra lövöldözés? Zöld fedezéknek számít? Vagy ennél bonyolultabb? Kapnak a benne lévők vmi bónuszt? Hogy van ez pontosan? wiki-n nem találtam erről semmit.
  • V43 1105
    Volt ahol azt írták megy vele.. múlt héten megvettem ugye ezt az akciós csomagot, feltettem és.. ha elindítottam akkor nem tudtam bejelentkezni a profilba, de volt hogy igen... most a rendszer volt túlterhelt, vagy a játék nem komálja a blitzzet ? :D
  • Fifo
    Egy mod akármilyen jó is, nem hivatalos, tehát igen, lehetséges.
  • Fifo
    Tier egyes épületből jön a municiós kocsi, szerintem az nem tud pótolni, viszont T2-ből az Infantry HalfTrack igen, az megfelel egy előretolt HQ-nak.
    Aztán van ugye a sima előretolt HQ, amit nagyobb, megszállható épületek átalakításával érhetsz el, mellettük állva szintén megy a reinforce.
  • V43 1105
    Steames COH, összeakad a Blitzkrieg móddal.. lehetséges ez ? :(
  • antgecc
    Köszi a segítséget!

Akadt még egy kérdésem: Panzer Elite-nél, van amikor a muníciós kocsi mellett állva pótolni tudom a kilőtt katonáimat, és van mikor azt írja HQ kell a közelben és nem pótol, pedig elötte sem álltam HQ mellett, mégis küldött utánpótlást. Hogy működik ez?
  • Fifo
    Automatch-ben főleg, folyamatosan kb a szintednek megfelelőkkel rak össze, néha erősebbekkel, akik legyőzésével gyorsabban fejlődsz.
    Szerintem húzd fel magad közepes szintig, és akkor több magyarral is játszhatsz majd a BP szobából, kevés a valódi 3-as szintű.
  • antgecc
    3-mas szintű vagyok jelenleg és azt szeretném megtudni, hogy tudok online játszani velem egyszintű, nagyon kezdő játékosokkal. Segítséget előre is köszönöm!
  • Jolly87
    Köszi szépen a felvilágosítást!
  • Apa27
    a másik kódot akkor kell beírni, mikor a CoH-Opposing Fronts kampányaival szeretnél játszani. Ugyanis ha a Tales of Valor kóddal tetted fel, akkor annak a kampányai "vannak nyitva" és a másikak le vannak "lakatolva". Ha a Company of Heroes: Opposing Fronts kódjával regelsz, akkor a Tales of Valor kampányai vannak "lelakatolva". És mikor rákattintasz, kéri a kódját.
    Ha beírtad, már "meg is nyíltak" a kampányok.
  • Jolly87
    én az egyik koddal feltetem és azóta megy rendesen online..a másik kodot nem kérte sehol.és a tales of valor van fent szoval nemértem mire jo a másik kodom?!
  • CAC
    Mert általában külön van az alapjátékhoz, és külön a kieghez. Ha jól emlékszem nekem is Anthology van, és a mellékelt manual leírja, hogy melyik seriallal kell installálnod a játékot, s melyiket kell utólag hozzáadni.
  • Jolly87
    Nekem is előjött hogy kéri a dvd-t és ha betettem akkor sem engedett be..A reliconline szórakozott.csináltam egy jelszoresetet azután pedig jovolt...

Vki megtudná mondani hogy amit vettem COH:Anthology-t miért van 2 db kód belül?
  • antgecc
    Danke!
  • Fifo
    Ez is előfordul, próbáljátok újra és újra, be fog hamarosan engedni. A RO-val sok gond van, vacak a hálózati szoftver és rendszer.
  • Fifo
    Magyar Fansite + HD közvetítések