8857
-
Tiensin #4401 És akkor a PE addig nem csinál semmit, míg a társát 2v1 ben lenyomják?. Ez nem működik. Panther groupra csak akkor lehet reálisan spórolni ha kicsit áll a játék. "csak három épület meg négy fejlesztés". Add össze mekkora fuel költséggel jár.
Britnek nem kell linkelnie a területet és a hqt stb ha lehet mindig med resource pontra kell rakni. És semmiképp se az ellenfél bázisához közel..mert akkro megerőszakolnak kb. -
oroberto #4400 Már sokszor mondtam a 2v2 teljesen más mint az 1v1. Abban én is egyetértek hogy Werhmachtal a legnehezebb játszani bár még PE nem próbáltam, Online kell játszani az a játék lényege! Britekkel már nem játszom csak 2v2be.
1v1-be nincs értelme ilyen random lövöldözéssel, pedig soha nem sim citytem, de akkor is muszáj leakni 1-2 emplát stratégiailag fontos helyre.
-
oroberto #4399 Sehogy. -
bgabor #4398 És ha valaki PE-vel Panther Battlegroupra gyúr? Mondjuk úgy hogy 2vs2-ben a másik addig feltartja az ellenfelet, hogy a PE tudjon manpowert elkülöníteni a pantherekre? Csak három épület és négy fejlesztés kell hozzá. Akár a cromwellel egyidőben is ki lehet hozni.
Egy kérdésem is lenne: Hogyan szoktátok megoldani a briteknél a gyalogos egységek feltöltését támadáskor? Az oké, hogy a britekkel mozogsz a pályán, és támadás előtt felveszel egy ellenséges bázishoz közelebbi pozíciót az egyik épülettel, de mi van a támadással? Sajnos a bázisépület csak kinyitott állapotban tudja újratermelni őket, ahhoz pedig elfoglalt és linkelt terület kell, ami nem mindig kivitelezhető.
De hogyan képeztetsz újra amikor az ellenség bázisán vagy? -
Tiensin #4397 A firefly a legjobb anti tank páncélos a játékban. A piatoknak meg eszméletlenül megnövelték az accuracyukat így berakod őket egy kangaroo carrierbe és baserushra is jó. Konkértan azt a unitot panther alatt semmivel se érdemes megprobálni kilőni, de még az se biztos ,hogy azzal sikerül(ráadásul a piattal meg még akkor is kezdeni kell valamit). Ráadásul mi az ,hogy több panthert be tud vonni a harcba..a panther kegyetlenül későn jön ráadásul gyalogság ellen rendkívül gyenge. Emberek itt mindig arról van szó, hogy egy adott unit mennyi kárt tud tenni mikor bejön a pályára. Nincs értelme a panthert a cromwellhez stb hasonlítani, mert a cromwell sokkal de sokkal előbb van kint mint a panther..Mire kihozol egy panthert sokszor már mindegy. -
CAC #4396 Ezzel csak az a baj, hogy én t2-ről beszéltem, nem t1-ről. Konkrétan a cromwellre gondoltam. Egy lövés minimum egy halott gyalogos, és a tankok ellen is megállja a helyét. Főleg overrepairral, ami az egész játék legundorítóbb tápja.
A többi meg tényleg így van, de ezt én is írtam. Egyetlen esélye a brit playernek, ha nem hagyja fuelhez jutni az ellenfelét. -
bekefi7 #4395 "Az előzőekben meg, amit írtál javarészt szerintem nincs igazad. A britekkel nagyon könnyű játszani, csak mivel sokak csak emplázni tudtak, s ezt most ügyesen két vállra fektették a fejlesztők, ezért azt hiszik, hogy a briteknek annyi. Ne feledjük, hogy t0-ban megkapják az egyik legtáposabb, ja nem, A Legtáposabb könnyű járműt. 3 cp-ért az egyik legtáposabb gyalogságot. T2-ben az egyik leguniverzálisabb tankot, és szintén t2-ben egy jó kis nehéztankot.
Most végre rájönnek a csak simcityzni tudó nubok, hogy mekkora szar játékosok."
Ez így nem teljesen igaz. Tény h a britek nagyon kemények kezdéskor, de a játék folyamán egyre jobban gyengülnek. A stuart-ot pedig én nem nevezném univerzális tanknak. A canister shot jó, de amúgy nem ér semmit. 10 perc alatt se lövi ki a gyalogságot ha az fedezékben van, a pak 38-ról nem is beszélve. Amikor pedig az ellen, már több panther is be tud vonni a harcba, akkor a brit gyakorlatilag megszünt ellenfélnek lenni. Egyszerűen semmit se tud kezdeni a nehéz tankokkal. Ezt eddig viszonylag jól kompenzálta a 17 fontos, de most h már nem mert egyszerűen nem hajlandó lőni. A tankok vígan befurikáznak mögé és ott meg már vége a dalnak. Szóval ne mondja senki h nem gyengültek meg a britek. -
Tiensin #4394 Hát ha nem játszol online vele akkor meg ne hidd ,hogy tudod mitől ketyeg a játék:) -
bgabor #4393 Játszom én vele, és expert AI ellen sincs problémám vele, 1vs1-ben.
