8857
-
#4161 szerintem a panzers és men of war/faces of war/soldiers heroes of ww2 szériának nagyjából annyi köze van a coh-hoz, hogy elnagyolva mindegyiket a stratégikához soroljuk, de ebben nagyjából ki is merül a hasonlóság.
ha nem prioritás a második világháborús téma, akkor a dawn of war az, ami kocepciójában a leginkább közel áll hozzá. -
#4160 Hasonló GAME -t kért gurubefree !!!
Panzers, meg szinte ugyan az mint a CoH.
Az igaz, viszont, h évekkel fiatalabb, mint a CoH, de szinte ugyanaz.
Akkor a CoH a Panzers KLÓNja. Ha így már megfelel.
-
bgabor #4159 Szinte. Leszámítva hogy az első rész évekkel a COH előtt készült, és hogy a panzers sorozat meg sem közelíti minőségében a COH-ot. Ahogy a MoW-ot sem. -
#4158 Codename : Panzers
részek!!!
Nagyon jó, kis gépigény, elég jó grafika!
Szinte CoH klón. -
#4157 koszi -
bgabor #4156 Men of War. -
#4155 Sziasztok
Tudnaok olyan game-et mondani ami hasonlo es nincs nagy gepigenye ( HD3470 ). A COH megy gond nelkul.
koszi -
CAC #4154 Jaja. Én nem is fogom megvenni, csak 2-3 év múlva, amikor 999 forintért ki lehet turkálni a tescoban. :) -
Tiensin #4153 pontosan. Nem érzed a tov hiányát annyira mint az of nak anno. -
#4152 Én is és itt sokan mások is 5-6 ért vették. Mákosabb emberek meg kevesebbért :) És nekem is steames verziók vannak meg. De ugyanúgy megy a steames verzióval is (megadod bent a cd kulcsot) csak a játékok közt nem lesz ott na pff. -
bgabor #4151 Hát, a multi miatt is jó. Hidd el, nem akármilyen élmény végigtolni a három normális hosszúságú hadjáratot expert fokozaton. -
CAC #4150 Miért lenne félrevezető a hsz-em? Tudtommal a ToV-ban bent van minden frakció. Ahogy Neoncsoves írta, a CoH tényleg a multi miatt jó, így a 3 skimrish kampány hiánya abszolút lényegtelen. -
buba23 #4149 Ha a L4D topic-ban írod ezt, akkor ezzel ott egyet is értenék :D
A coh és coh of -nak viszont elég jó a kampány része is. (Én pl nem szívesen hagynám ki)A ToV-é meg karcsúra sikeredett. Persze miután már meguntad, akkor marad a jó kis multi.
"jó de itt a multi a lényeg..."
Az előző hozzászólásomat igazából csak azért írtam , mert CAC hozzászólása "félrevezető" volt (az új vásárlókat illetően).
Akik pedig várták ezt az új kieget, azok "nagy" százalékának már megvan valószínűleg valamelyik előző rész. Ennek tükrében a 10k-s Tov csak + addon a multihoz és ~4 óra single élvezet.
(ui.: még is csak jó vétel volt a L4D :) -
Neoncsoves #4148 jó de itt a multi a lényeg... -
buba23 #4147 "ToV csak annak éri meg, aki még nem adott ki pénzt semelyik részért. 10-ért az alapjáték +2 kieg nem olyan vészes."
Ez így nem teljesen igaz; még mielőtt valaki úgy gondolná, hogy 10k -ért majd jól bezsebeli a hármat egyben (csak mert még neki egyik sincs meg).
Ezért a pénzért kapsz egy teljes értékű multit (ill. skirmish-t) + a Tov 3 kampányát.
Ráadásul ez a 3 kampány egyszerűen "vicc"(db-onként egy map). Az első kettő olyan csak, mint egy tutoriál.
Egyedül a 3. jelent kihívást, feltéve, ha a kitűntetésre pályázol. -
lee56 #4146 Egyáltalán megéri az új kiegészítőért? Az új kampányon kivül van benne érdemi újítás, már a bugokon meg az új hibákon kívül? :D -
CAC #4145 A Gold 14k körül volt, igaz nem steamen. Mondom, a ToV csak annak éri meg, aki még nem adott ki pénzt semelyik részért. 10-ért az alapjáték +2 kieg nem olyan vészes. Mondjuk szemétség ez a balkán-faktor! Kevesebb az átlagfizetés, mégis többe kerülnek a termékek... :( -
Neoncsoves #4144 Megjelent STEAMen! Mindössze 34.99€ (10.114Ft).
