Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm az már nincs messze.. Néztem a videót és feltûnt hogy más a hud a gépekben nah meg ugye az MFD sincs ott ahol nem kéne hogy legyen... Ez azt jelenti hogy minden gép más szimbólumrendszert kap?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
kuldetes szerkeszto, uj kuldetes barmilyen gepet betesz, aztan raviszem a nyilat a munitins linkre es annak amint at kene valtani a hatterenk szurkere hogy felette van a nyil hibaval kilep a redviper.exe
ez van elsoszerkesztesnel..kilepett aztan ujrainditom betoltom elmentett kuldetest, akkor mar nem nem lep ki ha a munitioins gomb fole viszem a nyilat, csak ha rabokok! Egyebkent ha le akarom repulni a missiont es akkor bokok ra a munitionsra akkor rendben van...de ugye nem tudok igy valtoztatni a fuggesztmenyen....(vagy esetleg mas megoldas erre?!)
Ha ki lehetne szedni valahogy a játékból (és vissza is lehet tenni), akkor már most is megcsinálhatnánk.
És persze fabrikálhatnánk egy 2d-s kabint is a Gripennek 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Szkint tuti megoldjuk... Neuro koma ugyis nagy szkinmajszter, ha megjelenik SAAFOPS tuti gorbitegy szkint...de ha megse erne ra mondjuk, akkor segitek en, bar en nem vagyok akkora spiler photoshopban mint o de azert ossze tudok valamit dobalni 😄
A Gripen el is felejtettem! Kéne hozzá magyar skin, de ehhez a részéhez én sajnos nem értek.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ <#nevetes1>#nevetes1> 5-6 PERC-et irtam!
SAAFOPS:nah arra en is..foleg a Griffre!
A mûszerfal, mág az tényleg olyan, amilyen, de senki nem állíotta, hogy szeretni kell. Az F-18 (ehhez még Aeyes is van), F-16, Mirgage-2000, azok korreketek minden szempontból. Türelem és szépen lassan lesz hozzá minden. Majd arra leszek, kíváncsi, hogy a SAAFOPS 3D kaniok milyenek leszenek. Pl.: a MIG-23, MIG-21 és SU-25-höz, de lesz még egy pár.
" Ez az XY nem jöhetett volna létra, ha nincs a KONTRAX."
Van akinek lejön, hogy mire gondolok? <#vigyor2>#vigyor2>
Természetesen a Lock On ne menjen el a búsba, és te sem állítottad, hogy az FF4 menjen el, jó hogy létzik mindkettõ, nélkülük kevesebb lenne a szimes világ.
A Falcon nagy hibája sajnos, hogy hadjáratot nem negyon lehet vele jól mutiban tolni, mert nem az itthoni upload igényekere van szabva. Kéne hozzá úgy jó 1Mb-es upload, mert különben elkezd szaggatni.
De azert ne magyarzd azt se bele hogy en azt allitom hogy az uj FF4 elmehet a busba...en biza ilyet nem allitottam, csag reagaltam a Lockont tornjarol letaszito kezdemnyezekre...amiknek nincs letjogosultsaga...es nem is lesz egy arabig sem! Plane nem is lehet ez a vonal kepes letaszitani hisz mas kategoria, ingyenes, regi jatekra epul, kar is osszehaonlitani, nemhogy letaszitani kepes lenne.....nem feledd hogy mi volt elobb a tojas vagya tyuk! en a tyukot utom meg nagyon hamisan kotkodacsol <#idiota>#idiota>
Nah ez az ami kizart...par hetes friss telepites...meg evekig szamitogepjavitasbol eltem (valahol most is tulkepp), szal az lenne a csunya ha az en winfosom lenne a szar, elallitott, stb-stb...
Hááát, azért ez már lehet, hogy nem igaz. A fõbb típusok közül már a Falconban is állnak vagy 1500 poligonból. Ja, pár példa a "higpoli" Lock On modellekbõl.
Mindkettõ videoklippbõl van kivágva, az egyik a Virtual Thunderbirds bemutató videojából. Kb. annyira, hanem jobban szögletes, mint a Faalconban, de ha akarod, akkor rendezhetrünk egy összehasonlító "versenyt" a fõbb típusokból. S
Semmi bajom veled, de az már felbassza az agyam, hogy annyira isteníted a Lonci grafikáját. A Lonciban pár dolog szebb az igaz, de nem vészesen. Az utánégetõk effektje, a víz (az sokkal, de DX9-cel könnyû..), meg a naplementék, pár robbanáseffekt és az épültek kidolgozottsága, de ebból sem mind. Akármelyik Hitiles-szel még a táj is szebb a Falconban.
A töltési idõ meg nem sok. A hadjárat elsõ küldetését is kb. 20 másodperc alatt betölti nálam.
Ahhoz képest egész jó lett, hogy nekik ebbõl semmi hasznuk nem származott.
Csak a repülés és a szimulátor szeretete miatt tették mindezt.
A Lock On-nal nem is akarja felvenni a versenyt a városok, objektumok kidolgozottságában. Biztos, hogy a Lonci sok mindenben szebb és a piacon õ a vezetõ a modern harci szimek közt, de mi itt egy páran mégis erre kattantunk rá elég rendesen. <#vigyor>#vigyor>
Nah majd jol raszanom magam es megtanulom ujra kezelni a flakont aztan kiprobalom mire megyek ezzel az FF4-el....
uj kuldetes, bokok a terkepre, add flight..betesz valamit, tok mind1..mondjuk egy CJ-t...mondom "munitiion" es maris kilep "hibat eszlelt"-el...haaaaat ezt lockonhoz hasonlitani?!<#wow2>#wow2> lehet szarabb , lehet rondabb, lehet nem izlik valakinek..de az meg nekem soha se lepett ki! Meg az 1.0-se pedig az sokaknak kilepkedett....
Szal ez mar rosszul kezdodik...de azert meg probalkozom vele max gyorsdel lesz a vege ha felbosszant!
Ha leszednéd, akkor sem lenne jó. EGyébéknt meg az f4communtiy oldalára mutat a letöltés, az meg már vagy két éve megszûnt.
A Freefalcon és PMC kivételével az összes Falconos weblap elhalt, nem történik rajtuk semmi jóformán az SP4 óta. Hát az sem ma volt...
A banner meg szerintem meg nem rossz (sõt igen jó), talán lehetne egy kicsit vidámabb stílusú a kisebetûs rész. Olyan kézírásáos szerû, valami ilyesmire vagy hasolnóra gondoltam. Persze ez csak egy javaslat.
http://www.airliners.net/open.file/1170764/L/
falcon4
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
<#falbav>#falbav>