8857
  • waible
    Mért van folyamatosan tele a Cohtov összes szobálya a hamachin??
    Annyira utálom, hogy nem játszanak de foglalják a helyet én meg nem férek föl, hogy toljam picit!!!! :(
  • CAC
    Azt írtad, hogy crackelt, szóval nem eredeti.
  • kramer01
    És ha van cd-key? Mert hát ugye a telepítéshez kellett... Vagy az nem eredeti? Lehet, hogy én vagyok a szakbarbár...
  • bajgunar
    Jah-Jah !!!
    Ha eredeti az alap game-ed, és a ToV-hoz nem eredeti serialt írsz be,
    BAN-olhatják az accountod-at! Vagy ha megpróbálsz játszani tört ToV-al, eredeti CoH alatt.
    Én nem kockáztatnék.
  • oroberto
    A Company of Heroes alapjátékkal tudsz csak játszani (US+Werhmacht)ha felpatchelted teljesen online. ToV-al nem csak ha eredeti Key-ed van ha rosszat írsz be bannolhatják az alapjátékos accountodat!
  • kramer01
    Üdv!
    Lenne egy kérdésem, a Company of Heroes alapjátékhoz regisztrált Relic Online Account-al tudok játszani multit a Tales of Valorban is? Ehhez hozzátartozik, hogy a Tales of Valor nem eredeti, nem az enyém, crackelt.
  • bajgunar
    Én csak ajánlani tudom, Quentin cimbora munkáit!
    Jelenlegi oldalunk!
    HS-Team
    Megújuló oldalunk!
    NEW HS-Team
    Kb ilyen színvonalú oldalakat! Nah meg ennél igényesebbeket kreál!!!
    Szerintem mindenképpen megérné, ha EGY közösségi Company of Heroes oldalt gyártanátok le, ami minőségi oldal lenne, minden megtalálható lenne rajta, tippek, trükkök, taktikák, adatlapok, stb....
    Nem pedig 3-4 oldal is születne egyszerre, és mindegyiken más-más tartalom lenne megtalálható.
    Az erőiteket összpontosítsátok egy igen igényes oldal látrehozására.
    Kívánom, hogy fusson fel az oldal, és a leglátogatottab CoH FUN site legyen magyarországon!!!
    Hajrá srácok!!! Sok sikert.
    "Egységben az erő!!!"
  • Stanly92
    egy pár hónapja már én is elkezdtem ezt.... vegyél fel msnre...

msn: [email protected]
  • bgabor
    Na és vajon melyikben lesz annyi bölcsesség, hogy feladja a saját oldalát a másik kedvéért?
  • oroberto
    Vedd fel a kapcsolatot [email protected] ő is ugyanilyen projecten dolgozik felesleges 2 site-ot csinálni.
  • Quent1n
    Amúgy nálam most olyan gond van pár napja, hogy rengetegszer kickelnek a játékból és számtalan automatchnél ledob a serorol, aztán vagy győzelemnek vagy vereségnek írja. A netemmel nincs gond ez 100% leteszteltem ezerszer. Valami ötlet? Vagy a Relic szar szokás szerint? Elképesztő egyébként, hogy képesek voltak ilyen szar netkódot csinálni a játéknak. Ha egy elsőjátékos csapat csinálta volna aztmondom okés de ők azért nem újoncok.
  • Quent1n
    Én már elég rég kitaláltam a cuccot csak melo mellett nincs elég időm rá sajnos. Viszont az alapokat már elkezdtem megcsinálni. Van már segítségem mert van pár cohos haver akiket rá tudok szerintem venni egy kis ötletelésre, így nem hinném, hogy nagy gond lesz az infoval való feltöltés. Ettől független mint alant megemlítettem segítő kezet szívesen veszek. :) Én mindenképpen egy minőségi oldalt szeretnék jól körbereklámozva stb, hogy egy frankó kis sziget legyen a játékosoknak. Már tavaly el akartam kezdeni de sajnos csak most jutottam el a gyakorlati fázisig.
  • CAC
    Ezért írtam anno, hogy a 'nagy' peccseket mindig mentsd le a gépedre, ne a relic downloadert használd, mert így bármikor újrapeccselhetsz töltögetés nélkül. Mi több, ha normálisan megy a gém, érdemes az egész thq könyvtárat elmenteni, mert nem kell installálgatni a gémet. Simán bekopizod a program files alá, és megy.
  • CAC
    Nagyon dicséretes, hogy mostanság ennyien szívükön viselik a CoH sorsát, de nekem kissé sok ez az 1 héten belüli 3 rajongói oldal. Sok sikert és kitartás az egyébként respektálandó igyekezethez, de csak halkan jegyezném meg, nem akartok inkább társulni?
    Ahogy néztem mindannyian szerkesztőket kerestek. Ha csak mindegyik kezdeményezés mögött 1 ember áll, akkor már 3-an vagytok, amivel már neki lehet indulni.
  • madmanic
    szerintem a játékom bugos basszus..

