8857
  • AndrewT
    szerintem a panzers és men of war/faces of war/soldiers heroes of ww2 szériának nagyjából annyi köze van a coh-hoz, hogy elnagyolva mindegyiket a stratégikához soroljuk, de ebben nagyjából ki is merül a hasonlóság.
    ha nem prioritás a második világháborús téma, akkor a dawn of war az, ami kocepciójában a leginkább közel áll hozzá.
  • bajgunar
    Hasonló GAME -t kért gurubefree !!!
    Panzers, meg szinte ugyan az mint a CoH.
    Az igaz, viszont, h évekkel fiatalabb, mint a CoH, de szinte ugyanaz.
    Akkor a CoH a Panzers KLÓNja. Ha így már megfelel.
  • bgabor
    Szinte. Leszámítva hogy az első rész évekkel a COH előtt készült, és hogy a panzers sorozat meg sem közelíti minőségében a COH-ot. Ahogy a MoW-ot sem.
  • bajgunar
    Codename : Panzers
    részek!!!
    Nagyon jó, kis gépigény, elég jó grafika!
    Szinte CoH klón.
  • gurubefree
    koszi
  • bgabor
    Men of War.
  • gurubefree
    Sziasztok

Tudnaok olyan game-et mondani ami hasonlo es nincs nagy gepigenye ( HD3470 ). A COH megy gond nelkul.

koszi
  • CAC
    Jaja. Én nem is fogom megvenni, csak 2-3 év múlva, amikor 999 forintért ki lehet turkálni a tescoban. :)
  • Tiensin
    pontosan. Nem érzed a tov hiányát annyira mint az of nak anno.
  • Zsoltika 007
    Én is és itt sokan mások is 5-6 ért vették. Mákosabb emberek meg kevesebbért :) És nekem is steames verziók vannak meg. De ugyanúgy megy a steames verzióval is (megadod bent a cd kulcsot) csak a játékok közt nem lesz ott na pff.
  • bgabor
    Hát, a multi miatt is jó. Hidd el, nem akármilyen élmény végigtolni a három normális hosszúságú hadjáratot expert fokozaton.
  • CAC
    Miért lenne félrevezető a hsz-em? Tudtommal a ToV-ban bent van minden frakció. Ahogy Neoncsoves írta, a CoH tényleg a multi miatt jó, így a 3 skimrish kampány hiánya abszolút lényegtelen.
  • buba23
    Ha a L4D topic-ban írod ezt, akkor ezzel ott egyet is értenék :D
    A coh és coh of -nak viszont elég jó a kampány része is. (Én pl nem szívesen hagynám ki)A ToV-é meg karcsúra sikeredett. Persze miután már meguntad, akkor marad a jó kis multi.

"jó de itt a multi a lényeg..."
    Az előző hozzászólásomat igazából csak azért írtam , mert CAC hozzászólása "félrevezető" volt (az új vásárlókat illetően).

Akik pedig várták ezt az új kieget, azok "nagy" százalékának már megvan valószínűleg valamelyik előző rész. Ennek tükrében a 10k-s Tov csak + addon a multihoz és ~4 óra single élvezet.

(ui.: még is csak jó vétel volt a L4D :)
  • Neoncsoves
    jó de itt a multi a lényeg...
  • buba23
    "ToV csak annak éri meg, aki még nem adott ki pénzt semelyik részért. 10-ért az alapjáték +2 kieg nem olyan vészes."
    Ez így nem teljesen igaz; még mielőtt valaki úgy gondolná, hogy 10k -ért majd jól bezsebeli a hármat egyben (csak mert még neki egyik sincs meg).

Ezért a pénzért kapsz egy teljes értékű multit (ill. skirmish-t) + a Tov 3 kampányát.
    Ráadásul ez a 3 kampány egyszerűen "vicc"(db-onként egy map). Az első kettő olyan csak, mint egy tutoriál.
    Egyedül a 3. jelent kihívást, feltéve, ha a kitűntetésre pályázol.
  • lee56
    Egyáltalán megéri az új kiegészítőért? Az új kampányon kivül van benne érdemi újítás, már a bugokon meg az új hibákon kívül? :D
  • CAC
    A Gold 14k körül volt, igaz nem steamen. Mondom, a ToV csak annak éri meg, aki még nem adott ki pénzt semelyik részért. 10-ért az alapjáték +2 kieg nem olyan vészes. Mondjuk szemétség ez a balkán-faktor! Kevesebb az átlagfizetés, mégis többe kerülnek a termékek... :(
  • Neoncsoves
    Megjelent STEAMen! Mindössze 34.99€ (10.114Ft).

