Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosts fileba belemásolta azt a 3 cuccost ami kell. Daemon Toolsból a legújabb van fent neki, mini-imaget bemountolja, YASU-ban nyomja a CLOAKot, elinditja a játékot és Could not verify media-nál megáll neki. Mi a gond? Vki help pls mert szeretnénk hamachin játszani!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
(mivel a játék és a benne lévõ egységek a háború végérõl származnak, emiatt az észak afrikai hadszíntér eleve kiesik)
Hiszen új népeket kell belerakni, amiknek összhangban kell lenniük a már meglévõkkel. Az egyik új nép ugye vélhetõen orosz lesz, de vajon ki lesz a másik, a tengelyhatalmi? Én az olaszokra tippelnék. Valószínûtlen hogy csinálnának egy harmadik németet is. 😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
milyen új "népek" lesznek? errõl tud valaki valamit?
de a 2v2 sima ügy volt😊 nehezebbre számítottam fõleg mivel lvl 3 és lvl 6-osok voltak😊
Messzirõl kerülendõ mindkettõ. Ha láttok "no fkn annihilate" nevû szobát, abban ott leszek hostként. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
amúgy lenne kedved játszani egyet?
én most 2v2-t játszottam, velem volt egy olyan csávó, aki életében elõször játszott a játékkal:S bázisra húzta fel a tankcsapdákat, alig foglalt valamit, támadásról és védekezésrõl ne is beszéljünk, aztán kilépett, mert mennie kellett, gép semmit nem csinált helyette, csak jött a bázisomra meg nem mondom miért:S majdnem lenn volt már az egyiknek a bázisa, aztán a másik kisegítette, és szépen bedaráltak minket 7-8 tankkal, így esélyem nem volt😞
kis problemem van az opposing frontsal. szóval igy néha befagy a jácci meg ilyen olyan hibák lépnek fel, de kb 6 különbözõ patchet letöltöttem de egyik se volt jó.
Kis idõn belül (értsd: kb egymás után rögtön) visszavertünk 2 panter groupot és egy tigrist. Nekem egy árva tankom sem volt, az allym egy M26-tal jött a második menetre. Ráadásul meglepetésként ért az oldaltámadás, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy fel voltunk készülve.
Tehát nem kell ide tank...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Egyébként az AT hf tényleg nagyon jó cucc. Szemtõl szembe mondjuk az M8 felett már nemigen jó, de a thread breaker képességet használva support cuccként elsõ osztályú akár a végjátékban is.
jó, a gyalogosokhoz kell egy kis ész, egyedül szembõl darálóba küldeni felesleges.
a pershing/tigris limit elsõsorban balance kérdés, nem realizmus.