Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik barátommal megint megjött a kedvünk egy kis CoH: OF-hoz, anno ment minden rendesen!
Most felrakjuk az OF-et, patchek nélkül nem indul el... Felrakjuk 2.201-ig, could not connect all players-szel nem enged csatlakozni egymás szerverére, 2.202-nél ugyanez... 2.301-val sem mûködik rendesen akkor is hibaüzenet! Van erre valami megoldás, anno rendesen ment minden ugyanezt csináltuk, mini-image + yasu + host fájl buherálás...
Ha valaki tud erre valamit! Nagyon köszi elõre is a választ!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
1.a: Ha csak a Company of Heroes-t vetted meg, akkor: Letöltöd netrõl a Company of Heroes-t, nem crackeled, semmi. Letöltesz egy mini-imaget innen.
2.a: Nos, account készítésnél serial-t kér, aminek te ugye hiányában vagy. Nagyon egyszerû a megoldás! START MENÜ>FUTTATÁS>BEÍROD: REGEDIT>ENTER. Bejön a Registry ablak. HKEY_LOCALMACHINE>SOFTWARE>THQ>Company of Heroes könyvtárra rákattolsz 1x, és ott lesz hogy ProductKey. Azt szépen leirod egy papírra, vagy lemented egy TXT Fileba.
1.b:Ha te megvetted a CoHot és a CoH😮F-et, akkor ugyanez a procedúra, csak nem CoHot hanem CoH😮F-et töltesz le. Felpatchelheted ha akarod meg minden, ha ez megvan ugyanazt megcsinálod mint a másiknál. Mivel a régi accountoddal be tudsz lépni, belépsz, és megadod az alap CoH kulcsát. Ha kell az OF CD Kulcsa is, azt ugyanott megtalálod. Remélem sokaknak segítettem!
2 brit+2 us volt, 4 em-mel szemben nem?
Ez a World Builderben levõ movieditor nagyon nagy cucc! Asszem elõveszem a CoHot és megpróbálok gyártani fincsi kis Elit Alakulatos moviekat CoH-ban😊
Éppen a hálózati játékokról beszélgettünk a minap.
Megegyeztünk, hogy akkor lesz hálózati játék, ha valamelyikünk saját! szerverrel (fizikálisan)fog ehhez rendelkezni.
Így egyhamar nem lesz hálózati játék :-)
Történt ez azért, mert néha/sûrûn feltûnik egy szuperhõs, aki mindenkit megöl, mindíg tele van pontokkal és éppen abban maradok alul, amiben pedig én is jó vagyok.
Nem a CoH, azt már nem is próbáltam NET-en.
Nem kiáltok cheatert, de maradok a majdani, saját szervernél.
:-)
Az én pályámnál ahol víz van, ott tuti nem megy át híd nélkül :-)
De ezt is írja az infoban, de a letöltési helyen mindenképp.
Sok jó map-etleszedtem már.
Olyan 60 körül ... némelyik nagy élmény :-) pozitív és negatív értelemben egyaránt.
Ha érdekel valakit, felteszem az általam készített 2 map-et valahova.
Egy lényegük van: német oldal a nyerõ, úgy vannak megcsinálva.
Mert az egész játékban nagyon el van hatalmasodva a Szövetségi fölény, így próbálom ellensúlyozni :-)
uniqes:
Mert úgy van megcsinálva a pálya, hogy a vízmélység még áthatolható legyen (gázlók).
a "-dev"kapcsoló mit jelent? a játék parancsikonját megnyitom és a bla..bla bla.exe után beírom?
Miért van az, hogy ha lerombolom a hidakat akkor is átgyalogol a víz alatt az ellen??? Pedig 6000 mély...
Egyébként eddig minden általam letöltött map readme-jében bent volt ez.
A wm-es fejlõdési rendszert szerintem azért csinálták ilyenre, hogy más legyen, mint az amcsi...aztán kiadták az OF-et, és közben rájöttek, hogy nincs több ötletük csak a harc alapú xp szerzés. 😊
Ja, azok a NHCOF MOD-ban vannak.
És még azt is megoldották valahogy, hogy idõnként tényleg megmakacsolják magukat.
Vagy csak bug?
:-))
Harc közben fejlõdik a katona, nem attól, hány pénz van a kasszában :-)
KÉP
Aztán legyártasz egy Wermacht Quarters-t, ott meg a Phase cuccokat tudod fejleszteni.
Képek ITT
[email protected]
Az Ewiger Krieg MOD esetén a PE játékos által irányított WM egységeknél, hogy mûködik a veterancy? Hisz ez frakció és nem egység függvénye szerintem.
Feltettem néhány képet az alapokról IDE.
Szöveget nem írtam, a képek magukért beszélnek.
Az Ewiger Krieg MOD igen jól sikerült.
Ha a Panzer Elite-t választod, akkor a Logistik Kompanie felépítése után tudsz Pioneers-t "gyártani", így fel tudod építeni a teljes Wermacht és Panzer Elite gyárakat.
És a MOD mûködik a single playernél is, éppen most kezdtem újrajátszani, mert így egész érdekes lett.
Sõt.
Az általam készített MAP-ben is tökéletesen mûködik.
Csak ajánlani tudom.
NET-en még nem próbáltam.
Vagy lehet egyszerubb ha en irom be a nevem, es aki akar felvesz: d3xst3r
hoy ehh