52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#48999 Aki az MFDE-t használja próbálja ki ezt. MFDE v0.6.1.1
Link. -
#48998 Ma felraktam.
TOOORRRNAAADDDOOOOO!
A flight modellnél mit jelent az OFM? -
#48997 az első komolyabb videó :)
Leading Edge - Anniversary Video
tegnap már 5en összegyűltünk FO-n, szerintem este már repülünk is
és egy jó hír: Falcon Online 4.33 Test Server ONLINE. tessék menni regisztrálni
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.10.31. 08:22:59 -
#48996 Egy időre biztos hanyagolni fogom én is az FS vonalat, pedig csak ez ment jó ideje nálam.
Remélem csapatjuk még együtt a bodzaszedőket :D -
#48995 Na ez igen :)
Le kell poroljam a joyt.
Jó a torrent seedje 20MB/s el jött azaz 160mbit/s-el :D
Mostmár időt kell szakítanom az MMeister mechanikára is (aztán visszaadom Wittmannak a régit)
Viper beindulhatna majd újra a multizgatás. Néha hiányzott :)
-
#48994 A JoeDestroy cucc -ban a Bill mappában fent van a régi BMS kiosztás. Én ezt használom. Amúgy is inkább a kabinban kattogok :D
Egyébként gondoltam rá, hogy a teljesen új bill. kombókat kéne használni, de egyszerűen nem áll kézre még nekem. Megszpktam a régit. -
Talon11 #48993 Ha már itt is van az új verzió -
Talon11 #48992 Akkor ma én is felrakom. -
#48991 -
#48990 Utánégetőnek is van végre fénye. -
#48989 Nincs itthon nyomtató, szóval tanulni így nem tudok hétfőig...
A régi és új bill közötti feature lista van. Mivel én még a 4.32-vel sem tanultam meg repülni, nekem első körben a keystrokey is jó. Visszarakom a 4.32-őt csak ezért és aztán jöhet a 4.33. A feature teszthez egyszerűen kell a régi.
A sok jó feature mellett a rossz hír. A DB terén sajnos alig van fejlesztés, a klasszik DB részén kb. csak új feature részek, de azt leszámítva semmi. A taktikai környezet részét érintő téren kevés kivételtől eltekintve minden a régi. A battalionok, modellező értékek. Kivétel az SA-2/3/4/5, ahol az új FM mellé kaptak új dolgokat.
A dat fájlokban viszont a dispenser modellezés ajánlások egy része mintha meg lenne az AIM-7F/M dual thrust megvan, a SA-2/3/4/5 FM-je új. A SAM egységek mozgás közben képesek lőni, lesz SHORAD és MANPAD végre. A AAA is végre olyan, aminek kell lennie. A radaros kurva veszélyes, a többi meg kussol nagy sebességű célra, legalábbis rám nem dolgoztak.
Jó lesz ez no, de természetsen van hova fejlődni. A régi MOD nem iportálható, minden helyszín készítő 0-ról kezdhet neki megint. -
#48988 Ne használj régi bill kiosztást, mert sok új fícsör van, és jó pár régieknek is változott az elnevezése. Nem fogod tudni, ha valami hiányozni fog a listáról. Egyébként meg nem a bill kiosztás lesz a legnagyobb gondod ;) Tibiékkel itt nézegetjük a progit és a manualokat, ez nagyon durva. A Maverick, a lézeres bombák, a TGP használata - minden bonyolultabb lett kicsit. Az talán túlzás, hogy újra kell tanulni, de a maverick pl. már majdnem olyan, mint valóságban, minden lényeges dolog szimulálva van. A T38 kiképző anyag is, pár éve még titkos anyag volt, most meg mellé csatolják a játékhoz. A training doksit a játékhoz adott küldikkel mindenképp ajánlott végigrepülni. -
#48987 Több olyan fejlesztés is megvalósításra került, amihez én adtam infót. :) -
#48986 A 4.32 keystrokey file-t feltölthetné majd valaki, mert még tesztelni is reménytelen. Fogalmam sincs, hogy mi hol van a keyboardon... A mellékelt keymapről a docs fájlban meg nem derül ki, hogy melyik a 4 alapbeállítás közül... -
#48985 A Track IR nélküli fejmozgás is benne van, középső egér gomb lenyomással. -
#48984 Nincs keystrokes, a billentyűzet kiosztás a feje tetjén. Mindent tanulhatok újra nulláról...? -
#48983 Ezt is lehet. (pár órája néztem itt, akkor itt még csak az install manualhoz volt pdf link, a többihez csak az a könyvrendelős izé). -
#48982 A topik tényleg most érdemelne meg egy szép új kinézetet. :) -
wittman #48981 Én is beleszerettem, pedig Su-25A és Su-25T-ben van jó pár órám(szimulátorban ofkorsz), de ez a BMS Falcon olyan pluszt adott a korábbi verziókhoz képes(FF, ViperFalcon, OF), amire azt mondtam, hogy ez OK! A 4.33 eddig meg lehengerelt.
