Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

A többi alkotása csak a 4.33-ban jelenik meg?
Egyébként kezdem azt hinni, hogy a BMS fejlesztői kezdik elveszteni a realitást és a kapcsolatot a közösséggel és nem hogy ösztönöznék és a kompromisszumot keresnék inkább akadályokat tesznek eléjük.
A screenshootos topicban olvasom, hogy Dema tett ki egy képet a F104-es ről, erre Red Dog azt irta neki, hogy ha lehet ne kerüljön ki a kép a forumról mert nem tiszta az eredete. És DEma értetlenül állt a kijelentés elött mivel 50%ban Ő és egy másik srác csinálta a nulláról egyedül annyi a gond vele, hogy a másik lelépett és most nem érik el, hogy biztosan beletehetik e a játékban mivel részben ő is közbejátszott a készitésbe.
Komolyan mondom, hogy amit nem a zárt kis fejlesztőcsoportjuk csinál hanem valaki nyilvánosan probálja bemutatni, hogy mit készitett azt nem engedik hogy betegyék. Csodálom még a táj texturáknál és a gépek texturáinál még nem kötöttek bele, hogy olyan képeket használtak fel benne amiről nem volt engedély a készitőtől.

Ezen felül az advanced részben a bal oldali oszlpnál az alsó kettő trükkös, mert képes teljesen elbaszni a nagyobb objektumok textúráját, ezért csak a felső van asszem bepipálva.
Video felvételhez én ezt használom: Open Broadcaster Software. Live Streamelésre találták ki, de winyóra is tud menteni, viszont alig érzed meg ha megy. Sokkal jobb mint a fraps (nekem egy régi AMD procim van 2.8 GHz magonként)
www.pumaszallas.hu
- pvp-n természetesen tiltva a külső nézet.
- a gépeden miért szaggat a játék azt passzolom.
72-esek fórumán találtam ezt a beállítást:

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.01.12. 14:35:09
A funny clips részig a zene nekem nem tetszik, de ez egyéni ízlés dolga. A felvételek, ha jól értem MP repülés közben készültek. Ahhoz képest jó, de ugyebár gyakorlatilag ezért nem lehet közte igazán látványos, n+1 próbálkozásból összehozott. (A külső nézetek nincsenek letiltva PvP-n? Mert akkor ezzel bizony lehet kicsit csalni, bár én biztosan nem élnék vele.)
Azt képtelen vagyok felfogni, hogy hogya a francba van élvezhető FPS felvétel + minden árnyék bekapcsolásával + TGP-vel. Nem gyenge vasam van a CPU-t leszámítva, de ez még TE alatt is megfekteti a gépemet úgy, hogy lejebb veszek mindent és kis recésséget megengedek itt-ott. Van egy olyan érzésem, hogy hiába vennék meg jó CPU-t, ez akkor sem változna.
A vicces jelenetek nagyon jók, egy kettőnél elég rendesen mosolyogtam.
A végén a lapozgatós befejzés jópofa, de ez is csak videó edit skill, ezt én is meg tudnám csinálni. asszem bár elsőre egy dologban nem vagyok biztos. 😊
A videó hangulatos, de továbbra sincs benne technikás kamerakezelést igénylő dolog. Nem is lehet az MP és éles repülések miatt.
A videó készítő verseny számomra pont ezért fura. Egyszerűen az, hogy PvP hadjáratban kell és éles repülésen gyakorlatilag lehetetlenné teszi az egészet.
van benne pár uj kameranézet is neked való Molny.
a nyeremény sem gyenge <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.01.10. 16:32:43
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
halálod után és öröklöm a gépedet ( joy-al, trackir-el mindennel együtt <#nezze>#nezze> )
viszon ami jó hír, hogy a Falcon online-on sem akar a Balkán kampány elindulni, lehet a 4.33 miatt.
Én nem fogadnék arra sem, hogy nyár előtt jön a BMS4.

