8857
  • Caparzo
    Megjött a Tales of Valor. Meglehet rendelni itt: Tales of Valor RENDELÉS [#wave
  • Tiensin
    Ott van a churchil után a pont. Csak utána lusta volt nagybetűvel kezdeni a mondatot:) De értelmezem neked a lényeget: Akkora nyomást kell gyakorolni a britre, hogy kényszerből válasszon RE-t. Onnantól kezdve meg már könny dolga van az embernek.
  • CAC
    Bizony az én koromban már nemigen okosodik az ember. De hát minek is, amikor itt vannak az olyan ifjú titánok mint te, akik szmájlik nélkül belehánynak valamit a közösbe, majd viccre hivatkozva frappánskodnak még egy kört. Metakommunikálj már, ha poénkodni akarsz.
  • bgabor
    Churchillel briteket megverni? Te miről beszélsz? Engem aztán nem érdekel, hogy beszólogatsz itt mindenkinek, mert a hozzád hasonló emberek érdektelenek, de legalább fogalmazni tanulj meg, mert így még az se derül ki, mit is akartál mondani. Na nem mintha ez akkora baj lenne.
  • formatuq
    en pedig imadom, mikor pl Tiensin-nel akkora nyomast merunk a fereg brit-re, hogy mast nem tud, churchil. a leg egyszerubb megverni vele a brittet.
  • formatuq
    sajnos, te meg mindig nem lettel okosabb, es a viccet se szereted/erted
  • oroberto
    Igaz! 1. Az elején nem hagyod hogy felépítsék. 2. 2db Pak vagy PIO hamar szétszedi.
  • CAC
    A pakokat sajna szétkapják a mortar pitek.
  • oroberto
    Én most Britek ellen a 2 Pak stratégiát használom Werhmachtal már a játék elejétől nem ad sok esélyt nekik és sokszor bejön. Megvettem a DOW II ezért most egy kicsit azzal ismerkedem. De Britekkel én 90% empla nélkül játszok most jelenleg nem sok értelme van építeni mert nem nagyon lövöldöznek az ellenségre.
  • CAC
    Ti egyébként összevesztetek vagy mi ez a fenenagy spanolás? Régen nem fújtatok egymásra emlékeim szerint.
  • Tiensin
    Mármint a homo formatuq-ra ("khm mydickisout") értettem:)
  • Tiensin
    Nnna...már reméltem, hogy nem találsz ide vissza^^
  • CAC
    Inkább a sebzése volt brutál.
  • bekefi7
    "Csak én értékelem úgy, vagy szerintetek is sokat gyengítettek a Flak 88-ason?"
    Nem, szerintem is lehúzták. Mondjuk én örülök neki, mert volt olyan h 3-szor rálőttem 25 fontossal és azt leszámítva h meghalt a kezelő személyzet, meg sem karcolta.
  • bgabor
    Szerintem egyértelműen a tank buster doktrína a legjobb a PE-nél, a PG+IHT+Hetzer kombót szinte lehetetlen megállítani.

Csak én értékelem úgy, vagy szerintetek is sokat gyengítettek a Flak 88-ason?
  • CAC
    WM-nél 2-3 stuka. Egyesek 2db veteződött, másik inkább 3db mezeire esküsznek. Ezen felül a blitz doktrína ajánlott. Láthatatlan, panzershrekes stormokkal uzsgyi az empla holtterébe, és mehet az áldás. Ha először kikapod az AT-ket, jöhetnek be a Stuhok.
    Fontos még brit player esetén a motorbicikli is. Gyorsan felderíti hova települt be az ellen, és az emplák építése alatt remekel bontja a cuccost. Tulajdonképpen 2 motor esetén nem lehet felhúzni semmit. :)
    A kezdeti időszakban flamer piok is jól jöhetnek. Ha már van 1-2 mg nest, akkor bele kell őket pakolni egy halftrackba, és a tűzvonal mögé vinni őket.
    PE-nél antitank gránát minden mennyiségben. A leggyilkosabb emplabontó alkalmatosság. 2-3 db, és szevasz.
    Doktrinát tekintve tán a Scorched Earth a legjobb a hummel miatt. Esetleg Tank buster a dupla ps miatt, ha arra mész rá.
  • WOLF3x6
    Latom te mar nem vagy kezdo, egy rendesen beepitett "simcity"-t te hogyan pusztitanal el?
  • madmanic
    azért mondtam h nincs az alapban.. nekem csak az van sajnos