Az éjszaka repülés még mindig jóval szebb, mint a DCS-ben, ha már a grafikára gondolok. -
#48980 vagy innen letölti -
#48979 A 4.33 manualokat telepítéskor fogja felrakni. Meg az Operation manuals mappában is jó cuccok vannak fent. -
#48978 Olvastam a hsz-ed a DCS topikban, te nem ismerted a BMS-t korábban? Az, hogy hogyan néz ki, az egy dolog. A BMS sosem volt igazán eyecandy. Nem csúnya, de van nála sokkal szebb. A szimuláció mélysége viszont, és a főbb típusok összetettsége az, ami brutálisan ki van dolgozva, és erre tett rá jó sok lapáttal ez a patch. A dinamikus hadjárat mellett persze, ami már régóta etalon. Ha kicsit beleolvasol a manualokba, látni fogod, hogy mennyire profi munka. -
#48977 5.2GB.
ui. Van buddy lasing is fizikailag van kezelve a lézer megvilágíáts úgy tűnik. -
#48976 feltelepitve mekkora helyet foglal?Mert elég szükösen vagyok -
#48975 Yes, a simdata végre független....! Jihááááááááááááááá! -
#48974 Nézem is őket.
A DCS-t meg hagyom a fenébe egy időre. -
#48973 A hivatalos YT csatornán egy pár fejlesztői video is felkerült -
#48972 Csak ne lennék félig részeg... -
#48971 Már jön. Milyen manualok vannak? Találtam manuals könyvtárt, de 4.33 manualt egyelőre nem találtam. -
#48970 Akkor hétvégén MOD kompatibilitás tesztelés lesz a program. Az ziher. -
#48969 Aztakúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva! -
tényleg szép! -
wittman #48967 Gratulálok a BMS csapatnak!
Ha jól láttam, akkor F-15E is repülhető. Tudom, hogy F-16-ra épül, de a fíling...
Mindenképpen telepítem és mehet a hadjárat... -
#48966 óóó anyám.... hát ezt is megélhettem? -
#48965 Nemtom, az elfogyasztott serek, miatt-i, de ez bizony tetszik. ( Néha sunyiba idenézek :D ) -
#48964 first look:
-
#48963 Az legalább izgalmas is :) Mármint a 84-es atakk :D
Sajnos ma nem tudom kipróbálni (vendég van), de iszonyat kíváncsi vagyok rá. -
#48962 Alakul ez :) STO RoF, kis DCS, most meg ez. töltöm le aztán lássuk :) Bár szinte semmire nem emlékszem de egy Mk84essel még nyakon tudok verni valakit :) -
#48961 Nálam harci szimben sosem az dobott a latban, hogy hány levél látható egy fán, meg hány poligon egy olyan földi jármű, amit úgyis csak az MFD-n látok. A 16-ost szeretem, a videóban baromi jók a pitek. Sőt, ahogy látom próbáltak több gépet is megcsinálni normális kabinnal.
Ez a grafika, meg bőven elfogadható számomra
-
#48960 Lehet mondani, hogy a DCS részletesebb meg jobban modellezett,de hangulatban sehol sincs.
Már 4x néztem végig a videot, a táj akár az FSX is lehetne most már .
Most megint elkezdhetek joystickot szerelni, meg ujratanulni mindent amit eddig tudtam, mert ezután tuti hogy nem ugy fog müködni ahogy megszoktuk