Bekaphatják... angolok meg 6-7ezerért veszik STEAMen
  • PaintKiller
    http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=176498
  • gurubefree
    sehol nem lehet letolteni .....
  • gurubefree
    koszonom
  • robotnyk
    cohlauncher, de ha felpatchelted a játékot, akkor az sem segít perpillanat.
  • gurubefree
    Sziasztok

Tudom hogy mar 1000x kerdeztek sot mar en is szerintem de fel ev utan elovettem mehint a jatekot es van egy kis gond.
    A mapokat nem tudom hasznalni es tudom hogy van erre egy progi ... sajna nem talalom.
    Megkoszonem ha valaki megmondana hol talalom.

elore is koszi
  • CAC
    Ne is mondd! Amikor meglátok egy vok-ot már nem is írok rá semmit. Ha valaki nem szánja rá azt a pár másodpercet, hogy megtisztelje a fórumitákat, akkor én sem szánom rá azt a pár percet, ami a válasz megírására kell.
  • bgabor
    Kivitted? És most hol van, a ház előtt?

Döbbenet egyesek milyen igénytelenül beszélnek, komolyan, manapság mindenki a győzikesóból lesi el a kommunikációs fogásokat?
  • bgabor
    Nem értem. Még anno az 1.7-es es patchnél se váltott azonnal ablakot az MG gunner. Mit csinálnak ezek ott a THQ-nál?
  • onek
    olvass vissza már sok helyen leirák de asszem a 2481-es hsz-nál van!
  • Slayerss
    Nekem még a régebe Coh-al lenne gondom..:S kivittem simán meg minden és amikor rámentem h multy azt irta h kell nem tom meik patch le is töltöttem fel raktam és ne tok játszani a játékal:S:Skérlek segitsetek!!!!!!
  • NeBby
    *flak jóval messzebbre lő mint AT , az tuti.
    *Ez vicces , mert offical fórumon meg azért nyavajognak ,hogy még erősebbek legyenek a rangerek :)
  • CAC
    Nem KCH-t kell gyártani gyalogság címszó alatt. :D
    Én egyébként nem vettem észre ilyet, viszont az exp AI-nál tuti durvítottak az egységeken.
  • Gauge
    Hát ez a ToV nem kicsit lett elbaszva gép elleni játékokban:

*AT messzebre lő, mint Flak???
    *Gyalogosok alig akarnak hullani, főleg a rangersek

...
  • NeBby
    ToV hamachi szobák ( sok aktív player , ált 3v3 ) :

COHTOV /jelszó nincs/
    COHTOV2 /jelszó nincs , arra az esetre ha a COHTOV szobába nem férnél be/

2.502 es patchel toljuk.
  • CAC
    Ez nagyon is jó változtatás volt, a baj csak az, hogy kb fél tucat súlyos bug-ot még simán kijavíthattak volna.
    Kicsit kapkodósra sikerült az a 2.3 feletti peccskorszak.
  • robotnyk
    azért kicsit durva volt, hogy instant ablakot váltott. én azt nem értem, mi a pékért javítgatják a worldbuildert, mikor nem is lehet a custom mapokat használni 2.500 óta...
  • Zsoltika 007
    Hát elég béna húzás volt. Szerintem az mg így is tökéletes volt.
  • m0tTh0w
    Kiadtak egy peccset arra, hogy az MG két másodpercel tovább vakarja a seggét a házikóban. Gratulálok THQ.
  • bajgunar
    Ennyi !!
  • uniqes
    KIRÁLY! Remélem müködni fog!
  • robotnyk
    ennyi?!
  • bajgunar
    Nesztek!!!!!!!! Itt az ÚJ patch

EN_2501_2502_Patch.exe

Fixes

- Fixed a crash that occurred while automatching in an operation automatch.

- Fixed a crash that occurred in the Worldbuilder when saving a valid map.

- Action markers work again in the Worldbuilder.

- The default map folder in the Worldbuilder works again.

Gameplay:

- There is now a delay that affects how quickly an MG will swap between windows. An MG will have to stay at a window for a short period of time ~ 2 seconds before it can move to another window.