Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az meg milyen néven fut? Mert mior onnan legutóbb leszedtem a drivert, a képembe nyögte, hogy nincs is hozzá harware a gépben. Mi a file neve amit letölt?

97.44_forceware_winxp_english.exe 39,1MB-os.
Mert én ezt asszem decemberben szedtem le, de ez a reakció.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Sztem cserélj drivert mert nekem máshogy néz ki a control panel és én nem a globális beállitást használtam hanem csak ehhez a játékhoz tartozot igy csak ennél kapcsol maxra az élsimitás meg egyebek,mert ha a globálist használod akkor mindennél ez lesz és mondjuk egy Doom3-nál ki fogja fektetni a kártyát.
Tedd fel a legujabb nforce drivert ami az nvidia oldalán van.
Bucser
mikori drivert használsz te???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Mexra húzás esetén mit értesz? Itt felnyomsz mident azt kész?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Nekem a driverbe minden fel van huzva maxra és a 86mb-os Hitilest használtam ami nekem exe kiterjesztésbe van meg amit telepitettem és lefuttattam a texcompreszt és kész.

Bucser
Ami nekem van az egy texture zip. futtatom az exet amit az oldalról töltök le aztan le kell futtatni a terrainmerger01d.exe-t és kész is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Na most nevetni fogsz, de eddig a képek alapján az old Hitiles a legszebb...

A te Hitiles-edet hogyan kell telepíteni? Én most szedem le az old-ot ami ingynes, de ott sok-sok különálló file van ás úgy tûnik, hogy azokat kell bemásolni texture.zip-be és azután jöhet a switcher.

Bucser
Bocs kevertem😄a Freeware "old HiTiles" volt elõször és késõbb jött a Hitiles majd a Hitiles AF

Bucser
3 HighTiles létezik. Egyik amit még anno adtak ki amikor még hírbõl sem létezett AF. Aztán kijött az AF-es HiTiles. Majd kijött egy freeware HiTiles a régi Falconhoz. ez az "Old HiTiles" ez benne is volt a superPak 4.2-ben.

Na kb ennyi lenne a "HiTiles" mizéria ha jól számoltam. Nekem az elsõ verzió van meg.

Molnibalage
Mi az, hogy hagyományos Hitiles? Mint mondtam ebben fogalomzavar van.
Ez melyik texture.zip-et takarja? Vagy ez valami telepítõs?

Más. LANTIRN pod problémát olvastam és asszem lehet, hogy ÉN találtam meg a megoldást!

Lantirn pod

Bucser
Szintén 6600 GT-t használok hagyományos hightiles-al (gyk: nem az AF-es)

Azzal tökéletesen mûködik.

Molnibalage
Nem, ezzel mincs mit tenni, 3D studioban meg kell újra csinálni és még belekonvertálni a játékba. Ehhez egy modellezõt kéne megkérni.

Na akkor most abba is hagyom a hozzászólás gyártást.

Molnibalage
Hát ez tényleg brutális. Már ebben is csinltam pár küldetést, de SEMMI ilyen bajom nem volt, mûködik a dárga, ahogy kell.

Nálam pl.: A Flanker 2.0 a mumus program. Sehogy sem akart mûködni sem a régi sem az új gépemen (a cucc eredeti volt), pedig még a videokari is más volt a két gépben (ATI és NVidia), de ugyanazt a hibát produkálta, teljesen véletlenszerû idõ után (volt amikor 2 perc, volt amikor 3 óra) képembe vágta, hogy internal error és kilépett.

Soha nem is tudtam vele rendesen játszani. Hát úgy tûnik, hogy neked meg az FF4 nem megy. Ki kéne próbálni, hogy vajon az FF3 is ugyanezt csinálja -e, vagy az AF. Ha azok mûködnek, akkor aztán az TÉNYLEG durva lene, hiszen ezekben a részében szerintem tuti, hogy a kód alig tér el valamit.

Molnibalage
Az alap fõmenüben azért hallasz halkan bevillanó hangokat mert nincs music off a játékban, csak a hangereje van min.-re lehúzva és ha viszonylag jó minõségû a hangfalad és fel van hangosítva, akkor bizony még ez is behallatszik. Hangosítsd fel a music-ot és már hallod is teljes pompájában. A Szidra-öböl feletti balé rádiózása van némi zenével aláfestve.

Molnibalage
Az, hogy a rádiózásnak nincs hangja az még az FF3-ban is elõfordult 30 játék betöltésbõl kb. egyszer. Kilépsz és újra be. Ennyi.

