8857
-
Stanly92 #4201 egy mondat is... mikre képes... akkor ezek szerint tőled is elnézést kérek... csak érveket mondtam zedére hogy az enyém nem a "warezos" de aztán össze vissza kevertzem mindent kugyultam bocs all ne bántsatok >D -
Six006 #4200 zede és én általam készített oldal nem a hamchis tört szarral foglalkozik, hanem a companyval! nem kéne más munkáját leszólni! Mellesleg akkor szólj ha megvan neked stanly92 a company eredetibe, mivel én úgy tudom nincs! mellesleg azért készítettem az oldalt, hogy a forumban lévő kérdésekre válaszokat adjak!
Az egy dolog hohy hamachin nyomjuk, de attol még lehet akár kinek eredeti, mi csak egy kis normális közöséget akarunk kialakítani!
Ja és ez távol áll a wareztol "semmi olyan nincs a weboldalaon hogy töltsd le sőt még link sincs rá", mivel reklámozom a tales of valot, hogy vegyék meg! -
#4199 Háát elmented a replayt!
Majd visszanézed. S ha feltünöen gyorsan épit, nincs köd a pályán, stb...
Szépen elküldöd a Relic-enk a Replyat! 512kb! Kb. Azok majd kielemzik, és BAN-olják a csalót! Kb ennyit.
Ha meg nem csalt, végignézed többször is a replay-t, kielemzed, TE mit szúrtál el, azt tanulsz az esetből. Hogy legközelebb ne tudjon leRush-olni. Pl
Így már én is jártam, nem egyszer. Próbálj meg havert találni, akivel multiba nyomod, és hang-al is tartjátok a kapcsolatot. Nem csak a game-en keresztül. Így meg tudjátok beszélni, ki mien doctrinát választ, ki mien egységre áll rá. Stb.. Érdekesebb, izgalmasabb a játék.
Sok sikert!!!!
Én már várom a közösségi fórumot!!! (igyekezzetek)
Csipesz -
CAC #4198 Ha szingliben tényleg megvan a 3 expAI, akkor tényleg te vagy az isten. Nem akarsz feltenni róla egy replayt, mert kissé nehezen hihető. :)
Stanly92:
Na ez így korrekt. Manapság ritkán ismerik be az emberek a tévedésüket. -
Stanly92 #4197 hm elnézést kérek akkor barátom ha megbocsáltasz... de valóban engem is... összezavart a 2 dolog.. :)
bocs mégeccer :) -
madmanic #4196 megint segítség kellene..
főleg taktikai..
megy a multi alig van pár egységem, utászok az ellen meg lerohan egy pillanat alatt ezer egységgel tankokkal!! tüzérséggel...
a rangtól függ h milyen egységekkel kezdek?
illetve mit célszerű csinálni az elején... amcsi oldalon?
singleben azt hittem én vok az isten, 3 expert ellen simán nyerek..
be kell látnom h láma vok.. -
Glory81 #4195 HI all!Stanly 92 felvettelek msn-re szerkesztés céljából vagy vmilyen feladatra.Épp a company of heroes-hoz csinálunk egy modot ami félkész állapotban van jelenleg majd arrol is beszámolunk.
:)Üdv -
CAC #4194 Egyetértek Tiensin-nel. Volt is erről egy vitám a Hungarian Titans fórumon. Szerintem is ingyen kellett volna azon usereknek kapni a ToV-ot, akik mindkét játékkal (CoH+OF) rendelkeznek. -
Tiensin #4193 Ez nem kifogás arra, hogy egy olyan kiegért, amit más kiadók DLC-ként adnak ki, van pofájuk ennyi pénzt elkérni. Az egész tov-ot bármelyik modder összedobja egyedül. Igenis kijár nekik a warez. A WoW, meg úgy általában véve a Blizzard azért sikeres, mert nálunk nagybetűvel írják a balance meg a játékélmény szavakat. Grafikailag játékaik messze lemaradtak a koncurenciától amióta világ a világ..mégis többet adnak el belőlük mint bárki más. Ráadásul odafigyelnek a feedbackre és még 10 éves játékaikhoz is képesek patcheket kiadni, sőt plusz contentet is(lsd dio2 über tristram). A community már annak is örülne, ha a nat negotitation bugot megoldanák..a balanceról nem is beszélve. -
oroberto #4192 Nem értek egyet veled ez jóval összetettebb dolog annál hogy a "Relic már egész jól megszedte magát" Egyáltalán nem jár ki nekik a warez ugyanis ez oda vezethet hogy nem lesz többé Relic stb Nehogy azt hidd hogy ők jól állnak itt van erre a Tales of Valor muszáj volt valamivel pénzt csinálniuk. Tudom hogy nem sok munka van benne de valószínű hogy lehúzhatnák a redőnyt ha csak a DOW II bevételeire biznák magukat még a EA mint kiadó is veszteséges volt. Egyedül szerintem a World of Warcraft aki nyereséges tudott most is maradni. -
Tiensin #4191 Egyetértek orobertóval! Stanly te meg figyelj oda, hogy ki mire válaszolt:D Habár bevallom hősiesen, hogy engem is megkavart egy picit a két, egymás után következő postja orobertonak:D
Örülök, hogy lesz egy ilyen magyar site szóval hajrá:) A hamachis site meg egy dolog..ha az emberek igénylik hát legyen az is. Szerintem a relic már egész jól megszedte magát a cohból:D A ToV után meg ki is jár nekik ,hogy mindenki warezolja a játékaikat.. -
oroberto #4190 Bocsi Zede weblapjára írtam a hozzászolásaimat csak te benézted a legelsőt az nem neked ment ahogy Cac mondja utánna meg én kicsit megkeveredtem a nevekkel. A http://coh-game.info/ semmi bajom sőt örülök neki ellenben a Zede által postolt oldallal.
