Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És multiba milyen? (majd egy játszópajtás jól jönne<#vigyor3>#vigyor3>)
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Az lenne ez egyszerû kérdésem, hogy a CoH😮F önmagában is telepíthetõ vagy kell neki az alap játék? (megvenném, de mind a 2 nem kell)
- a menüben katt az invasion of normandy kampány nevére
- feldob egy ablakot, hogy milyen formátumban vásároltad a játékot. katt a retail-re, kéri az alap CoH cd kulcsát. Írd be.
- ezután ismét ellenõrzi a lemezt, majd ha minden oké, kiírja, hogy hozzáadta az alap coh-t a kiegészítõhöz. így skirmishben, lanban választhatóak az alap coh frakciói, és az alap kampány is választható.
(robotnyk korábbi hozzászólásából vágtam ki az ide vonatkozó részeket.)
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Lenne 1 kérdésem meg van nekem a coh of eredeti ,de abba nem megy a régi coh hogy tudnám berakni h tudjam használni az amerikaiakot meg a wermachtot ?
Ennek ellenére lehet nem eredeti játékkal lanozni, csak másképpen kell csinálni.
A megoldást a #2481-es hozzászólásban találod.
Annyit még hozzá, hogy a hamachit és az emulációk bekapcsolását ki lehet hagyni az eljárásból.
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
Olyan volt, mint a Full Spectrum Warrior.
Emellett nagy szerepet kaptak a homokzsákok, saját géppuskák, aknavetõk.
A mérnököknek volt dolga rendesen.
Érdekes módon az amerikai hadjáratban két küldetés volt, ami nem ment elsõre ezen a legnehezebb fokozaton. Az elsõ rögtön az elején volt, amikor egy várost kellett megtartani, megfékezvén a három hídon átáramló németeket, majd a tamplomhoz kellett visszavonulni.
Ez csak másodjára sikerült, a kiépített védelmem iszonyatos tüzérségi tüzet kapott, utána pedig sok Stugot hozott az AI.
A második pedig a hadjárat vége felé volt, amikor négy victory pointot kellett tartani, amíg el nem fogynak az ellenség pontjai (a hadjáratban ez az egyetlen victory pointos pálya). Na az iszonyat nehéz volt, sokszor újrakezdtem, és legalább 20 savet ellõttem azon a pályán.
A négy victoy pointból három az ellenség kezén van az elején, az egyik az ellenfél bázisa mellett volt, a másodikat egy, a harmadikat három 88-as védte. Végül hármat sikerült megtartanom, a negyedikkel, amit 3 db 88-as védett, nem foglalkoztam. Segített, hogy a pálya elejénm kaptam 3 tankot, amivel rögtön az elején leromboltam az ellenfél bázisát.
Ennek ellenére brutálisan nehéz volt, de meglett.
Ettõl eltekintve nem volt annyival nehezebb az utolsó fokozaton játszani, mint hinné az ember. Mindenkinek tudom ajánlani, órisi élmény. A brit és PE hadjárat még így se túl nehéz, ott minden pálya elsõre meglett.
Az meg, hogy mennyi idõ így egy küldetés? Nos, ez nálam nem volt szempont. Az amerikai victory pointos küldetésen kívül egynél se sürgetett az idõ, és én szeretek sokat építgetni a mérnökökkel.
Ha például állandóan zaklatja a gép a nyersanyagelõhelyeimet, én simán építek egy falat keresztbe végig a pályán, tankakadályokból meg szögesdrótból, és csak egy kaput hagyok rajta, amit minden erõmmel õrzök. Ha elõre sejtem, hogy egy irányból támadás fog érni, akkor felállítom a géppuskafészkeket és a homokzsákfalakat, tankakadályt, szögesdrótot. Emelett szeretem rendesen megszervezni a támadást, aknavetõk, géppuskák, tüzérségi elõkészítés, mesterlövészes felderítés stb. Szóval nem szoktam sietni. Így volt olyan küldi, amivel majd három órát is elszöszölgettem. <#smile>#smile>
én a normalon toltam csak õket, de ott is, hogy úgy mondjam, kihívásokkal küszködtem. mindegyik csata elsõre sikerült? kb mennyi idõ így egy küldetés?
ha a parancsikonhoz hozzáadjátok az -unlock_all_missions kapcsolót, mindegyik küldetés elérhetõ lesz, gondolom ez a magyarítás felrakása után is érvényes lehet.
