Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
vannak patchek, de a CoH csak addig törõdik a realizmussal, amíg az nem megy a játékélmény rovására.
Vannak az alapjátékhoz patchek amik növelik a realisztikusságot,mert nagyon idétlen néha.
mike0013
Hihetetlen!
Egyik barátommal megint megjött a kedvünk egy kis CoH: OF-hoz, anno ment minden rendesen!
Most felrakjuk az OF-et, patchek nélkül nem indul el... Felrakjuk 2.201-ig, could not connect all players-szel nem enged csatlakozni egymás szerverére, 2.202-nél ugyanez... 2.301-val sem mûködik rendesen akkor is hibaüzenet! Van erre valami megoldás, anno rendesen ment minden ugyanezt csináltuk, mini-image + yasu + host fájl buherálás...
Ha valaki tud erre valamit! Nagyon köszi elõre is a választ!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sziasztok tudna nekem valaki adni a Map builderhez egy tutorialt?lehetõleg képekkel v filmel illusztrálva...nyelv mind 1!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Narxis
Arra vannak a patchek. Vagy lesznek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tényleg, ti itt nem tudtok egy esetleges CoH 3-ról? Mert ugye a 2-nek az OF számít... Mert kerestem de nem találtam semmit! Mindegy. Jó ez igy ahogy van csak adjanak végre új mapokat, egységeket, normális sebzésrendszert😊

MEKKORA TÉK!!!! 😊

Huh, elég jó modokat találtam itt. Hát nem értem, hogy a készítõknek hogy nem jut eszébe ez a Radio Operator, vagy Allied Air Commander, na meg a felcserek fõleg (Combat Medic)... Simán sokkal jobb és összetettebb lenne a játék! Meg a tankok sebézését is javíthatnák simán, mert az röhejes amikor stugot oldalról lövök és 4x oldalba kell lõnöm holott a valóságban 2 lövés elég volt neki oldalról... Meg hasonlók. De nem aggódok mert foglalkoznak a játékkal a készítõk tehát lehet hogy lesz valami újdonság az új patchben!

ja😊 mindegy. ma veszem meg az Opposing Fronts-t ugy tûnik, vagy majd holnap mert most nem engedi STEAMen :-( De lehet hogy külön STEAMen kivül rakom fel... Havernak tört verziója van és ugye a 2.301es patchel nem megy törttel...

Hmm, nem ismerõs, akkor csak véletlen volt a sok egybeesés.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

realee

cac666, a tiéd?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Azok akik STEAMen vették, de anélkül szeretnék játszani, egy kis leírás tõlem:
1.a: Ha csak a Company of Heroes-t vetted meg, akkor: Letöltöd netrõl a Company of Heroes-t, nem crackeled, semmi. Letöltesz egy mini-imaget innen.
2.a: Nos, account készítésnél serial-t kér, aminek te ugye hiányában vagy. Nagyon egyszerû a megoldás! START MENÜ>FUTTATÁS>BEÍROD: REGEDIT>ENTER. Bejön a Registry ablak. HKEY_LOCALMACHINE>SOFTWARE>THQ>Company of Heroes könyvtárra rákattolsz 1x, és ott lesz hogy ProductKey. Azt szépen leirod egy papírra, vagy lemented egy TXT Fileba.

1.b:Ha te megvetted a CoHot és a CoH😮F-et, akkor ugyanez a procedúra, csak nem CoHot hanem CoH😮F-et töltesz le. Felpatchelheted ha akarod meg minden, ha ez megvan ugyanazt megcsinálod mint a másiknál. Mivel a régi accountoddal be tudsz lépni, belépsz, és megadod az alap CoH kulcsát. Ha kell az OF CD Kulcsa is, azt ugyanott megtalálod. Remélem sokaknak segítettem!

aham. 2 brit volt 2us, és 4 expert comp. ellen... mi a neved Relic Onlinen? (tehát ingame)

Hát ez télleg durva, mert abban a partyban én is benne voltam. 😊))))))))
2 brit+2 us volt, 4 em-mel szemben nem?

ja közben megtaláltam köszi minden segitséget! igaz Sima CoH van még csak meg, de az már 1 éve STEAMen, de most játszottam elõször online. Nagyon nagyon durva cucc volt 😊 4szövetséges (playerek) expert computer ellen... (4v4) hát nagyon ütött ahogy a társam britekkel elõrevitte az egész frontvonalat és nagy irtás ment... de tetszett nekem 😊))

A játék validálása egyrészt a registryben, másrészt a my games könyvtárban tárolt profil alapján történik meg. Gondolom steam-en keresztül is így van ez. Serial mindenképp van. Az account/edit account details-en belül tudod megnézni, hogy éppen mit használsz.

ezaz, hogy STEAMnél nem vágom honnan tudom "kiszedni" a serialt. Talán regeditben? DE STEAMen elvileg magától patchel, bár nem tudom.

