Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
õõõõ ize erdekes dologra lettem figyelmes!

Adott ugye az en kilepesi hibam ami a videon is van! Nahmost ugye ehhez eleg nekem ravinni a nyilat a munitions linkre es ki is lepp..mondom akkro en most jol kiprobalom kompatibilis modban! De vazze ezt lessetek meg! Ket modban mas mentett kuldetesek lathatoak!

XP/Win200 modban:

98/me modban:

JAH igen! es tegyuk hozza hogy nem is mindig jon elo igy 98 kompatibilitasi modban...mikor eszrevettem es eldontottem hogy irok ide rola, akkor masodik indtiasra nem ilyen volt hanem mint "rendesen" (?) mint az "XP modban", 3-4 szeri inditasra ujra elojott!!!

Valami kurvara nem stimmel ezzel a redviper.exe-vel vazze!
<#wow2>
Molnibalage
FF fórumon azt írják, hogy a régi LOD editor ehhez nem jó. Fel kell rakni újra az FF3-at és megnézni ott a textúrák sorszámát és imádkozni, hogy itt is ugyanazok legyenek. Valószíûleg ugyanazok. Vagy meg kell kérdezni a fejlesztõcsoportot, hogy unagyn árulják már el, hogy hányas sorszámú dds-ek tartoznak a Gripenhez.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A k*rva életbe, nem akar mûköni a LOD editor. Eddig ezzel néztem meg, hogy hányas sorszámú skin tartozik egy modellhez, de akkor most lehet, hogy nézhetem végig az összes dds-t. Jó móka lesz..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

én is 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Molnibalage
Rögtön nézem.

Seaweed
fogalmam sincs....most lattam hogy van egy par DDS file...edig azt se tudtam hogy es hova kell bemasolgatni dolgokat...a linkelt uj szkinek berakasaval leptem tul ezen...
Molnibalage
Bazz, újabb hibára akadtam magában a játékban. A J-6-nak és a MIG-19-nek is olyan a modellje a játékban, hogy a radaros verziót ábrázolja, de mégsincs radar a játékban egyik gépen sem. Megpróbálom kijavítani az FF3 adataival.

Seaweed
"Ja még egy apróság jutott eszembe. Az AF-ben az F-5E-n 6 db légiharcrakéta van, FF-ben meg csak kettõ. Akkor most melyik az igaz?"

Igen a jelek szerint nem veletlen a csak a ket szarnyvegi csorgokigyo! Atnyalaztam az osszes birtokomban levo szagirodalmat, es alatamasztottak!!
valakinek van tippje melyik dds lehet a gripen szkinje? mert akkor neki lehetne állni a magyar változatnak...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Seaweed
Nem tudom ma el se inditottam......
Amugy mindig olvastam a topicot...csak nem nyoszogtem hozza mert ad1 flakonbol 0 vagyok, meg amugyse a kedvenc gepem szal nem igazan fenyegetett hogy a kedvenc szimem lesz...

F-5 ugyben meg epp bujom a szagirodalmakat...
Molnibalage
Ok. Kösz. Hova lennénk nélküled! 😊
Még most is olyan fura érzés, hogy annyit van itt a falconosok között.
Megy már rendesen az FF4?

Seaweed
Nah es mi a topic cime?!
Molnibalage
Ja még egy apróság jutott eszembe. Az AF-ben az F-5E-n 6 db légiharcrakéta van, FF-ben meg csak kettõ. Akkor most melyik az igaz?
Mert minden netes anyagban is csak két csörgõkígyó van feltüntetve.

Molnibalage
Igen tudjuk, hogy a táj neked nem tetszik elsõre is megértettük, nem vagyunk hülyék szerintem. <#idiota>

A skin miatt linkeltem be.

Seaweed
"Ja és, NAAAAAAAAAAAAAAAAGYON DURVA:

http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=116093
"

Hat itt mar a szkin is szep..nem csak a modell...de vegtelenul gagyi ez a fenykep taj...foleg LOL kategoria a lefotozott autok meg ahogy vege szakad az egyik fotonak, a masikon meg nyoma sincs folytatasnak...<#rolleyes>

Molnibalage
Abszolút nem értem, mostanában nem repülök teljes bevetést, mert sok helyen kell "tûzoltó" jellegûen beugranom a gépekbe, de az elején reültem még 7-8 teljes missiont és kb. a 20-dik bevetés után léptettek elõ, de medal még nincs. (Pedgi volt olyan bevetés is, hogy 4 gépet szedtem le légihraban, szétbombáztam egy kifutót és még 4 gépet a földön...)

repvez
Na repültem ma megint 2 missiont és kaptam még 1 medalt
Egyébként ki mennyi missiont játszik le és mennyit pörget az idön?
Mert nálam még csak 7 orája kezdödött a kampány,de már 7 küldit lerepültem.
Ahogy egyszer irtam itt egy kicsit idöutazos filinget érzek rajta
Molnibalage
NAGYON megköszönném!

Ja és, NAAAAAAAAAAAAAAAAGYON DURVA:

http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=116093

Bucser
Ez a fizetõs (falcon 4.0-hoz való) HiTiles. Ezt mondtam, hogy fel tudom tenni 1-2 hétre valahova, de mindenki azt mondta, hogy jó neki az AF-es.

Ez nem az SP4.2-hoz ingyenessé tett valami. Ez azután készült!!!