Online játszani meg se kedvem se eredeti példányom. :) -
Tiensin #4392 Végülis megöli a halftracket is..szerinted egy mákosabb strafing run nem képes megölni akár 2-3 teljes squadot is? amit 150 ammo legalább 600 mp ért. PE vel meg brittel pont a legkönnyebb megtanulni játszani, mivel bot egyszerűek. Játsszál párat wmmel és megtudod mennyire "könnyű".... -
bgabor #4391 Strafeing run az airbone taktikából? Nem hinném hogy kicsinál négy grenadiers csapatot egyszerre , és ott a hanomag újratöltéshez.
Szerintem mesze a legjobb frakció, és szerintem sokkal könnyebben elsajátítható velük a játék mint a PE-vel vagy a britekkel. -
Tiensin #4390 A wehr messze a legnehzebben elsajátítható frakció a játékban. Amit te felsoroltál azt 1 strafe meg is öli..sokra nem mész a t2 vel magában. -
CAC #4389 Az kimaradt, hogy az AT hiánya mondjuk most tényleg gáz a briteknél. -
CAC #4388 Jobbra fent katt az accountra, és ott tudsz újat létrehozni. Konkrétan módosítás nincs.
Az előzőekben meg, amit írtál javarészt szerintem nincs igazad. A britekkel nagyon könnyű játszani, csak mivel sokak csak emplázni tudtak, s ezt most ügyesen két vállra fektették a fejlesztők, ezért azt hiszik, hogy a briteknek annyi. Ne feledjük, hogy t0-ban megkapják az egyik legtáposabb, ja nem, A Legtáposabb könnyű járműt. 3 cp-ért az egyik legtáposabb gyalogságot. T2-ben az egyik leguniverzálisabb tankot, és szintén t2-ben egy jó kis nehéztankot.
Most végre rájönnek a csak simcityzni tudó nubok, hogy mekkora szar játékosok. -
bgabor #4387 Amúgy nem tudja valaki, hol lehet átírni a játékos nevét a játékban? Sehol se találom...
Öcsémnek most raktam újra a gépét és a COH a számítógép azonosítóját tette be a neve helyére, és nem tudom hol lehet átírni. -
bgabor #4386 Hát ezaz! A wehrmacht nem véletlenül a legjobb frakció a játékban. Csak annyi benzin kell, amíg eltechelsz T2-ig, és onnantól van minden, kevés feladat van, amit a hanomag+granadiers+ATgun+MG-42+granatewerfer kombó nem tud megoldani. -
bgabor #4385 A Brit amúgy is a leggázosabb nemzet szerintem. Míg a PE remekül kiegészíti a wehrmachtot, a brittel egyedül küzdeni amerikai támogatás nélkül elég necces. Szerintem sok hibát vétettek a készítők mikor létrehozták őket. Nagyon kell tudni ahhoz hogy 1vs1-ben lenyomjál valakit velük, sokkal gyötrelmesebb, mint a többi frakcióval.
Szóval van értelme vele játszani, csak nem britekkel. Mellesleg nyilván tudod hogy a wehrmact AT gunja álcázható, így csak akkor veszed észre amikor az első lövést már bevitte neked. A stuart meg már megbocsáss, de semmire se jó, a canister shotját leszámítva egy nagyon ócska egység. -
Tiensin #4384 "Britekkel vagyok és mindig". Ennyi. Tipikus nubok csapdája már bocs. Meg kell tanulni minden frakcióval játszani valamilyen szinten, különben sose lesz esélyed. Amúgy meg még jó, hogy van AT a pályán mire kihozod a stuartot..számold ki a fuel igényét a két unitnak (lt+fieldsupport+capt+stuart, vagy t2+kb...nemmindegy). -
moho #4383 Siralmas a helyzet, Brittekkel vagyok mindig és szeretek velük játszani, meg hát... szövetséges oldalon nincs más mert az alap játék nincs meg így amerikaiak kiesnek :) Hát lejátszottam már nagyon sok összecsapást főként 2v2 -ben de ami most van az kiábrándító. Egyszerűen már szinte csak akkor tudok nyerni ha béna az ellenfél. Az empl-nek semmi értelme, vagy mögé kerül vagy távolról gránátoza. Lőni akkor sem fog a bunkerben ülő manus ha 10 tank menne el elötte. Borzasztó. Az, hogy a brittek rögtön hasalnak ha géppityuval lőnek rájuk ez is gáz. Míg a németek csak szaladnak előre. Baromi idegesítő, hogy a német AT egyszerűe nem láthetó csak mikor már késő. Stuart-al végigrombolok a pályán és mikor észreveszem, hogy AT lő már arra is kevés az idő, hogy eltünjek. mert hát látni nem lehet sokszor. szóval brittekkel baromi nehéz lett. sokszor elgondolkodom van e értelme ezzel igy játszani. -
oroberto #4382 Patch-nak semmi köze a kampányhoz ha van jó serial key-ed akkor érhetők el a az egyes részekhez tartozó kampányok. -
#4381 Tehat azt mondod ha a patch telepitve van akkor az elozo reszek kampányai is elerhetok lesznek ?? -
madmanic #4380 köszönöm, közben már rájöttem
bepötyögtem a coh kulcsát és feloldotta az első kampányt.