-
CAC #4189 Hát barátom szerintem meg te értelmezed rosszul a dolgokat. Ha megnézed oroberto zedének írt, nem neked.
Azt hiszem a lehülyézés miatt tán járna neki egy bocsánatkérés. ;) -
Stanly92 #4188 a-a látom barátom rosszúl értelmezted a dolgokat...
ez az oldal http://www.albateam.weboldala.net/ foglalkozik a hamchis tört szarral... ami NEM az én oldalam
a coh-game.info oldalon nem lehet letölteni a játékot se hamachin játszani se mivel ilyenféle oldal/topic NINCS és nem is lesz mivel ez az oldal nem warez itt az játszik akinek eredeti... ennyi :) -
oroberto #4187 Mennek tönkre a cégek mert a jó játékokat sem hajlandók megvenni az emberek pl multi miatt hanem tört verzióval tolják és ez az oldal is erre buzditt gyere velunk így kell feltörni a játékot itt a super hamatchi és már játszhatunk is, minek megvenni na ezért Warez szagú az oldal. -
Stanly92 #4186 ennek örülni kell nem leszólni... -
Stanly92 #4185 warez? hülye vagy? :D? nincs az oldalon illegális dolog... tehát innentől fogva.... helyedbe nagyon elnémulnék.. inkább örülj hogy van aki foglalkozik is vele.. -
oroberto #4184 Van profi nemzetközi is gamereplays.org-on -
oroberto #4183 Szép és jó lenne csak egy baj van hogy WAREZ -
Stanly92 #4182 Szombati nap folyamán fog megnyílni a COH Magyar közösségi oldal...
Oldalunk: http://coh-game.info/
Egy új opcióval bővült az oldal.. ez nem más mint a videoportál ahova minden mennyiségben coh videók és replayek lesznek berakva :P
Találkozunk pénteken!!! -
zede #4181 Minek hamár van 1 befutott?:) -
Stanly92 #4180 Készül a magyar COH közösségi oldal!!!!
Hamarosan átadásra kerül.... az oldalnak saját domainje van és profi webszerveren van elhelyezve!!
Jelenleg leírásokat írunk, töltögetünk... és miegymás... minden fent lesz ami csak egy közösségi oldalhoz kell :P
Moderátorokat & szerkesztőket & fordítókat keresünk!!!!
érd: msn: [email protected]
További beszélgetéseket ha akarjátok.. akkor folytassátok itt... és csatlakozzatok ti is :)
Jelenleg az oldal le van zárva... mivel fejlesztjük... de addig is... csak kukkantsatok rá... :)
http://coh-game.info/ -
zede #4179 :D -
CAC #4178 Nem akartok véletlenül egy antiToV oldalt csinálni, oda szívesen csatlakoznék. -
zede #4177 Tales Of Valor nemhivatalos oldala minden egy helyen ami kell -
zede #4176 Tales Of Valor nemhivatalos oldala -
zede #4175 Üdv mindenkinek,mivel megjelent e- kedves játék ugy gondoltunk inditunk Ilyen forumot.Aki szeretne hamachin keresztűl játszani egy jó társasággal az látogassa meg a www.albateam.weboldala.net weboldalt! Mindent megtaláltok ami ahhoz kell,köztük új mappok és a patch-ek mind 1 helyen hogy a Tales of Valorral játszhass..Akár velünk is
-
CAC #4174 :))
Örülök, hogy tetszik! -
smusher #4173 "...amit írtam már nem egyszer: replayt vagy meg sem történt. "
Annyira igaz, hógy én már nem csak a CoH kapcsán mondogatom -
CAC #4172 :). Így van. -
Tiensin #4171 Illetve lehet,hogy megtörtént csak akkor azt is feltételezhetjük ,hogy önhibából történt a bukta:) -
CAC #4170 Szívesen! Ez még tán segít: http://cohpatch.relic.com/ -
CAC #4169 Valamilyen szinten egyetértek. Tényleg fejetlenség van már a 2.3 óta. Nekem a nagyobb bajom, hogy rengeteg bug előjött.