• bgabor
    Egyértelműen a Royal Engeenerseset, amivel a churchillt lehet behozni.
    Szegény briteknek nagyon alávágtak a TOV-ban, gyakorlatilag használhatatlanok, a lényegüket, a felhúzható emplacementeket legyengítették.(a Bofors gépágyú valami 40%-al kevesebbet sebez,a 17 es nem lő amikor kellene,stb)
    Viszont az első tíz percben behozott churchillel(ami ugyebár nehéztank) tudnak nehéz perceket okozni az ellenségeknek.
    Lehet hogy csak nem játszom eleget a britekkel, és ezért látom őket harmatgyengének, de a gépi britet bármikor megeszem reggelire a Wehrmachtal vagy a Panzer Elite-el. Ez utóbbival bőven húsz perc alatt végzek vele, a Panzer Grenadier+Infantry Halftrack+Hetzer kombóval.
  • bekefi7
    Lenne egy kérdésem: Ti melyik brit doktrínát tartjátok a legjobbnak?
    Én régebben mindig RCS-al játszottam, de ha sokáig elhúzódott a játék és az ellen már rengeteg AT infantry-val, meg tankkal jött akkor már nem igazán vettem hasznát. Most RCAS-al tolom, egész jól megy ezzel, de azért a kommandósok hiányoznak.
  • CAC
    Ennyi erővel te meg hülye.
    Tiensinnek igaza volt, hogy lehet a briteket másképp is használni. Pont, hogy az a nub, aki építgeti a simcityket, beveszi magát a közepére, aztán ha pár kezdő felőrlődik a védelmén azt hisze mekkora egy pro gamer.
    Mondjuk ettől függetlenül nem állapot, hogy csesznek működni az emplák.

madmanic:
    "...a bázisom közepén beássa a tankokat -ez nincs az alapban-..."
    Ez a brit engi doktrína egy speckója. Az OF óta van.
  • madmanic
    annyit számít hogy szívni fogsz mnt én

most német oldalon gíakorlom, még csak most tanulom mi mire való, de online tök esélytelen vagyok, beásom magam tankcsapdák aknák a bevezető utakon, ágyúkkal, nebelwerferek hátul, és megjön az ellen 3 tankkal, átgázol mindenen, a bázisom közepén beássa a tankokat -ez nincs az alapban- és vidáman szétlövöldözi a bázist, miközben valami önjáró löveg szintén rendkívül boldogan a map közepéről atombombákkal fedezi...

Szal sokat számítanak az új egységek
  • formatuq
    te meg nub vagy
  • formatuq
    ahhahahahh
    probald meg azt az izet, azt a KhC-t te is, lehet akkor jobb kedved lenne. Jah, jatszal axis-t!
  • CoH
    Sorry a sok postert.

A listából csak ez a kettő kell. Utána még lesz pár... most akkor a 2101es utani patcehek is kellenek?
  • CoH
    vagyis kettőt
  • CoH
    CAC: már mindegy! Lejött mind :D :D De csak akkor ezt a hármat rakjam fel?
  • CAC
    Nem vettél fel friendsbe mester, én meg nem ismerem a RO profilodat. :)
  • marlo85
    Köszi a linket, sikerült letölteni, de az én pályám így se működik. A letöltöttek meg persze működnek. Ki is írja a COH launcher, hogy INVAILD MAP SGA. Gondolom akkor rossz lehet a pálya amit csináltam. Nem tudom mit rontottam el, csináltam két HQ-t, két entry pointot, munition, fuel, manpowerpointokat ahogy a tutorialban írta.
  • PaintKiller
    A cohlaunchert megtalálod itt:
    http://www.mediafire.com/?h2cyizztxwu
    vagy itt:
    http://files.filefront.com/CoHLauncherzip/;9956854;/fileinfo.html