-
#4379 "a második kieg" az a tales of valor, annak a "kampányai" csak akkor érhetőek el, ha mindhárom csomag (coh + of + tov) fennvan, és mindegyikhez van cd kulcsod.
mivel az újabb részek tartalmazzák az előzőeket (of = of + coh, tov = tov + of + coh), ezért legegyszerűbben a legfrisebb rész egyedüli feltelepítésével meg lehet oldani a feladatot.
ezek után pedig az aktuális verziók közötti rést a patch-ekkel kitölteni, a legutolsó of patch a 2.301, a content a 2.500, a jelenlegi pedig a 2.502. -
madmanic #4378 óóóbazzeg engem ezért vertek szarrá álandóan multiban..
tegnap tettem fel az OF et de már látszik semmi esélyem nem volt sima COH val..
Kérdés: eredeti a COH, megveszem eredetiben az OF et is, akkor sem lesznek elérhető a második kieg kampányai?
Illetve: a telepítésnél csak rakom a COH t, majd az OF et és a maradék 2 path, és game, vagy ugyanúgy egyesével mindegyiket? -
bgabor #4377 Így már megtaláltam, köszi! :) -
Tiensin #4376 Gr.org CoH részleg főoldalán van mindíg az aktuális replay of the week.
nem tudod eltéveszteni:) -
bgabor #4375 Ennek a linkjét hol lehet fellelni? Sehol se találom ezt a 'replay of the week' részt. -
oroberto #4374 Kicsit Werhmacht mellé áll a szerencse megnyeri. -
Tiensin #4373 Jaja láttam és nagyon jó csata volt. Kodachrome tipikusan az a player aki nem microzza túl a dolgokat viszont eszméletlen húzásai vannak. Most is emiatt nyert. Ha nem veri le a hqját akkor lehet megszívja. -
CAC #4372 Azzal nem jársz jól, mert nem vagyok túl jó WM játékos :). Viszont sajna ellenem nemegyszer alkalmazzák sikeresen, így meghajlok az ereje előtt. -
bgabor #4371 Rendesen mikromenedzselt Pumát az életben nem találsz el sticky bombal.
Úgy darálja le a közeledő riflemeneket, mint a húsdaráló, és közben hártál. A rangerek pedig iszonyatosan pontatlanok a bazookáikkal, könnyű a pumával elszelelni előlük. Ha még rendesen mozog is a puma közben, akkor szinte soha nem találják el. -
oroberto #4370 Kösszi. Láttad ami most fent van a replay for the week-nél nekem nagyon tetszett szerintem Werhmacht jobb volt csak elfogytak az épületei a végére. -
Tiensin #4369 Tessék:) -
Tiensin #4368 http://www.gamereplays.org/companyofheroes/replays.php?game=25&tab=popular&show=details&id=77374 -
oroberto #4367 Be tudnád postolni az a replay linket?
-
oroberto #4366 Na akkor megpróbálok többet gyakorolni és javítani a micromom. -
Tiensin #4365 És pont semoison könnyű a WM nek gyors pumát kihoznia. Ajánlom figyelmedbe a Charlesdarwin(lvl13 us ) vs ccarts03 (lvl 10 wm) semois replayt..nem is olyan régi és remekül megmutatja a puma erejét. Ja igen persze mint mindent, ezt is tudni kell használni és gyakorolni ezerrel stb. -
Tiensin #4364 Igen te csinálsz valamit rosszul, mivel pumával a stickyt meg a rangereket elég könnyű kikerülni(de ha pl pumával nem tudod kikerülni akkor ostwinddel meg pz4el stb ugyanúgy beszopod rangerek meg stickyk ellen). Főleg mivel a rangerek igencsak hajlamosak mellélőni. A t17 is akkor igazán veszélyes, ha vet. Odáig meg mégiscsak el kell microzni vmit. -
oroberto #4363 CAC akkor beíratkoznék hozzád werhmacht vs US tanfolyamra mert akkor valamit én csinálok rosszul! -
CAC #4362 Pedig az upgun nélküli Puma gyilkosabb, mint valaha. Elméletileg nerfelve lett, gyakorlatilag ha van 2, és jól mikrózik a WM player, nem jut a gyalogság a közelébe. Ha meg veteránosítva van, akkor szevasz-tavasz.
A t17 nevű, április-tréfa szerű dolgot eltekintve nincs olyan nagy előnye az US-nek a WM-mel szemben.