Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hát igen, nekem pl. A múltkori két videom közül a KÉSÕBB feltöltött lett kb. 5 perc múlva aktív, a másikra meg fél napot kellett várni.

Sebaj, majd holnap meglátjuk. Milyen néven vagy tag-gel van felrakva?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Video fel van töltve de az istenért nem akarják processelni igy nem tudom mikor tudok linket adni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Sajnos bármit teszek, a hiba marad.
A teherautóra sidewindert kipróbáltam, de nem követi le a célt, csak érzékeli az infrafej a hõt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Csináltam 6DOF-rol egy videot a Ramp Start Day training missionben nem kapcsoltam be semmit csak megmutatás céljábol, hogyan is mûködik a dolog.

Most tomoritem aztan felrakom youtube-ra és linkelem a videot. Semmi extra nincs benne.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ja, és majdem elfelejtettem valamit. Múltkor igen alacsonyan ment a légiharc a FLOT felett és a sidewinder a mozgó JÁRMÛVEK jelét is érzékelte, volt búgó hang!! Indítani nem próbáltam, mert nem akartam az a frankó bevetést ezzel elrontani, de ki tudja? Lehet, hogy mozgó páncélozatlan jármû esetén lehet csögõkígyót használni? Ki kell próbálni.

Molnibalage
Ja, próbált már valaki DBS1 és DBS2 nagyítást használni reptértámadásnál? Nem látszanak a kifutók...

Molnibalage

És a végére egy bug. Most miután újrataktam ha zoomolva néztem egy két dologra, akkor ez lett a vége.

Ja és az én videokari beállításaimnál nem is enged minimap-et állítgatni...

L Viper
Jahh, oké. Minden vágyam egy jó multi, de most húznom kell melózni 😞
Molnibalage
Nem, a 6 szabadásfokú kabin a fejmozgásérzékelõvel. A manualban a 70-dik oldal környékén van két kép, amikor oldalról is ltászik egy kicsit a mûszerfal. Elvileg az áték közben is olyan lenne. MULTI????

L Viper
Ha az alap textúrákat használod, akkor a config editorba kapcsold be a Performance Settings-ben a Tex Detail Factors. Persze akinek bika gépe van nagyobb méretû textúráknál is hsználhatja.
Molnibalage
Nem, 6600GT-m van. Lehet, hogy az a baj, hogy nem application controlled az AA és AF? Azért megpróbálom újra, hátha megy.

Mellesleg most repöltem le asszem a fun strike nevû küldit az alap textúrákkal és nem volt csúnya. Most akkor képhegyek következnek majd.

A a L2 fix meg csinálhaott valamit a tájjal, mert mintha kevésbé lenne szögletes, de ez majd látszik a képeken is.

L Viper
6 DOF os video ? Ez mi is lenne ? ( 6-an dogfight <#vigyor1> ? )
advanced setup igen és textcompress-el tettem fel

ha jól emlékszem ati kártyád van: nézd meg, hogy a mipmap beállítások nincsennek-e teljesen minimumra állítva a CCC-ben

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
És ugyanúgy a textcompres-szel aktivizáltad vagy TerrainMerger01d.exe-vel?

Most futtatom LxNormalFix.exe és csinál valamit...

Molnibalage
Az advanced setup-ban?

nekem teljesen jó AF-es Hitiles-el, nincs ilyen hiba
a mipmap-ot és az aniso filtert bakapcsoltad?

Molnibalage
Sajnos akkor vettem észre, amikor zavart. Légvédelmi rakéták füstcsikjának figyelésekor rohadtul zavaró, ezennél én visszaállok asszem a régire.

Más. MIKOR jön már végre multizni valaki ezzel?
(Én úúúúúúúúúúúúúúgy megnéznék végre egy 6 DOF os videot..)

L Viper
Még annyi, hogy talán az AF-essel nem annyira feltûnõ. Egyébként az eredeti Falcon textúrák meg csak nagyon alacsonyan darabosabbak. A config editorban meg asszem lehet állítani, hogy nagyobb magasságban is a nagyfelbontású textúrát jelenítse meg és ne váltsa át.
L Viper
Pontosan így van sajnos ez valóban ilyen, én tudtam, de nem zavaró az a pici színárnyalati külömbség, végülis még te is csak most vetted észre.
Egyébként csak nagyobb magasságban feltûné és inkább külsõ nézetbõl.
Molnibalage
Közben nekem csak most tûnt fel, hogy sem az SP-s sem az AF-es textur.zip nem mûködik jól. Csak a közeli körzetemben rajzolja az új textúrával a tájat, azon kívûl minden a régi.

Így néz ki. Már próbáltam mindet, állítani a grfikát, config editort is, de ilyen marad. Így meg lehet, hogy fel se rakom egyiket se...

L Viper
Nem semmi, van már torrent nélküli link is.

Közben tesztelgettem a különbözõ texture.zip variációkat. Azthiszem az AF-essel néz ki legjobban.
42nd Intruder
Közben Cuttercsilláral is le lett fixálva, majdcsak lesz valahogy 😄

42nd Intruder
Thx jön lefele, csak sajna márcsak jövõhéten tudom kiprobálni... na mind1, még egyszer kösze! 😉

Molnibalage
A 6 DOF-os video elkészült már? Nagyon megnézném... 😊

Intruder,itt próbáld meg---->

FF4

Bucser
Szerinted ha valamihez supportot adnak az nincs kint?