OF-et telepítesz? Az OF-et nem kell telepíteni, ha a COH már fent van, hisz ha normálisan peccselsz 2.0 fölött már 'benne van az OF a COH'-ban. Amint beírod az OF serialját erérhetõvé válnak a kampányai és a frakciói.

oké ty, de amikor OF-et telepítek akkor mindig kéri ugye hogy uninstalláljam a CoHot. Akkor úgy gondoltad, hogy OFnél a CoHot nem? 😊

Jobbra fent az account menü alatt tudod, az add products ponttal hozzáadni az OF-et.

Egyébként olyankor ha megvettem a CoH-ot STEAMen, de most meg szeretném venni az OF-et, akkor most hogyan tudom aktiválni OF-ben a CoH részét? Hol lehet megnézni a CD keyt? vagy STEAM accountnál tudja hogy ott van rajta és akkor nem kell irogatni semmit?

Akit érdekel a NIS használata, annak itt van röviden tömören a "lehetõségek": Wiki Tutorial

Video
Ez a World Builderben levõ movieditor nagyon nagy cucc! Asszem elõveszem a CoHot és megpróbálok gyártani fincsi kis Elit Alakulatos moviekat CoH-ban😊

Én csak a drophack nevû jelenséget ismerem, mint cheat megoldást, illetve a már említett rekettyevetõs szamarakat. 😊

Heuro
Bár segíteni nem tudok, de kapcsolódik a mondanivalóm.
Éppen a hálózati játékokról beszélgettünk a minap.
Megegyeztünk, hogy akkor lesz hálózati játék, ha valamelyikünk saját! szerverrel (fizikálisan)fog ehhez rendelkezni.
Így egyhamar nem lesz hálózati játék :-)

Történt ez azért, mert néha/sûrûn feltûnik egy szuperhõs, aki mindenkit megöl, mindíg tele van pontokkal és éppen abban maradok alul, amiben pedig én is jó vagyok.
Nem a CoH, azt már nem is próbáltam NET-en.
Nem kiáltok cheatert, de maradok a majdani, saját szervernél.
:-)

hali mindenki! az a kérdésem lenne, hogy lehet megveszem steamen az OF-et mert az alapot már megvettem STEAMen. az alappal nem játszottam multiban mert utána jött ki a gigás patch és nem volt kedvem patcheket töltögetni, meg gondoltam csak felesleges idõpazarlás lenne csiter ellen játszani. ebbõl kifolyólag, egyáltalán vannak itt cheaterek???

Heuro
Gondosabb pályakészítõ felhívja erre a figyelmet úgy, hogy sást, kákát meg nádat tesz a gázlóknál a vízbe.
Az én pályámnál ahol víz van, ott tuti nem megy át híd nélkül :-)

Heuro
Vannak .sga map-ek, azokat a dokumentumok/my games/coh/stb. -be kell/lehet rakni és nem kell -dev.
De ezt is írja az infoban, de a letöltési helyen mindenképp.
Sok jó map-etleszedtem már.
Olyan 60 körül ... némelyik nagy élmény :-) pozitív és negatív értelemben egyaránt.

Ha érdekel valakit, felteszem az általam készített 2 map-et valahova.
Egy lényegük van: német oldal a nyerõ, úgy vannak megcsinálva.
Mert az egész játékban nagyon el van hatalmasodva a Szövetségi fölény, így próbálom ellensúlyozni :-)

Igen. Jobb egér a gém ikonján, tulajdonságok, aztán az elérési útvonal mögé beírod, hogy -dev.

uniqes:
Mert úgy van megcsinálva a pálya, hogy a vízmélység még áthatolható legyen (gázlók).

köszi a segítséget!

oké köszi....én még nem töltöttem le pályákat azért kérdeztem...
a "-dev"kapcsoló mit jelent? a játék parancsikonját megnyitom és a bla..bla bla.exe után beírom?