MINDEN játékra vereséget ír hogy rakjam bele..

nem mentettem, nem indítottam újra, nem állítottam meg és mégis loss confirmed..

járt már így valaki?

újra nem rakom az egy megás netemmel 2 nap volt
  • Quent1n
    Haliho srácok. Terveim szerint hamarosan beindítok egy CoH közösségi site-ot. Ami mindenképp tervebe van véve mint menüpontok. Egységek , taktikák, fórum (phpbb3 ill vmi normalis), recordok, galéria stb. Mindenképp egy olyan játékos adatbázist tervezek ahol mindenki bejelölheti az aktuális rangját meg egy rakat infot. Az oldallal a célom az lenne, hogy a magyarokat kicsit összerázzam, és több meccset tolhassunk egymás ellen. Inkább játszok magyarokkal mint külföldiekkel. Mindenképp szeretném normálisan kivesézni az egységeket erősségek gyengeségek "ajánlott felhasználási módok" stb. A lényeg a tartalmi részen lenne mindenképp. A domain még nincs letisztázva hogy mi lesz de hamarosan eldöntöm. A grafikai rész nagyjából készen van de még nincs véglegesítve. Félkész oldalt nem fogok felrakni de majd egy demo képet tolok vmikor. Aki úgy érzi, hogy szívesen segítene most elsősorban szöveges leírásokat várnék. Taktikákat egységleírásokat stb. Akiket érdekel a dolog: [email protected] ez az msnem
  • Tiensin
    Na a smileykat nem vettem észre:D Már megijedtem basszus^^
  • CAC
    Természetesen nem gondoltam komolyan...tudod szmájlik meg ilyenek. Igaz nem tartom kizártnak, hogy van aki így csinál magának szép statot, csak tök értelmetlen, mert élesben pillanatok alatt legyakják.
  • Stanly92
    még mindig szerkesztőket keresek a magyar coh közösségi oldalra!! bakker vki jelentkezzen már... nehéz mindent egyedül xd

• Tiensin
    Arranged team AT-ról beszélek. Ráadásul ezek tényleg jó játékosok. Top 10 mindegyik. Márpedig ott rankot már csak akkor kapsz, ha valaki táposat elversz(tehát nem olyat, akinek 0-100 a statja:). 2x is buktam már 50-60 körüli streaket, pedig az nmy nub volt. Viszont volt olyan, hogy haveromnak esett szét a nete és volt olyan, hogy nekem. Ráadásul úgy, hogy egyből széthullott az egész game.
  • CAC
    Legyen a 2 játékos neve A és B. B kreál egy fika acc-ot. Ezek után hostolnak 100 játékot, melyben A játékos 100szor megveri a semmit sem csináló B játékost. :))
    Az más kérdés kinek van erre ideje.
  • Tiensin
    Nem tudhatod, hogy mitől szakadt a játék..annyi minden miatt lehet és az egész dispute rendszer egy kalap szr. Hidd el, miután 2x buksz irgalmatlan streaket ilyenek miatt akkor rájössz, hogy kár ezzel vesződni. Főleg 2v2 és afölött gyakori. Több ember..több hibalehetőség. Ezért csodálkozom azon ,hogy emberek hogyan értek el 100 fölötti streakeket. Hogyan úszták meg végig ezt az egész dispute lófaszt.
  • oroberto
    Szintlépésnél rankedba nem mindegy hogy lvl 7-el lvl 1-et győzől le vagy lvl 9-et és szerintem a Streak is számit.
  • oroberto
    Hát látom nagyon nem vagytok képbe sebaj néha én sem értem a statot kicsit patch óta megzavarodott szerintem.
    Külön vannak a rangok külön basic külön ranked és mindig a nagyobbat mutatja tehát ha valaki lvl 2 rankedba de sokat játszott basicet attól lehet lvl 7 te a lvl 7 látod. Disputes valószínű mindkettőnek beírja mert nem tudja eldönteni mi történt aki drophackkel annak a replayet el kell küldeni emailbe a [email protected] és leírni mi történt (én már küldtem)Skirmis meg max új stratégia kipróbálására jó nem kell vele foglalkozni. Ha kilépsz, kidob egy mecsből és még mások játszanak akkor csak a mecs végén fog beírodni a statba, nem a kilépésnél.
  • madmanic
    köszi
  • CAC
    Van róla infó. Attól függ mekkora szintű volt az ellenfeled, és mekkora volt a te szinted. A különbség függvényében kapsz pontot, az élő-pontrendszer alapján.
  • bajgunar
    Jah!!
    Valami INFO lehetne arról, h mi alapján ítéli meg, mikor lépsz rangot!!!
    Láttam olyat, gyereknek amcsival, 1 / 4 volt a statja (1 győzelem, 4 vereség) és a gyerek lvl 7 -es volt!!!!
    Én meg Wehrmacht 83 / 26 lvl 8, vagy 12 / 3 lvl 3.
    Érthetetlen számomra is.
    Nah, meg ENGEM dob le Automatch -ban, kifingik a szeró, vagy mi. Erre beirja vereségnek!!! Agyhalál !!! Komolyan mondom!
    Ocsmány lett!!!!!!!!
    Meg ez a DISPUTES !!! Annak írja máár be könyörgö, aki lelövi a szervert!!!! Ne nekem!!! Nem én futamodtam meg!! Hanem a HOST.
    Azt ilyenre adsz ki ennyi pénzt!!! Felháborító!
    Grat RELIC!
  • madmanic
    és bogarászok a menüben és elszámol 3 vereséget az mi...