Látom nem nagyon figyelted az eddigi történéseket.. Azért nincs kint hivatalosan mert akkor a Lead Pursuit perelne. De mivel azt mondják, hogy leaked volt, ezért sajnálják és mivel túlságosan elterjedt így adnak hozzá supportot. Ami persze Egy nagy bullshit ugyanis Aragorn a project leadere szarik nagyívban az LP-re és így próbálják kikerülni az LP faszságait.

Molnibalage
Szerintem soha, ez már így megjelent és ezzel semmit nem lehet tenni és senki sem gátohatja meg õket, hogy adjanak supoortot és rendesen be legyen fejezve. A SAAFPOS-os fiúk kabinjai meg amúgy is jók lesznek hozzá. Szerintem nem véletlen, hogy most jelent meg, mert mire a SAAFOPS megjön mácius/április táján, addigra lehet, hogy már lesz valamiféle patch is.

Hátm ha nem használsz torrentet, add meg a címet és elküldöm neked, vagy kérd meg Cuttert-t hogy másolja le neked azt amit neki küldtem.

A teljes Falcon repertoár rajta van (kivéve OF), AF Hiteles-szel, Aeyes kabinokkal (kivéve a MIG-29, mert akkor az még nem jött le), helyszínekkel, FF3 és SP4.2-is.

42nd Intruder
Sajna torrentet nem használok, Cutter meg nem biztos hogy ráér majd ilyesmire. De egyébként hivatalosan mikor akarják megjelentetni, mert ez így poén, hogy a fél Falconos társadalom FF4-et használ, de az még hivatalosan nincs is kint...

gondolom átlehet nevezni a topikot "Falcon 4 AF/FF"-re...

Bucser
Kérd el Cuttertõl😄

Molnibalage
Redviper 1 néven keresgélj a torrent oldalakon. Ajánlom figyelmedbe www.mininova.org-ot.

42nd Intruder
Na most többszáz hozzászólást nehéz átrágni... Van FF4? Ha igen hol?

Molnibalage
Na akkor elárulom, hogy volt olyan idõszak, hogy 1 éveig jóformán nem repültem SEMMIT! Aztán kijött az AF. Az meghozta a kedvet. Miután megírtam a manualt, nem sokkal utána jöttem rá, hogy az FF3 jobb. Nyár végén elkezdtem moddolni és onnantól fogva egy kis Gothic 3-at leszámítva, meg egy kis Rome Total War-t csak ezzel toltam.

Ma kaptam meg az NWN2-öt és a Medeival Total War 2-õt, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne repülnék ezután. FF4 még sokáig a szívem csücske lesz az tuti.

L Viper
Vazzeg, azthittem Te csak repkedsz!
Töredelmesen bevallom én szoktam FPS-ezni is.
Régebben nagy hálóbulikat csináltunk szolíd zülléssel egybekötve.
Molnibalage
Neverwintr Nights 2. Egy RPG, nem repszim. Néha kell egy kis változatosság is. 😊

L Viper
Sajnos nekem nem jó ezen a hétvégén.
NWN2 az mi is ?
Molnibalage
Még csak az SP4.2-vel próbáltam ki, de maxra húzva meg sem reccent a játék, mikor még másik 8 gép ott szambázott lent a földön a lenti screenek készítése közben és még 4-5 repkedett a közelben. Nem gyengén lett megcsinálva...

Ma ese multi FF4-gyel? Most kiprbóálom az NWN2-õt és utána mehet is a dolog. Ki jön még?

L Viper
Végül melyik texture.zip -et használod?
Molnibalage
Ez még a régi FF öröksége, bár én itt ezzel még nem találkoztam. A reptérnek asszem a textúrmagasságával (Z-buffer?) van a baj, kérdezték még FF3-ban Ara-t is az FF fórumon és csak annyit válaszolt, hogy ezzel együtt kell élni.

Más helyszíneket próbált már valaki?

Bucser
huu

asszem a graphics optionsben ha felhuztad a vehicle magnificationt beallitast akkor azt vedd vissza egyesre.

Kérdésem lenne: vajon mitõl van az hogy mikor a földön vagyok a gépek futója benne van a földben de teljesen?
Molnibalage

http://sgupload.uw.hu/1170518301.jpg[/img

Egyszerûen gyönyörû, pedig ha mozgás közben láttáok volna. Késõn kapcsoltam, mikor a C-5-ös már távol voltak. Pont a fejem felett húztak át.

Nincs itt egy banner designer? Szerinem csak annyi kéne, hogy még két egy plusz sorba mehetne az FF logo. OF-nek van egyáltalán?

Bucser
Sõt tulajdonképpen mindennel foglalkozik csak az AF-el nem😄

L Viper
Hát az biztos, hogy ez a fórum már régen nem csak az AF-el foglalkozik kizárólagosan, hanem mindennel, ami Falcon 4.
Na ha a többiek is tesznek javaslatot, vagy ez megfelel akkor át is lehetne írni.
Seaweed
Amugy a "Falcon 4.0 Generation" az egeszen elfogadhato cim lenne szvsz
L Viper
Jaja, valami jó logó az mindenképp kéne.
Seaweed
Ha a cim nem is de a logo azert utalhatna szvsz a sokszinu felhozatalra ugymint F4, F4AF, OF, FF stb-stb...
L Viper
Javaslatokat kéne tenni, mi lenne a jó név.
Falcon 4.0 Generation
Falcon 4.0 & Variations

Valami ilyesmi és egy jó F16 kép hozzá.
Seaweed
Filoztam de mint irtam semmi olyan nem jutot az eszembe ami jol reprezantalna az F4 falmilia teljes repertoarjat...
Seaweed
CBU nem allithato...LGB meg cirkalo raketak meg fold levego raketak AI szinten jelen vannak es mukodnek.