Because fuck you. That\'s why.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Azt tudom mondani, hogy régen játszottam ilyen jót.
Külön plusz a dologhoz, hogy nemrég megjelent az alapjáték+kiegészítõ magyarítás. Így magyarul tudtam végigvinni õket.
(Megjegyzés: Ha felrakjátok a magyrítást, új hadjáratot kell kezdeni. Emelett megfigyeléseim szerint instabil lesz tõle a multiplayer, szóval tényleg csak a single miatt éri meg felrakni)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hát minimumon, nagyon kicsit feljebb, de a nagy pályákat már nem bírja betölteni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Celeron 2,6Ghz
1,5GB DDR RAM
Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Ma csináltam meg.
Türelmesen,taktikázva,folyamatos rushokkal szórva a gépet.
Ha ügyes vagy akkor szép lassan szorul majd hátra,ahogy te törsz elõre.
Tankokat nem árt csinálni,mivel a gép is hoz jó párat.
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Ha tud valaki segíteni nekem, az nagyon jó lenne és nagyon megköszönném!
Szóval, megvettem az eredeti CoH-t (alap-játék)aztán mikor online szerettem volna játszani nem tudta automatikusan feltenni a Relic oldaláról letöltött cumót (ami külön sz*r mert nagyon sokáig vártam arra hogy letöltse)! Ezután magam próbáltam feltelepíteni a patcheket. A Relic oldaláról feltudtam telepíteni egészen az 1.7.1 patchig de aztán megáll a tudomány és az 1.7.1-2.1.0.1(vagy valami ilyesmi) patch nem mûködött egyáltalán. Amikor letöltöttem már eleve gyanus volt, hogy nem jelent meg a szokásos CoH ikonocska a comanderben ahogy a többinél!Azért rápróbáltam és szivacs, semmi! Még egy helyrõl próbáltam de ott is ilyen eredménnyel zártam 😞 Szóval valaki tud segíteni nekem hogy honnan szedjem le? Vagy valami másféle módon de hogyan tudnék játszani?!
Elõre is nagyon köszi sziasztok!!
Z
A segítségeteket szretném kérni: mikor elindítom a játékot bejön a fekete képrenyõ majd megfagy az egész gép.. és nem tudok semmit csinálni.
Régebben már futott a játék simán vitte is a gépem , viszont akkor is ezt csinálta de akkor találtam megoldást, csak most már nem nagyon tudmo mi volt az.
Szóval ha valakinek van valami ötlete az írjon!
Próbáld meg felrakni az OF-et, és azt felpeccselni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nos nem töltöttem le az OF-t hanem csak patcheltem a simát! 2.3.0.1-ig felpatcheltem aztán crackeltem (nem akarok multizni majd késöbb) serialokat beirtam stb és elvileg nincs lezárva egyik kampány sem de ha kieg kampányra megyek azt irja hogy valamien létfontosságu fájl hiányzik!
skirmishben tudom választani az összes csoportot meg az alap kampány is megy csak a kieg kampányai nem!
Valakinek esetleg ha volna ötlete az irja le!
elöre is köszönöm!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Fel tettem minden Patchet az utolsó 2.301.
A Create acount-nál kér valami Optional Product Key-t.EZ MI??
Ugye nem ide kell beírni a kieg. kódot.
Én nem ezzel akarok játszani.
Innen nem tudok tovább menni
Hogy lehet csak a "sima" Company Of heroes-sal játszani
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
hacsak nem hamachira gondoltál
Akkor már csak szereznem kell egy CD kulcs Generátort
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Benne van a patchben a kiegészítõ játék<#confused>#confused><#confused>#confused>
Nem kell megvennem??
A magyarítást melyik után tegyem fel??
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Vagy elég csak :1.00-1.40
1.40-2.101
Remélem ezután már tudok majd multizni is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Honnan tudom leszedni az öszzes Patchet,Multival való játékhoz/eredeti a Game/.
köszi
Solyom2:
Este megnézem, de nem bizti, hogy még emlékszem rá. 😊
hoy ehh