Remélem valamelyik működik a kettő közül :)
  • marlo85
    Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy az általam készített costum mapokat nem látja a játék, miközben a netről letöltötteket igen. Végignéztem a youtube-on egy worldbuilder tutorialt, aszerint építettem egy kis egyszerű pályát próbaképp, de sajnos nem nem látja a játék pedig bemásoltam már mindenhova az SGA-t. Olvastam, hogy próbálkozzak a COH launcherrel, de azt sehol se tudom letölteni már, legalábbis én nem találtam. Tudna valaki segíteni? TOV 2.500 patchem van. Tudna valaki segíteni?
  • CAC
    Ne szedd le mindet! 1-->1.4, 1.4-->2101
    A listából csak ez a kettő kell. Utána még lesz pár, nemtom miért nem tudnak azokból is összevont patchet csinálni?
  • CoH
    Úú de hülye vagyok! :D thx
  • madmanic
  • CoH
    Ismét én! korábban linkelte valaki hogy honnan lehet leszedni a patchet!
    English -
    Company of Heroes 1.00 - 1.40.torrent
    Company of Heroes 1.20 - 1.40.torrent
    Company of Heroes 1.30 - 1.40.torrent
    Company of Heroes 1.40 - 2.101.torrent
    Company of Heroes 1.50 - 1.51.torrent
    Company of Heroes 1.51 - 1.60.torrent
    Company of Heroes 1.60 - 1.61.torrent
    Company of Heroes 1.61 - 1.70.torrent
    Company of Heroes 1.70 - 1.71.torrent
    Company of Heroes 1.71 - 2.101.torrent

Akkor ezt összes cuccot szedjem le majd szépen sorban telepítsem fel? Amúgy nekem a sima alapverzió van ha ez számít is valamit!

Előre is köszönöm!
  • McKalton
    level 6ig mentem fel minden kasztal, habár azóta volt egy két elvesztett csata, illetve most újraosztották a rangokat ha jól látom
  • CAC
    A most használt profilom XXfreshmeatXX. Ma este csapatunk. :)
    Hanyadik szintű voltál rankedban anno?
  • McKalton
    Ja még valami erről hallottatok már?
    Company of Heroes Anthology
    Magyarhonról is beszerezhető. És ha jól látom a cdgalaxisban is az előjegyzések alatt ott a Tales of Valor
  • McKalton
    Sziasztok!

újra elővettem régi kedvenc programomat a COH-OF-ot és sikeresen beszereztem az új részt is.
    1-2 emberrel játszottam még régebben itt a fórumról, az lenne a kérdésem, hogy szívesen bővíteném eme közösséget szerény személyemmel. Lehet e csatlakozni klánhoz, csapathoz vagy esti összeröffenésekre. Várnék megkeresést akár friends neveket is.
    Ui.: Eredeti gémmel nyomom, hamachis dolog nem érdekel.
  • kramer01
    A semmiben elakadás nekem is megvolt. Megáll a hídon a Panther és lövi a vele szemben lévő MG-emlpacementet, az nem lő vissza, sőt a mellette lévő 17-es sem. 25-össel kell szétszednem. Ott marad a hídon a roncsa. Szét akarom lőni a 17-essel, mondom neki, lőjj arra a pontra. Nem lő. Hozok egy armored cart, az lő. Szét is lövi, de utána sem tud átkelni a hídon...
    Az oké, hogy vannak a briteknek egész használható egységeik, de az Opposing Fronts megjelenése kapcsán az egész kompozíció az volt, hogy a britek védekeznek, a Panzer Elite támad. Természetesen a britek is vehetnek fel támadó stílust, de hogy a védelmet így elcseszték. Indul ott a dolog, hogy a britek nem valami gyorsak, a Wehrmacht simán lerussolja őket. Ez ellen pl. egy Mg, meg egy 17-es jó ellenszer... lett volna... így viszont nem tudnak tankelhárítani. A Piat vagy talál vagy nem, mire ki tudnál hozni egy Firefly-t, addigra már a Wehrmacht legalább két Pantherrel vadászik, mert a Pioneerek sokkal több nyersanyagot begyűjtenek... Jöhetne már az új patch, ami valami régebbi állapotot állít vissza...