8857
-
CAC #4481 Mert így majd személyesen is tapasztalod a különbségeket. Meglátod, hogy milyen volt régen, s milyen most. -
#4480 na, mér? olvastam a patch-ek leírását, láttam, hogy a megjelent játékban még mennyit egyensúlyoztak, több patch-en keresztül. meg is lepődtem, hiszen nagyon jó értékeléseket kapott a játék már alapból is. -
CAC #4479 Szerintem játszál úgy, hogy nyomod 3 napig 1.7-tel, 3 napig 2.3-mal, aztán 3 napig a legújabb peccsel. Lesznek majd érdekességek. :)) -
#4478 ja, csak gondoltam, egy csomó hasonló játéknál a peccsek egy idő után csak a multiban javítanak... -
CAC #4477 Érdemes az utolsó peccsig leszedni, mert játékegyensúly beli dolgok és új pályák vannak benne. -
#4476 sziasztok. az alapjátékhoz melyik verziószámú patch-et töltsem, ha csak a single player érdekel (egyelőre)? az 1.4-es elég, vagy ez a brutál 1.7G-s 2.101-es kell? -
bgabor #4475 A rajongói oldalak 95%-ának pontosan ugyanígy zajlik le a tiszavirág életű életciklusa. Pontosan ezért nem veszi őket komolyan senki, teljes joggal. -
Six006 #4474 Kedves CAC jelenleg készül az oldal, de sajna idő hijján lassacskán+ami elöző tárhelyen kész volt az megadta magát, így másik tárhelyen készítem az egészet előröl:(
Igazábol csak egyszer kéne leülnöm normálisan elé azt pár nap alatt meglenne, csak megfogyatkozott a létszám aki az oldal tartalmában segített! Amúgy alap design kész!
-
CAC #4473 Nemigen követtem, hogy ki melyik oldalt szerkeszti már, akkora volt a dolog körüli hercehurca. Gondolom akkor a másik arc írt ilyet. Visszafelé a 3.-4. oldalon van. -
Quent1n #4472 Az általam készített oldal már 80%os állapotban van csak még regisztráltatnom kell a domain nevet. Ez kb15 nap minden esetben. Utána tudok nekikezdeni a weben való munkának. Mivel ez a non-profit cucc így nincs módomban hogy egyéb projektjeim elé helyezzem sajnos. Egyébként két domain közt vacilok de most úgynézki companyofheroes.hu lesz. A másik értelemszerűen a coh.hu lenne, de aki játszik a játékkal az a hosszabbat is be tudja írni. Oszt ennyi. :) Én biztos nem mondtam hogy holnap indul :D -
CAC #4471 Nem-nem. Volt itt minden. Hogy holnap indul, meg egyedien új funkció a replay nézés, stbstb.
Akkor rá is néztem az oldalra, és volt valami Ű(kb 0 tartalom), de most még csak a domain sem jön be. -
misu006 #4470 jaja, azok megvannak csak azt hittem h a tales of valorhoz is kész van már... mondjuk h csak 9 küldetés nagy melo nincs vele xd -
oroberto #4469 Persze, hisz nem is mondták hogy működik csak hogy készül! -
bgabor #4468 Az alap COH-hoz és az Opposing frontshoz van magyarítás, megtalálod őket a magyaritasok.hu-n, ahol a többi magyarítást.
A tales of valorhoz még nincs magyarítás.
Amúgy nem tudja valaki megmondani, melyik mod az amelyik elérhetővé teszi a wehrmacht pioneert/egységeket az OF PE hadjáratában? -
misu006 #4467 magyarosítást hol lehet letölteni? :O én ugy tudtam h még nincs kész hozzá... -
CAC #4466 Figyeljetek skacok!
Biztos emlékeztek, hogy pár hete többen is reklámozták, hogy csinálnak mindenféle-tökjó CoH közösségi oldalt. Na visszakerestem, és egyik oldal sem müxik. XD -
misu006 #4465 aza.... akkor a 8gigás játék tartalmaz összesen 9küldetést?:O nincs is hozzá több? a coh 1-ez több volt :D:D:D -
hapi #4464 Valahol olvastam hogy ma karbantartás van.
