8857
-
oroberto #4361 Haha hozol egy pumát és vége^^ ugye viccelsz most halottál már aknáról sticky bombáról Rangerről. Bővebb fueles mapokon (semois) könnyen szaladgál M8+bar együtt -
Tiensin #4360 Ja csak a BAR 60 fuel. És azzal csak infantry ellen lesz jó. Hozol egy pumát és vége. Főleg mivel vagy BAR vagy motor pool...és a legtöbben inkább motor poolt választják pont emiatt. -
oroberto #4359 Hát szerintem meg legnagyobb imba a automatikus BAR minden osztagnak US oldalon. A T2 def-el meg ki lehet törölni egy inf doktrina Arty ellen. -
Tiensin #4358 1v1ben se vészes a helyzet:) Mapfüggő inkább. USnek ott a strafe, ab , t17 stb. WMnek meg ott a t2 defensive, medbunker, a KT a puma stb. A probléma ott kezdődik, hogy a mapok teszik imbává a játékot:) -
Tiensin #4357 Abszolút német győzelem^^ Perpill a 2xWM től félek a legkevésbé 2xUSt játszván. Nem azért mert gyengébb, hanem mert tisztán alap frakciók közti gamek mindíg kiegyensúlyozottabbnak tűnnek. Brit meg PE esetében sokszor a rape or be raped eset áll fenn:) -
oroberto #4356 Eredeti gamed van? Szívesen kihívnálak egy 1v1 US vs Werh menetre én lennék US bár régen játszottam velük, de megnézném mit csinálsz ellenük. -
madmanic #4355 nna felraktam az OF et, ez nam tartalmazza az előző kieg küldetéseit...
de az új egységek tetszenek, kár hogy most meg multizni nem tudok
nna mindegy semmi nem tökéletes.. -
oroberto #4354 Nem 2v2ben van gondom az telejesen más mint az 1v1 ott csapatmunka kell jó játékosok ellen. De nekem 1v1 van bajom velük. -
#4353 Háát Wehrmach-t amcsi ellen???
Nagyon béna az, aki nem tudja elverni az amcsikat a wehrmacht-al!!!
2v2 -be (2wehr. VS 2amcsi) abszolut német gyözelem. -
madmanic #4352 kérdés:
OF et ha letöltöm, a single kampányok végigjátszhatóak?
és ha igen telepítés előtt le kell szedni az eredeti coh t? -
oroberto #4351 Áhh kész vagyok US-től. Számomra már egyértelműen bebizonyosodott hogy két hasonló tudású játékosból 98% hogy US nyer werhmacht ellen. Inf doktrina+bar+M8 vagy armor+M8+bar és ennyi. Sajnos látszik az amerikai mentalitás US-nek kell a legerősebbnek lenni nincs mese. -
#4350 Sikerült -
#4349 Sziasztok!!
Egy kis segítség kéne!!
A "Best" pályán a németekkel hogyan kell a hidat felrobbantani??
Előre is Köszönöm -
Tiensin #4348 Igen..az, hogy nem vonulnak néha vissza egyből az kegyetlen. Meg elakadnak visszavonulás közben vmi roncsban járműben akármiben és szép lassan meghalnak mind. :D -
CAC #4347 De igazad van, tényleg gáz. Sajna a relic a 2.3.valahányas peccs után már csak ilyen gáz. Komolyan mondom nincs olyan játékalakalom, hogy új bugra ne lelnék. Mostanában a néha vissza nem vonuló egységek idegesítenek épp. -
priluki #4346 ja amugy kösz mindenkinek... már lényegtelen nemláttam az idegtöl azért nem copyztam be sry:) -
priluki #4345 hehe ez igy van pont ezt csináltam meg,valoban müködik igy.. de azért elég gáz hogy igy kell megoldani nem?! -
CAC #4344 Már le volt írva itt a fórumon is, hogy mi ilyenkor a teendő. Installáld fel az OF-et, majd a működő gépről kopizd át az egész thq mappát a program files-ba, és írjad felül az ott lévő fájlokat. -
#4343 esetleg ha egy kepet, vagy a teljes hiba uzenetet megirnad, tudnank segiteni....