• CAC
    Skirmishben ha mentesz, azt automatikus vereségnek veszi (hiába győzöl a végén). Ez jó nagy baromság valóban. Nem kellett volna seminek sem számolnia.
  • madmanic
    nna fasza.. kin vagyok a menüben és dobálja fel az ablakot vagy 3x h valamilyen loss confirmed...

mindhárom más...

• madmanic
    ismét kérdések tömkelege:

rangot mikor lépek?

illetve az normális h győzelem esetén is azt írja h loss confirmed?

• CAC
    Egyébként tényleg ez van. :)
    Eddig reménykedtem, hogy dobódjon már ki az ellen, most meg ...
  • oroberto
    Azért szívás most ez mert történt hogy 2v2be visszakergettem a bázisáig az ellenfelet erre kilépett és jött egy brutál AI helyette és vesztettük a mecset. Szóval most már örülni kell ha kilép a társunk vagy kirugják :)
  • CAC
    Nekem is feltűnt, hogy izmosabbak lettek az AI egységek. Kicsit fejlődött maga az AI is, de mivel a fejlesztők úgy gondolták ennél okosabbat már úgy sem tudnak csinálni, ezért inkább kaptak egy kis tápot a gép által irányított alakulatok. Hogy ezért ne akarjon valaki eredeti játékot venni, elég vicces.
    Játsszál akkor emberek ellen vagy normál AI-vel.
  • Gauge
    Engem meg az zavar rettenetesen, hogy a gép sebződése vagy 20%, a sebzés meg 130% lett az eredetileg megszabott paraméterekhez képest. Csak egy példa némettel vagyok, rangereket meg szétszedik a 1 tigris, 2 panzer + egy légvédelmi panzer csapatot seperc alatt....

Ezt a kibaszást, és még fizettem is érte...

SOHA TÖBBET EREDETI JÁTÉKOT!!!!
  • Stanly92
    szerkesztőket ill moderátorokat keresek a coh magyar közösségi honlapra!!

• madmanic
    köszi mindenkinek!

majd igyexem lesni a többiektől
  • Six006
    semmi gond, amúgy az oldalt én készítettem, ne zedét bántsátok, bár megérdemli:D
    zede csak segít infókat gyűjteni:D
    Inkább sok sikert az oldaladhoz, remélem hasznos infók lesznek, ha kell segítség szólj!
  • Stanly92
    mellesleg most rendeltem meg.... szal meg lesz :P e addig is törtel toltam megnézni , hogy megéri e megvenni :)
  • Tiensin
    Valamit nagyon elbasztál akkor. Replayt nézd vissza és tanulj belőle. Kezdőként meglepőnek tűnhet néha ,hogy mit kap az ember,de megnyugtatlak..elég régóta játszom a játékkal és nyersanyag, manpower stb növelő cheat nincs. Fölösleges is, mivel az összes bevételnek utána tudsz számolni, ezért hamar meg lehetne vele bukni, ami automatikus bant eredményezne. No fog cheat van. Na az ellen 1.: nem lehet mit tenni 2.: csak akkor derül ki ,ha valami nagyon banálisat csinál az ellenfél.