Mérete: 81,3 MB (85 332 201 bytes) texture.zip melyet a HiTiles2Falcon4+.exe (1,75 MB (1 837 028 bytes)) segítségével lehet telepíteni.

majd terrainmerger01d.exe-vel rendezni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Jól néznek ki a képek és nincs a messzi textúráknál sem váltáshiba.
Na akkor most ez milyen telepítõ és melyik HiTiles ?
Bucser
Ja és ez a tavaszi tileset.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Az én képeim (le lettek kicsinyitve a méretük miatt)

Nos igen lehet, hogy cop pasta a táj és nem objectek az erdõk ,de õszinten jelen pillanatban így ahogy van tetszik😊

L Viper
Az örök elégedetlen ellenzék <#nyes> Tessék, még <#vigyor1>

Seaweed
A gep 3D modellje igen jah szo se rola..de az a terkep taj..lapos erdokkel meg copy-paszta mintazattal...haaat khm hogy is mondjam...ezredfordulo elott meg elment...
Molnibalage

Egyszerûen szép.

Seaweed
+ cpu de kb jah igyvan
Bucser
igen mert a hard drive memoria és processzor erõ hiányt nem igazán mutatta meg. csak a graf kártyák képességei közötti különbséget.

Molnibalage
Hát én már régen leszoktam a 3D Mark-ról, mert szart sem ér a pontszámítása rendszere. A bátyus és az én gépem között volt kb. 15% difi, de nála az IL-2FB ugyanabban a küldetésben ahol nekem 55FPS-sel ment, nála játszhatatlanul szaggatott. Over.

Bucser
és te is 3dMarkal játszol?😄

Molnibalage
Nálam ha harmadik nap estéje van a '83-as hadjáratban és vannak érdekes dolgok. Sok reptér 0%-on van, de a kifutók ki vannak javítva és a repterekrõl is indul bevetés, annak ellenre, hogy 0%-os az állapot. Viszont az poén, hogy a többi lerombolt épület meg ott van a reptéren. Tájkép csata után...

Gundark
A driver mindegy. (6600 gt) Ugyanis 😊 Én az eredeti lemezén lévõ 72 valammennyivel nyomom. DE fent van a vgart drivcsi is. Amit viszont az újak 99 %a nem szeret. Az eredmény? 3dmark05 ezzel megy 2200at. Ha csak az új van fenn amivel akad a gart akkor 1100 😊 De jó példa a GTR2 is. minden maxon és 15 autós versenyek röcc nélkül mennek. Az egész driver mizéria csak porhintés. 😊 Ja egyébként még csak 4 hadjáratos küldit csináltam, de nem tapasztaltam hibát. (már az itt felsorolt "gyári" bugoktól eltekintve ((reptér nemláccódás és hasonló 😊)

Bucser
okes majd teszek.

L Viper
Bucser, lécci rakj már fel képet milyen, lehetõleg olyat amin magasabban repülsz és látszanak a messzi részek is.
Molnibalage
Bazz, nagyon üt ez a poén.

Seaweed
Szerencsere meg nem...nem veszekszunk <#gonosz1><#vigyor1><#idiota><#beka2>
L Viper
Jól felélénkült a fórum, már lassan olyan, mint egy virtuális Falcon század <#vigyor3>
Seaweed
"Na akkor most abba is hagyom a hozzászólás gyártást."

Abba nehagyd mar! Legalabb van honnan tanulnom...lusta vagyok 700 oldala manualokat nyalazni...<#vigyor3>
repvez
sztem ez azt jelenti hogy kikapcsolja a távoli tectura részeket ha magasan repülsz.
Molnibalage
Mindig is be volt lõve. Nagyon magasról az alap textúrák is szépek. (legalábbis az én szememben.)

Disable High Altitude Fartiles - Na, ez az ami még mindig nem tudom, hogy micsoda..

L Viper
Én is átálltam az alaptextúrákra, jelenleg én is azzal nyomom.
Balage, kapcsold be a config editorban a Performance settingsben a Text Detail Factort és akkor magasabban repülve is marad az élesebb részletesebb textúra.
Seaweed
<#gonosz1>
Seaweed
AF-el semmi baj, az megvan erdetiben es az winreinstall elott fentvolt gepemen, neha tologattam vele, igaz csak repkedtem...meg ilyen-olyan alap szitukat gyartottam editorban, es soha semmilyen kilepes vagy gondom nem volt vele!
Molnibalage
Csinálhatok én bármit akkor sem mûködik egyetlen más textúra sem jól az alapon kívûl. Egyébként az sem olyan vészes, most hogy sokat repkedtem vele, egészen megszoktam.

Molnibalage
OK, már szedem is. Eddig az összes textrue.zip ami eltér az eredetitõl ugyanazt a hibát pordukálta. Érdekes.

Most lopok egyet:

repvez
gyorsabb voltál 😄
Nekem meg az új control paneltõl elszáll a gép... Vagyis az arcomba vágja hogy a mittom én milyen control panel hibát észlelt és....
A régivel meg tökéletesen fut...
repvez
A hivatalos oldalon probáld meg letolteni a geforce-hoz tartozo drivert letölteni ha jol láttam ott a 93.71-es az utolso.Mert ez a 97.xx az már a 8-as szériához valo igy azért nem találja a hardwert.
Molnibalage
A kinézet meg azért különbözhet, mert nem XP stílust haszánlok az WIN-ben, hanem a klasszikus WIN98-at és ezt is úgy hívja a progi, hogy a régi beállítások oldala, de az újon meg semmit sem lehet állítani...