Mondjuk miért ppont este 8-kor?
Sztem az új patchek óta elég sokszor nem lehet belépni, túl soxor.
-
CAC #4463 Mert olyan gyorsan lő, mint egy Puma vagy AC, de nagyobb eséllyel találja be a gyalogságot.
Mert a harcjárműveket stunolja, és olyan gyors, hogy körbekocsikázza simán az ellenfelet, és össze-vissza lövi közben.
Persze eltalálja a PAK ...egyszer, aztán egy alap mikróval szétszedi az AT-t. -
#4462 Létezik? Hogy nem lehet bejelentkezni a RELIC-re, kb 20:00 óra óta???
Mert hiába LOGIN-olsz, (off) -on vagy!
Kéri a lemezt is. És be se lép.
Nektek is??? Vagy én vok béna?
-
#4461 létezik, és az a 3 küldetés is ugyanazon a mapon zajlik, csak más a megvilágítás... :) -
misu006 #4460 az létezik h pl a Tigrises küldetés 3 missiobol áll? meg akkor a többi is? :O -
bgabor #4459 Miért olyan gáz ez a T17? Minden Wermacht player alapból kihozza a PAK löveget az első negyedórában, hogy ne lehessen M8-al lerusholni. A granadierek panzerschreckjeit se szereti gondolom. -
CAC #4458 Kérdezhettem volna úgyis, hogy mi a pöcsömnek egy stratégiai játékhoz magyarítás, de gondoltam úriember leszek. :D -
#4457 Teljesen mind1 mert az új verziókhoz nem jó a magyaritás :( -
CAC #4456 Miért nem installálsz egy angol CoH-ot? Azt már lehet magyarosítani. Csak jó hozzá a serialod. -
#4455 Szerintem nem lehet megoldani! max ha szerzel angol nyelvi fájlokat és azokat magyarítod!
vagy valaki átküldi a magyaritás fájljait install után!
De ez csak TIPP nem biztos hogy sikerülne! -
Glory81 #4454 Hello!nem tudja valaki véletlenül hogy eredeti német verziójú COH OF hogy lehetne magyaositani?Mert csak az angol verziót magyarositja!Valakink ötlet?Válaszokat előre is köszönöm! -
CAC #4453 Szerintem a T17 spam minden játékstílusban erős, csak 1v1-ben nehezebb a feszes tempó miatt megcsinálni. -
oroberto #4452 Szerintem 2v2-ben volt imba T17 1v1 soha nem volt vele gondom. -
CAC #4451 Jaja, a T17 várható volt. Mondjuk én későbbre vártam a nerfet. Ez egy előre bekalkulált "táp"egység volt. Futótűzként terjedt a híre, és sokan szerintem ezért vették meg a ToV-ot.
Oroberto:
Nálam szintén nem lövőset játszott, ezért vártam a javítását. Nem táposabb, mint a Flak. -
Tiensin #4450 Már épp ideje volt nerfelni a t17et. A strafe is reálisabbnak tűnik és újra van értelme MGt rakni a házba..így legalább már megint van értelme lorrainen játszani. -
oroberto #4449 Bofors szerintem nerfelve marad=használhatatlan AT meg lehet ugyan az a bug okozta ami az MG nestnél volt
-
lee56 #4448 azokat majd a 2.7ben, azért ez is valami, addig bétateszteljünk :) -
CAC #4447 Navégre! Mondtam én, hogy peccs lesz. :)
Viszont úgy látom csak a brit mg nest-et javították az emplák közül. Mi lesz az AT vel és a Bofors-szal? -
#4446 2.600 patch notes -
Glory81 #4445 na igen de ez német verziót nem magyarosit:S -
#4444 Klikk :/ -
Glory81 #4443 Hello!Azt nm tudja valaki hogy a német verziós sima COH-t hogyan lehetne magyarositani mert nekem német nylevű a játék mivel onnan hozták mind a 3 részt:S
Ha vkinek van vmi ötlet előre is köszi!
ÜDv -
CAC #4442 Őszintén remélem, hogy most telepítik a 2.3-ra downgradelő peccset! :)