Repvez, neked is 6600GT-d van? És rendesen mûködik más texture.zip-pel is a cucc, úgy hogy a látóhatár széléig rajzol az új textúrákkal? Mert nekem sajnos nem. Leírnál MINENT, hogy hogyan állítottad be a Falcon-t, milyen a drivered és az hogyan van belõve?

Molnibalage
Õszintén? HALVÁNY fogalmam sincs, eddig ilyen nem is volt az elõzõ Falconokban. Oda rakták azt kész.

Molnibalage
Egyébként a hadjáratban is leht csalni, ha már nem tudod valami oknál fogva állítnai a fegyverzetet, mert elénzted az idõpontot. Állítsd átt a felszállási idõt késõbbre és akkor már enged változtatni a fegyverzeten, hiszen késõbb akarsz felszállni. Ha megvan, akkor szépen állítsd vissza. Ez egy elég izmos bug, és sajnos az is irreális, hogy a felszállás elõtt asszem 3 perc az a limit amíg enged babrálni. Túl kevés.

Molnibalage
Úgy tudod felszállásra visszaállítani a dolgot, hogy a jobb felsõ sarokban tekered vissza az idõ az elé, amit az elsõ waypointnál látsz.

Ja és ne add flight-tal csinálj küldetés, ha komolyat akarsz, mert az mindig úgy hozza létra a köteléket, hogy 1 percre legyél a céltól, az éppen beállított aktuális idõhöz képest. Tehát ha 9:00:00 van és csinálsz egy OCA strike-ot akkor kb. egy percre leszel a reptétõl így. Ekkor állítsd vissza a jobb felsõ sarokban az idõt modjuk 8:58:00-ra és jelöld ki egy új kötelék létrehozásakor ugyanazt a repteret célna. Ez is 1 perce lesz a reptétõl, de nem a 9 órai idõponthoz képest, hanem a 8:58-hoz képet. Remélem érthetõ. Egyébéknt maga az editror sokkal gyorsabb és egyszerûbb, mint a Loncié. 15 perc alatt olyan küldetést csinálok, hogy kettéáll a füled! 😊

Bucser
ohh ha esetleg eredeti Dosia Flakon 4.0 manual kellene valakinek itt van a PDF

Flakon 4.0

Seaweed

<#beka3>
Seaweed
Egyertelmu hogy tök vagyok a flakonhoz...de mar rajottem...idot is kell neki adni...hat eleg nyogvenyelos ez az editor..(bar latta mmar szarabbat)....
Bucser
RTFM!

Csak hogy idézzelek😄

<#mf1><#idiota>

Seaweed
Hat biztos en vagyok a hulye a Falcon-hoz, de rabokok az utvonalra..visszalpozok az 1 waypointig beallitom ha nem lenne ugy mar eleve hogy Take off...de ettol fuggetlenul a helyzet valtozatlan!
Seaweed

Valld be Flééémelhetnéked van!<#mf1>
Seaweed
áhááááááá nah ze mar valami! ki is probalom! thx (biztos benen van a manualban de 1 lusta vagyok 2 olyan jo szaportiani a topicba a hsz-eket <#bee1>)
repvez
igen kampányra gondoltam a missionoknál meg azért nem lehet a fegyveren változtatni mert már a levegöbe adja be a gépet.Modositanod kell a missiont hogy te tudj felszállni és akkor lehet még változtatni a fegyberzeten
Seaweed
Fogadjunk a kampanyra gondoltal!?
Mivan itt mindenkinek egy nagy KAMPANY gomb van kepernyojenek a kozepen?! <#gonosz1> Ami eltakarja a tobbi gombot!
(Bar teny a kerdeshez hozzatehettem volna hogy "kuldetes szerkesztesnel")
Seaweed
Hat nagyon erdekes amit irsz....de szinte mar termeszetes hogy nalam loszart mukodik igy (de konnyen lehet hogy en vagyok az alma)...szal uj mission, maprabokve gep...megcsinalja az utvonalat...mentes, betoltom missiont es a munitionre bokve lehet varialni jah..csak leokezni nem lehet.....
Csak azt ne mond hogy igy neked az ellenkezoje van!
repvez
6.-Ak vagyunk a ranglistán az SG-n 😄
repvez
A függesztményt az szabadon lehet variálni bármikor kivéve ha elfogyott a raktárrol
A másik kérdéseidre Passz!Nálam nem csinálta soha a fájlokat meg nem szoktam turkálni
Seaweed
Kerdes:
-Minek a fugvenye az hogy a kuldetes elott tudom e szerkeszteni a fuggesztmenyt?!
Seaweed
Nálam is jelentekezett a problem.. Néha van hang néha nincs...
L Viper
Nálam minden hang hibátlan. A zene is jó, de néha az új menüzene jön be, néha a régé. A játékon belül beállítottam a régi hangokat.
Bucser
Probald ki 4-szeres AA-val.

