Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lennének benne az olaszok is mert úgy hiteles egy játék.
Ezt azért mondom mert szeretem az olaszokat
Ezzel nem értek egyet. 2 éve tolom hamacsin keresztül a haverokkal játékot, de nem érezem azt, hogy csak majomkodnánk. Sajnálom.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Én is SE-vel nyomtam, amikor elkezdtem PE-vel játszani.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Itt az érvem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egy soros kis beszólásokkal nemigazán fog senki komolyan venni. <#hehe>#hehe>
Írjál még ilyen hülyeségeket pls!!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vannak-e cheatek online game-közben?? Ugyanis egyszerûen nem tudok mit kezdeni az ellennel jopárszor.
Most is benn voltam 1 vs 1-et játszottam, minden szépen ment, egyszer csak ellentámadott (pedig a játék nagyrészében a territorry 70 %-a az enyém volt) és elfoglalt két pontot és tartotta, de nagyon komolyan. Volt egy tankja. épületben machine gunner és enginer valamint 1 flak (kisebb). Én mentem 4 brit engineerrel, egy szakasz commandoval és sima gyalogossal. (anti tank, ami nagyon üt), de képtelenek voltak szétszedni a stug IV-et. Ilyet még nem láttam.
Aztán meguntam kiléptem, mire látom, hogy 9500 pontot gyûjtötem, míg õ 22500-at :Y . Na akkor esett le az állam. Pedig a gyártásom folyamatos volt, nyersanyag postok nagyrésze enyém volt. Egyszerûen nem vágom mit csinálok rosszul...
SoG TeeMeeee
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
A remény országában soha nincs tél.
Itt egy minden pályára alkalmazható végigjátszás: vigyél be minél hamarabb 2 shermant az ellenség bázisára. :P
Because fuck you. That\'s why.
bgabor kösz szépen :D
My documents\My Games\Company of Heroes\Savegames\RelicCOH\Campaigns\cxp2\
és itt ezt a filet töröld le:
“oosterbeek_crossing - counterattack.cohsav”
A rendes játékkal játszom és 2 nap után azt vettem észre h mikor folytatnám a kampányt 10 percig várok és fekete háttér ez 2 napig jo volt most mért nem? :S
Aki tud vmi megoldást pls help!
Egy elég bonyolult eljárással lehet csak tört játékkal lanozni, de megoldható. A #2481 -es hozzászólásban írták le, pontosan hogy kell.
Mint azt Chavalier említette már, a Relic újabb kiegészítõt bocsát közkézre a legendás Company of Heroes játékhoz. A bejelentéskor sajnos semmiféle információt nem közöltek róla. Nos az azóta eltelt kis idõben azért kiderült egy és más. Túl sok infóra ne számítsatok, de az igazi rajongók bizonyára ennek is örülnek. Az egyjátékos módban ugye három hadjáratban vehetünk majd részt. Közös jellemzõjük, hogy a történet az eddig megszokott nagyobb lélegzetvételû hadjáratok végigkísérése helyett, most majd kisebb csetepatékkal találkozhatunk. Német részrõl például Michael Wittmann SS Panzer parancsnok nagyobb tetteit próbálhatjuk rekonstruálni, aki a Villiers - Bocagei csatában nem kevesebb mint 20 brit jármûvet semmisített meg, negyed óra alatt. A többi hadjáratról eddig nem esett szó, de nagy valószínûséggel állíthatjuk, hogy lesz egy Brit és egy Amerikai hõs is. A másik dolog amirõl beszéltek egy kicsit, az új feature, a direct-fire. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha a játékos szeretné akkor átveheti például a tankok lövegtornya felett az irányítást. Ilyenkor a torony követi az egérkurzort, azaz mi tudunk majd célozni. Nem kell azonban kétségbe esni, aki ezt túl árkádosnak gondolja, nyugodtan kikapcsolhatja az egészet, úgy ahogy van, és multiban pedig alapból nem lesz használható. A Relic többet nem mondott, biztosan nincs idejük nyilatkozni, hiszen hegesztik ezerrel a Warhammert is a kieg mellett.
forrás: GS.hu
Az elején minden jó volt az elején rendesen játszotam a játékkal kb két napig de mai nap elinditottam a játékot a fõmenübe voltam és elinditottam a játékot és 10 percen át vártam kb és még mindig feketeség volt:S amikor máskor fél perc alatt betölt:S
aki tudna vmit irni erre pls help!!!!!!!!!!!!
Aki tuggya mondja már meg, léci: coh-ozni szeretnénk cimbimmel hamachin, látjuk is egymást, minden f*sza, csak éppen "could not connect..." Na ezzel mi a répát lehet kezdeni?<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
http://www.xfire.com/video/3c463/#
vagy valami mod ez?