"valami diferent" sok fele different lehet. pl:
-
madmanic #4342 kéne a teljes hibaüzi -
priluki #4341 20 szor ujraraktam 20 szor leszedtem ujra a patheket, meg ujraraktam a wint is .... ennyit a diferentröl, ugy szar ahogy van.. egyépként halottam hogy másnál is volt már. Megoldás nincs! legalábbis ösem tudta megcsinálni -
#4340 az a valami diferent nyilván a lényeg lenne, amiért nem megy... -
priluki #4339 Nemhiszem el ujraraktam a gépet is de ugyanaz... ezért vegyen az ember eredeti játékot... gratulálok a relicnek -
priluki #4338 sziasztok olyan gondom van,feltettem a coht a laptopra is de nem tudom patchelni.. valamit kiir a 2 patch felénél valami diferent .... nemértem mert a másik gépnél felment.. -
madmanic #4337 alap coh val tök esélytelen online az "új" egységek ellen sajnos...
marad a single, ott tudom mire számíthatok -
#4336 hat, akkor a jatek legelvezetesebb reszet nem ismered meg. -
bgabor #4335 Nem kell felvilágosítani, nyugodjál le, én egyáltalán nem játszom online, (nem is tervezem) ezért kérdezősködöm az ottani viszonyokról. -
oroberto #4334 Igazi Férfi Wehrmacht-al játszik VP low res online :) -
CAC #4333 Mondjuk aki belép egy annihilate+high res hostra, az vessen magára. A hidas pályák is gyanúsak, azon tobzódik a sok arcade szökevény. -
Tiensin #4332 Mindig azt kell használni, amire szükség van. Mi értelme van az REnek, ha mondjuk támadni kell és esetleg az axis meg tolja a medbunker spamot meg a 88as lövegeket? Azt RE vel a büdös életben ki sem szeded , viszont commandoessal vagy artyval igen. -
Tiensin #4331 Ja csak a ranked matchek egytől egyig vp controlosak egyrészt, másrész vp control nélkül igazából eléggé axis power lenne:) -
oroberto #4330 Felvilágosítalak hogy a kommandós doktrina nagyon jól használható késhegyre menő villámgyors ütközetben. 1v1 ben ritkán használják a Royal aritery doktrinát de 2v2 3v3 4v4 használják. Szerintem az annihilate főleg high res-el unbalancot eredményez. -
bgabor #4329 Miért, amúgy online szoktak más doktrínát is választani a britek? Van értelme a kommandósokkal meg a tüzérekkel bohóckodni egy késhegyre menő, villámgyors ütközetben? Különösen nagy pályán, ahol a pálya közepére kéne építeni a 25 fontosokat, hogy elérjék az ellenséges bázist. Egyáltalán online szokták a 25 fontosokat bázisbombázásra használni? -
bgabor #4328 Én is az annihilate-et preferálom. Nem szeretem ha időre mennek a dolgok, amúgy is eleget kell kapkodni a keményebb annihilate meccseken. -
Tiensin #4327 Ha már amúgy is évek óta játszunk együtt, akkor csak tudni fogom mire gondolsz:D -
Tiensin #4326 Inkább tessék csak online játszani! Ennyi idő alatt a világot meg lehet váltani:) -
CAC #4325 Rendben. Majd ha fáradt leszek, megfogadom a tanácsod.
madmanic:
Gondolom annihilate volt. Tessék vp-t játszani. -
madmanic #4324 5 óra 59 perc alatt nyomtam le 4 hard ai t 3 normál segítővel
barátnőm költözni akart.. -
#4323 cac, nin3 vagyok, szoval pihenhecc kicsit -
#4322 latod, valaki ismeri a game-t, nem csak szereti :)