Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont ami mindkét játékból hiányzik azok nagy orosz/USA radaros A-G rakéták leszimulálása (AS-4, AS-6, Harpoon) és a crusie missile-ok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A többi lépés megeggyezik...
F-18A alatt F-18C kabin legyen, de nem ment. Majd megkérdezem máshol, hogyan kéne.
Az F-14 3D-s kabinról valami link?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bemásolás után a TerrainMerger01d.exe már mindent elintéz.
Lásd😞#2888)
Azt hogy írjam át texture zip-re? ráadásul PCX file-ok vannak benne és nem DDS-ek.
Jahh és Aeyes készít egy fizetõs F14-es 3D kabin-t... Na az nem lesz semmi.. rakott be képeket a renderrõl a szavam elakadt tõle...
Kipróbáltam, csak be kell másolni õket. Baromi szép.
A 3D-s kabin az marad az FF4-es.
Link a 2950-es hozzászólásban.
Igen, de nem a KINÉZETÉVEL, hanem magával a fizikai motorral. Elhiszem, hogy téged sokminden zavar a Falconban, de azért nézd meg a Loncis modelleket is. Nekem csak 1.02 van, de a készítõk ott sem ismerték sok helyen a kör fogalmát, ahogy te fogalmaztál.
Afelett meg tényleg nem tudok elsiklani, hogy az A-G hadvislés szinte nem is lézezik a Lock On-ban, ami meg van, az meg egy "picit" asszimetrikus.
Ezalatt a megjelenítést érted? Mert az TÉNYLEG azonos minden proginál, de ez a játék motorjából adódik. Már leírtam, hogy minden gépenek SAJÁT, külön értékekkel számol mindent. Tehát, ha beleülsz egy MIG-21-be sajnos F-16 MFD-je van, de nem F-16-os radarparaméterekkel bír...
...azon filoztam hogy mondjatok hogy fujj F4AF igy meg ugy....ti tudjatok, ti ertetek ehhez jobban...de meg mindig a topicjaban vagytok/unk...nem kene talan egy uj F4 vagy FF topic (inkabb elozo szvsz)....bar teny hogy van 2 is(#1; #2)..de regi is semit se mondo is......Lehet kene egy F4 FF meg OF meg mitudom milyen nagy flakon topic.....vagy meg jobb! ezt kene at nevezni annak..bar hirtelen jo nev nem jut szembe ami jol reprezentalna mind az alap F4, mind az F4AF es mind az osszes ingyenes addont....
<#buck>#buck>
Mondjuk itt meg csak az F-16 -ra... Egy biztos most hogy feltettem a Bucser által linkelt CJ kabint hát a szavam elállt full garfikán 16x anizo 8x élsímítás és az a kabin beszarás szép... Viszont kicsit sajnálom hogy az F/A-18 nak nincs saját avionikája (saját hud + szimbólumrendszer... Az még ütõs lenne.. Nah majd talán a Gripen <#vigyor3>#vigyor3>)
Ha jo reklamot szertnel kepekkel a FF4-nek akkor szerintem F-16-os kepeket rakj be mert azt enyle gszep 3D modell (tobbit nem lattam meg en sem)!
Valóban nagyon szép fotókat raktál fel. Én személy szerint elég ritkán használok külsõ nézeteket, próbálom minél messzebbrõl leküzdeni az ellenfelet és nem igazán számolgatom a poligonokat. (Egyébként írtam is lentebb, hogy poligonszámban nem üti a Lock Ont!)
Szerintem tök felesleges fikázódni, mindenk iazzal játszik, amivel akar.
Nekem tetszik a Falcon is, meg a LockOn is, mégis az elõbbi fogott meg jobban!
En mar jopar honapja kihuztam a BS-t a listamrol amit ugy hivnak "ezeket varom".....
Megpedig az hogy jo-jo hogy vannak mas kabinok de a falcon avionikaja van belejuk biggyesztve (pl amit lattam F-14 vagy F-15), mikozben a valosagban megcsak nem ugy nez ki pl a hud es MFD kepernyok...ennek igy nalam nem sok ertelme van. Milyen mar hogy F-14 aztan falcon avionikaval megy...hat nem is tudom, de ha mar anyira mondogatjuk hogy leszarjuk a grafikat leszarjuk a repmodellt mert a flacon vonal az avinokaval domborit, akkor ez igy egy rakas kakit jelkepez kb! ...es ez elgondolkoztato! (Rendben van hogy ingyenes, meg akik csinaljak esetleg soha nem fogjak meglatni hogy milyen egy F-15 vagy egy F-14 avionikaja, de akkor ne akarjunk taltost csinalni egy szamarbol...mert az oszver lesz a legjobb esetben is....)
Ha kell megoldjuk okosban valahogy<#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
Ez a Globemaster valóban oltári ronda. Én sem ezzel büszkélkednék. A falconok meg gyönyörûek😊 (az Ai gépek közül a legtöbb sajna ronda lett😞
<#eljen>#eljen> <#taps>#taps> <#eljen>#eljen>
Falcon forever...Nekem Õ jeleti a szimulátort.
Azért ez a modell nem rossz:

6 DOF-os CLickable Kabin!! Ilyen nem lesza BS-ben!! és szép is mellé. Ilyen max a fighteropsban lesz.
MOst az egyszer azt mondom, hogy leengedem a kalapom a Freefalconosok elõtt. Jó a fizika még nem az igazi, de gyönyörû lett és Stopworksos kabinnal meg HiTiles-al eszméletlen jól néz ki.. Na majd még belemélyedek jobban magam számára is (bár az LP igazán adhatná a kampány endzsint...)
Ja és SAAFOPS. A SAAFOPS az redviper engine-t fogja használni. Ezért kaptak modelleket és segítettek megcsinálni az észak afrikai részét a játéknak... (ezt a manualban említik is) Ha valóban összeilleszthetõ lesz a 2 mod akkor kiszoríthatják az LP-t csúnyán a piacról...
Lesz benne pár akicó, de elsõsorban a tulajdnoságok lesznek bemutatva. Lehetne egy oszott képernyõs megoldás, hogy ilyen az AF és ilyen az FF4. Vagy az nagyon alázós lenne? Vagy akkor FF3 vs. FF4 legyen?
A mostani FF4-es Korea'83-at TÉNYLEG próbáljátok ki! Nem birka módjára jönnek a gépek, hanem össze-vissza és változó magasságokban, és nem csak 22-30 ezer láb között. Bizony a földháttér miatt el-el tûnnek. Repültem 2 bevetést, de Mandumi már nem operál. kb. 20 AH-1-es tétlenségre van kárhoztatva.
A SAM-ek is tényleg rohadt jól mûködnek. Üldözök egy MIG-21-et azt egyszercsak bevillan két SAM állás, na de nem 10-12 mérföldre! Megvárták, míg jól közel megyek azt kétoldalról adták a feladatot kb. 4 mérföldrõl. Na irány a talajszint és inkább menekültem. Az utolsó csepp üzemanyagommal éppenhogy hazaértem, de a kísérõm a reptérõl 2 mérföldnyire leszállt egy útra és még csak nem is törte össze a gépét.
Ja és balu élményeit is olvastátok? Az AI fogta magát és légitankol, mert kellett a nafta. Nem gyenge...
Nemsoká a beérkezett visszajelzések után tuti, hogy meg is lenne az elsõ javítópatch és orvosolnák az általunk talált hibák jó részét.
Ja és repüljetek poor idõben. Rohadt szép.