Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
Nálam pl ablakban fut a UI border nélkül hogy lássam a TS-t meg tudjak mást csinálni ha estetleg várok vkit FO-n, ha 3D-be vagyok van csak fullscreenben.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.01.22. 13:22:36
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy kérdés: a Falcon támogatja-e a 21:9 képarányt?
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.20. 13:40:09
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
Ez egész jó.
Ez viszont nagyon nem...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.19. 19:50:19
A simpit próbálkozásomnál nekem is kitakarta az ICP-t tartalmazó benyúló középső panel a tőle balra és jobbra lévő részeket, mint pl. az RWR-t. Elméletileg elég pontos méretarány szerint építettem így nem kizárt hogy igazából is kissé beletakar.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
cockpit <#taps>#taps>
nem zavarja, hogy a fele RWR nem látszik?
szépen leirja, hogy mit használ, lehet ki kéne próbálni.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 20:22:28
Repvez.
A Gripen modellen is kell alakÍtani majd, de azzal ma már nem tudok foglalkozni.
www.pumaszallas.hu
SA-10.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.18. 09:14:12
Joy vásárlás előtt állok.
Tudtok javasolni olyan boltot ahol be lehetne szerezni a TH Warthog HOTAS-t?
Én eddig csak egyet találtam.
THX
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Az ősrégi FS 2004-ben ráadásul lehet ütközni a fákkal is. :),
A tenger az nagyon nem jön be, az alap élethűbb. Évszakváltásnál pl az őszi tenger ilyen:
A téli tenger is hasonló, ismétlődő fehér furcsasággal.
Ki lehet cserélni a tenger dds fájljait, megtaláltam, de a partvonali textúrák is át lettek színezve, ezért nem jó a megoldás, mert úgy nem illeszkednek a színek egyáltalán.
Ami még nem tetszik, hogy az objektumok alatti kidolgozott alapok is eltűntek. Értem ez alatt, hogy pl bunkerek körül voltak utak, meg illettek a környezetbe, most meg csak olyan, mintha rá lennének dobálva a tájra.
A kisebb, egykifutós repterek körül is van alap az eredeti csomagban, ebben meg olyan, mintha pl művelt parcellákat vágna szét a kifutó.
A lőtérrel dolgozott, a készítő, az látszik, de nekem ez sem meggyőző. Jobb az eredeti.
Iszonyat nagy meló megcsinálni egy ilyen csomagot, az biztos. Vannak olyan területek, ahol kiváló a feeling, pl a képeken, amiket alant linkeltem, de ha az összképet nézem, engem zavarnak a hibák sajnos.
Nem tudja valaki a víztext melyik dds? Visszamásolnám az eredetit.
Ja, meg Szöulban a sportkomplexumnál sem dolgozta ki az álá dukáló textúrát, hanem egy másikat dobott alá, ami kissé nem oda való, de annyira nem vészes.
A Koreában is nagyon jó lett. A völgyekben nagyon élethű, ahogy kanyarog, főleg picit magasabbról.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
www.pumaszallas.hu
A TS talán meglenne,csak technikai jellegü gondom van, mert már nincs mikrofonom , a PS3eye meg valamiért nem reagál semmire nem tudom használni beszélgetésre , kép van ,de hang nincs. Mondjuk ugy is TIR nek vettem .
www.pumaszallas.hu
Sok mindenkinek küldtem PM-et és segitettek is 611Eagle nálam is team wieverrel mutatott pár dolgot, és még akkor kiadásra sem került 4.32es bms-ről készült videot is megmutatta igy a gépén MSN-en chateltünk.
DE én jobban szeretek ugy dolgozni, hogy van egy kézzelfogható referenciám video vagy könyv amit többször visszanézhetek elemezhetek, a szó elszáll ugye.
Tom is tartott nekem egy gyorstalpalót és csak ámultam, hogy 2 kattintásból jobban megoldott dolgokat mint én egy nap alatt,de ha nem gyakorlom és nincs meg leirva , hogy mikor mit kell használni akkor elfelejtem és ott vagyok minha semmi sem lett volna elötte.
Azokra jók amikor egy konkrét dolgot nem tudsz arra tényleg, jó ha rákérdezhetsz valakitől,de egy egész folyamatot nem lehet , föleg ami nem annyira konkrét mint egy menü beállitás.A modellezésnél minden modellnél egy kicsit improvizálni kell mégha hasonló is az eljárás.
És ugy általában, a motivációm és a kedvem a béka alatt van mostanában bármihez is.
Azt viszont meg kell értened, hogy a többség azt fogja mondani, hogy akkr TS/Skype, mert leírni sokkal sokkal tovább tartana, mint elmagyarázni. Tehát, ha a beszélt angol nem megy, vagy az illető anyanyelve, akkor itt véget is ér a történet...
Nekem anno 611-Eagle úgy integrálta a 3D modelleket, hogy Teamview-eren keresztül hagytam a gépemen tevékenykedni... Mikor harmadjára csinálta ezt csak azt nézve, hogy mit csinál megértettem az LOD importálást és skin kiosztást, fejből reprodukálni tudtam az egészet.
Egyébként ha megkapod öket, akkor esetleg a 29-est elkérném,csak hogy lássam, hogy hogyan is kéne kinéznie egy modellnek amit a játékba integrálnak. Mert sajnos a körülmények úgy alakultak, hogy még mindig ott tartok a gripennel ahol legutobb vagyis az UVW-zásnál .
Esetleg ha gondolod ahhoz is megcsinálhatod :P, egy tesztnek talán jó lesz amin kiprobálom , mit hogyan kell a DOF-olást meg egyebeket.
www.pumaszallas.hu
Persze az engedélyek miatt jó ha tudja.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.16. 13:11:50
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.16. 13:06:22
www.pumaszallas.hu
Mindamellett TomCatz munkássága se teljesen tiszta nálam,de őt mégsem basztatják miatta, hogy hogyan tud ilyen gyorsan ilyen sok gépet csinálni, mikor más hónapokat éveket van el egy géppel. A BMS srácokat is megértem, hogy nem akarnak beleszaladni jogi procedurába,de sztem mire a játékba belekerül annyi modositás lesz a modellen, hogy az anyja nem ismerne rá .Tehát ha tudják az eredeti modell eredetét ,de nem hangoztatják, hogy honnan van akkor a kutya nem találja ki .
ÉS ujra elérkeztünk ahhoz a ponthoz amit sokszor szoktam hangoztatni, hogy az viszont a BMS csapat felelősége, hogy ha kiadnák az egységes dokumentáció és progikat amivel a modelleknek az integrálásását és egyéb folyamatait lehet csinálni, akkor talán kevesebb lenne az ilyen olyan visszaélés, mivel mindenki tudna egymásnak segiteni .Ha már ingyenes és közösségi fejlesztésű játéknak van titulálva .