Hali!
Miért van az, hogy ha lerombolom a hidakat akkor is átgyalogol a víz alatt az ellen??? Pedig 6000 mély...
Be kell másolni õket a játék könyvtára alatti WW2/Data/Scenarios/MP könyvtárba, majd -dev kapcsolóval indítani a gémet.
Egyébként eddig minden általam letöltött map readme-jében bent volt ez.

sziasztok..légyszi írja le nekem valaki hogy lehet Skirmish módba mappokat berakni!elõre is köszi szépen!

Jaja, nagyon jópofák. Mi több, van egy klán, akik állandóan ezzel nyomják. Szegényeket persze mindig bemószerolják a relicnél cheat miatt. 😄

A wm-es fejlõdési rendszert szerintem azért csinálták ilyenre, hogy más legyen, mint az amcsi...aztán kiadták az OF-et, és közben rájöttek, hogy nincs több ötletük csak a harc alapú xp szerzés. 😊

Heuro
Azokon a rakétás szamarakon el vagyok ámulva ...
Ja, azok a NHCOF MOD-ban vannak.
És még azt is megoldották valahogy, hogy idõnként tényleg megmakacsolják magukat.
Vagy csak bug?
:-))

Heuro
Érdekes és reálisabb is.
Harc közben fejlõdik a katona, nem attól, hány pénz van a kasszában :-)

Azt tudom, hogy a WM ott fejleszt veterancy-t, csak érdekes lett volna, ha a wm egységek úgy fejlõdtek volna, mint a PE (defend, attack).

Heuro
Hogy néha milyen könnyû gép ellen játszani ... csak erõlteti az áttörést, ahol beton védelmem van :-)
KÉP

Heuro
A wermachtos pioneerssel legyártasz egy Kampfkraft Centre-t, ott tudod a "veteránságot megvenni".
Aztán legyártasz egy Wermacht Quarters-t, ott meg a Phase cuccokat tudod fejleszteni.
Képek ITT

Landstalker
Szisztok! Olyan gondom lenne hogy multizni akarunk a COHOF-el, es sajnos megvan crackolva a játék. Valaki eltudná küldeni nekem az eredeti exet, és az rs.dll nevû fájlt? Mert ezek lettek felülírva.

[email protected]

Köszi, ez nagyon hasznos galéria volt! Megadja a térképgyártás alapját.
Az Ewiger Krieg MOD esetén a PE játékos által irányított WM egységeknél, hogy mûködik a veterancy? Hisz ez frakció és nem egység függvénye szerintem.

Heuro
Jó pár pályaszerkesztõt kipróbáltam már több-kevesebb sikerrel, de ennek a szerkesztõjével öröm dolgozni.
Feltettem néhány képet az alapokról IDE.
Szöveget nem írtam, a képek magukért beszélnek.

Heuro
A MOD-okról.
Az Ewiger Krieg MOD igen jól sikerült.
Ha a Panzer Elite-t választod, akkor a Logistik Kompanie felépítése után tudsz Pioneers-t "gyártani", így fel tudod építeni a teljes Wermacht és Panzer Elite gyárakat.
És a MOD mûködik a single playernél is, éppen most kezdtem újrajátszani, mert így egész érdekes lett.
Sõt.
Az általam készített MAP-ben is tökéletesen mûködik.
Csak ajánlani tudom.

NET-en még nem próbáltam.

Heuro
ebps->gameplay->starting_position
Itt kell beállítani a résztvevõk HQ-it.

Aki aktivan jatszik, pls irja le a jatekbeli nevet, hogy fel tudjam venni. Igaz nem reg szereztem be, es meg a single player-t nyomom, de majd eljon az online jatek ideje is.
Vagy lehet egyszerubb ha en irom be a nevem, es aki akar felvesz: d3xst3r

hoy ehh

4v4 a legnagyobb pálya, tehát max 8-an lehet játszani.

Prince23
Még rts-ben me multiztam. Mennyi a max fõ-limit? 4-8? mer ugyebár 16 meg 32 nem lehet...az fpsben van...