52967
  • L Viper #49079
    Elkezdtem nézegetni az új bill kombókat, de nagyon nem áll kézre még.
    Egyelőre csak belenéztem pár dologba, de azt látom, hogy a 4.32-höz képest is lesz mit újra tanulni. Pl az AGM-65 is.
    Az új bill. kiosztásban nem tudjátok az FPS-t hogy kell kitenni?
  • molnibalage83
    Aki pro volt BMS4.22-ből az ráérne megtaníta egy hétvégén azokra, amik abban voltak. Data link, rádiózás, stb.
    Mindenki egyébként a régi keystrokse-ot használja? Amit Vipera linkelt futra, mert a 'h'-ra pl. a HUD kapcsolgatása nem megy.
  • repvez
    Elindult most minden gond nélkül a 64bites verzió. na innen kezdődhet a nézelödés, hogy mit hogyan.
    Elsőre kicsit meglepödtem, hogy hátha a 4.32 indult el, mert az UI-n semmi változást nem látni, még a kurzor sincs nagyobb felbontásúra cserélve.
    DE enyni gond legyen, ugy se nézzük azt sokáig.
  • repvez
    Na megoldottam, hogy elinduljon a telepitó.A utoljára belinkelt linken lévő reg keyt megnyitva kiderült a hiba, ott, még ugye 4.32 volt a elérése a proginak áttirtam 4.33 ra és hozzáadva a regisztrihez , jó lett.

Most kiváncsi vagyok , hogy a játék is elindul e.
    Bár lehet azt is tudom, hogy mi lehet a gondja, az intro video lejátszása, pedig a confog editorba kipipáltam, hogy ne játsza le az elején is, de ugy látszik nem az volt vagy nem jó.Ha kitörlöm az intro video mappát akkro átugorhja ? vagy mi volt rá a megoldás régebben?
  • repvez
    4.32 nél is volt ilyen probléma ez a reg key kipucolta ,de ez most nem müxik nálam
  • VO101Tom
    A regeditet-be én nem piszkálnék ilyen közvetlenül. Nálad abból lehet a gond, hogy uninstall nélkül szedted le a 4.33-at, és a registryben viszont még benne vannak a hivatkozásai, de a fájlokat nem találja.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.11.01. 18:51:39
  • Talon11
    Nálam működik, csak be kell nyomni a PWR OFF melleti gombot, hoy ON legyen...
  • repvez
    most igy fejből nem tudom, hogy melyik és mikor , de elég ha a TMS up, down , left right és ugyan ezt a DMS-el is beállitod aminek a funkcióit alapbol megtalálod a bill kiosztásban , akkor nem a joy programon belül kell addni értéket hanem a játék fogja tudni, ha mondjuk a TMS up ot röviden nyomod akkor ez ha hosszan akkor azt a funkcót használja.
  • repvez
    a 4.33ra rákeresve megtaláltam a 4.33asra utaló regisztri beirást azon az elérési uton amit a linkelt error file is panaszol,csak anyni különbséggel, hogy a HKLM\softver után nálam a wow6432node nevű mappán belül van a többi része, ezt hogyan lehet kimásolni , hogy a softver utánni strukturába legyen? Lehet ezért nem látja.

Nem tudom töröljem e ki, mert akkor lehet ujra csinálja magától vagy mégjobban nem ismeri majd fel
  • Hecker007
    TMS-nek van csak olyan funkciója amihez hosszan kell nyomni a gombot?
    Azért kérdezem mert a hosszan nyomkodást nem tudom megoldani a joy programjából a játék meg kevés hat switchet kezel. Csinálni akarok egy normális beállítást amihez nem kell többet piszkálnom csak megjegyezni hogy mit hova tettem
  • VO101Tom
    regeditben a 4.33-ra keress rá, én F4patch mappában találtam bejegyzéseket a falconra vonatkozóan.

A fájlokat úgy gondolom, hogy betömörítem a feltelepített 4.33-at, átküldöm, te visszamásolod oda ahonnan del-el töröltél mindent, és akkor lehet, hogy normálisan lefuttathatod az uninstallt.
  • repvez
    ha igy be tudod állitani a joyt akkor a legtöbb funkciót el fogod tudni érni joyon keresztül, mert a játék maga is érzékeli azt is, hogy egy gombot röviden vagy hosszan vagy épp egymás után lépteted .

Tom: ezt a fájl dolgot hogy érted, mit kéne hozzá letölteni ?

Esetleg valaki a reg fájlt kimásolhatná , mert ugy lehet , hogy nálam is megjelenne a listában a regisztribe és engedné telepiteni.

