Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
COH : OP tesztvideóm
Sajnálom akkor is hogy nem magyar mint az alap játék. 😞 Még ha így is értem de akkor is. 😞 Steam ejnye. 😊
Ami a qwer, asdf, yxcv szerinti kiosztást tartalmazza.
Elõre is köszi, ha tudtok adni linket.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nekem mindkettõ megvan, de a magyarítás nem mûködik.
Szerény pénzdíj és CoH Antology jár a legjobbaknak...
Ja és a Steam alapból automatikusan felpatchel minden játékot? vagy külön le kell szedni a javításokat ott is?
De onnan még ugyan úgy támadhat. Pont úgy, mint az életben! Nem elég csak elfoglalni a területet (nyersanyagot) hanem meg is kell tartani! Illetve törekedni rá, hogy megtartsd. Vagy fel is áldozhatod, ha a stratégiád úgy kívánja.
Nekem volt már olyan, hogy szinte az összes terület az enyém volt, visszafoglalták, majd legyaktak 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az a baj, hogy a normalt sima zergeléssel agyon lehet verni, szóval gyakorolni max a build ordert lehet.
Megyek vissza multizni, azt majd alakul.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Hardon 2x annyi nyersanyag bevétel mindenbõl, Experten 4x, úgyhogy ontja magából az egységeket. Olyan dolgokkal lehet legyõzni, ami élõ személy ellen nem menne. A legfontosabb az útvonal keresését megzavarni, lezárni területeket. Szögesdrót, akadály, hidak felrobbantása, aknásítás. És az általunk kívánt útvonalon halomra lõni a futószalagon érkezõ egységeit.
Tegnap kiis akadtam mikor a hard bot 2x agyonvert, na de már csak ezért sem hagyom ennyiben a dolgot :-P
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Ha Skirmish akkor se, hiszen a játék egyik fontos része maga a területszerzés is .. :-)
Csak most vettem a játékot Steam-en, és lenne egy kérdésem.
Azt vettem észre, hogy hiába foglalom el a területeket, ettõl függetlenül jönnek újabb ellenséges egységek azokból a szektorokból is.
Úgy tûnne logikusnak, hogy az általam ellenõrzött területekrõl már nem kapok újabb támadást.
Ez tényleg így mûködik a játékban, vagy én néztem be valamit? Csak single player módban játszom.
A torna idõpontjai
Osztályozó mérkõzések: szeptember 1-2.
Liga meccsek: szeptember 8-9.
Jelentkezési határidõ: augusztus 28. (Nevezést visszavonni is eddig lehet.)
A versenykiírást
ITTolvashatjátok.
Csak 14 éves vagyok, de nincs kislányos hangom, és kicsit értelmesebbnek tartom magam az átlagnál, csak már unom a botokat és idegenekkel/ellenük pedig nem szeretek játszani, ezért szeretnék pár barátot találni akikkel játszhatok 😊.
Fortes fortune adiuvat.
Háhá, kijött!
A 'Changelog' olyan terjedelmes, hogy nem fért bele az SG 24k karakteres korlátjába! 😊)
Most már csak a hibajavítások kellenek majd hozzá...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Próbáld meg letölteni a pc-re a fájlokat, és 'kézzel' frissíteni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Olyan probémám van,hogy új rendszerre szerettem volna feltelepíteni a játékot és nem tud lefrissülni a net rõl és a már letöltött pach ek sem jók!
találkozott-e valaki ilyennel és esetleg van-e megoldás?
This e-mail confirms that you are a user of Relic-Online. If you forget your password, you can get it reset using your secret answer and cd-key.
Account Name: 1234
secret question: What was ...?
secret answer: 5678
Regards,
Relic-Online Team
a játékon belül nem enged valamiért új jelszót kérni.
azt tudom, hogy egy emilt kell elküldeni nekik fotóval, csak
pont az emilcímüket nem találom egyet találtam, a supportost, de
az nem jó. nem tudnátok segíteni? elõre is köszönöm.
Szerintetek hol tudnék több magyar játékost találni a multiplayer játékra, a CoH-trilógiában, vagy a MoW-ban?
A nagyobb, ismertebb modokból meg kevés van.
Szerintem nézz el a magyar fansite worldbuilder fórumába, ott tán tudtok érdemben infót cserélni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
És szerintem ennek a kettõnek az ötvözése nem csak nekem jutott eszembe... 😊
Csaby
Azon a két modon két modder csapat dolgozott évekig. Gondoltad hogy te most egyedül összegyúrod a kettõt? 😄
Csaby
Csaby
Most már a szerver számon tartja a valaha elért legmagasabb szinted, és azt veszi fegyelembe az összesorsoláskor. Egyébként több más dolog (pl streak) is beleszól, hogy kit fogsz kapni.
Szóval kicsit inkább nézz utána a dolgoknak, az új érdeklõdök riogatása helyett!