Ezt már többször leírtad tisztában vagyok vele.
Azért kell videózáshoz, mert fokozatmentes FOV állításra jó, mikor az egér nem.
Videózáshoz hajrá, itt rosszul fogalmaztam FOV zoom from the cockpit into an another AC in a BVR situation.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.07. 15:24:06
1. 1920x1200px vs. ~576 mpx igen ezt azért énis kitudtam számolni, köszi.
2. Ezt is megértem de akinek nincs az mondjuk ne a mélyvízben (BFS,BFB,RF4.0) kezdje...Szerintem aki komolyan foglalkozni akar ezzel annak a minimum egy gázkaros joystick és bármiféle head tracking device.
1. A 27 colos monitorodak is fényévekre van a felbontása az emberi szemhez képest.
2. Nincs mindenkinek 27 colos monitora meg Track IR4/5-je...
Igen
Ez így nem igaz. Az első F-15C gépeken, amiknek sansoszan AN/APG-70-je volt. Az F-16C gépeken még a '90-es években sem volt általános.
Igen, az NCTR-t szinte 10 alkalomból 0.1x használom nagyon ritkán csak egy opcióként írtam azonosításképpen
A Falcon RWR-je és minden repszimé a leginkább felülmodellezett dolog. Ennek megfelelően az, hogy mire használható a valóságban és mire a BMS4-ben eléggé messze vannak egymástól.
Jogos ezért is írtam hogy a távolság és az irány relatív (felülmodellezett) viszont az h milyen gép nagyjából kiszürhető mennyire faktor (ergo ha egy <21>-van az RWR-en kétlem hogy ha az FCR-en 20nm-ről grinderezik félaktív BVR rakétákkal lövöldözik rád)
Csak akkor a Sinai meg egy skizofrén helyszín, mert van totál fejlett TGP és data link meg radar, de repülsz '70-es évek eleji AIM-7J és ősrégi AIM-7E-2-vel. Ez a fajta rodeózás is vicces. A.S nem akarta a DB-t babrálni és ezzel kerülte ki a "holy weapon" effektust, hogy legyen értelme az MP-nek...
Jogos, és így igaz ezzel tisztában kell lenni nem kell foggal körömmel a történelembe kapaszkodni ez egy ilyen hadszíntér összességében 2v2 VWR engagementekre tökéletes.
A hitbox torzítást mintha cáfolta votl Mav-jp. Eleve nem is szükségszerű. A SC azt csinlája, hogy a 3D modell megjelenített geometriáját skálázza át. A hitbox meg egyszerű számsor, megjelenítéskor nem használja a kód. A Nimitz is kaphatna 1x1x1 lábas hitboxot is... 😊
Jogos, és számomra nem is a hitbox ami számít csak feltűnt hogy sokkal pontosabban lövök a gunnal ezért mondtam h user preferred.
Lényegében egyetértünk.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.07. 14:26:24
Mármint SC nélkül gondolom.
A szenzorok, ezt meg én nem értem, mert NCTR simán van 1985
Ez így nem igaz. Az első F-15C gépeken, amiknek sansoszan AN/APG-70-je volt. Az F-16C gépeken még a '90-es években sem volt általános.
RWR meg mégelőtte
A Falcon RWR-je és minden repszimé a leginkább felülmodellezett dolog. Ennek megfelelően az, hogy mire használható a valóságban és mire a BMS4-ben eléggé messze vannak egymástól.
oké h atompontos de van azért érzésed arról h mivel akaszkodtál össze a levegőben a besugárzott radarjelek alapján (teszem hozzá nem az iránya alapján kell tájékozódni VWRben) TGP tudom hogy nem volt de pl azzal is betudod azonosítani a gépet, én azt nem értem hogy többször el lett mondva és le lett írva a manuálokban ez a szim egy block 52 gépet szimulál akkor te miért úgy repülsz hogy ezekből a dolgokból mondjuk kb az 1/4ét ha használod, mert nekem ez olyan mintha úgy akarnád megülni a bikát hogy zsebre van téve a kezed ettőlf
Csak akkor a Sinai meg egy skizofrén helyszín, mert van totál fejlett TGP és data link meg radar, de repülsz '70-es évek eleji AIM-7J és ősrégi AIM-7E-2-vel. Ez a fajta rodeózás is vicces. A.S nem akarta a DB-t babrálni és ezzel kerülte ki a "holy weapon" effektust, hogy legyen értelme az MP-nek...
A smart scale miért lenne MP critical? Ez egy olyan opció mint a felirat "user preferred" ha akarod használod ha nem akkor nem. Ha bevan kapcsolva segíti a vizuális azonosítást és a távolságérzetedet, én személyszerint kikapcsolom mert szeretek kötelékezni és én úgy vettem észre a hitboxokat is "torzítja" (innen a 6 AA kill) az univerzum ugyanaz de a látásuk különböző, pl a FOV zoom, a FOV look closer vagy a padlock ugyanilyen jó példa erre attól h látod és használod ezeket a "opciókat" nem biztos hogy jobb neked...
A hitbox torzítást mintha cáfolta votl Mav-jp. Eleve nem is szükségszerű. A SC azt csinlája, hogy a 3D modell megjelenített geometriáját skálázza át. A hitbox meg egyszerű számsor, megjelenítéskor nem használja a kód. A Nimitz is kaphatna 1x1x1 lábas hitboxot is... 😊