De nem értem miért nincs a 4.32esnél volt még F4patch beirás is a regystribe, most semmi falconra utaló nincs.
  • molnibalage83
    Sikerült már bárkinek AGM-84-et indítani? Nekem nem megy. Csinálhatok én bármit....
  • Hecker007
    Az itt leírtakat elég felrakni a hotas-ra vagy kell még valami?
  • molnibalage83
    Ha nem tudod, hogy mit kell a HOTAS-ra felvinni, akkor nem biztos. Ezen felül a CVN üzemhez szükséges gombokat felvinni pazarlás...
  • Borisz80
    Biztosan.
    Ami nincs a kabinban az max a hotason lehet. Ha nincs megfelelő hotas akkor ezen billentyűket kellene csak megtanulni.
    Bár azoknak is azt mondom akiknek egyszerű joy-uk van, hogy igen is erőltessék magukra hogy az eredeti f-16 joy-on lévő gombokat próbálják meg ráerőszakolni a saját joy-ukra. Nyilván nem fog rámenni mind, de olyan prioritású funkciók mint pl a TMS föl / le elengedhetetlen.
  • molnibalage83
    Balkan 4.33.
  • VO101Tom
    Hát, ez lehet, hogy gondot jelenthet... ilyen bejegyzést én sem látok (W8.1). Ha kell fel tudom tolni az installált fájlokat dropboxra pl, bemásolod, és megpróbálod uninstallálni úgy...
  • molnibalage83
    Az új featurök mennek vele? CV üzem, TFR, FLIR, stb?
  • repvez
    igen utólag én is rájöttem, de a 4.32es az a programok hozzáadása listában is megjelent, a 4.33as meg nem.
  • L Viper #49059
    Uninstall van, ha a telepítőt elindítod, ott találod meg. Ez ilyen volt a régiben is.
  • L Viper #49058
    Én 64-bites Win7-en futtatom, eddig minden okés 64 bitre állítva a konfigban.
  • L Viper #49057
    Én a régi BMSkeystrokes.key-el használom, ami az én tárhelyemen az aprosagok.zip-ben is megvan. Nálam megy frankón a régi bill kombóval. Amit abban megtanultam, egyelőre elég, a többi dolgot meg kattogom. Persze nem kizárt, hogy én is átállok az új kiosztásra, de egyelőre ezzel elvagyok.
  • repvez
    12gb van szabadon és feltelepült rendbe hiba nélkül ,csak épp nem indul.
    Most letöröltem sima dellel a mappát , mivel avezérlőpult/ programok hozzáadássa/eltávolitásánál nem szerepelt a listában és uninstallt sem találtam.
    DE most meg az ujratelepitéskor ez fogad:

DE a registryben a megadott helyen nincs ilyen bejegyzés, hogy törölni tudjam , ujat meg nem tudom, milyen tipust kéne létrehozni.
  • VO101Tom
    Van elég hely az installhoz? 5.25GB nálam a 4.33 telepítés után...
    (ja, és nekem is fent van még a 4.32, nem zavarják egymást)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.11.01. 11:26:16
  • repvez
    igen volt ujrainditás és a feladatkezelőben nem szerepel több falcon bejegyzés, mert a fekete ablakot csak igy tudom bezárni és csak egy sor szerepel viszont az inditás után egyből nem válaszol szerepel mögötte.
    mind 32 mind 64 bitesen .

Most ujratelepitem, hátha valami rosszul ment fel.
  • molnibalage83
    Igen, sima alt-f4 bezárás után nálam a Falcon BMS4 exe aktív volt, task managerrel kellett lelőni.
  • molnibalage83
    Nekem Win7 van.
  • VO101Tom
    64-en futtatom én is.
    Repvez. Újraindítottad a géped a sikertelen indítások után? vagy feladatkezelőt nézd végig, lehet, hogy falcon.exe ott a listában, csak épp nem csinál semmit. Jártam már így, nem indult el a program bármit csináltam, aztán kiderült, hogy a legelső lefagyás óta ott volt a feladatkezelőben még az exe. Tálcán persze nem volt ikonja, nem is gondoltam rá.
  • repvez
    win7 64 bit, 8gb ram és 4850 VGA, 965 x4es CPU val

LEhet majd a napokban ujra kéne húzni a rendszert vettem win10est ugyhogy arra váltok , remélem azzal sem lesz gondja.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.11.01. 11:04:45
  • molnibalage83
    Oprendszered?
  • repvez
    oda is megirta, látom, hogy nem én vagyok az első akinek ilyen problémája van.
    amugy 32 biten sem indul ugyan az a hibajelenség
  • molnibalage83
    Én 64 biten hasítok.
  • Gundark 1 1
    64en nekem sem megy. 32vel igen.
  • molnibalage83
    Az ilyen kérdésekre a kinti fórumon sanszosan tudnak válaszolni, csak részletesen írd le a problémát, esetleg screenshot is mehet mellé.
  • z0ty4
    fut egymás mellett a 2 falcon. tuti nem az a baj.
  • repvez
    Na valaki tud esetleg segiteni, ma volt egy kis időm és szoritottam helyet, hogy fel tudjam tenni a 4.33at, de nem indul, telepitettem ahogy kell a program elindulásakor a launcher elindul kiválasztom a 64bites verziót és a launch gombra kattintva , megjelenik egy fekete ablak de alatta hallani egy figyelmeztető win hangot is egyből, és az eszköz kezelőben a program nem válaszok .

Egyszer láttam valami hiba ablakot ott azt irta, hogy már egy falcon fut a gépen igy nem lehet 2 egyszerre. .
    PEdig azt mondták , hogy nem zavarja egymást a 2 különbözö verzió, mondjuk a régit le is töröltem,de lehet a regisztri miatt gondolja ezt? mert ma biztos nem inditottam el még más Falcont, sőt még a böngészőn kivül mást sem.

A regisztribe hol kéne a cuccokat kitörölgetni, hozzá?
  • molnibalage83
    Biztosan? Az új feautrök miatt lett 15+ év után teljesen felforgatva a bill. kiosztás. Én visszamásoltam a rég keystroke-t, csak éppen nem működik... Szóval majdnem 0-ról futhatok neki az egésznek.
  • hrundibaksi
  • Borisz80
    Javaslom, hagyd a billentyűkombók betanulását. A kabinban 98%-ban mindent elérsz.

Kabinban gázkar külső oldalán van egy kis kiálló billenő fogantyúka. Azt kell 1x megnyomni. Igazából ezt a fogantyút kell nyomva tartani hogy a gázkart a stop állásból át tudd tolni alap gáz állásra.
    (az 1-es pöcök az, ilyet keress)

vagy
    A setup-controlls-ban be tudod állítani hogy a gázkarodnak legyen stop állása és akkor fizikálisan a hotas gázkart kell az alap gázba tolnod.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.11.01. 08:58:51