A leírt harcról meg annyit, amit írtam már nem egyszer: replayt vagy meg sem történt. -
madmanic #4168 köszönöm szépen! -
CAC #4167 Szia!
Most valami 2.5.3 körül van tán a verziószám. Sajna nincs összesített peccs, így egyesével kell felraknod. A másik megoldás, hogy a hémet indítva automatikusan letöltöd a hibajavításokat. Sajna van egy 1.4 gigás, ezt mindenképp javaslom fájlként leszedni. -
Tiensin #4166 Ranger az sux még mindig:D pezsgőt lehet bontani ha talál bazookával:D A T17-el kezdeni kell valamit viszont, mert übertápos..főleg a büdös stunja. A wm t3 meg teljesen használható. infantry ellen 2 puma összefogva simán jó, m8 ellen meg upgun, at-k meg ilyenek ellen 1 nebel.
Az engineer vs pio meg még mindig ugyanolyan helyzetfüggő. Még 1v1ben is ki lehet jönni pioval győztesen. Gyakorolni kell és kész:) -
#4165 Hát sztem, meg kurvaerősek lettek a Ranger-ek!!! Meg az egész amcsi oldal. A Wermacht meg batárgyenge, vagyis a tankok. Amig Elit nem lesz belölle. De még ugy is lehet öket aprítani pár szaros Sherman tankal. A Flak88, meg egy nagy O-át nem ér! Csak a helyet foglalja, és sokba kerül. Azt kilövik, mint a huzat. Ö meg egy tankot alig intéz el.
Nah meg ez a rohadt elörerush-olok, 8 egység Enginer-el, azt leszednek 3 egység MG-st, mintha ott se lettek volna. Meg a 2 amcsi Enginer, lazán kinyírja a 3 Wermacht-os Enginert!!! AT-t meg nem tudod javítani, sehogy se!!!! A Brit Staghound Armoured Car -t, meg vagy 4-5 Bazooka -val se tudod leszedni! Elképesztő mekkora egy szar lett márez a Game.
Egyre jobban elszarják ezzel a rengetek Patch-eléssel!
Nem elég, h egy nagy semmit adnak a legújabb résszel.
De még tölts is le, vagy 2Gb-nyi Patch-et, miutánn feltelepítetted.
És akkor szembesülsz azzal, h lerushol-ja a térfeledet, 4 adag enginer-el, mikor még semmid sincs. Azt, mire kimászik a gyárból egy MG-s, már megjelenik nálla a Tank, aztán próbálhatod gyorsan építeni a TankDepot-ot, de nincs elég üzemanyagod, h kifingjon egy StugIV-eset PL, addigra jönnek a 2-3 adag Ranger-ek, Bazooka-val, és kb 5 perc-es Game volt, és kaptál egy Zakót!!!
Mindenesetre, én csak Gratulálni tudok a Relic-nek, ezekhez a fennséges Patch-ekhez. A 2.301 ig még nagyon jól el voltak találva a sebzési arányok. Igaz néhány dolog, kicsit túl sokba került, és nem volt akkora hatóereje, mint amennyit kóstált. De vissza voltak fogva dolgok. Most meg aránytalan sebzés, nevetséges összegekért.
ÁÁhh mind 1. Mgánvélemény.
Csipesz! -
madmanic #4164 hi!
segítsetek pliz!
Kipróbálnám multiban a coh t ( alap game kieg nélkül )
A kérdés, én a 2.2.0.2 s patchet találtam utolsónak, ez tartalmazza az előzőeket is, vagy valamennyi patchet fel kell telepítgetni, ( 8 van asszem ) ?
Illetve valami szerverkeresővel lehet csatlakozni online pl xfire vagy másképp?
Danke zér! -
CAC #4163 A rangerek most ott lettek megfogva, hogy nagyon megemelték a fenttartási költségeiket. 2-nél több egységet nemigen érdemes tartani, mert efölött nagyon visszafogja az mp hozamot.
Szerintem a gr.org-on nézz körbe game ballance javaslatok ügyében. -
bgabor #4162 Amúgy elképesztő, hogy a sokévnyi folyamatos patchelgetéssel mennyi mindent tettek tönkre a fejlesztők. Konkrétan az 1.7-es verzióval tudom hasonlítani a TOV-ot, mert nem eredetiben van meg.
A 20mm-es fegyvereket használó egységek sebzése mintegy 60%-al lett lecsökkentve, miáltal az alap Puma, az Armored Car, a Flakvierling és a Wirbelwind sebzése nevetséges lett, totálisan tönkretéve ezeket az egységeket. Szintén gyengítve lett a 88-as(ami felháborító), és a marder pontossága is erősen le lett véve.
A másik oldalon a rangerek viszont már most nevetségesen erősek, két
MG-42 HMG team tüzében lazán rohangálnak bármiféle 'pinned' nélkül.
Sürgősen vissza kellene alakítani a dolgokat a régi formájukba.
Amúgy nem tudja valaki, hol van az a fórum ahol a változtatásokat javasolják a készítőknek?