repvez
16x anizo és 8xS vonal simitás meg minden amit a 6600GT enged azt rátoltam.
Bucser
Hányas élsimítás?

repvez
néha nálam is elhalkul a rádiozás, de egyenlöre más hibát én még nem fedeztem fel.És a töltés is hamar végigmegy pedig nálam minden maxon van és a kabinok is fentvannak + a Hitiles.
Csak arra nem jöttem rá hogy azt hogyan tudnám kiküszöbölni hogy ne zizegjen a táj ha az élsimitás be van kapcsolva.
Seaweed
ahham

ez a file: flightData.h mit keresa doc-ban?! ugyenezem mintha valami forrasa lenne....

sok-sok buta kerdes..dehat ez van mikor a rut kiskacsa kocak koze keveredeik...csak les es mindenre rakerdez, oszt kozben jol az agyukra megy <#buck>
ezt már én is "hallottam"
de végülis repülés közben kikapcsol a zene így 3d-ben nem "fogyaszt" semmit

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Az új "nagy dobásról" én csak annyit tudok, hogy az egyik LP-s fejlesztõ azt nyilatkozta, az új 3d-s cockpit "messze felülmúlja majd a LockOn-t"

De hogy milyen repülõgépek lesznek benne és milyen küldetések arról fogalmam sincs (bár tippem igen: F-16, F-22, F-18, Irak, Korea és talán EU)

Hangok: nekem olyan hibát ad, hogy néha eltûnik a rádiózás hangja. A parancsok és kérdések mûködnek (látom a feliratokat), de hang nincs, pedig maxra van tekerve a rádió hangereje a fülkében (és a setupban is). Tapasztalta már ezt valaki?

Seaweed
Buta kerdes de nekem fontos most valahogy:

Alap telepitesnel (tehat F4.0+FF4) a menuben van e zene vagy barmilyen hang?! (azert kerdezem csak mert neha bevillan egy kis hangfoszlany mikor rabokok egy-egy gombra..mintha menne ahatterben zene...de el is halkul...(setupban le van huzva nullara a zene..ezek szerint az szol vegig..csak max nem hallatszik...nem felesleges eroforras zabalas ez?!)
Seaweed
szegeny delibabnak igeny csalen allnak a labai...mintegy ikszlabi kislanynak 😄...nem lehet ezen valami maszek modon segiteni?!

Seaweed
Errol az uj nagy dobasrol tuni valamit egyebkent?!
Az LP már a következõ nagy dobására készül, 3d-s kabinnal, új DX9-es grafikus motorral és Falcon hadjárattal - nem túl meglepõ ezek után, hogy ilyen nagy macera volt a Redviper/FF4 megjelenése körül 😊

Seaweed
Azert szep lassan ahogy kostolgatom pozitivumokat is talalok benne..tetszik az F-14 ket kabinos megoldasa, a regi szep idok emleket hozza vissza, a Tornado, a Hind stb... <#finom> Viszont sajnalom hogy a 3D kabinja csapnivalo gyak nincs is....az is tetszik ahogya macsek atlepi a hangsebesseget..berezonal agep aztan szepen kisimul minden a "falon tul" <#wink>
Javítva 😊

L Viper
Ehhez még annyi, hogy tényleg el kell ismerni : Az AF hiába rút kiskacsa, szögletesebb modellekkel, de valóban irígylésre méltó a stabilitása. A HiTilessel tûrhetõen néz ki. Talán egyszer az LP majd veszi a fáradságot és valamit tunningol a grafikán.
A voksom mindenképp Redviper...Majd talán lesz patch is hozzá nemsoká 😊
L Viper
A Falcont annak idején meg lehetett venni, eredetiben nálunk is, "nagydobozos" verzióban nyomtatott magyar kézikönyvvel, ami dugig volt fordítási hibákkal, félrefordításokkal. Aztán egy Microprose-os Multipackban is pár év múlva, ami tartalmazta a Falcon 4-et, az European Air War-t és a B17-Flying fortresst. Ez már csak pdf-es kézikönyvvel volt.
Jelenleg a B17 szerezhetõ be, kb 1000 ft-os áron, pl a nagyobb Multikban.