Bekaphatják... angolok meg 6-7ezerért veszik STEAMen -
#4143 http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=176498 -
#4142 sehol nem lehet letolteni ..... -
#4141 koszonom -
#4140 cohlauncher, de ha felpatchelted a játékot, akkor az sem segít perpillanat. -
#4139 Sziasztok
Tudom hogy mar 1000x kerdeztek sot mar en is szerintem de fel ev utan elovettem mehint a jatekot es van egy kis gond.
A mapokat nem tudom hasznalni es tudom hogy van erre egy progi ... sajna nem talalom.
Megkoszonem ha valaki megmondana hol talalom.
elore is koszi -
CAC #4138 Ne is mondd! Amikor meglátok egy vok-ot már nem is írok rá semmit. Ha valaki nem szánja rá azt a pár másodpercet, hogy megtisztelje a fórumitákat, akkor én sem szánom rá azt a pár percet, ami a válasz megírására kell. -
bgabor #4137 Kivitted? És most hol van, a ház előtt?
Döbbenet egyesek milyen igénytelenül beszélnek, komolyan, manapság mindenki a győzikesóból lesi el a kommunikációs fogásokat? -
bgabor #4136 Nem értem. Még anno az 1.7-es es patchnél se váltott azonnal ablakot az MG gunner. Mit csinálnak ezek ott a THQ-nál? -
onek #4135 olvass vissza már sok helyen leirák de asszem a 2481-es hsz-nál van! -
Slayerss #4134 Nekem még a régebe Coh-al lenne gondom..:S kivittem simán meg minden és amikor rámentem h multy azt irta h kell nem tom meik patch le is töltöttem fel raktam és ne tok játszani a játékal:S:Skérlek segitsetek!!!!!! -
#4133 *flak jóval messzebbre lő mint AT , az tuti.
*Ez vicces , mert offical fórumon meg azért nyavajognak ,hogy még erősebbek legyenek a rangerek :) -
CAC #4132 Nem KCH-t kell gyártani gyalogság címszó alatt. :D
Én egyébként nem vettem észre ilyet, viszont az exp AI-nál tuti durvítottak az egységeken. -
Gauge #4131 Hát ez a ToV nem kicsit lett elbaszva gép elleni játékokban:
*AT messzebre lő, mint Flak???
*Gyalogosok alig akarnak hullani, főleg a rangersek
...
-
#4130 ToV hamachi szobák ( sok aktív player , ált 3v3 ) :
COHTOV /jelszó nincs/
COHTOV2 /jelszó nincs , arra az esetre ha a COHTOV szobába nem férnél be/
2.502 es patchel toljuk. -
CAC #4129 Ez nagyon is jó változtatás volt, a baj csak az, hogy kb fél tucat súlyos bug-ot még simán kijavíthattak volna.
Kicsit kapkodósra sikerült az a 2.3 feletti peccskorszak. -
#4128 azért kicsit durva volt, hogy instant ablakot váltott. én azt nem értem, mi a pékért javítgatják a worldbuildert, mikor nem is lehet a custom mapokat használni 2.500 óta... -
#4127 Hát elég béna húzás volt. Szerintem az mg így is tökéletes volt. -
#4126 Kiadtak egy peccset arra, hogy az MG két másodpercel tovább vakarja a seggét a házikóban. Gratulálok THQ. -
#4125 Ennyi !!
-
uniqes #4124 KIRÁLY! Remélem müködni fog! -
#4123 ennyi?! -
#4122 Nesztek!!!!!!!! Itt az ÚJ patch
EN_2501_2502_Patch.exe
Fixes
- Fixed a crash that occurred while automatching in an operation automatch.
- Fixed a crash that occurred in the Worldbuilder when saving a valid map.
- Action markers work again in the Worldbuilder.
- The default map folder in the Worldbuilder works again.
Gameplay:
- There is now a delay that affects how quickly an MG will swap between windows. An MG will have to stay at a window for a short period of time ~ 2 seconds before it can move to another window.