8857
  • CAC
    Mert így majd személyesen is tapasztalod a különbségeket. Meglátod, hogy milyen volt régen, s milyen most.
  • koschwarz
    na, mér? olvastam a patch-ek leírását, láttam, hogy a megjelent játékban még mennyit egyensúlyoztak, több patch-en keresztül. meg is lepődtem, hiszen nagyon jó értékeléseket kapott a játék már alapból is.
  • CAC
    Szerintem játszál úgy, hogy nyomod 3 napig 1.7-tel, 3 napig 2.3-mal, aztán 3 napig a legújabb peccsel. Lesznek majd érdekességek. :))
  • koschwarz
    ja, csak gondoltam, egy csomó hasonló játéknál a peccsek egy idő után csak a multiban javítanak...
  • CAC
    Érdemes az utolsó peccsig leszedni, mert játékegyensúly beli dolgok és új pályák vannak benne.
  • koschwarz
    sziasztok. az alapjátékhoz melyik verziószámú patch-et töltsem, ha csak a single player érdekel (egyelőre)? az 1.4-es elég, vagy ez a brutál 1.7G-s 2.101-es kell?
  • bgabor
    A rajongói oldalak 95%-ának pontosan ugyanígy zajlik le a tiszavirág életű életciklusa. Pontosan ezért nem veszi őket komolyan senki, teljes joggal.
  • Six006
    Kedves CAC jelenleg készül az oldal, de sajna idő hijján lassacskán+ami elöző tárhelyen kész volt az megadta magát, így másik tárhelyen készítem az egészet előröl:(
    Igazábol csak egyszer kéne leülnöm normálisan elé azt pár nap alatt meglenne, csak megfogyatkozott a létszám aki az oldal tartalmában segített! Amúgy alap design kész!
  • CAC
    Nemigen követtem, hogy ki melyik oldalt szerkeszti már, akkora volt a dolog körüli hercehurca. Gondolom akkor a másik arc írt ilyet. Visszafelé a 3.-4. oldalon van.
  • Quent1n
    Az általam készített oldal már 80%os állapotban van csak még regisztráltatnom kell a domain nevet. Ez kb15 nap minden esetben. Utána tudok nekikezdeni a weben való munkának. Mivel ez a non-profit cucc így nincs módomban hogy egyéb projektjeim elé helyezzem sajnos. Egyébként két domain közt vacilok de most úgynézki companyofheroes.hu lesz. A másik értelemszerűen a coh.hu lenne, de aki játszik a játékkal az a hosszabbat is be tudja írni. Oszt ennyi. :) Én biztos nem mondtam hogy holnap indul :D
  • CAC
    Nem-nem. Volt itt minden. Hogy holnap indul, meg egyedien új funkció a replay nézés, stbstb.
    Akkor rá is néztem az oldalra, és volt valami Ű(kb 0 tartalom), de most még csak a domain sem jön be.
  • misu006
    jaja, azok megvannak csak azt hittem h a tales of valorhoz is kész van már... mondjuk h csak 9 küldetés nagy melo nincs vele xd
  • oroberto
    Persze, hisz nem is mondták hogy működik csak hogy készül!
  • bgabor
    Az alap COH-hoz és az Opposing frontshoz van magyarítás, megtalálod őket a magyaritasok.hu-n, ahol a többi magyarítást.
    A tales of valorhoz még nincs magyarítás.

Amúgy nem tudja valaki megmondani, melyik mod az amelyik elérhetővé teszi a wehrmacht pioneert/egységeket az OF PE hadjáratában?
  • misu006
    magyarosítást hol lehet letölteni? :O én ugy tudtam h még nincs kész hozzá...
  • CAC
    Figyeljetek skacok!
    Biztos emlékeztek, hogy pár hete többen is reklámozták, hogy csinálnak mindenféle-tökjó CoH közösségi oldalt. Na visszakerestem, és egyik oldal sem müxik. XD
  • misu006
    aza.... akkor a 8gigás játék tartalmaz összesen 9küldetést?:O nincs is hozzá több? a coh 1-ez több volt :D:D:D
  • hapi
    Valahol olvastam hogy ma karbantartás van.
    Mondjuk miért ppont este 8-kor?
    Sztem az új patchek óta elég sokszor nem lehet belépni, túl soxor.
  • CAC
    Mert olyan gyorsan lő, mint egy Puma vagy AC, de nagyobb eséllyel találja be a gyalogságot.
    Mert a harcjárműveket stunolja, és olyan gyors, hogy körbekocsikázza simán az ellenfelet, és össze-vissza lövi közben.
    Persze eltalálja a PAK ...egyszer, aztán egy alap mikróval szétszedi az AT-t.
  • bajgunar
    Létezik? Hogy nem lehet bejelentkezni a RELIC-re, kb 20:00 óra óta???
    Mert hiába LOGIN-olsz, (off) -on vagy!
    Kéri a lemezt is. És be se lép.
    Nektek is??? Vagy én vok béna?
  • AndrewT
    létezik, és az a 3 küldetés is ugyanazon a mapon zajlik, csak más a megvilágítás... :)
  • misu006
    az létezik h pl a Tigrises küldetés 3 missiobol áll? meg akkor a többi is? :O
  • bgabor
    Miért olyan gáz ez a T17? Minden Wermacht player alapból kihozza a PAK löveget az első negyedórában, hogy ne lehessen M8-al lerusholni. A granadierek panzerschreckjeit se szereti gondolom.
  • CAC
    Kérdezhettem volna úgyis, hogy mi a pöcsömnek egy stratégiai játékhoz magyarítás, de gondoltam úriember leszek. :D
  • cikasz
    Teljesen mind1 mert az új verziókhoz nem jó a magyaritás :(
  • CAC
    Miért nem installálsz egy angol CoH-ot? Azt már lehet magyarosítani. Csak jó hozzá a serialod.
  • mascarun
    Szerintem nem lehet megoldani! max ha szerzel angol nyelvi fájlokat és azokat magyarítod!
    vagy valaki átküldi a magyaritás fájljait install után!
    De ez csak TIPP nem biztos hogy sikerülne!
  • Glory81
    Hello!nem tudja valaki véletlenül hogy eredeti német verziójú COH OF hogy lehetne magyaositani?Mert csak az angol verziót magyarositja!Valakink ötlet?Válaszokat előre is köszönöm!
  • CAC
    Szerintem a T17 spam minden játékstílusban erős, csak 1v1-ben nehezebb a feszes tempó miatt megcsinálni.
  • oroberto
    Szerintem 2v2-ben volt imba T17 1v1 soha nem volt vele gondom.
  • CAC
    Jaja, a T17 várható volt. Mondjuk én későbbre vártam a nerfet. Ez egy előre bekalkulált "táp"egység volt. Futótűzként terjedt a híre, és sokan szerintem ezért vették meg a ToV-ot.

Oroberto:
    Nálam szintén nem lövőset játszott, ezért vártam a javítását. Nem táposabb, mint a Flak.
  • Tiensin
    Már épp ideje volt nerfelni a t17et. A strafe is reálisabbnak tűnik és újra van értelme MGt rakni a házba..így legalább már megint van értelme lorrainen játszani.
  • oroberto
    Bofors szerintem nerfelve marad=használhatatlan AT meg lehet ugyan az a bug okozta ami az MG nestnél volt
  • lee56
    azokat majd a 2.7ben, azért ez is valami, addig bétateszteljünk :)
  • CAC
    Navégre! Mondtam én, hogy peccs lesz. :)
    Viszont úgy látom csak a brit mg nest-et javították az emplák közül. Mi lesz az AT vel és a Bofors-szal?
  • AndrewT
    2.600 patch notes
  • Glory81
    na igen de ez német verziót nem magyarosit:S
  • V43 1105
    Klikk :/
  • Glory81
    Hello!Azt nm tudja valaki hogy a német verziós sima COH-t hogyan lehetne magyarositani mert nekem német nylevű a játék mivel onnan hozták mind a 3 részt:S
    Ha vkinek van vmi ötlet előre is köszi!

ÜDv
  • CAC
    Őszintén remélem, hogy most telepítik a 2.3-ra downgradelő peccset! :)